Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het zou een lange dag worden. Ik moest samen met een collega naar een klant in onze hoofdstad. Dat is wel een stukje rijden vanuit Brabant. Ik had het geluk dat ik samen met Marian mocht. Die vrouw was weliswaar ongeveer twintig jaar ouder dan ik zelf was, maar ze was nog altijd een leuke vertoning. De vrouw was een hele spontane blondine, die nog steeds modieus gekleed ging. Haar blauwe ogen stonden altijd vrolijk. Ze was klein van stuk. Haar lichaam was niet echt slank, maar de meeste van voor in de veertig zien er toch een stuk minder afgetraind uit. De vrouw vertelde in de auto dan ook dat ze regelmatig sport. Ze deed aan fitness, hardlopen en tennissen. Ik vroeg me af waar ze al die tijd vandaan haalde, want ze had ook nog eens drie kinderen en een man.
Het was al op de terugreis toen Marian zei dat we beter de spullen gelijk op het kantoor terug konden afleveren. Dan zouden we daar van af zijn. Ik stemde in met dat idee en zette de koers in richting het kantoor. We praatten de hele tijd en daardoor stonden we al snel weer voor de deuren van het middelgrote gebouw. Het zag er verlaten uit. Gezien de auto’s in de buurt, had ik ook het idee dat er niemand aanwezig. Ik parkeerde de auto en we pakten de tassen uit de laadbak. Ik liet Marian voorgaan richting het gebouw. Bij het openen daarvan, bleek gelijk dat mijn gedachtes juist waren geweest. Er was niemand te bekennen, want het alarm stond er al op. Dat betekende dat het gebouw een kille stilte over zich heen had. Ik had dat nog nooit eerder meegemaakt.
We brachten de spullen naar de plaatsen waar het moest staan. Dan stond het weer netjes opgeruimd. Marian sjouwde veel. Het zweet stond op haar voorhoofd. Daarom deed ze haar zwarte shirtje uit. De dame liep nu in een zwart, diep uitgesneden, topje, en een strakke broek. Het viel me nu nog meer op dat de collega een mooie boezem had. Haar borsten waren vol en hadden een mooie ronde vorm. Het zichtbare witte vlees aan de bovenkant deed me fantaseren over meer. Ik wist dat het bij fantaseren zou blijven. Ik was drieëntwintig en zij vierenveertig, al zou je haar half in de dertig schatten. Ze leek gelukkig getrouwd en was nooit openlijk bezig over sex. Daarom genoot ik alleen in mijn gedachtes. Ik dacht, terwijl ik nog wat spullen sjouwde, aan haar mooie blanke borsten met vast hele lekkere lichte tepels. In mijn fantasie likte ik al aan haar harde knopjes. Ik moest wel oppassen dat ik niet een harde pik zou krijgen. Dat zou natuurlijk een schandalige vertoning zijn.
Niet veel later stonden we voldaan in de koffiekamer. Het vertrek benadrukte onze zwijgzame blik naar elkaar. Haar blauwe ogen waren om in te verdrinken. Ik genoot van dit samenzijn. Niemand zou het ooit weten, zij ook niet.
Toen viel me iets op. Had Marian nou harde tepels? Ik keek haar weer vlug aan, mijn blik snel langs haar decolleté gaand. Het moest wel! Zou deze vrouw stiekem geil zijn, of had ze het gewoon warm. Ik hield me voor dat het het laatste zou moeten zijn. Marian zei dat ze nog wel wat drinken lustte, na al dat sjouwen. Dat leek me een goed idee. Gelijk kon ik even het idee laten varen en toch nog genieten van dit samenzijn. De vrouw had mijn moeder kunnen zijn.
Ik vroeg wat ze wilde drinken. Water. Ze voegde er aan toe dat water goed voor je was als je zweette. Waarschijnlijk vatte ik die opmerking anders op dan dat ze bedoelde. Ik schonk twee glazen water en liep naar haar. De vrouw was op de rand van de tafel gaan zitten. Ze keek me aan toen ze zag dat ik ook water had. Gezien ik nog niet veel had gezweet, vroeg ze of ik nog ging zweten omdat ik ook water had. Ik zei haar dat ik dat nog niet wist. Ze pakte het glas van haar aan en sloeg het in een keer achter over. Het lege glas hield ze naar me op, terwijl ze opstond van de tafel. Ze stapte naar me toe en vroeg met een geile blik in haar ogen of ik haar kon helpen met zweten. Die was zelfverzekerd! Haar hand streelde zachtjes mijn buik richting mijn kruis. Daar kneep ze even een beetje in. Ik sloeg als hint ook mijn glas water in een keer achterover.
Ze kneep nu harder in mijn kruis. Mijn handen gleden bij haar naar beneden. Onze monden vonden elkaar. Al zoenend gingen de strelingen verder. Ik pakte nu haar kontje vast. Het was alsof ik droomde. Zij kneedde mijn pik en ik masseerde haar billen. De vrouw die nog geen uur geleden naast me in de auto zat, opende nu mijn broek. Mijn harde leuter kwam trots tevoorschijn. Marian zakte door haar knieën en begon aan mijn ballen te likken. Deze vrouw kon dat voortreffelijk. Tegelijkertijd trok ze aan mijn pik. Dit was heerlijk. Mijn harde pik was nu zo hard als staal. Ik wilde haar nu. Ik tilde haar omhoog en opende op mijn beurt haar broek. Ik schoof de strakke broek omlaag en trof een zwarte pikante slip aan. Het stofje was zo van haar heupen. Haar schaamlippen glommen van het vocht. Ze had het haar boven haar kutje in een streepje geschoren. Mijn tong dook gelijk in deze natte grot. Marian pakte me bij mijn hoofd. Dit spoorde me aan om sneller te gaan likken. Het smaakte heerlijk. Haar kutje was kleddernat.
Door al het likken, had ik niet gezien dat de vrouw haar shirtje uit had gedaan, evenals haar bh. Toen ik omhoog keek, wist ik niet wat ik zag. Een cup D die niet eens erg hing. Haar lichtbruine tepels waren al een beetje hard. Ik richtte me gelijk op en begon haar borsten te verwennen met mijn mond. Hiermee kwam mijn pik ook voor haar kutje. Ze leidde hem naar binnen. Het gleed enorm makkelijk. Ik begon heerlijk in haar te stoten, terwijl ik aan haar geile borsten likte. Ze sloeg haar benen om me. Elke stoot kwam lekker diep in haar. Ze kreunde. Niemand die ons kon horen. Hoe harder ik stootte, hoe luider de vrouw kreunde. Het was te lekker voor woorden. Ik naaide haar op de tafel van de koffiekamer. Dat moesten de mensen morgen eens weten als ze hier zaten te genieten van hun koffie of lunch.
Marian tilde ik nu van tafel. Ik liet ze voorover buigen. Haar borsten lagen nu op tafel. Ik zette mijn eikel weer tegen haar druipende kutje. Wat was dit lekker! Ik schoof mijn lans er helemaal in. Mijn ballen kwamen nu tegen haar klitje. Super! Elke stoot ging nu gepaard met geil gekreun van Marian omdat ze mijn ballen tegen haar klitje voelde. Ik begon harder en harder te stoten. Het gehijg van mij werd zwaarder. Ik voelde mijn hoogtepunt komen. Nog even gaf ik extra gas. Het zweet gutste nu uit onze poriën door het benauwde kamertje.
Ik trok snel mijn pik uit haar natte kutje. Marian draaide zich om en zakte door haar knieën. Ze pakte mijn pik en begon te trekken. Er was niet veel nodig om mij te laten spuiten. De vrouw richtte mijn pik daarbij op haar borsten. Ik kwam heerlijk klaar. Met gesloten ogen voelde ik een enorme lading sperma uit mijn pik schieten. Toen ik ze opende zag ik dat haar geweldige borsten helemaal onder mijn witte liefdessappen zaten. Wauw.
Marian veegde het snel van haar borsten met een tissue uit het doosje dat op tafel stond. We keken elkaar aan en zeiden niets. We waren voldaan. Snel kleedden we ons aan en vertrokken richting huis. Voor haar deur zei ze dat ze in lange tijd niet zo heerlijk geneukt was!
De volgende ochtend zaten we met zijn alle aan de koffie. Marian en ik hadden maar een blik nodig naar elkaar om te zeggen waar we aan dachten. Op die tafel hadden wij heerlijk geneukt!
Reacties of MSN: frans1984 @ live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen