Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ze was een opvallende verschijning. De net afgestudeerde meid die bij ons Engels gaf leek wel een van de leerlingen. Zo kleedde ze zich ook. Haar kleding deed voordoen alsof ze de leerlingen meer wilde versieren dan iets wilde bijbrengen. In de gangen hoorde ik de jongens dan ook regelmatig praten over haar uiterlijk. Al menig pratende puber had ik gehoord over haar lekkere inkijk. De jongens fantaseerden gewoon hardop over haar. De meiden namen aanstoot aan haar, ze vonden haar een concurrente.
Ik had daarom, als directeur ofwel rector, haar gevraagd voor een functioneringsgesprek. Door onze drukke agenda’s, kon het alleen op een donderdag om 17.00. Het moest immers snel. Ik baalde wel. Normaal ging ik rond die tijd naar huis. Toch moest het gebeuren. Ik wilde haar wel eens even duidelijk maken hoe het hier zit met de kledij en het gedrag van een leerkracht. Een leerkracht die iets met een leerling zou krijgen, wil je natuurlijk niet hebben op je fatsoenlijke school.
Vandaag was de dag dat ze zou komen. Hoewel de kleding niet gepast was, vond ik wel dat ze er weer erg goed uit zag. De dame in kwestie is zeker niet de lelijkste. Haar slanke lichaam lijkt zich in een goddelijke goed figuur te hebben gewrongen. Haar blauwe ogen zijn prachtig in combinatie met haar hazelnootbruine haar. Dat haar is in een modieuze pony geknipt. Door haar getailleerde blouse kon je haar borstpartij niet ontwijken. Dat was minimaal een cup C waarvan door de openstaande knoopjes ook nog een deel van de aanzet zichtbaar was. Verder had ze een zwarte, halflange rok aan. Haar kousen waren van dezelfde kleur. De keus voor laarzen met dunne hakjes vond ik erg bijzonder. Dat is niet het makkelijkste voor de klas. Als je haar in de stad zo zou zien, dan zou je als man zijnde nog wel een keer over je schouders om kijken.
De conciërge had me verteld dat ik moest afsluiten. Bijna iedereen was al weg. Slechts een enkele leerkracht was er nog, maar die waren volgens de hulp ook binnen tien minuten weg. Ik maakte me klaar voor het gesprek. Ik pakte wat papieren erbij en zette een stoel klaar. Er stonden nu twee stoelen aan de voorkant van mijn bureau. Ze stonden wat uit elkaar en naar elkaar toe. Met een bureau ertussen vind ik altijd zo onpersoonlijk praten. Vandaar dat ik het zo altijd op los.
De meid was vroeg in mijn kantoortje. Het was nog iets voor vijven. Daarmee was ik wel blij. Hoe eerder we konden beginnen, hoe eerder we klaar zouden zijn. Daarom namen we snel plaats. Eerst bespraken we wat andere dingen, voordat het hot item werd aangesneden. Nu de meid zo dichtbij tegenover me zat, moest ik toch wel bekennen wat het wel een erg geil wijf was, om zo maar te zeggen. Ik moest me goed concentreren op het gesprek.
Na een tijdje kregen we het over haar kleding en gedrag. Ze leek zich van geen kwaad bewust. Ze zei dat ze er alleen maar voor zichzelf goed wilde uitzien. Toen ik vertelde dat iedereen zo over haar praatte, zei ze dat ze dat alleen maar aanvaarde als een compliment. Met een knipoog voegde ze er aan toe dat als ik nu opgewonden van haar zou raken, dat ze dat alleen maar een super gevoel zou geven. Gelijk daarna vroeg ze of ik opgewonden van haar werd. Ik werd dat zeker, maar ik wist niet zeker of ik dat moest zeggen. Voor haar twijfelde ik te lang. Ze zei, met een geile overtuiging in haar stem, dat de rector gewoon een harde pik van haar kreeg.
De meid stond op van haar stoel. Ze stapte naar me toe en opende een knoopje van haar blouse. Ze knielde voor me en greep me vol in mijn kruis. Daar voelde ze inderdaad een harde pik. Langzaam, en zonder te wachten op reactie van mij, opende ze mijn broek. Ze haalde mijn pik tevoorschijn en kuste hem. Ze likte langs mijn schacht naar boven. Geil gleed haar tong om mijn eikel. Toen nam ze hem gelijk helemaal in haar mondje. Snel begon ze me te pijpen. Dit was zalig.
Terwijl ze me pijpte, had ze haar rok opgestroopt. Haar slipje hing op haar knieën en haar hand vingerde haar soppende kutje. Dit was echt een geil leraresje! Sneller en sneller pijpte ze me. Ze ontdeed steeds meer kleren van haar lijf. Haar grote borsten zaten verstopt in een kanten zwarte bh. Het was een botergeil gezicht. Mijn nieuwe lerares zat me nu bijna in haar nakie te pijpen. Haar kutje hoorde ik gewoon soppen. Zonder te vragen stopte ze met pijpen en kwam ze bovenop me zitten. Haar soppende kutje zakte om mijn harde leuter heen. Ze voelde heerlijk. Geil begon ze te wippen. In een hoog tempo ging ze op en neer. Ik voelde haar grote borsten. Die deinsden mee op het neuktempo. Wat een meid was dit. Mijn hand legde ik op haar billen. Die voelden heerlijk aan. Dit was zo ontzettend lekker. Dit was nu al een geslaagd functioneringsgesprek.
De meid stapte van me af en schoof flink wat dingen opzij op mijn bureau. Wijdbeens nam ze plaats. Ik kwam tussen haar gespreide benen staan. Mijn pik schoof ik in haar en ik pakte haar benen vast. Haar kaal geschoren kutje glom gewoon van het vocht. Hard begon ik nu in haar te stoten. De meid kreunde. Dit was ontzettend lekker. Haar tepels waren lekker hard. Ze zei dat ze wilde dat ik over haar zou spuiten. Ik voerde daarom het tempo nog maar eens flink op. Ik pakte haar bij haar benen en neukte haar als een bezetene. Ik voelde mijn sperma al opkomen.
Ik hield het niet meer. Snel trok ik mijn pik uit haar geile kutje. Dat was net op tijd. Stralen wit sperma vlogen over haar buik en borsten. Het was een verdomd geil gezicht. Dat wulpse leraresje zat nu ondergespoten op mijn bureau!
We kleedden ons aan. Ik zei dat alles goed was. Zij vond van niet. Met een knipoog zei ze dat ze volgende week rond dezelfde tijd een nieuw gesprek wilde!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen