Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

“Hatsjie !!”

“Gezondheid Rob” zei een passerende collega. Al drie dagen had ik last van wat mijn lollige collega’s inmiddels hadden omgedoopt tot de Niagara-neusgaten. Kon ik lekker gebruiken, zeker nu er vandaag een uitzendkracht zou komen die ik moest interviewen en, indien ze geschikt was, moest inwerken. Ons bedrijf ging over van papier naar digitaal en alles moest die zomer ingescand worden en digitaal bewaard zodat we de oude archiefruimte een nieuwe bestemming konden geven. Eisen van de Orde. Advocaten hè, nooit vooraan als het om de techniek gaat.

De gedachte om de hele dag in het stoffige archief rond te banjeren sprak me al helemaal niet aan. Maar ja, als je vooruit wilt op de corporate ladder moet je af en toe even doorbijten hield ik mezelf voor toen ik me vrijwillig meldde om deze klus voor mijn rekening te nemen. Ik was tenslotte al achterin de dertig en als ik nog een carrière wilde, moest ik daar nu werk van maken voordat het te laat was.

De telefoon rinkelde en de receptioniste meldde dat mijn uitzendkracht er stond. “Sduur maar door” meldde ik nasaal met een hoofd vol snot. Een paar minuten later werd op mijn kamerdeur geklopt. Daar stond ze.... Rode lokken, grote blauwe ogen die mij ietwat naïef aankeken. “Hoi ik ben Brenda en ik kom voor de baan” zei ze kauwgum kauwend en met een hoog stemmetje. Ze stak haar hand uit en ik zei dat ik haar hand maar niet schudde omdat ik zo verkouden was. Ze reikte naar voren, pakte mijn hand en schudde deze toch. “Ik kan wel tegen een stootje hoor!” zei ze vrolijk.

“Ja, je euh bent wel ..euh ziet er wel uit als een... alsof je tegen een stoot....je …kunt” snotterde ik. Ik stelde me voor en vroeg haar een beetje naar haar werkervaring. Het bleek dat ze zo uit de schoolbanken kwam, 19 jaar, nul komma nul ervaring en niet echt een helder licht. Kinderlijk was het woord dat zich al na enkele seconden in mijn hoofd nestelde, mede ingegeven door haar hoge piepstemmetje.

Maar dat lekkere koppie en die benen die eindeloos leken...mijn verkoudheid verplaatste zich naar de achtergrond en mijn hormonen namen het over. Ze leek me niet echt supergeschikt voor de baan maar misschien dat ze me zou verrassen. “Ben je handig met computers?” vroeg ik hoopvol.

 

“Ja hoor, ik ben overal heel handig mee” zei ze met een knipoog. De kou in mijn lichaam maakte plaats voor een aangename warmte die zijn oorsprong vond tussen mijn benen.

“Nou, loop dan maar eens mee naar het archief”

Ik ging haar voor mijn kantoor uit. Bij het archief aangekomen toetste ik de code in en opende de brandvrije deur.

“Je kunt tijdens je werk een CD-speler meenemen want deze muren zijn twee keer 15 centimeter dik in verband met de veiligheid. Niemand die wat hoort”

Ze knikte aandachtig terwijl ik haar de scanner toonde, de manier van archiveren en de plaats waar alles opgeslagen moest worden. Al haar aandacht ten spijt kreeg ik het idee dat het een kwestie was van het ene oor in, het andere oor uit. Toen ik klaar was met mijn uitleg liet ik haar plaatsnemen.

“Heb jij het ook zo warm?” vroeg ze.

Zonder mijn antwoord af te wachten maakte ze aanstalten om haar slobbertrui uit te doen. Dat gaf mij meteen een kans om haar figuur wat beter te beoordelen. Benen had ze wel maar de rest was aardig verborgen gebleven.

Ze trok de trui langzaam over haar hoofd en nam daarbij haar Pink Panther shirtje een stukje mee omhoog. Onder haar borsten propte het shirtje op en bleef steken. Maar dat gaf meer dan genoeg uitzicht op haar strakke buikje waar een navelpiercing mij meteen opviel.

In gedachten vroeg ik me af of ze er nog meer zou hebben en mijn fantasie nam een loopje met me. Het shirt gleed weer terug toen haar trui over haar hoofd ging en ze lachte een beetje naar me. Haar tieten ook trouwens. Onder dat kinderlijke shirt ging meer dan genoeg volwassen vrouwelijkheid schuil. Toen ze ging zitten gaf ze me ook nog eens rijkelijk uitzicht op haar ferme tweeling via het decolleté van haar shirtje. Tot mijn geluk had ik een bandplooibroek aan zodat mijn strijdmakker de nodige ruimte had om zijn groeispurt in te zetten.

Ik deed alles nog eens voor en liet haar het zelf herhalen. Maar na drie kwartier ging het nog steeds waardeloos. Ik deed alles nog eens voor en liet haar elke handeling stap voor stap opschrijven.

“Ik ga nu even weg, want ik heb een afspraak. Ik denk dat ik over anderhalf uur wel terug ben. Dan kijken we samen even naar je vorderingen en dan kan ik je ook meteen vertellen of je de baan krijgt.

Ik ging nog snel even naar het toilet voordat de bespreking met een nieuwe cliënt begon. Mijn piemel uit mijn broek vissen was niet nodig, zodra ik de rits en de gulp opendeed, floepte hij vol vreugde naar voren. Tering, zo geil was ik in tijden niet meer geweest. Ik fatsoeneerde me en nam ik mijn hoofd de informatie over de nieuwe cliënt door en dat was gelukkig genoeg om een adempauze van mijn hormonen te krijgen.

Na mijn afspraak keerde ik terug en trok met een ferme ruk de dikke archiefdeur open. Brenda schrok en legde de telefoon schielijk neer.

“Is het gelukt?” vroeg ik haar een beetje sarcastisch. “Ik zie dat je in ieder geval ontdekt hebt hoe de telefoon werkt.”

Ze werd een beetje rood en stamelde dat ze hard gewerkt had en dat alle dossiers al tien minuten geleden klaar waren.

“Laat maar eens zien dan” zei ik enigszins verrast door de snelheid.

Het was een drama met een grote D. Dat paste in ieder geval bij haar cupmaat bedacht ik me, maar daar hield ook al het positieve aan de situatie op. Alle dossiers die ik doornam hadden fouten. Verschillende teksten die op de kop stonden, scans waarbij alleen de even pagina’s waren opgeslagen en ongeveer alle andere dingen die je fout kunt doen. Geen één dossier was toonbaar.

“Dit gaat niets worden Brenda. Geef me je werkbriefje van het uitzendbureau maar. Als troost teken ik wel de volle 8 uur af en dan mag je nu naar huis gaan”

Ik begon de dossiers alvast op te bergen en met een beteuterd gezicht bleef ze bij de scanner staan.

“Maar ik heb deze baan nodig” zei ze een beetje kinderlijk drammerig.

“Ik wil op vakantie en ik moet geld hebben voor mijn schoonheidsspecialiste opleiding! Verdomme…”

Tussen de archiefkasten door reageerde ik ze dat niet geschikt was en dat zoiets soms gebeurt in het leven maar dat ze vast een job zou vinden die beter bij haar paste. Ik zette het laatste dossier weg en liep weer terug naar de werkplek. Brenda stond voor me en keek me strak in de ogen.

“Is dit wél geschikt?”

Ze trok in één vloeiende beweging haar roze t-shirt uit en toonde me haar weelderige boezem die gevangen werd gehouden door een iets te kleine kanten BH. En dat stukje stof had er flink moeite mee om al dat vlees binnenboord te houden. Haar harde tepels deden een verwoede poging om gaatjes in de cups te prikken.

“Brenda….dit is niet de manier om deze baan te..”

Mijn woorden stokten toen Brenda de voorsluiting losmaakte en haar jonge kogels uit hun kanten gevang bevrijdde. Licht deinend kwamen ze tot rust en ik constateerde dat die BH slechts voor de sier diende want haar jonge tieten bleven strak en fruitig vooruit staan. Zonder hulp als twee stevige ronde grapefruits. Ze liep langzaam op me af, haar boezem zacht schommelend voor zich uitdragend.

“Ik móet deze baan hebben meneer” fluisterde ze op een langzame en dwingende toon.

Ze zakte door de knieën en legde haar hand op mijn kruis. Shit, verraden door mijn eigen zwellichamen constateerde ik inwendig terwijl ze mijn riem losmaakte en de broek enkele seconden later op mijn enkels viel. Ze trok met een ruk mijn slip omlaag en mijn erectie veerde naar voren richting haar gezicht. Ze pakte mijn dikke pik vast en bracht hem naar haar mond.

“Hmmm wat een lekkere dikke lul. Wedden dat ik je mening kan veranderen” zei ze met een geile stem. Ze begon met haar tong langs mijn stam te likken terwijl ze me zachtjes, maar heerlijk stevig aftrok. Ik voelde de geile rillingen langs mijn wervelkolom omhoog schieten. Plots schoof ze mijn voorhuid naar achteren en nam ze mijn kloppende eikel in haar gulzige mond en zoog eraan alsof haar leven er van af hing. In ieder geval haar baan, bedacht ik me geil.

Deze dame wist in ieder geval wel hoe dít apparaat werkte en fanatiek speelde ze met mijn dikker wordende pik. Ik voelde haar nagels over mijn zak krassen en toen ze met een vingertopje zachtjes over mijn ster kriebelde hield ik het niet meer. Zonder enige vorm van aankondiging en veel te snel naar mijn idee, spoot ik kermend de inhoud van mijn zware kloten in haar keel. Ik voelde haar slikken en ik kreunde geil toen ze de laatste druppels met haar handen uit mijn staaf masseerde en deze gretig van mijn eikel afsabbelde.

“Zo, dat was lekker hè? Maar ik heb nog meer kwaliteiten” zei ze terwijl ze opstond en zich omdraaide. Ze ritste haar rokje open en liet hem op haar enkels vallen.

Ik keek meteen tegen haar blote kont aan. Die berekenende feeks had geen ondergoed aan. Ze had het in mijn afwezigheid uitgedaan óf ze had het überhaupt niet aangedaan vandaag. Geweldige strakke meisjesbillen. Je kent ze wel: billen die de meeste vrouwen na hun twintigste al niet meer bezitten. Zonder enige imperfectie, zacht als zijde van buiten en lekker stevig als je ze kneedt... Ze vulden mijn ogen met hun malse aanblik. Brenda leunde voorover op het bureau en duwde haar bips naar achteren, daarmee haar onbehaarde jonge mossel een beetje tonend aan mij.

In een fractie van een seconde hoorde ik een stemmetje in mijn hoofd dat riep dat ik niet zomaar een huwelijk van twaalf jaar in de waagschaal mocht stellen. Een pijpbeurt was nog te vergeven, maar een andere vrouw neuken? Helaas is mijn wederhelft het type vrouw wier idee van geil voorspel het is om zonder die degelijke witte slip onder haar nachtpon bij me in bed te stappen op zaterdagavond. Je kent ze wel, het type vrouw dat vrijen met het licht aan al als kinky bestempelt. De stem zweeg in no-time.

Ik stapte uit mijn broeken en merkte dat de aanblik van dat goddelijke lijf mijn pik weer vol in de aanslag bracht. Ik ging achter haar staan en liet een vinger tussen haar perzikachtige billen glijden. Ik zag het kippenvel dat zich op haar kontje vormde en langs haar rug naar haar nek trok. Ook haar liet het niet koud. Mijn vinger vervolgde zijn weg, zoekend naar haar verborgen zachtheid en vond ze. Verraden door kleverige druppels van geil enthousiasme die zich rond haar zachte entree gevormd hadden. Door haar houding en haar opwinding stonden haar lipjes licht uiteen en dat idee deed mijn pik krampen. Ik voelde hoe haar binnenste lipjes trots tussen hun buitenste zusters uitstaken als een hete uitnodiging voor mijn pik, geschreven in rood meisjesvlees. Ik gleed nog iets verder door naar voren en tikte onbedoeld tegen haar klitje aan dat veel verder naar voren stak dan ik vermoedde was en ik voelde een ringetje. Hmmm, piercing nummer twee!

Brenda schokte met haar heupen en graaide naar achteren. Ze vond mijn pik en kneep er stevig in. Ze duwde haar billen naar achteren en liet mijn pik los.

“Je maakt me zo geil, ik wil die pik in me voelen” en met haar andere hand vond ze tussen haar benen door mijn staaf en leidde deze naar haar ingang. Toen ik voelde hoe ze mijn pik tussen haar boterzachte schaamlipjes duwde, hield ik het niet meer. Toen mijn eikel haar ingang voorbij was en haar binnenste lipjes zich om mijn stam vastzogen, stootte ik mezelf hard naar binnen. Brenda kreunde geil en ik verloor alle zinnen. Ik een geile waas begon ik haar jonge kutje keihard te neuken. Ik greep haar bungelende tieten vast gelijk een zeeman de railing van zijn schip bij windkracht 11.

Als een beest stootte ik mezelf tot aan mijn ballen in haar strakke, jonge meisjesbuik. Ik haalde mijn lul tot aan het puntje van mijn eikel terug en stootte mezelf weer over de volle lengte in haar strakke holletje. Ik voelde haar lichaam schokken op het ritme van mijn stoten. Ik raasde op mijn tweede orgasme af en Brenda deed volop mee. Haar strakke kontje bewoog kunstig mee op het ritme van onze orgasme race. Ze kantelde haar bekken om haar klit stevig langs mijn voorbij razende stam te laten schuren, daarbij nog meer frictie genererend met haar hete tunneltje.

Ik voelde mijn pik dikker worden en net voordat mijn ballen aan hun spastische zaaddans wilden beginnen, voelde ik Brenda’s poesje verstrakken. Haar orgasmegolven namen mijn dikke eikel in een zaligmakende wurggreep en kneedden me naar mijn hoogtepunt. Ik greep haar tieten nog bruter vast en trok mezelf op deze wijze nog strakker tegen haar billen aan terwijl ik mijn heupen met een laatste spastische schok naar voren stootte in een instinctieve oerdrang om mijn zaad zo diep mogelijk in haar gewillige buik te kunnen spuiten.

En dat lukte. Ondanks dat dit mijn tweede orgasme in korte tijd was, spoot ik dikke klodders zaad in haar poes. Ik voelde voor het eerst in mijn leven zelfs mijn prostaat meekrampen in mijn poging haar baarmoeder tot aan de rand te vullen. Kleurige vlekken spatten op mijn netvlies uiteen en Brenda kermde het uit. Goddank voor die dikke muren hier !

Zo bleven we even staan. Dertig seconden of dertig minuten, ik wist het niet want ik was alle besef van tijd even kwijt. Toen we uitgehijgd waren haalde ik mijn gevoelige pik langzaam uit Brenda’s soppende gaatje. Op het moment dat ik uit haar gleed slaakte ze nog een klein geil kreetje. Terwijl ik wat houterig van de inspanning mijn broek opraapte en een tissue uit mijn broekzak viste om mijn pik mee af te doen, kleedde Brenda zich weer aan. Uit haar tasje viste ze een klein roze broekje en trok dat aan. Wel handig, bedacht ik me, anders sta je straks in de tram terwijl mijn erfgenamen langs je benen lekken.

Plots hoorde ik een paar geluidjes en een paar piepjes van een mobieltje. Ik draaide me om en Brenda keek me aan, dit keer zonder die kinderlijke blik in haar ogen.

“Dat half jaarcontract heb ik zeker wel binnen?” vroeg ze wat bits.

Ik plaagde haar en zei “nou…” Natuurlijk had ze dat contract, schoot het door mijn hoofd. Deze beurt was voldoende om mij te overtuigen. Wat zeg ik: ze had net zo goed om het afhakken van twee vingers kunnen vragen! Het zou het meer dan waard geweest zijn.

“Hoezo nou? Ik zal je wat vertellen, meneer de advocaat. Ik heb alles opgenomen en ik heb het filmpje net doorgemaild naar een vriendin! Dus dat contract heb ik! En doe ook meteen maar wat bij mijn salaris” zei ze koud en zakelijk terwijl ze haar mobieltje triomfantelijk voor mijn neus hield.

Ik graaide het goedkope telefoontje uit haar zwaaiende handje, brak het ding open en pelde de geheugenkaart er uit. Het roze geval smeet ik op de grond en stampte er een paar keer keihard op.

“Als je me af wilt bluffen, moet je slimmer zijn dan dit, meisje. Toen we binnenkwamen vertelde ik je toch over de dikke muren? Nou, daar zit ook nog staal in verwerkt. Je hebt hier geen ontvangst domme gans! Daarom staat die oude telefoon hier”

Ik toverde mijn memorecorder uit mijn broekzak en ging verder. ”Dit daarentegen is een memorecorder waarop ik alles van het afgelopen uur heb opgenomen, dus ook je poging om mij te chanteren. Daar staat 2 jaar gevangenisstraf op, jongedame!” En om mijn argumenten kracht bij te zetten liet ik haar een paar seconden van de opname horen.

Ze keek me aan alsof haar wereldje compleet instortte.

“Drie keer per week zolang als je hier werkt. Jouw kwaliteiten kan ik niet onbenut laten”

“Hoezo drie keer per week?” vroeg ze nog terwijl langzaam tot haar doordrong welke kwaliteiten ik bedoelde.

“Gefeliciteerd met je eerste baan. En als ik jou was dan zou ik dat lekkere kontje van je vanavond maar vast trainen want morgen ga ik een lang gekoesterde wens van me eindelijk uitvoeren….”

Ik draaide me om en liep weg, Brenda in verbijstering achterlatend. Niet slecht voor een kantoorpik bedacht ik me op de gang en ik moest hardop lachen om mijn eigen woordspeling. Mijn lach ging over in een hoestbui gevolgd door een flinke proest waarbij ik mijn hand vol kliederde.

“Gezondheid, enne…handjevol zo te zien” zei een passerende secretaresse vermakelijk.

Twee handen vol de komende zes maanden zul je bedoelen gonsde het door mijn hoofd en tot mijn verbazing begon mijn pik zich weer te roeren…

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen