Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Sinds drie maanden heb ik een baan in een groot verzekeringsbedrijf en het bevalt me daar uitstekend. In mijn eigen kantoor op de 12de verdieping van het immense gebouw heb ik een schitterend uitzicht over het centrum van de stad en ook over de mensen met wie ik werk heb ik niet te klagen. Behalve werken moet er op zo'n dag voor mij ook iets anders te doen zijn, want mijn seksuele behoefte is zeer groot. Weliswaar woon ik samen met een vriend (Karel) die op dat gebied van wanten weet, maar een hele werkdag zonder minimaal drie onderbrekingen voor een verfrissend orgasme is voor mij onbestaanbaar. Ik krijg er hoofdpijn van!

De eerste dagen moest ik nog regelmatig handwerk verrichten, maar ik had al gauw in de gaten dat mijn directe chef, een 52-jarige kalende man, mij bij voorkomende gelegenheden met welgevallen bekeek. Niet direct het type van een vurige minnaar, maar goed genoeg om mij van tijd tot tijd ter wille te zijn, dacht ik, en bijkomend voordeel was natuurlijk dat ik zo enige sturing zou kunnen geven aan mijn promotiekansen, die in eerste instantie in zijn handen liggen.

 

Zoals ik had verwacht, hoefde ik me niet erg in te spannen. Het was voldoende om mijn tietjes (uiteraard zonder beha) los in mijn bloesje voor zijn ogen te laten bungelen terwijl ik me bij het bekijken van een schema over zijn bureau heen boog en me vervolgens zó te manoeuvreren dat zijn hand ermee in aanraking kwam. Hij verontschuldigde zich met een rood hoofd, maar ik zei 'verlegen' dat dat helemaal niet nodig was en dat ik er eigenlijk wel een lekker gevoel bij had gekregen. Meneer Emerink bleek vooral visueel te zijn ingesteld. Na 25 jaar huwelijk met een - naar de foto op zijn bureau te oordelen - moddervette vrouw kwam hij bij wijze van spreken al klaar als hij een beter geproportioneerd lichaam mocht aanschouwen. Een kijkertje is hij en een grijpertje. Nadat ik eenmaal voor zijn kwijlende bek mijn tieten en kut had ontbloot, meent hij zich het recht te hebben verworven me voortaan altijd tussen mijn benen te mogen pakken als de gelegenheid zich voordoet. Omdat ik zelden een broekje draag, is het dan vrij eenvoudig voor hem om mijn kutje te vingeren terwijl hij hitsig zijn onderlijf tegen mijn blote billen drukte. Op die manier bevredigt meneer Emerink zich meestal, met al zijn kleren nog aan, spuitend in zijn onderbroek. Zelf heb ik er niet veel aan, ik heb het verkeerd ingeschat, maar zit er nu aan vast.

Maar toen kwam gelukkig Jos in beeld, een fors gebouwde Adonis van de debiteurenadministratie, gewend om vrouwen te versieren en ik was te versieren, dat merkte hij al vrij snel. We kwamen toevallig in het personeelsrestaurant aan één tafeltje te zitten en toen eerst onze blikken en daarna onze knieën in elkaar verstrikt raakten, was de zaak beklonken. We hadden na onze lunch verorberd te hebben nog precies twintig minuten en vijftien daarvan bracht hij stampend in mijn kut door achter de gesloten deur van mijn kantoor. Dat was andere koek! Jos ontpopte zich als een uitstekende neuker en komt vanaf die tijd bijna iedere dag even in mijn kantoor langs om zich leeg te spuiten. Bij hem kom ik wel klaar, vooral omdat hij altijd wel geile ideeën heeft.

Alles verloopt dus voorspoedig. Thuis heb ik Karel, op de zaak Jos en... nou ja, ook meneer Emerink. Zo kom ik in ieder geval aan mijn doelstelling van tien orgasmes per dag, een mooi rond getal, dat ik wel als een minimum beschouw. Uiteraard weet Karel van niets; die denkt echt dat hij me op zijn eentje genoeg bevrediging kan verschaffen. Hij zou het besterven als hij wist dat ik er nog andere aardigheidjes op nahoud, want helaas is hij nogal jaloers....

Karel haalt mij altijd rond kwart over vijf op van de zaak. Zelf stopt hij om vijf uur met werken en dat redt hij precies. Ik kan er de klok op gelijk zetten. Als ik om twaalf minuten over vijf uit het raam naar beneden kijk, zie ik hem in zijn rode Renault Saffrane de parkeerplaats voor het verzekeringsgebouw oprijden. Dan stapt hij uit en kijkt naar boven, waar hij mij weet en ik zwaai met mijn hand ten teken dat ik eraan kom. Tot afgelopen vrijdag....

Er was die middag een afscheidsreceptie geweest voor een vertrekkend personeelslid en na half vier werd er niet meer gewerkt. De meeste mensen gingen naar huis. Zo niet Jos en ik. Het was een uitgelezen gelegenheid om ons wat uitvoeriger met elkaar te vermaken. De hele verdieping was uitgestorven, zodat we ons ook qua geluid niet hoefden in te houden. Voor het eerst konden we allebei helemaal naakt, wat het tot een heel bijzondere gebeurtenis maakte.

Jos bezwoer me dat hij in de anderhalf uur die we tot onze beschikking hadden drie keer zou kunnen komen, als we het drie keer op een andere manier zouden doen. Wélke manieren hield hij nog even geheim, maar ik beloofde dat ik alles zou doen wat hij wilde om dit kunststukje voor elkaar te krijgen.

De eerste keer neukten we recht op en neer op het hoogpolige tapijt, een kwartier lang, stevig en hard, zonder ons in te houden. Ik kwam drie keer gruwelijk lekker klaar en Jos spoot zich krachtig in me leeg. Daarna dronken we gezellig een glaasje in afwachting van een herleving van zijn rammer. Om tien voor half vijf stond hij weer en nodigde Jos me uit naar de gang te gaan om het daar staande te doen, vlak naast de lift. De gedachte dat er tóch wel eens iemand met die lift naar boven, of beneden, zou kunnen komen maakte het razend spannend. Maar de dérde keer zou nog enerverender worden, beloofde Jos me hijgend terwijl we ons kreunend en steunend naar een nieuw hoogtepunt werkten.

Om tien over half vijf waren we terug in mijn kantoor. Nog een goed half uur... Na opnieuw een drankje ging ik op mijn knieën voor hem zitten om hem aan de laatste harde te helpen. Eerst met mijn handen, toen in mijn mond. En om klokslag vijf uur was hij weer het mannetje. Wat had hij nu voor me in petto? Wat voor nieuws kon hij nu nog bedenken? In mijn kont misschien, of wilde hij in mijn mond komen? Ik was tot alles bereid, maar wat hij in gedachten had sloeg alles. Het maakte me zo geil dat ik spontaan een orgasme kreeg.

Die derde keer.... Ik moest er mijn bloesje voor aandoen en zo voor het raam gaan staan. Toen de rode Renault van Karel de parkeerplaats opreed, schoof Jos zijn lul in mijn kut. Met beide handen steunend op de brede vensterbank ontving ik de eerste stoten. Ik moest erop vertrouwen dat Karel van de parkeerplaats omhoog kijkend naar de 12de verdieping, de figuur van Jos achter me niet zou kunnen zien. Ook lichte bewegingen zouden geen argwaan kunnen wekken. Nadat Karel zijn wagen had geparkeerd en zoals gewoonlijk uitstapte om naar me te zwaaien, zwaaide ik moeizaam terug en riep naar Jos dat hij nú moest komen, nú! Perfect getimed spuwde hij zijn laatste spermastralen naar binnen terwijl Karel nog belangstellend naar me stond te kijken. Misschien zal hij het even vreemd hebben gevonden dat ik in mijn orgasmekramp naar ónder het raam dook, maar hij heeft er niets van gezegd.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen