Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De media markt slet,
deel 1 van een trilogie.

“Klop,klop” ….. “Binnen !” klonk het van uit de kamer. Bedeesd deed ik de deur open en stapte naar binnen. “Ah, Sandra, kom verder en ga zitten.” Ik ging zitten in de stoel. Tegen over mij zat de vestigingsdirecteur. In een stoel iets achter me zat het hoofd van de bewaking. Ik keek een beetje vreemd op dat hij er ook bij was, voor zover mij was verteld door de telefoon, ging dit gesprek over mijn contract en ik begreep niet wat de beveiliging daar mee te maken had. Zo rond de helft van mijn dienst werd ik gebeld dat ik naar boven moest komen en dat was op zich niks geks. De hele week werden er al mensen naar boven geroepen waarna ze vervolgens het werk weer hervatten of naar huis gingen….. Maar voor ik verder ga, laat me eerst eens vertellen wie ik ben.

Mijn naam is Sandra, ik ben 36 jaar oud en heb 2 kinderen. Ik ben van Indische afkomst, heb bruine ogen en zwart, kort haar. Mijn figuurtje is 1m69 lang en ik weeg 72 kg. Mijn BH maat is 80-D en qua kleding pas ik in een maatje 40-42. Ik ben al geruime tijd getrouwd met Alex en we hebben het best goed. Alex verdiend redelijk en ik had dit bijbaantje als kassa jufrouw enkel genomen voor de lol. Natuurlijk was het beetje extra geld ook leuk, maar het uur tarief was zo laag dat ik er per maand niet veel mee op schoot. Daarentegen was ik wel onder de (jonge) mensen en kwam ik ook eens op een andere manier buitenshuis dan enkel die huisvrouw en moeder. Omdat Alex voor zijn werk best wel vaak voor een wat langere tijd weg was vond ik het ook een welkome afwisseling in mijn verder vrij saaie bestaan.

“Tja, Sandra, zoals je misschien wel gemerkt hebt de afgelopen dagen heb ik van het hoofdkantoor de opdracht mee gekregen om te snijden in onze kosten en dan vooral de loonkosten. Enkele van onze collega’s zijn al ontslagen, zoals de een aantal mensen van de verkoop en service, maar bijv. ook het management is niet vrijuit gegaan, daardoor ben ik nu als enige over gebleven om het schip te besturen.” Ik keek hem een beetje bevreemd aan, hij praatte wel vaker met veel beeldspraak. Ik schatte in dat hij net tegen de dertig was en vond hem wel wat gek. Hij was niet echt onaardig om te zien maar bepaalde maniertjes en de manier waarop hij dus sprak deden je soms schudden van zijn persoon.

Hij vervolgde zijn monoloog met “Nu zijn we toegekomen aan de laatste groep medewerkers, de caissières en het informatiebalie personeel.” Verveeld keek ik hem aan. Wat deed ik hier in godsnaam, mijn contract was al mondeling verlengd door de hoofdcaissière en het wachten was enkel op de papieren versie ervan. “Bleeep, bleeep  daar ging zijn telefoon. “Ja” was het korte antwoord wat hij in de hoorn spuugde. “Oke, dat is dan duidelijk.” Hij legde de hoor neer, keek me aan en ging verder.  “Tja, we, of eigenlijk ik, heb de hele lijst met namen en gegevens nog eens door genomen en toen ik bij jou naam aankwam moest ik wel even goed nadenken. Je bent al niet meer de jongste waardoor je een stuk duurder bent dan je veel jongere collega’s maar daar staat dan wel weer tegenover dat je nog nooit verzaakt hebt” Wat is dat nou weer voor een woord dacht ik bij me zelf “en dat is dan weer meer dan wat ik van de anderen kan zeggen. Wat me echter opviel was een kleine aantekening van de hoofdcaissière.” Ik spitste mijn oren, aantekening van de hoofdcaissière ? “Er staat in je dossier dat er een aantal keer geld uit je kassa la leek te missen waarvoor je geen verklaring had. Nader onderzoek op dat moment bracht niks aan het licht, maar ik vind het een beetje gevaarlijk. Graag zou ik je naam gezuiverd zien van alle verdenkingen en daartoe wil ik je vandaag nog een kans geven.” Enigszins verbaasd keek ik hem aan. “Hoe bedoeld u dat ?” Met een warme glimlach vertelde hij me dat zojuist mijn kassa la was geteld door hoofdcaissière en dat ik wederom 20 euro te kort kwam.

Ik kreeg het ineens Spaans benauwd en begon te blozen. Ik stammelde dat ik niet begreep hoe dat kon maar kreeg het alsmaar warmer en warmer. “Tja, Sandra, nu begrijp je misschien wat Pedro hier doet.” Zei hij met een knikje naar de beveiliger. Ondertussen maakte hij aantekeningen in mijn dossier. Snel dacht ik na, wat moest ik doen, ik had dat geld natuurlijk niet gestolen, maar ben wel erg slecht in hoofdrekenen en tellen. Het zou me niet verbazen als ik iemand 20 euro teveel had terug gegeven maar hoe moest ik dat in godsnaam duidelijk maken aan beide heren. Ik kon niets uitbrengen en dus zei Karel, de vestigingsdirecteur “Ik heb drie voorstellen  voor je : “

“1 - je laat jezelf grondig door Pedro fouilleren en vervolgens bepalen we hoe het verder moet.  Of “
“2 – je ontdoet je van je boven kleding die we dan vervolgens grondig zullen onder zoeken en mocht daar niks uit komen dan bepalen we dan wel weer hoe we verder gaan. Of”
“3 – Je wilt en optie 1 en optie 2 niet accepteren en dan zullen we je moeten ontslaan, de politie bellen en aangifte moeten doen van diefstal. Waarna je vervolgens geboeid door de winkel afgevoerd zult worden naar het politie bureau.”

Snel dacht ik na, hoe ik het ook wende of keerde, hij had me klem. Dat ontslag kon me niet zo veel schelen, maar de rest van optie 3 sprak me absoluut niet aan. Optie 1 vond ik ook wel erg vernederend en dus bleef enkel optie 2 over. Daar zaten ook nadelen aan, vooral omdat ik wist dat ze niks zouden vinden en dan dus vervolgens wel vervolg stappen zouden willen ondernemen. Dat gold natuurlijk ook voor optie 1 maar hoe ik het ook wende of keerde, een echte uitkomst was er niet. Mijn gedachten werden ruw onderbroken door een bars “Nou, wat wordt het ? Moet ik gaan bellen of ? En ja, ik weet dat Pedro je niet mag fouilleren maar ik heb geen enkele vrouwelijke bewaakster meer over sinds het akkevietje van vorige week en dus moet het maar zo.” “Optie 2” stamelde ik zachtjes. Wederom werden er aantekeningen gemaakt. “Wat schrijft u toch steeds op ?” vroeg ik hem. “Oh, het verloop van dit gesprek, ik leg altijd alles vast voor later, zodat ik altijd precies kan achter halen wat er gebeurd is en waarom.”

Beide mannen keken elkaar vervolgens even aan. “Oke” zei Karel “Trek je bloes en broek maar uit en geef ze aan Perdro” Schoorvoetend begon ik aan mijn knoopjes van mijn bloes. Nog nooit had ik me voor welke man dan ook, behalve mijn eigen, uitgekleed. Onder mijn bloes droeg ik nog een satijnen hemdje maar toen Karel dat zag zei hij gelijk dat mijn hemdje ook uit moest. Karel pakte zijn Nokia 95 en maakte een foto. “Wat doet u nu ?” “Zoals ik al zei, ik leg altijd alles vast voor later, dus dit ook. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan over wat hier gebeurd is.” Ik stammelde dat ik dat niet wilde maar het enige antwoord wat ik kreeg was een smerige grijns en een “Jij hebt niks meer te willen!” Ik bedacht me dat het met dit heldere licht goede foto’s zouden worden die aan duidelijkheid niks te wensen over zouden laten. Wat kon ik doen, ik was bijna half naakt en zat echt klem. Er was geen andere uitweg dan door te gaan waarmee ik bezig was en maar af te wachten wat er van komen zou.

Ik stond op en overhandigde mijn bloes aan Pedro en trok vervolgens mijn hemdje uit. Beide mannen keken nu naar mijn goed gevulde BH. Ze zeiden niks maar ik merkte dat ze hun blik er niet van af konden houden. Weer hoorde ik het geluid van de N95 en ik schaamde me rot, ik droeg een witte kanten BH welke een beetje doorscheen en mijn bruine huid en donkere tepels waren goed te zien. Bovendien werden ze hard en ik snapte niet waarom maar toen ik aan mijn broek begon had ik keiharde stijve tepels welke flink vooruit priemden door de stof heen. Ik stapte uit mijn broek en bedacht toen pas dat ik een bijpassende string aan had. Pedro had mijn billen al direct gezien maar ik moest me omdraaien om hem mijn broek te geven. Afgezien van de string, die van mijn billen weinig te raden over liet, scheen ook de slip behoorlijk door. Snel wilde ik weer gaan zitten maar Karel onderbrak mijn beweging. “Staan blijven Sandra, dat is voor ons veel meer controleerbaar.” En dus bleef ik in mijn witte kanten lingerie staan. Wederom maakte Karel een foto.

Pedro onderzocht mijn kleding grondig. Elk naadje, elke vouw werd zorgvuldig bevoeld en uit elkaar getrokken. Met mijn satijnen hemdje was hij zo klaar en ook de broek koste hem niet al te veel tijd. “Zo, Pedro, hoe ziet het eruit ? Zit er ergens geld in de kleren verstopt of ?” Pedro schudde van nee en vertwijfeld keek ik naar Karel, zou hij het hierbij laten of….. “Mmmmm, Sandra, je maakt het ons wel erg moeilijk, wat moeten we nu doen ?” Peinzend keek hij naar mij en ik zag de rimpels in zijn gezicht dikker worden. “Tja, ik denk toch dat ik je moet gaan verzoeken je onderkleding ook uit te trekken zodat die ook door Pedro onderzocht kunnen worden.” Met enige wanhoop in mijn gezicht en ogen keek ik hem aan. Hij kon dit niet menen maar ondertussen, diep in mijn hart wist ik waarop dit zou gaan uit draaien. Brutaal keek hij terug en ik zag dat hij verlekkerd met zijn tong langs zin lippen likte. Nee, nu wist ik het wel bijna zeker waartoe dit allemaal zou gaan leiden.

Met trillende vingers maakte ik de sluiting van mijn BH los. Ik schoof de bandjes van mijn schouders en probeerde mijn borsten te bedekken met mijn armen. Het had geen zin. Weer hoorde ik de N95 en ik draaide de me om. Ik gaf mijn BH aan Pedro en probeerde dat te doen zonder mijn armen voor mijn borsten weg te halen. “Je onderbroek ook !” Klonk het achter me en verdoofd deed ik wat me gevraagd werd. Ook mijn string gaf ik aan Pedro om me vervolgens weer om te draaien naar Karel. Weer maakte hij een foto alhoewel er niet veel te zien zou zijn, ik had mijn armen nu voor mijn borsten en vagina. “Doe je armen en handen omlaag, langs je lichaam !!” Weer deed ik wat er van me gevraagd werd, maar in plaats van beschaamt te kijken ging ik stijf rechtop staan. Als ik dan toch vernederd zou gaan worden, dan wel met opgeheven hoofd. Weer klikte te N95 en nu stond ik er in vol ornaat op. Niks te raden, niks meer te verbergen. Mijn borsten stonden fier en recht vooruit en elk rimpeltje zou te zien moeten zijn op de foto. Uitdagend keek ik hem nu aan. Zou hij nu nog verder willen gaan ?

Pedro was snel klaar met mijn BH en slip. Veel stof was het immers niet. Meer dan ik het zag voelde ik Pedro weer nee schudden. Karel leek diep in gedachten verzonken terwijl hij me bekeek. Zijn blik was gericht op mijn borsten en in zijn ogen kon ik gewoon zien dat hij ze aan wou raken. “Tja, ik ben bang dat je toch had moeten kiezen voor het grondig fouilleren want nu zullen we je moeten visiteren.” Ik kon wel door de grond. Ik wist natuurlijk al dat hij hier op uit was, vanaf het begin, maar om er dan nu ook echt geconfronteerd mee te gaan worden was toch iets heel anders. “Vouw je handen achter je nek bij elkaar en ga in een spreid stand staan ! “ Ik deed wat er van me verwacht werd en ik zag hoe hij weer een foto nam. Pedro ging achter me staan en met zijn handen omvatte hij mijn borsten. De camera klikte terwijl Pedro uitvoerig mijn borsten betaste, ze kneedde, ze vasthield alsof zijn handen de cup maat op namen, ze optilde en zelfs aan mijn tepels trok. “Niks baas.” Zei hij. “Dat geloof ik niet, ik zal ze zelf wel even onderzoeken.” En vervolgens speelde hij een minuut of vijf met mijn borsten. Mijn tepels reageerden en waren keihard en ik voelde hoe het warm tussen mijn benen werd. Ik kon het niet helpen, want als iemand aan mijn borsten zit dan word ik nou eenmaal gewoon geil.

“Tja, daar zit dus echt niets !” Zijn hand gleed naar beneden en hij betaste mijn schaamlippen. “Hier maar eens voelen en zo direct kijken !” Zijn vingers gleden tussen mijn schaamlippen naar mijn clitoris, die flink gezwollen was. Hij bleef me strak aankijken maar ik gaf geen krimp, ook niet toen hij heel even eraan voelde om vervolgens zijn vingers verder te laten glijden en mijn vagina opende. Eén vinger gleed er in en bij een volgende poging waren dat er al twee. “Zo zo, onze Sandra is een beetje geil, of niet ?” Ik knikte nu van ja en zijn hand verdween. “Zo, ga jij maar eens liggen, op je rug, op het bureau met je benen wijd.

De mannen liepen van me weg en ik ging liggen. Karel ging weer voor me staan en de camera klikte weer. Nu stond ik dus met mijn hele vagina open en bloot op de foto. “Pedro, aan jouw de eer om deze slet eens te onderzoeken. Sandra, gebruik je handen om je kut flink ver los te trekken !”  Ik gehoorzaamde en ging liggen op het bureau. Mijn kont lag krap op het randje en ik schaamde me diep, hier lag ik dan, poedel naakt met mijn benen wijd terwijl ik met mijn handen mijn benen nog verder uit elkaar hield en er tevens voor zorgde dat mijn vagina nog meer geëxposeerd werd. Weer hoorde ik de camera klikken maar het deed me niets meer, ik had geen keus, ik werd gedwongen en omdat mijn borsten door hen flink betast waren was ik geil geworden, gedwongen geil geworden, dat hield ik mezelf maar voor.

Pedro liet zijn vinger naar binnen glijden en betaste de binnen kant van mijn vagina, snel gevolgd door een tweede vinger, Rustig liet hij zijn vingers door mijn vagina voelen, boven, onder, links en rechts voelde hij, hij stak ze wat dieper en probeerde verder in mijn vagina te komen. De N95 klikte weer en ook deze vernedering was vast gelegd. De andere hand van Pedro gleed naar mijn borsten en in het zelfde stotend ritme waarmee hij mijn vagina nu bewerkte, kneedde hij ook één van mijn borsten. Ik voelde dat ik op deze manier snel zou komen. Dit had niks te maken met liefde, het was simpel pure sex, pure lust en met een zachte kreun liet ik me gaan en kwam klaar. “Zo, ook daar zit dus niks, laten we nu eens in je mond kijken, kom, verder op de tafel en leg je hoofd achter over. Pedro, onderzoek jij als laatste nog even dat andere gaatje ?”

Ik schudde van nee, maar had geen kans, Pedro schoof me verder de tafel op en nu lag mijn nek op de rand. Mijn hoofd hing achterover  en ik zag Karel aankomen. “Mond open slet en laat me eens zien wat er zit !” Ik opende mijn mond en Karel bekeek hem. Hij maakte zijn broek open en voor ik het wist lag zijn penis in mijn mond. “Zo geile vrouw, zuig maar eens lekker aan mijn pik en laat mij ook eens komen zoals jij net zelf ook kwam !!” Zijn beide handen grepen naar mijn borsten welke hij uitvoerig en hardhandig begon te kneedden. Ik was kansloos en zoog aan zijn penis. Pedro had ondertussen mijn anus gevonden en ik probeerde me te ontspannen, met veel pijn en moeite gleed er een vinger in, maar die vond natuurlijk niks en al snel vroeg Pedro “Baas, mag ik deze vrouw ook neuken ?” Karel knikte van ja en maakte nog maar weer eens een foto. Nu van zijn pik in mijn mond en mijn vernederende houding.

Ik kon niet kijken wat Pedro deed maar ik voelde het des te meer. Een grote, dikke penis penetreerde mijn vagina. Karel maakte weer een foto. Zoals al gezegd kon ik hem niet zien maar hij voelde gigantisch. Hij schoof hem langzaam verder en ik kreunde, wat een joekel. Verder en verder ging het tot hij het einde van mijn vagina bereikte. Ik voelde zijn penis tegen mijn baarmoederhals aan kloppen en langzaam begon hij voorzichtig te stoten. “Wow baas, dit is een geile vrouw, haar grote kut kan mijn pik helemaal hebben. Wat een geweldige slet !” Karel knikte en zei “Ja, deze slet is geweldig, we moeten maar eens kijken of we haar vaker kunnen gebruiken en of we van haar niet de mediamark slet kunnen maken. Ten slotte is ze nu gezuiverd van alle blaam en kunnen we haar met een gerust hart een nieuw contract aan bieden !” Mij kon het allemaal niet meer schelen, met die grote pik in mijn kut, vier handen die mijn borsten en lijf betasten en last but not least een pik in mijn mond kwam ik voor de tweede keer klaar. Pedro bleef stoten en gebruikte één van zijn handen om mijn clitoris te stimuleren. Karel begon te kreunen en ik kon zijn pik voelen kloppen in mijn mond. Het zou niet lang meer duren voordat ook hij zou komen en ik zoog mijn longen uit mijn lijf. Zijn handen speelden onophoudelijk met mijn tepels en borsten en hij deed dat bepaald niet zachtzinnig. Met een hese stem zei hij “Mijn god, wat ben jij een geile vrouw, ik ga die bek van je zo vol spuiten en waag het maar niet om ook maar één druppel te morsen…. “ Hij bleef zijn pik in mijn mond stoten en ik maakte me klaar om het te ontvangen. De eerste spurt kwam toch nog onverwacht en de zoutige, witte substantie gleed door mijn keel. Ik slikte voor wat ik waard was en spurt na spurt verdween in mijn maag. Toen hij klaar was haalde hij zijn pik uit mijn mond en gebood me hem verder schoon te likken. Ik likte langs de rand zijn eikel schoon en na enige tijd haalde hij hem weg. Hijgend bleef ik liggen terwijl Pedro me steeds harder en sneller neukte. Nu  Karel weg was gebruikte hij zijn laatste vrij hand om mijn borsten nog harder te kneedden. Zijn vingers speelde met mijn tepels en hij trok er hard aan. Wederom voelde ik een orgasme komen en ik keek naar Pedro. Zijn ogen waren groot en het wit was duidelijk te zien. Zijn ademhaling versnelde en de kracht en het ritme van zijn stootten nam verder toe. “Kom, spuit mijn geile kut vol, spuit en laat me ook komen.” Kreunde ik zachtjes. Weer hoorde ik de N95 klikken. Met een rauwe kreet begon Pedro te spuiten en kneep zowat mijn tieten fijn. Ik schreeuwde ook en kwam voor de derde keer die avond klaar. Stoot na stoot spoot Pedro mijn kut vol en na de laatste stoot trok hij zich langzaam terug. Weer maakte Karel en foto en ik kon wel raden wat daarop te zien zou zijn, een ruime geopende kut waar het sperma uit liep.

Na een paar minuten uithijgen zei Karel “Kom, kleed je aan.” En terwijl ik gehoorzaamde maakte hij weer foto’s. Nu deed ik geen moeite meer om ook maar iets te verbergen en toen ik klaar was moest ik gaan zitten. Karel had zich ondertussen net als Pedro ook weer aangekleed, voor zover zij zich ontkleed hadden dan, want meer als hun broek en onderbroek laten zakken hadden ze niet gedaan. “Zo Sandra, of mag ik zeggen media markt slet, want dat ben je natuurlijk vanaf nu wel ! Welkom en gefeliciteerd met je hernieuwde contract. Er zijn echter wel wat aanvullende voorwaarden bij gekomen, want je snapt dat je als media markt slet enkele andere taken erbij zult gaan krijgen.” Ik schudde van nee en antwoordde “Nee hoor, dit was slechts eenmalig.” Karel keek me glimlachend aan. “Oh, dacht je dat ? Mmmm. Dan vind je het vast niet erg als alle foto’s welke ik zojuist gemaakt heb terecht komen bij je collega’s ? Of op de school van je kinderen ? Of beter, wat dacht je in de mailbox van je man met een begeleidend schrijven erbij dat jij je geweldig van je taak hebt gekweten, als betaalde vrouw dan natuurlijk !” Ontsteld staarde ik hem aan. Dat kon hij toch niet menen ? Oh, wat was ik stom geweest. Ik had gelijk naar buiten moeten gaan toen ik daarvoor de kans had. Nu was ik gevangen in zijn web, nu was ik met recht de media markt slet…………

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen