Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Shanna zat in haar gothic outfit in een donker hoekje van het park wat voor zich uit te staren toen ik haar aansprak. Een man in wat formele kleding die een identiteitsbewijs laat zien is al snel geloofwaardig en ik zei: " Ik ben een beambte van leerplicht.. kan ik even met je praten.." Shanna keek verbaasd. Dat had ze nog niet eerder meegemaakt. maar ze spijbelde dus wel, en hoe kon ze zich daar nu uitkletsen...?? Ik ging naast haar zitten en vroeg op welke school ze zat en welke les ze nu hoorde te hebben. Ik schreef wat in een schrijfblok en deed alsof ik met haar school belde. Shanna wilde weglopen, maar ik hield haar tegen.. "Kom maar mee.. ik breng je wel even.." zei ik, vriendelijk glimlachend... Ik hield haar stevig beet en leidde haar naar mijn auto die bij het park geparkeerd stond. Ik liet haar instappen aan de passagiers-kant en hielp haar met de gordel..

Toen ik om de auto heen liep, wilde Shanna de gordel losmaken, maar dat lukte haar niet.. Ik stapte in en reed weg.. "De gordel kan niet los, nee.." zei ik om haar te laten merken dat ik haar door had... Ze ging mokkend onderuit zitten en daarom duurde het even voordat ze door had, dat we een heel andere kant op gingen.. Ik was al bijna de stad uit toen ze ineens begon te protesteren.. "hee, dit is helemaal niet de weg naar school.." "Nee, maar daar gaan we ook niet heen.." "wat, waarheen?" "Dat zul je merken als we er zijn.." zei ik streng.. Shanna probeerde de gordels los te maken, maar ze merkte al snel dat die bij elke beweging steviger aantrokken.. Ze begon eerst te vloeken en te tieren, maar hoe verder we landweggetjes op reden, hoe stiller ze werd.. Ze voelde wel, dat er iets niet pluis was.. "Wat gaat u met me doen.." vroeg ze benepen.. Ik keek haar alleen maar gretig aan.. dat stelde haar - terecht - niet erg gerust.. Ze begon te huilen..

Ik reed een stil landweggetje op en eindigde bij een oude stal, verborgen achter wat hoge populieren. Ik stapte uit en liet ook Shanna uitstappen. Ze wilde wegrennen, maar ik hield haar vast. Niet dat ze ergens heen had kunnen lopen.. Ik trok haar mee de stal in. Daar duwde ik haar een stalen kooi binnen die ik had klaar staan.. "Zo, stom trutje.. Spijbelen hè? Nu ga je daarvoor gestraft worden. En wel heel anders dan je denkt.. Niks gesprekken en therapie. Als ik straks met je klaar bent, kun je een weekje niet lekker zitten." Ik duwde intussen wat spulletjes de stal binnen, vanuit een hokje opzij van de stal. Een bok, bijvoorbeeld.. Zoals bij de gymnastiek, maar dan met kortere pootjes en aan de poten leren riemen en gespen. "Zo schatje van me, daar ga ik je straks op vastmaken..." zeg ik tegen de angstig kijkende Shanna.. Als ik alles wat ik denk te willen gebruiken klaar heb liggen, haal ik Shanna uit de kooi.. Ze houdt zich vast aan de spijlen, maar dat is maar voor even..

En paar minuten later zit ze vast op de bok. Handen op haar rug gebonden, haar benen aan de poten van de bok.. Vervolgens heb ik haar kleding stuk voor stuk weg-gesneden. Haar topje, haar rokje.. en al het andere tot ze nog alleen haar laarzen en haar nekbandje had. Door het dreigende mes, dat steeds vlak langs haar huid sneed, werd ze wel bang.. Ze huilde toen ze daar uiteindelijk voor me klaar zat.. "Huil maar, sletje.." zei ik, en aaide haar naakte rug.." Je hebt er alle reden toe.., Ik ga je heel grof misbruiken." Ik streel haar billen en haar dijen... Grommend van genoegen voel ik tussen haar benen naar haar geschoren kutje.. En dan sla ik haar een paar keer met mijn hand op haar billen... Ik trek haar hoofd aan haar haren naar achteren en streel met mijn andere hand haar borsten. Ik kneed ze om beurten. Dan geef ik tegen elk om beurten een harde klap, waarbij ik met mijn vingertoppen haar tepels raak.. Shanna jammert. "Stel je niet aan sletje.." zeg ik. Vervolgens knijp ik haar hard in een van haar tepels. Nu jammert ze nog harder... "Ik zal je het spijbelen wel afleren.." zeg ik.. Ik pak mijn favoriete rijzweepje. Ik houd Shanna aan haar haren overeind en sla haar met het zweepje over haar tepels.. "Aauuw, nee, aauw, mijn tepels, aaauuwww genade." huilt ze.. Ik besluit met een paar klappen over haar billen..


Snikkend ligt Shanna op de bok. Haar billen vertonen zachtroze streepjes. Ik ga achter haar staan en streel haar billen weer. Ik laat mijn hand tussen haar benen glijden en strijk met mijn vingers langs haar kutje.. Dan duw ik twee vingers in haar grot en ze kreunt.. Ze is best nat, merk ik.. Ik beweeg mijn vingers diep in haar kutje op en neer. Met mij duim streel ik over haar kontsterretje. "Ohhh..' roept ze geschokt.. Ik word opgewonden van haar lekkere kontje en vooral omdat ze er zo geschokt op reageert. Ik trek daarom mijn vingers uit haar kutje en duw ze in haar kontgaatje, twee tegelijk. Shanna geeft een schreeuw.."neeeeeeee.. aauwauwauwauwauw...niet weerr.." Ik beweeg mijn twee vingers langzaam in haar kontje op en neer. Shanna huilt en smeekt me op te houden.. "Oh, maar ik ga je straks in je kontje neuken ook... En in je kut en in je kontje. Je kunt er maar beter aan wennen.." "Nee, alstublieft.. neeee.. aauuw.." Ik ga door met haar kontje vingeren en het kutslijm droogt op.. Het vingeren wordt stroef en pijnlijk en ze gilt nog harder... Ik trek mijn vingers uit haar en houd ze voor haar mond... "Ik ga zo dadelijk verder met je reet vingeren, sletje.. Nou mag je kiezen.. maak je mijn vingers eerst nat en glibberig met je mondje of duw ik ze er weer droog in?? Het is jouw keuze.." Shanna kijkt vol waling naar mijn vingers, maar ze beseft wat er gaat gebeuren.. Dus neemt ze mijn vingers in haar mond en sabbelt ze nat.. "Goed zo, sletje, jij weet wat goed voor je is..." zeg ik. Als ze even gesabbeld heeft, trek ik mijn vingers terug en duw ze weer in haar strakke gepijnigde kontje.. "Auwwauwauww" huilt ze, in het ritme van mijn vingerbewegingen.. God, wat wind dat me op. Ik trek haar aan haar haren en draai haar hoofdje, om haar in haar ogen te kunnen kijken.. Er lopen traanstrepen door haar donkere make-up.. Haar blauwe ogen staan vol water. "Zo, Shanna, gothicteefje van me, kijk je er al naar uit om straks mijn lul in je reet te voelen??" vraag ik haar... Ze kan alleen maar wanhopig ' neeeeeeee" janken.. Ik duw mijn vingers extra diep in haar kontje en beweeg ze even heel snel op en neer..

Dan heb ik zin in iets anders... Ik trek mij vingers terug en ga voor haar staan.. Ik schuif mijn handen onder haar borsten en kneed ze... Shanna zucht opgelucht.. Ik streel haar borsten verder, met mijn vlakke handen, totdat ik voel hoe ze reageert.. "Tepels liegen niet.." zeg ik.." Je wordt opgewonden.." tegelijkertijd knijp ik even hard in beide tepels.. Shanna geeft een doffe kreun.. Ik laat haar even met rust. Dan ben ik bij haar borsten terug. Ik heb een speld in mijn hand en die laat ik haar zien.. Ik pak haar ene tiet beet en grijp die goed vast.. Ik druk de punt van de speld tegen de zijkant van haar tepel. Ze gilt.. "Ben je bang dat ik je een tepelpiercing bezorg?" vraag ik.. Ik duw weer even in een ander deel van haar tepel.. "Misschien doe ik dat wel.." zeg ik.. Ik duw de speldenpunt tegen het topje van haar tepel.. Niet te hard, maar wel dat ze het voelt.. En nog eens en telkens weer geeft Shanna een gil van angst om wat er komen gaat.. Dan neem ik haar andere borst in handen en duw ik de punt van de speld tegen haar andere tepel.. Ik kras er over het topje van haar speen.. Shanna jankt van angst.. "Nee, nog niet.." zeg ik en laat haar borst los. Ik ga achter haar staan.. Ik duw de speld tegen haar bil. Dan duw ik de speld even in het stukje tussen haar kut en kontgaatje. Ze gilt weer.. Ik pak een roze schaamlipje en trek er aan. " Ik kan natuurlijk ook je kutje dichtnaaien.." zeg ik. Intussen heb ik stiekem een knijper gepakt. Ik pak haar beide roze schaamlippen en zet daar de knijper op. Shanna, die een prik verwacht, schreeuwt het uit. Ik laat haar zo even zitten, met de knijper op haar kutlipjes..


Ik duw een zware machine de stal binnen en breng die in stelling achter Shanna. Het is een apparaat dat ik heb gebouwd op basis van een ouderwetse zaagmachine. Ik heb een los onderdeel van de machine in handen. Een dildo.. een tamelijk dikke dildo, met ribbels.. Ik grijp Shanna's haren en trek haar hoofdje mijn kant op.. "Kijk, die gaat in je kutje.." zeg ik en laat de dildo zien. Ze is vast wel een pik gewend, maar deze is toch wat dikker dan de gemiddelde puberpik, dus schrikt ze er wel van. Ik smeer er wat glijmiddel op. Dan ga ik achter haar staan en trek de knijper los.. Ik trek haar schaamlipjes van elkaar en duw er de dildo tussen. Ik duw meteen door, zodat hij tot aan haar baarmoedermond naar binnen gaat.. Ze geeft een diepe grom. "Owwww.. hij is zo dik.. neee.." Ik beweeg de dildo langzaam in haar kutje op en neer.. Als ik hem bij haar naar binnen duw, kreunt ze met een lage stem.. Dan maak ik de dildo vast aan de machine. Die beweegt de dildo heen en weer.. In Shanna's kutje.. langzaam, een keer op en neer in vier tellen. De ribbels van de dildo duwen haar kutlipjes steeds weer uit elkaar. Het is net of ze wappert.. Shanna kreunt elke keer als de dildo in haar naar binnen geduwd wordt. Er zit een klein slangetje op het apparaat, dat glijmiddel over de dildo smeert. oorspronkelijk kwam daar olie uit, om de zaag te smeren, maar het doet nu ook goed dienst.

De dildo sopt in Shanna's kutje. Ik zet het tempo wat hoger.. Vervolgens trek ik een stoel bij en kijk naar het spektakel.. Het naakte meisje, met nog alleen haar laarzen en haar nekband met pinnen aan, zit met haar handen op haar rug, op de bok vastgebonden en een dikke dildo met ribbels schuift in een vlot tempo in haar kutje heen en weer... Ze kreunt en huilt en haar tieten zien er ineens erg aantrekkelijk uit. Daar moet ik gewoon iets mee. Ik besluit met mijn rijzweepje tegen haar tepels te gaan meppen. Ik ga dichterbij zitten en sla zo af en toe tegen de zijkant van haar linkerborst. Van de opwinding haal ik mijn stijve pik te voorschijn en begin mezelf af te trekken. Ik bedenk me meteen dat dat natuurlijk onzin is.. Daar heb ik nu juist zo een lekker grietje voor gevangen.. Ik ga voor haar staan en trek haar hoofd omhoog aan haar haren.. Ik presenteer haar mijn pik.. "Zuigen, teef.. en zorg dat ik het heel lekker vind.." Ik duw mijn eikel tussen haar lippen en ze weet precies wat ze moet doen. Ik beweeg mijn onderlijf een beetje en houdt haar hoofd vast aan haar haren.. Ik reik over haar heen naar de machine en zet die een standje hoger.. Meer mijn tempo. Met elke stoot veert ze een klein beetje naar voren, met haar mond om mijn pik.. Terwijl ze me zuigt heb ik uitzicht op haar billen, waar onder ik de natte zwarte dildo steeds weer in haar kutje zie schuiven. Ik sta daardoor haast op springen van geiligheid. Ze doet haar best met haar mond en het is erg lekker.. maar ik wil haar nog harder nemen.. In haar kont.. "Maak mijn pik maar goed nat, schatje.. ik ga hem zo in je kontje schuiven.." zeg ik. Ze slaakt een verschrikte gil met mijn pik in haar mond.. Ik voel haar tong snel langs mijn eikel heen en weer bewegen. Kundig meisje.. Ze weet dat ik daar snel van klaar kunt komen.. Ze wil me denk ik, zo snel mogelijk laten klaarkomen om te voorkomen dat ik haar echt in haar reetje ga neuken. Maar tevergeefs.

Ik trek me terug uit haar mond en ga achter haar staan. Ik duw haar fraaie billen uit elkaar en duw even een vinger in haar sterretje.. Ze jankt als ik dat doe.. "Ohh haal eerst die dildo uit me.. Ik zit zo vol..." "Nee, dit wordt dubbeldekken..." lach ik Ik ga over de machine heen staan en druk mijn eikel tegen haar kontsterretje.. Shanna gilt " neeeneeee!" Mijn eikel drukt maar al te makkelijk door haar voorgerekte sterretje heen.. Ik voel dat ze erg krap is. Het doet mij ook pijn.. Maar dat geeft niet, het gejank van Shanna maakt me wild.. Ik voel de ribbeldildo door wat velletjes heen in haar kutje heen en weer schuiven... Ik duw mijn pik zo diep mogelijk in haar en trek me niks aan van haar gekerm, nee erger nog... Ik grijp haar borsten beet en zet er mijn vingers hard in.. Ik stoot in haar keistrakke onervaren kontje heen en weer... Mijn tempo lijkt niet op dat van de machine die de dildo in haar kutje heen en weer beweegt.. "Auw Godver.. ik scheur open...aaauuuwwww.. " huilt Shanna.. Ik vind haar tepels en knijp daar hard in. Shanna huilt en ik.. ik kom klaar in haar gemartelde kontje... Ik rust even uit op haar rug.. De dildo schuift nog steeds in haar op en neer.. Ik zoek met mijn hand tussen haar benen en vind haar natte kutje.. daar weet ik al snel haar genotsknobbeltje te vinden. Ik wrijf er over, hard, maar dat werkt wel. Ze begint te zuchten en ik voel aan mijn pik, die in haar kontje verslapt, dat haar onderlijf begint te reageren.. Ik bedenk me dat ik graag ene elektrische tandenborstel op haar klit had willen zetten.. Of een trilstaaf in ieder geval.. Maar ik doe het met mijn vinger.. Met mijn slappe pik in haar kontje en de dildo in haar kutje op en neer gaand, komt het tienertje klaar... "Ohh niet meer.. zet af.." huilt ze als ze klaar gekomen is.. Ik zet de machine af en laat de dildo uit haar glijden...

Ik laat haar nog een poosje vast zitten.. Dan krijgt ze een ouwe trui van me en een ouwe rok.. Ik duw haar weer de auto in en zet haar af aan de rand van de stad..

Onder haar rok is ze naakt en ze loopt een beetje wijdbeens..

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen