Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben Wendy, en ik ben slaaf van Meester M. De eerste grote opdracht die Meester M voor mij bedacht zal ik niet gauw vergeten. Het was de dag van mijn verjaardag, 20 mei. Ik moest voor hem een hele nacht hoer spelen op de Rosse buurt in Brussel. Ik had dit nog nooit gedaan. Eerst was ik een beetje bang maar kort nadien vond ik het idee alleen al boeiend dat ik die nacht zou geneukt worden door ettelijke mannen die ik voordien nog nooit gezien had.

 

 

 

 

Meester M koos voor mij een kort rokje uit dat aan de zijkant met grote ringen sloot maar zodanig dat je duidelijk kon zien dat ik geen slipje droeg. Daarbij koos hij een losse trui uit maar met een zeer diep decolleté. Ik kon mijn mooie stevige borsten bijna niet verbergen met zulk een decolleté en zeker als ik me voorover zou buigen om met een klant de prijs te bespreken zou die mijn borsten volledig kunnen bewonderen. Meester M bracht me met zijn sportwagen tot aan het Conrad Hotel. Daar zou ik van hem moeten werken. Om me nog meer op te hitsen zette hij een tepelklemmetje op beide tepels en verbond deze met een kettinkje. Eerst deed dit wat pijn maar de idee dat iedereen nu kon zien dat ik tepelklemmen aan had maakte mij botergeil.

Op het voetpad wachtte ik op mijn eerste klant. Ik stapte wat rond en voelde de wind zachtjes maar kil waaien langs mijn kale maar vochtig kutje. Een eerste auto stopte. Een keurige heer van middelbare leeftijd vroeg me hoeveel ik moest hebben. Hij keek me heel nauwgezet aan maar toen hij in mijn blouse keek en de tepelklemmetjes zag hangen, merkte ik dat er bij hem een knobbel in zijn broek groeide! Hij nam me mee naar een hotel. In de auto legde hij eerst een hand op mijn knie om vervolgens zijn hand zogenaamd onopgemerkt naar boven te laten glijden. Ik spreidde mijn benen nog meer zodat hij mij in de auto al lekker kon vingeren. Ik schoof mijn bekken ook wat naar voor zodat hij wat dieper kon gaan. Ik legde mijn hand op de dikke knobbel in zijn broek en masseerde zijn stijve lid nogal ruw. Te ruw waarschijnlijk want al na een paar rukken kwam hij klaar. Het hete zaad spoot over zijn slip en pantalon. Zoals het een goede slaaf past likte ik al het zaad netjes op. Daarna deponeerde hij mij opnieuw voor het Conrad hotel.

Daar aangekomen duurde het niet lang voor ik opnieuw een klant beet had. Deze keer geraakten we wel tot in het hotel en werd ik verrukkelijk hard geneukt. Eerst in mijn kale kutje daarna in mijn gapende kont om vervolgens klaar te komen in mijn lekkere bek. Ik slikte al het zaad gehoorzaam door. Dit zelfde scenario herhaalde zich wel 20 keer die avond. Ik liep al geil aan toen er al maar een auto stopte want dan wist ik dat ik weer een beurt zou krijgen.

Omstreeks drie uur stopte een auto met twee mannen. Twee Albanezen. Ik stapte in en reed met hen mee naar hun appartement. Ik werd geblinddoekt binnengeleid tot in een ruimte kwam waar heel veel rumoer was. Daar werd de blinddoek afgedaan en stond ik voor wel zeker 50 Albanezen. Ze vertelden me dat ze boos op me waren omdat ik die nacht het werk van hun meisjes afgenomen had en dat ik daarvoor zou gestraft worden. Ik verzette me niet omdat ik wist dat dat geen zin had maar voelde me wel angstig en onzeker. Ik werd vastgebonden aan mijn voeten en handen en er werd in trechter in mijn mond geplakt met brede kleefband. Mijn neus werd ook dichtgeplakt en ik kon alleen nog ademen langs de opening van de trechter. Op mijn klitje werden twee elektroden vast gemaakt waarlangs ritmische stroomstootjes gegeven werden. Dit had ik nog nooit meegemaakt maar het voelde kei lekker!!! Vervolgens werd ik door telkens twee a drie man geneukt waarna ze hun sperma allemaal in de trechter spoten. Liters sperma heb ik die avond gedronken. Vervolgens goten ze een Lactulose poeder in de trechter. Lactulosepoeder is een laxeermiddel. Ik kreeg zeker 20 zakjes toegediend. Vervolgens storten de laatste vijf mannen hun zaad in de trechter. Ik slikte zaad en poeder gehoorzaam door.

Toen werden mijn handen losgemaakt en werd ik met een katrol aan mijn voeten wijdbeens omhoog getrokken. Ik hing daar volledig machteloos en iedereen kon mijn gapende kut en kont bewonderen. Ik moest meermaals slikken om de liters sperma binnen te houden. Tot overmaat van ramp ramde een van de Albanezen nu een kaars van wel 5 cm in mijn gapende kont. Ik hing daar met mijn voeten omhoog en met een kaars in mijn kont. Dit viel eigenlijk nog mee maar toen kreeg een van de Albanezen het briljante idee om de kaars aan te steken. Ik moest mij mooi onbeweeglijk houden want telkens als ik bewoog vielen er een paar druppels heet kaarsvet op mijn kont of mijn schaamlippen. Dit gaf een verscheurend pijn want mijn schaamlippen hadden die avond inderdaad al wat te verduren gekregen. Maar het ergste kwam nog. Het laxeermiddel begon langzaam te werken, ik kreeg hevige buikkrampen en voelde dat ik naar toilet moest gaan. Maar dit ging niet want ik hing onderste boven met een kaars in mijn kont.

De krampen werden als maar heviger, het rommelde in mijn buik en mijn darmen probeerden de liters sperma vermengd met het laxeermiddel te elimineren. Deze verscheurende pijn heeft zeker een kwartier geduurd en telkens als ik bewoog kreeg ik op de koop toe nog kaarsvet op met schaamlippen en klitje! Na een kwartier was de druk zo hevig geworden dat de stoelgang als een vulkaan uit mijn kont omhoog spoot, de kaars lancerende alsof het een raket was. De platte stoelgang bleef maar komen en na een paar minuten zat ik helemaal onder de stoelgang. De Albanezen lieten mij zo een hele nacht hangen. Tegen de ochtend was alles als een koek aan mijn vel gedroogd. Ik smeekte om me los te maken. Maar ze wilden niet, ze vertelden dat ze nog op een belangrijk persoon wachtten.

En inderdaad, het moet 8 uur geweest zijn toen Mijn Meester binnenkwam. Hij vroeg of ik er van genoten had, en ja, eigenlijk had ik een boeiende geile nacht achter de rug en deed ik ervaringen op die ik niet snel meer zal vergeten.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen