Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoi ik zal me even voorstellen ik ben een 27 jarige bi jongen en ik ben lust en huishoud slaaf van Meester Ali en Meesteres Naomi.
Zij hebben mij als straf op gedragen om een verslag te doen van een weekend samen met hun.
Ik zal Meneer en Mevrouw zoals ik ze moet noemen even voorstellen,Mevrouw is een negervrouw van 35 jaar met een mooi vol lichaam niet dik en niet dun maar mooi stevig ze heeft heerlijke mooie volle borsten met donkerrode vrij lange tepels die altijd zo mooi recht gaan staan als ze op gewonden is.
Ze heeft verder lekkere volle billen en een prachtig kaalgeschoren kutje met mooi dikke kutlippen,ze kijkt ook altijd bijzonder streng door haar donkere ogen en haar kort zwart stekelig kapsel maakt haar nog eens extra dominant.
Meneer is een donker negerman van 36 jaar met een vrij atletisch gebouwd lichaam dat vrijwel onbehaard is hij heeft een mooie gespierde borstkas met van die kleine mannen tepels erop.
Door dat hij vrij veel aan sport doet heeft hij een lekker bol kontje dat eveneens altijd mooi glad is omdat ik dat 2 keer in de week moet scheren.
Aan de voorkant van dat heerlijke kontje zit een heerlijke besneden zwarte pik van een centimeter of 22 met een donkerrode zwartachtige eikel die als hij stijf is altijd gelijk begint te druppen van het geil.
Maar goed ik heb hun beiden leren kennen via een advertentie in een seksblaadje waarin zij een slaafje zochten voor hun allebei,ik heb naar lang aarzelen gereageerd op hun advertentie en heb nu al ruim een jaar een Meester/slaaf relatie met hun.
Voornamelijk in de weekenden omdat ik door de week bijna altijd weg ben voor mijn werk.

Zo ook laatst het was vrijdagmiddag en ik kreeg een smsje van Meneer en Mevrouw waarin stond hoe laat ik me moest melden en hoe ik me moest kleden.
Ik las het smsje aandachtig en toen ik thuis was gekomen deed dan ook gelijk wat ze me hadden op gedragen.
Het was al rond 6 uur en ik moest me om half 8 melden dus ik ging als een speer naar de badkamer en scheerde mijn pik en ballen en mijn slaven kontje mooi glad,want als ik me meld bij hun controleren ze altijd of ik mooi glad ben en zo niet dan kan het goed zijn dat ze me er gelijk van langs geven met het zweepje.
Maar goed toen ik me geschoren had trok ik een string aan waar mijn ondertussen stijf geworden pik maar net in paste.
Ik pakte een paar tepelklemmen uit de kast met van die kleine gewichtjes eraan want in het smsje stond dat ik me met klemmen moest melden aan de achterdeur bij hun.
Nadat ik even met mijn tepels had gespeeld zodat ze lekker hard waren deed ik de klemmen erop,het gaf een geil gevoel die bijtende tandjes op mijn harde tepels,en toen ik de gewichten losliet voelde ik pas goed hoe de tandjes hun werk deden,ik trok snel een t shirt aan en vertrok richting Meneer en Mevrouw.
Klok slag 8 uur belde ik aan bij hun en er werd opgedaan door Meneer hij liet me binnen en commandeerde mij om me maar gelijk uit te trekken op mijn string na.
Op de strenge en dwingende toon van hem begon er al wat te groeien tussen mijn benen en ik voelde hoe mijn pik langzaam keihard werd en dat er zich al een natte plek in de slip begon te vormen.
Ook wist ik dat het voor mij ten strengste verboden was om ongevraagd een stijve te krijgen was en meestal als dat gebeurde moest ik een pik huls om.
Meneer ging verder met zijn verhaal en zij dat ik op de knieen de woonkamer binnen moest kruipen en naar Mevrouw gaan die op de bank zat.
Dus ik kroop met mijn harde pik tussen mijn benen iets wat ongemakkelijk naar de bank waar Mevrouw zich wijdsbeens zat te vingeren bij een pornofilm.
Ah ben je daar eindelijk kut slaaf dat je bent begon ze haar relaas tegen mij je bent 2 minuten te laat zegt ze tegen mij,ik weet uit ervaring dat het maar beter is om haar niet tegen te spreken,dus ik hoor haar relaas met mijn gezicht naar beneden aan.
Terwijl zij ongestoord doorgaat om haar kale zwarte pruim te vingeren,de aanblik van de vingerende geile Mevrouw doet mijn pik alleen maar harder worden in mijn slip,en ik hoop dat zij de bult in mijn slip dan ook niet ziet,maar het is la te laat en ze staat kwaad op.
´Jij geile kutslaaf zit jij je hier op te geilen´ begint ze te schreeuwen tegen mij ,´je weet verdraaid goed dat je geen stijve mag krijgen als je daar niet om gevraagd wordt´gaat ze verder.
Ondertussen komt Meneer al binnen met de pikhuls,de pikhuls is een zelfgemaakt dingetje van Meneer
Het is een dikke ijzer draad die een kromgebogen is onder een hoek van 90 graden en aan die draad zitten allemaal ringen vast van groot naar steeds kleiner en voorop zit een spits puntje.
Als mijn pik slap is past hij er makkelijk in maar asl ik dan een stijve krijg dan zijn de ringen net te klein en trekken zij zich vast in het vel van mijn lul.
Het puntige uiteinde van de huls prikt das precies in het pisgaatje van mijn eikel wat een heel onaangenaam gevoel geeft.
Door de schrik van de reactie van Mevrouw is mijn pik al weer heel aardig gekrompen en Meneer doet de pikhuls stevig om mijn pik.
Door het gefriemel van Meneer aan mijn lul en het uitzicht op Mevrouw haar prachtige kale kut is het moeilijk om een slappe te houden en het duurt dan ook niet lang of mijn pik zit pijnlijk bekneld in de pikhuls,en mijn eikel wordt gekweld door het puntige uit einde.
Ga op je knieen met die slaven reet van je naar boven hoor ik een Mevrouw schreeuwen,ik doe direct wat er gevraag wordt en steek mijn reet in de lucht.
Ik hoef niet lang te wachten op wat er komen gaat want gelijk voel ik een snerpende pijn op mijn billen,en ik weet dat Mevrouw me aan het slaan is met het kleine rijzweepje.
Na een 10 slagen voelt mijn reet zich aan als een oven zo heet en ik voel de striemen op mijn bilvlees staan.
´Benen wijd ´schreewt Meneer me toe,en ik vrees voor wat komen gaat en jawel hoor 10 tellen later voel ik het kleine zweepje van onderuit tegen mijn zak slaan.
Ik trek ineen van de pijn maar dat maakt Mevrouw schijnbaar niks uit want ze gaat gewoon door met slagen geven onder mijn ballen.
Als ik een beetje op kijk zie ik dat Meneer lekker onderuit gezakt op de bank aan zijn pik aan het trekken is genietend van mijn straf.
Sla hem maar goed hard Naomi hoor ik hem nog zeggen hij moet weten wie baas is hier.
Na nog een slag of 10 stopt ze ermee om mijn nu bijna blauwe ballen te pijningen en zegt je zult nu voorlopig geen harde meer krijgen.
Ik keek voorzicht tussen mijn benen en zie een paars blauwe zak tussen mijn benen bungelen en een klein slap pikkie in de pikhuls zitten.
Sta op en ga boven de wc poetsen kutslaaf hoor ik ineens tegen me schreeuwen,ik sta voorzichtig op en loop naar de trap bij iedere stap die ik neem voel ik mijn pijnlijke ballen tegen mijn benen kletsen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen