Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Maria wist niet hoe ze het had toen ze haar baas had herkend tussen al die biedende mensen.

Van de ene kant was ze blij dat ze was verkocht aan een bekende persoon maar van de andere kant voelde ze zich verraden en zeker niet op haar gemak.
Ze werd achter het podium geleid en daar ontmoete ze haar toekomstige Meester.
Lachend zei hij ” verrast maria maar wees niet bevreesd alles had ik van te voren beraamd en zal je graag in huis nemen ben al een hele tijd bezig om je bij mij te krijgen en wilde geheel over je heersen en ik wist niet of jij er ook zo over dacht”.


Maria dacht in haar zelf ”was er zelf nooit aan begonnen was het onbekende voor me maar nu voel ik me happy bij deze behandelingen” en lachte zo ver ze kon naar haar toekomstige Meester.
Haar Meester nam een ketting en maakte deze vast aan haar halsband en zei, kom we gaan naar huis en voerde maria het huis uit en begeleide haar naar de auto.
Na een reis van een 2 tal uren kwamen ze aan bij het mooie huis van haar Meester en werd ze naar binnen geleid.
Ik zal je de kamer wijzen waar je zult overnachten en daar kun je even op adem komen, zei de Meester.
maria werd door een aantal gangen naar haar kamer gebracht en zag een bed met een tafeltje en stoel en zag ook dat er de nodige ringen in de muren waren aangebracht.
De knevel en halsband werden verwijderd en ook de singleglove werd van haar armen verwijderd maar meteen vervangen door een paar afsluitbare pols en enkelboeien en een kleinere halsband.
Toen pakte de Meester een lange ketting en maakte deze vast aan de halsband en maakte deze vast aan de ring aan de muur ook werden er 2 kleine kettingen geplaatst aan de pols en enkelboeien.
Zo maria laat je nu alleen en kun je wennen aan jou positie hier in huis mijn lustslavin.
Toen werd de deur dicht gemaakt en hoorde ze een grendel de deur afsluiten.
maria ging op het bed zitten en wist niet wat ze er van moest denken en huiverde bij de gedachte dat ze hier vast zat op een bed met een ongewisse toekomst voor haar.
Ze was schijnbaar in slaap gevallen en schrok wakker toen ze van de grendels op de deur wakker werd.
Een onbekende vrouw stapte haar kamer binnen en maakte de ketting los van de muur en beval maria te volgen.
Dat ging moeizaam door de korte ketting tussen haar enkelboeien en liep zo vlug ze kon achter de vrouw aan.
Ze werd door gangen en trappen de kelder in geleid en voor een deur bleven ze staan.
De vrouw maakte de deur open en ze kwamen een kamer waar in maria allerlei attributen zag staan en waar ook de nodige ringen aan de muur waren bevestigd.
De kettingen werden verwijderd tussen haar enkel en polsboeien en ze werd naar een gynicologische stoel gebracht.
Daar moest ze op plaats nemen en toen werd ze stevig vastgezet, zelfs haar hoofd werd zo vast gezet tot ze geen vin meer kon verroeren.
Een knevel werd in haar mond geplaatst en ze voelde hem groter worden zodat haar kaken wijd open kwamen te staan.
Zo zei de vrouw kun je ook geen herrie maken als ik met je bezig bent.
maria voelde hoe de beide beensteunen uit elkaar werden geschoven en ze pijn in haar heupen begon te krijgen zo ver werd ze opengezet.
Ze voelde hoe een dildo in haar kut werd geplaatst en deze heel ritmisch op en neer ging.
Eens kijken hoe groot je ze kan hebben zei de vrouw en begon de dildo op te blazen.
maria voelde de dildo steeds dikker worden tot op een moment dat ze dacht ga nu uitscheuren en de vrouw stopte met het opblazen van de dildo.
Zo zei de vrouw veel plezier kom over een uurtje nog wel eens kijken en verliet de ruimte.
maria dacht dat ze gek werd maar kon geen kant op en lijdzaam moest ze de dildo elke keer weer in zich voelen.
Op een gegeven moment brak er iets in maria en voelde ze haar sappen uit haar uitgerekte kut sijpelen en dacht zo niet heel veel langer anders kom ik klaar.
Net voordat ze voelde dat ze klaar kwam stopte de dildo en voelde ze de dildo nog groter worden en meteen was het heerlijke gevoel weg en weer zette de dildo zich in beweging net zo lang tot dat ze er weer aan gewend was en ze weer haar sappen voelde vloeien.
maria dacht dat ze gek werd en wist niet wat haar overkwam, de pijnen in haar en nog het genot van die op en neer gaande dildo.
De vrouw kwam weer binnen en ging voor maria staan en zei: dat doen we vanaf nu elke dag een uur en steeds weer wat groter net zo lang als je Meester het behaagd.
Dat gaan we later ook doen met je anus en dan worden je tepels en klit opgepompt tot een omvang van een aantal centimeters en verder utgerekt.
Haal je nu van de stoel en ga je in het midden van de kamer staan.
Je spreekt mij vanaf nu aan met Mevrouw is dat begrepen slavin.
Maria knikte van ja en ging nadat ze los was van de stoel in het midden van de kamer staan.
Als ik niks zeg en je bent los dan gaan automatisch je handen in je nek tot dat ik iets anders zeg zei de vrouw en maria knikte weer en plaatste haar handen in haar nek.
Je voeten staan altijd zo wijdt mogelijk uit elkaar zodat ik je kut steeds kan bekijken zei de vrouw.
Vanaf nu zal ik je trainen, deze training zal ongeveer 2 maanden duren, zal je voor bereiden totdat de Meester zegt dat je geheel naar zijn wensen bent gevormd.
In je kut zal altijd een dildo aanwezig zijn en later ook in je anus.
maria knikte van ja en dacht hoop eens hier weg te kunnen geraken maar wist zelf ook wel dat de kans heel klein zou zijn.
Wil je handen voor je lichaam zei de vrouw en toen maria haar handen liet zakken werden ze aan een ketting verbonden die aan een takel vast zat.
Ze voelde haar handen omhoog gaan tot dat ze hoog boven haar hoofd stopte.
Ze kon alleen nog maar op haar tenen staan en toen voelde ze een ketting haar voet verder naar buiten trekken zodat ze nog maar op een been stond.
Ook haar andere been werd naar buiten getrokken en toen hing ze aan haar handen.
Zo zei de vrouw eens kijken hoever ze in het opleidingscentrum met je zijn gegaan en ze nam de zweep in haar handen en begon maria’s rug te bewerken eerst soft maar steeds harder.
maria voelde de zweep over haar rug heen gaan en ging op en neer onder de slagen.
Ook haar komt werd onder handen genomen en werd steeds roder onder de slagen van de vrouw.
maria smeekte in gedachten om genade maar kon niks uitbrengen dan wat licht gekreun door de knevel in haar mond.
De vrouw ging voor haar staan en keek maria diep in haar ogen en begon toen haar voorzijde te bewerken met de zweep en ook haar tepels en klit kregen de nodige harde slagen te verwerken.
De vrouw stopte op eens en ging achter maria staan en nam een cane in haar handen.
Zo slavin als afsluiting 10 op je kont.
Ze voelde de eerste slag en dacht door de grond te zakken zo veel pijn deed het maar de vrouw ging onverstoorbaar door totdat ze de 10 slagen had uitgedeeld.
maria rilde van top tot teen en was blij toen ze weer vaste voet onder haar voeten had en de kettingen van haar handen en voeten werden los gemaakt.
Opeens voelde ze een harde slag over haar rug en de vrouw vroeg haar waar moesten je handen zijn?
En maria plaatste snel haar handen in haar nek.
Zo je weet het wel maar even vergeten hé zei de vrouw maar daar hebben we een toepasselijke straf voor en ze nam een aantal gewichten en plaatste deze aan de tepelringen en ook aan haar schaamlippen.
maria dacht dat ze er af scheurde zo zwaar voelde deze aan, maar de vrouw had geen medelijden met haar en nam de ketting plaatste deze aan de ring in haar klit en zette de handen vast achter maria’s rug.
Zo nu volgen zei de vrouw en werd ze terug gebracht naar haar kamer.
Maria dacht dat het nu afgelopen was maar dat had ze mis, ze werd voorover geduwd en eerst werd de dildo langzaam leeg gelaten en toen voelde ze hoe een koude vloeistof in haar anus werd gespoten.
Meteen er na werd er een buttplugg in haar anus geduwd en werd deze stevig opgeblazen.
Ook de dildo werd weer opgeblazen en toen moest ze overeind komen en werd ze geplaatst op een stoel met een groot gat er in.
De gewichten aan haar schaamlippen en de slangen van de buttplug en dildo werden er door heen geleid en ze werd stevig vastgezet op de stoel.
De knevel werd verwijderd en halsband en ze kreeg een hoofdkap opgezet waardoor ze niks meer kon zien.
De hoofdkap werd vastgezet met een slot en er overheen werd een hele brede halsband geplaatst van wel 20 centimeter waardoor haar hals werd uitgerekt en ze haar hoofd niet meer kon bewegen.
Maria kreeg een knop in haar hand geduwd en de vrouw zei ga nu weg mocht je problemen krijgen dan kun je op de knop drukken ben dan zo bij je maar maak er geen misbruik van anders zal je zwaar gestraft worden.
Begrepen slavin?
En maria knikte van ja en bleef alleen achter in haar duisternis.
Ze had het idee na verloop van tijd dat de gewichten steeds zwaarder werden en ook de buttplug in haar anus voelde zeer groot aan.
Opeens voelde ze de buttplug kleiner worden en ontspande haar sluitspier zich en ze voelde zich opgelucht dat ze even ontspannen kon gaan zitten maar dat was maar van korte duur en weer werd de buttplug groter en groter hij eerst was.
Ze voelde een hand op haar rug en de stem van de vrouw zei nog een uurtje dan mag je je gaan opfrissen en krijg je eten.
Dat uurtje leek voor maria uren te duren maar toen werden de gewichten verwijderd en ook beide dildo’s en werd ze losgemaakt van de stoel.
De halsband en hoofdkap werden verwijderd en werd ze meegenomen naar de badkamer waar haar handen aan metalen boeien werden vastgemaakt.
Je benen uit elkaar zei de vrouw en opeens werd er een harde maar vooral zeer koude straal op haar geplaatst en maria probeerde zich in alle bochten te wringen om de straal te ontwijken.
En weer voelde ze een aantal harde zweepslagen over haar lichaam en de vrouw zei: sta stil en wel meteen.
Maria voelde zich murw en haar incasseringsvermogen zakte geheel in een en ze liet zich geheel afspuiten en afdrogen.
Weer terug op de kamer werden de pols en enkelboeien weer geplaatst en werden de polsen achter haar rug vast gezet.
Een bord eten en een bak water werden gebracht en de vrouw zei eet smakelijk en verliet de ruimte en sloot de deur af.
Maria barste in tranen uit toen ze in de gaten had dat dit haar lot was ze moest eten als een hondje en zakte op haar knieën en probeerde zo veel mogelijk haar bord leeg te likken ze had eigenlijk wel honger na een dergelijk vermoeiende dag.
Een uur later kwam de vrouw terug en vroeg aan maria, lekker gegeten slavin en wil je nog meer, maar maria schudde haar hoofd en zei nee dank U wel Mevrouw.
Vanaf nu mag je me Mevrouw Eva noemen slavin ga je nu klaarmaken voor je nachtrust dus kom maar hier, en maria werd op het bed geplaatst handen werden boven haar hoofd vast gezet en er werd een kussen onder haar kont gelegd.
Eva kwam met de buttplug terug en plaatste deze in haar anus evenals de dildo.
Ze ging even weg en kwam toen met een apparaat terug en sloot beide slangen aan aan het apparaat.
Ook het kussen verdween onder maria’s kont en werden haar benen strak en wijd uit elkaar vastgezet aan het bed.
Eva zei: ga nu het apparaat inschakelen zodat om de beurt de dildo en buttplug worden opgeblazen.
En maria hoorde hoe het apparaat werd ingeschakeld en de buttplug groter werd in haar anus en na 10 minuten langzaam leegliep en de dildo in haar kut zich langzaam vulde.
Eva zei dat gaat de gehele nacht door en ze zullen zich vullen naar mate de tijd vordert tot steeds grotere omvang.
Je anus moet opgerekt werden tot 15 centimeter en je kut tot ongeveer 25 centimeter.
Dus slavin een prettige nachtrust en Eva sloot de deur zorgvuldig af maria in angst achter latende.
Een heel onrustige nacht volgde waarbij ze regelmatig wakker schrok als de dildo’s om de beurt werden opgeblazen.
De volgende ochtend was maria al heel vroeg wakker en dacht dat zo helemaal niet had geslapen zo geradbraakt voelde ze zich.
En na verloop van tijd werd de deur geopend door Eva die haar vrolijk een hele goede morgen toe wenste.
Eva sloot het apparaat af en liet de dildo en buttplug leeg lopen en verwijderde ze en maakte maria los van het bed.
Opstaan en klaar gaan staan in de juiste houding slavin, en maria kwam snel van het bed af en plaatste haar handen in haar nek en zette haar voeten ver uit elkaar.
Zo gingen de dagen voorbij en werd maria steeds verder in haar slavin zijn gedrukt en werden haar openingen steeds verder opgerekt en Eva was blij met de vorderingen die maria maakte en vertelde haar dat ze heel goed op weg was om de lustslavin van haar Meester te worden.
Ze had de Meester al die tijd niet gezien en was echt benieuwd hoe hij zou reageren op haar vooruit gang.
Vandaag slavin zal je worden gekeurd door de Meester en zal Hij bepalen wat we verder nog met je moeten doen of dat je in zijn ogen de juiste slavin voor hem bent geworden zei Eva en maria voelde zich gespannen worden om de reactie van haar Meester.
Ga je nu baden en kom geheel onthaard naar de kamer terug zei Eva geef je een uur en maria waste zich grondig en verwijderde al de stoppels zodat alles glad aan voelde en ging terug naar de kamer waar ze op Eva wachtte.
Eva kwam na een uur en bond de polsen met riemen achter de rug van maria vast en nam de singleglove en trok de riemen strak aan zodat haar ellebogen strak tegen elkaar vast kwamen te zitten.
Ook plaatste ze een kuisheidsgordel om de heupen van maria en en daaraan waren bevestigd een 2 tal dildo’s die naar binnen werden geschoven en toen werden de sloten van de gordel dicht gemaakt en zat alles strak vast.
Een heel brede halsband completeerde haar kleding en werd Maria naar een andere zaal gebracht waar ze nog nooit was geweest.
Hier moest ze op de grond gaan zitten en werden er 2 brede enkelboeien geplaatst en deze werden bevestigd aan een takel en toen werd ze opgetakeld zodat ze los van de grond kwam te hangen.
Eva kwam teug met 2 gewichten en plaatste deze aan de tepels van Maria en liet haar toen alleen achter.
Na een aantal minuten hoorde ze de deur en hoorde ze iemand binnenkomen en toen zag ze een paar benen voor haar stil houden die zijn handen over de benen van Maria lieten glijden.
Eerst eens kijken wat je uithoudingsvermogen is slavin en nam een zweep ter hand en begon de rug en voorkant te bewerken.
Maria voelde de kracht van de zweep op haar lichaam neer dalen en voelde zich nat worden van onderen en begon te genieten van de slagen en voelde zich wegzakken in een roes.
Opeens stopte de slagen en werd ze opgeschrikt door een felle pijn op haar billen toen de cane haar raakte en slag na slag raakte haar billen en later haar rug .
Maria dacht dat ze er aan onder door ging maar net toen ze dacht dat hou ik niet meer lang stopte de slagen.
De gewichten werden verwijderd en langzaam werd ze naar beneden gelaten en kwam ze op de grond terecht.
De singleglove werd verwijderd en de Meester gebood haar te gaan staan wat maria meteen in de juiste positie deed.
Zo maria zei de Meester hoe bevalt het je hier?
En maria antwoorde heel eerlijk dat het heel moeilijk was geweest maar dat ze zich in haar lot als slavin had geschikt.
Mooi zei de Meester dan gaan we nu over tot het slotstuk je neusring en een brandmerk waarbij je bij deze officieel mijn slavin word.
Maria zei volmondig graag Meester dat wil ik heel graag voor U over hebben.
De Meester nam maria aan haar halsband mee naar een tafel waarop ze moest gaan liggen en waar ze stevig op werd vast gelegd.
Kijk slavin deze ring zal weldra in je vastzitten en dit merk zal net boven je borst worden aangebracht.
Er kwamen een paar mensen binnen en de Meester zei tot hun ga jullie gang.
Maria kreeg een blinddoek voor zodatze niet kon zien wat er met haar ging gebeuren en ook haar hoofd en bovenlichaam werd strak vast gezet aan de tafel.
Een scherpe geur kwam in haar neus toen deze werd afgedaan en een stem zei haar dat het was om te ontsmetten en er een lichte verdoving in zat en opeens voelde ze een naald tegen haar neusschot en deze werd door het neusschot heen gedreven wat best nog pijnlijk was en daarna werd de ring geplaatst.
Even later voelde ze een pijn net boven haar borst en wist ze dat ze gemerkt was voor het leven en ze echt het eigendom was van haar Meester.
Ze werd losgemaakt van de tafel en de blinddoek werd verwijderd en haar polsen strak achter haar gebonden.
Zo slavin vanaf nu ben je mijn eigendom.
Je gaat elke dag weer terug naar het werk samen met me en doe je werkzaamheden zoals voorheen.
En je zult altijd gevuld zijn door de kuisheidsgordel en je fouten zullen s’avonds worden bestraft door Eva.
En slavin maria antwoorde Ja Meester ben met geest en lichaam aan U verbonden.

Deel 3 volgt

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen