Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben Roland een jongen van 19 jaar. Ik ben besmet met de rangerkrachten hoe dat komt is me nog steeds een raadsel, maar ik wil je wel vertellen hoe het zo is gekomen.
Op een dag was ik gewoon in mijn thuisstad gewoon wat aan de wandel. Ik ontmoette toen een leuk meisje genaamd Priscilla. We raakten aan de praat toen ik ineens op mijn horloge zag dat ik ineens veel te laat zou thuiskomen. Het nadeel van nog bij je ouders wonen is dat je nog steds met regels te maken hebt en doordeweeks mocht ik niet later dan 10 uur thuiskomen. Veel te vroeg natuurlijk maar ja wat doe je eraan. Gelukkig was het donderdag dus ik kon doen wat ik wil.

De vrijdag daarop had ik een zware tijd op "school" , ok ik zeg school voor het gemak. Maar ja, Ik had moeilijk saaie colleges voor de boeg en dacht bij mezelf, hoelang duurt het nog?! Maar ja, Om 2 uur was de school eindelijk uit en ik ging zo snel mogelijk de stad in want ik had met een paar gasten daar afgesproken. Ik kom zo in de stad en we gingen naar het caf? waar Priscilla wel vaker kwam. Toen we met zijn allen binnen kwamen gingen we gelijk aan de drank, ja in het weekend gaat het snel hier hoor. Niet normaal. Maar goed nadat we met zijn allen toch al wat drankjes op hadden ,ging de tijd ook sneller voorbij. Het was me toen al opgevallen dat Oriscilla niet was komen opdagen. Ik vond het best wel raar want dit was toch haar stamcaf?. Maar goed ik lette er niet verder op en ging verder met "socializing" Het was denk ik om een uur of een twee in de nacht waarop we met zijn allen besloten dat het wel welletjes is geweest en we gingen ons opmaken om naar huis terug te gaan. Ik bleef wel de gedachte houden dat Priscilla de hele avond weg was gebleven en ik vond dat best wel jammer.

Ze was toch een mooie meid met blond haar dat stijl was, een mooi rond kontje, een plat buikje en een mooi stel borsten die toch een c-cup konden vullen. Ik vond haar het perfecte meisje wat ik ooit had gezien he YAHOO! Dus des te meer vond ik het jammer dat ze er niet was.
Ik was halverwege op weg naar huis toe toen ik ineens een stel gedaantes zag. OK dit vind ik op zich niet vreemd omdat er op de weg een of ander vage sexclub was. Maar deze gedaantes hadden op zich iets heel vreemds. Ik had het vage vermoeden dat een persoon tegen haar wil ( het kon ook een hem zijn daar niet van) naar binnen werd gesleurd. Ik vertrouwde het zaakje niet helemaal en ging naar binnen. Ik ging door de deur heen en zag op straat een man gewond liggen. Nu had ik echt een angstig gevoel en dacht bij mezelf moet ik hier wel aan beginnen. Ik schraapte al me moed bij elkaar en ging naar binnen. Maar toen ik dat wilde doen hoorde ik ineens een luide gil en ik hoorde iemand roepen dat schreeuwen geen zin had want er was niemand die je kon helpen. Ik weet niet wat me toen bezielde maar ik ben er op af gaan rennen. Toen ik er op een kwart was, riep de bewusteloze man mij bij zich. Hij gaf me een of ander vaag apparaatje en zei dat ik het hard nodig ging hebben want de mensen die daar bezig waren waren ongewoon sterk en hadden op de een of andere manier iets vreemds in zich. Hij vertelde mij ook hoe ik dat ding moest gebruiken.
Hij zei dat het een morpher was en om zijn krachten te activeren moest ik mijn vuist naar benenden houden en hard Gold Ranger Power roepen. Ik had echt zoiets van wat?! En de man zei me dat er geen tijd meer was en dat ik dat meisje moest helpen. Ik ging er als een razende op af en zag dat 3 mannen het meisje op de grond hadden geduwd. En haar kleren hadden uitgetrokken. Ik kon in een flits naar het meisje kijken en zag dat het Priscilla was. Ik wist niet meer wat ik deed van woede en de mannen kwamen op me af want ze wilden geen getuigen hebben. Ik dacht dat ik ze wel kon hebben maar dat bleek moeilijker te gaan dan ik dacht. Ik stond op het punt te verliezen toen ik in gedachte de raad van de man hoorde. Ik dacht laat ik het eens proberen en hield mijn vuist klaar. Ik riep toen GOLD RANGER POWER!! En wat er gebeurde was niet te beschrijven. Ik kwam in een of andere vortex terecht en zag dat mijn lichaam begon te gloeien. Langs mijn vuist kwamen er een zestal ringen om mijn lichaam en dat vormde een of andere pantser. Ik voelde dat ik sterker was geworden en toen de transformatie compleet was, had ik een zwart pantser met een gouden gloed en een gouden zwaard. Ik dacht nu kan ik ze wel hebben en begon met de mannen te knokken. Ik brak van 2 mannen hun nek en de derde had ik op een wat rare manier gedood. Ik voelde dat ik ook een zwaard kon activeren en riep toen ?Gold Ranger sword activate". En ik kreeg me een mooi zwaard in me klauwen. Dat ding gloeide zo fel dat het warm werd. En toen kon ik het vervolg commando roepen. Ik zei dus:'Ignite!!!' ik maakte een cirkel van vuur met mijn zwaard en maakte toen een zware vuurslag dat wil je niet weten. De slag doodde de man en sneed zijn lichaam in twee?n. Priscilla was nog half bji bewustzijn en zag dat ik me krachten verlaagde ze zag dus dat ik die vreemde was en riep hard Roland.. Ik rende op haar af en omhelsde haar.

Ik was zo gelukkig met dit moment dat ik opeens een stijve kreeg.. Ik dacht NEEE NIET NU!!!. en ik schaamde me diep. Ze zei dat dat niet erg was en dat ze graag met me wou neuken want ze toen dat ze ook op mij verliefd was. Ik wist niet wat ik hoorde en was nog verbaasder toen ze zei dat ze nog maagd was. Geloof het of niet, ik was zelf ook nog maagd en voor ik het wist zat ze met haar handen in mjin boxershort terwijl ze met me aan het tongzoenen was. Ze haalde me lul eruit en begon erop te zuigen. Ik wist niet meer hoe ik het had en had bijna geen controle meer over mijn orgasme. Ze merkte dit en deed het wat rustiger aan. Ze zei dat ze me lul in haar kutje wilde voelen en ik was gek als ikzei dat ik dat ging weigeren dus dat deed ik ook niet. Ik deed haar string uit en deed eerst een vinger in haar kutje. Zu was al behoorlijk nat, spoedig konden er ook 2 vingers in en op dat punt besloot ik me lul erin te schuiven. Toen ik bij haar maagdenvliesje kwam vroeg ik haar of ze het zeker wist. Ze zei doe het maar en ik scheurde het vliesje kapot. Het bloed droop langs mijn lul naar beneden en ik bleef doorstoten en zij zei me dat ik door moest gaan totdat zij klaar kwam. Toen zij kwam voelde ik haar kutje strak om mijn lul worden en ik hield het niet lang meer. Ik trok me lul terug uit haar kutje en zij pijpte me klaar. Ik spoot mijn volle lading in haar mond en we vielen naast elkaar op de grond. Ze vroeg toen of ik haar vriendje wilde worden en dat wilde ik maar wat graag. Ik kon me toen geen betere start van mijn weekend voorstellen. Ik kreeg de Gold Ranger krachten, doodde 3 mannen, werd ontmaagd, en kreeg een nieuwe vriendin. En we zijn altijd samen gebleven en ik hou erg veel van haar.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen