Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het was een warme dag. Zwembad de Vijfsprong had een topdag. Het was lekker druk en door de hitte verliep de verkoop ook goed. De mensen waren tevreden en wilden dan ook niet echt haast maken bij het naar huis gaan. Ilana, de Poolse schoonmaakster, trof dan ook nog een half vol zwembad aan bij aanvang van haar werkzaamheden. Ze voelde zich een beetje opgelaten. Iedereen lag daar lekker in een bikini of zwembroek en zij had de kleren aan van het schoonmaakbedrijf. Die combinatie bestond uit een witte broek met een witte blouse. Daaronder had ze alleen haar ondergoed, omdat ze het anders echt veel te heet zou krijgen.

Ilana zat verlekkerd naar de personen te kijken. Eigenlijk gluurde ze een beetje. Soms zag ze meisjes en jongens samen de kleedkamers uitkomen. Ze had wel een idee wat daar dan zou gebeuren. Dat idee maakte haar wel geil. Steeds meer begon ze, onopvallend, te kijken naar de badgasten. Die verlieten langzaam het zwembad. Ilana deed haar activiteiten in een gestaag tempo.
Niet veel later hadden alle gasten het bad verlaten. De badmeesters vertrokken nu ook. Ilana bleef achter. Ze bleef met een inmiddels heel geil gevoel. De kriebels gierde door haar buik en het liefst zou ze dan ook al haar kleren uittrekken en zich lekker gaan verwennen. Ze zou dan lekker met haar harde tepels gaan spelen en ook zou ze lekker haar kutje bevredigen. Ze droomde al helemaal aan het idee dat ze twee vingers in haar natte kutje kon stoppen en dan heerlijk snel ermee op en neer te gaan.
Ilana schrok ineens op. Michael stond naast haar. Hij vroeg of ze aan het dagdromen was. Ze kreeg een kleur en bevestigde dat. Die kleur die ze kreeg, maakte Michael nieuwsgierig. Michael vond de blonde Ilana een mooie meid. Hij was zelf ook van Poolse afkomst. Zijn gespierde lijf zou graag eens dat slanke en mooie gevormde lijf van Ilana willen verwennen.

Daar stond ze dan, dagdromend met een natte kut tegenover de jongen die haar betrapt had. Ilana greep al haar moed bijeen. Ze vertelde Michael dat ze inderdaad aan het dagdromen was, maar dat ze die droom maar niet zou vertellen. Michael liet het er niet bij zitten. Hij vroeg haar om het te vertellen, maar Ilana liet geen woord los. Ze deed ondertussen gewoon haar werk. Hij veegde nu achter haar aan, iets wat totaal geen resultaat heeft.
Toen ze langs de rand van het middelste bad aan het vegen was, draaide ze ineens naar hem toe. Hij liep nog steeds zeurend achter haar aan. Strak keken haar blauwe ogen hem aan. Ze leunde een beetje verleidelijk tegen haar bezig. De bijeengeraapte moed, had ze nu nodig. Ze vertelde hem dat ze aan het dagdromen was geweest over het gereedschap dat hij te bieden had. Michael kon zijn oren niet geloven. Hij had wel iets stouts verwacht, maar dit niet. Geil stond ze hem aan te kijken. Haar kutje was kletsnat. Michael liet zijn bezem vallen en stapte naar haar toe. Hij pakte haar hand en legde die op zijn kruis. Ze voelde al een pik die lichtelijk stijf was. Het gereedschap voelde goed. Hoe lang ze nu hand hier hield, hoe harder hij werd. Ze voelde hem omhoog komen. Langzaam gaf ze was knijpjes in zijn pik. De broek werd nu te strak. Voorzichtig rolde ze de broek van het bedrijfstenue omlaag. Ze boxer nam ze gelijk mee. Een grote blanke pik met een roodroze eikel verscheen. Verlekkerd zakte Ilana door haar knieƫn. Het grote ding nam ze in haar mond. Likkend en zuigend bewerkte ze de pik van Michael. Micheal genoot. De twee hadden het zwembad nu voor zich.
Ilana stond op. Ze verwijderde in een wip al haar kleren. Haar lichtbehaarde kutje glom van geiligheid. Micheal dook er gelijk op af toen Ilana op de rand van het zwembad met haar benen wijd ging zitten. Hij stond nu ook naakt in het water. Ilana voegde de tong van Michael heftig te keer gaan tegen haar clitje. De spanning werd enorm. Michael stopte nu met likken. Hij tilde Ilana op en stak zijn lange pik in haar natte kutje. Ilana voelde zich in de hemel. Terwijl ze nu in het zwembad hard werd geneukt, vingerde ze zichzelf supersnel. Zo snel had ze nog nooit gevingerd.

Michael was nu in het ondiepste gedeelte van dit bad gaan zitten. Ilana zat nu met haar rug naar hem toe op hem. Hard stootte hij nu zijn dikke penis in haar. Haar kutje vingerde ze nu hard klaar. Michael stootte in een hoog tempo. Hij duwde haar ineens omhoog en liet haar weer zakken. Ditmaal schoot zijn pik in haar kontgaatje. Dit was pijnlijk. Michael trok zich er niets van aan. Ilana verbeet de pijn. Die werd gelukkig steeds minder ondragelijk. Michael begon ook nu het tempo weer op te voeren. Ilana vingerde zich nu nog harder. Het zwembad water klotste tegen haar kutje aan, wat voor een enorm geil gevoel zorgde.

Ilana ging nu lekker mee in het tempo. Ze merkte aan Michael dat hij ging komen. Hij begon steeds harder te kreunen. Vol kracht voelde ze zijn warme sperma in haar kontje worden geschoten. Ilana bereikte nu zelf een gevoel dat ze niet eerder had gehad. Heftig ging ze klaarkomen. Ze begon ze shaken en ze voelde haar kutje zich helemaal samentrekken. Ineens spoot er allemaal vocht uit haar kutje. Spuitend kwam ze klaar. Michael keek er van op. Hij had nog nooit een spuitende meid gezien. Ilana keek er zelf ook van op. Ze had dit nog nooit eerder meegemaakt.
Ilana wist nu zeker dat ze dit vaker wilde. Of Michael dan weer haar sexpartner zou zijn was nog de vraag. Misschien waren er wel meer van zulke grote pikken om haar spuitend te laten komen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen