Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik keek uit naar de geweldige avond met Yvonne, die me voor de boeg stond, maar er moesten nog wel een paar voorbereidingen worden getroffen: daarvoor had ik Tessa en Nena uitgenodigd. Zij zouden voor het ‘voorspel’ zorgen.

Daar stonden ze dan, klaar om uitgekleed te worden. Ik wachtte daarom ook niet langer en begon ze een voor een van hun kleren te ontdoen. Tijd om die twee goddelijke lichamen aan het werk te krijgen: “Nou, begin maar eens met de show”, en ik zette de camera die ik had opgesteld aan. Ik zag aan Tessa dat ze nog een beetje onzeker was, maar Nena nam het initiatief al: ze ging op haar knieën, greep met beide handen dat perfecte kontje van Tessa vast en begon haar poesje te likken. Verast door deze actie liet ze al meteen een paar kreunen uit, maar toen ze eenmaal doorhad waar ze aan toe was, greep ze haar borsten en begon er in te knijpen, om het genot te vergroten. Het grootste genot kwam nog steeds door Nena die haar aan het beffen was, en zij stopte dan ook pas toen Tessa klaarkwam.

 

Ze stond daarna op, maar Tessa overmeesterde haar meteen. En ook al waren beiden even sterk, Tessa wist Nena toch te domineren, omdat Nena niet zo tegenstribbelde. Ze wist namelijk dat dit haar beloning werd. Tessa ging op haar knieën en plaatste Nena voor zich, en begon haar goddelijke borsten te masseren. Ze speelde met Nena’s tepels en wreef erover, waardoor Nena’s poesje al nat begon te worden. Tessa stopte haar wijs- en middelvinger is Nena’s mond, en dwong haar haar vingers te likken, alvorens zij met haar natte vingers over Nena’s clitoris begon te wrijven. En dit zorgde ervoor dat Nena nog meer begon te kreunen dan ze al deed, en ze kwam bijna klaar. Maar het was nog niet over, want Tessa duwde haar vingers in Nena’s vagina en begon haar te vingeren, terwijl ze met andere hand nog steeds Nena’s borsten aan het masseren was. Niet lang daarna kwam Nena heel hard klaar. Toen draaide Tessa haar om, zodat ze met hun gezichten naar elkaar toe zaten, en hun lippen kruisten elkaar. Het was niet zomaar een kus, maar een van de heetste en meest passievolle kussen die ik ooit heb gezien. Ze omhelsden elkaar zeer stevig, en streelden elkaar, terwijl ze hun tong ook begon te gebruiken. Toen ze stopten, na tien minuten, was ik er zo opgewonden van geworden, dat ik bijna klaarkwam, maar er kwam nog meer.

Nena boog naar voren en wilde Tessa’s tepels met haar mond stimuleren, maar ze kreeg hier de kans niet voor. Tessa overmeesterde Nena opnieuw en legde haar op haar buik op haar knieën, terwijl ze Nena’s handen achter haar rug vasthield met één hand. “Je bent een stout meisje, en weet je wat stoute meisjes verdienen? Billenkoek!”. “Nee!”. Maar Tessa begon haar straf al, en begon op het heerlijke kontje van Nena te slaan. Naarmate de billenkoek vorderde, veranderden Nena’s kreunen van pijn langzaam in kreunen van genot. Tessa had dit ook door, en stopte met haar ‘straf’. Ze liet Nena opstaan, maar hier kreeg ze spijt van: Nena overmeesterde Tessa, pakte er een stoel bij, ging erop zitten, en legde Tessa op haar benen. “Je bent een stout meisje, en weet je wat stoute meisjes verdienen? Billenkoek!”, zei ze met een grote, geile grijns op haar gezicht. En ze begon op dat nog lekkerdere kontje van Tessa te slaan, en ook bij haar veranderden de kreunen van pijn langzaam in kreunen van genot. Alleen bij Tessa duurde dit iets langer, dus tegen de tijd dat Nena er mee ophield, was Tessa’s kontje helemaal rood was van het spanken.

Maar hier liet Tessa het niet bij zitten, en ze pakte een vibrator uit de kast, overmeesterde Nena weer, en plaatse haar opnieuw op d’r knieën voor zich. Maar in plaats van haar te borsten te masseren, begon ze met de vibrator Nena’s tepels te stimuleren. Ze werd hier zo geil van, dat de kreunen die uit haar kwamen nog harder en geiler waren, dan wanneer ze zonet klaarkwam. Tessa had echter nog meer voor Nena in petto, en begon de vibrator naar onder te verschuiven, en duwde hem hard tegen Nena’s clitje aan. Ze schreeuwde het hierbij uit van het genot, en ze kwam opnieuw bijna klaar. Maar niet totdat Tessa de vibrator hard in Nena’s vagina duwde, maar hierbij kwam ze dan ook wel zeer hard klaar. Tessa was echter nog niet van plan om te stoppen: maar bleef de vibrator op en neer bewegen in nena’s kutje, net zolang tot ze opnieuw klaarkwam, en nog een keer, en nog een keer… Ze stopte pas toen Nena helemaal uitgeput was, en toen liet ze haar los. Nena ging hijgend op de grond liggen, terwijl ze ongelooflijke spierpijn had, van de spiersamentrekkingen. Tessa begreep dat Nena in deze toestand niet in staat was om hetzelfde bij haar te doen, dus bevredigde ze zichzelf maar met de vibrator. En toen ze tot een orgasme was gekomen, ging ze naast Nena liggen. Dat was genoeg gefilmd voor vandaag.

Ik plaatste de videoband in mijn tv op mijn kamer, en mee ging de bel…

 

Ik deed de deur open, en daar was ze dan, Yvonne. Ze was erg lekker aangekleed: laarzen, met nylons, waarvan de riempjes onder haar korte rokje verdwenen, en een iets te strak blousje, waarvan de bovenste knoopjes niet dicht waren… Maar niet voor lang. Ik trok haar naar binnen, en begon haar uit te kleden, terwijl ik mijn weg aan het maken was naar mijn kamer. Ik ontdeed daar mijzelf ook van mijn kleren, en ik ging met Yvonne op het bed zitten. We zoenden eerst eventjes, terwijl ik haar aan het strelen, was, maak ik maakte er snel werk van: Ik legde haar op haar rug, legde haar armen boven haar hoofd, en maakte ze met handboeien vast aan de bedspijlen. In eerste instantie vocht ze nog een beetje met de handboeien, maar ik wist dat ze het diep in haar wel een heel erg geil idee vond. Ik startte snel de video van Tessa en Nena op, greep Yvonne’s borsten vast, en penetreerde haar. Bij de eerste stoot kreunde ze al, en dit werd alleen maar erger naarmate we vorderden. Met ik die steeds geiler werd van de video, en Yvonne die steeds geiler werd van het idee dat ze genomen werd terwijl ze absoluut machteloos was, maakte dit tot heel erg goede seks. Naarmate ik de snelheid verhoogde, kreunde Yvonne ook steeds sneller achter elkaar, net zolang totdat we allebei tegelijk tot een geweldig orgasme kwamen. Dit was alles wat ik me voorgesteld had van deze avond. Maar Yvonne had nog iets voor me in petto: Op het moment dat we overeind kwamen, dook Yvonne opeens naar beneden, en nam mijn ‘manhood’ in haar mond, en begon me te pijpen. Ze was echt een natuurtalent hierin, dus ik kwam opnieuw heel erg hard klaar.

“Bedankt”. “Jij ook bedankt”, zie ik, “ik hou van je”. Maar ik wist dat ik nog twee meisjes moest bedanken…

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen