Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een saaie zaterdag geweest, maar daar ging vanavond verandering in komen. Luc zou komen logeren, samen met Deveny en Dana. Luc had Deveny laatst een keer ontmoet, en was bezig met haar. Ze had echter een naar mijn mening nog knappere vriendin, Dana, waar ik mee bezig was. Maar vanavond zou het dan gebeuren: we zouden onze liefde consumeren.

Deveny was een redelijk lekker meisje met geil blond haar, gemiddelde b-cup borsten, en mooie grijsblauwe ogen. Ze was een beetje sletterig van aard, maar daar had Luc natuurlijk geen problemen mee. Ze hield er wel van om gedomineerd te worden, maar wilde soms zelf ook domineren. Dana was daarentegen een wat braver meisje. Ze had mooi halflang donkerblond haar, een geil, schattig en tegelijk ondeugend gezicht, en geweldige borsten, een grote c-cup. Ze was mooi slank, had een heerlijk kontje en mooie stevige benen. Ze was een lief, speels, ondeugend meisje, dat er wel van hield om gedomineerd te worden, en probeerde altijd haar jongen te vermaken, zelfs als dat soms betekende dat ze daarvoor met een ander meisje moest ‘spelen’. Beide meisjes waren dus voor ons het perfecte meisje.

 

Ik was dus thuis, aan het wachten tot Luc en de meisjes kwamen. Luc kwam als eerste, en we namen even door wat we met de meisjes gingen doen. Vervolgens kwamen de schatjes tegelijk aan, en we leidden ze naar boven. Ik pakte twee bureaustoelen, en zette ze met de ruggen tegen elkaar aan. Luc en ik ging ieder op een stoel zitten, om ieder onze schatjes te zien strippen. Ik ging dus zitten en Dana ging voor me staan. Ze had een strakke blouse aan, waar haar grote borsten bijna uitsprongen, en een broek, waar haar perfecte kontje zeer goed in uitkwam. Ze keek me heel ondeugend aan, en begon haar striptease. Ze maakte een voor een de knoopjes van haar blouse los, en trok hem uit. Zelfs met alleen haar slanke buik ontbloot en haar sexy witte kanten bh nog aan, zag ze er al hartstikke lekker uit. Vervolgens trok ze haar broek uit, en toonde haar string, die een setje maakte met haar bh. Haar geweldige kontje was al goed te zien, en ik kon het niet helpen om van dit goddelijke lichaam al geil te worden. ze maakte haar bh los, terwijl ze hem met een hand nog vasthield voor haar juweeltjes. Ze keek heel speels naar me, terwijl ze langzaam haar bh aan het los laten was. Toen ze hem eenmaal had laten vallen, was ik bijna geshockeerd van de schoonheid van haar voorgevel. Zulke mooie borsten had ik nog nooit gezien, en kon niet wachten om ze te gaan gebruiken. Maar eerst moest ze zich nog van een ander kledingstuk ontdoen: ze trok haar slipje uit en daar was het dan: het beste poesje dat ik ooit heb gezien. Haar lichaam was echt goddelijk, en ik was vastberaden om het van mij te maken.

Luc werd ook voldoende vermaakt met de striptease van Deveny. Ze had een lekker strak topje aan, en een net iets te kort rokje, met witte nylons eronder. Ze trok al meteen haar topje uit, waarbij ze haar bh, met daarachter een paar geweldige jetsers, liet zien. Ze begon haar nylons op een sexy manier uit te doen, waarbij ze haar mooie gladde benen ontblootte. Vervolgens ontdeed ze zich van haar rokje, waarbij alleen haar lingerie overbleef aan haar lichaam. Ze trok vervolgens haar bh uit, en toonde haar mooie borsten. Ze speelde er even mee, om te zeker te weten dat Luc ze gezien had, om vervolgens ook haar slipje uit te trekken, en haar kale poesje liet zien. Nu beide meisjes zich uitgekleed hadden, lieten we ze ons ook uitkleden, en dit deden met een bepaalde sexyheid, die ons eigenlijk wel geil maakte. Ik duwde Dana tegen de muur aan terwijl ik tegen haar aan ging staan. Ze streelde mijn buik en ging met haar handen naar beneden, tot ze bij mijn lul aankwam. Ze speelde er even mee, totdat Luc ook klaar was met Deveny. Toen was het tijd voor het echte werk, en ik gooide Dana op het bed. Ik ging bij haar zitten en begon haar mooie, stevige lippen te zoenen, en ze zoende meteen terug. Luc deed hetzelfde bij Deveny, terwijl hij meteen al haar borsten vastgreep. Ik deed het echter wat rustiger aan, en begon eerst haar rug te strelen, terwijl ik haar stevig omhelsde. Ze duwde haar grote geile borsten tegen mij aan, waardoor ik nog geiler werd. Ik draaide haar toen om, en greep haar goddelijke prammen vast, waardoor ze meteen een geile kreun uitliet. Ik begon ze masseren, waardoor ze nog meer begon te kreunen. Ik speelde met haar tepels, waardoor ze nog geiler werd. Ik begon in haar nek te knabbelen en haar aan haar oorlel te sabbelen, terwijl ik hard over haar tepels wreef. Ze gooide haar hoofd naar achter en begon nog harder te kreunen. Ik besloot om haar borsten verder te masseren, waarbij ik steeds harder en sneller kneep, en haar zo klaar te laten komen. Toen ze zag wat ik van plan was, rolde ze haar ogen naar achter, en hield ze zichzelf slap, en wachtte tot ik haar liet komen. Ik begon het masseren en ik kneep steeds harder en sneller, waardoor ik haar tot een orgasme bracht, terwijl haar poesje nog steeds onaangeraakt was. haar benen trilden en haar tenen krulden, terwijl ze het uitschreeuwde van het genot.

Luc deed het allemaal iets sneller, en was na het masseren van Deveny’s borsten meteen overgestapt op haar poesje. Hij was haar al hevig aan het vingeren, terwijl haar lichaam helemaal aan het trillen was, terwijl ze kreunen uitsloeg die even hard waren als dat zij aan het genieten was. Ze kwam tenslotte klaar terwijl Luc met zijn ene hand haar kutje hard aan het vingeren was, en met zijn andere hand haar borsten bijna fijnkneep. Ook haar mooie blauwe ogen rolden naar achter terwijl ze hevig klaarkwam. Ik ging toen verder met het plezieren van Dana, en ik begon in haar perfecte kontje te knijpen. Ze begon opnieuw te kreunen, terwijl ik haar op haar rug neerlegde. Ik liet haar mijn vingers nat maken met haar mond, om ze vervolgens te gebruiken op haar ongerepte poesje (ja, ze was nog maagd…). Ik wreef met mijn vingers over haar clit, en ze gooide haar hoofd daarbij naar achter. Ik maakte de vingers van mijn andere hand nat en begon over haar opening te wrijven, waardoor ze natter werd. Ik versnelde het wrijven over haar clitoris, en haar benen begonnen weer te trillen, terwijl ze een tweede orgasme naderde. Ik zette nog even meer aan, terwijl ik haar tot haar orgasme bracht. Ze schreeuwde het opnieuw hard uit van het genot, terwijl haar ze haar rug boog. Luc was ondertussen al een paar stappen verder gegaan. Hij was Deveny weer gaan zoenen, maar Deveny ging met haar mond steeds lager. Ze likte Luc’s hals, en ging toen verder naar onder. Ze likte verder naar beneden, langs zijn borstkas en buik, totdat ze bij zijn lul aankwam. Ze begon eraan te zuigen en te likken. En ik zag aan Luc en Deveny dat ze er ervaring mee had. Na een kleine vijf minuten, liet ze Luc dan ook komen in haar mond, en slikte het door.

Nu was het echt tijd voor het echte échte werk. Ik greep Dana’s geweldige borsten vast en ging in haar maagdelijke kutje met één vloeiende harde stoot. Ze kreunde al meteen, en dit ging voorlopig ook niet stoppen. Ik nam haar harder en harder, en omdat ze nog maagd was, kwam ze al vroegtijdig klaar, terwijl ik haar nog steeds aan het plezieren was. het duurde minstens nog twee supergeile orgasmes van haar, tot ik ook tegelijk met haar kwam. Toen we klaar waren, hijgde ze van de extreme hoeveelheid genot die ze had gehad. Ook Luc was Deveny begonnen te nemen, en ook zij kwam meerdere keren klaar voordat Luc dat deed. Ze was zo uitgeput, dat ik me niet kon voorstellen hoeveel genot Luc haar had gebracht. Daar was hij erg goed in, wist ik door de meisjes die hij ooit genomen had.

Hij vroeg toen aan mij of hij mijn douche mocht gebruiken, en verbaasd als ik was, gaf ik hem toestemming. Hij ging met Deveny naar de badkamer, terwijl ik alleen achterbleef met Dana. Ik keek haar aan op een manier dat ze meteen snapte wat ik bedoelde. Ze stond vrijwillig op en ging met haar benen wijd, met haar gezicht naar de muur ertegen aan staan. Ik ging achter haar staan, en greep maar weer eens die geweldige, bijna d-cup borsten vast, terwijl ik mijn lul in haar kutje schoof. Ik begon haar te doen, terwijl ze nergens naartoe kon, doordat ze tussen de muur en mij in stond. Ik merkte aan haar dat ze dit standje net zo geil vond als ik, en met haar gevoeligheid, was het dan ook niet gek dat ze weer snel klaarkwam. Ik neukte haar erg hard, terwijl ik bijna met haar versmolt. Ik kwam toen ook redelijk snel klaar, mede omdat dit zo’n lekker standje was, maar ook door het meisje dat ik aan het doen was. Ik voelde mezelf zelfs een beetje vereerd dat ik zo’n geweldig lichaam mocht doen. Luc was intussen zijn grote fantasie aan het verwezenlijken, door een douchescene met Deveny. Hij begon door haar af te douchen, en haar te strelen. Hij greep haar borsten vast en begon ze te masseren. Deveny begon alweer te kreunen, terwijl Luc met een hand naar haar poesje toe ging. Hij begon erover te wrijven, eerst zachtjes, maar langzaam steeds harder, en hielp Deveny zo over haar zoveelste hoogtepunt die avond. Hij ging haar nauwe kutje toen vingeren, en stopte het masseren van haar borsten niet. Hij wreef over haar G-spot, en bracht haar opnieuw tot een heet orgasme. Toen vond hij het genoeg, en wilde zelf ook een beetje van Deveny genieten. Hij begon haar van achter te nemen, en opnieuw ving ze het kreunen aan. Hij nam haar heel hard, maar draaide haar vervolgens om, en begon haar van voren nemen, waardoor ze nog harder begon te kreunen, totdat ze klaarkwam, tegelijk met Luc. Ik ging intussen verder met Dana. Ze begon een beetje op haar kontje te slaan, om me op te winden, en vroeg haar of ze het leuk vond. Haar blik was al genoeg voor mij, en ik ging zitten en legde haar op mijn knieën. Ze keek heel speels, dus ik ging ervan uit dat ze het niet erg vond, en ik begon haar op haar perfecte kontje te slaan. Haar grijns werd alleen maar groter, terwijl ze telkens een kreun uitsloeg wanneer ik op haar goddelijke kontje sloeg . Eerst van pijn, maar al heel snel van genot, terwijl haar grijns steeds geiler werd. Toen ze genoeg opwonden was, kwam ze overeind, en begon me meteen te pijpen. Ik was verbaasd, maar ik vond het natuurlijk helemaal niet erg. Ze wondt me enorm op door met haar dikke stevige lippen over mij penis te gaan, en toen ze begon te likken, kwam ik al heel snel klaar.

Ze kwam overeind met een enorme ondeugende grijns, en begon zichzelf te vingeren, totdat Luc en Deveny zouden binnenkomen. Maar Luc was nog niet klaar in de douche: opnieuw begon Deveny hem te pijpen, maar ze deed nog iets anders. Ze duwde zijn penis tussen haar borsten, en begon hem ermee te masseren, waardoor Luc klaar kwam, en haar in het gezicht spoot. Gelukkig voor haar stonden ze al in de douche. Toen ze klaar waren, droogden ze elkaar af. Eerst droogde Luc Deveny af, en gebruikte bij haar borsten, poesje en kontje wat meer druk, waardoor ze moest kreunen. Toen droogde ze Luc af, en verwende zijn mannelijkheid daarbij nog even, maar gingen daarna weer terug naar mij en Dana. Daar pakten Luc en ik allebei een bureaustoel erbij, en zetten Dana en Deveny op het bed, en vertelden ze om ons te vermaken. Degene die het initiatief nam was natuurlijk de altijd speelse en (bijna) altijd onderdanige Dana. Ze vloog bijna naar Deveny toe, en begon haar borsten en tepels te likken. Deveny kon het niet helpen, en begon te kreunen. Dana likte naar beneden langs Deveny’s slanke buik, totdat ze aankwam bij Deveny, nog steeds natte poesje. Ze begon heel passievol te likken, wat zowel Deveny, als Luc en mij heel erg opwond. Dan weer likte ze Deveny’s clitoris, dan weer haar kutje. Deveny kon het allemaal niet meer behappen, en ze kwam hard klaar. Dana stopte toen Deveny met haar mond te bevredigen, en ging verder met haar vingers. Met haar ene hand begon ze Deveny’s kleinere, maar nog steeds lekkere borsten te masseren, met de andere hand ging ze verder met het stimuleren van haar poesje. Eerst wreef ze even over Deveny’s clitje, maar begon haar daarna te vingeren. Deveny kon het niet helpen om opnieuw een orgasme te naderen, terwijl Dana inmiddels haar G-spot al aan het stimuleren was. Deveny kwam opnieuw heet klaar, en dat was dan wel het einde van deze geslaagde avond. We kleedden ons weer aan, gingen nog even tv kijken, om vervolgens te gaan slapen. Ik naast Dana, en Luc naast Deveny…

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen