Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik trok mijn vingers terug, haalde mijn lul omlaag en schuifelde wat vooruit “ je eikel is zo warm “ kreunde ze toen ik hem tegen haar schaamlippen aandrukte “ weet je het zeker “ “ ja lieverd … ontmaagd me … doe het ” een beetje druk deden haar schaamlipjes wijken voor mijn dikke eikel. Lindy 's ogen werden groot en haar mondje sperde ver open toen het topje van mijn eikel langzaam binnendrong.

 

Haar kutportaaltje was bijzonder nauw en warm, mijn vijf centimeter lange en zes dikke eikel veroverde centimeter per centimeter haar kutje tot de eikelrand verdween. Enkele keren trok ik hem er tot halverwege uit om hem dan zachtjes terug in haar kutje te proppen. Het mooie vrouwtje kreunde “ lekker Rob … als neuken ook zo lekker is .. mmm … neem me … neuk me lieverd “. Met mijn duim zocht ik haar kietelknopje, ze lreunde nog luider toen ik over het bolletje wreef waardoor het groeide “ even doorbijten liefje “ ze knikte en ik zette wat meer druk. Mijn eikel ondervond enige weerstand en toen floepte hij er voorbij “ AAAAAAAAUUUUUUUUUUUWWWWWWWWWW “ gilde ze, ze klauwe haar nagels in het laken en haar ogen draaiden weg. 

 

Lindy ademde zwaar zodat ik me even stilhield om haar te laten bekomen. Langzaam kwam ze terug bij haar positieven “ dat deed even pijn zeg “ hijgde ze. Ik helde voorover en plaatste mijn handen langs weerszijden van haar borstkas “ nu ga ik je neuken teefje “ “ oh oh je vult me helemaal “ kirde ze toen ik mijn paal dieper in haar kutje dreef. Ze gooide haar beentjes over mijn rug en met haar voetjes zette ze druk op mijn kontje. De geile slet wilde me helemaal, zelfs toen ik de druk van haar baarmoeder tegen mijn eikel voelde boorde ik mijn lul nog dieper ik haar tunneltje tot mijn ballen haar kontje raakten. 

“Wat ben je lekker krap!“ 

 

“Nee, zo krap ben ik niet maar jij hebt zo'n grote dikke lul.. ik heb er al veel gezien en tot hiertoe spant die van jou de kroon .. neuk me met je monsterlul.nl/" target="_blank" style="text-decoration: none; color: #e4860c;" title="Grote palen scheuren kleine kutjes open">vleesboom en spuit je dikke ballen leeg in mijn buikje … vul me met je witte papje“ Langzaam begon ik te pompen en ik volgde het ritme dat Lindy me aangaf met haar voetjes. Haar kutje maakte soppende geluiden maar dat kwam natuurlijk door het glijmiddel. Steeds heftiger gaf ze me aan dat ik sneller moest stoten en opeens verkrampte ze, haar kutspieren knelden mijn lul af “ wat gebeurt er Rob … ik krijg zo'n naar gevoel … ik moet plassen oh oh ooooooooohhhhhh jaaaaaaaaaaa “. Ik was blij dat ik gezegend was met een kromme lul, alle vrouwen die ik in het verleden had geneukt waren allen stuk voor stuk door hem klaargekomen. Mijn eikel vond altijd de G-spot waar hij ook verborgen zat. Zo ook bij het vrouwtje dat onder mij lag had ik de ribbeltjes van haar spotje langs mijn eikel voelen glibberen. 

 

Een warme gloed werd langs mijn paal geperst. Lindy trilde en keek me angstig aan “ sorry lieverd … sorry … ik kon het niet ophouden “ hijgde ze “ je hoeft geen sorry te zeggen liefje … je bent klaargekomen …. een nat orgasme gehad … dat noemen ze vrouwelijke ejaculatie “ “ het voelde wel heel lekker … laat me nog eens komen “ zei ze en met beide handjes nam ze mijn hoofd vast. Ze trok zich wat omhoog en drukte haar mondje op de mijne. Haar tongetje gleed binnen en even tongde ze me. Dan liet ze zich terug zakken “ neuk me nog eens naar een orgasme “. Nog drie keer kort na mekaar liet ik haar komen “ ik ga je vol spuiten liefje “ en met een luid gebrul pompte ik haar buikje vol “ ik voel het .. je warme zaad spat uiteen tegen mijn baarmoeder … geef me alles lieverd “ hijgde ze terwijl ze haar armpjes over mijn rug gooide en me dicht tegen zich aantrok. 

 

Even lag ik boven op haar om op adem te komen en trok me dan terug. Lindy liet haar beentjes van mijn rug glijden en vouwde ze open. Als een kikker op zijn rug, zo lag ze daar. Even keek ik naar haar ver openstaande kutje, haar schaamlipjes waren dik gezwollen alsook haar kittelaar was dik en vuurrood. Een kwak zaad glibberde uit haar pulserende kutje en rolde langs haar bilspleet over het bruine stropje tot het op het laken terechtkwam. Uit het nachtkastje haalde ik twee gastendoekjes waarmee ze haar kutje proper maakte en ik mijn besmeurde lul “ het was heerlijk lieverd en nu ben ik echt een vrouw … mag ik nog eens bellen dan laat ik het mama weten “ ik knikte en keek haar na toen ze de slaapkamer verliet. Ik hoorde haar fluisteren, omdat ze de slaapkamerdeur had open gelaten kon ik het gesprek toch volgen “ hey mama ikke … ja hij heeft me ontmaagd … eerst deed het pijn maar achteraf was het zaaaaaaaaliggggggg … vier keer ben ik klaargekomen … nee hoor geen klein piemeltje maar een heuse flinke lul … ik hoop dat hij me nog een paar keer neemt … oké slaap lekker … nee mam ik zal het niet vergeten te vragen … tot morgen mam “. 

 

Met licht vibrerende tietjes stapte ze terug de kamer in en kroop naast mij op het bed. Ze draaide tegen me aan en legde haar hoofdje op mijn borst. Ze friemelde wat door mijn borstharen “ lieverd … je zult me een paar dagen niet zien op de tram … ik ga met mijn mam een weekje naar Mallorca … morgenmiddag om vier uur stijgen we op in Zaventem … morgenvroeg kan ik ook niet lang blijven want oma wil nog snel met mij een nieuwe bikini voor me gaan kopen “ “ geniet maar van je vakantie “ “ oh nog iets Rob … mam wil voor we vertrekken nog met je kennismaken … heb je morgen soms een kwartiertje tijd “ “ dat moet wel lukken ja “ “ goed dan geef ik je morgenvroeg mijn adres “ antwoordde ze en terwijl gleed haar handje omlaag en ze begon mijn slapjanus te strelen. Die werd al snel stijf door haar zachte handjes “ kom eens over me zitten en laat je kutje over mijn lul zakken liefje “. Lindy reed me af en bezorgde zichzelf weer enkele orgasmes voor ik haar buikje vulde. Uitgeteld strengelden we ons in elkaar en vielen met een verzadigd gevoel in slaap. ' s Nachts heb ik haar nog eens op zen hondjes genomen waarna we terug in slaap vielen. De volgende ochtend, zaterdag, werden we laat wakker waardoor Lindy zich moest reppen om tijdig bij haar oma te geraken. Na het douchen kleedde ze zich aan en voor ze vertrok gaf ze me haar adres “ kijk maar als je even tijd hebt “ zei ze en ik liet haar uit. Ik had haar best nog een keertje willen neuken maar doordat ze gehaast was zat het er niet meer in. 

 

Half elf die ochtend was ik klaar om de deur uit te gaan. Gewassen en geschoren, ook mijn geslachtsorganen had ik een scheerbeurt gegeven. Het door Lindy opgegeven adres was amper een paar straten verder dan waar ik woonde. Een appartementenblok van zes hoog. Ik belde aan op de hoogste verdieping en meteen nadat ik mijn naam gezegd had ging de zoemer. Op de zesde verdieping stapte ik uit de lift, de deur er rechtover werd ietwat opengedaan maar ik zag niemand “ kom binnen Rob … ik stond net onder de douche “. 

Ik wrikte me door de kier en de deur viel achter me in het slot. Ik draaide me om en zag een ietwat oudere versie van Lindy staan. Een mooie vrouw met lange blonde haren en bruine ogen. Ik schatte haar achter in de dertig. Ze stond helemaal niet onder de douche zoals ze zei, dat had ik snel door. Haar huid was droog en de blonde haren hadden zeker geen water gezien. Mijn lul reageerde meteen door hetgeen ik zag, de vrouw had een badhandoek rond haar lichaam gedraaid maar niet zoals de meeste vrouwen dat doen. Bij haar zat hij niet onder de oksels maar was zo geraffineerd rond haar borsten gewikkeld dat ik bijna de helft van haar bruine tepelhoven zag, de tepels zag ik net niet. Haar dochter Lindy had blijkbaar de grote tepelhoven van haar moeder meegekregen. 

 

Ze stak haar hand uit “ ik ben Annemie maar iedereen noemt me kortweg An … heb je zin in koffie Rob “ vroeg ze en gelijk stapte ze me voorbij. Ik had helemaal geen zin in koffie maar wel in dat lekker uitziend wijfje. Net toen ze me passeerde greep ik haar bij de nek en duwde haar hoofd tegen de muur zodat ze niet anders kon dan haar hoofd opzij te draaien “ HE WAT DOE JE NU … LAAT DAT JONGEMAN … IK GA GILLEN HOOR “ riep ze “ wat ik ga doen is datgene waar je me voor uitgenodigd hebt … je wilde met mij kennis maken maar de eigenlijke reden is dat je kennis wil maken met de pik die jouw dochter heeft ontmaagd … dadelijk ga je hem voelen want ik ga hem in je kutje boren en miljoenen zaadjes op je baarmoeder afsturen … benen uit elkaar en kontje achteruit geile teef “. An voldeed aan hetgeen ik haar bevolen had. Ik hield haar nog stevig tegen de muur aangedrukt en graaide met mijn hand onder de badhanddoek. Hetgeen ik had verwacht was dat ze geen slipje droeg. Ik voelde een paar kale glibberige schaamlippen en krulde mijn middelvinger naar binnen. An kreunde als ik haar begon te vingeren “ ge zijt geil hé teef … je kutje is lekker sappig “ Ik haalde mijn hand weg en liet ze omhoog gaan tot ik de badhandoek van haar borsten kon losmaken. De doek viel op de grond en ik betastte haar borsten “ flinke tieten heb je … welke maat “ “ kleine D-cup “. 

 

Mijn stijve lul in haar kutje boren dat wilde ik en terwijl ik haar nog steeds tegen de muur gedrukt hield maakte ik mijn broek los en schoof ze gelijk met mijn short omlaag tot beiden op mijn schoenen zakten.Ik duwde mijn pik omlaag en stak hem tussen haar billen “ OHJEE … heb je daarmee mijn dochter …. “, ik liet haar niet uitspreken “ zes dik en achtien en een halve centimeter lang … je dochter heeft hem helemaal gekregen en jij nu ook … been omhoog “ zei ik terwijl ik mijn hand over haar linker bil liet glijden. An trok haar been omhoog en ik greep haar in de knieholte. Ik maakte enkele neukbewegingen en omdat ik een kromme lul had vond die vrij vlot de ingang van haar kutje “ OH JA LEKKERRRR … je lul is zo dik … neuk me Rob … neuk me tot ik door mijn been zak “. Heftig begon ik haar te rammen, al vlug werd de hal gevuld met soppende geluiden die haar sappige kutje produceerden. Terwijl ik haar borsten masseerde liet ik mijn lul snel over en weer gaan tot An plots gilde “ IK KOM GODVERRRR … IK … JAAAAAAAAAA “

 

Krampachtig spande haar kutje zich rond mijn lul en ze begon te spritsen, haar warme sappen rolden langs mijn benen omlaag. 

Ik begon terug te stoten “ zullen we naar de slaapkamer gaan … ik krijg kramp in mijn benen “ vroeg ze. Meteen haalde ik mijn lul uit haar en liet haar been zakken. Mijn schoenen schopte ik uit en stapte uit mijn broeken. An die zich omgekeerd had keek naar mijn kromme lul die tegen mijn buik stond te kloppen. Ze greep hem vast, gaf er een paar rukjes aan en liet hem dan terug tegen mijn buik knallen. Met beide handen betastte ze mijn ballen “ moeder natuur heeft jou goed voorzien jongeman … een forse stevige vleespaal en flinke kloten .. kom mee en vul me“. Op kousen volgde ik haar. An had een iets molliger kontje dan haar dochter maar het mocht best gezien worden. De slaapkamer gaf uitzicht op de luchthaven van Deurne (Antwerp Airport). Er hingen geen gordijnen aan de grote glazen schuiframen. Dat hoefde ook niet want er stonden geen andere gebouwen in het gezichtsveld. Misschien dat ze vanuit de controletoren met een verrekijker zouden kunnen binnen zien maar daar bleek An geen problemen mee te hebben. An bukte zich voorover om het dekbed weg te rollen en daardoor kreeg ik de lichtbruine lipjes van haar kutje te zien. Ik duwde mijn lul omlaag en stootte snel toe, hierdoor moest An met haar handen steun zoeken op het bed “ kon je niet wachten geile beer “ “ nee je stond daar zo verleidelijk .. je pruim ver open .. ik kon me niet bedwingen .. sorry “ “ geeft niet Rob … kom maar lekker diep “ hijgde ze. 

 

Ik ramde erop los, de oh's en de ah's volgden elkaar snel op en An 's kutje werd alsmaar vochtiger “ kijk eens naar rechts teef … geil zicht hé “, An draaide haar hoofd opzij. In de kamerhoge brede spiegeldeur van de slaapkamerkast kon je zien hoe An haar borsten over en weer slingerden maar ook hoe mijn blinkende lul telkenmale in haar lichaam verdween. Enkele hele diepe stoten waarbij mijn eikel tegen haar baarmoeder botste deden haar klaarkomen en enkele tellen later had ze weer een orgasme. Het sap liep van haar billen en drong rond haar voeten in het witte kamerbreed tapijt. Het werd tijd om mijn ballen te ledigen want het zaad begon te borrelen “ je lul wordt nog dikker .. je gaat spuiten … geef het me … geef me je zaad “ hijgde An. Diep in haar buikje geworteld schokte ik tegen haar kontje. Zeven keer grierde er een flinke kwak sperma door mijn pisbuis en enkele tellen later glibberde mijn slap wordende lul uit haar kutje. Meteen zette An zich recht en hield een hand onder haar kutje. Haar handpalm werd gevuld met mijn zaad dat uit haar neuktunneltje droop “ spuit jij altijd zoveel “ zei ze met enige verwondering in haar ogen nadat ze haar hand had bekeken “ de tweede keer is het iets minder “ grinnikte ik. An stapte de kamer uit en ik volgde haar. In de badkamer ging ze op het toilet zitten en ik hoorde haar plassen. 

 

Terwijl ze haar kutje droogmaakte zei ze “ ik zou je graag wel eens willen pijpen maar dadelijk wordt mijn dochter door haar oma naar huis gebracht en ik heb liever niet dat mijn moeder jou hier ziet .. trouwens ik moet me nog douchen en klaarmaken … beloof me dat je me nog eens opzoekt als we van onze reis terug zijn “. Ik begreep dat ik moest gaan dus stapte ik naar haar hal waar ik mijn kleren gedumpt had. An was me gevolgd en toen ik aangekleed was opende ze de deur en gaf me een vluchtige zoen “ hopelijk tot binnen een week Rob “. De deur achter me viel in het slot. An was enkele keren klaargekomen en in mijn ballen was alweer plaats voor vers zaad. Nadat ik het gebouw verlaten had ging ik tevreden en voldaan boodschappen doen. 

 

Die avond moest ik op verplaatsing gaan biljarten. Een saaie kroeg waar geen enkele vrouw aanwezig was buiten de waardin. Na mijn laatste match dronk ik nog een paar pinten aan de toog. Ik mijmerde wat en de herinnering aan de neukpartijen met de mooie Lindy en haar al even mooie moeder An maakte me bronstig. Ik dronk mijn biertje leeg, betaalde en vertrok naar mijn stamkroeg. Meestal waren daar wel enkele neukbare vrouwen aanwezig maar het zat me niet mee. Het was al na middernacht toen ik de kroeg binnenstapte. Twee mannen stonden er nog aan de toog. Ik mocht nog een laatste biertje drinken want de cafébaas ging sluiten. Om nog naar andere kroegen te gaan daar had ik geen zin in dus na dat biertje stapte ik maar naar huis. 

 

Er brandde geen licht meer op het appartement boven het mijne. Ik verhuurde het aan een achtenzestigjarige weduwe. Agatha was een bereidwillige nog seksueel actieve vrouw. Vele malen had ik haar al geneukt. Haar kut was steeds ontvankelijk voor mijn lul en zaad, steeds kon ik bij haar terecht om mijn zak leeg te schudden had ze me gezegd. 

 

Agatha ging 's avonds nooit de deur uit dus ik vermoede dat ze al naar bed was gegaan. Ze durfde regelmatig eens een borrel te veel drinken. Eenmaal ik binnen was en de voordeur achter me gesloten had

besteeg ik de trap naar de bovenverdieping om mijn sterk gezwollen ballen te gaan ledigen. Omdat wij enkel met ons tweetjes in het huis woonden deden we de deuren van onze appartementen nooit op nachtslot. In het lichtschijnsel van de maan stapte ik verder naar haar slaapkamer waar ik haar luid snurkend aantrof. Ik ontdeed me van mijn kleding en kroop onder het dekbed. Agatha lag op haar zijkant en ik legde mijn arm over haar en zocht haar dikke mem. Ze stopte even met snurken toen ik de vleesmassa kneedde maar dan zette ze haar zaagwerk verder. Ik liet mijn hand over de zijkant van haar mollige lichaam glijden en voelde dat ze haar ene been had opgetrokken. Even betastte ik haar vette kut en liet mijn middelvinger tussen de glibberige schaamlippen doorglijden. 

 

Ik gooide het dekbed van ons af en kroop over haar gestrekte been. Kijkend naar haar slijmerige kutvellen trok ik mijn lul stijf. Met één stoot gleed mijn paal tot diep in haar oude kut. Ik genoot even van de warmte omheen mijn lul en begon dan te neuken. Ondertussen speelde ik met haar grote borst waarvan de tepel stijf was geworden. Af en toe stopte ze met snurken en kreunde dan lichtjes. Een warme gloed gleed langs mijn lul en ik kwam klaar. Heftig tegen haar bil aanneukend loosde ik mijn zaad. 

 

Voldaan haalde ik mijn slap wordende lul uit haar kut en stapte uit het bed. Agatha zou de volgende morgen wel weten dat ik langs was geweest als mijn zaad uit haar kut zou lopen. Ze zou er spijt van hebben dat ze de neukbeurt gemist had want ze kon er telkens zo van genieten alsof het haar laatste keer zou zijn. Ik gooide het dekbed terug over haar, zocht mijn kleren bij elkaar en in mijn blootje begaf ik me naar mijn appartement waar ik me enkele minuten later te slapen legde.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen