Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dit is een geil verhaal over een schooljongen, zijn lerares en de schooldirectrice, die hem niet alleen de nodige kennis bijbrengen, maar hem ook inwijden in de verschillende lessen van de erotiek… Ik zat in de klas van mevrouw Anna van Hulten die ons geschiedenis en aardrijkskunde bijbracht en die er ook altijd zeer geil bij liep. Het was een vrouw van net in de dertig en zag er zeer goed uit voor haar leeftijd. Ook vandaag zag ze er weer zeer goed uit. Ze had een zwarte rok aan, waar je haar mooie benen goed onderuit zag steken. Verder had ze een witte bloes aan die strak om haar borsten heen sloot. Die van haar waren behoorlijk groot en je kon dan ook duidelijk haar tepels zien zitten. Ik zat al vanaf het begin van het schooljaar voorin op de eerste rij van de klas en gluurde dan ook vaak naar haar, terwijl zij rustig achter haar bureau zat. Ze verschoof dan wel eens wat met haar benen en opende die dan iets. Hierdoor kon ik de string die zij dan droeg die dag wel eens zien, wat dan meteen bij mij een keiharde pik opleverde. Dan keek ik altijd maar weer snel in mijn boeken. Toen ik dat vandaag ook weer eens deed, keek zij net plotseling op en zag dat ik naar haar gluurde. Ze glimlachte naar me en zei toen: “Waar kijk jij toch naar? Heb je niets te doen? Of ben jij soms al klaar met je proefwerk?” “Nee, nog niet, mevrouw van Hulten,” antwoordde ik. “Oh… maar dan zou ik maar snel even doorgaan, totdat je wel klaar bent.” “Ja, mevrouw,” zei ik en dook snel mijn boeken weer in.

Zelf keek ze ook weer naar haar eigen werk. En weer gluurde ik tussen haar benen in. Dit keer leek het wel of zij expres haar benen voor me opende. Ik zag nu namelijk duidelijk haar string zitten, die tussen haar schaamlippen geklemd zat. Ze bewoog zich weer wat en ik zag nu heel goed haar schaamlippen zitten. Opnieuw keek ze naar me en vroeg toen weer aan me: “Ben je al klaar?” “Nee, mevrouw.” “Nou, waarom kijk jij dan steeds op. Blijf jij maar even na als de les is afgelopen,” zei ze nu op een strenge toon. “Goed mevrouw,” zei ik. Ze keek weer naar haar eigen werk toen opeens de bel ging. Iedereen stond op, zo ook ik. “Ho ho!” riep ze. “Jij moest nog even van me nablijven!” De rest van de klas liep wat rumoerig het lokaal uit. “Zo Johan, eerst maar eens even een kort vraagje. Waar keek jij nou steeds naar?” vroeg ze, terwijl ze opstond en naar me toeliep.

Ze kwam naast zitten en vroeg toen: “Of zat jij soms naar me te gluren?” “Nee mevrouw, echt niet, hoor.” “Zeker weten, Johan?” “Ja, mevrouw.” “Nou volgens mij zat jij anders flink te gluren naar mij,” zei ze en bekeek me nu opnieuw. Ik had intussen een behoorlijk rood hoofd gekregen. “Nou, goed dan, sorry. Maar ik zag u mooie benen en daar keek ik naar. Maar dat was echt niet de bedoeling, hoor mevrouw.” “Nou, ik vind het anders wel eerlijk van je, dat je er zo gewoon voor uit komt. Maar vind jij mijn benen dan echt zo mooi?” Ze liet me nu haar benen zien. “Jawel mevrouw, ik vind ze heel erg mooi,” antwoordde ik nu naar waarheid, want het was ook zo. Ze moest om mijn antwoord lachen en zei toen: “Ik wil dat jij vanavond eens bij me thuis langskomt, om hier eens wat verder over te praten.” “Ja maar, ik moet vanavond ook nog trainen en daarna ook nog mijn huiswerk maken,” wierp ik nu tegen. “Oh, maar het zal echt niet veel tijd in beslag nemen, hoor. Maar ik moet toch wel even wat met jou bespreken. Dus je komt toch maar even bij me langs.” Ze gaf me hierop een briefje, waar ze haar adres op had neergeschreven. “Om zeven uur wil ik dat jij er bent en nu geen gemaar meer, want zoals het nu gaat, kan het niet langer met jou in mijn klas.”

Tegen zeven uur die avond belde ik bij haar huis aan. Even later deed ze open en ze zag er weer zeer opwindend uit. Ze droeg nu een korte rok met mooie, zwarte nylonkousen daaronder. Ook had zij weer van de hoge naaldhakken aan. Verder droeg ze een strak bloesje, dat wel erg strak om haar borsten heen sloot. “Hallo Johan, kom verder binnen.” Ik liep achter haar aan en kon intussen mijn blikken niet van haar afwenden. Haar kont schudde op en neer, terwijl zij heupwiegend voor me uitliep. “Kom maar mee en ga daar maar eens zitten,” zei ze toen we in haar woonkamer waren aanbeland. Ik had intussen een keiharde pik gekregen van haar. Zij moest dit wel opgemerkt hebben, want ze keek er gewoon naar toen ze naast me kwam zitten. “Gaat het, Johan?” vroeg ze. “Ja hoor,” zei ik. “Ja, dat zie ik?” zei ze en opeens pakte ze de bobbel in mijn broek beet. “Tsjonge… komt dat door mij?” vroeg ze en ze wreef met haar hand nu openlijk over de bobbel in mijn broek heen. “Maar… wat doet… u nu, mevrouw van Hulten?” zei ik hierdoor wat verward. “Oh… wat een harde pik heb jij daar en als jij het zo graag weten wilt? Ik masseer je pik, jij geile knul! Of dacht jij soms dat ik het niet door had, dat jij steeds tussen mijn benen zit te gluren in de klas?” Ik kreeg meteen een vuurrood hoofd en wist even niet wat ik moest doen of moest zeggen, dus liet ik haar maar begaan. “Heb jij eigenlijk al een vriendin?” vroeg ze nu opeens. “Nee mevrouw, die heb ik nog niet,” zei ik.

Ze knoopte intussen gewoon mijn broek open. “Maar mevrouw, dit kan toch niet?” “Stil nou maar. Laat mij nu maar eens kijken wat jij daar voor lekkers hebt.” Mijn pik sprong meteen naar voren toen ze mijn broek had losgeknoopt. “Oh, maar dat is een behoorlijk apparaat dat jij daar hebt. Ga eens staan, Johan?” Ik deed wat ze aan me vroeg. “Johan, jij hebt al een flinke pik voor jouw leeftijd.” Ze trok mijn voorhuid nu naar achteren en ik kreunde luid. Ze begon nu aan mijn pik te trekken. “Is het lekker als ik zo aan die geile pik van je trek?” vroeg ze nu aan mij. “Ja mevrouw,” kreunde ik. Ze likte opeens over mijn eikel heen en ik schokte hierdoor met mijn lichaam. “Oh,” kreunde ik opnieuw. “Oh Johan, jij bent geil?” zei ze en ze wreef nu over mijn keiharde pik heen. “Oh ja,” zei ze. “Er komt ook al geil uit je pik!” Ze likte nu aan mijn eikel. “Maar mevrouw… ik!” “Stil jij,” siste ze. “Laat mij nu maar gewoon begaan.” Ze trok nu mijn broeken verder omlaag en keek goedkeurend naar mijn paal. “Oh Johan, wat heb jij al een dikke zak.” Ze masseerde nu mijn ballen. “Daar zit volgens mij heel veel zaad in. Trek jij jezelf nooit af?” “Nee mevrouw, niet zo vaak,” antwoordde ik naar waarheid. “Gelukkig maar, des te meer krijg ik,” zei ze en hapte opeens mijn pik in haar mond. “Zo… en nu ga ik jou eens lekker pijpen, jij geile jongen.” Ze begon me nu overal te likken en kneedde daarbij ook mijn ballen. “Oh, wat een dikke pik heb jij toch,” kreunde ze al pijpend. “Heb jij ook wel eens geneukt?” “Nee,” antwoordde ik naar waarheid. “Oh, die Johan toch. Nog nooit geneukt.” Ze stopte nu met mij te pijpen en kwam weer omhoog. Ze begon zich uit te kleden, heel erg langzaam. Eerst knoopte zij haar bloes rustig los, daarna liet zij haar rok zakken. Ze had een jarretelgordel aan en een rode string die ze nu uittrok.

Toen ging ze op de bank liggen en opende haar benen wijd. “Kom eens hier?” zei ze. Ik liep op haar toe. “Kom nu met je mond tussen mijn dijen?” zei ze. “Wat… bedoelt u?” vroeg ik. Ze opende haar benen nog wat meer en ik zag nu een licht behaarde kut. “Daar moet jij heen met je mondje. Ik zeg wel wat je daar moet doen.” Ik zakte tussen haar dijen in en zij spreidde haar benen nu heel wijd en begeleidde me intussen naar haar spleet toe. “Kom hier met je tong en lik me daar maar eens even.” Ze wees daarbij naar haar venusheuvel. Ik begon nu wat te likken over haar schaamlippen. “Oh ja, dat is heerlijk en nu een beetje hoger met je tong. Ja… op dat plekje. Oh… goed zo Johan, daar moet je me likken.” Ze werd nu behoorlijk nat daar van onderen… “Duw ook maar eens een vinger bij me naar binnen?” Weer deed ik wat ze aan me vroeg. “Oh, dat doe je goed, maar wel ook met je tong blijven likken, hoor! Oh Johan, wat is dit geweldig. Ja, toe maar! Lekker likken aan mijn rijpe kut!” kreunde ze. “Oh, jij likt goddelijk, jij geile knul! Ja, zo moet je me likken!” gromde ze. “Maar nu gaan we eens wat anders doen. Kom maar op me liggen, Johan. Dan duw ik die grote pik van je wel bij me naar binnen!” “Oh, wat bedoelt u?” Juffrouw Anna trok me omhoog en greep me bij mijn harde pik beet. “Kijk maar lieverd. Daar moet je naar binnen.” Ze pakte mijn pik beet en schoof die nu in haar natte spleet. “Oh… mevrouw, wat is het daar warm binnen,” kermde ik. “Ja, lekker hè!

Dit noemen ze nu dus neuken. Kom… en beweeg je pik nu maar in en uit mijn spleet!” Ik begon nu rustig op en neer te bewegen in haar lichaam. “Oh, wat een heerlijke pik heb jij toch! Zo groot en wat zit hij toch diep in mijn kut! Oh ja, toe maar! Pompen maar met die geile mast van je! In en uit mijn kut!” “Oh mevrouw! Ik ga u kut volspuiten!” kreunde ik opeens. “Oh ja… Johan… toe maar! Spuit die ballen van je maar eens flink leeg in mijn hete kut! Kom maar lekker klaar… jij geile knul!” “Oh ja… mevrouw! Ja… ik ga nu spuiten!” gilde ik nu en mijn pik en ballen explodeerden gewoon in haar kut. “Oh ja… je spuit me vol… lekker ding van me! Spuiten! Alles moet je in me spuiten! Toe maar… spuit me maar lekker vol met dat jonge zaad van je!” Juffrouw Anna begon nu ook te schokken met haar hele lichaam. “Oh… ik ga… ook… klaarkomen… op die… heerlijke pik… van je… in mijn… kut! Ja…” Ook juffrouw Anna gilde het nu uit en hield me stevig vast. “Oh Johan… je neukt me gewoon… klaar! Ah! Oh ja… toe maar! Blijf gewoon door neuken… jij geil kreng! Oh… ik loop gewoon leeg!” siste juffrouw Anna, die nu wel heel erg geil was geworden. Ik voelde hoe haar geilsappen uit haar kut naar buiten stroomde, zo over mijn pik en ballen heen. Juffrouw Anna duwde me nu van zich af en mijn zaad liep hierdoor uit haar zeiknatte kut. “Kijk daar toch eens, jij geile knul. Alles loopt uit mijn kut. Al dat hete zaad van jou en mijn geil. Ga eens liggen, schiet op Johan?” Ik deed weer wat ze vroeg en ging op de grond liggen, waarna juffrouw Anna over mijn nog steeds harde pik heen zakte. “Oh, wat heerlijk hard is hij nog! Volgens mij heb jij nog veel meer zaad zitten in die geile ballen van je?” Juffrouw Anna begon mijn harde pik nu heel wild te berijden. “Oh, jij heerlijke knul van me! Jij hebt echt een lekkere paal! Oh, wat zit je nu diep in mijn kutje met die grote pik van je! Ah! Ja, je gaat nu wel heel diep in me! Kom op Johan, stoot eens wat omhoog?” Ik begon haar nu zo te stoten, zoals zij dat zo graag wilde. “Ja, zo moet ik dus geneukt worden, jij geile knul! Oh, wat is die pik van jou toch groot! Oh, wat zit er toch een heerlijke, grote pik in mijn rijpe kut! Oh, je vult me er helemaal mee op! Oh Johan, ik kom alweer!” kreunde juffrouw Anna. “Ja, toe dan en neuk me met die geweldige pik van je! Oh, wat lekker diep zit je!” Opnieuw stroomde haar kut helemaal leeg met haar geilsappen, waarna juffrouw Anna weer omlaag zakte en me weer begon te pijpen. “Ik ga die pik van je leegzuigen. Net zolang totdat jij alles in mijn mond spuit, jij geil rotjong! Kom op en spuit je ballen maar eens lekker leeg in de mond van je hete lerares! Ja, toe maar,” kreunde juffrouw Anna en ze masseerde ondertussen mijn ballen, trok aan mijn pik en likte voortdurend aan mijn eikel. “Oh ja, mevrouw! Ik ga alweer komen!” kreunde ik nu. “Ja, toe maar! Geef dat jonge zaad van jou maar aan mij! Spuit mijn mondje maar eens lekker vol, ermee!” “Ah… goed dan! Ja, ik kom!” gilde ik en ditmaal spoot ik werkelijk mijn ballen helemaal leeg. “Oh, wat is dat veel,” kreunde juffrouw Anna en ze zoog, slikte zoveel als ze maar kon in haar mondje. “Oh, ik zit echt helemaal onder jou sperma, jij geile pik van me!” Ik keek haar aan en zag inderdaad dat haar tieten, hals en ook haar gezicht helemaal onder mijn sperma zat. “Tsjonge Johan, jij geile knul van me. Wat heb jij lekker veel gespoten en wat heb jij me ook nog eens heerlijk geneukt. Dat moesten wij maar eens wat vaker doen, vind je ook niet Johan? Kom mee, dan gaan we nu even douchen, jij lekkere neukerd van me!” En juffrouw Anna liep heupwiegend voor me uit de trap op, naar de badkamer…

Na die avond met mijn hete lerares was het leven weer zijn normale gangetje gegaan. Juffrouw Anna en ik hadden hierna niet meer met elkaar geneukt, maar ik wist dat zij elk moment weer naar mij kon verlangen, net zoals ik nu naar haar verlangde. Als ze mij weer nodig had, dan zou ze het mij vanzelf wel laten weten, had ze mij nog verteld toen ik die avond afscheid van haar had genomen. Ze had me toen tevens ook verteld dat als wij zo met elkaar bezig waren, ik haar gewoon bij haar voornaam moest noemen. Per slot van rekening zijn wij vanaf nu minnaars, had ze tot slot nog tegen me gezegd. Ik was die middag nog maar net thuis gekomen van school toen bij ons thuis de telefoon ging. Mijn vader nam op en riep me toen: “Het is voor, Johan! Ene mevrouw van Hulten!” “Oh,” zei ik en nam de telefoonhoorn van hem over. “Dag Johan. Je spreekt met mevrouw van Hulten.” “Oh, hallo juf,” zei ik heel formeel. “Sorry dat ik je stoor. Maar ik wil dat jij vanavond bij me langskomt?” “Dat gaat niet, juf. Ik heb nog een hoop huiswerk,” antwoordde ik. “Oh, maar dat geeft niet hoor. Neem het maar gewoon mee. Dan doen wij het samen wel even.” Ik stribbelde voor de vorm nog wat tegen, want daar hield zij wel van, maar in mijn broek was ondertussen al een andere reactie waar te nemen. Maar ze stond er inderdaad echt op dat ik die avond bij haar langskwam, want anders zou ze mijn ouders wel eens inlichten wat voor een vies mannetje ik was. Inwendig moest ik hierom lachen en besloot toch maar om bij haar langs te gaan.

Tegen zeven uur die avond belde ik weer bij haar huis aan. Anna deed open en trok me snel haar woning binnen. “Zo, dus jij dacht dat jij me een keertje mocht neuken en dat het dan klaar was! Of niet soms? En dan ook nog een beetje tegenstribbelen als ik je bel dat je bij me langs moet komen!” “Ja… maar…” wierp ik tegen. “Dit is niet goed. Jij bent al een stuk ouder dan ik?” “Nou… en!” siste Anna. “Als ik wil dat jij bij me langskomt, dan kom jij voortaan meteen!” Na die woorden kneep ze even in mijn al stijf staande pik. “Die wil ik hebben!” “Ja… maar…” wierp ik opnieuw tegen. “Geen gemaar meer, uit die broek! Ik wil die pik van je zien! Opschieten dus!” Ik besloot uiteindelijk maar te doen wat ze vroeg, want mijn pik begon alweer aardig in mijn broek te knellen… “Zie je nu wel. Je pik wil het ook. Hij is al keihard.” Ze trok even aan mijn pik. “Hmmm, wat een lekkere pik heb jij toch, Johan!” Ze trok mijn voorhuid naar achteren en zei: “Oh, wat is die lul van jou toch lekker stijf.” Ze trok me nu heel dicht tegen zich aan. Ik voelde hierdoor haar keiharde tepels tegen mijn borst aankomen. “Lekker dier van me,” zei Anna nu. “Kom, geef me maar eens een kusje?” Anna opende haar mond en bewoog nu haar tong in mijn mond heen en weer. Ze zoende me heel wellustig en bleef ondertussen aan mijn pik trekken. “Je pik wordt al nat Johan, jij geil rotjong van me!” Ze zakte nu door haar knieën heen en zoog mijn pik haar mond binnen. “Hmmm, wat een lekkere pik is het toch en dat voor een zo”n jonge knul. Weet jij wel dat jij een veel te grote pik hebt voor jouw leeftijd?” Anna trok en zoog me nu heerlijk af. “Hmmm, ik ben ook al zo nat aan het worden. Mijn kut sopt gewoon door die geile pik van je die nu in mijn mond zit. Oh Johan toch! Ik ben toch zo heet op die grote pik van je! Kom… en ga gauw met me mee naar boven?” Anna trok me gewoon mee naar boven, naar haar slaapkamer. “Maar mevrouw Anna,” sputterde ik voor de vorm wat tegen, want ik voelde dat zij hier wel op geilde. “Dit wil ik helemaal niet meer!” “Oh ja! Maar jij hebt helemaal niets te willen, Johan! Wat ik wil, dat gaat er gewoon gebeuren!”

Ze trok me nu mee haar slaapkamer binnen. “Kleed je maar snel uit,” zei ze op een ietwat strenge toon. Ik deed wat ze van me verlangde. “En ga nu maar liggen.” Ik ging nu op haar grote bed liggen, waarna zij zich ook uit begon te kleden. Onder haar gewone kleding had zij ditmaal een bodystocking aan en mooie, zwarte nylonkousen. Ze trok die body nu uit, zodat zij nu ook naakt was op haar nylonkousen na. Wat een erg geil gezicht was om te zien. “Waarom wilt u dit toch allemaal van mij?” vroeg ik nu aan haar. “Omdat jij nu eenmaal een hele grote pik hebt en die mijn kutje straks weer eens lekker klaar gaat neuken. Meer niet hoor,” zei Anna. Ze kwam nu ook op het bed en ging met haar kut bovenop mijn gezicht zitten en spreidde haar schaamlippen. “Zo… en nu ga jij precies doen wat ik je zeg. Hoor je me?” “Ja, mevrouw Anna,” zei ik. “Okay, lik nu maar eens met je tong langs deze lippen?” Ik deed wat ze van me verlangde. Een zucht ontsnapte er nu aan haar lippen. “Hmmm, dat is lekker,” kreunde ze. “En nu rustig langs dat knobbeltje likken. Hmmm, ja zo,” zuchtte Anna. “Kom, lik me maar eens. Doe je best, want anders zorg ik ervoor dat je cijfers bij mij opeens omlaag gaan, mannetje.” Ik begon nu echt aan haar kut en kittelaar te likken. “Ja… toe maar, Johan. Zo is het goed. Lik mijn natte kut maar eens goed. Oh ja, toe maar, jij geil rotjong. Lik mijn hete spleet maar eens goed uit. Stop die geile tong van je maar eens in mijn natte gleuf.” “Nou, ik weet het niet, hoor,” wierp ik al steunend en kreunend tegen. “Jij doet nu wat ik je zeg en wel meteen, begrepen!” Ik deed maar wat ze vroeg en stak nu mijn tong zo diep als maar mogelijk was in haar natte kut. “Oh ja, wat geil,” kreunde Anna en ze bewoog haar natte kut nu over mijn mond heen en weer. “Ja, je likt mijn kut heerlijk. Oh ja, toe maar Johan. Likken met je hete tong. Lekker diep in mijn geile scheur. Steek ook maar eens een vinger in mijn grote spleet. Ik wil nu ook wel eens wat voelen. Kom… doe nu eens wat ik je zeg!” Ik stak hierop nu een van mijn vingers in haar kut. “Oh ja, wat heerlijk die vinger van je in mijn geile spleet. Toe maar, geil jongetje van me. Oh ja! Ik ga… ik ga… nu… op jou… mond… klaarkomen… Nu… niet meer… stoppen! Lik me klaar! Ja… blijven… likken! Oh Johan… je likt… mijn kutje… klaar!” kreunde Anna nu. “Oh ja, voel maar. Lik al mijn geile sappen op en… slikt het door!” Al spuitend kwam Anna klaar en ik voelde haar kut leegstromen op mijn gezicht en ik likte al haar sappen gulzig op.

Anna pakte mijn gezicht nu vast, duwde haar hete kut nu volledig op mijn mond en wreef haar kut er zo stevig overheen. “Oh, jij geile knul van me. Jij likt echt alles op!” “Ja, mevrouw Anna,” hijgde ik en begon nu weer stevig op haar kittelaar te zuigen. “Oh Johan, wat was dat heerlijk. Jij hebt echt je best gedaan. Maar nu moet je maar eens gaan neuken met die keiharde pik van je en wel achterlangs.” Anna ging nu op haar knieën voor me zitten en keek toen om, mij aankijkend. “Stop die pik van je nu in mijn kut en wel meteen!” Ik nam achter haar plaats en Anna pakte mijn pik vast en duwde die nu in de richting van haar rijpe en natte kut. “En nu moet je iets omhoog duwen?” Ik deed wat ze vroeg. “En nu iets naar voren duwen?” Ook dat deed ik en drukte nu mijn grote pik in haar spleet. “Oh Johan, wat is het toch een joekel,” kreunde ze, geil achterom kijkend. “En vind jij het ook zo lekker, jij geil rotjong van me?” Ik knikte. “Ja, mevrouw Anna. Het is heerlijk,” zei ik, ook geil geworden intussen. Ik kneedde nu haar kont met mijn beide handen. “Ja, toe maar, Johan. Knijp maar in mijn billen en neuk mijn hete spleet klaar. Kom… pomp die pik van je maar helemaal in me en dan niet meer bewegen?” Ik stootte mijn grote en dikke pik nu helemaal in haar zeiknatte kut en bleef toen even doodstil zitten. “Oh ja, wat heerlijk vult die grote, geile dikke pik van jou mijn kut toch! Je zit zo diep in mijn hete kut met die grote paal van je! Tsjonge… wat vol zit ik nu toch!” steunde Anna. “Zo… en nu neuken met die pik van je. In en uit mijn hete spleet.

Toe maar, stoot dan met die lekkere pik van je!” Ik stootte opeens onverwachts mijn lul nu heen en weer in haar kut. “Oh ja, neuken! Neuk me maar eens lekker! Toe maar, lekker raggen in mijn rijpe kut! Ja, toe nou! Stoot maar zo diep en hard als je kunt! Kom maar op!” Ik begon nu toe te stoten. Steeds harder en ook steeds dieper gaand in de kut van mijn geile en hete schooljuffrouw… “Oh jongen, wat neuk jij me toch weer lekker. Toe maar, neuk je geile, rijpe lerares maar eens in haar hete gleuf. Oh… ik… ah… oh… wat boor je diep met die dikke pik in mijn kut. Kom… rag me maar eens flink door. En neuk je lekker, lieverd van me. Is het lekker om in mijn kutje te stoten, of niet soms?” “Ja mevrouw, het is heerlijk om met u te neuken.” “Oh, dat dacht ik ook wel, jij lekkere neukerd. Zomaar je lekkere geile schooljuffrouw volstampen met die lekkere pik van je. Oh, je neukt me klaar!” gilde ze opeens. “Oh ja, ik kom klaar op die geile neukpik van je! Oh… toe… nu niet meer stoppen, jij geile klootzak! Oh ja… ik… kom… klaar!” Anna schokte nu alle kanten op met haar lichaam en ze spoot ook weer haar geil uit haar spleet. “Oh, dit heb ik nog nooit gevoeld. Mijn kutje spuit er gewoon van! Oh… nu stoppen, alsjeblieft!” Ik stopte meteen. “Ga jij nu maar eens liggen. Ik wil je pik leegrijden en zien en voelen hoe jij mijn geile spleet dan volspuit me je sappen.” Ik voldeed aan haar verzoek en Anna gleed nu met haar kut over mijn pik heen en begon rustig op en neer te gaan. “Oh Johan toch, wat voel ik je nu toch goed in mijn hete scheur. Oh, wat heerlijk is die dikke pik van je toch. Toe, wil jij je lekkere zaad in me spuiten. Die grote zaadballen van je in mijn kut leggen, geil ventje van me. Wil jij niet lekker spuiten in je hete schooljuffrouw? Me lekker volspuiten? Wil jij dat wel?” “Oh ja, mevrouw van Hulten!” Ik was nu zo enorm geil geworden door haar. “Oh ja, mag ik spuiten!” “Maar natuurlijk, lekkere neukerd van me.” Anna pakte mijn gezicht vast en zei vervolgens: “Kijk me aan als je spuit in mijn kut?” “Oh ja,” kreunde ik nu. “Ik ga spuiten! Ja, daar komt het!” gilde ik nu.

Weer pakte Anna mijn gezicht vast en keek me nu erg geil aan. “Spuit het dan in me. Geef me jou geile, jonge zaad. Jij geile neuker!” “Oh ja, ik spuit!” Mijn pik en ballen explodeerden. “Oh ja, je spuit!” gilde Anna, terwijl ze me geil aankeek. “Oh mevrouw, ik blijf spuiten in die hete kut van u,” kreunde ik. “Oh jongen, wat spuit er toch veel uit die geile ballen van je!” Anna kroop weer van me af en hapte mijn pik haar mond binnen en zoog zo de laatste resten uit mijn pik. “Oh, wat was dat een heerlijk geil gevoel. Mijn kut loopt helemaal leeg,” kreunde Anna. Ze streelde wat over haar spleet heen en likte toen haar vingers af. Ondertussen bleef ze maar aan mijn pik trekken, die gewoon maar niet slap werd. “Oh jongen toch, je pik is nog steeds hard!” hijgde ze. “Sorry mevrouw,” zei ik. “Oh lieverd, dat geeft toch niet,” zei ze en trok weer wat harder aan mijn pik. “Weet je knul, ik wil die pik van je ook wel eens in mijn kontje voelen?” “Maar mevrouw, dat hoort toch niet?” wierp ik tegen. “Stil nu maar, lekker ding. Ik wil het hebben!” Ze duwde haar lichaam naar me toe en draaide zich om en zakte nu met haar kont over mijn pik heen. “Oh, wat groot. Ik hoop maar dat die gaat passen.” Ze zakte langzaam over mijn pik heen. “Hmmm, even rustig aan nu.” Ze zakte weer wat verder. Ik had intussen een geweldig uitzicht op haar wulpse en stevige kont die langzaam mijn pik naar binnen zoog. Oh, ze bewoog rustig op en neer en ik zag mijn pik nu in en uit haar kontje gaan. “Masseer mijn kutje eens, toe dan?” vroeg Anna nu aan mij. Ik wreef nu over haar klit heen en stak ook een paar vingers van mijn andere hand in haar zeiknatte spleet. “Oh, zo diep zit je in mijn geile kontje. Oh, je neukt nu mijn kontje en je vingert mijn spleet! Oh, wat zit hij toch diep in mijn kont! Oh… en je bent zo dik. Oh… en je wordt nog dikker!” “Ja mevrouw, dit hou ik niet mee. Dit is te lekker. Oh ja, ik moet weer spuiten!” kreunde ik. “Ja, spuit alles maar in mijn kontje. Toe maar. Spuit je geile ballen maar lekker leeg!” Ik begon nu wild te schokken. “Oh ja, ik spuit!” kreunde ik. Ze bleef maar op en neer gaan. Ze ramde haar kont nu helemaal op mijn pik. “Oh ja, ik kom ook weer klaar!” gilde Anna. Ik ramde nu al mijn vingers in haar kut en voelde hoe haar sappen hierdoor over mijn vingers stroomde. “Oh, jij geil mannetje van me! Wat is het toch heerlijk met jou!” gilde Anna het geil uit. Ze kroop weer van me af en likte toen opnieuw aan mijn pik. “Jij hebt echt je best gedaan vandaag,” zei ze lachend. “Kom je nu wat vaker bij me langs, of niet?” “Ja mevrouw, wanneer u dat maar wilt,” antwoordde ik geil. “Nou, wat dacht je dan van volgende week al, lieverd van me.” En zoog meteen daarna weer aan mijn pik, die hierdoor opnieuw begon te groeien. “Oh Johan, ik ga je afzuigen, tot je nog een keer klaarkomt. Lekkere jonge dekhengst van me.” Ze begon nu heel geraffineerd op mijn pik te zuigen en masseerde ondertussen stevig mijn ballen. “Toe dan, geef me dan het laatste beetje dat je nog hebt. Kom maar lekker klaar, lieve neukerd van me.” Ik begon opnieuw te schokken met mijn pik. “Oh, dit is toch niet normaal. Je gaat alweer spuiten. Nou, kom dan maar klaar,” zei Anna lachend en hapte naar mijn pik, die net begon te spuiten. “Oh ja mevrouw, ik kom nog een keer klaar!” kreunde ik. “Oh ja, geef me jouw sapjes maar. Kom maar in mijn mondje.” Ik spoot misschien nog twee stralen zaad en gleed toen onderuit. “Ik kan niet meer, mevrouw van Hulten,” stamelde ik. “Maar dat geeft toch niets. Als jij drie keer kan komen, dan heb ik niets te klagen. Jij lekkere neukerd van me.” Ze kroop over me heen en wij vielen moe, maar zeer voldaan in slaap.

Een paar uur later nam ik afscheid van deze wel zeer geile schooljuffrouw, maar niet nadat ik haar plechtig had beloofd om volgende week alweer bij haar langs te komen. Verder mocht ik haar vanaf nu als wij alleen waren ook gewoon Anna noemen. Dat vond zij namelijk veel beter nu wij minnaars waren geworden en dat was iets wat ik nu helemaal niet zo erg meer vond. Al bleef ik voor de vorm nog wel zogenaamd tegenstribbelen, want daar kikte zij nu eenmaal op, zoals ze zelf zij… Ik liep het klaslokaal binnen en zag Anna rustig aan haar bureau zitten. Ik liep naar mijn plek en nam plaats, ik pakte daarna mijn boeken uit mijn tas die ik nodig had voor haar les en keek eens naar haar. Ze keek me ook aan en glimlachte. Ze zag er weer fantastisch uit. Ze droeg vandaag een korte rok met weer van die mooie, zwarte nylonkousen daaronder. Verder had ze een strakzittende bloes aan, waarin ik haar grote tieten goed kon zien zitten. Ook droeg ze weer schoenen met van die puntige naaldhakken. “Zo heren,” zei ze. “Voor vandaag heb ik weer eens een proefwerk voor jullie. Iedereen heeft daarvoor een uur de tijd.” Na die woorden deelde ze de blaadjes aan ons uit. Toen ze naast me stond en mij er ook een gaf, streelde ze even mijn hand toen ik die van haar aan pakte. Ze deed het echter wel zo, dat niemand het in de gaten had. Er trok meteen een geile rilling door mijn lichaam heen. Ik keek haar aan zij keek met een geile blik naar mijn kruis. Daarna liep ze weer terug en ging weer achter haar bureau zitten. Ik gluurde af en toe over mijn proefwerk heen naar haar. Iets wat zij al snel in de gaten had. Ze zat me meteen al heel duidelijk op te geilen, want ze opende haar benen wijd en gunde me zo een blik op haar string. Even schrok ik daarvan, want ze had ditmaal een string met een open kruis aangetrokken. Ik kreeg er wel gewoon een harde pik van en moest dan ook wat gaan verzitten. Anna zag dat en glimlachte naar me. Ze boog zich nu ook wat naar voren toe en ik kon nu in haar bloes kijken. Opnieuw glimlachte ze en keek me aan met een blik van, wacht jij maar. Ze deed nu haar benen nog wat verder van elkaar, zodat ik nu rechtstreeks in haar spleet kon kijken, die al wat glinsterde. Niemand in de klas kon dat zien, behalve ik want haar bureau stond zo opgesteld, dat ik alleen deze dingen allemaal kon zien. Ze liet nu ook haar hand af en toe tussen haar dijen glijden. Ze betastte openlijk haar spleet voor haar ogen en keek me ondertussen op een geile manier aan. Opeens vroeg ze aan mij: “Ben jij al klaar met je proefwerk, Johan?” “Nee, mevrouw van Hulten,” antwoordde ik. Ondertussen waren alle anderen daar allang mee klaar. “Nou, dan blijf jij maar even, totdat je het wel af hebt.” “Goed, mevrouw van Hulten,” zei ik.

De bel ging en iedereen liep de klas uit, alleen Anna en ik bleven achter. Anna liep nu naar de deur toe en deed deze op slot. Daarna kwam ze terug gelopen en ging op haar bureau zitten. Ze spreidde haar benen en stak toen een vinger in haar kut. “Hmmm,” kreunde ze. “Is het lekker wat ik nu doe?” “Ja mevrouw.” Ik keek nu recht tegen haar openstaande kut aan. “Wel… waar wacht je dan nog op,” zei Anna. “Wat bedoelt u mevrouw?” vroeg ik. “Jongen, je weet best wel wat ik bedoel. Kom hier?” Ik stond op en liep naar haar toe. “Op je knieën en ga voor me zitten!” Ik deed wat ze van me verlangde. Ze haalde haar vinger nu uit haar kut. “Lik hem schoon,” zei ze streng. Ik likte haar vinger schoon van haar geil. Ze schoof nu wat verder naar voren, totdat ze met haar spleet voor me zat. “Zit ik nu niet lekker voor je?” vroeg ze. “Ja mevrouw,” zei ik. Anna pakte mijn hoofd vast en zei: “Likken. Kom, doe het. Lik mijn spleetje maar eens.” Ik duwde mijn tong in haar spleet en begon die te likken. Haar kut was ondertussen al behoorlijk nat geworden. “Oh,” kreunde Anna. “Jij wordt steeds beter, geil mannetje. Ga maar lekker door, lekkere knul van me.” Ik likte nu haar schaamlippen en vergat daarbij geen enkel plekje van haar. “Oh jongen toch! Je maakt mijn kut nog natter met die hete tong van je op mijn al natte kutje. Likken dan. Toe, harder en sneller likken aan die rijpe kut van me.” Ik stopte nu ook een van mijn vingers in haar soppende kut. “Oh ja, dat is lekker een vinger in mijn spleet stoppen. Nu doorlikken tot ik klaarkom,” kreunde Anna geil. “Oh ja, toe maar!” Ze knelde mijn hoofd er nu bijna af en schokkend met haar onderlichaam wreef ze met haar kut langs mijn mond. “Hmmm, wat maak jij me toch heet met die vinger in mijn kut en met die tong van je op mijn klitje. Oh, jij geil gemeen mannetje. Je likt me klaar!” kreunde Anna. Ze droop nu werkelijk uit haar kut van de vrijkomende sappen. “Oh ja, ik kom!” Anna greep mijn hoofd vast en duwde die nu stevig op haar klaarkomende kut. “Oh, wat was dat weer heerlijk, lekkere jonge knul van me. Je hebt me weer eens heerlijk klaar gelikt, dank je wel. Je kunt nu wel weer gaan.” Ik keek haar nu heel verbaasd aan, terwijl zij haar kleren weer fatsoeneerde in de tussentijd. “Wat is er?” vroeg ze en pakte door mijn broek heen mijn keiharde pik beet. “Oh, maar jij bent ook zeker geil geworden, hè?” “Ja juf,” antwoordde ik. Ze haalde mijn pik nu uit mijn broek en duwde hem snel in haar kut. “Nou, eventjes dan.” Ik stootte mijn pik meteen diep in haar nog steeds zeiknatte kut naar binnen. “Oh jongen toch, wat is die pik van jou toch heerlijk!” kreunde Anna. Ze duwde me opeens van zich af en stopte mijn pik weer terug in mijn broek. “Nee, ik kan hier echt niet met je gaan liggen neuken. Nee, kom maar eens met me mee?” Anna liep heupwiegend voor me uit door de lege gangen van het schoolgebouw. “Loop eens wat door, Johan?” zei ze, terwijl ze een gang insloeg. “Wacht hier maar eens even?” zei ze toen.

Ik nam plaats op een hier staande bank. Even later kwam ze weer terug gelopen met de schooldirectrice. Dat was mevrouw Meerburg. Zij was ook een vrouw van zo rond de veertig. Deze vrouw woonde alweer een hele tijd alleen, zo had ik eens vernomen. Mevrouw Meerburg had rood, half lang haar dat in een knotje zat. Ze droeg een lange rok en een blazer en toch verborg die niet veel van haar figuur. Ze keek me aan en zei toen: “Zo… dus jij bent Johan. Mevrouw van Hulten heeft me al veel over jou verteld, mannetje. Kom jij maar eens mee naar binnen?” Ik wist niet wat er nu allemaal ging gebeuren, maar had wel een groot vermoeden wat. Zeker doordat juf Anna allerlei dingen verteld had over ons. Ik liep dan ook de kamer van de directrice binnen de beide vrouwen volgden me. Eenmaal binnengekomen deed mevrouw Meerburg meteen de deur achter op slot en zei: “Goed, kleed je nu maar eens uit, voor ons Johan.” “Wat!” riep ik verbaasd. “Kom Johan, doe nu maar wat ze zegt,” zei mijn juffrouw. “Er gebeurt niets.” Anna pakte mijn broek beet en knoopte mijn gulp open. Mevrouw Meerburg keek me aan en haar ogen werden nu naar mijn gulp getrokken. Daar sprong mijn pik nu gewoon naar buiten. “Oh, wat is dat een grote paal zeg,” zei mevrouw Meerburg. Ze liep nu op me af en pakte mijn pik beet. “Oh,” kreunde ik meteen. “Stil,” zei mevrouw Meerburg. “Ik wil die pik van je pijpen.” Ze zakte nu door haar benen heen en likte aan mijn eikel. “Oh,” kreunde ik opnieuw. “Zie je wel. Hij heeft echt een grote knuppel,” kreunde mevrouw Meerburg, terwijl ze mijn pik nu afzoog. “Wat ben jij al groot geschapen, Johan!” Ze kneedde nu ook mijn forse ballenpartij. “Kijk dan toch, die zijn ook zo dik en vol,” kreunde mevrouw Meerburg opnieuw.

Volgens mij vond zij het maar wat heerlijk om aan mijn pik te zuigen. Ondertussen was juf Anna zich al aan het uitkleden. “Zo Johan,” zei mijn juffrouw. “Denk jij dat jij ons beiden eens lekker kan verwennen met die lekkere paal van je?” “Nou, dat weet ik niet hoor,” zei ik. “Ik ben nog niet zo ervaren.” Anna schoot meteen in de lach en zei: “Dat geeft niet hoor. Als je ons straks maar eens lekker neukt.” “Maar ik eerst,” zei de directrice nu. “Ik heb al zolang niet meer geneukt.” Mevrouw Meerburg kleedde zich nu ook snel uit. Ik zag een mooie spleet te voorschijn komen en waar ook maar weinig schaamhaar op zat. Zij had ook al een paar van die grote tieten met een paar mooie, grote harde tepels er op. “Kom nu maar eens hier,” zei mevrouw Meerburg. Ze draaide zich om en leunde met haar armen op haar bureau. “Kom maar en neuk mijn kut maar eens lekker.” “Toe maar, Johan. Steek hem er maar eens diep in bij haar,” zei mijn juf Anna. Ik ging nu achter de directrice staan en stak mijn harde pik tussen haar schaamlippen door haar kut binnen. “Oh, wat een heerlijke pik duw jij nu bij me naar binnen,” kreunde de directrice. Ze kneep nu in haar eigen, harde tepels en draaide ze rond. “Kom dan… en neuk me…” siste ze geil. Ik begon met mijn harde lul in haar natte kut toe te stoten. “Oh ja, toe maar, dit heb ik al zolang niet meer gevoeld. Zo”n grote paal die er nu in mijn kut stoot. Nu, even stil blijven staan,” kreunde ze. Ik bewoog me niet meer en zij stootte nu haar kont naar achteren en nu neukte zij mijn pik gewoon. “Oh, lekkere knul toch, wat is die lul van jou toch lekker hard en zo… groot! Neuk me maar eens goed door met die grote pik!” Ik duwde nu mijn pik zover mogelijk in haar kut naar binnen. “Oh ja, wat gaat hij er toch diep in,” kreunde de directrice. “Ja, neuk me. Naai mijn geile doos klaar. Toe… prop me maar vol met die hengstenpik van je. Oh ja, dieper. Neuk me maar diep in mijn sekskut. Oh, toe maar. Rag mijn spleet maar eens lekker uit. Oh Anna… ik ga zo meteen klaarkomen,” kreunde de directrice nu. “Ja, toe maar Els! Neuk je maar eens lekker klaar!” riep die nu en kneep Els hard in haar tepels en zoog ook aan die tieten van haar. “Wat is dat geil, hè? Om die heerlijke jongenspik van hem in je natte kut te voelen?” “Oh ja, het is heerlijk die geile pik van hem. Oh ja, ik kom klaar,” kreunde Els nu. “Blijf haar neuken, Johan,” zei Anna. “Oh ja, hij stoot mijn spleet klaar. Ah… toe… ik… oh ja… ik… kom klaar!” Ik voelde haar spleet nu echt zeiknat worden. “Oh Johan, je hebt me echt klaar geneukt,” kermde Els het uit. “Haal hem eruit!” Ik trok mijn pik nu uit haar kut vandaan.

“Ga maar liggen,” zei Anna nu. “Dan ga ik je pik eens lekker berijden en dan kan jij ondertussen Els haar kut eens likken.” “Ja maar…” “Niks gemaar… Liggen en wel meteen!” was haar reactie hierop. Ik voldeed maar aan haar dwingende verzoek. “Kijk eens Els, wat een keiharde paal hij nog steeds heeft!” riep Anna tegen Els. “Wacht eens even,” zei die nu. Els pakte uit haar bureaulade een duimstok. “Wat ga je nu doen?” vroeg Anna aan haar. “Ik ga zijn pik eens opmeten,” zei Els. “Kijk eens aan,” zei ze even later. “Vierentwintig centimeter is hij. Dat heeft dus zojuist in mijn kut gezeten!” Anna ging nu op mijn pik zitten. Ze zakte over mijn pik heen, die hierdoor volledig in haar zeiknatte kutje verdween. “Oh, wat is die jongenspik van jou toch heerlijk. Zo hard en diep zoals hij nu in mijn geile scheur zit,” kreunde ze. Ondertussen was Els op mijn mond gaan zitten met haar kut. “Kom op en duw je tong maar eens in mijn geile kut en likken maar.” Ik kon geen enkele kant meer op en deed toen maar wat er van me gevraagd werd. “Oh, hij stopt zijn tong nu in mijn kut, die geile knul,” kermde Els. Ondertussen bereed Anna mijn pik. “Hmmm, lekker op en neer, geile knul. Vind jij het lekker om door twee van die geile leraressen te worden geneukt?” “Oh ja,” kreunde ik gesmoord en likte gretig aan de kut van Els. Naar boven kijkend kon ik intussen zien hoe ze elkaar zoenden. “Wat een geile tieten heb jij toch, Els,” zei Anna. “Nou, die van jou zijn anders ook heerlijk, hoor Anna.” De twee vrouwen tongden nu gewoon met elkaar. “Oh, hij neukt me toch zo lekker,” kreunde Anna. “Ja, het is een echt lieverdje met een wel erg grote pik. Mag ik nu weer even,” kreunde Els. “Ja, maar natuurlijk,” zei Anna. De twee vrouwen wisselden nu snel van plaats met elkaar. “Oh, nu gaat hij nog dieper in mijn geile kut!” riep Els uit. Ze begon me nu erg wild af te rijden, terwijl Anna nu met haar spleet over mijn tong wild tekeer ging. “Oh, hij is zo dik en hij zit nu zo diep in mijn kut!” kermde Els. Ze kneep in haar dikke tieten en begon nu ook haar kittelaar te masseren. “Oh, wat een uithoudingsvermogen heeft hij toch! Oh, wat is dit toch heerlijk! Kijk toch eens hoe het kutgeil nu uit mijn kut loopt!” kreunde Els nu. Anna duwde Els nu van me af. Ze kroop tussen haar benen in en begon daar haar kut te likken. “Oh, wat doe je nu?” riep Els meteen uit. “Stil maar! Neuk mij nu maar van achteren, terwijl ik Els haar kut ga likken,” zei Anna. “Maar dat kan toch niet,” kreunde Els. “Oh jawel hoor, jij lekker geil ding. Ik wil die spleet van jou klaarlikken en jouw kutsappen opdrinken,” zei Anna geil. Ik duwde mijn pik weer in Anna haar kut en begon haar weer te neuken. “Oh, wat zit je weer diep in me,” kermde Anna en ze begon nu aan de kut van Els te likken. “Oh ja, lik mijn geile kut dan maar. Oh, je duwt nu ook twee vingers in me. Oh ja, lik me maar. Ja!” kreunde Els. Ik pompte mijn dikke pik intussen steeds harder en dieper in de kut van Anna naar binnen. “Oh Johan toch, wat diep stoot je met je paal toch in mijn hete lichaam,” kermde Anna. Ze spreidde Els haar schaamlippen nu zover mogelijk uit elkaar. “Goh, wat een heerlijke kut heb jij toch Els! Oh, wat ben ik toch liederlijk geil! Oh, hij neukt me klaar!” gilde Anna opeens uit. “Ik kom… Ah… hij neukt… me klaar… Oh Johan toch! Ja… daar kom… ik… al…” gilde Anna nu en dook weer snel tussen de benen van Els en zoog nu hard aan haar kut. “Kom dan ook klaar! Kom!” “Ja,” kreunde Els en ze schokte nu met haar lichaam alle kanten op, terwijl Anna haar maar bleef likken en vingeren. “Oh, jij geile slet van me! Je kut stroomt helemaal leeg in mijn mond!” riep Anna tijdens het likken door. “Ja, maar ik ben ook nog nooit zo eerder zo lekker gelikt, jij geile snol,” snikte Els. Ik stootte intussen mijn pik nog steeds hard en diep in mijn geile lerares. “Oh, ik wil ook spuiten!” kreunde ik gesmoord. “Oh, wil jij spuiten! Nou, je moet nog even wachten, hoor liefje! Eerst moet je nog in mijn kontje met die dikke pik van je! Neuk me maar weer eens lekker in mijn reet. Daar mag je dan in spuiten, lekker geil ding van me!” Meteen trok ik mijn pik uit haar drijfnatte kutje en ramde hem zo de kont van Anna binnen. “Oh… au… niet zo hard! Laat me er even aan wennen!” kermde Anna het uit. Maar toen zei Els: “Bonk je pik maar hard in die geile kont van haar. Hou je vooral niet in, hoor. Neuk haar geile kont maar!” Ze kneep nu in de kut van Anna en begon haar nu te vingeren. “Jij hete, geile teef! Je gewoon door hem in je hete reet te laten dekken!” “Ja,” kreunde Anna. “Maar ik moet ook daar altijd een pik in hebben,” gaf ze nu jankend aan ons te kennen. “Oh, niet zo hard,” snikte ze nu. Ik beukte nu nog harder en sneller met mijn pik in Anna haar kont. “Oh ja, ik ga spuiten,” kreunde ik. “Ja, spuit alles maar in die geile reet van je lerares!” riep Els nu uit. “Spuiten maar met die geile pik van je! Kom dan, hou je maar niet in!” Mijn ballen werden nu heerlijk door Els gekneed. “Oh ja, ik kom klaar!” gilde ik en ik begon op hetzelfde moment te spuiten. “Ja, hij spuit mijn kont vol,” kreunde Anna. “Oh, wat is het weer veel! Spuit! Die geile knul spuit alles in mijn kont!” Ik spoot echt alles wat ik had in de kont van mijn lerares Anna. Daarna zakte ik wat onderuit en Els besprong meteen mijn pik. “Hier met dat grote ding van je,” zei Els en ze zoog mijn pik ver haar mond binnen. Daar werd hij meteen weer keihard. “Hij heeft vast nog wel meer van dat geile jongenszaad!” riep Els nu en ze begon nu ook aan mijn pik te trekken.

Anna fluisterde ondertussen allemaal geile dingen in mijn oor: “Zo jongetje, ga jij ons zo meteen je geile sperma geven. Lekker die geile zaadpik van je leegspuiten?” “Ja!” gilde ik. “Daar komt het alweer!” Meteen hapten allebei de vrouwen alweer naar mijn spuitende lul. “Ja, toe maar. Geile spuitpik. Kom maar lekker klaar. Oh, kijk eens wat een zaad hij nog spuit!” riepen die twee geile wijven het nu uit in koor. Ze likten samen alles gretig op. “Oh Johan, wat heb jij ons toch lekker geneukt en klaar gelikt,” kreunde Els. De twee vrouwen tongden nu erg geil met elkaar. “We zitten echt helemaal onder jouw geile zaad, jij lekkere dekhengst. Maar het was heerlijk om met jou te neuken,” zeiden die twee vrouwen nu tegen me. Ze trokken me nu naar zich toe. “Wij gaan nog veel vaker met jou neuken, lieve geile neukerd. Was het lekker?” vroegen ze nu. “Ja, het was onvergetelijk,” gaf ik dat geile tweetal nu te kennen. Els masseerde nu mijn pik en zei toen lachend: “Die kan echt niet meer. Nou ja, morgen is er weer een dag, lekker ding.” “Nou, weet je wat,” lachte Anna. “Jij komt van het weekend maar eens samen met Els bij me langs. Dan kunnen wij een heel weekend lang, lekker neuken en likken bij elkaar…” Ik had dat weekend dus met mijn lerares Anna afgesproken om naar haar huis te komen. Ik belde aan en Anna deed al snel de deur open. “Hallo Johan. Daar ben je eindelijk. Kom maar gauw naar binnen. Els is er zeker al een uurtje.” Ik liep achter Anna aan. Ze had een mooi, strak latex jurkje aangetrokken en daaronder droeg ze een paar mooie, zijden nylonkousen. Bij deze aanblik alleen al werd mijn pik alweer kei en keihard. Ik liep de woonkamer binnen en zag Els met haar benen wijd op de bank zitten. Ze zat met twee vingers in haar kut te spelen. “Hoi, lekkere knul. Kom maar eens hier en lik mijn geile spleet. Ik ben daar al erg nat geworden.” “Even wachten, hoor Johan. Ik was al met haar bezig. Ga jij daar maar even zitten, dan kan jij zien hoe ik deze geile slet klaar ga likken.” “Ja Anna,” zei ik en nam plaats op een stoel. Ik zag hoe Anna nu voor Els op de grond ging zitten. “Zo… open nu je kut maar eens voor me?” Els deed meteen wat ze vroeg en opende haar kut heel wijd. “Hmmm, wat een lekkere kut heb jij toch. Kijk eens Johan, wat een natte spleet deze geile dame heeft?” Anna begon Els nu te likken en te vingeren. “Oh, wat een heet wijf ben jij toch,” kermde Els al snel. “Oh ja, mmmm, je likt me weer geweldig.” Anna likte nu langs haar schaamlippen en likte ook aan haar kittelaar, die al behoorlijk opgezwollen was. Ze speelde er ook wat mee. “Johan, trek je broeken uit en masseer je pik tot die keihard is,” zei Anna nu op een wat strenge toon tegen mij. Ik deed wat ze vroeg en begon wat met mijn pik te spelen. “Tsjonge… wat een dikke pik heeft hij toch alweer,” kreunde Els, terwijl ze intussen heerlijk gelikt werd tussen haar benen. “Oh, wat lik jij toch heerlijk aan mijn hete doos. Toe dan… harder likken aan mijn scheur…” siste Els nu en trok het hoofd van Anna steviger op haar kut. “Mmmm, het is zo lekker. Kijk eens Johan, hoe ze aan mijn kut zuigt, die hete bliksem. Oh… ah… ja… likken… sneller op mijn klitje zuigen. Toe maar, lieve slet van me. Lik je bazin maar eens lekker haar natte kut uit. En kom jij nu maar eens hier en neem je hete lerares maar eens hard in haar kut.” “Niets daarvan,” zei Anna en ze stond op. Ze kwam nu op me afgelopen en zei: “Kleed me maar eens uit, Johan. Maar doe het wel rustig.” Ik stond op uit mijn stoel en begon haar uit te kleden. Ik begon eerst met haar latexjurkje. Daar maakte ik de sluiting van open en ontdeed haar zo van haar jurkje. Ik zat nu op mijn knieën en keek recht tegen haar kut aan die weliswaar nog in een mooie, zwarte string verborgen zat, maar je zag heel duidelijk de vorm ervan. Ze had weer een mooi, geil lingeriesetje aan. Een jarretelgordel, waaraan haar kousen zaten vastgemaakt. Anna opende haar benen nu iets en vroeg: “Lekker Johan, wat je nu allemaal ziet?” “Ja Anna,” zei ik. Ze drukte nu haar kut tegen mijn mond aan. “Kom, verwen me dan maar eens even?” Ze schoof haar string wat opzij. “Steek je tong eens naar buiten?” Ik deed wat ze vroeg en zij duwde haar kutje nu op mijn tong en wreef er met haar spleet langs. “Hmmm, wat is dat lekker, om die geile tong van je weer in en langs mijn hete kut te voelen gaan.” Intussen was ook Els naast haar komen staan en toonde me ook haar blote kut. “Lik mij ook maar eens even, geile knul,” zei ze. Ik wisselde van plaats en duwde mijn tong ook bij haar op haar spleet. Els pakte meteen mijn hoofd beet en drukte zo mijn tong nog steviger op haar kut. “Likken, geil mannetje! Likken! Opschieten!” Ik begon haar nu te likken. “Oh, zo ja, lekker mannetje van ons. Oh ja, lekker is het om die tong in mijn geile grot te voelen.

Ga maar eens lekker heen en weer, geile knul. Lik mijn spleet maar eens goed uit. Oh Anna, hij likt heerlijk, die hete knul van jou,” kermde Els. “Ja, lekker is het Els. Om die tong van hem in je kut te voelen. Maar wil jij misschien nu iets groters in je ruime kut hebben?” vroeg Anna en kneep even in de stijve tepels van Els. “Oh ja, het lijkt me heerlijk om die grote pik van hem weer eens in mijn rijpe kut te krijgen,” zei Els, wat hongerig nu naar mijn pik kijkend. “Nou, kom op dan. Dan gaan we naar mijn slaapkamer,” zei Anna. We liepen nu met zijn drieën naar de slaapkamer van Anna toe, waar Anna meteen op het bed kroop. “Kom op, geile beer van ons en neuk Els maar eens lekker in haar kut. Ga liggen Els en laat Johan dan zijn grote pik maar eens in je kut stoppen.” Els ging meteen liggen. “Kom maar op, lekkere knul van me. Ik wil geprikt worden door jouw grote pik.” Ze spreidde haar benen zo wijd mogelijk en meteen opende zich ook haar spleet. Ik kroop hierop tussen haar benen in en wreef met mijn eikel tussen en over haar schaamlippen heen. “Oh, stoot hem dan toch in mijn kut! Dat heb ik nu toch echt nodig!” kermde Els. Ik stootte mijn pik nu helemaal bij haar naar binnen. “Oh Johan, wat ben je weer lekker hard en groot,” kreunde Els en ze legde nu haar handen op mijn billen. Bij elke stoot die ik nu deed, duwde zij haar nagels diep in mijn kontvlees. “Oh ja,” snikte Els nu. “Neuk mijn spleet. Rag je paal diep in mijn hete naaidoos. Kom maar op met die lekkere, hete pik van je.” “Ja Els. Ik ga jou eens lekker neuken!” riep ik geil geworden uit. “Ja, toe maar. Naai mijn geile lichaam maar, lekkere knul. Oh, wat zit je toch weer diep in mijn kut. Oh Anna, hij zit nu zo lekker diep in mijn kut met die pik van hem.” Anna ging nu op het gezicht van Els zitten met haar kut. “Lik jij mijn kut nu maar eens, dan hou ik ondertussen die klit van jou wel lekker even bezig.” “Oh ja!” gilde Els geil. Die twee vrouwen lagen nu in standje negenenzestig, terwijl ik Els nog aan het neuken was. “Neuk haar kut maar eens goed door, hoor,” kreunde Anna. Ze haalde opeens mijn pik uit de kut van Els en zoog mijn pik nu haar mond binnen, ook masseerde ze mijn ballen. “Wat een dikke paal heb jij toch,” kreunde ze gesmoord. “Toe, stop hem nu weer in mijn kutje. Alsjeblieft,” kreunde Els nu weer. “Oh, moet jij hem weer in je kutje voelen?” vroeg Anna en ze propte meteen mijn pik weer in die geile directrice. “Ja!” gilde die geil. “Ik wil nu klaar geneukt worden, alsjeblieft!” “Goed, neuk haar dan maar klaar, Johan.” Anna kroop van Els af. “Neuk haar maar eens lekker hard in haar kut. Schiet op… en pompen met die grote paal van je.” Ik neukte nu wild op en neer in de kut van die geile snol die onder me lag. “Oh, je neukt mijn kut beurs, geil knulletje. Oh, ik hou dit niet!” gilde Els het opeens uit. “Ik ga komen op die heerlijke pik van je! Ja, ik kom klaar!” Ik voelde haar kut samentrekken. “Oh ja, ze komt echt klaar,” kreunde ik nu. “Oh ja, haar kut spant zich helemaal om mijn pik heen.” “Ja, hij heeft me heerlijk klaar geneukt,” kreunde Els. “Zo… en nu wil ik eens lekker gepakt worden door jou…” siste Anna. Ze ging liggen, kneep eens in haar tieten en zei toen: “Kom hier en neuk me en wel nu meteen. Jij bent van mij. Kom… en neuk mijn rijpe kut eens. Ik ben wel weer toe aan een lekkere beurt.” Ik kroop bovenop haar en stak mijn harde pik haar soppende kut. “Ja, neuken maar met die grote pik van je,” kermde Anna. Ik begon Anna nu lekker hard te neuken met mijn dikke pik. “Oh, wat neuk je me toch goed. Toe maar, lekker in mijn kut neuken. Prop me maar vol met pik, jij geile neukknul die je er bent.” Els likte intussen aan Anna haar tepels. “Oh, wat neukt hij je toch diep in je kut. Kijk eens helemaal tot aan zijn ballen zit hij nu in je hete kut.” “Ja, hij gaat er ook helemaal in! Oh, wat diep zit hij nu in me! Oh Johan, je neukt me klaar!” gilde Anna nu. Ze kronkelde nu met haar lichaam alle kanten op, maar Els hield haar stevig vast. “Oh ja, ze komt klaar, die hete slet van ons.” “Ja, ik kom klaar,” kreunde Anna. “Blijf haar neuken, Johan. Meestal komt die del nog een keer!” riep Els nu tegen mij. Ik bleef die zeiknatte kut van Anna gewoon door neuken. “Oh ja,” kreunde Anna. “Ik kom nog veel meer klaar. Maar ik wil nu sperma voelen. Kom maar in mijn spleet klaar,” zei ze kreunend. “Nee, haal hem eruit!” riep Els opeens. “Ik wil dat hij ons onderspuit met die geile spuitroom van hem!” Ik trok snel mijn pik uit Anna haar kut en die twee vrouwen vlogen op mijn pik af. Ze trokken en zogen er nu aan. “Oh, ik ga spuiten,” kreunde ik. Mijn ballen kookten nu en ik explodeerde gewoon. Er spoten zeker wel zes tot acht ferme stralen sperma uit mijn pik. En die twee geile wijven voor me, slikten alles en pijpten mijn pik helemaal leeg.

Ze zaten echt helemaal onder mijn sperma. Het droop gewoon van hun gezichten en tieten af. “Oh Johan toch. Je hebt ons echt helemaal ondergespoten met je geile pik en dat heerlijke zaad van je.” De twee vrouwen trokken nu nog wat aan mijn pik. Els stond toen op en ging zich even wat wassen. Toen ze terugkwam, kleedde zij zich aan en zei: “Nou, ik moet er maar weer eens vandoor.” En verliet de slaapkamer ons op het bed achterlatend. “Nu, tot morgen dan maar.” “Ja, tot morgen,” zeiden Anna en ik. “Zo… en nu wil ik wel weer eens in mijn kontje geneukt worden,” zei Anna en ging op haar knieën voor me op het bed zitten. “Kom Johan en neuk mijn kontje nu maar eens.” Ik stopte mijn pik in haar kontje. “Oh ja, toe maar,” kreunde ze. “Eindelijk weer eens iets in mijn geile reet. Neuk me maar hard met die grote pik van je. Oh ja, toe maar, hoor. Neuk jij je geile lerares maar eens lekker in haar kont. Toe dan… en neuk me.” Ik pompte mijn pik nu hard in en uit haar reet en Anna werd steeds geiler hierdoor. “Oh Johan, wil je hem nu weer even in mijn hete kut stoppen?” “Ja Anna, dat wil ik dolgraag,” antwoordde ik al even geil als zij. “Ga dan maar liggen. Ik wil je berijden als een loopse teef die eens goed gevuld moet worden met jouw jongenszaad.” Ik ging languit liggen en ze zakte meteen met haar hete kut over mijn pik heen. Ze begon meteen flink op en neer te bewegen. Ook stopte ze mijn gezicht tussen haar borsten in. “Oh, lik mijn tepels, terwijl ik intussen je pik leegmelk.” Ik likte aan haar harde tepels. “Ja, toe maar Johan. Lik mijn tieten.” Ik kneep nu eens stevig in haar geile kont. “Oh Johan toch, je laat me wel genieten zeg. Oh, je zit nu zo diep in me. Kom… ik wil dat je alles in mijn kut spuit. Lekker klaarkomen in mijn hete spleet. Ik moet nodig geblust worden met jouw sperma. Oh Johan, je neukt me nu klaar!” gilde ze en begon meteen nog harder op en neer te gaan. “Oh, je pik wordt nu zo dik. Ga je spuiten, lekkere dekhengst van me?” “Ja Anna, ik ga je kut eens lekker volspuiten. Oh ja, daar komt het al!” Meteen pakte Anna mijn gezicht weer beet. “Kijk me aan als je explodeert in mijn kut.” Ik begon nu te spuiten en keek haar daarbij aan. Ze begon nu ook met me te tongen. “Oh Johan, wat is het toch heerlijk als jij me aankijkt en ik voel dan goed hoe jij in me spuit.” “Ja,” kreunde ik. “Het is ook zo heerlijk met u.” “Ja, vind jij mijn geile kut dan zo lekker?” “Ja Anna, jij bent het einde.” “Nou, lekkere knul van me. Jij bent ook heel erg lekker hoor.” Uitgeput gleed ze van me af en streelde teder mijn pik. “Ik wil dat jij vannacht bij me blijft slapen?” zei ze nu. “Goed, dan bel ik mijn ouders wel even dat ik bij een vriend blijf slapen,” zei ik hierop. “Dat is goed,” zei Anna. Ik liep naar de telefoon en belde naar mijn ouders. “Hallo pa, met Johan.” Anna zat intussen voor me en was mijn pik aan het zuigen. Ze keek me daarbij heel wellustig aan en likte nu ook aan mijn eikel. Ze wreef met haar hand over mijn eikel en siste me fluisterend toe: “Ik ga je klaarpijpen, dus hou je een beetje in als je praat.” “Is er iets?” vroeg mijn vader. “Nee hoor,” kreunde ik. “Oh pa, ik moet ophangen, hoor,” kreunde ik snel, terwijl Anna mijn pik aftrok en naar me glimlachte. Ze zoog alweer aan mijn eikel en masseerde mijn ballen. “Oh, ga je zo meteen lekker spuiten,” siste ze en likte meteen weer aan mijn pik. Ik begon nu te spuiten… “Ah,” kreunde ik gesmoord. “Gaat het wel, Johan?” vroeg mijn vader nu. “Ja pa, het gaat wel,” zuchtte ik en hing snel op. Anna stond nu op en zei: “Dat was geil, hè? Gepijpt worden, terwijl je met iemand praat.” Ze likte het zaad nu van haar handen en slikte het gewoon door. “Ik vind jou zaad lekker smaken, lekker neukbeest van me. Kom, dan gaan we eerst even douchen en daarna nog lekker even neuken.” “Nou, ik weet niet of ik dat nog op kan brengen,” zei ik.

Ze draaide zich om en zei lachend: “Nou, daar zorg ik wel voor hoor, Johan. Jij gaat me dit weekend eens goed neuken.” “Okay Anna,” zei ik. We liepen nu naar haar badkamer toe en gingen daar met zijn tweeën onder de douche staan… Zoals gezegd, ik was dus bij mijn lerares dat weekend blijven slapen. Ik werd wakker en keek even rustig om me heen. Anna was niet in de slaapkamer. Ik kwam het bed uit en liep de slaapkamer uit en in ging naar de badkamer toe. Ook daar was ze echter niet, dus besloot ik me maar te gaan wassen. Nadat ik daarmee klaar was, liep ik de trap af, zo de woonkamer binnen. Daar zat Anna op de bank. Ze had een korte rok aan met daarboven een zwart topje, dat strak om haar borsten heen zat. Ze was aan het bellen en merkte mij opeens op. Want ze opende haar benen en wenkte me. Ze wees op haar string, waarin een open kruis zat en maakte likkende bewegingen met haar tong naar me. Ik liep op haar toe. Ze beval me heel duidelijk dat ik haar kut moest gaan likken. Iets wat ik maar al te graag wilde doen… Ik kroop op mijn knieën met mijn mond tussen haar benen in. Anna hield haar hand even voor de hoorn en zei: “Lik mijn spleet, geile knul. Jij weet nu wel hoe dat moet.” Ik likte aan haar schaamlippen en ook aan haar kittelaar die al behoorlijk opgezwollen was. “Toe maar, lekker ding van me. Nee, dat had ik niet tegen u meneer van de Broek.” Ze kreunde nu lichtjes. Ze maakte weer likkende bewegingen met haar mond toen ik even omhoog keek. Ze pakte mijn hand nu beet en commandeerde me dat ik ook een vinger in haar moest stoppen. “Oh,” kreunde ze toen ik mijn vinger in haar soppende kut stopte. Ja, ze was nu eenmaal een erg geile vrouw, die dan ook eigenlijk een nymfomane was, omdat ze altijd maar wilde neuken en geilen. “Wat zegt u meneer van de Broek. Maandag een lerarenvergadering om twee uur,” steunde ze. “Nou, dat zal ik noteren, meneer. Nee, het gaat wel. Ik heb het alleen maar een beetje warm,” kreunde ze weer. “Ja, tot maandag dan.” Ze hing op en zei: “Oh, je likt me weer geweldig. Maar stop nu maar, want ik heb ook met Els afgesproken en die komt ook nog langs.” Ze duwde me weg en deed haar rokje weer goed. “Mijn kut sopt helemaal, maar dat vind ik wel lekker,” zei ze. “Ik hou mijn open kruisslipje maar aan, zodat zij er gemakkelijk bij kan als ik dat wil,” zei ze vervolgens lachend. Het was een uur of twaalf toen er werd gebeld aan de voordeur. “Oh, daar zal je haar hebben,” zei Anna. Ze liep heupwiegend naar de voordeur toe, die ze opende. “Hoi, daar ben je dan?” “Ja, daar ben ik.” Els kuste Anna meteen op haar mond en kneep daarbij ook even in haar borsten. “Mmmm, wat een heerlijke tieten heb jij toch, Anna.” “Ja, lekker Els, zoals jij mijn tieten nu beet pakt.” Els liep nu op mij af. “Hoi, geile dekhengst van ons. Heb jij al een harde pik voor me.” Ze kneep stevig in mijn pik die meteen nog verder begon te groeien. “Oh, daarom hou ik dus van jonge, geile knulletjes zoals zij,” zei ze glimlachend. Els had ook al een korte rok aan met een mooie naadpanty daaronder, althans dat dacht ik tenminste. Ze droeg een kort jas daarboven, die haar borsten nauw omsloten. Els trok opeens haar korte rok voor ons omhoog en ook zij had een slipje met een open kruis aan. “Verrassing,” zei ze lachend en liet toen haar rokje weer naar beneden vallen. Ze liep weer op Anna toe. “Volgens afspraak toch,” zei ze en terwijl ze lachend naar mij omkeek. “Ja,” zei Anna. “Johan, we gaan de stad in en jij gaat met ons mee. We gaan naar Amsterdam, het is er goed weer voor.” “Oh leuk,” zei ik. “Ja, dat wil ik wel.” We stapten buiten in de auto van Anna. “Ga jij maar bij Els achterin zitten, Johan.” “Oh, wat leuk,” zei Els meteen. We gingen achterin zitten en Anna startte de wagen en we gingen op weg. Els pakte me meteen beet. “Kus me eens, Johan en als we alleen zijn dan moet jij ons maar gewoon bij onze voornamen noemen hoor, behalve als we op school zijn. Is dat goed, Johan?” “Ja Els,” zei ik. Els gaf me nu een kus op mijn mond en tongde me tegelijk. Ze wreef ook over mijn pik en kneep eens flink in mijn lul. “Ik ga je eens lekker opgeilen, Johan,” zei ze. Els haalde opeens mijn pik uit mijn broek en begon me in de auto af te trekken. Anna keek in de spiegel en vroeg toen: “Is het lekker, Johan. Zoals zij je pik masseert?” “Ja Anna,” zei ik, intussen flink geil geworden. “Vinger haar spleet maar eens,” lachte Anna nu. “Oh ja, dat wil ik wel,” zei Els en zakte meteen wat verder onderuit en opende haar benen. Maar in plaats van mijn vingers, duwde ze mijn hoofd omlaag. “Likken dat is veel lekkerder,” lachte ze nu geil. “Doe maar wat ze wil, hoor Johan,” zei Anna. Ik duwde mijn tong nu in de natte kut van Els. “Oh,” kreunde ik. “Je bent al aardig nat.” “Johan, ik ben altijd wel geil,” kreunde Els, terwijl ik haar nu begon te likken. “Oh, hij duwt zijn tong nu ver in mijn spleetje, Anna.” “Het is toch ook lekker om op de achterbank gelikt te worden,” zei die nu. “Ja,” kreunde Els. “Het is enorm geil.” “We zijn er echter bijna, dus stop nu maar gauw,” merkte Anna opeens op. “Oh, wat jammer nou,” kreunde Els. “Ik was er bijna.” “Nou, je wacht nog maar even, hoor,” zei Anna.

Ik kwam weer omhoog en veegde mijn mond af. Els pakte mijn gezicht vast en zoende me vol op mijn mond. “Mmmm, wat een heerlijk luchtje.” Ze likte met haar tong over mijn lippen heen. “Ik proef nu mijn eigen kut, dat vind ik altijd erg lekker,” zei ze, geil naar me lachend. Anna parkeerde intussen de auto en zei toen: “Nou, we zijn er, hoor.” We stapten uit de auto en liepen toen in de richting van het Leidseplein. “Kom, dan gaan we hier maar eens naar binnen,” zei Anna. We stapten met ons drieën een bruin café binnen. “Daar in die hoek is nog plek,” zei ze vervolgens. We liepen naar een tafeltje dat in een hoek van het café stond. “Ga jij maar in het midden zitten,” zei ze nu allebei tegelijk. Ze glimlachten en knipoogden veel betekenend toen naar elkaar. Els ging links van me zitten, Anna rechts. Even later kwam de serveerster naar ons toegelopen en vroeg wat wij wilden drinken. “Voor ons graag een wijntje en voor hem een cola, want hij moet nuchter blijven,” zei Els en ze knipoogde naar mij. De serveerster keek me even aan en liep toen weg om de bestelling te halen. Ondertussen werd mijn pik alweer stevig gemasseerd onder de tafel, gewoon zo door allebei die geile, maar wel zeer lekkere teven van leraressen. “Is het lekker, Johan? Twee van die geile vrouwenhanden die je pik nu masseren en kneden?” vroeg Anna nu aan mij. “Ja geweldig,” steunde ik. “Gelukkig maar, lekkere knul,” lachte Anna. De serveerster kwam weer terug met de drankjes en zij bleven mijn pik gewoon verder masseren. “Dank u wel,” zei Els en ze kneep nu stevig in mijn keiharde pik. “Oh,” steunde ik meteen. “Is er iets?” vroeg de serveerster aan mij. “Oh nee, hoor. Ik had alleen wat kramp in mijn been,” antwoordde ik vlug. De vrouw keek me even onderzoekend aan, trok toen haar schouders op en liep bij ons vandaan. “Kramp in je been? Nou, dat zal wel kramp in je pik zijn geweest,” lachte Els. Al die tijd bleven ze allebei maar aan mijn pik voelen, die nu dan ook werkelijk op springen stond. Dus dat vertelde ik hun en meteen haalden zij hun handen van mijn pik af. “Kom eens hier met je hand,” zei Anna. Ze pakte mijn hand en stopte die onder haar rok bij haar kut. “Vinger mijn spleet nu maar eens en wel hier,” zei ze streng tegen me. “Maar dat kan toch niet hier in dit café?” wierp ik tegen. “Oh jawel, hoor. Juist in dit café, lekkere knul.” Anna duwde mijn hand nu tegen haar spleet aan. “Vinger mijn kut nu maar, schiet op!” Ik deed maar wat ze vroeg en stak een vinger in haar kut. “Doe er nog een bij…” siste ze weer. “Je moet wel doen wat ik wil, hoor Johan! Ik wil er twee vingers in hebben!” Ik stak er meteen nog een vinger bij en Anna zakte nog wat verder onderuit en opende ook haar benen wat verder voor me. Ik gleed meteen wat dieper met mijn vingers haar natte spleet binnen. “Is het lekker wat hij nu bij jou doet?” vroeg Els aan Anna. “Hmmm, heerlijk gewoon,” steunde Anna. “Ik wordt hier toch zo geil van. Om in een openbaar café gevingerd te worden. Oh Johan toch!” Anna kuste me op mijn wang. “Vind jij het dan niet geil om met twee van die geile sletten in een café te zitten en dan ook nog eens je vingers in mijn kut te moeten stoppen,” steunde ze het nu uit. Els begon ondertussen weer wat met mijn pik te spelen. Ze opende opeens mijn gulp. “Niet doen,” zei ik, toch wel wat bang geworden. “Stil nu maar, lieverd. Er is niemand die het ziet, hoor,” zei Els en nam een slok van haar wijntje. Waarna ze me, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, begon af te trekken. Ze wreef over mijn eikel heen en ook Anna zat nu opeens ook weer aan mijn pik. “Tsjonge… die is nu wel heel erg groot geworden! Vind jij het dan ook zo lekker? Zo lekker geil, Johan? Twee handen die aan jouw pik trekken in een café?” vroeg Anna kreunend. “En nu wil ik ook wel eens gevingerd worden,” zei Els met een geile en dwingende stem. Ze pakte mijn andere hand en opende haar benen wijd. “Oh, jij bent daar ook al zeiknat,” kreunde ik. “Ja, wat dacht jij dan. Ik zit gewoon te lekken op mijn stoel,” antwoordde Els. Ook bij haar stak ik er nu twee vingers in, dat ging zelfs erg soepel. “Oh, jij geile knul die je er bent,” kreunde Els zachtjes en zei toen fluisterend in mijn oor: “Om meteen maar twee vingers diep in mijn soppende spleet te stoppen.” Opeens stond Anna op, waardoor mijn vingers uit haar kut schoten. “Ik ben even naar het toilet.” Ze liep bij ons vandaan. “Ja, ik moet ook even naar de wc,” zei Els nu. Ook zij stond op en liep heupwiegend weg. Het wegblijven van de twee vrouwen duurde mij echter wel wat lang. En ik besloot hierop dan ook maar eens om naar de wc te gaan. Ik liep het café door een gang in, in de richting van de toiletten.

Er was nog een deur en ook weer een gang. Ik liep die door en hoorde toen opeens kreunende geluiden uit het damestoilet komen. Ik opende die deur op een kier en zag hoe Els aan de kut van Anna aan het likken was. “Oh ja, toe maar! Ik ben zo geil geworden van die twee vingers in mijn kut! Oh ja, lik me dan, jij geile slet!” kreunde Anna. “Rustig maar, geil ding. Ik ga je kutje uitlikken, jij geile snol van me!” zei Els heet. “Hmmm, wat lik jij me toch weer heerlijk aan mijn soppende kut. Oh, wat geil maak je me nu. Als we straks weer terug naar Johan gaan, dan wil ik snel naar huis om daar eens stevig door hem gepakt te worden. Oh ja, je likt mijn spleetje leeg. Ik kom…” siste Anna nu. “Ja, kom maar lekker op mijn tongetje klaar, lekker geil wijf van me,” kreunde Els. “Oh ja, ik kom,” fluisterde Anna geil geworden. “Oh ja, nog eventjes.” “Mmmm, je kutje stroomt nu leeg in mijn mond,” kreunde Els. “En nu ik,” zei Els geil. “Okay,” zei Anna. “Open je benen dan maar?” Dat deed Els maar wat gewillig. Meteen dook Anna op haar natte kut en begon er aan te likken. “Oh, jij geile slet van me. Je duikt er gewoon bovenop,” kreunde Els nu. “Oh ja, wat ben ik toch geil…” siste Els nu op een fluisterende toon. “Oh ja, lik mijn kut klaar. Oh, alsjeblieft nu niet meer stoppen, hoor je me!” “Ja, ik hoor je heus wel, hoor. Geile del die je er bent,” fluisterde Anna terug. “Oh, dat mondje van je. Oh ja, toe maar,” kreunde Els. Opeens stak Anna ook twee vingers in haar natte kut naar binnen. “Kom dan klaar…” siste ze. “Oh ja!” kreunde Els opeens wat luider. “Stil joh, straks horen ze je nog daarbinnen…” siste Anna meteen. “Oh, maar ik kom klaar op je mond en op die vingers in mijn spleet. Oh ja, daar kom ik al!” kermde Els met haar hand nu op haar mond. Ik zag door de kier van de deur heen, hoe haar kutgeil nu naar buiten stroomde. “Ik lik je helemaal leeg…” siste Anna geil. “Ja, lik mijn kutsappen maar lekker op,” kermde Els het uit. Anna zoog nu werkelijk de kut van Els helemaal in haar mond. “Maar nu is het genoeg geweest. Nu gaan we Johan halen en dan snel naar huis. Ik wil geneukt worden en volgens mij jij ook wel,” zei Anna. “Ja, natuurlijk,” zei Els. Ik liep snel naar de heren wc en wachtte daar zo”n vijf minuten. Toen liep ik weer terug de gelagkamer in, waar de twee vrouwen net rond keken. “Waar was jij nou?” vroegen ze allebei tegelijk aan mij. “Ik moest ook even naar het toilet,” antwoordde ik. “Oh ja,” zei Els. “En wat hoorde jij daar?” Ik besloot om ze de waarheid te vertellen en dat ik alles gezien en gehoord had. Ze glimlachten allebei. “Nou, dan heb jij vast en zeker genoten, of niet?” vroeg Els. “Ja,” zei ik. “Het was gewoon supergeil om te zien.” “Laten we dan maar snel weg gaan,” zei Els en ze rekende af. “Vond jij het echt zo geil?” vroeg Anna nu aan mij. “Ja,” antwoordde ik. “Oh, wat geweldig om te horen. Kom gauw mee. Els rijdt terug en nu kom ik naast je zitten.” We stapten even later weer in de auto en daar haalde Anna meteen al mijn lul uit mijn broek. “Wachten tot thuis doe ik niet, hoor,” zei ze. “Mijn kut moet nu geneukt worden.” Ze kroop over me heen en duwde haar spleet gewoon over mijn pik heen. “Hmmm, eindelijk weer een pik in mijn natte kut.” “Oh, maar wat doe je nu?” zei Els, even snel naar achteren kijkend. “Oh, ik neuk Johan gewoon. Let jij nu maar op de weg. Ik moet gewoon gepaald worden. Ik ben gewoon drijfnat tussen mijn benen. Oh Johan, wat is hij toch hard die geile pik van je. Oh, ik ga jou pik afneuken met die geile scheur van me,” kreunde Anna nu. “Oh, wat zit hij toch lekker diep in me. Oh Els, hij is werkelijk keihard en zo dik. Oh ja, wat diep zit je toch in mijn kut. Oh ja, wat neuk ik toch weer lekker op die dikke pik van hem. Oh… ik… ah… Ik neuk me nu zelf klaar op die dikke paal van hem,” kreunde Anna. Ze schokte nu erg wild op mijn pik en kroop toen uiteindelijk van me af. Els had inmiddels de rijksweg verlaten en was in de richting van een bos gereden, waar zij nu een stil bospad opdraaide en daar de auto parkeerde.

Daarna stapte zij ook achterin bij ons in de auto. Ze pakte mijn lul beet en duwde die bij haar, zo haar kut binnen. “Zo… en nu wil ik ook wel eens geneukt worden,” kreunde ze. Ik lag op haar en begon in haar te stoten met mijn nog harde lul. “Oh ja, neuk me. Neuk me dan. Toe… en stoot je pik in mijn kut totdat ik ook klaarkomen op die dikke pik van je,” kermde Els. Els stootte haar kut iedere keer ver naar voren, als ik diep in haar kut een stoot plaatste met mijn keiharde lul. “Oh Johan toch. Zo diep zit je mijn kut. Oh ja,” kreunde ze opeens wat luider. “Ja, hij neukt mijn kut heerlijk klaar!” gilde ze het opeens uitzinnig uit van geilheid. “Oh ja, dieper! Neuk mijn kut nog dieper! Kom nou! Zo wil ik dus geneukt worden door die paardenlul van jou! Oh ja, ik kom klaar!” gilde ze. Haar kut werd nu echt zeiknat van haar kutsappen. “Mag ik nu ook eindelijk klaarkomen,” smeekte ik ze nu. “Oh Johan, maar natuurlijk wel. Kom liefje, duw hem maar weer eens in jouw eigen lerares,” zei Anna. “Kom maar gauw bij me.” Ik kroop meteen naar haar toe. “Neuk me dan,” kreunde Anna. Ik pompte mijn pik nu snel in haar. “Rustig aan, Johan. Dan mag jij zo meteen heerlijk spuiten in mijn geile kut.” Ik wachtte nu even met bewegen. “Gaat het weer een beetje, Johan?” vroeg Anna. “Ja Anna, het is wat gezakt,” antwoordde ik. “Nou, neuk me dan maar weer eens lekker klaar en als je pik begint te spuiten, dan wil ik dat je me daarbij weer aan kijkt.” “Ja Anna.” “Goed dan knul en nu pompen maar met je pik.” Ik begon meteen hard en diep in haar te stoten. “Oh ja, toe maar, jij geile knul! Dek je lerares maar weer eens goed! Neuk mijn kut maar eens goed door!” gilde Anna het uitzinnig van geilheid uit. “Oh, jij heerlijke neuker van me!” “Oh Anna, ik ga nu spuiten!” kermde ik. Anna pakte mijn gezicht vast en keek me nu zaadvragend aan. “Oh ja, Johan! Spuit mijn kut maar weer eens lekker vol!” “Ja,” kreunde ik. “Ik ga je kut helemaal volspuiten!” Mijn ballen deden gewoon zeer toen ik eindelijk begon te spuiten. “Oh ja, je spuit! Jij lekker ding! Oh ja, wat ga je weer tekeer!” kreunde Anna. “Jezus, hij blijft maar spuiten! Oh ja, wat warm, wat veel weer,” kermde ze. “Ik… oh… ja… kom… ook… weer… klaar!” gilde Anna het nu uit. Dit alles was echt teveel voor me. Ik zakte over haar heen en mijn nog steeds spuitende pik werd zo de mond van Els binnen gezogen. “Hmmm, wat lekker is dat zaad van hem toch,” hijgde Els. Die twee nog steeds geile vrouwen likten daarna mijn pik nu helemaal schoon. “Als wij zo meteen weer thuis zijn, dan moet jij ons nog maar eens lekker neuken, jij lekkere fokstier,” zei Els toen en dat was iets wat Anna alleen maar kon beamen. Nadat ik die beiden vrouwen heerlijk achterin de auto eens stevig had geneukt, reden we weer terug naar het huis van Anna. Onderweg zat Els alweer wat met mijn pik te spelen, die intussen al weer behoorlijk hard geworden was. “Oh Johan toch. Jij hebt toch maar een fijne pik,” lachte Els. “Kijk eens Anna, zijn pik is alweer keihard geworden van mijn geile trekhandje.” Ze zoog nu ook even aan mijn pik. “Ben je al weer geil, lekkere neukerd van me?” Ze likte nu aan mijn eikel en keek me daarbij erg heet aan. Ze likte haar lippen af. “Als je maar uit kijkt, dat hij niet gaat spuiten, hoor. Hij kijkt wel heel erg geil uit zijn ogen nu,” merkte Anna op. “Oh, maar dan stop ik toch gewoon. Ik geil hem alleen maar wat op, hoor,” zei Els en bij die woorden kneep ze in mijn eikel en masseerde ook mijn harde ballen. “Zit er nog wel genoeg zaad in je geile pik, lekkere dekhengst?” “Nou, dat denk ik wel hoor. Hij heeft nog maar een keer gespoten,” zei Anna hierop lachend. “Kijk, we zijn er alweer. Doe zijn pik maar weer snel terug. Want anders ziet iedereen wat een grote paal hij heeft. Die geile knul is van ons alleen.” Els zoog nog even door aan mijn pik. “Lekkere pik van me, straks mag jij me weer lekker neuken met je grote pik.” En ze duwde nu haar hete tong in mijn mond en kuste me zo erg geil. Toen stopte Els mijn pik weer terug in mijn broek. Kneep nog een keer stevig in mijn dikke bult en fluisterde toen in mijn oor: “Is het lekker als ik over die geile bult van je heen wrijf?” “Ja, het is heerlijk,” antwoordde ik. “Kom we gaan naar binnen,” zei Els nu. “Dan kan jij ons nog even flink neuken, met die geile pik van je.” Anna had intussen haar voordeur geopend. “Kom maar gauw binnen, jullie geile mensen,” zei ze, zelf ook behoorlijk opgewonden ondertussen. We stapten naar binnen. En daar pakte Els me meteen stevig vast, terwijl Anna de deur dicht deed achter ons. “Lekker ding,” zei Els. “Wij gaan die pik van jou eens flink laten spuiten.” Ze kuste me weer en wreef over mijn pik heen. Ook Anna pakte mijn pik nu beet. Ze knoopte mijn broek los en meteen sprong mijn pik naar buiten. “Wat is hij alweer groot. Kijk dan toch eens,” lachte Anna. “Kom op, dan gaan we eerst even douchen.” Het geile drietal ging wel erg snel uit de kleren en stapten even later onder de douche. Daar kusten en tongden ze elkaar erg geil. “Jij geile slet, je kut druipt nu gewoon alweer van geiligheid,” zei Anna. Ze zakte door haar knieën heen en zeepte de kut van Els in. “Oh,” kreunde Els nu. “Wat is dat geil zeg. Jouw vingers over en in mijn kut te voelen.” Anna begon rustig Els in te zepen. Els op haar beurt zeepte Anna haar kutspleet in. Gezamenlijk pakten ze daarna mijn pik beet en wasten hem helemaal schoon. Toen ze dat gedaan hadden begonnen ze me allebei te pijpen. “Mmmm, wat een heerlijke pik heb jij toch…” siste Els. “Stop nu maar, want anders spuit hij veel te snel,” zei Anna. Els stopte enigszins teleurgesteld met pijpen. Toen we alle drie weer schoon waren, stapten we onder de douche vandaan en droogden ons af.

“Meekomen jij,” zei Anna nu op een strenge toon. “En ga op het bed liggen en jij daar op die stoel met je benen wijd.” Ik ging languit op het bed liggen en Els nam plaats op die stoel met haar benen flink wijd gespreid. Anna pakte nu opeens uit een kast een voorbinddildo en bond die nu om. “Oh, wat ga jij daarmee doen?” vroeg Els geil. “Die ga ik nu eens in jou spleet stoppen. Open je benen maar eens heel wijd voor me.” “Oh ja, dat doe ik meteen.” Els opende haar benen nu erg wijd en Anna dook er meteen tussen. “Oh, jij geile slet van me. Ga jij me daarmee lekker neuken, Anna?” lachte Els. “Ja, jij lekkere slet van me.” Anna wreef nu met die voorbinddildo tussen de schaamlippen van Els. “Doe je benen nog eens wat wijder? Schiet op, want ik ga je neuken!” Els deed haar benen nog wat wijder uit elkaar en Anna stak die flinke kunstpik opeens diep in haar spleet. “Oh, wat is dat geil,” kreunde Els. “Wat een flinke pik heb je nu in mijn kut gestopt.” “Hou je mond,” gromde Anna. Ze stootte die pik nu nog verder naar binnen. “Oh, jij geile slet van me. Je doorboort mijn natte spleetje,” kermde Els. “Ja, lekker hè? Daar hou jij wel van. Een flinke pik die in jouw rijpe kut geduwd wordt.” “Ja, een flink apparaat in mijn kut. Dat wil ik iedere dag wel hebben. Oh, wat diep ga jij nu in en uit mijn rijpe kut. Oh ja, duw me vol. Neuken maar. Neuk mijn kut dan!” “Ja, neuken zal ik jou kut wel eens even, jij geile slet van me. Ik zal jouw kut eens flink neuken, lekker geil wijf dat je er bent. Kijk maar eens goed hoe ik in je kut aan het pompen ben. Je scheur druipt er gewoon van, ben jij dan zo geil?” “Ja, hartstikke geil ben ik nu. Mijn spleet sopt gewoon op die grote kunstpik van je. Oh, ga nog eens wat dieper in mijn kut. Toe dan. Neuk me maar eens flink in mijn hete scheur. Het is ook zo geil,” kreunde Els het intussen uit. Ik zat intussen met een enorme paal van dat heerlijke geile schouwspel te genieten. Anna begon nu steeds wilder met die enorme kunstpik in de kut van Els te stoten. “Oh, wat is dit toch geil,” kreunde Els. “Kijk eens Anna, die pik van Johan is zelfs nog harder geworden.” Anna keek me aan. “Kom eens bij me met je stijve pik?” Ik stond op van het bed en liep nu naar die twee geile en neukende vrouwen toe. Ik zag hoe Els keihard geneukt werd door Anna. “Is het geen lekker gezicht, Johan?” vroeg Anna nu aan mij. “Ja, het is een geweldig gezicht Anna. Ze is volgens mij ook hartstikke geil.” “Oh ja, je hebt meer dan gelijk, lekkere knul van me. Ga maar weer snel op het bed liggen, dan mag ze nu weer eens een echte pik in zich voelen.” Ik dook meteen terug op het bed en ging languit liggen. Al snel zakte Els weer over mijn grote pik heen. “Oh, die hem is nog veel groter,” kreunde ze het uit. “Oh Johan toch, je pik zit weer zo heerlijk in mijn kutje. Toe maar, stoot mijn spleet maar eens lekker open, jij geile knul van me,” kreunde Els. Ik stootte meteen mijn pik ver omhoog, wat zij geweldig vond. “Oh, wat is jou geile pik toch lekker hard en wat zit hij toch diep in mijn hete kut. Oh Anna, wat doe je nu?” “Kom, doe je kontje eens wat naar achteren?” vroeg Anna aan haar. “Wat?” kreunde Els. “Doe, nu maar wat ik je vraag.” “Wil jij dat ding soms in mijn kontje duwen?” vroeg Els hierop. “Ja, dat wil ik inderdaad, jij geile slet en volgens mij wil jij dat ook wel, jij hete del,” zei Anna hitsig. “Oh ja,” kreunde Els nu. “Dat wil ik zeker wel eens proberen.

Lig eens stil,” zei ze nu tegen mij. Anna kroop nu achter Els. “Doe je het wel rustig aan, want ik daar nog niet zo vaak een pik in gehad.” “Maar natuurlijk, schatje van me. Ontspan jij je kontje maar,” fluisterde Anna heet en knipoogde toen naar mij, daarbij gemeen glimlachend. Ze stootte nu in een keer die enorme kunstpik van haar in Els haar kont. “Au!” kreunde Els het meteen uit. “Rustig maar,” zei Els en ze begon die kunstpik nu in en uit de kont van Els te stoten. “Oh, wat een geile kont heb jij toch. Kom Johan, neuken maar met je grote pik. Stoot hem er diep in en neuken dan maar.” Ik begon nu ook weer in Els haar kut te stoten. “Oh,” kreunde Els. “Ik wordt daar toch zo geil van. Om twee van die palen in mijn geile lichaam te voelen. Ja, neuk me harder…” siste ze nu. “Ik moet geneukt worden. Neuk me. Naaien. Naai mijn slettenlichaam dan. Gebruik me maar eens lekker,” kreunde Els het nu uit. “Oh, ze wordt geil. Lekker hè, die grote pik in je kontje en dan die harde pik van Johan in je zeiknatte kut?” “Ja, zijn pik is me nu heerlijk aan het neuken. Oh, ga maar door allebei. Neuk me maar eens flink in allebei mijn gaten. Oh, wat neuken jullie me toch lekker diep. Ik moet echt geneukt worden. Ja, zo is het lekker. Pomp mijn beide gaten maar eens lekker vol.” Anna kneep nu even flink in de harde tepels van Els. “Oh, ik hou het niet meer!” gilde Els het nu uit. “Ik kom klaar op die twee grote pikken in mijn kut en kont! Ja… Ah… Oh ja… daar komt het al!” riep ze al luid gillend uit. Ik voelde haar kutsappen inderdaad over mijn ballen stromen. “Gewoon doorblijven neuken, Johan! Neuk maar flink door!” riep Anna nu tegen mij en begon zelf ook wat harder in de kont van Els te poken. “Oh, jij geile teef. Jullie wonen me gewoon uit,” kreunde Els. “Ik kom alweer klaar. Oh ja, neuk me dan.” Els duwde haar kont en kut wild omhoog om maar zoveel mogelijk van ons te voelen. “Ja… oh… wat wordt ik… nu toch… flink… en stevig… geneukt. Stop! Alsjeblieft stoppen! Ik smeek het jullie!” “Niets daarvan. Jij wilde toch geneukt worden. Nou, neuken zal je dan ook!” riep Anna nu tegen haar. “Oh, jij geile slet. Jullie neuken mijn kut en kont gewoon schraal!” gilde Els. Ze zeeg voorover. “Nu, niet meer stoten Johan. Stop nou toch even. Alsjeblieft?” Zowel Anna als ik stopten nu. “En was het lekker, schatje?” vroeg ze, ondertussen geil likkend aan de harde tepels van Els. “Oh, het was geweldig,” kreunde Els. “Nu, dan wil ik ook wel eens door jullie zo gepakt worden,” merkte Anna nu op. “Oh, jij geil kreng die je er bent. Ja, dat wil ik wel doen. Geef dat ding maar gauw hier en kruip erop, dan kan Johan je kontje te grazen nemen.” “Oh ja, dat wil ik dolgraag,” kreunde ik gesmoord. “Mag het Anna?” Die keek me nu even aan. “Ben jij dan zo heet op mijn kontje?” vroeg ze en tongde toen even met me. Ze kroop nu op Els en stak die voorbinddildo in haar zeiknatte kut. “Kom Johan, neuk jij me dan maar eens stevig in mijn geile kont.” Ik stak mijn pik in haar kont wat erg gemakkelijk ging, doordat zij haar kutsappen erover uitsmeerde. “Oh, wat is jou pik toch lekker dik. Toe, neuk me maar,” zei ze. Ik begon nu in en uit haar kont te stoten, terwijl Els intussen de kut van Anna neukte. “Geile slet, nu zullen we jou eens neuken. Kom Johan, neuk haar kont. Toe maar, lekker hard en diep in dat geile lichaam van haar pompen!” riep Els me nu toe. Ik pompte mijn lul diep in haar en kneedde ondertussen haar grote tieten en wreef over haar harde tepels heen. “Oh, jij geile knul. Je pik is werkelijk groot. Ja, neuk jij je hete lerares maar eens lekker in haar kont…” siste ze me toe. “Toe dan. Neuk me maar hard en diep met je geile pik en jij neukt mijn kut ook al zo diep.” Die twee vrouwen begonnen elkaar nu erg geil te tongen. “Is het lekker, lieve schat, om die twee palen in jouw geile lichaam te voelen?” vroeg Els, ondertussen de tepels van Anna likkend. “Oh, ik ben nu zo nat! Oh ja, mijn spleet is zeiknat geworden doordat geile pompen van jou in mijn kut,” kermde Anna het nu uit. “Ja lieverd van me, ik neuk je kut. Kom, kus me eens?” Ze zoenden weer geil met elkaar en ik stootte mijn maar in en uit haar kontje. Ook vingerde ik haar kittelaar wat. “Oh,” kreunde Anna geil. “Oh, ik hou dit niet meer. Oh, toe dan. Neuken. Naai mijn kut en kont maar eens lekker door. Ik… oh… ah… ja… ik kom klaar!” gilde ze opeens uit.

Mijn pik floepte uit haar kont, maar zij bleef Els gewoon berijden. “Ja, ze neukt me klaar! Die geile snol neukt mijn spleet klaar! Toen dan maar, jij geil ding!” riep Anna steeds maar uit. Die twee vrouwen tongden nu heel geil met elkaar en letten niet meer op mij. “Geil kreng van me, doe dat ding snel af, dan kan ik jou eens lekker likken?” zei Anna. “Oh ja,” kreunde Els geil. De twee vrouwen kropen nu op elkaar en likten aan elkanders geile geile spleten “Oh, je likt toch zo lekker aan mijn kut,” kermde Anna het uit. “Ja, lekker geil, hè? Kom Johan en pak jij me nog eens even,” zei Els nu tegen mij. Ik opende de benen van Els wijd en stootte mijn pik in haar, terwijl zij intussen lekker gelikt werd door Anna. “Oh ja, hij neukt me weer zo heerlijk. Die geile knul van ons.” “Ja, van ons,” zei Anna. “Kom Johan, neuk jij je directrice maar eens goed. Geef haar maar weer eens een flinke neukbeurt, want die heeft zij wel nodig.” Ondertussen was ze flink over de klit van Els aan het wrijven. “Oh ja… ik… oh… duw mijn kut vol met je grote, stijve pik. Ja, neuk me maar lekker. Oh jongen toch. In en eruit en pompen maar. Wat voelt dat heerlijk aan, die lul in mijn spleet en haar vingers op mijn kut. Oh, jullie maken me klaar!” gilde Els het nu uit. “Oh, wat ben ik toch een geile slet! Oh Johan, neuk me maar klaar!” kreunde Els. Ik voelde haar kut nu verkrampen. “Oh ja, hij neukt me klaar. Oh Anna, hij neukt me zo heerlijk in mijn hete kut. Oh, ik stroom gewoon leeg op zijn grote pik.” “Haal hem er maar weer uit en neuk mij dan nog eens even?” vroeg Anna nu aan mij. Ik kroop nu achter Anna en ramde mijn nog steeds harde pik volledig in haar soppende kut naar binnen. “Oh, jij geil rotjong, rustig aan zeg,” kreunde Anna meteen. “Oh, wat ga je weer diep in mijn zuigende kut. Oh toe, neuk mijn rijpe spleetje dan maar!” gilde ze nu. “Oh… en zij likt aan mijn soppende kut,” kreunde ze geil. “Oh, toe dan maar jij geile slet. Lik mijn kutje dan, terwijl ik gepakt wordt door die geile knul van me. Oh, hij wordt nu dikker. Ga je me volschieten met je geile jongenszaad. Jij geile beer van me?” “Ja,” kreunde ik gesmoord. “Ik wil weer in jou kut spuiten, Anna!” “Ga maar liggen…” siste Anna. “Ik wil dat je me dan weer aankijkt, als jij dat hete zaad van je in mijn kut spuit. Lekker geil ventje van me.” Ik kwam weer uit haar en ging languit op het bed liggen. Opeens zei Els: “Nee, ik wil dat hij mij nu eens volspuit. Jij hebt al zo vaak zijn zaad gevoeld.” Meteen kwam ze al over mijn rechtopstaande lul zitten en zakte Anna maar over mijn mond heen met haar kut. “Likken en neuken,” zei Anna. Ik stak mijn tong diep in haar zeiknatte kut. “Hmmm,” kreunde ze. “Dat is heerlijk. Lik mijn kut maar eens flink uit. Oh Johan, wat is het toch lekker om die hete tong van je in mijn rijpe spleet naar binnen te voelen gaan. Oh, toe maar, je likt me weer geweldig,” kreunde ze. Els zakte ondertussen met haar onderlichaam over mijn pik heen. “Oh, zo dik is nu en wat gaat hij toch diep in me. Neuk mijn kut dan.” Ze wipte nu op en neer op mijn pik en kreunde luidop: “Johan, wat zit je er toch weer lekker diep in.” Ze pakte mijn gezicht vast en duwde haar tong in mijn mond. “Tong met me en neuk intussen mijn kut.” Ik tongde nu heerlijk met Els en zij bleef ondertussen maar op en neer gaan. “Geile neuker. Je pik is keihard. Oh… en zo diep ga je in en uit mijn kut, lekkere neukerd van me. Neuk ik jou ook zo lekker met mijn hete spleet die nu over je grote pik heen zit?” “Ja Els,” kreunde ik en pakte nu haar lekkere ronde billen beet. “Oh ja,” kreunde ze weer. “Kneed mijn billen maar, terwijl ik je pik aftrek met mijn geile kut,” steunde Els. Ze ging weer wat meer overeind zitten en Anna duwde meteen haar spleet weer op mijn tong. “Verder likken, Johan. Lik mijn kut. Likken maar.” Anna schuurde met haar kut over mijn gezicht heen en weer. “Oh ja, hij likt me klaar,” kreunde Anna ondertussen. “Met die hete tong van hem.” Ze sproeide nu gewoon haar geil uit haar kut. “Ja, lik het maar op,” kreunde ze geil. “Oh, hij zuigt nu aan mijn klit, die geile knul. “Oh… nee genoeg,” kreunde Anna. Ze kroop van me af en kwam naast me liggen. “Ga jij haar je geile zaad geven, jij lekker ding van ons?” vroeg ze, me daarbij geil aankijkend. “Ja, zijn pik wordt al dikker. Hij gaat alles in me spuiten. Kom, schiet mijn kut dan vol.” Els pakte mijn gezicht beet. “Spuit me dan vol.” Ze begon meteen nog wilder op mijn pik te rijden. “Kom… knal je pik dan maar in mijn kut leeg. Doe het!” steunde ze. “Oh ja, ik kom klaar. Ja, ik ga nu spuiten!” Mijn pik explodeerde gewoon. “Oh Els, ik spuit je kut vol!” gilde ik. Els pakte mijn mond weer beet en tongde met me, terwijl ik mijn ballen in haar kut leegspoot. “Oh, wat is het veel. Oh, wat warm. Oh lieverd van me, kom maar lekker in je directrice klaar,” fluisterde ze. “Spuit mijn kut maar lekker vol,” kreunde Els. “Neuk mijn kut dan klaar!” gilde ze het uiteindelijk uit en ook zij kwam nu op mijn spuitende pik klaar. Ze kroop ook van me af en die twee geile vrouwen doken meteen op mijn nog steeds klaarkomende en zaadspuitende pik. “Oh, kijk toch eens. Hij spuit nog veel meer uit zijn geile mast. Oh Johan toch. Wat is dat een hoop sperma,” kreunden die twee vrouwen nu in koor uit. Ze likten en zogen nu aan mijn pik. Ik begon hierdoor al snel opnieuw te schokken. “Oh, hij heeft nog veel meer zaad in die geile ballen van hem. Toe maar schatje, spuit je maar eens goed leeg.” “Oh,” kreunde ik het weer uit. “Ik… ja… ik spuit weer!” gilde ik. Ze hapten en slikten alles door wat ik aan zaad aan het spuiten was. “Wat een heerlijke, geile pik heeft hij toch,” lachte Anna. Ook Els lachte en zei toen: “Ja, een echte geile zaadpik.” Ze likten allebei nog even door aan mijn pik en lieten geen enkele druppel verloren gaan. “Zo, geile knul van ons, het was weer heerlijk met jou. En morgen maar weer gewoon naar school,” zeiden ze nu tegen me. Ik knikte alleen maar en dacht ondertussen.

Ik zie wel wat er daar weer gebeurd. Ik was gewoon een soort van sekslaaf geworden van die twee hete, geile wijven… Ik was inmiddels alweer een paar dagen op school, zonder dat Anna of Els mij hadden benaderd. Ik liep net door het schoolgebouw heen toen Els op me af kwam gelopen. “Dag Johan,” zei ze. “Kom jij straks even naar mijn kantoor.” “Oh, maar waarom mevrouw Meerburg?” vroeg ik. Ze kwam wat dichter bij me staan en fluisterde in mijn oor: “Omdat ik geneukt wil worden, daarom.” Ze liep weg en keek nog een keer om. Ze lachte daarbij geil uit haar ogen. “Tot straks dan Johan en… kom niet te laat.” De laatste les van die dag was eindelijk afgelopen en ik liep snel naar het kantoor van Els de directrice. Ik klopte aan. “Kom binnen!” riep ze. Ik stapte naar binnen. Els liep meteen naar de deur toe en draaide die op slot. Daarna liep ze op mij af. Els had vandaag een strakke rok aan met naaldkousen daaronder. Verder droeg ze een strak topje, waarin haar grote borsten bijna naar buiten puilden. Ze trok me tegen zich aan en wreef met haar onderlichaam langs mijn groeiende pik. “Oh, je pik wordt alweer flink hard.” En ze kuste me nu erg geil op mijn mond, haar tong draaide daarbij speels langs mijn tong heen. “Ik wil je pik zien, dus knoop je broek maar eens open, geile knul.” “Ja maar…” sputterde ik voor de vorm tegen. “Niks, ja maar. Ik wil je pik nu bloot zien!” zei Els op een strenge toon. Ik knoopte mijn broek open en haalde mijn pik uit mijn broek. “Helemaal uit, knulletje.” Ik deed maar wat ze vroeg. Ze ging nu op haar bureau zitten en trok haar rok omhoog. “Kom hier, op je knieën.” Ik ging op mijn knieën voor haar zitten. Ze pakte mijn hoofd vast. “Eerst ruik je wat aan mijn string en dan ga je eraan likken.” Ik deed wat ze van me verlangde. Ik likte haar natte string. Els opende nu haar benen wat verder voor me. “Doe nu mijn string maar eens wat opzij, maar wel met je mondje, lieverd van me.” Ik duwde haar string met alleen mijn tanden opzij. “Oh, wat is dat een geil gezicht,” kreunde Els. “Kom, trek nu mijn string maar uit.” Met mijn tanden trok ik nu haar string naar beneden. Ze stapte er gewillig uit, daarna trok ze me weer omhoog. “Lik me nu maar eens even, maar eerst langs mijn benen.” Els had mooie naadkousen aan. Ik likte me een weg langs die zwarte kousen omhoog. “Rustig aan, jij geil mannetje. Je doet het erg goed.” Ik likte weer verder me een weg omhoog met mijn tong. Opeens pakte Els mijn hoofd beet en duwde die op haar al lekkende spleet. “Lik mijn spleet nu maar, schiet op!” Ik duwde mijn tong nu over en in haar soppende kut. “Oh, wat een heerlijke tong heb jij toch. Toe maar, lik aan mijn kut en vergeet ook mijn klit niet.” Ik sabbelde nu aan haar kittelaar. “Oh ja, daar moet je me likken.” Els opende nu haar schaamlippen met haar handen en wreef nu met haar wijd openstaande kut langs mijn tong. “Alleen met je tong, lekkere schat van me. Steek je tong naar buiten.” Haar kittelaar gleed nu langs mijn tong. “Oh, wat wordt ik hier toch geil van,” kreunde ze weer. “Oh Johan toch, wat een heerlijke, hete tong duw jij daar nu in mijn geile spleet. Oh, nu likken zo snel als je kunt.” Ik likte nu aan haar hele kut en trok intussen aan mijn eigen harde pik. “Oh, wat een geil gezicht is dat toch, die pik van jou. Trekken maar. Oh ja, ik kom al klaar,” kreunde ze nu. “Ik kom klaar klaar door jouw gelik aan mijn rijpe kut. Oh, jij geile klootzak, je likt mijn spleet klaar!” Els pakte mijn hoofd nu vast en duwde die tegen haar klaarkomende kut aan. Met mijn mond en tong likte ik gretig haar vrijkomende kutsappen op. “Oh, je hebt me echt heerlijk klaar gelikt.” Els kwam van haar bureau af en knielde voor me neer, waarna ze mijn pik vastpakte. “Zo… wil je nu dat ik je pik ga pijpen?” “Ja Els,” kreunde ik. “Dat wil ik erg graag.” Ze likte nu aan mijn eikel en masseerde mijn ballen. “Johan toch, wat zijn je ballen weer lekker dik, vandaag.” Ze trok nu haar topje uit en knoopte ook haar beha los. Meteen knalden haar enorme borsten naar voren. “Oh Els, wat een grote tieten heb jij toch?” “Ja, lekker hè!” Els stopte mijn pik nu tussen haar borsten in en masseerde mijn pik ermee. Daarbij likte ze ook aan mijn pik. “Neuk mijn geile, grote tieten, jij geil rotjong van me.” Ik pompte nu met mijn grote pik tussen haar enorme grote tieten op en neer. “Oh, wat een geil gezicht is dat toch, die grote paal van je tussen mijn tieten en wat een heerlijk gevoel.” “Ja,” kreunde ik. “Dit is zo heerlijk, Els.” “Ik wil je grote pik nu wel eens even in mijn kut voelen.” “Oh, mag ik je neuken dan?” vroeg ik geil. “Oh jongen, wil je mij dan zo graag opvullen met die grote pik van je. Mij lekker neuken?” “Ja, dat wil ik zo graag?” antwoordde ik op haar vraag. “Nou, je wacht nog maar even, hoor.” Ze begon nu aan mijn pik te zuigen en te trekken. “Oh Els, ik wil je zo graag neuken?” smeekte ik haar nu. “Nou, goed dan.” Ze kroop weer op haar bureau en opende haar benen. “Trek aan je pik,” beval ze.

Ik trok aan mijn pik en zij stopte nu twee vingers in haar kut en keek me daarbij geil aan. Ze neukte haar eigen spleet met haar vingers. “Dus jij wilt me neuken, geil ventje? Kijk eens hoe diep mijn vingers in en uit mijn kut gaan,” zei ze kreunend. Met haar andere hand kneedde ze haar tepels en tieten. “Oh, wat ben ik toch geil op je,” kreunde ze, terwijl ze nog steeds haar vingers in en uit haar kut bewoog. “Kom hier…” siste ze nu. Ik liep op haar toe. “Lik eerst mijn vingers maar eens schoon?” Ik likte haar vingers keurig netjes schoon en werd er behoorlijk geil van. “Kom nu maar hier met die grote pik van je?” Ze pakte mijn pik vast en schoof hem rustig tussen haar schaamlippen. “Oh, wat hard is je pik toch.” Ik wilde hem al verder naar binnen duwen. “Oh nee, nog even wachten.” Ze masseerde mijn pik. “Dus jij wilt me neuken?” “Ja, ik wil je neuken Els. Mag het alsjeblieft?” “Nou, doe het dan maar.” Meteen stootte ik mijn pik diep in haar zeiknatte kut. “Oh, jij geile knul. Wat is hij toch groot. Toe dan, neuk mijn hete scheur dan maar. Kom, doe het dan.” Ik begon nu in en uit haar kut te stoten, met lange halen. “Oh, is het dan zo heerlijk om mij te neuken?” kraaide Els. “Ja Els, jij neukt geweldig.” “Oh, jij lieverd. Toe dan, neuk me maar lekker diep in mijn hete spleet. Oh, wat diep zit je toch in mijn kut. Stoot me vol. Paal me maar zo diep als je kunt met je lekkere neuklat. Johan, wat heb jij toch een geweldige, grote pik en dan ook nog eens zo dik. Oh ja, toe maar. Oh, geile knul ik… oh… ah… oh… ja… je neukt mijn geile lichaam klaar!” schreeuwde ze het nu uit. “Straks horen ze ons nog,” zei ik. “Nou en…” kreunde ze weer. “Ik wordt ook zo heerlijk geneukt door die grote pik van jou. Oh, neuk me maar goed klaar. Oh, jij geile beer. Door blijven neuken.” “Oh Els, je kut is zeiknat.” “Ja, lekker geil hè, die zeiknatte kut om je pik heen.” Els duwde me weer van zich af. “Neuk me nu maar eens van achteren, liefje.” Ze draaide zich om en ik stak mijn pik weer in haar kut. “Oh, wat ga je nu diep in me. Dat heb ik niet vaak gevoeld, hoor. Een pik die tegen mijn baarmoeder aan stoot!” gilde ze het opnieuw uit. Ik masseerde haar billen nu flink stevig. “Oh ja, kneed mijn kontje maar lekker. Oh, wat geil. Je neukt me weer geweldig, lekkere neukerd.” “Nou jij neukt anders ook geweldig, hoor Els,” kreunde ik geil terug. “Oh, je pik wordt weer dikker, geile knul.” “Ja,” steunde ik. “Mag ik weer in je kut spuiten Els,” kreunde ik geil. Mijn ballen kookten gewoon. “Oh ja, je moet je zaad in mijn kut spuiten, geil knulletje. Me helemaal volspuiten. Je eigen geile directrice volpompen met je zaad.” “Nou, dat is goed hoor,” zei ik. “Maar nog heel even wachten, hoor.” Els duwde me weer van zich af en ging op haar bureau liggen. “Ik wil je aankijken als jij me volspuit met je vruchtbare zaad. Kom… en steek hem weer in me en spuit mijn kut dan vol met je levensbrengende zaad.” Ik duwde mijn keiharde pik weer in haar geile kut. “Oh ja, toe dan! Naai me maar een kindje!” riep Els uit. Hier schrok ik toch wel even van, maar was nu zo geil op haar geworden, dat ik wild op haar in begon te stoten. “Oh ja, toe maar. Neuk mijn kut dan weer klaar!” gilde ze nu aan een stuk door. “Oh Els, ik ga spuiten!” riep ik nu uit. Meteen pakte ze mijn hoofd vast. “Kijk me aan als je in me spuit. Toe maar, spuit al je geile zaad maar in me. Spuiten! Spuiten dan met je geile zaadpik!” “Oh Els, ik spuit!” “Oh ja, toe maar geile pik van me. Oh ja, ik voel je zaad alweer in me spuiten. Oh, wat is het weer veel.” “Ja,” kreunde ik en spoot heel haar kut vol met mijn sperma. “Oh ja, toe dan!” gilde ze opnieuw en duwde haar tong weer in mijn mond, terwijl ik haar intussen volspoot. “Oh, jij geile neuker,” mompelde ze geil. Ik zakte voldaan over haar heen. “Blijf in me, hem niet eruit halen, lekker ding van me.” Ze kneep met haar kutspieren, wat een geil gevoel was. “Johan niet uit me gaan.” Ik bleef doodstil op haar liggen en mijn pik begon weer te groeien. “Oh, je pik wordt alweer hard,” lachte Els geil. “Zuig eens op mijn tepels?” Ik zoog nu aan haar keiharde tepels. “Oh ja, ik wordt alweer geil, beweeg eens met je pik? Toe dan?” Ik begon mijn pik rustig op en neer te bewegen in deze hete, geile vrouw. “Oh, ga je me weer neuken, jij geile knul?” vroeg ze heet. “Ja, ik ben ook zo geil op je mooie lichaam,” kermde ik. “Oh, wat lief ben je toch. Ga eens op de grond liggen. Ik wil jou nu wel eens neuken.” Ik ging op de grond liggen en zij zakte meteen over mijn pik heen. “Oh, jou pik is echt het einde, lekkere neukerd.” Ze begon al wilder en wilder op en neer te gaan. “Stoot toe als ik omlaag ga,” kreunde ze. Ik deed wat ze aan me vroeg. “Oh, dat is zo heerlijk,” kreunde ze weer. “Ik… oh Johan… ik ga alweer op die geile pik van je klaarkomen. Oh ja, daar… ga… ik… al!” Ik voelde haar kut opnieuw samentrekken en voelde ook mijn pik weer nat worden van haar kutsappen. Ze kwam weer van me af en begon nu aan mijn pik te zuigen. “Ik wil de rest van je zaad in mijn mond hebben,” zei ze hijgend. Ze begon me nu te pijpen, zoals zij me nog niet eerder gepijpt had. Ze trok aan mijn pik en kneedde mijn ballen. “Ik wil dat je spuit, geile knul. Kom… en spuit alles maar lekker in het mondje van je directrice. Toe maar, liefje!” Dit was teveel voor me. En ik begon weer te spuiten. Els slikte zoveel mogelijk als ze kon haar mond binnen. “Oh, wat warm,” kreunde ze. “En er spuit nog zoveel uit je geile pik. Oh ja, toe maar.” Er liep zelfs wat van mijn zaad tussen haar borsten in. Uiteindelijk liet ze mijn pik weer met rust. “En was het weer lekker, Johan?” vroeg ze nu aan mij. “Ja Els, het was meer dan heerlijk,” antwoordde ik. “Nou, dat is dan mooi en morgen kom ik bij jullie thuis om daar eens te zien hoe jou kamer er uit ziet.” “Maar Els, dat kon toch niet,” wierp ik meteen tegen. “Oh jawel, hoor. Ik ga jou op je kamer neuken, terwijl je ouders gewoon thuis zijn. Ik heb ze namelijk gebeld, dat ik jou bijles kom geven, maar nu snel weer aankleden en dan naar huis,” zei ze nu. Ik kleedde me weer aan en Els kneep daarbij nog even speels in mijn pik. “Zorg er morgen maar voor dat die goed hard is als ik langs kom bij jullie,” zei ze. “Ja Els,” zei ik met tranen in mijn ogen en liep even later haar kantoor uit. De volgende avond werd er rond zeven uur bij ons aangebeld. “Dag mevrouw Meerburg. Komt u binnen.” Ik kwam overeind en zag Els even later de woonkamer binnenstappen. “Hallo Johan,” zei ze en wierp een snelle blik op mijn pik zonder dat mijn ouders dit doorhadden. “Komt u toch verder,” zei mijn vader. “Johan, pak mevrouw haar jas eens aan.” Hij liep al verder naar binnen en ik liep op Els af, terwijl zij intussen haar jas uitdeed. “Dank je wel.” Ze gaf me haar jas en streelde bij het aangeven langs mijn arm. Daarna liep ze heupwiegend door. Ze had dit keer een strakke legging aan, die erg nauw om haar kont zat. Ook had ze een strakke bloes aan die ook wel erg strak om haar borsten heen zat. We gingen aan de ronde eettafel zitten, die niet al te groot was. “Vind u het erg als ik even mijn schoenen uitdoe? Want ze knellen een beetje.” “Nee hoor. Geen enkel probleem. Wilt u misschien koffie?” “Ja lekker.” Ze bekeek mij aandachtig en knipoogde opeens naar me, zonder dat mijn ouders dit zagen.

Opeens voelde ik haar voet langs mijn benen strelen, die rustig omhoog ging. Ik durfde me niet te verroeren en haar voet belandde uiteindelijk op mijn pik. Ze zat mijn pik gewoon te masseren, terwijl ze nu in gesprek was met mijn vader. “Goh, wat word je rood, Johan.” “Ja, ik heb het een beetje warm,” antwoordde ik snel. Els glimlachte naar me, ondertussen was de koffie in de keuken doorgelopen en klaar. “Ik schenk wel even in,” zei ik snel. “Oh, maar dan help ik je daarbij toch even,” zei Els snel. Ze stond op en liep achter me aan naar de keuken. Ze stond achter me en greep me bij mijn pik beet. “Maar mevrouw Meerburg, mijn ouders zitten binnen,” wierp ik op. “Nou en…” Ze kneep in mijn al harde pik. “Johan je pik is al behoorlijk hard.” Ze duwde mijn hand op en tegen haar strakke legging. “Streel me daar eens even?” Ik wreef over haar strakke broek heen. “Hmmm, wat lekker,” zei ze. Ik schonk nu de koffie in, terwijl zij nog even aan mijn pik zat. “Tsjonge… ik zie je bult gewoon zitten. Ik breng de koffie wel. Kom, loop maar snel achter me aan, dan zien ze je harde paal niet.” Ik liep snel achter haar aan terug de woonkamer in. We dronken van onze koffie en haar voet zat daarbij alweer tegen mijn stijve pik aan. Ze likte haar rode lippen af en bekeek me weer erg geil. Dit hadden mijn ouders gelukkig echter niet door, ik dus wel… “Ik moet even naar het toilet,” zei Els opeens. “Oh, die is boven. Johan wijs jij je juffrouw eens even de weg,” zei mijn moeder. “Ja mam,” zei ik. “Komt u maar met me mee.” Ze liep achter me aan de trap op, daarbij meteen in mijn kont knijpend. “Wat doet u daar toch allemaal?” “Oh, niets hoor,” zei ze lachend. “Het is de tweede deur rechts,” zei ik. “Kom mee,” zei ze en trok me mee aan mijn arm. “Maar dat kan toch niet, mevrouw Meerburg,” stribbelde ik tegen. Ze trok me mee het toilet in en kuste me geil. Ze knoopte snel mijn broek open en mijn pik sprong eruit. “Hmmm, je pik is weer zo heerlijk groot,” fluisterde ze in mijn oor. Ze begon er nu aan te trekken. “Oh, je pik lekt al. Er komt al geil uit je pik.” Ze masseerde mijn eikel en ik onderdrukte snel een opkomende gil. “Oh, ben je al geil ventje.” Ze nam mijn pik nu in haar warme mond. “Oh, mevrouw Meerburg. Stop toch, alsjeblieft. We zijn al veel te lang weg.” “Hmmm, je hebt gelijk.” Ze likte nog even door aan mijn pik. “Johan is ze al klaar!” riep mijn vader nu van beneden. “Ja,” kreunde ik. Els hapte mijn pik weer in haar mond en begon me nu gewoon te pijpen. “Niet doen,” kreunde ik nog. “Hou je mond. Ik zuig aan je pik waar en wanneer ik dat maar wil. Dit is zo spannend, hè geile knul. Ik die aan je pik zuigt en je vader die vraagt waar ik ben en al klaar ben. Nou, ik zuig op je harde paal, Johan.” We hoorden opeens stappen de trap opkomen. Ze liet me snel los. “Doe je pik terug en ga naar buiten,” zei ze snel. Ik deed snel mijn pik terug in mijn broek en stapte de wc uit. Mijn vader kwam de hoek al om. “Ze is bijna klaar pa,” zei ik. “Okay,” zei hij en liep de trap weer af. De wc-deur ging weer open. Els had intussen haar legging uitgetrokken en trok me weer naar binnen. “Op je knieën en lik mijn spleet.” Ze duwde me naar de grond en drukte haar kut op mijn gezicht. “Likken, opschieten. Je hebt maar heel even de tijd.” Ik likte snel aan haar spleet. Ze keek me daarbij geil aan. “Oh Johan, je likt me weer heerlijk aan mijn natte kut. Toe maar.” Ik likte nu aan haar schaamlippen en ook aan haar kittelaar, die al flink wat naar buiten stond. “Oh ja, sabbel maar op mijn klitje…” siste ze me toe. “Duw ook eens even een vinger in mijn kut en vinger me eens.” Ik stak nu een vinger in haar drijfnatte kut naar binnen. “Oh ja, dat is lekker, om die vinger van je in mijn natte kutje te voelen. Toe dan, lik mijn spleet maar eens lekker nat. Maak me maar geil, lieverd van me. Oh, geil ventje. Je maakt me nu al zo heet. Genoeg nu!” Ze duwde me van zich af en trok haar legging weer aan. “U slipje, mevrouw Meerburg.” Els lachte geil naar me. “Die heb ik nu niet nodig.” “Maar…” “Niks maar… dan weet jij zo meteen dat ik in mijn blote kut met je ouders aan het praten ben.” We liepen de trap weer af naar beneden. “Zo zo, dat duurde lang,” zei mijn vader. “Ja sorry, maar ik moest me even verzorgen,” zei mevrouw Meerburg. Ja, ja, dacht ik. Mijn pik wilde jij hebben, geile slet. Het was inmiddels acht uur geworden. “Zullen we dan maar eens gaan beginnen,” zei mevrouw Meerburg nu. “Ja, dat is goed,” antwoordde ik. “Vindt u het goed, dat wij daarvoor naar Johan zijn kamer gaan?” vroeg mevrouw Meerburg aan mijn ouders. “Oh, maar zijn computer staat hier.” “Oh, maar dat is niet nodig. Ik heb een laptop bij me.” Els pakte haar tas en haalde haar laptop eruit. “Oh… nou… goed dan,” zei mijn moeder. Els stond op. “Nou, waar wacht je nog op?” Ik bekeek haar nog eens en keek ook eens naar haar onderlichaam, omdat ik heel goed wist dat zij geen slipje meer aan had. Ik liep weer voor haar uit de trap op. “Johan, je moet straks nog wel even de hond uitlaten, hoor.” “Ja pa, dat is goed,” zei ik. “Over een uurtje!” riep mijn vader mij nog snel toe.

“Oh, maar dat redden we wel hoor,” zei mevrouw Meerburg. Ze kneep weer in mijn kont. Ik draaide me naar haar toe en zag hoe ze haar rode lippen erg geil aflikte. “Loop maar snel door, jongetje.” Ik opende mijn kamerdeur en liep gevolgd door haar mijn slaapkamer binnen. Daar pakte ze me meteen vast en stak haar tong diep in mijn mond en wreef met haar beide handen over mijn pik heen. “Dit kan toch niet,” stribbelde ik tegen. “Stil nu maar liefje. We hebben een uurtje.” Ze knoopte mijn broek los en haalde mijn pik eruit, kneedde tevens mijn ballen. “Tsjonge… wat zij die ballen alweer dik na gisteren.” Ze kuste me weer. “Willen jullie soms wat drinken!” riep mijn vader van beneden. “Nee bedankt!” riep Els terug. “Dat komt zo wel,” zei ze fluisterend tegen mij en begon me nu gewoon te pijpen. “Weet u dat zeker!” kwam het weer van beneden. “Ja pa, misschien later!” kreunde ik luidop. Els zoog intussen gewoon door. “Ik wil wel wat drinken,” zei Els. “Maar dan wel jou geile zaad.” Ze masseerde mijn ballen nu. Opeens stond ze op en begon zich uit te kleden. Ze stond nu naakt voor me, in mijn slaapkamer. “Kom… en neuk me?” “Ik weet het niet, hoor,” steunde ik. “Oh, jij misschien niet, maar die stijve pik van je wel. Kom hier en neuk me. Ik wil je in me voelen. Kom maar bij me liefje.” Els draaide zich om en bukte zich voorover. “Kom pak me dan. Ik ben toch zo geil. Als jij het niet doet, dan zorg ik ervoor dat jij niet over gaat naar de volgende klas.” Ik liep nu met opgeheven lans op haar af en duwde mijn pik bij haar naar binnen. “Oh, jij geile knul. Je bent keihard. Wat een heerlijke, grote paal heb jij toch,” zei ze fluisterend. “Neuk mijn geile spleet. Toe dan. Paal mijn rijpe kut maar, terwijl je ouders beneden aan de koffie zitten.” Ik begon haar nu te neuken, omdat ik dit allemaal toch wel heel opwindend begon te vinden. “Oh, wat diep stoot jij je grote pik er weer in, lekkere neukerd. Vind jij het ook zo spannend om mij lekker te neuken, terwijl je ouders beneden zitten?” “Oh ja…” siste ik. “Stil, dit is geweldig. Jou doorboren, terwijl mijn ouders helemaal niets doorhebben.” “Oh, jij geil ventje. Je pik is keihard en zo groot,” kreunde Els geil. “Oh pompen. Pomp me in mijn hete kut. Naai je geile directrice maar met die grote pik van je. Neuken! Neuk mijn spleet uit, lekker geil ding van me. Jij bent van mij en jij neukt me wanneer ik dat wil. Oh, toe dan. Oh, kom neuk me. Ik wil op je zitten, maar niet op je bed, want anders komen ze erachter door de vlekken. Ga maar op die stoel zitten.” Ik ging zitten. Els draaide zich om en ik keek haar nu diep in haar ogen aan. Ze zakte over mijn pik heen, die hierdoor volledig in haar kut verdween. “Oh, zo diep zit je weer in mijn kut. Wat een joekel heb jij toch,” fluisterde ze geil in mijn oor. “Ik ga je pik leegmelken en wil al je zaad in mijn hete scheur hebben. Kom dieper. Ja zo…” siste ze weer. Ze begon nu op en neer te bewegen. “Lekker hoe ik die grote paal van je nu afneuk met mijn soppende kut?” “Ja,” kreunde ik. “Het is zo lekker in u hete kut.” “Oh, vind jij mijn kut dan echt zo lekker?” “Ja Els. Hij is inderdaad heerlijk,” antwoordde ik. “Ik voel hem gewoon tegen mijn kutwanden aankomen, die grote, dikke pik van je. Je vult me helemaal op met die stierenlul van je. Oh,” kreunde ze opeens. “Ik kom klaar door die grote pik van je.” “Ja, toe maar,” fluisterde ik geil. “Ik neuk je geile kut klaar met mijn harde pik. Toe dan, jij geile directrice van me. Jij geile slet.” “Ja…” siste ze me toe. “Jouw geile slet ben ik. Oh ja, ik kom klaar.” Ze tongde nu met me om het niet uit te gillen. Ze schokte met haar onderlichaam op mijn pik. Ik voelde haar kut samentrekken. “Oh, jij geile knul. Ik kom klaar door die pik van je.” Els stak nu wild haar tong in mijn mond en tongde met me. “Geef me je zaad geile jongen. Ik wil dat je alles in me pompt. Geef me alles.” Ze pompte wild met haar onderlichaam op en neer. “Kom dan en spuit mijn geile spleet vol.” “Oh ja,” kreunde ik. “Ik kom klaar.” Ze duwde haar mond weer op de mijne. “Spuiten, jij lekkere knul van me, jij lekkere neukerd.” “Oh, ik spuit…” siste ik tussen mijn tanden door. Els pakte mijn hoofd weer beet. “Spuit me dan vol. Toe dan. Spuit me dan vol, lekker ding van me. Ah.” En ik begon nu mijn zaad te spuiten. “Oh, wat warm,” kreunde ze. “En wat een hoop spuit je toch weer. Ik voel je gewoon klaarkomen in mijn kut.” “Ja,” kreunde ik. “Ik spuit alles in je Els.” “Oh Johan toch, dat was weer heerlijk.” Ze kroop van me af, pakte een papieren zakdoekje uit haar tas en deed die in haar slipje. Daarna trok ze haar strakke legging weer aan. “Dat is tegen het lekken, geile spuitpik van me.” Ze likte mijn pik nu schoon. “Zo heerlijk smaakt jou spuitroom, schatje. Kom, we gaan de hond maar eens uitlaten.”

Els had zich even later weer snel wat opgeknapt in de wc, waarna we weer naar beneden liepen. “Zo, zijn jullie daar weer?” “Ja, hij heeft goed opgelet, maar ik moet nu weg hoor.” “Oh, nou tot ziens dan maar,” zeiden mijn ouders tegen haar. “Johan, laat jij nog even de hond uit. Nee, laat eigenlijk maar. Br eng jij mevrouw Meerburg maar naar huis en kom dan maar terug met de bus.” “Oh, wat aardig van u,” zei mevrouw Meerburg snel. “Kom Johan, dit is erg aardig.” Ze liep naar buiten, al snel gevolg door mij en daar kwam ze naast me lopen. “We gaan heel snel naar mijn huis, want ik moet hoog nodig nog eens door jou geneukt worden, zodat ik me daar helemaal kan laten gaan. Kom gauw mee.” Toen we bij haar huis aankwamen, trok ze me snel mee naar binnen. Daar knoopte ze in de gang meteen mijn broek al open, zakte door haar knieën heen en zoog mijn pik keihard. “Kom mee,” zei ze alleen maar. In de badkamer waste ze haar spleet uit. “Kom likken, dat wil ik nu wel eens eventjes goed voelen.” Ik zakte tussen haar benen in en likte wilder dan ooit aan haar kut. “Oh, je maakt me weer geil!” gilde ze. “Toe, lik mijn hete scheur uit met je geile tong! Toe maar! Oh, wat is het toch heerlijk om door een jonge knul gepakt te worden!” Ze duwde me om en hapte mijn pik weer haar mond binnen. “Zo groot is die alweer,” kreunde ze gesmoord. Ze likte aan mijn pik en keek me daarbij aan. “Nu waar wacht je nog op! Ga je me nog neuken of niet…” siste ze nu erg geil. Ik duwde haar nu op haar rug en zei geil: “Ik ga je nu eens lekker neuken, Els.” “Oh ja, toe maar. Steek je pik in me en neuk me dan gek met je grote pik.” Ik begon haar alweer in haar weer soppende kut te neuken. “Neuk me harder,” hijgde ze nu. “Kom en neuk me dan met die grote paal van je. In en uit mijn rijpe kut. Toe maar, harder. Je moet me echt keihard neuken.” Ik begon nu echt keihard in en uit haar kutje te stoten met mijn stijve lans. “Oh, toe maar,” hijgde Els al snel. “Naai mijn spleet maar uit elkaar. Neuken. Oh, jij geile knul. Wat neuk jij me weer heerlijk met je grote mast. Oh, wat diep stoot je weer met die dikke pik bij me naar binnen. Wat ben je toch hard.” Ze sloeg haar benen om me heen. “Ik wil dat je klaarkomt samen met mij,” kreunde ze weer. “Oh Els, mag ik in je kontje?” vroeg ik nu geil aan haar. “Ah, in mijn kontje wil je?” “Ja Els, alsjeblieft?” “Nou, vooruit dan maar.” Els pakte nu een kunstpik en stak die in haar spleet. “Zo… en dan nu die dikke pik van je in mijn kontje.” Mijn pik gleed er meteen in, zo nat was ze daar al… “Oh, wat is dit toch geil,” kreunde ik het uit. Ze pompte intussen die dildo met een vaart in en uit haar kut. “Oh, dit is… ah… ik… kom… alweer… klaar!” gilde ze nu. Ze trok die dildo weer uit haar kut en die rijpe kut van haar, spoot nu haar geil gewoon tegen mijn ballen aan. “Oh, zo geil ben ik nog nooit door iemand genomen!” gilde ze. Ze bleef maar schokken met haar hele lichaam. Ik pompte ondertussen mijn pik nog steeds in en uit haar strakke kontje en likte en zoog intussen aan haar harde tepels, als ik er maar even bij kon. “Oh, jij geile knul van me. Ja, zuig maar aan mijn tieten. Toe maar, lik er aan en zuig ook maar aan mijn tepels.” Ik duwde mijn mond nu helemaal op haar tepels en zoog er stevig aan. “Oh, jij heerlijke knul van me. Je pik zo diep in mijn kont. Toe… en neuk mijn geile kut ook nog eens even.” Ik trok me uit haar kont en duwde mijn lul haar spleet weer binnen. “Ja, dat is heerlijk,” steunde ze. “Oh Johan toch. Je neukt me alweer klaar. Oh ja, ik stroom nu echt helemaal leeg. Ga van me af. Ik kan echt niet meer.” Ik bleef haar echter gewoon rustig door neuken… “Oh nee! Stop nou toch even, heerlijke knul van me! Oh, ik kom alweer!” Els schokte weer wild heen en weer en ook ik hield het nu niet meer uit. “Ik ga spuiten,” kondigde ik aan. “Haal hem eruit. Ik wil het zien?” Ik trok snel mijn pik uit haar kut vandaan. Els pakte hem meteen vast en trok aan mijn nu zaadspuitende pik. “Oh, jij geile knul. Wat veel komt er weer uit,” kreunde ze. Ik spoot mijn zaad over haar borsten en ook recht in haar gezicht. “Oh Els, ik spuit je helemaal onder.” “Ja, spuit me maar helemaal onder met je geile zaad!” riep Els geil uit. Ze hapte weer naar mijn pik en likte de rest schoon. “Hmmm, ik ben gewoon uitgewoond door die geile pik van jou, vandaag.” “Oh Els, jij bent echt een heerlijke vrouw,” zei ik nu tegen haar. Ik zakte nu dodelijk vermoeid in haar armen. “Oh, jij lekkere knul van me. Ik wil dat jij dit weekend bij me langs komt. Dan mag je mij in al mijn gaten neuken, wanneer en zoveel als je maar wilt…” Nadat ik bij ons thuis dus Els onze schooldirectrice had moeten neuken, terwijl mijn ouders gewoon thuis waren, was er al een week of twee niets meer tussen ons drieën gebeurd. Tot er opeens bij me thuis werd opgebeld door mevrouw Meerburg. Mijn vader riep me: “Johan, je directrice is aan de lijn!” Ik nam meteen de hoorn van hem over: “Dag Johan, ik wil dat jij nu meteen langskomt bij me thuis.” “Maar ik moet nog voetballen,” wierp ik tegen. “Oh, nou goed dan. Dan kom ik wel kijken en daarna kom je met me mee.” “Nou, dat is wel goed, denk ik,” zei ik. “Ja, dat denk ik ook.” Ik vertelde haar waar ik moest voetballen die dag en Els zou dus komen kijken. Toen ik op het voetbalveld aankwam zag ik Els en Anna al staan. Ze zwaaiden naar me en liepen op me af. “Hoi Johan,” zeiden ze beiden tegelijk. “Dag mevrouw Meerburg en mevrouw van Hulten,” zei ik heel formeel. Els kwam heel dicht bij me staan. “Als jij klaarbent met voetballen, dan willen we graag dat je met ons mee naar huis komt,” zei ze. “Ja,” zei Anna. “En je begrijpt wel dat we daar geneukt willen worden door jou,” vervolgde ze lachend. De trainer riep me nu: “Zo Johan, wie zijn die twee dames?” “Oh, dat zijn een paar leraressen van me, die wilden eens komen kijken,” antwoordde ik. “Goh, wat aardig van ze,” zei hij. Ja, maar je moest eens weten wat voor ‘dames’ het zijn, dacht ik.

De wedstrijd begon maar na een klein kwartiertje voetballen sloeg mijn enkel dubbel. Ik kon echt niet meer verder spelen en de masseur nam me mee naar de kleedkamer. Mijn beide leraressen kwamen ook aangelopen. “Wij helpen hem wel even, hoor,” zeiden ze. “Dan kunt u de wedstrijd blijven bekijken.” “Oh bedankt.” De twee vrouwen namen me mee de kleedkamer in. “Nou, dat is sneller dan verwacht,” zei Els nu tegen Anna, die alleen maar glimlachte. Els zei nu: “Ga maar eens liggen, lieverd.” Ik ging op de massagetafel liggen en Els trok nu haar lange jas uit die ze droeg. Ze droeg vandaag een korte, zwarte rok met daarboven weer een strakke, witte bloes. Ze zag er weer zeer opwindend uit. Ondertussen trok ook Anna haar jas uit en ook zij had een kort rokje aan met daaronder naadkousen. Verder had zij een strak T shirt aan, waarin haar grote borsten naar buiten puilden. “Oh… kijk eens naar zijn voetbalbroekje,” zei Els opeens. Anna keek naar mijn inmiddels al gezwollen pik. “Ja, dat dacht ik wel,” zei ze. Ze streelde wat over mijn broekje heen en mijn pik begon hierdoor nog verder te groeien. “Oh, zijn pik wordt al behoorlijk hard.” “Maar dit kan toch niet. Nee, alsjeblieft niet hier,” smeekte ik hun. Maar Anna had mijn lul er al uitgehaald. “Nou, je pik denkt er echter heel anders over,” lachte ze. Ze streelde mijn pik. “Nou, wat denk je schatje, zal ik je pik eens lekker afzuigen.” Ze wachtte mijn antwoord niet eens af en pakte mijn harde pik vast en trok er aan. Ook Els kwam nu bij me staan. Ze pakte mijn hoofd vast en duwde haar tong in mijn mond. “Kom en kus me,” zei ze. “Dan kan zij intussen je pik afzuigen, geil rotjong van ons met die grote, stijve pik van je. Kom Anna, pijp zijn harde pik maar eens even.” “Oh ja,” kreunde Anna. Ze likte nu aan mijn eikel en begon me gewoon af te zuigen in de kleedkamer. “Oh Johan, wat heb ik dit toch gemist. Die grote stijve pik van je.” Ze kneedde mijn ballen en zoog vol overgave nu aan mijn eikel. “Lekker hè Johan, wat Anna nu bij je doet,” zei Els, mij nog steeds zoenend. “Oh,” kreunde ik. “Straks komt er nog iemand binnen.” “Nou en…” lachte Els. Ze stroopte nu haar rok omhoog en vingerde nu gewoon haar spleet. Ze had weer eens een slipje met een open kruis aangetrokken. Ze stak een vinger diep in haar kut. “Oh, wat heerlijk,” hijgde ze. Ze kroop ook op de massagetafel en kwam op mijn gezicht zitten. “Likken schatje van me en doe je best.” “Dit wil ik niet doen,” wierp ik tegen. “Stop toch, alsjeblieft.” Ze deed echter net of ze me niet hoorde en wreef met haar kut over mijn gezicht heen. “Toe nou, Johan. Lik me nou maar.” “Schiet op!” zei Anna streng. “Lik haar geile spleet, want anders zwaait er wat!” Ik opende mijn mond en Els duwde meteen haar kut op mijn tong. “Oh ja, toe maar lieverd. Lik mijn kut nu maar eens lekker.” Ik deed maar wat ze vroeg en likte tussen haar kutlippen door. Els opende nu haar spleet met haar beide handen. “Oh, wat is dat heerlijk. Ja, toe maar. Lik mijn kut maar helemaal uit.” Ik voelde dat Anna nu over me heen kroop. “Nee, niet doen,” zuchtte ik gesmoord, door de kut van Els. “Wat… niet doen,” hijgde Anna. “Ik ga die pik van jou in mijn kut stoppen, schatje.” “Alsjeblieft… niet doen.” Maar het was al te laat. Mijn pik verdween al helemaal in haar kut. “Oh, wat diep ga je weer in mijn geile kut.” Anna begon nu op en neer te bewegen over mijn harde pik heen. “Oh,” hijgde ze. “Lekker hè, om mijn kut over jou pik heen te voelen gaan en dan nog wel hier in de kleedkamer en zo te voelen vind jij het ook wel erg geil.” Ik kon hierop niets zeggen, want Els hield mijn gezicht stevig vast met mijn tong diep in haar liefdesgrot. “Kom schatje, neuk zijn grote pik maar, terwijl hij mijn spleet eens lekker klaar gaat likken,” kermde Els het uit. “Oh ja, toe maar geile knul. Likken, diep in mijn geile kut. Zo maak je me nog heter dan ik al ben. Ja, toe maar. Zuig maar op mijn klitje, geile knul. Oh ja… ik… ah… ik ja… hij maakt mijn kut klaar met zijn tong. Oh Johan toch. Ik… ah!” Ze duwde nu haar hele kut op mijn mond en ik voelde haar hete sappen over mijn tong stromen. “Oh, liefje van me. Je hebt me klaar gelikt.” Els kwam van me af en kuste me liefdevol op mijn mond. “Lekker ding van me. Je likt heerlijk. Anna, het is bijna rust.” “Oh, maar ik moet eerst nog even klaarkomen op die pik van hem,” kermde Anna geil. “Anna stop nu maar, dat redden we niet meer, lieverd,” zei Els en ze kuste Anna nu op haar mond. “Nou, dan stoppen we toch even.” Anna kwam snel van mijn pik af en deed haar rok weer omlaag. Ook zij had een kruisloos slipje aangehad. “Goh, ik sta echt helemaal open.” Ze stond nu gewoon te trillen op haar benen. Ze kneep opeens erg hard in mijn pik, die hierdoor meteen in elkaar kromp. “Ga maar gauw douchen!” zei ze streng. “En dan snel met ons mee naar huis.” “Maar…” “Niets maar, ik moet en zal geneukt worden door jou vandaag.”

De spelers kwamen nu de kleedkamer binnen en mijn beide leraressen gingen naar buiten. “Tot zo,” zei Anna. “En schiet een beetje op, hoor.” “Nou,” zei onze trainer nu. “Hij moet wel bij de rest van de wedstrijd blijven, hoor mevrouw.” “Oh, nou dan wachten we wel op hem.” “We zijn zo klaar met de bespreking,” zei de trainer. Mijn beste vriend Peter werd gewisseld, dus die zou ook gaan douchen. Hij trok zijn voetbaltenue uit en we stapten beiden onder de douche. Op datzelfde moment kwamen Els en Anna de kleedkamer ook weer binnen. Peter schrok hier enorm van… “Oh, sorry hoor,” zei Anna. Maar ze keek erg geil naar zijn pik. “Oh,” zei ze en liep nu gewoon op hem toe. Hij bedekte meteen zijn pik. “Nou, je hoeft je niet te schamen hoor. Laat me je eens bekijken?” “Maar dat kan toch niet hoor. Ik heb al een vriendin,” zei hij nu. “Nou en…” zei Anna. Ze haalde gewoon zijn hand weg en pakte daarop meteen zijn pik beet. “Is dit lekker, of niet soms?” “Ja,” kreunde Peter. Anna zakte nu door haar knieën heen. Ze zoog nu aan zijn pik en masseerde zijn ballen. “Goh, wat een flinke volle zak heb jij. Kom eens met me mee?” Ze trok hem met zich mee. “Ga daar eens zitten?” Peter ging zitten en Anna ging pal voor hem staan. Zijn pik stond intussen fier overeind. Ze hield ook zijn pik weer vast. “Zo jongeman, wil jij dat ik je pik eens in mijn kut stop en je dan ga berijden?” “Oh ja, natuurlijk!” riep Peter meteen. “Oh, wat een lieverd ben jij!” “Neuk hem,” zei Els nu tegen Anna. “Neuk zijn pik!” Anna zakte opeens over Peter zijn pik heen. “Hmmm, wat een lekkere harde paal heb jij.” Ze keek mij nu aan. “Kijk eens hoe ik over zijn pik glijd, Johan. Oh, wat is dit een heerlijk gevoel. Kijk maar eens goed Johan, hoe ik jou vriendje nu ga neuken. Kijken, zeg ik je! Oh, wat is het lekker op die pik van hem. Op en neer. Zie je hoe die pik van hem in en uit mijn kut gaat.” Anna begon nu steeds sneller te bewegen met haar onderlichaam. Intussen had Els mijn pik te grazen genomen en trok hem gewoon af. “Kijk maar,” zei zij nu ook. “Kijk, hoe Anna zijn pik nu klaar gaat neuken.” “Oh, hij is heerlijk. Zijn pik wordt al dikker. Ben je zo geil, Peter? Vind je mijn geile spleet dan zo lekker?” “Ja mevrouw. U neukt heerlijk,” antwoordde hij. “Ja, dat dacht ik wel. Je bent een leuke jongen met een lekkere pik, die goed in mijn kutje past.” Anna kwam van zijn pik af en bukte zich naar voren. “Kom, duw je pik maar weer in me en dan neuken maar.” Dat liet Peter zich geen tweede keer zeggen. hij duwde zijn pik weer diep in de kut van Anna. “Oh ja, toe maar lekkere knul. Neuk me. Oh ja, vul mijn geile spleet maar eens flink op.” “Oh mevrouw. U bent geweldig.” “Ja, lekker hè. Om die natte kut van mij over je pik te voelen gaan. Een hete dame lekker in haar kut te pompen. Ja, toe maar. Rag mijn spleet maar eens flink uit. In en uit met die lul. Ja, toe nou, neuken,” hijgde Anna. “Lekker in en uit mijn geile kut pompen met die lul van je. Oh jongen toch. Kom maar klaar, hoor. Spuit mijn geile kut maar eens lekker vol met je sperma. Oh, wat geil neuk je me nu. Oh… ik… ah… kom gewoon klaar,” kreunde ze. “Kom nou. Spuit je ballen maar leeg. Toe maar…” “Ik spuit… Oh mevrouw, ik spuit in uw spleet.” Peter schokte met zijn onderlichaam en spoot de kut van Anna vol met sperma. “Oh, wat spuit er veel uit je kloppende paal.” Anna duwde hem van zich af en slurpte zijn nog spuitende pik in haar mond. “Mmmm, wat lekker is dat sperma van jou.” Peter kreunde opnieuw. “Oh… ik… ah!” “Oh, hij gaat alweer spuiten,” kreunde en hijgde Anna en nog voordat ze was uitgesproken, spoot Peter alweer een nieuwe lading geil. “Oh ja, toe maar geile knul. Alles moet in mijn mond. Kom nou, ik wil al je zaad in mijn mondje hebben.” Anna likte en zoog alles gretig op, daarna ging ze weer recht staan en keek hem aan. “Mondje dicht, hè Peter hierover. Tegen iedereen.” “Ja mevrouw,” zei Peter meteen, geil naar haar kijkend. Intussen liet Els mijn pik ook weer los. “Jij komt bij mij thuis wel aan de beurt.” Na de wedstrijd moest ik met hun mee naar huis. Eenmaal daar aangekomen, zei Anna: “Ik ga maar even douchen.” “Dat is goed,” zei Els. “Zo schat, nu zijn we alleen.” Ze begon zich uit te kleden. Toen ze daarmee klaar was zei ze tegen mij: “Kom eens hier?” Ik strompelde naar haar toe. “Heb je pijn, schatje?” “Nou, het doet nog wel wat zeer,” zei ik. Els begon mijn broek nu los te knopen. Ze haalde mijn lul eruit. “Hij is een heel stuk groter dan die van Peter,” zei Els lachend. “Kom mee, schat. Ik wil die grote, dikke pik van je in mijn geile scheur hebben.” Ze nam me mee naar de slaapkamer en daar ging ze op het grote bed liggen. “Kom maar bij me liefje?” Ik kroop ook op het bed. Els pakte nu een dildo. “Schuif deze maar eens in mijn kut.” Ik deed wat ze aan me vroeg. “Oh, duw hem er maar helemaal in, schat.” Ik duwde die dildo nu helemaal in haar al soppende kut. “Oh ja, toe maar. Neuk me maar met die dikke, kunstpik.” Els deed haar benen nu omhoog en ik pompte hard in en uit haar kut met dat ding. “Oh, wat maak je me weer geil,” kermde ze.

De deur van de slaapkamer ging open en Anna kwam de kamer binnen.

“Oh, zijn jullie al begonnen, stelletje geilaards.” Ze sprong meteen op het bed en begon Els nu te likken. Ze pakte de dildo van me af en begon hem meteen nog harder en dieper in de kut van Els te pompen. “Ja, lik mijn kut en duw die kunstpik maar diep in me,” kermde Els. “Geil wijf, je sopt helemaal. Het druipt gewoon tussen je dijen vandaan…” siste Anna tegen haar. “Ja, ik ben ook zo geil. Oh, wat pak je me weer heerlijk. Oh, je likt me toch zo lekker aan mijn kut,” kreunde Els geil. “Ja, lekker hè? Die dildo en mijn tong in en rond je kut, geil sletje van me?” “Oh, ik ga klaarkomen!” gilde Els het nu uit. “Oh, toe maar lieverd. Kom maar lekker klaar. Geil snolletje dat je er bent. Jij hete teef,” fluisterde Anna geil. “Oh… ja… ik… kom klaar!” gilde Els nu. Anna trok de dildo weer uit haar en dook meteen op haar kut. “Kom Johan en neuk haar maar van achteren!” riep Els nu tegen mij. Ik was intussen zo geil als een beer geworden en duwde mijn pik in een keer diep in Anna haar kut. “Oh ja, eindelijk weer eens een grotere pik in me. Neuk me dan Johan en rag mijn kut maar weer eens goed uit.” “Ja Anna,” zei ik. “Ik ga je kut eens flink neuken.” “Oh Johan. Ja, toe maar. Neuk me maar eens flink door met die grote pik van je. Oh, wat zit je toch weer diep in me. Wat een flinke paal heb jij toch. Oh, wat vul je mijn kut weer helemaal op. Toe dan en naai je geile lerares maar eens lekker in haar hete spleet.” “Lik jij intussen mijn kut dan nog een keer schat,” kermde Els. “Ja,” kreunde Anna. “Oh, hij neukt me nu zo diep in mijn hete kut,” zei ze hijgend. “Oh ja, ik ga klaarkomen. Ik voel hem nu zo diep in me. Oh… ah… ik… ga… komen,” kreunde Anna nu. “Oh, blijf me neuken, schatje. Oh, je neukt me weer klaar, jij geile pomper van me. Neuk me nog harder dan. Dieper, nog dieper in me stoten.” Anna verkrampte gewoon. Ze viel uitgeput op Els voorover. Ik bleef met mijn harde pik in haar kut zitten. “Mag ik nu ook klaarkomen,” kreunde ik. “Nee!” zei Anna streng. “Kom maar weer uit me.” Ik haalde mijn pik uit haar kut en die stond nu keihard naar voren gericht. “Ga liggen,” zei Anna. “We gaan je pik leegzuigen.” Ik ging languit liggen en die twee geile vrouwen doken meteen op mijn pik af. Ze zogen hem en kneedden ondertussen mijn ballen. “Oh,” hijgde ik dan al snel. “Ik ga spuiten!” “Oh ja, toe maar. Spuit je pik maar lekker leeg!” riepen ze beiden in koor uit. “Oh,” kreunde ik en explodeerde toen gewoon. “Oh ja, hij spuit. Oh, toe maar geile knul van ons.” Ik spoot en het sperma knalde gewoon uit mijn lul. Die twee vrouwen doken om mijn pik heen en zogen om de beurt mijn zaad uit mijn spuitende paal. “Oh, wat een lekkere spuitpik heeft hij toch. Ga eens wat opzij,” zei Els. Ze zakte nu over mijn halfstijve pik heen. “En ben ik eens aan de beurt,” hijgde ze geil in mijn oor. Ze begon ritmisch op mijn pik te bewegen. “Oh, gelukkig. Hij wordt alweer groter,” kreunde ze. “Eindelijk weer een echte pik in me.” Mijn pik begon intussen steeds harder te worden. “Oh, wat voel ik je weer goed in mijn rijpe spleet. Ik wil nu eens goed geneukt worden.” Els trok me om, zodat ik hierdoor op haar kwam te liggen. “Neuk me maar lekker diep. Goed hard in me stoten en maar zo diep als je kunt, met die geile spuitpik van je.” Ondertussen likte Anna en grote tieten van Els en kneep ook stevig in haar keiharde tepels. “Oh, ze is zo geil. Kijk eens Johan, wat een harde tepels ze nu heeft?” Ze zoog er nu op. “Oh ja, lik mijn geile tepels en tieten maar. Oh ja, toe maar lieverd van me. En jij Johan neukt mijn kut. Smeer me door. Geef me maar eens een lekkere, stevige neukbeurt. Ik heb dat zo nodig, die grote, dikke paal van jou in mijn geile, hete doos. Je zit nu ook zo diep in mijn spleet. Oh, schatje van me. Ik wil nu ook eens in mijn kont genaaid worden?” Ik haalde mijn pik snel uit haar kut. Els tilde haar benen op. “Kom maar in mijn kontje,” kreunde ze. Ik gleed er gemakkelijk in met mijn dikke en harde pik. “Geile teef!” riep Anna en ze pakte de dildo weer en stak die diep in de geile en natte kut van Els. “Oh ja, dat is heerlijk. Een pik in mijn kontje en die andere in mijn geile spleet. Ja, dit hou ik niet lang vol,” hijgde Els geil. “Oh… ik… ja… ah… kom klaar!” Els schreeuwde het nu uit van geilheid. “Oh ja, ik kom!” Ik duwde Anna nu van haar kut af en stootte mijn nog steeds keiharde pik nu in de klaarkomende spleet van Els. “Oh, jij geile knul. Oh, ik kom. Nog niet stoppen. Neuk mijn kut. Spuit je pik maar leeg in mijn klaarkomende kut.” “Ja!” schreeuwde ik nu. “Ik spuit je helemaal, geile teef die je er bent!” “Wat! Zei je daar!” riep Els nu tegen mij. “Geile teef, zei hij en hij heeft nog gelijk ook…” siste Anna haar nu toe. Ik begon weer te spuiten… “Oh, hij spuit alles in me. Dat geile rotjong van ons. Oh, het spuit er weer gewoon uit, jij geil kreng. Je spuit mijn hele kut onder.” Ik werd nu uit de kut van Els getrokken en Anna dook nu tussen de dijen van Els in en likte de zaadresten weg uit haar kut. Daarna kroop ze bovenop haar en tongden ze heel erg geil met elkaar. Ik kroop nu achter Anna en stak mijn nog steeds harde pik in haar kontje naar binnen. “Oh nee, niet alweer,” hijgde die. “Om me zomaar in mijn kontje te neuken, zonder mijn toestemming.” “Maar ik ben ook zo geil, Anna,” zei ik snikkend. “Oh. Nou, toe dan maar liefje. Neuk me dan maar in mijn geile kont. In en uit maar met die stijve lul van je.” Els tongde ondertussen erg geil met Anna. “Neukt hij je lekker in je geile kontje, geil teefje van me dat je er bent. Zomaar een dikke lul in je kontje toelaten. Kom Johan, neuk haar maar eens wat harder in haar kont. En dan zo meteen lekker je ballen in haar geile reet legen.” “Oh ja,” kreunde Anna. “Schiet je ballen maar lekker leeg in mijn kontje.” Ik begon alweer te spuiten, zo geil was ik door hun geworden. “Oh, wat jammer. Nu al spuiten, jij geil rotjong. Nou goed, toe dan maar. Spuiten maar kreng!” Ik kwam al luid gillend klaar in haar geile kont, daarna zakte ik vermoeid naast die twee geile vrouwen neer.

“We willen dat jij vannacht hier blijft slapen. Dan kunnen we de rest van het weekend nog flink van elkaar genieten,” zeiden ze nu alle twee tegen me. Ze kwamen nu allebei naast me liggen aan weerskanten van mijn lichaam en likten mijn pik helemaal schoon. Nadat ze dat gedaan hadden, gingen we elkaar heerlijk wassen. Zodat het feest weer van voren af aan kon beginnen… De volgende ochtend werd ik in het grote bed wakker. Els en Anna waren niet in de slaapkamer, dus besloot ik maar op te staan. Op de gang aangekomen, hoorde ik opeens gekreun uit een andere slaapkamer komen. “Stil nou Els. Straks hoort hij je nog, jij geil wijf die je er bent.” “Ja, maar Anna. Je likt mijn kut ook zo lekker. Oh, zo heerlijk hoe je nu aan mijn kittelaar zuigt.” En dan te bedenken dat Anna ook nog eens twee van haar vingers in haar kut had zitten. “Oh… en die vingers die je nu in en uit mijn kutje haalt. En die kontplug die je in mijn kontje hebt gestopt. Het is zo lekker, schat. Ja, toe maar. Beweeg je tongetje maar eens lekker over mijn kut heen en vinger mijn kutje maar eens heerlijk. Oh ja, toe maar…” siste Els geil. Door de openstaande deur kijkend zag ik die twee vrouwen op het bed liggen. Ze hadden allebei een erg geil uitziend lingeriesetje aan. Anna was volledig in het leer gekleed, behalve waar haar kut zat. Ze zat op haar knieën en ik zag alleen haar mooie, strakke spleet. Els droeg een zwarte jarretelgordel met zwarte kousen daaraan. Ook droeg ze een push up beha met halve cups, waarin haar borsten stevig naar voren gericht uitstaken. Mijn pik werd meteen keihard bij deze geile aanblik. Ik zag hoe Els nu flink gelikt werd door Anna. “Oh, je sopt al helemaal Els,” kreunde Anna. “Hmmm, ik wordt hier ook zo heet van Anna. Stop nu eens wat anders in mijn kut dan die vingers van je. Alsjeblieft?” “Oh… en wat wil je dan, lieverd van me?” “Nou, dat geeft niet, hoor. Als mijn kut maar eens goed gevuld wordt,” kreunde Els geil. “Oh, wacht dan maar eens even,” zei Anna. Anna maakte nu aanstalten om op te staan, dus maakte ik me snel uit de voeten. Ik liep vlug terug naar de grote slaapkamer en ging daar weer op het bed liggen. Anna kwam de slaapkamer nu binnen en ik sloot mijn ogen. Ze liep naar een kast en pakte daar een grote en dikke kaars uit. Ze keek even naar mij en ik deed net alsof ik nog sliep. Toen ik mijn ogen even later weer opende, was ze weg. Ik liep toen weer snel terug de gang op en naar die andere slaapkamer. “Oh, wat heb je nou gepakt?” hoorde ik Els vragen. “Een lekkere, dikke kaars voor jou geile spleet. Kom doe je benen maar eens wijd en spreid je schaamlippen maar ver open voor me.” Ik zag dat Els nu haar benen heel wijd voor Anna opende. “Kom en steek dat grote ding dan maar in mijn kut.” Els kroop op Anna en die wreef meteen met die grote kaars langs haar kut. “Oh, steek hem dan in me en plaag me niet zo,” kermde Els. Opeens hoorde ik een luide kreun. “Oh, wat een dikke kaars duw je toch in mijn geile spleetje!” “Ja, lekker toch. Johan slaapt nog, dus moet je genoegen nemen met deze grote kaars,” zei Anna. Ik zag goed hoe dat ding nu in en uit de kut van Els bewoog. “Zal ik je er ook eens lekker bij likken, lekkere hete, geile slet van me?” vroeg Anna nu aan Els. “Oh ja, lik mijn kut. Kom op, doe het maar,” kermde Els geil. “Nou goed dan, omdat je zo geil bent.” Anna duwde haar mond nu op haar kut en begon Els stevig te likken, ondertussen pompte ze die kaars ook stevig in de kut van Els. “Oh, wat maak je me weer geil Anna,” hijgde Els. “Lekker toch. Jij hebt ook zo’n heerlijke, natte kut die iedere dag wel gelikt moet worden,” hijgde Anna nu. “Ja, elke dag,” kreunde en hijgde Els. “Lekker hè, die dikke kaars in je geile lichaam?” “Ja… en zo diep!” Els begon nu ongecontroleerde bewegingen met haar onderlichaam te maken. “Oh,” hijgde ze. “Ik…” Anna trok die kaars nu snel uit de kut van Els. “Nog even wachten, hoor Els.” “Oh… alsjeblieft, laat me nou klaarkomen. Mijn kut kan niet meer,” kermde Els. “Oh, jawel hoor. Open die dijen van je!” Els spreidde gewillig haar benen. “Kom… laat me nu klaarkomen. Anna schuif dat ding weer in me?” Anna schoof opnieuw die dikke kaars heel diep in de kut van Els naar binnen. “Oh… en nu niet meer stoppen, schatje van me. Ik wil klaarkomen!” “Oh, wil jij dat. Nou, dat kan hoor.” Anna begon nu ook met haar hand over de kittelaar van Els heen te wrijven. “Toe maar liefje. Kom dan maar lekker klaar.” “Ja, pomp dat ding in me,” kermde Els nu. “Maar natuurlijk liefje van me. Ik ga lekker die kaars diep in je geile spleet naar binnen raggen!” “Ik… oh… geil ben ik… Ja, ik ga klaarkomen op die dikke kaars in mijn kut. Ah… ja… ik… oh… ik kom klaar!” gilde Els het nu geil uit.

Anna dook nu bovenop Els en stak haar tong in haar mond. “Niet zo gillen, slet.” En die twee vrouwen tongden weer erg geil met elkaar. “Straks wordt hij nog wakker en ik wil ook nog wel even gebeft worden door jou, lekkere schat van me…” siste Anna. Els rilde. “Oh, maar het was ook zo heerlijk. Schatje kom, ga maar gauw liggen, dan zal ik jou nu eens lekker likken.” Anna ging meteen liggen en spreidde haar benen heel erg wijd. Ze zag er weer adembenemend uit, zo volledig in het leer gekleed en met dat open kruis in dat pak. “Goh,” zei Els. “Wat zie jij er toch geil uit in dat leren pak.” “Ja, geil hè,” lachte Anna. “Kom en kus me.” De twee vrouwen tongden weer erg geil met elkaar. Els zakte daarna langzaam omlaag. “Ik ga je kut eens helemaal uitlikken.” “Oh ja…” siste Anna. “Likken aan mijn geile kut, dat heb ik toch zo nodig, Els.” “Hmmm, dat dacht ik ook wel.” Els likte nu over Anna haar schaamlippen heen. “Is het lekker wat ik nu doe?” “Ja, lekker schat. Maar ik wil die kaars nu ook wel eens even in mijn kutje voelen?” “Oh, wil jij dat!” Els pakte nu die kaars en wreef ermee over en tussen de schaamlippen van Anna heen. “Zal ik hem eens in die hete doos van je steken, Anna?” “Ja Els, duw hem maar zo diep mogelijk in mijn kut,” kermde Anna. “Ontspan je dan maar wat. Hmmm, eerst maar een klein stukje en dan… helemaal in je kut naar binnen.” Els perste die kaars nu volledig in de kut van Anna. “Oh, wat zit hij nu diep in mijn kut,” hijgde Anna erg geil. De twee vrouwen kusten en tongden elkaar nu weer. “Ja, lekker geil hè?” Els duwde hem weer opnieuw heel diep in de wijd openstaande kut van Anna. “Oh, wat is dat een geil gevoel. Mijn kut zuigt dat ding helemaal naar binnen,” kreunde Anna. “Ja, lekker hè! Zo’n grote kaars in je geile scheur geperst te krijgen en dat dan nog wel door mij, geile slet van me.” “Ja, heerlijk toch,” hijgde Anna. “Oh… en je haalt hem nu ook zo lekker heen en weer in die natte kut van me.” “Zo… en nu ga ik ook je kut nog eens lekker uitlikken…” siste Els geil. Ze kroop op Anna haar spleet en ik zag hoe Anna nu kronkelde van geilheid. “Oh, je zuigt nu ook aan mijn klit en je duwt dat grote ding ook nog steeds in me. Oh ja, toe maar schat. Lik me en neuk me dan met die grote kaars in mijn geile doos.” “Oh, je kut staat nu echt helemaal open, jij geil wijf die je er bent.” “Ja, maar ik vind het ook zo heerlijk om door jou gebeft te worden en om dan ook nog eens met een dikke kaars verwend te worden door jou in mijn geile kut. Oh, je likt en neukt mijn kut klaar,” kreunde Anna het nu uit. “Ja, laat je maar gaan Anna. Laat die geile kutsappen van je maar komen.” “Ah… ik… oh…” hijgde Anna. “Ik kom nu al klaar!” gilde ze het uit. Ik had nu wel lang genoeg toegekeken naar dat geile tafereel en stapte daarom die andere slaapkamer maar naar binnen. “Oh, hebben wij je wakker gemaakt?” vroeg Els toen ze me opmerkte, terwijl ze die kaars nu rustig in en uit de wijd openstaande kut van Anna pompte. “Ja,” zei ik. “Nou, wat denk je ervan?” vroeg Els nu aan mij. “Waarvan?” vroeg ik quasi verbaasd. “Nou, van dit hete schouwspel,” lachte Els en ondertussen duwde ze die kaars nog dieper in de kut van Anna naar binnen. “Oh,” hijgde die. “Ze blijft me maar neuken met die dikke kaars. Kijk dan eens hoe ze me paalt, Johan!” Ik zag nu goed hoe die kaars in en uit haar kut bewoog en ook hoe Els over de grote kittelaar van Anna streelde. “Wil jij me nu niet even neuken, want ik zie een flinke bult in je slip zitten?” vroeg Anna me daarbij geil aankijkend. “Oh, mag dat?” vroeg ik, even geil naar haar terug kijkend. “Maar natuurlijk, lieverd. Kom maar gauw bij me. Els haal dat ding uit mijn spleet. Ik wil nu wel weer eens een echte penis in mijn kut voelen.” “Oh, is dat zo,” zei Els en perste meteen die kaars nog dieper in haar. “Oh, jij gemenerd,” kreunde Anna meteen. “Om dat ding nu zo diep in me te steken. Ik wil Johan zijn paal in mijn kut hebben.” “Nou, nog even wachten, hoor,” zei Els en ze pompte intussen gewoon door. “Stop nou toch even. Ik wil zijn pik voelen,” kermde Anna. “Hou je mond…” siste Els. “Ik rag dat kutje van je even uit, geile slet. Kijk, zo moet dat,” hijgde ze. “Kijk dan haar kut staat nu helemaal open voor jou pik, Johan.” Els haalde nu die dikke kaars eruit. Het ding droop helemaal van het kutgeil van Anna. “Goh Anna, wat zie jij er toch geil uit in dat leren pakje,” zei ik nu. “Ja, ik dacht wel dat jij dat ook geil zou vinden,” lachte Anna. “Kom nu maar gauw bij me en steek dat grote ding van je maar eens in mijn grote kut.” “Ik wilde je vandaag eigenlijk eens van achteren neuken,” zei ik hierop. “Oh,” lachte Anna. “Vind jij dat dan zo spannend?” “Ja Anna, dat vind ik echt supergeil. Je lijkt zo wel een hoer.” “Oh, een hoer,” zei ze. Ze draaide zich nu om en zei: “Maar dan wel een erg geile hoer zul je bedoelen en ik wil nu wel eens een flinke pik in mijn hete hoerenkut hebben. Kom op Johan en paal mijn hoerenkut maar eens!” Ik nam nu achter Anna plaats, nadat ik mijn slip had uitgetrokken. “Ga je haar weer lekker neuken?” vroeg Els, die naast me op haar knieën zat. Ze pakte mijn pik beet. “Ik duw hem wel in haar schatje. Kijk toch eens wat een geil gezicht, alleen een geile kut en de rest van haar is niet te zien, vanwege dat geile outfitje dat ze aan heeft.” Els begeleidde mijn pik nu naar de kut van Anna toe. “Alsjeblieft, steek hem er nou in,” smeekte Anna. “Kom maar, duw hem maar in haar kut, Johan,” zei Els. Ik duwde mijn pik in de kut van Anna. “Oh… eindelijk. Neuk me maar, schat. Naaien met dat geile ding van je. Ja, toe maar. Lekker, zover mogelijk in mijn geile spleet pompen,” hijgde Anna geil. Ik kneep intussen eens flink in haar borsten en tepels door dat lederen pak van haar heen. “Haal ze er maar uit, schat.” Dat deed ik dan ook. “Kom en knijp in mijn tepels. Speel met mijn tieten en neuk ondertussen mijn kut beurs met die grote paal van je!” riep Anna kermend. Ik kneep nu heel hard in haar stijve tepels. “Oh ja, toe maar. Je maakt me zo nog geiler, schatje.” Els kroop nu naar Anna toe en kroop tussen haar benen in en begon daar haar kittelaar en mijn pik te likken, zodra die uit haar kut te voorschijn kwam. “Oh, wat is dit geil,” kreunde Anna. “Geneukt en gelikt worden en dan wordt er ook nog eens flink aan mijn borsten geplukt. Oh ja, wat wordt ik daar geil van. Kom op en pomp me maar eens vol met die grote pik.” Ik stootte meteen wat harder in haar geile spleet. “Nu, wil ik wel weer eens op je zitten, lieverd?” vroeg Anna, me daarbij weer geil aankijkend.

Zo gezegd, zo gedaan. Anna kroop over me heen en zakte snel over mijn pik heen. “Geile schat van me,” kreunde Anna. “Je pik is toch zo lekker hard.” Ze begon nu op en neer te wippen. “Oh ja, wat heerlijk. Hij vult mijn kut weer helemaal op Els.” “Nou, ik wil ook wel eens even,” merkte die nu op. “Oh, nog eventjes. Jij mag zo, maar eerst kom ik… klaar!” schreeuwde Anna. “Ja,” kreunde en hijgde Anna. Ze tongde weer geil met me. “Oh, jij geile pomper. Jij neukt ook zo lekker met die grote pik van je.” Ze schokte nog eventjes wat na en kroop toen van me af. Meteen kroop Els over me heen. “Sorry hoor, maar er is geen pauze voor jou, liefje.” Ze begon rustig op en neer te bewegen. “Nou Anna, je hebt gelijk zijn pik is werkelijk keihard,” kreunde ze. Anna bewoog ondertussen de kontplug in en uit de reet van Els. “Oh, wat doe je nu?” kreunde die. “Ik word hier toch zo geil en heet van, door dat pompen van hem in mijn kut en dan ook nog eens die kontplug die zo strak in mijn kontje zit.” “Ja, geil hè, schatje van me,” fluisterde Anna en ze masseerde nu de stijve tepels van Els. Ondertussen had ze die dikke kaars weer bij zichzelf naar binnen geduwd. “Oh,” hijgde Anna geil, die kaars nu in en uit haar kut stotend. “Ik ben nog steeds zo geil.” Ze streelde nu ook haar klit, terwijl Els steeds harder op en neer begon te gaan op mijn harde pik. “Oh Johan, ik voel je lul nog harder worden,” kermde Els. “Ja,” kreunde ik. “Ik word ook zo geil van jullie twee. Iedere keer maar weer moeten neuken, omdat jullie twee van die geile wijven zijn.” “Lekker toch,” hijgde Els ze stak haar tong weer diep in mijn mond. Ze zoende erg geil met me. “Neuk me dan, lekkere knul van me. Naai me, rag mijn spleet maar beurs.” Ze draaide zich opeens van me af en ging op het bed liggen. “Kom schat en neuk me nu maar eens op deze manier.” Ik kreeg de kans daarvoor niet, want Anna zat alweer op me en duwde haar kut alweer over mijn pik heen. “Eerst ik,” hijgde ze. Kom op, neuken jij.” Ik begon meteen hard omhoog te stoten, iedere keer als zij met haar onderlichaam omlaag kwam. “Ja,” hijgde ze. “Ik kom alweer, schatje. Oh ja, ik stroom leeg op je pik.” Els trok me nu van Anna af en trok me bovenop zich. “Neuken Johan. Neuken, ik ben toch zo geil op die heerlijke pik van jou.” Ze trok me naar zich toe en kuste me weer. “Zuig ook eens aan mijn tieten, liefje.” Ik zoog aan haar borsten en speelde ook wat met haar tepels. “Oh ja, toe maar. Neem mijn tepels in je mond en zuig erop, daar wordt ik toch zo verschrikkelijk geil van. Lekker ventje van ons met je geile neukpik. Oh, wat neuk je me toch weer heerlijk.” “Nou, jij kan anders ook heerlijk neuken, hoor,” kreunde ik geil. “En Anna ook al, hoor.” “Oh lieverd, wat heerlijk om dat te horen. Is mijn kut echt zo lekker om te neuken?” vroeg Els nu hijgend aan mij. “Ja heerlijk, Els. Jij hebt een heerlijke kut en ook een geweldig lichaam.” Opnieuw zoende Els me. “Oh Johan, neuk mijn kut. Kom, toe maar. Lekker hard in mijn kut stoten. Ja, neuk me maar, tot jij en ik samen klaarkomen. Ja, toe maar. Neuk mijn spleet maar lekker klaar! Oh Anna, hij neukt mijn kut nu klaar!” gilde ze het weer uit. Anna pakte Els nu bij haar tepels beet en kneep er erg hard in. “Oh, jij geil wijf, je masseert mijn knoppen, terwijl ik klaarkom. Haal je pik eruit, Johan!” riep Els nu tegen mij. Ik trok mijn pik nu uit haar kut en er spoot meteen een lading dik kutgeil naar buiten. “Oh, ik spuit gewoon uit mijn kut!” kermde Els het uit. “Duw hem er weer in!” beval Anna mij. Ik stootte hem in een keer weer terug in Els. “Oh,” hijgde die nu. “Ga je me weer neuken met die superpik van je. Toe dan maar, geile knul. Neuk me maar lekker in mijn hete neukdoos. Oh god… ik… ah… ik… kom alweer klaar!” schreeuwde ze het geil uit. Ik stootte mijn pik nu weer helemaal bij haar naar binnen en Els sloeg meteen haar benen om me heen. “Spuit mijn kutje dan vol, schatje. Neuk me en spuit die dikke ballen van je leeg.” Ik kreunde en steunde. Els pakte mijn gezicht vast, keek me erg geil aan en siste: “Spuit alles in mijn doos… Schiet op, ik wil al je geile zaad in mijn spleet voelen…” “Ik hou het niet meer!” gilde ik nu. “Ik ga je volspuiten, Els. Oh ja, daar kom ik al!” Ik spoot en Els riep: “Lekker in me klaarkomen, geile bink van me! Die volle zak van je in mijn kutje legen!

Oh ja, toe maar, geile knul van me! Ik wil alles uit die pik van je in mijn kut hebben, hoor je me!” Ze stootte haar kut nog verder naar me omhoog, zodat ik echt alles in haar kut spoot. “Oh, hij blijft maar spuiten met zijn geile zaadpik. Tsjonge, het loopt gewoon mijn kut weer uit, wat is dat toch warm, lieverd van me.” Ik zakte vermoeid over haar heen en de beide vrouwen streelden nu mijn rug. “Oh, ben je dan zo moe, lieverd?” vroeg Els nu aan me. “Ja Els, erg moe, maar ook zeer voldaan, hoor,” antwoordde ik. “Ja, je hebt me echt heerlijk volgespoten, jij geile knul.” Els haalde haar vingers door haar spleet heen en likte ze daarna heerlijk af. “Heerlijk dat geile zaad van je. Ik ga nu ook maar eens douchen,” zei ze vervolgens en duwde me van zich af. Ik ging op mijn rug liggen om wat uit te rusten, althans dat dacht ik en was het ook mijn bedoeling. Maar Anna dacht daar echter anders over, want ze begon alweer aan mijn pik te trekken. “Alsjeblieft, laat me toch even wat bijkomen, Anna,” smeekte ik haar nu. “Nou, dat dacht ik niet lieverd. Ik wil neuken.” Anna kroop op me en duwde mijn halfstijve pik gewoon weer in haar kut. “Mmmm, lekker die pik. Oh, je wordt alweer harder, knulletje van me.” Ze begon me weer te berijden. “Ik wil zo meteen ook volgespoten worden, liefje van me en jij gaat dat doen in mijn geile kut. Ga jij alles wat je nog hebt in mij legen, geile knul. Lekker neuken. Kom nou, harder neuken. Toe!” Ik begon haar nu weer wat sneller te neuken. “Oh ja, vul me op liefje. Die pik van jou is toch zo lekker.” Anna zakte nu volledig over mijn pik heen. “Oh, je gaat nu zo diep in mijn kut en vind jij mijn kut ook al zo lekker?” “Ja Anna, jij hebt ook een heerlijke kut en een lekker lichaam.” “Oh lieverd, wat fijn,” zei ze. “Kom en woon mijn kut maar eens uit. Ik wil je pik helemaal in me hebben, totdat je gaat klaarkomen. Kom en neuk mijn kut.” Ze trok me omver, zodat ik nu bovenop haar lag. “Zo… en nu ga jij me klaar neuken en wel zo hard en diep als je maar kan,” zei ze hijgend. Ik begon nu hard op haar onderlichaam in te stoten. Anna hijgde en zuchtte het nu uit: “Ja, zo moet ik dus geneukt worden. Lekker die stamper in en uit mijn kut te voelen gaan. Ja, toe maar schatje. Harder, neuk mijn kut. Oh, wat diep ga je nu in en uit mijn kut. Ja schat, neuk je hete lerares maar naar een orgasme toe!” gilde ze nu. Ze keek me weer erg geil aan. “Oh ja, je neukt mijn spleet klaar, geile knul! Ik kom weer klaar op die dikke pik van jou!” Anna schokte nu weer alle kanten op met haar lichaam. “Oh, liefje van me, je hebt me weer klaar geneukt. Lieverd, ik wil nu dat je me in mijn geile reet neukt. Ga maar uit mijn kut en duw dat grote, geile ding van je in mijn kont. Opschieten!” Ik deed maar wat ze aan me vroeg. “Oh, eindelijk die lul van jou weer eens in mijn kontje. Kom en naai me maar eens flink in mijn hete kontje. Oh ja, zo wil ik het hebben. Oh, wat heb jij toch weer een flinke pik in mijn kont gestopt.” “Ja, lekker geil wijf van me. Ik heb een flinke dikke pik in jouw geile reet gestopt,” zei ik geil. Anna gaf me opeens een harde klap in mijn gezicht. “Ik ben nog steeds een dame voor jou, Johan en verder niets. Hou je mond nu maar dicht en neuk, want dat heb ik nodig!” Ze keek me aan. “Oh, jongetje toch, ben je nu boos omdat ik jou sloeg?” “Nee, mevrouw van Hulten,” zei ik formeel en met tranen in mijn ogen. “Kom en kus me, ik had het niet zo bedoeld,” zei Anna. Ze tongde nu met me. “Oh, kom en neuk je pik maar eens lekker leeg. Oh, wat zit hij toch diep in mijn kontje, jij geile neukerd van me. Je vult mijn hele kontje op met die dikke pik van je. Kom, ik wil nu je zaad hebben?” Anna duwde me omver, haalde mijn pik uit haar kont en begon me af te zuigen. Ze streelde mijn ballen en trok aan mijn pik. Ze draaide zich nu naar standje negenenzestig. “Lik mijn kut maar klaar, dan zuig ik intussen je pik lekker leeg,” zei ze hijgend. “Ja,” kreunde ik. Ik graaide naar de kaars die nog naast ons lag en stak die nu in haar spleet en zoog ondertussen fel op haar kittelaar. “Oh, jij geile vent. Ik kom klaar op die dikke kaars en dat geile gelik van jou.” Ook Anna spoot nu gewoon haar geil uit haar kut naar buiten. “Oh, ik sproei nu ook gewoon mijn kut leeg,” kermde ze en begon meteen nog harder aan mijn lul te zuigen. “Kom dan en spuit mijn mond vol. Ik wil je geile sperma daar hebben, Johan.” “Oh ja, ik kom al Anna,” kreunde ik gesmoord. “Oh ja, toe maar,” hijgde ze en hapte mijn pik gulzig haar mond binnen, terwijl ik begon te spuiten. “Mmmm,” kreunde ze. “Ja, toe maar, geile pik van me. Lekker dat geile jongenszaad van je in mijn mondje lozen.” Anna likte mijn hele pik schoon. De slaapkamerdeur ging weer open. “Zo,” zei Els. “En was het weer lekker, Johan?” “Ja Els,” antwoordde ik naar waarheid. “Nou, dan is het goed en ga jij nu maar eens lekker douchen. Want we moeten nog op stap.” Ik stond en liep naar de badkamer toe. Anna wilde met me meelopen. “Nee, wacht jij maar even bij mij, want anders grijp je die jongen weer,” zei Els lachend. “Nou en…” lachte Anna. “Straks als hij weer terug is, Els. Dan neuken we hem gewoon weer.” Nadat ik dat hele weekend flink door die twee geile wijven was afgeneukt, moest ik midden in de week op mijn vrije middag bij Els thuis langskomen. Ik belde aan en er werd vrijwel meteen al opengedaan, alsof ze achter de voordeur op me had staan wachten. “Hallo schat,” zei Els. Ze droeg ditmaal een vleeskleurige legging, die strak om haar onderlichaam heen zat. Haar bolle venusheuvel was hierdoor erg goed te zien. Haar schaamlippen tekenden zich gewoon af in die strakke broek. Verder droeg ze ook weer een strak T shirt, zodat ook haar grote borsten goed te zien waren. Haar harde tepels priemden er gewoon doorheen. “En… is het lekker wat je ziet?” vroeg ze en wreef over haar kut en haar schaamlippen heen. Ze kreunde daarbij lichtjes. “Goh, wat ben ik blij dat je er bent. Ik ben al de hele ochtend zo geil. Dat komt omdat ik weet dat ik jou voor me alleen heb, vandaag.” Ze liep op me af en kuste me. “Vandaag gaan we winkelen, want ik heb nodig weer eens wat nieuwe lingerie nodig en daarvoor moet jij met me mee, schatje.” Ze kneep even in mijn pik. “Oh, wat lekker hard is hij al, die geile penis van jou.” Ze begon nu door mijn broek heen mijn lul te masseren, hem zo nog stijver en groter makend. “Zo, is het goed schatje. Ik wil dat jij met een stijve pik rondloopt als wij gaan winkelen.” “Maar dan ziet iedereen het toch…” wierp ik tegen. “Nou en… Ik leeg je lul wel op tijd als jij te geil wordt. Kom mee, we moeten nu weg.”

Eenmaal in de winkelstraat aangekomen, moest ik met haar gearmd lopen. Ze heupwiegde daarbij flink met haar kont heen en weer. Sommige mannen keken naar ons en Els zei hierop tegen mij: “Laat ze maar lekker kijken, die geile mannen. Die zouden mij ook het liefst eens flink willen neuken.” Ze kneep weer eens flink in mijn pik. “Oh, wat heb jij toch een flinke bult in je broek.” Ze zoende me gewoon op mijn mond en wreef intussen haar kut stevig tegen mijn pik aan. “Lekker ding van me, met je geile pik.” Ze stak gewoon op straat haar tong in mijn mond. “Tong met me lieverd?” Ik deed maar wat ze wilde. “Mmmm.” Ze draaide nu wild met haar tong in mijn mond in het rond en kneep gewoon openlijk in mijn nu staalharde pik. “Lekker die grote pik van je. Maar genoeg, want anders gaat mijn spleet er nog van soppen door die harde pik van je. Kom, dan gaan we hier maar eens naar binnen.” Els trok me nu een dameszaak in, waar ze volgens haar hele mooie en spannende lingerie verkochten. Een verkoopster kwam al op ons toegelopen. “Goedemiddag, waarmee kan ik u helpen?” Ze bekeek Els en mij eens goed. Volgens mij keek ze naar Els haar spleet, die dan ook niet te missen was, omdat haar kutlippen heel duidelijk te zien waren in die strakke legging. Els opende hierdoor gewoon haar benen wat verder en deed ze toen weer dicht, zodat haar string nu tussen haar kutlippen klem kwam te zitten. Nu keek ze naar de verkoopster, die hierop niet reageerde, maar wel duidelijk nu naar Els haar kut keek. De verkoopster wendde nu haar blik van Els af. “Nou, ik zoek wat geile lingerie voor mezelf, want mijn vriendje hier vindt dat zo geil,” zei Els lachend. De verkoopster was niet erg onder de indruk van deze woorden, want ze zei snel: “Oh, maar dat is heel gewoon, hoor. Loopt u maar even met me mee.” Ze liep al voor ons uit. “Dat is een lekker wijf,” zei Els tegen mij. “Die lust er volgens mij ook wel pap van, denk ik zo. Nou, dat komt dan goed uit. Want uit mijn kut lekt het al en ik denk dat zij me ook wel lekker vindt,” fluisterde ze nu in mijn oor. Ze liep dan ook geil heupwiegend achter de verkoopster aan. Die schatte ik op een jaar of veertig, verder zag ze er wel leuk uit. Ze droeg een kort leren rokje met daaronder mooie, lange laarzen. Ook droeg ze een zwart leren jasje, dat strak om haar bovenlichaam heen sloot. Deze vrouw had ook een paar flinke tieten. Mijn pik begon dan ook weer opstandig te worden, dus probeerde ik maar eens ergens anders dan aan seks te denken, voor zover me dat lukte, uiteraard. “Oh Johan, kom eens hier?” hoorde ik Els nu roepen. Ik liep de kant van die stem op en zag tot mijn grote verbazing Els in een geil uitziend latexpakje staan, dat een open cup en een open kruisje had. Ik bekeek haar en zij mij… “Oh ja, dat dacht ik wel,” zei Els, wat geamuseerd. Want ze zag namelijk mijn harde bult. “Deze neem ik zeker. Kijk maar eens mevrouw, zijn pik begint al te groeien,” zei Els nu tegen de verkoopster. Die keek ook en zei hierop lachend. “Ja, inderdaad. Goh, wat een flinke bult heeft die al,” zei ze vervolgens. “Oh, maar je mag er ook wel even aan voelen, hoor,” merkte Els nu op. “Maar dat kan toch niet,” zei de verkoopster. “Oh… en waarom niet. Als jij nu even de winkel afsluit, dan kan het wel en Johan doet toch altijd wat ik zeg.” “Oh… nou, dan ben ik zo weer terug,” zei de verkoopster wellustig en met haar blik op mijn bult gericht. Ze liep snel bij ons vandaan. Els zei nu snel tegen mij: “Johan, ik wil haar hebben, dus laat je haar maar gewoon haar gang gaan.” “Ja maar…” sputterde ik voor de vorm tegen, want ik wilde dat wijf ook wel eens onder me hebben. “Niks maar. Ze is lekker en ik wil haar lichaam hebben en haar hete tong eens in mijn spleet voelen…” siste Els nu streng tegen me. De verkoopster kwam inmiddels weer teruggelopen en liet meteen op me af. “Mag ik er echt aan voelen?” vroeg ze nog eens. “Ja natuurlijk,” zei Els. “Maar hoe heet je eigenlijk? Ja, doe het maar.” “Oh, ik heet Sylvia.” Ze wreef al over mijn pik heen. “Tsjonge, dat is een harde paal. Ik wil hem naakt zien,” zei ze nu met een hese stem. “Nou, dan haal je hem er toch gewoon uit, Sylvia. Ik heet trouwens Els en dat daar is dus Johan.” “Dag Johan met je stijve pik,” lachte Sylvia. Ze knoopte mijn broek open en haalde mijn pik uit mijn broek. “Oh, wat een heerlijke pik is dat en ook nog zo groot. Nou Els, ik begrijp jou nu wel. Daar geniet jij wel van, zeker als hij je daarmee neukt!” “Ja, wat dacht jij dan. Daarvoor heb ik hem ook,” zei Els. Sylvia begon nu aan mijn pik te trekken. “Nou… nou… Johan, jij hebt echt een grote pik, zeg,” ging ze vervolgens verder. Ik kon alleen maar kreunen. Sylvia zakte wat door haar knieën heen en likte nu aan mijn eikel. “Mmmm, wat lekker, er komt ook al vocht uit zijn pik.” Els streelde intussen haar eigen kut en stak nu ook twee vingers daar naar binnen. “Pijp zijn pik maar eens. Dat vindt hij heel erg lekker, hoor Sylvia.” “Oh ja,” lachte die nu. “Is dat zo.”

Ze zoog opeens mijn pik haar mond binnen. “Mmmm, zo hard en groot. Nou jongeman, mijn man is niet zo groot geschapen, hoor. Jij hebt echt een grote leuter.” Ze slurpte luid aan mijn lul en kneedde ondertussen ook mijn ballen. “Goh, zijn ballen zijn ook al zo groot en zo dik, Els?” “Ja, lekker toch. Hij heeft er ook altijd heel erg veel zaad in.” Els liep nu op Sylvia toe. “Wil jij misschien eens lekker geneukt worden door die grote pik van hem?” “Oh ja, zeker weten. Ik droom al een tijdje van een flinke pik in mijn lichaam,” kreunde Sylvia. “Nou, kleed je dan maar eens uit,” zei Els, terwijl ze een hete blik op mij wierp. “Oh, maar dat doe ik zeker,” zei Sylvia. Ze trok haar rok meteen naar beneden. Daarna trok ze haar witte string uit. Ze had een paar dikke schaamlippen die al wat naar buiten stonden. “Ook je jasje en de rest,” zei Els nu. “Johan houdt wel van een paar flinke tieten en zo te zien heb jij die wel.” Nadat ze zich verder had uitgekleed, had Sylvia inderdaad een paar flinke borsten met een paar grote, keiharde tepels erop, die stijf naar voren stonden gepriemd. “Goh Sylvia, wat een harde tepels heb jij toch,” zei Els. Ze liep nu op haar af en kneep even in haar tepels. “Oh, wat doe je nu,” kreunde Sylvia. “Ik knijp in jou tepels, want ik wil jou ook hebben?” was hierop het antwoord van Els. “Maar dat heb ik nog nooit gedaan,” zei Sylvia. “Oh, maar dat went wel, hoor lekkertje van me.” Els begon nu aan Sylvia haar tepels te likken. Die kreunde nu luid. “Oh, wat doe je dat toch lekker. Ik wordt er gewoon geil van.” “Oh, wordt jij dat.” Ongegeneerd stak Els nu een vinger in Sylvia haar kut. “Oh, jij geilaard, jij bent daar al zeiknat,” zei Els. “Daar kan dus nog veel meer in.” “Ja,” steunde en hijgde Sylvia nu geil. “Vinger mijn kutje. Oh, wat geil maak je me nu. Dit krijg ik thuis niet hoor.” “Stil maar, ik zal je wel even verwennen,” zei Els en zakte door haar knieën heen en begon Sylvia haar kut nu grondig te vingeren en te likken. “Oh, maar wat doe je nu? Ik ben nog nooit door een vrouw aan mijn kut gelikt,” hijgde Sylvia. “Maar wat is dit toch heerlijk geil.” “Ja, lekker hè? Om nu drie vingers van mij in je geile doosje te voelen.” Els streelde nu ook de flink opgezwollen klit van Sylvia. “Wat doe jij toch allemaal met mijn kutje,” kermde Sylvia. “Stil nou maar. Ik verwen je spleetje schat en nu ga ik je kut eens stevig likken, liefje. Lekker likken.” Els bracht haar mond opnieuw tegen de kut van Sylvia aan en begon haar daar nu te likken. “Oh, je maakt me nu zo geil met dat gelik van je en die vingers van je in mijn kut!” riep Sylvia uit en trok meteen wat harder aan mijn pik. “Goh knul, wat een geile vriendin heb jij toch,” kreunde ze luid. “Ze likt mijn hete grotje uit,” ging ze hijgend kermend verder. “Trek aan zijn pik, daar wordt die dan heerlijk groot van voor die geile doos van je, heet wijf! Om je zomaar te laten pakken door mij…” siste Els nu geil tegen haar. “Ja maar, ik ben ook zo geil geworden,” kreunde Sylvia en pakte het hoofd van Els stevig vast. “Kom Johan,” zei Els nu tegen mij. “Ze is nu rijp om geneukt te worden. Neem haar maar…” Ik ging nu achter Sylvia staan, omdat Els van voren nog steeds aan haar kutje likte. “Kom en duw je grote pik maar eens in haar spleet,” zei Els nu. Ik duwde hierop mijn pik tegen de kut van Sylvia aan. “Oh, ga je me echt neuken, Johan. Doe je het wel rustig aan. Ik heb een erg strak kutje en die pik van jou heb ik daar nog niet eerder gehad. Zo’n grote als die van jou, al zeker niet.” Mijn pik ging al een stukje bij haar naar binnen. “Oh, rustig aan,” hijgde Sylvia opnieuw. “Stil maar. Kom Johan, nog iets dieper in haar gaan. Maar laat haar ook maar even wat wennen aan die grote pik van je,” zei Els nu ook. Ik duwde hierop mijn pik nu weer iets verder bij Sylvia naar binnen. “Oh, hij rekt mijn kut helemaal op met die grote lul van hem,” kermde Sylvia. “Kom Johan, ga nog maar eens wat dieper in haar,” zei Els nu. “Oh,” kreunde Sylvia. “Zo diep ben ik nog nooit geneukt. Oh ja, toe maar. Neuk me. Ik… zo… ah… diep… zit hij in me. Oh, jouw vriendje heeft nu wel een hele grote pik in mijn kut naar binnen geduwd.” “Dat is toch lekker en nu gaat hij je pas echt neuken, schatje. Kom op Johan, erin en eruit. Rek haar kut maar eens flink op. Doe het dan!” Els ging nu recht staan en zei: “Sylvia, jij gaat nu mijn kut eens lekker likken.” Ze duwde meteen haar kut stevig op Sylvia haar mond. “Nee… nee, dat wil ik niet. Alsjeblieft,” kermde Sylvia. “Hou je mond en likken. Ik heb jou kut daarnet ook gelikt en nu wil ik dat je mij eens gaat likken, geile snol die je er bent…” siste Els tegen haar. “Nee, dat doe ik niet hoor,” kreunde Sylvia nu. Els pakte het gezicht van Sylvia stevig vast en siste: “Oh ja, dat doe jij wel…” Ze wreef al met haar kut langs de mond van Sylvia heen. “Likken… schiet op. Hier met je tong!” “Nee! Oh, wat zit zijn pik nu diep,” kermde Sylvia opeens. “Open je mond. Ik wil gelikt worden,” hijgde Els weer. Sylvia kon echt geen enkele kant meer op. Aan de ene kant zat ze vast gespiest aan mijn pik en nu begon ze maar met haar tong over de kut van Els heen te gaan. “Ja, lik mijn scheur, geile teef en jij neukt haar maar diep in haar geile gleuf, Johan. Harder pompen. Neuk die dikke pik maar diep in haar kut…” siste Els geil. Ik begon nu heel diep en hard met mijn dikke en harde pik in de kut van Sylvia te stoten. “Oh, rustig aan,” kreunde Sylvia. “Oh, wat zit hij toch diep in mijn kutje met zijn paardenlul!” Ook Els begon nu te kreunen van geiligheid. “Stop ook eens wat vingers in mijn spleet. Toe nou, ik wil je vingers ook daarin hebben.” Sylvia stak er meteen drie vingers in. “Oh ja, toe maar, jij hete teef. Lik en vinger mijn hete spleet maar…” Ondertussen neukte ik Sylvia nog wat harder en dieper in haar strakke kut, die nu ook wel erg nat begon te worden. “Oh, wat heb jij toch een grote, ruime kut,” hijgde Sylvia tussen het likken en vingeren van Els door. “Ja, wat dacht je. Zeker doordat Johan me bijna elke dag wel neukt. Dan wordt je daar vanzelf wel wat ruimer,” kreunde Els geil. “Kom, ga maar lekker door, geile teef. Je likt zo heerlijk aan mijn lekkende kut. Oh ja, doe maar liefje van me. Jij bent een lekker rijp wijf en je likt me heerlijk van onderen,” hijgde Els opnieuw. “Oh, hij neukt me klaar!” gilde Sylvia het opeens uit. “Oh, wat ben jij toch lekker strak,” kreunde ik. “Die kut van Els is ook al zo lekker strak!” “Nog niet klaarkomen, hoor geil rotjong. Mijn kut moet zo meteen ook nog door je geneukt worden!” riep Els nu uit. “Goed Els,” zei ik snel. “Oh,” hijgde Sylvia. “Hij neukt zo lekker in mijn kut. Ja, paal mijn kut dan, zoals ik nog nooit door iemand genomen ben. Dieper naaien. Oh ja, toe dan. Neuk me. Neem mijn kut maar diep. Oh ja, ik… ah… ja… hij naait me klaar, die geile rotzak van jou!” Sylvia zoog zich nu helemaal vast op de kut van Els, die haar geile natte scheur over het gezicht van Sylvia heen wreef. “Lekker geil wijf van me,” hijgde Els. “Om zo lekker geneukt te worden door hem en om dan ook nog eens mijn natte kut in je gezicht te hebben. Oh ja, toe maar, geile spleet die je er bent. Geile, loopse teef!” “Ja!” gilde Sylvia nu. “Een loopse teefslet ben ik maar wel met een heerlijke staaf in me, die mijn kutje helemaal opvult. Oh jongen, wat een beheersing heb jij. Mijn man kan altijd maar een minuut of vijf echt neuken en dan spuit hij al. Maar jij blijft maar in me tekeer gaan. Geile neukerd. Zomaar mijn hete kut klaar neuken. Oh! Tsjonge… wat diep zit je toch in me. Nog nooit heb ik een pik zo diep in me gevoeld en ook gehad. Wat een heerlijk gevoel is dat toch, die grote pik van je. Oh jee, ik… ja… daar… ga… ik… alweer!” kreunde Sylvia. Els zakte snel weer door haar knieën heen en begon Sylvia weer aan haar kittelaar te likken. “Nee, hou op! Dit is teveel!” gilde die het nu uit. “Oh nee, niet doen!” “Hou je mond…” siste Els haar toe. “Ik lik die hete klit van je. Kom dan klaar, geil wijf. Laat die kut van je komen. Hou je maar niet in.” “Oh, wat is dit geil. Ik… oh… niet normaal,” hijgde Sylvia. “Oh ja, daar kom ik alweer. Het loopt nu gewoon uit mijn kut. Oh, wat wordt ik toch heerlijk verwend door jullie tweeën!” Ik trok mijn nog steeds harde pik uit haar kut vandaan en Els lebberde nu intussen heerlijk Sylvia haar kut uit. “Nu kan ik echt niet meer,” zei Sylvia, die trillend op haar benen stond. Ondertussen duwde Els me naar de grond toe. “Ga eens liggen,” zei ze. “Ik wil nu ook je pik wel eens in me voelen.” Ze zakte over me heen en begon meteen mijn pik met haar kut te melken. “Eindelijk Johan. Eindelijk die pik van jou weer eens in mijn geile scheur. Neuk me, stoot mijn kut vol, lieverd van me. Naai mijn hete doos. Kom nou en stoten dan,” zei ze hijgend. “Sylvia kijk dan eens hoe die grote, dikke pik van hem helemaal in me verdwijnt.” “Oh ja, wat diep gaat hij in je Els,” zei Sylvia geil. “Ja… en het is zo lekker,” hijgde Els weer. “Johan, ik wil nu weer eens onder liggen, dan kun je me helemaal keihard neuken, schatje van me.”

Ze duwde me van zich af. “Kom Sylvia, hou mijn benen eens wijd.” Die pakte hierop de benen van Els beet, duwde ze wijd en ging toen met haar kut boven de mond van Els zitten. “Dat dacht ik wel,” mompelde Els en zoog zich meteen vast aan de kut van Sylvia. “Kom Johan en neuk me,” mompelde ze nu tegen mij met die kut van Sylvia op haar mond. Ik ramde mijn pik nu keihard in en uit de drijfnatte kut van Els. “Ja, nog dieper in me pompen! Stoot mijn kut maar vol. Nee, nog niet stoppen!” gilde Els. “Oh, wat zit je toch weer diep in me!” “Goh,” fluisterde Sylvia. “Wat een enorme paardenlul gaat er toch in haar spleet. Ja, rag haar kut maar uit. Oh… en wat zuigt ze nu hard aan mijn klit, terwijl jij in haar stoot. Neuken maar, jij geile dekhengst. Naai die kut van haar!” “Oh ja, hij zit nu zo diep,” kreunde Els het uit. “Oh Johan, spuit me dan vol. Ga eens van me af, Sylvia. Ik vind het heerlijk als hij me aankijkt, terwijl hij zijn lading in me knalt.” Sylvia kroop nu van Els af en begon nu haar kittelaar te masseren. “Oh, jullie maken me klaar, stelletje geilaards.” Bij Els spoot nu het geil uit haar kut. “Oh, ik spuit gewoon uit mijn geile kut! Oh, neuk me dan!” Sylvia begon opeens spontaan aan de kut van Els te likken. “Oh, ga jij me nu zomaar likken, liefje van me, terwijl ik ook nog eens heerlijk geneukt wordt, lekker geil ding van me. Eerst niet willen likken en nu zomaar op mijn geile spleet duiken!” “Ja, jullie twee hebben me ook zo heet gemaakt. Oh, kijk eens wat een dikke lul er nu in die spleet van jou gaat!” riep Sylvia geil uit, terwijl ze nu de dikke en keiharde tepels van Els masseerde. “Oh ja, toe maar. Masseer mijn tepels maar, geil wijf. Oh ja, hij heeft nu eenmaal een heerlijke grote lul en die wil ik elke dag wel in me hebben. Oh ja, toe maar geile knul. Dek je directrice maar eens goed. Oh ja, neuk me maar weer eens heerlijk. Toe, neuk me dan, Johan. Nog dieper in me komen. Oh ja, je rekt mijn hele kut nu op. Oh, wat lekker, hè Johan, die kut van mij om je grote pik.” “Oh ja Els, je kut is gewoon zeiknat.” “Ja lieverd van me, dat komt door al dat gestamp van jou. Oh, wat wordt je nu dik. Ga je me weer volspuiten, schatje?” “Ja, toe maar,” zei Sylvia. “Spuit je lading maar in haar wijd openstaande kut.” “Ja!” gilde ik. “Ik kom klaar!” Els pakte meteen mijn gezicht vast en riep: “Spuit mijn kut dan vol met die eindeloze paal van je!” Ze sloeg haar benen om me heen. “Spuiten! Loos je zaad maar lekker in mijn hete kut. Toe maar, hete knul van me! Lekker je ballen legen in mijn hete en geile kut!” “Oh ja Els, ik spuit mijn ballen leeg,” kermde ik en schokte en beefde intussen. “Oh ja, kom maar lieverd,” kreunde Els. Ze sloeg haar benen nog steviger om me heen en bewoon met haar kut om zo maar alles in haar te krijgen. “Oh, je pik klopt gewoon in mijn kut. Oh Johan, wat een hoop zaad spuit je weer in mijn geile lichaam. Was het lekker lieverd? Heb je weer fijn geneukt en in me gespoten met die geile pik van je? Zijn je ballen weer goed leeg gemolken door mijn zaadvragend kutje?” “Ja Els,” kon ik alleen nog maar kreunen. “Nou, dan is het goed, schatje van me. Lekkere neukerd van me.” Ik zakte nu onderuit op haar goed gevulde lichaam. Mijn pik glipte hierdoor ook uit haar spleet. Sylvia dook meteen op mijn pik en likte de zaadresten en de kutsappen van Els er af. “Hmmm, wat is dat lekker dat geile sapje van zijn sperma en jou kutsappen. Het smaakt echt heerlijk,” kreunde Sylvia geil. “Oh, wat een geil wijf ben jij toch. Jij bent niet alleen een heerlijke neukster, maar likken kan je nu ook. Kom je vanavond ook naar ons toe?” vroeg Els nu aan haar. “Oh, mag dat dan?” vroeg Sylvia. “Ja, liefje van me, dat mag je,” zei Els. “Oh, wat geweldig,” lachte Sylvia. “Maar is hij er dan ook?” “Maar natuurlijk,” zei Els. “Ik moet nog wel een keer door hem geneukt worden en ik niet alleen hoor,” zei ze nu lachend, ondertussen weer geil kijkend naar Sylvia. “Nou, ik wil die paardenlul van hem ook nog wel een keertje voelen,” gaf Sylvia nu schoorvoetend te kennen aan ons. Die twee spraken nu meteen af voor die avond, zonder mij daarvoor toestemming te vragen. “Nou schat, dan gaan we nu maar naar huis. Want jij moet wel even wat rusten, want Anna zal jou mast ook nog wel even in zich willen hebben,” zei Els nu tegen mij. Ik zei hier maar niets op en hoopte maar dat ik die drie geile vrouwen aan zou kunnen… We liepen even later de winkel weer uit, nadat ik dus die verkoopster van Els had moeten neuken. Ook al omdat zij die vrouw zelf ook erg lekker had gevonden en zeker nadat zij die zelf ook onder handen had genomen. Ik had Els toen weer eens flink volgespoten met mijn sperma. “Goh Johan, ik ben nog steeds erg geil en mijn spleet lekt nog steeds van jou hete sperma. Kom mee, ik wil verder met je neuken,” zei Els nu. “Maar waar dan?” vroeg ik. “Oh, we vinden wel ergens een plekje, waar jij me nog even lekker door kan raggen met je lekkere pik.” Els kneep in mijn pik en wreef er overheen. Ze had haar vleeskleurige legging weer aan en daar werd ik enorm geil van, omdat je alles gewoon kon zien. Ik kneep dan ook in haar heerlijke, wulpse kontje, die van links en naar rechts deinden. Sommige mannen die ons passeerden, keken gewoon naar haar spleet, die je gewoon zag zitten, want haar kutlippen puilden hier in uit. “Ze kijken naar mijn spleet,” fluisterde Els nu in mijn oor. “Goh, daar wordt ik nog geiler van. Kom mee, daar is een restaurant.” We liepen daar naar binnen en bestelden twee koffie. Een jonge neger kwam de bestelling opnemen. Ik zag Els meteen gluren naar zijn kruis. Ze ging ook wat verzitten, zodat die jonge knul nu recht tegen haar kut aan keek. Zijn blik bleef er strak opgericht. Els opende nu haar benen weer. Die neger slikte even en Els keek nu naar zijn kruis, die inmiddels een flinke bult had opgeleverd. “Twee koffie, liefje,” zei Els tegen hem. “Ja mevrouw, dat komt er zo aan,” zei hij. “Dank je wel.” Els deed haar benen weer wat verder uit elkaar. “Is het lekker wat je ziet, geile knul?” vroeg ze onopvallend. “Wat bedoelt u?” “Nou je kijkt zo naar mijn kut!” was hierop de repliek van Els. “Oh… euh… ja maar…” Els stond op en zei nu: “Ik ga even naar de wc, jongeman. Dus als jij wat van me wilt, dan kom je maar met me mee.” “Oh, maar mevrouw, ik werk hier.” “Nou en… wat zou dat.” Els liep heupwiegend weg.

Die jonge neger keek nu even naar mij. “Wat moet ik doen?” vroeg hij nu aan mij. “Nou als jij dus wilt neuken, dan zou ik maar gaan lopen,” zei ik. De neger snelde nu weg in de richting van de toiletten. Ik bleef nog even zitten en besloot toen ook eens te gaan kijken. De toiletten waren ver achterin het restaurant. Daar aangekomen, opende ik voorzichtig de deur… “Doe je broek uit,” hoorde ik Els zeggen. De jonge neger liet zijn broek snel zakken. “Oh, tsjonge… wat een dikke, zwarte lul heb jij,” lachte Els. Ze liep nu op hem af. Ze draaide die neger wat om, zodat ik goed kon zien wat ze deed. Ze trok aan zijn zwarte pik, die inderdaad behoorlijk dik was. “Oh,” kreunde die neger nu. “Lekker hè, een hete dame die nu aan jou dikke, zwarte pik trekt?” vroeg Els hijgend. “Ja mevrouw, ga door alsjeblieft!” “Oh zeker ga ik door. Ik wil dat zwarte ding wel eens zien spuiten!” “Oh mevrouw. U trekt zo lekker aan mijn pik.” “Ja liefje, daar ben ik heel goed in,” zei Els. Ze zakte door haar knieën heen. “En nu ga ik jou zwarte penis eens lekker pijpen.” Els zoog zijn zwarte lul in haar mond en begon nu op en neer te gaan met haar mondje. “Oh mevrouw, wat is dat heerlijk. Ja, pijp mijn zwarte paal!” “Oh, maar natuurlijk liefje. Ik ga jou pik lekker leegzuigen.” Els kneedde ondertussen ook zijn flinke zak. “Tsjonge… wat een dikke balletjes heb jij, lekkere knul. Daar zit vast en zeker veel sperma in?” “Ja,” kreunde die jongen nu. “Van een hele week, mevrouw!” “Oh, lieverd wat fijn,” hijgde Els. Ze begon meteen wat harder te zuigen. “Ik wil dat jij je geile zaad uit je zwarte paal spuit!” “Oh mevrouw, dit hou ik niet zo lang meer vol,” kreunde hij nu. “Hmmm, dat weet ik jongetje. Je zwarte pik staat gewoon op knallen.” Els begon meteen nog steviger eraan te trekken. “Oh… ik… ga… spuiten,” kreunde die neger. “Hmmm, toe maar. Ik wil jou geile zaad drinken, liefje van me,” hijgde Els nu. De jongen begon te schokken. “Oh… daar… kom… ik… al…” hijgde hij nu. “Oh, toe dan. Spuit alles maar in mijn mondje, geile pik van me.” De jongen spoot nu een flinke lading sperma en Els slikte zoveel mogelijk ervan haar mond binnen. “Ja, toe maar liefje,” kreunde Els het geil uit. Haar hals, kin en ook haar hele gezicht zaten nu onder het sperma. “Oh, wat heb jij veel gespoten, jij geile neger.” De jongen schokte nog wat na en Els likte en zoog weer aan zijn pik die niet slap werd. “Oh, die negerpik van je blijft hard. Wil jij misschien ook nog neuken?” “Oh ja, mevrouw. Alsjeblieft, mag ik dat doen?” “Maar natuurlijk. Ik wilde altijd al eens een negerpik in mijn kutje voelen en zeker zo een als jij daar hebt.” Els trok nu snel haar legging uit en ging op de wastafel zitten. “Kom lieverd en neuk me dan in mijn geile spleet,” zei ze geil. De jonge neger nam met zijn enorme erectie voor haar plaats. “Kom en stoot hem maar in mijn ruime kut,” hijgde Els. De neger stootte zijn dikke pik nu in Els. “Oh, wat een dikke mast stoot jij nu in mijn kut. Oh ja, toe maar. Geneer je niet. Neuk me. Oh, je stoot tegen mijn kutwanden aan met die zwarte mast van je,” kreunde en steunde Els nu. “Oh mevrouw, u bent zo heet. Maar vind u vriendje dit niet erg dan?” “Oh nee, hoor,” hijgde Els “En dit is ook niet het moment om daaraan te denken, als je me neukt. Dus stoot dat dikke ding maar heen en weer. Oh, wat een dik geval zit er toch in mijn scheur. Kom en neuk me dan klaar!” gilde Els nu opeens heel luid. Het geil spoot nu gewoon weer uit haar kut. “Oh mevrouw, u spleet spuit gewoon!” “Ja, geil hè! Geile neger neuk dan verder, ik ben nog steeds geil! Pompen dus met die zwarte paal van je!” kermde Els. Die jongen stootte nu krachtig in en uit Els haar kut. “Oh ja, toe maar. In en uit mijn geile spleet met die zwarte pik van je,” hijgde Els. De jongen stootte nu steeds harder in haar spleet naar binnen. “Oh mevrouw, ik… kom… klaar…” kreunde die neger nu. “Ja, alles in mijn spleet legen. Spuit me vol, geile neger. Ja, toe maar.” Els klemde haar benen stevig om die jongen heen, terwijl hij in haar klaarkwam. “Oh, je pik blijft spuiten. Hij klopt helemaal in mijn kut.” De jongen trok zijn pik nu uit haar en Els haar kut stond helemaal open en het sperma droop gewoon uit haar kut. “Oh kijk eens, je zaad heeft mijn spleet gewoon overvol gemaakt. Zo, maar nu is het genoeg geweest.

Kleed je maar weer aan en schrijf je telefoonnummer maar eens voor me op, want ik wil jou wel eens wat vaker zien,” zei Els nu tegen hem. Die knul kleedde zich weer aan en besloot dat andere toen ook maar te doen. Hij opende de deur verder en keek me daarbij recht in mijn ogen aan, waarna hij snel doorliep. “Kom maar binnen, hoor Johan.” Ik deed de deur helemaal open. “En wat vond je ervan?” vroeg Els nu aan mij. “Je bent een snol!” zei ik kwaad. Els liep op me af en zei: “Ja, dat klopt, een geile slet die vaak geneukt wil worden en hij was lekker. Maar jij neukt me nog beter, hoor.” “Nou, ik wil dit niet meer,” zei ik nu. “Oh jawel hoor. Jij wordt er ook geil van en jij doet wat ik zeg, want anders bel ik je ouders en vertel ze dat zij oudere vrouwen neukt.” Els pakte me vast en zoende me op mijn mond. Ze duwde haar tong in mijn mond en pakte ondertussen mijn pik ook weer beet. “Oh, nou je pik denkt er echter anders over als jij.” Ze streelde mijn pik die weer keihard was. “Zie je wel. Ben jij ook zo geil, lieverd?” “Ja,” kreunde ik. “Zal ik je hier klaarpijpen, of als we weer thuis zijn?” vroeg ze. “Als we weer thuis zijn, dat heb ik liever,” antwoordde ik. De jonge neger kwam intussen weer aangelopen met zijn telefoonnummer. “Ga maar weg. Het was eenmalig,” zei Els tegen hem. Ze liep langs hem heen en trok mij met zich mee naar buiten. Weer bij haar thuis aangekomen, trok ze snel mijn broek naar beneden. “Oh Johan, jij hebt toch een zo grote paal, lieverd van me!” Ze zoog even wat aan mijn pik, liet me toen weer los en zei: “Kom, we gaan eerst even douchen…” Het was intussen alweer een tijdje geleden dat ik bij Els langs was geweest, maar die dag moest ik van haar maar weer eens langskomen. Ik belde aan en er werd opengedaan door Anna. “Zo, lekkere knul van me. Wat fijn dat ik jou ook weer eens zie,” zei ze. Anna had de afgelopen tijd mijn vriend Peter flink afgeneukt. Maar die was helaas voor haar verhuisd, zodat ze mijn pik wel weer eens in haar kut en kont wilde voelen. “Kom binnen,” zei ze en daar trok ze me tegen zich aan. “Kus me!” Met haar onderlichaam wreef ze langs mijn pik heen. Ze stak haar tong in mijn mond. “Hmmm, wat is dat lang geleden,” hijgde ze. Haar hand gleed al over mijn pik heen. “Lekker, je pik wordt alweer hard.” Ze haalde mijn lul nu uit mijn broek. We stonden allebei nog steeds in de smalle gang. “Maar Anna…” “Nu, niet zeuren Johan. Ik wil je pik voelen,” zei Anna. “Nou en… anders ik ook wel,” zei Els, die ook de gang ingekomen was. Ze liep op me af en de beide vrouwen pakten me bij mijn pik beet. “Maak hem maar goed hard,” zei Els nu tegen Anna. “Wat dacht je dan,” zei Anna en ze likte al aan mijn pik, terwijl Els nu de voordeur dichtdeed. Els ging nu achter Anna staan en begon haar bloes los te knopen. Ze haalde de grote tieten van Anna eruit. Kneep eens flink in haar tepels, terwijl ik intussen stevig door Anna werd afgezogen. “Oh ja, masseer mijn knoppen! Maak me geil!” kreunde Anna. “Maar natuurlijk maak ik jou geil,” hijgde Els. Ze wreef al over en tussen Anna haar korte rok. “Oh ja, toe maar. Maak mijn spleet nat,” kreunde Anna geil. Ik zag nu hoe Els met haar handen onder de rok van Anna verdween. “Oh, je spleet druipt alweer, hete slet! Wacht maar…” Els trok nu Anna haar rok uit. Die droeg vandaan eens geen slipje, maar wel een paar mooie, zwarte kousen. “Oh, nu duwt ze er ook alweer een paar vingers bij me in,” hijgde Anna. Ze zoog hard op mijn pik. “Tsjonge… wat is jou pik weer lekker groot, Johan,” hijgde Anna, daarbij erg geil naar me kijkend. “Zullen we nu eens lekker gaan neuken? Lekker die dikke lul van je weer in mijn kut stoppen?” “Ja,” kreunde ik. “Oh, u maakt me zo geil, Anna.” “Oh, dat is fijn om te horen. Kom, we gaan naar boven, want ik wil geneukt worden.” In de slaapkamer werd ik door hun op het grote bed geduwd. “Liggen, geile knul,” hijgde Anna. Ook Els kroop nu op het bed en haar kut lekte al. Ze masseerde haar druipende kut. Ze stak er nu twee vingers diep in. “Oh, mijn spleet is gewoon zeiknat,” kreunde ze. Els kroop nu op mijn gezicht. “Je weet wat ik wil,” kreunde ze en spreidde nu haar gezwollen schaamlippen. “Kom eens hier met je tong. Alleen maar uitsteken.” Ik stak mijn tong naar buiten uit mijn mond en Els wreef met haar kut nu over mijn tong heen. “Oh, wat lekker,” hijgde Els. “Ja toe maar, lik mijn geile kut.” Ik voelde hoe Anna intussen over mijn pik heen zakte. Ze was erg nat en ook erg warm in haar lekkende kut. “Oh,” kreunde Anna. Ik voelde hoe ze nu op en neer begon te bewegen. “Oh, wat hard is zijn pik weer,” kermde Anna. “Maar natuurlijk Anna. Hij is al twee weken niet meer door mij gevraagd. Zodoende zal zijn pik en ballen wel vol zitten met dat geile sperma van hem,” zei Els. “Oh, wat fijn,” kreunde Anna en ze zakte nu volledig over mijn harde pik heen en bleef daar even rustig zitten. Ze kneep wat met haar kutspieren, wat een geweldig gevoel voor me was. “Oh, wat voel ik Johan zijn dikke paal nu toch goed. Weet je dat jou vriendje Peter door mij flink geneukt is, de laatste tijd?” “Ja,” kreunde ik, maar kon intussen niet veel meer doen, want de natte spleet van Els wreef nog steeds over mijn mond heen. “Likken…” siste die nu. “Lik mijn klit, terwijl Anna je pik verwend,” hijgde Els. Ik zag uit mijn ooghoeken hoe ze elkaar weer geil tongden en ook in elkaars tepels knepen. “Oh,” kreunden ze nu allebei tegelijk. Ik voelde nu hoe de natte spleet van Anna zich samenkneep. “Tsjonge… ik kom nu al klaar,” hijgde ze. Ze schokte wild op mijn pik en haar kut wreef over mijn buik heen, terwijl mijn pik nu helemaal in haar klaarkomende schede zat. “Even ruilen, schatje,” zei Anna nu.

De twee vrouwen wisselden snel van plek en ik moest nu de spleet van Anna eens goed doorlikken. “Helemaal likken, hoor schatje,” kreunde Anna tegen me. Die twee wulpse vrouwen lieten me geen ogenblik tot rust komen. Els neukte mijn keiharde paal nu af. “Oh, wat heerlijk weer, die grote pik van hem in mijn geile spleet te voelen. Ja, om weer eens lekker geneukt te worden. Ja toe maar, stoot dat grote geval van je maar in mijn kut, Johan. Neuken zeg ik je. Ik moet weer eens flink gesmeerd worden daar,” kreunde Els geil. “Kom maar eens op me liggen?” zei ze nu tegen mij. Anna had echter wat anders in gedachten. Zij ging nu op Els liggen en die twee rijpe spleten van hun, kwamen hierdoor op elkaar te liggen. “Kom Johan, neuk ons maar eens om de beurt,” zei Anna nu. Ik stak mijn pik eerst in de kut van Els. “Ja, naai mijn kut dan, jij geil rotjong! Neem me diep in mijn spleet! Neuk me dan klaar met je grote pik! Oh ja, toe maar! Diep in me stoten!” riep Els nu tegen mij. “Ik wil dit ook!” gilde Anna het nu uit. “Nee…” siste Els. “Eerst neukt Johan me klaar,” hijgde ze. Anna nam Els haar harde tepels nu in haar mond en begon er hard aan te zuigen. “Ja, zuig aan mijn tepels, jij geile slet!” kermde Els. “Oh, ben ik een slet. Nou, jij bent anders ook een hete snol, hoor!” riep Anna nu tegen Els. “Ja, hij neukt mijn kut… klaar!” hijgde en gilde Els nu. “Ah, ja toe maar! Neuk mijn kut dan klaar! Oh… ah… hmmm… daar kom ik!” Els schokte en maakte nu wilde bewegingen. “Oh, mijn kut spuit! Ja Johan, je hebt me klaar gepaald met je grote pik!” Ik trok mijn lul nu uit haar en stak hem nu bij Anna in haar kont, omdat ik heel goed wist, dat ze daar altijd wel naar verlangde. “Oh, hij duwt hem in mijn kontje,” kermde Anna meteen. Els pakte Anna nu bij haar gezicht beet en vroeg: “En zit hij er lekker diep in, schatje?” “Ja,” hijgde Anna. “Hij gaat er helemaal naar binnen.” Ze kusten elkaar weer en begonnen weer te tongzoenen. Ik pakte Anna nu bij haar heupen beet en begon mijn grote lul nu diep in haar geile kont naar binnen te pompen. “Oh, zo diep zit hij nu in mijn geile kont,” hijgde Anna. “Ja, laat jij je maar eens lekker diep in je lekkere kontje neuken door Johan. Kom, stoot hem maar diep in haar hete kont, Johan. Neuk haar!” zei Els, geil naar ons kijkend. “Oh,” kreunde ik. “Dit hou ik niet lang vol meer, hoor,” hijgde ik en ik keek nu hoe mijn grote en dikke lul in en uit Anna haar kont ging. “Oh, wat ga je weer diep in me met je grote, geile pik, liefje van me. Ga je al komen dan?” hijgde Anna, intussen geil achterom kijkend. “Oh, mag dat dan,” kreunde ik, flink geil geworden. “Nee, ga eruit. Wij gaan jou zaad uit je pik zuigen,” zei Anna nu. Ze duwde me terug op het bed. “Nog even wachten, liefje.” Els pakte nu wat handboeien uit het nachtkastje en maakte me daarmee vast aan het bed. “Zo schatje, straks zullen we jou eens flink verwennen.” Ik kon door die boeien geen kant meer op en die twee geile vrouwen lieten mijn pik nu voor wat het was… Ze begonnen nu elkaar te verwennen. Ze likten heerlijk aan elkaars spleetje, maar lieten mij intussen wel met rust. “Oh Els, kijk eens zijn pik is nu echt keihard.” “Ja,” hijgde Els “En hij is ook zo groot. Kom en lik me eens lieverd?” Anna kroop nu tussen haar dijen en likte aan Els haar druipende kut. Ik werd intussen helemaal gek gemaakt door die twee geile vrouwen. “Oh… alsjeblieft Anna, Els, mijn pik staat op springen,” kermde ik. “Nog even wachten, hoor lieverd,” hijgde Anna, terwijl ze nog steeds tussen de dijen van Els lag te likken. Haar spleet zat vlak voor mijn steigerende lul. “Kijk,” kreunde Els. “Hij wil in je kut met die geile pik van hem.” De spleet van Anna kwam nu wat dichterbij mijn lul, maar ze stopte hem er niet in. Ik werd hierdoor gewoon gek van geiligheid. “Wat is er toch liefje,” lachten ze nu gezamenlijk. “Oh, alsjeblieft, mag ik er niet eventjes in?” vroeg ik nu haast smekend. “Ja… ja… en dan meteen dat hete zaad van je in mijn kut lozen,” zei Anna en ze kroop naar mijn pik en likte even aan mijn eikel. Ik huiverde meteen. “Oh,” zei ze en stopte ook meteen weer. “Kijk er druipt al geil uit zijn eikeltje,” zei Anna. Ook Els kwam er nu bij. De twee vrouwen lagen nu met hun gezicht voor mijn pik, maar raakten hem niet aan. “Zullen we hem dan maar klaarmaken, Els?” vroeg Anna. “Oh ja,” kreunde ik. “Alsjeblieft?” “Nou, vooruit dan maar,” zei Els. Ze begonnen nu om beurten mijn pik af te trekken en af te zuigen. “Oh, kijk eens zijn pik gaat spuiten,” hijgde Anna. Ik ontplofte bijna meteen. Mijn zaad spoot alle kanten op. Ze hapten mijn pik in hun hete mondjes naar binnen. “Hmmm… ah… spuit je ballen maar leeg,” kreunden ze tegelijk. Ze trokken mijn pik helemaal leeg. “Oh ja… toe dan maar, geile knul! Kijk dan eens wat veel die geile lul van hem weer spuit!” riepen ze nu beiden in koor uit. Ik bleef intussen maar doorspuiten en de beide vrouwen zaten helemaal onder mijn sperma. Ze likten elkaars borsten af en bleven maar aan mijn pik zuigen. “Tsjonge… zoveel heeft hij nog nooit gespoten met die grote pik van hem,” zeiden ze, elkaar daarbij geil aankijkend. Ze stonden op van het bed en lieten mij daar geboeid op liggen. “Maak me los,” snikte ik. “Oh nee, hoor. Jij blijft bij ons. We gaan ons straks eens flink laten palen door die lekkere pik van jou. We willen nog veel meer geneukt worden,” zeiden ze nu tegen mij.

Ze verlieten de slaapkamer en lieten mij onwetend achter wat er nu nog allemaal met me verder zou gaan gebeuren… Zoals gezegd lag ik dus vastgebonden op het bed. Er was intussen al een flinke tijd voorbij gegaan toen de slaapkamerdeur weer open ging. Het was Anna. “Dag schatje van me,” zei ze. Ze had haar leren bodystocking weer eens aangetrokken. Ze zag er weer heerlijk geil uit. “Els is even weg, dus neem ik jou maar eens even onder handen,” zei ze en kwam op het bed naast me liggen. Ze trok weer aan mijn lul, die hierdoor meteen begon te groeien. “Ja, dat dacht ik wel,” zei ze. “Weet jij dat ik Peter en zijn vader allebei heb liggen neuken?” vroeg ze nu aan mij. “Oh ja,” kreunde ik. “Ja, wat dacht jij dan. Ik ben bij hun thuis geweest toen hij nog hier woonde. Ik kwam binnen in een erg geile outfit. Ik had een kort rokje aangetrokken en zijn vader bleef maar naar me kijken. Dus dacht ik dat hij ook wel eens met me wilde neuken. Dus besloot ik die man dan maar eens flink op te geilen. We zaten aan de tafel en ik zat rustig met mijn voet die geile man zijn zak te strelen en die man kreeg me daar een toch een erectie van.” Terwijl ze dit aan me vertelde, trok ze stevig aan mijn lul. “Nu, ik ben toen naar de wc gegaan en Peter zijn vader sloop toen achter me aan. In de wc greep die geile vent me meteen bij mijn borsten beet en zijn andere hand verdween al snel onder mijn rok. Hij duwde meteen twee vingers in mijn druipende grotje. Toe maar, kreunde ik. Vinger mijn kutje maar. Hij duwde nu twee vingers in mijn kut en kneedde ondertussen met zijn andere hand mijn gevoelige tepels.” Ondertussen had Anna haar tepels in mijn mond geduwd. “Zuigen,” hijgde ze. Ik zoog nu aan haar harde tepels en zij vertelde intussen weer verder. “Toen moest ik van hem op mijn knieën en zijn werkelijk erg grote pik in mijn mondje nemen. Die vent had ook een heerlijke, grote volle zak en ik wilde nu niets anders meer dan door die pik van hem in mijn spleet geneukt worden, want ik hou nu eenmaal van een grote paal, Johan, zoals je weet. Ik draaide me dan ook om en hij prikte toen zijn pik van achteren zo in mijn geile kut. Ja, toe maar, stoot dat grote ding er maar helemaal in, fluisterde ik en hij naaide me toen op een heerlijke manier in mijn spleet.” Anna kroop ondertussen op mijn pik. “Zoals jij nu in me gaat, zo neukte die man mijn spleet dus ook.” Anna begon mijn pik nu af te rijden als een amazone. Ondertussen vertelde ze ook weer door. “Nu hij neukte me diep in mijn kut, terwijl zijn vrouw en zoon beneden zaten. Hij zei dat ik een geile teef was en dat mijn spleet behoorlijk nat was, waarop ik hem vertelde dat ik altijd nat was en dat die zoon van hem ook al zo’n lekkere pik had. Hij ramde toen zijn pik er helemaal in en neukte en woonde gewoon mijn kut helemaal uit. Mijn zoon neuken, geile slet die jij er bent. Ja, zei ik. Ik heb je zoon mij heerlijk laten neuken en laten spuiten in mijn hete kut met zijn geile zaad. Die man werd hierdoor steeds wilder en wilder en ik werd dan ook heerlijk door hem geneukt. Volgens mij wond het idee hem wel op dat ik zijn zoon ook in mijn spleet had toegelaten. Hij naaide me helemaal door. Ik voelde dat ik ging komen,” hijgde ze nu in mijn oor. “En hij natuurlijk ook. Tsjonge… die vent spoot me toch een lading in mijn kut. Dat was niet normaal meer. Ik kwam dan ook heerlijk klaar op zijn in me spuitende pik.” Anna begon nu te kreunen en duwde haar kut nu helemaal over mijn pik heen. “Toen hij hem er weer uithaalde, droop mijn kut gewoon van zijn sperma. Ik likte zijn lekkere pik nog even schoon en hij liep daarna weer gewoon naar de woonkamer terug. Ik voelde mijn kut gewoon lekken en dat was echt een heerlijk gevoel.” Anna begon wilder te bewegen op mijn pik. “Oh, lekkere neukerd,” kreunde ze. “Ik ben blij dat jij ook al zo’n flinke lul hebt.” Ze schokte op mijn pik en ik voelde hoe ze klaarkwam. Ze kroop van me af. “Dank je wel,” lachte ze gemeen. “Ik kom straks terug met Els en dan neuken we je klaar, liefje.” Ze likte nog even aan mijn pik en liep toen weer weg. Ik bleef achter met nu wel een erg harde lul. Ik kon geen kant op, maar haar verhaal was wel een heel erg geil verhaal geweest…

Het was inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik Anna en Els had geneukt. De laatste keer hadden ze me een heel weekend op het bed vastgebonden en me daarbij flink afgeneukt. Ook moest ik hun flink onderspuiten met mijn sperma en ook moest ik mijn zaad in hun geile speten spuiten, waardoor ze enorm geil toen klaarkwamen. Die dag was ik weer op school en had geschiedenisles van Anna bij haar in de klas. Ze had echt weer een behoorlijke geile outfit aangetrokken en glimlachte ook weer geil naar me en af en toe tuitte ze haar mond wat en likte dan erg geil haar lippen daarbij af. Ze droeg vandaag een strakke, rode legging die haar heerlijke geile spleet niet verborgen hield voor mijn ogen. Ook haar mooie, volle billen kon ik goed zien, als ze zich omdraaide, zag je haar geile billen goed zitten in die legging. Ze geilde er nu eenmaal op om er zo bij te lopen. Ook droeg ze een zwarte bloes die aan de bovenkant wat open was, zodat een flink deel van haar grote, stevige borsten goed te zien was. Ze wist dat er flink naar haar gegluurd werd en niet alleen door mij. Daar schonk ze trouwens niet al teveel aandacht aan, want ze kon nu eenmaal niet met iedere jongen uit de klas seks hebben. Dat had ze mij eens in een geile bui verteld, maar wel had ze mij verleid… Op een bepaald moment stond ze dicht bij me en fluisterde snel in mijn oor: “Ik ben geil liefje. Kom je straks nog even terug als de klas afgelopen is vandaag?” Ik knikte van ja en zij kneep daarop even in mijn schouder en glimlachte toen ze de bult in mijn broek ontwaarde. De les ging door en terwijl iedereen met zijn neus in de boeken zat, keek ik af en toe naar Anna, die dan haar benen opende, zodat ik tegen haar hete spleet aankeek. Daarbij maakte ze dan ook neukende bewegingen met haar heupen. Maar alleen als ze zeker wist dat niemand dit kon zien. Ik werd dan ook flink geil gemaakt door Anna, die af en toe ook haar spleet streelde, als ik weer eens naar haar gluurde. Het lesuur ging snel voorbij. De bel ging en ik wilde al naar de volgende les lopen. “Euh Johan, wacht jij eens even?” vroeg ze nu. Ik wachtte terwijl de rest de klas uitliep. Ze liep op me af. “Wat ben ik geil,” fluisterde ze. Ze wreef even over mijn zak heen. “Zo, die zijn goed vol.” “Maar juffrouw…” “Eventjes maar.” Anna kneep in mijn groeiende lul. “Tsjonge… wat hard ben je weer. Nou, tot straks dan maar, lekkere geile knul met je grote pik.” Anna wreef over haar spleet en zei: “Die wordt straks weer eens flink onder handen genomen, door jou grote, stijve pik.” “Ja juffrouw,” zei ik. “Nou, ga maar snel naar de volgende les, voordat ik je nu al te grazen neem.” De rest van de dag verliep erg snel en ik had ondertussen mijn gedachten alleen maar bij Anna gehad. Terwijl ik door de gang liep, werd er opeens op mijn schouder getikt. Ik draaide me om en de directrice stond voor me. “Dag mevrouw Meerburg,” zei ik formeel. “Dag lekkertje van me,” zei ze glimlachend. “Waar ga jij heen?” “Euh, naar juffrouw van Hulten,” antwoordde ik. “Oh. Nou dan loop ik wel even met je mee,” zei ze. We liepen nu samen naar het lokaal waar Anna achter haar bureau zat. De directrice opende de deur. “Dag Anna.” “Hoi Els,” glimlachte Anna. “Zo, dus jij hebt Johan gevraagd om bij je langs te komen?” vroeg Els. “Ja,” zei Anna. “Maar alleen om me te neuken, want ik loop al de hele dag te lekken uit mijn geile gleuf en ik moet vandaag echt weer eens een pik in mijn kut voelen.” “Nou, dat wil ik ook wel hoor,” zei Els. “Zullen we hem dan eens bij mij thuis neuken,” zei Anna nu. “Ja, dat is goed,” zei Els en draaide zich naar mij toe. “Mee komen dus. We gaan jou daar eens lekker neuken.” “Maar mijn fiets dan…” stamelde ik. “Oh, die halen we straks wel weer op, als wij voldaan zijn, geile knul,” zei Anna. Ik liep tussen die twee geile vrouwen in door het lege schoolgebouw. “Ik lek nu ook al uit mijn spleet. Ik wordt al nat als ik aan die harde pik van hem denk,” zei Els nu. “Oh, maar dat geeft niet hoor, Els,” zei Anna. “Het is alweer een tijdje geleden dat ik aan jou geile spleet gelikt heb en nu gaat het dan weer eens gebeuren, lekkere hete dame van me.” “Oh, wat fijn,” zei Els hierop. “Kijk daar staat mijn auto. Loop jij nog maar een stukje door, want anders denken de andere scholieren nog wat geks van ons.” Ik liep rustig door naar de hoek van de straat waar ik al snel werd opgepikt door die twee geile leraressen van me. Els zat achterin. Ze opende de deur en spreidde meteen haar dijen. “Eventjes likken, geil ventje,” zei ze. Dat kon gemakkelijk, omdat ze een heel kort rokje aanhad en dat ze inmiddels al voor me omhoog geschoven had. “Dan ziet niemand je zitten ook. Je weet maar nooit.” Ze duwde me op de grond van de auto, pakte mijn hoofd en duwde die nu tegen haar kut aan. “Likken had ik gevraagd.” Ik begon mijn directrice nu aan haar gezwollen schaamlippen te likken. “Mijn klit likken, opschieten!” hijgde ze. Ik zoog nu op haar dikke klit. “Ja, geile knul! Lik aan mijn hete klitje! Oh!” kreunde ze. “Oh, dat is zolang geleden, dat ik die geile tong van dat ventje op mijn spleet voelde!” Ik werd er zelf ook behoorlijk geil van en duwde nu ook een vinger in haar natte gleuf. “Oh ja, toe maar. Vinger en lik mijn hete kut uit,” kreunde Els. Ze duwde haar kut nu tegen mijn tong aan en hijgde: “Goed zo, lieverd. Lik jij je geile directrice maar eens aan haar hete spleet.” “Zeg, we zijn er bijna hoor. Ga maar weer goed zitten,” zei Anna streng tegen ons. “Nou, je hoort wat ze zegt. Genoeg gelikt voor nu,” zei Els en duwde me weg, waarna ze haar tong in mijn mond stak en in mijn lul kneep. “Oh, je pik knapt zowat uit je broek.” “Ja,” kreunde ik. “Vinden jullie het gek. Jullie hebben me zo geil gemaakt.” “Oh, wat fijn liefje,” zei Els. “Nou, we zijn er hoor,” zei Anna. We stapten uit en liepen toen erg snel met ons drieën naar binnen.

Toen we eenmaal binnen waren, begonnen ze me meteen uit te kleden. “Kom Johan, we willen je grote pik hebben.” Ze knoopten mijn broek los en mijn keiharde lul sprong meteen zijn vrijheid tegemoet. “Oh, wat is hij toch weer groot!” riep Anna uit. Ze dook omlaag en haar warme lippen omsloten mijn eikel. Ze begon me rustig af te zuigen en trok ook aan mijn lul. “Oh, wat ben jij toch een geil wijf,” zei Els. “Meteen maar zijn geile lul pakken. Pijp zijn geile lul dan maar.” Zelf zat ze al tussen de benen van Anna en wreef tussen haar billen door, zodat ze meteen aan de geile spleet van Anna zat. “Oh,” hijgde die nu. “Ja, maak mijn kut heet!” Ze zoog nog harder aan mijn lul, terwijl de vingers van Els nu in haar legging verdwenen. “Oh, ze heeft niet eens een slipje aangetrokken vandaag, Johan!” riep Els nu uit. “Nou en… ik wist vandaag al dat hij vandaag les van me kreeg,” kreunde Anna, terwijl ze mij heerlijk pijpte. Els stond weer op en begon zich uit te kleden. “Ja, kijk maar geile knul, terwijl Anna je grote pik afzuigt.” Els droeg alleen nog haar zwarte kousen toen zij volledig naakt stond in de kamer. Ze wreef over haar spleet heen die al flink lekte. “Goh, wat ben ik geil, zeg.” Ze stak twee vingers in haar druipende kut. “Oh, wat nat ben ik al. Kom Johan, ik wil dat je me nu gaat neuken, dan kan Anna zich intussen ook uitkleden.” “Oh ja,” hijgde Anna. “Neuk jij de directrice maar eens in haar lekkende spleet. Ze is geil.” Ze haalde mijn lul uit haar warme mondje. Ik liep meteen op de directrice af, die zich omdraaide en met haar handen haar spleet opentrok. “Kom, steek je grote lul maar bij me naar binnen.” Ik wreef met mijn keiharde lul door haar kutopening en doorboorde toen haar warme kutvlees. “Oh, hij steekt hem naar binnen, die geile knul van ons. Oh, wat ga je weer diep in mijn hete kut. Ja, neuken maar. Pompen in en uit mijn geile sekskut.” “Neukt hij je weer lekker?” vroeg Anna, die zich ondertussen ook had uitgekleed. Ze kwam voor de directrice staan en zei: “Kom lik jij eens aan mijn spleet, terwijl jij flink geneukt wordt door hem.” “Nou, kom maar bij me Anna, dan lik ik je geile kutje wel eens even,” kreunde Els geil. Anna stond nu voor het gezicht van Els en die likte nu tussen en over haar kale spleet. “Oh ja, lik me schat,” kermde Anna. “Hmmm, wat een geile kut heb jij toch,” hijgde Els, terwijl ze begon te zuigen aan de dikke klit van Anna. Ondertussen pakte ik Els stevig bij haar heupen beet en duwde mijn lul nu helemaal in haar. “Oh, hij zit tot aan zijn ballen in mijn kut,” hijgde Els. “Oh, zo diep zit hij nu in me.” Ik bewoog me even niet en zij schreeuwde het nu uit: “Oh, ik wordt helemaal gevuld in mijn nauwe kut!” Els begon met haar kutspieren te knijpen. “Oh, toe nou en haal dat grote ding heen en weer! Kom en neuk me nou eens goed in mijn kut!” “Neuk haar Johan! Ram hem in haar spleet! Ze houdt wel van een stevige neukpartij, dat geile wijf!” riep Anna nu tegen mij. Ik begon nu hard op Els in te stoten met mijn speer. “Oh, geile knul. Wat neuk jij me weer heerlijk met je grote, stijve lul. Toe maar, doorboor me met je geile neukpik. Ja, lekkere fokstier, naai mijn spleet maar eens lekker door, geile knul van me. Hmmm, wat is het toch lekker om geneukt te worden en dan nog wel door een geile leerling.” Els begon nu te hijgen. “Ik… oh… hij gaat me klaar naaien!” “Kom maar klaar…” siste Anna, terwijl ze nu stevig gelikt werd. “Oh ja!” gilde Els. “Hij naait mijn kut klaar! Oh ja… ik… kom… klaar… op je grote pik lieverd!” Ze schokte nu steeds wilder en wilder en zoog Anna haar kut nu volledig in haar gulzige mond naar binnen. “Geile teef,” kreunde Anna. “Je zuigt mijn kut klaar!” En ook zij begon nu ongecontroleerd te bewegen. “Je likt me klaar, geil dametje van me!” Anna duwde haar klaarkomende spleet op Els haar zuigende lippen. Ze stond te trillen op haar benen. “Oh, toe maar, lik mijn kut klaar, lekkere slet van me. Oh zo heerlijk lik je me aan mijn geile gleuf.” Ja, wat heerlijk die zeiknatte kut van je in mijn gezicht,” kreunde Els nu. “Oh, toe maar,” hijgde Anna. “Likken dan aan mijn kut. Oh, meisje toch, wat heerlijk om die warme tong van je te voelen in en over mijn seksgleuf.” Ze duwde Els nu van haar kut af. “Tsjonge… je hebt me weer heerlijk gebeft.” Ik zat nog altijd in de directrice haar kut en begon nu rustig mijn pik in en uit haar zeiknatte kut te schuiven. “Oh, ik wordt toch zo heerlijk geneukt,” hijgde Els, daarbij geil naar me kijkend. “Ik wil nu ook geneukt worden,” zei Anna, ook al zo geil naar me kijkend. Ze liep heupwiegend naar de bank en ging daar languit op liggen. “Kom Johan, nu wil ik je grote seksstaaf eens in me voelen. Doe het Johan, neuk je geile schooljuffrouwtje eens in haar geile gleuf.” Ik haalde mijn druipende pik uit Els haar kut en liep toen op Anna af. “Kom in mijn lichaam. Kom en neuk me. Tsjonge… kijk dan eens hoe groot die lul van hem is. Ga jij die lekker in me steken, liefje van me?” “Ja, die ga ik zeker in je steken,” hijgde ik. Anna spreidde haar benen. “Doe het en neuk me.” Ik duwde en mijn lul verdween heel gemakkelijk in haar natte poes. “Oh eindelijk,” kreunde ze. “Wat ben jij toch groot. Oh, wat heerlijk om die grote lul weer in me te voelen. Ga je me fijn neuken, schatje tot ik klaarkomen op die grote neukmast. Lieverd, geef nou eens antwoord als ik je wat vraag…” siste ze. “Ja Anna,” hijgde ik. “Ik ga je spleet lekker naaien.” “Zo hoort het ook,” hijgde Anna. “Neuk me maar in mijn kut, geile jongen.” Ik begon mijn nu wel erg harde pik in en uit haar geile en natte kut te bewegen. “Oh, wat ga je weer diep in mijn geile snee,” hijgde Anna. Els likte intussen aan Anna haar keiharde tepels die zeker een centimeter of twee uit haar tepelhoven staken. “Oh… en wat maak jij me geil als zo aan mijn spenen zuigt. Oh… en dan ook nog eens zo diep geneukt te worden daarbij. Ja… oh, wat ben ik toch een hete slet!” gilde Anna, terwijl ze nu erg geil uit haar ogen keek. “Neuk mijn spleet! Naai dat geile lichaam van me! Oh, wat heb jij toch een heerlijke neukpik! Zo groot en dik, lieve neukerd van me! Is mijn kut weer lekker om te neuken, Johan?” “Ja Anna, jij bent heerlijk,” kreunde ik. “Kom, zuig ook eens aan mijn andere tepel, schatje van me en door blijven palen met je pik. Ik moet nodig eens flink doorgesmeed worden. Naai mijn kutje maar eens goed door. Oh, wat diep zit je in mijn kut. Ja, toe maar. Zuigen geil ventje. Zuig op mijn borsten. Oh, wat voel ik je grote worst toch goed in mijn zuigende kut.” Anna begon nu met haar kut omhoog te stoten, iedere keer als ik hem diep in haar warme kut naar binnen pompte. “Oh,” hijgde Els. “Volgens mij gaat ze klaarkomen, die geile slet. Oh, kijk maar, ze wordt nog geiler dan ze al was.” Ze wreef opeens over Anna haar klit heen. “Oh ja… ik… kom… klaar… op je pik, schat!” Anna werd nu helemaal gek en sloeg haar benen om me heen. “Neuken! Naai mijn lichaam klaar!” kreunde ze. “Oh!” Ze begon nu met Els te tongen en snikte het intussen uit van geiligheid. “Ja, toe maar Johan. Neuk haar klaar,” hijgde Els, terwijl ze elkaar weer tongden, daarbij wreef ze met haar ene hand over de klaarkomende kut van Anna en met haar andere hand kneedde zij de geile, grote tieten van haar. “Oh,” snikte die nu. “Ik kom klaar, het stroomt gewoon mijn spleet uit!” schreeuwde ze. “Blijven palen, schatje! Oh, wat is dat toch heerlijk om klaar geneukt te worden en dan nog door zo een jonge dekhengst! Oh, geile knul… oh… ah… hmmm…” Anna schokte wild heen en weer en jammerde maar dat ze niet meer kon, maar ik moest door blijven stampen van Els. “Gewoon door blijven neuken!” riep Els. “Naaien maar in die geile snol haar klaarkomende kut! Doe het! Fijn in haar kut blijven rammen, die geile gleuf komt zo meteen nog een keer klaar! Ja, toch schatje?” “Oh, dit is niet normaal meer!” schreeuwde Anna het uitzinnig uit van de geiligheid. “Oh ja, ik ga alweer klaarkomen op zijn grote pik! Oh, geile knul, wat geef je mij een goede neukbeurt! Oh! Els ik kom klaar! Oh ja, alweer,” hijgde ze uiteindelijk. “Kus me Johan? Kus me?” Ik tongde nu met haar en ik voelde hoe haar hele onderlichaam trilde. “Oh, nu stoppen liefje. Ik… oh… stop nou!” Anna duwde me van zich af. “Oh, kijk eens wat een rode eikel hij heeft, die schat van ons.

Hij moet nu maar eens flink gaan spuiten, vind jij ook niet, Els?” “Ga maar liggen, Johan. Dan trekken wij je lul wel leeg,” hijgde Els, intussen geil naar mijn nu wel erg grote pik kijkend. Ik ging languit op het grote bed liggen, mijn pik wees daarbij fier omhoog. “Zo schatje, nu gaan we eens kijken hoe hoog die klodders van je kunnen komen als wij je lul leegtrekken,” zeiden die twee geile vrouwen nu tegen me. Ze begonnen mijn pik nu alleen maar af te trekken. “Kijk eens hoe dik zijn ballen zijn, Anna?” “Nou Els, die ontploft straks,” zei Anna nu tegen Els. “Oh meiden, ik ga klaarkomen!” gilde ik nu. “Oh ja, toe maar,” hijgden die geile wijven en ze masseerden mijn lul en ballen. “Toe nou en geef ons je geile lading, geile knul. Oh, spuit je ballen dan leeg, liefje.” Ik voelde dat ik ging spuiten… “Toe maar, hou je niet in, want wij willen sperma zien!” riep ze nu tegen me. Ze wreven over mijn eikel heen, die te gevoelig was. “Oh!” gilde ik. “Daar kom ik!” Ik spoot mijn uit mijn lul en het knalde zeker wel een meter of twee de lucht in. “Oh,” kreunden de beide dames geil. “Kijk dan, er komt nog veel meer uit zijn neukmast.” Ze doken op mijn spuitende pik en slikten en zogen. “Ja, toe maar schatje. Geef ons je hete zaad maar.” Er kwamen nog een paar flinke lozingen uit mijn lul en die twee geile vrouwen slikten alles op in hun gulzige mondjes. Ze bleven maar vragen om mijn zaad, maar er kwamen alleen nog maar wat kleine druppeltjes uit mijn pik, die ze om beurten wegslikten. Ze likten mijn spermaspuitende lul helemaal schoon. “Geile knul, wat heb jij weer veel gespoten, was het zo lekker, schatje?” vroegen ze nu aan mij. “Ja, het was weer heerlijk,” hijgde ik, toen die wijven mijn lul helemaal leeg hadden gezogen. Uitgeput bleef ik liggen en kreunde: “Wat heerlijk weer.” “Ja, dat dacht ik wel,” zei Anna Waarop ook Els zei: “Lekkere neukerd, jij hebt ons weer eens flink verwend.” Ze namen mij tussen hun in en Anna zat alweer aan mijn lul. “Oh, jongetje toch. Volgens mij heb jij nog wel wat in je geile pik zitten.” De beide vrouwen lachten naar elkaar. “Kom jij maar eens met ons mee naar boven, schatje,” zeiden ze nu. “Maar ik moet nog naar huis. Het is alweer vier uur geweest,” wierp ik tegen. “Oh nee, hoor,” zei Anna. “Eerst nog eventjes ons verwennen in bed en dan mag je naar huis, hoor.” Ze trokken me met zich mee naar boven. “Eerst even douchen en dan fijn onze hete spleten nog een keer neuken, lieve schat,” zeiden ze nu. “Maar mijn ouders dan?” “Oh, die bel ik wel even op, dat jij bij ons nog wat extra les krijgt en dat klopt ook wel, hoor lieverd,” zeiden ze beiden vervolgens…

Ze trokken me mee naar boven en knepen daarbij constant in mijn lul die alweer flink hard en dik was geworden. Die twee hete vrouwen lieten mijn lul, maar niet met rust. “Tsjonge, zijn lul is alweer lekker groot,” glimlachte Els de directrice. “Kom maar onder de douche, dan gaan we je lul eens lekker schoonmaken, zodat we je dan straks flink kunnen af neuken met onze hete spleten.” Ze deden de kraan aan en trokken me onder de douche. Anna pakte een spons en zeepte mijn harde lul in, ondertussen kneedde ze ook mijn ballen flink. Els zat alweer met haar vingers in Anna haar spleet. “Geile slet, je hebt toch maar een heerlijke neukkut,” zei ze en waste Anna haar hele kut schoon. “Ja, toe maar. Maak mijn spleet maar goed schoon, zodat Johan er straks weer flink aan kan likken,” hijgde Anna. “Maar natuurlijk, lieve geile slet,” zei Els geil. “Ik maak jou gleuf wel lekker schoon.” Ze stak er nu twee vingers in bij Anna. “Oh,” kreunde Anna. “Dat had ik toch niet gezegd,” hijgde ze. “Nou en…” siste Els. “Jij hebt een geil lichaam en jij vindt dit toch ook lekker, geilerd!” “Ja, heerlijk die vingers in mijn kut,” kreunde Anna. “Genoeg,” zei Els nu. “We gaan nu naar de slaapkamer en neuken daar die geile knul zijn grote ballen lekker leeg.” Ze trokken me onder de douche vandaan en trokken mijn pik weer hard. “Ja, zo moet die wezen, jongeman. Lekker hard en groot, zodat we hem tenminste goed in ons voelen. Maar we gaan eerst zijn ouders bellen, dat hij bijles krijgt,” zei Anna. “Ja, ja,” lachte Els. “Seksles zal je bedoelen.” Waarop ze beiden in de lach schoten. Ze droogden me af en bleven ondertussen maar aan mijn lul trekken. “Doe je onderbroek aan en bel daarna je ouders op, dat je bij je juffrouw extra les krijgt,” zeiden ze nu. Zelf trokken ze ook weer een geile outfit aan en toen liepen we naar beneden. Els droeg een hotpants met daaronder een string met een open kruis, daarboven een beha met halve cups, waarin haar grote borsten heerlijk naar voren stonden. Ze had ook alweer van de keiharde tepels. Ze zag er weer erg geil uit in deze outfit. Anna had een geil latex setje van Els geleend. Dat had ook een open kruis en haar grote borsten waren ook al bloot. De rest van haar lichaam was in dat latex pakje verborgen tot aan haar voeten toe. Het was weer een heerlijk gezicht om te zien. Mijn lul werd er zelfs groter van. “Kijk die pik van hem eens. Hij is geil op ons. Vind jij het lekker Johan, hoe wij jou staan op te geilen met onze lingeriesetjes?” vroeg ze nu beiden aan mij. “Nou… jullie zien er uit,” stotterde ik. “Nou als wat?” vroeg Anna. “Als hoeren,” lachte Els. Anna keek me streng aan, maar glimlachte opeens. “Je hebt gelijk, maar als hij het had gezegd, dan had hij een klap van me gehad. Hij is er alleen om ons te neuken, die knul.” “Ja… en dat komt alleen omdat hij zo’n grote neukpik heeft,” merkte Els op. “Kom… en bel je ouders, liefje.” Ik pakte de telefoon en draaide het nummer.

Ondertussen haalde Anna mijn lul uit mijn onderbroek en begon eraan te trekken. “Anna, alsjeblieft niet doen,” kreunde ik. “Ssstt, dit is zo spannend. Lekker je ouders aan de lijn en ik die je pik aftrek,” siste Anna. Els zakte nu tussen mijn benen in en begon me erbij te pijpen. Ik wilde de hoorn alweer neerleggen. “Niets daarvan…” siste Anna. “Bellen,” zei ook Els en ze likte nu aan mijn gevoelige eikel. “Met mevrouw Heemskerk,” zei een stem aan de andere kant van de lijn. “Ja, dag mam, met Johan.” “Oh Johan, wat is er jongen dat je me belt?” vroeg mijn moeder. “Oh,” mompelde ik. “Gaat het, Johan?” vroeg mijn moeder. “Ja hoor mam, het gaat wel,” antwoordde ik. Els zoog mijn eikel nu in haar mond en masseerde mijn ballen en zei: “Lekker hè geile knul. Je moeder aan de lijn en ik die je lul afzuig?” En ze nam mijn paal weer in haar warme mondje en zoog me verder af. Ondertussen hijgde Anna in mijn oor: “Geile knul van me, wordt je lekker gepijpt en dat nog wel met je moeder aan de lijn, terwijl geile Els je pik heerlijk verwend met haar warme mondje, hè liefje!” “Oh,” kreunde ik geil geworden. “Mam ik kom wat later. Ik krijg bijles bij mevrouw van Hulten,” kreunde ik. “Oh… en het eten dan?” vroeg mijn moeder. “Oh, dat komt later wel, mam,” antwoordde ik. Anna pakte nu mijn hand en stopte die tussen haar dijen. “Kom en steek eens een vinger in mijn kut, terwijl je belt,” fluisterde ze in mijn oor. Ik vingerde nu haar warme spleet. “Hmmm,” kreunde Anna. “Geile knul, vinger jij je schooljuffrouwtje maar, terwijl je met je mammie praat. Oh, ik lek al uit mijn hete gleuf,” hijgde ze nu geil in mijn oor. “Duw dat vingertje eens wat dieper in mijn kut, lekker ding van me.” “Hoe laat ben je dan thuis?” vroeg mijn moeder nu. “Nou, dat weet ik nog niet,” hijgde ik door de telefoon. “Oh, hij kreunt,” hijgde Els, daarbij geil naar mijn grote lul kijkend en ze likte weer aan mijn gevoelige eikel. Er trok meteen een siddering door me heen. “Gaat het wel, Johan?” vroeg mijn moeder, terwijl ik dieper in Anna haar spleet ging. Die begon nu gewoon op mijn vinger te rijden met haar kut. “Vinger mijn kut, geil rotjong. Zomaar mijn kut vingeren, terwijl je moeder met je praat,” siste ze. “Ja mam, het gaat wel. Ik heb het alleen erg warm,” en zei toen snel: “Om een uur of acht, mam.” “Oh, nou dat is goed jongen. Tot vanavond dan.” Mijn moeder legde de hoorn neer en ik gilde nu: “Wat gemeen van jullie!” “Niks gemeen,” hijgde Els en ze kneep in mijn zak. “Meekomen?” Ze stond op en trok me mee naar de bank. “Neuken!” zei ze streng. “Wat!” zei ik. Els trok me naar zich toe. “Neuk me met je harde lul. Ik ben geil geworden door dit spelletje.” Ze opende haar schaamlippen en het geil droop gewoon uit haar natte kut. “Kom nou Johan, ga me nu maar eens lekker neuken met je grote lul.” Ik zat al tussen haar dijen en wreef met mijn lul tussen en over haar gezwollen schaamlippen. “Schuif hem erin, liefje en neuk mijn kut,” kreunde Els. Ik schoof mijn lul nu in haar druipende seksgrot naar binnen. “Ja,” hijgde ze en ze sloeg haar heerlijke benen om mijn kont, haar nagels verdwenen in mijn kontvlees. “Au!” kermde ik. “Stil,” hijgde ze. Haar lange nagels gingen nu over mijn rug. “Geile knul, neuk je geile directrice in haar kut. Ik ben toch zo geil geworden, tijdens dat gesprek met je moeder en dan die dikke lul van je in mijn mondje. Dieper in me komen, schat. Duw je grote paal maar lekker diep in mijn geile scheur. Ik moet nodig eens stevig geneukt worden door jou, lieverdje van me.” Anna kwam er nu ook bij liggen en pakte Els bij haar grote borsten beet. “Hete slet is zijn pik je weer lekker aan het vullen in je geile gleuf?” “Ja,” hijgde Els. “Hij gaat alweer erg diep in mijn lichaam, die geile knul van me.

Oh Johan, wat zit je toch weer diep in mijn spleet. Schatje, wat neuk je me toch weer lekker in mijn kut.” “Ja, toe maar,” siste Anna. “Duw dat harde ding maar op en neer in die geile kut van haar.” “Ja,” kreunde ik. “Oh, ze is zo lekker. Ze knijpt gewoon met haar kut in mijn pik. Oh,” kreunde ik opnieuw. Anna wreef intussen over haar eigen kut en duwde drie vingers bij zichzelf naar binnen. “Oh,” hijgde ze. “Wat ben ik toch geil en wat gaat dat grote ding toch heerlijk in en uit dat geile kutje van haar.” “Oh,” kreunde Els. “Wat neukt hij me toch weer lekker. Harder en dieper in me stoten, geile rotknul van me!” Ik begon haar nu harder en harder te neuken. “Oh, jij heerlijke, geile neukerd. Je paalt me nu zo diep in mijn spleet,” kermde Els. Anna ging nu met haar vingers over Els haar kittelaar heen. “Oh,” hijgde ze. “Wat is dat klitje van je weer groot aan het worden, geile slet. Ben jij dan zo geil?” “Ja,” hijgde Els. “Vinger mijn klit. Oh teef, die je er bent. Je maakt me nog gek,” kreunde ze, intussen geil naar mijn in en uit schuivende pik kijkend. “Ga je fijn klaarkomen met die flinke lul in je kut?” vroeg Anna hijgend. “Ja,” hijgde Els. “Hij doet het zo goed,” kreunde ze. “Dieper Johan, geef me maar een flinke beurt. Geile rotknul van me met je grote lul!” Anna hield het nu ook niet meer en ze kroop dan ook op het gezicht van Els. “Kom, duw je tong eens in mijn spleet?” Els begon meteen te likken en met haar handen pakte zij de geile kont van mijn lerares vast. “Oh, je spleet druipt gewoon,” hijgde Els en ze likte en zoog aan de gezwollen kittelaar van Anna. “Geil kreng,” hijgde Anna. “Wat lik jij mijn geile kut toch weer lekker,” kreunde ze. “Lekker toch,” hijgde en zuchtte Els. Ze schoof nu ook een vinger in de spleet van Anna. “Oh ja, vinger mijn spleet. Maak me open, toe nou…” Anna ging nu met haar hete kut over het gezicht van Els, die nu ook haar sterretje begon te bewerken. “Oh,” hijgde ze. “Ze likt nu aan mijn geile, grote kontje. Wat maakt ze me toch geil!” schreeuwde Anna het nu uit. “Oh, ik ben nog nooit zo geil geweest. Oh, wat doe je toch allemaal met sekslichaam,” kreunde ze. “Lekker toch…” siste Els geil. Ik pompte mijn lul in en uit Els haar kut, die al onder me lag te schokken, ten teken dat ze klaar begon te komen. “Hij neukt me klaar!” gilde Els opeens. “Ja, ik kom klaar!” Ik trok mijn lul snel uit haar kut vandaan en het geil spoot er meteen uit. “Oh, jij gemenerik!” gilde Els. “Oh, ik spuit uit mijn kut!” Ik duwde mijn pik weer terug in haar kut en dit was duidelijk teveel voor mijn geile directrice, want ze kwam meteen alweer tot een orgasme. “Oh ja!” gilde ze en weer trok ik mijn pik uit haar kut. “Nee!” gilde ze opnieuw, maar er spoot nu nog meer kutgeil uit haar spleet. “Oh, jij geisertje,” hijgde Els. “Vind jij dat geil om te zien als mijn kut spuit!” hijgde en gilde ze, terwijl ze ondertussen nog steeds het kontje en kutje van Anna aan het vingeren was. Ik duwde mijn pik weer terug en neukte Els gewoon verder in haar klaargekomen spleet. “Oh Johan, alsjeblieft stoppen. Ik ben… oh jongetje toch… niet… stop nou!” gilde Els het uit. “Oh nee… alweer!” schreeuwde ze. Haar kut trok nu helemaal samen en nu bleef ik in haar stoten. “Oh, hij neukt mijn kutje helemaal klaar!” Els trilde met heel haar lichaam, terwijl ze onder me lag. “Kijk dan,” zei Anna. “Je hebt haar echt helemaal klaar gepaald.” Ik keek met enige trots naar Els, die uitgeput lag na te genieten met mijn nog steeds keiharde lul in haar nu uitgewoonde kut. “Dit was zo heerlijk,” kreunde Els. “Oh Johan, je hebt me weer heerlijk geneukt.” “Zo… en nu ben ik,” zei Anna. Ze kwam van het gezicht van Els af. “Kom Johan, mijn kut moet ook nog verwend worden.” En ze dook tussen de dijen van Els in. “Oh nee,” hijgde die. “Oh ja,” lachte Anna.

“Ik ga je spleet eens lekker likken en Johan gaat me achterlangs neuken. Kom liefje, kom me maar neuken en vergeet daarbij ook mijn kontje niet!” “Oh ja,” zei ik geil. “Maar eerst mijn kut, schatje en daarna pas mijn geile kontje,” zei Anna, even geil achterom kijkend. Ik ging achter haar zitten en schoof mijn lul in haar naar seks hongerende kut. “Oh,” kreunde Anna toen mijn lul in haar kut verdween. “Ja, neuk me, jij geile neukerd. Neuk mijn geile spleet.” Anna begon Els al te likken en ik begon haar kut nu fel te neuken. “Oh ja, toe maar. Naai je geile sletje maar in haar druipende kut,” stamelde Anna, terwijl ze Els met haar tong aan het likken was. “Oh alsjeblieft,” kreunde Els. “Waarom nou?” “Omdat ik je kut wil hebben,” siste Anna. “En je weet dat als ik iets wil, dan krijg ik dat ook!” “Oh, jij hete snol,” kreunde Els. “Heb je dan nog niet genoeg?” “Nee,” kreunde Anna. “Jij hebt een heerlijke spuitkut en ik wil je nog een keer klaarmaken, terwijl Johan mijn kut neukt.” Els snikte en smeekte dat Anna moest ophouden, maar dat deed zij niet. Ze vingerde en likte de kut van Els gewoon volledig uit, terwijl ze mij aanmoedigde om haar goed door te neuken. “Oh,” hijgde Anna. “Wat ben je weer lekker hard in me aan het stoten met die grote knaap van je. Ja, toe maar liefje, neuk mijn kutje. Oh, zo dik en groot ben je nu toch. Geen wonder dat zo flink is klaar geneukt.” Ik stak intussen al een vinger in haar heerlijke, ronde kontje naar binnen. “Oh ja, rek me op, dan kan je me straks fijn in mijn kontje gaan neuken,” kermde Anna. Ik wilde eigenlijk al meteen met mijn grote lul daar weer naar binnen gaan. “Nee, eerst mijn kut klaar naaien, liefje,” hijgde Anna nu tegen me. Ik pakte haar bij haar heupen beet en begon haar nu keihard te neuken. “Ja!” gilde Anna, geil achterom kijkend. “Als jij me zo neukt, dan kom ik zo meteen klaar liefje! Pompen, raggen in mijn hete scheur! Poe! Ah!” gilde ze. “Harder neuken, woon mijn geile spleet uit, met die grote neukstaaf! Oh!” gilde ze opnieuw. Ze stak haar tong nu helemaal in de kut van Els, die hierdoor alsmaar geiler en geiler begon te worden. “Geile slet, je maakt me gewoon geil met dat gekreun en dat gelik van je,” hijgde Els en pakte het hoofd van Anna beet en begon haar kut nu op de mond van Anna te duwen. “Likken dan geil kreng!” Els kneep ook in de grote tieten van Anna, die daar altijd erg geil van werd. “Oh ja, kneed mijn borsten en jij door neuken!” gilde naar mij. “Hou je mond, geile gleuf en lik aan mijn kut. Je hebt me alweer geil gekregen. Oh,” kreunde Els. “Ze likt mijn geile doos klaar.” En ze begon meteen weer opnieuw uit haar kut te spuiten. “Ja!” gilde ze. “Lik mijn kutsappen op, jij hete slet van me!” Anna likte aan de wijd openstaande kut van Els en likte die druipende spleet helemaal leeg. “Oh,” kreunde Els. “Ze gaat zo komen, die geile juffrouw van je.” Els zag het gezicht van Anna vertrekken. “Oh Johan, ze gaat klaarkomen op je pik!” “Ja!” gilde Anna. “Hij pompt me klaar! Ja, daar kom ik al!” gilde ze. Ze stak haar mond op de nog steeds lekkende kut van Els om het niet uit te gillen, maar die pakte haar hoofd vast. “Oh nee, geile slet. Ik wil je gezicht zien als jij klaar geneukt wordt.” “Oh!” gilde Anna. “Is het zo lekker, geile snol…” siste Els. “Die grote lul van hem in en uit je klaarkomende kut te voelen gaan?” “Ja!” schreeuwde Anna, uitzinnig van geiligheid. “Oh, ik voel alles uit mijn kut stromen!” “Lekker toch…” siste Els geil en ze trok Anna weer terug op haar kut. “Kom, lik me maar weer verder. Ik ben nog steeds zo geil en dan weet jij wel wat je moet doen.” “Ja,” snikte Anna en ze begon weer te likken. Waarop Els nu zei: “Nou, neuk haar nu maar in haar kontje, Johan.” “Oh, mag het,” hijgde ik. “Doe nu maar wat ik zeg. Neuk haar kontje,” herhaalde Els.

Ik haalde hierop mijn druipende lul uit de spleet van Anna. “Oh, hij gaat mijn kontje neuken,” hijgde Anna. “Fijn toch,” glimlachte Els. Ik duwde mijn lul nu in het heerlijke reetje van Anna. “Oh, hij komt in me. Oh, wat groot is die toch. Oh Johan, ga je me nu in mijn kontje neuken?” vroeg Anna hijgend. “Ja Anna, ik ga je kontje uitwonen,” kreunde ik geil. “Oh, wat fijn geile knul.” “Doe het…” siste Els. “Stoot hem er helemaal in!” Ik duwde mijn lul tot aan mijn ballen in het nauwe kontgat van Anna. “Oh, hij is veel te groot,” snikte Anna. De tranen rolden over haar wangen. “Oh, wat een grote pik heeft hij nu in mijn kont gestopt,” jammerde ze nu aan een stuk door. “Toe maar, Johan. Ze wordt alweer geiler,” hijgde Els. Ze duwde Anna weg en kroop nu naast me. “Is het lekker, geile knul?” “Ja,” kreunde ik. “Neuk haar maar hard in haar geile reetje, dat wil ze best wel die hete slet,” zei Els geil. Ik begon meteen wat harder in het kontje van Anna te rammen. “Oh, zo groot is hij nog niet geweest,” hijgde en jammerde Anna, geil achterom kijkend. Els begon Anna nu ook te vingeren. “Oh, ze is zeiknat…” siste ze in mijn oor. “Oh,” kreunde ik. “Dit hou ik niet lang meer vol. Ze is zo strak.” “Nou, dan spuit je haar geile kont toch lekker vol met je warme zaad, liefje,” kreunde Els. “Oh, mag dat!” gilde ik. “Ja…” siste Anna. “Spuit alles in mijn geile reet, lieverd!” Ik voelde mijn lul al exploderen. “Oh, hij wordt dikker. Hij gaat echt alles in mijn kont spuiten, die hete knul van ons,” jammerde Anna. “Ja!” gilde ik en voelde mijn ballen koken. “Johan, hou je niet in. Spuiten met die zaadpik van je,” hijgde Els en ze stak pardoes een vinger in mijn anus en dit was de bekende druppel. Ik explodeerde meteen in Anna haar kont. “Oh, hij spuit!” gilde Anna het uit. “Hij spuit zijn dikke ballen leeg in mijn hete kontje. Oh, wat is het veel en warm,” hijgde ze geil. Ik spoot mijn lul leeg in haar kont en trok hem er toen uit en spoten nog een paar flinke klodders over haar billen heen. “Oh, jij geile knul!” gilde Els en ze greep mijn pik beet en ging snel met haar warme mond over mijn nog steeds erg grote eikel heen en zoog en trok zo de laatste resten uit mijn lul. “Hmmm, wat is dat toch lekker, dat jongenszaad van hem.” Ik kon nu echt niet meer en schokte wild met mijn lichaam en probeerde Els van mijn pik af te duwen, wat me niet lukte, want ze had zich gewoon vastgezogen aan mijn lul en bleef doorzuigen. “Laat me…” siste ze me toe. “Ik wil alles uit je zaadpik hebben.” Ze duwde me op de grond en stak hem gewoon weer in haar zeiknatte kut. “Geef me meer!” “Oh alsjeblieft!” gilde ik. “Ik kan echt niet meer, Els!” “Oh jawel,” hijgde ze en ze begon nu gewoon mijn pik weer af te neuken. “Kom, zuig op mijn tieten,” zei ze en ze stak haar grote tepels in mijn mond. “Oh, je wordt alweer hard, geile neukerd.” Ze ging wilder en wilder intussen op mijn lul tekeer. “Spuit mijn kut vol! Neuken! Kom nou, ik ben geil en wil nog meer van dat jongenszaad hebben! Kom nou klaar!” gilde Els het uit en ze begon zelf ook al wat te schokken met haar onderlichaam op mijn lul. Ook haar spleet begon al te verkrampen. “Oh,” hijgde ze. “Ik ga alweer klaarkomen op je paal, jij lekkere neukerd.” Ze wreef over haar klit en ik zag mijn lul in en uit haar druipende kut gaan. “Kijk maar goed, schatje. Hoe je pik in en uit mijn kut gaat.” Ook dit was teveel voor me en ik begon hierdoor nog een keer te spuiten. “Oh Els, ik kom!” “Ja, wat fijn,” hijgde ze. “Oh ja, je spuit. Ik voel het.” En inderdaad spoot ik nog een paar flinke klodders sperma in haar zaadvragende kut. “Lekkere knul,” hijgde Els en ging van me af en er dropen nu witte slierten uit haar spleet. “Tsjonge…” hijgde ze en haalde haar hand nu over haar spleet heen, waarna ze dikke klodders die uit haar spleet kwamen oplikte en slikte er zoveel mogelijk van op. “Hmmm, wat heerlijk, jij lekkere neukerd.” “Nou!” hoorde ik Anna nu roepen. “Hij heeft mijn kontje ook flink vol gespoten, want er komt nog steeds zaad uit mijn kontje!”

Ze beide vrouwen stonden nu op en zeiden tegen me: “Ga nu maar weer naar huis en als we weer zin in je hebben, dan grijpen we je op school wel weer even bij je haren, schatje van ons.”

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen