Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik en mijn vrouw hadden een plan bedacht om onze vriend te verleiden om seks met 3 te hebben. We hadden afgesproken nadat ze in het café van haar dochter was gaan helpen dat hij haar naar huis zou brengen en dat ik voor de nodige impulsen zou zorgen. We hadden naakt foto’s van ons op de pc staan en ik zorgde ervoor dat hij deze kon zien.

Dus ik had de pc ingesteld dat er na een aantal minuten een dia voorstelling verscheen van naakt foto’s van mijn vrouw. Dus ik was thuis en mijn vrouw werd naar huis gebracht door onze vriend. Ik zat een spel kaarten te spelen op de pc toen ze binnen kwamen. Nadat mijn spel ten einde was ging ik bij hen aan tafel zitten en dronk een bakkie koffie mee. Mijn vrouw had ervoor gezorgd dat hij het scherm van de pc goed kon zien. En zoals afgesproken begon na een vijftal minuten de dia voorstelling en we zagen zijn reactie goed toen hij het zag. Mijn vrouw zei toen van dat zijn privé foto’s voor ons en hoe komen die op het scherm maar hij zei direct dat het hem wel beviel van wat hij zag en dat hij daarover gefantaseerd had. Ik zei dat ik dat had laten spelen om te zien of dat mooi zou zijn en dat ik het vergeten uitschakelen was. Onze vriend begon losser te komen en zei dat het wel mooie foto’s waren en dat ze een prachtig lichaam had.

Mijn vrouw begon het geil te vinden dat hij ze zag en vroeg toen of hij haar borsten eens wou zien. Zij had een mooie d cup weliswaar een beetje doorhangend want we waren ook niet meer van de jongste ( ik ben 46 en zei 48 jaar). hij aarzelde geen minuut door ja te zeggen zodat mijn vrouw haar truitje uit trok en zo in haar bh voor hem stond. Hij vroeg stout of de bh ook uit mocht zodat hij ze bloot kom bewonderen maar mijn vrouw ging door zodat de bh ook verdween.

 

Daar stond ze dan met haar naakte borsten voor hem. Ze schudde er een beetje mee en vroeg dan of hij ze eens wilde vast houden. Daar ging hij direct op in en begon haar borsten te masseren. Aan haar te horen vond ze het wel geil en bukte een beetje om over zijn kruis te vrijven, zijn lul was al behoorlijk hard aan het worden en ze vroeg of hij er geil van werd. Ja was het antwoord zodat ze zijn broek begon open te doen om zijn lul er uit haalde. Ze trok zijn broek naar beneden en daar zag ik een flinke pik te voorschijn komen. Een centimeter of 20 met dikke aders erop. Onze vriend drukte haar hoofd naar zijn kruis en ik zag dat ze zonder aarzelen de pik vastpakte en deze in haar mond liet glijden. Ze begon zachtjes te trekken en ging toen door haar knieën om er aan te likken en te zuigen. Ik vond dit een zeer geil spektakel dat ik ook mijn kleding uit deed om ook bij haar te gaan staan zodat ze haar droom kon waar maken en 2 mannen kon pijpen. Wij deden haar toen recht staan om ook de rest van haar kleding uit te doen zodat we allemaal naakt waren. We gingen toen naar de bank om het verder af te maken.

Onze vriend begon dan haar kutje te likken en te vingeren zo dat ze goed nat werd. Ik was haar borsten aan het kneden en aan haar adem te horen wondt haar dat goed op en kwam ze op temperatuur. We verwisselde toen van plaats en ik verwende nu haar kutje en hij haar borsten. Toen stond ze recht en ging met haar rug naar hem toe boven zijn lul staan met haar kutje en leidde zijn lul in haar kutje. Ik zag dat haar lipjes ver open stonden en toen ze zijn eikel haar kutje in liet glijden werden haar lipjes mee haar kutje ingetrokken. Hij liet zijn pik tot aan zijn ballen in haar lekkere natte kutje glijden en begon toen zacht te stoten. Hij ging er sneller in en uit en haar sap liep al langs haar dijen. Ik likte opnieuw aan haar klitje met zijn lul erin en af en toe likte ik aan zijn lul en ballen. Ze kreunde nu zo hard dat ik bang was dat ze erin bleef. Mijn vrouw was zo heet dat ze vroeg om ook mijn lul in haar kutje te krijgen omdat ze eens door 2 lullen tegelijk in haar kut wou geneukt worden.

Zo gezegd zo gedaan en ik stak voorzichtig mijn lul erbij. Ze schreeuwde het uit van genot en kwam intens klaar. Ze was zo nog nooit klaar gekomen maar ze wilde meer en kwam toen op mijn lul zitten en vroeg dat hij haar in haar kontje wou nemen. Ze bereed mij wild en ik hoorde onze vriend zwaar kreunend, terwijl mijn vrouwtje gilde van genot, en tot een orgamse kwam. Onze vriend begon harder te kreunen, en mijn vriendig gilde het uit. Ik zag zijn ballen pulseren toen hij het kontje van mijn vrouwtje aan het volspuiten was. Oh gilde ze hij spuit mijn kontje helemaal vol, oh wat lekker, op dat moment kwam ik ook in een intens orgasme en spoot haar kutje vol. Ze wipte nog een paar keer zacht op en neer om mij helemaal leeg te melken en liet zich ton op mijn borstkas vallen. Ik voelde dat de pik van onze vriend in haar kontje verslapte en uit haar gleed, gevolgd door een enorme golf zaad.

Nadat ons zaad wat op de bank en haar billen kleefde had opgelikt, likte ze het laatste druppeltje zaad van onze eikel af. We zaten alle drie uitgeput in de bank waar we nog iets dronken. Onze vriend vroeg of we dit meer konden doen want hij had er heerlijk van genoten.

Mijn vrouw antwoordde als ik in een zeer geile bui ben kan dat nog wel eens gebeuren.


Cuckold Toppers
Hier kan je Gratis Cuckold Sexfilms Downloaden!!

Cuckold Toppers
Meer dan 300 GB aan Amateur Cuckold Video`s.


Toen onze vriend naar huis was ging mijn vrouwtje koffie zetten voor ons. Ik ging achter haar staan en drukte haar tegen het keukenblok aan. Ik begon aan haar tieten te zitten en flink in haar spenen te knijpen. Ik trok  haar jurk aan de voorkant naar beneden en ging met mijn handen haar bh in en voelde en kneedde haar  tieten. Dan trok ik haar om en zoog me vast aan haar tepels en likte haar heerlijk grote tieten terwijl ze hevig kreunde en met haar hand haar kutje aan het strelen was. Toen ze bijna klaar kwam zakte ik naar beneden en likte haar tot ze weer een orgamse kreeg. Toen ging ik staan en was het de beurt aan haar om op haar knieën te gaan. Ze rukte mijn broek open en woest begon ze me te pijpen. Ik pakte haar hoofd stevig beet en begon haar bruut in haar mond te neuken. Regelmatig moest ze kokhalzen en hingen de slierten slijm aan haar kin en dropen ze over haar tieten naar haar lekker kutje toe. Toen mijn orgamse zich aandiende drukte ik mijn pik tot aan mijn zak in haar mond en spoot mijn laatste restje zaad rechtstreeks haar slokdarm in. Hijgend kwam ik weer tot bezinning.

Beide waren we geheel bevredigd met onze fantasie. 

Een paar weken geleden belde ik Bronnik op omdat we weer zulk een geile bui hadden, maar helaas, hij was terug naar Polen omdat zijn moeder slecht lag. 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen