Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik zat weer eens op clubs.nl van verschillende geile clubs en de daar geplaatste foto's te genieten. Op een bepaalde club zag ik dat een stel dat op de foto's stond ook online was, dus ik stuurde ze een berichtje om ze te complimenteren met hun geile foto's. Ze stuurde een berichtje terug om me te bedanken en zo raakten we aan de praat. Het stel (ik noem ze even Moniek en Rob) was ook wel benieuwd hoe ik eruit zag dus om makkelijker foto's te kunnen sturen gaf ze mij haar mailadres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Ze waren er allebei maar Moniek zat achter de computer. Zij was 28, lang donkerblond haar, mollig met heerlijk grote borsten en een lekkere ronde kont. Ook had ze een lekker glad en geil kutje. Hij was wat ouder, namelijk 47, ook redelijk stevig en donker, kort haar.
Van de foto's van haar en hun samen die ik had gezien was ik al behoorlijk geil geworden. Ik zat achter de computer, nog wel gekleed, maar mijn spijkerbroek inmiddels opengeknoopt en mijn harde pik uit mijn boxershort gehaald. Moniek was ook geil geworden van mijn foto's zei ze.

Toen ik vroeg wat zij aanhad wilde ze geen antwoord geven, maar ze deed wel haar webcam aan zodat ik het kon zien... Omdat ik ook een webcam heb deed ik 'm ook aan zodat zij mijn slanke lichaam, mijn donkere haren, blauwe ogen, lekkere kontje en harde, lange paal kon zien. Ik ben overigens 31. Zoals gezegd deed Moniek haar webcam aan en van wat ik daar zag werd mijn paal zo mogelijk nog harder. Ze had een vestje aan, maar deze was helemaal opengeritst, en daaronder droeg ze niks, ik had dus een prachtig uitzicht op haar heerlijke grote tieten. Ze schoof haar stoel een stukje naar achter zodat ik kon zien dat ze ook een kort rokje droeg met ook daar niks onder, dit korte rokje had ze ook al helemaal omhoog geschoven zodat ze met 'r volle, blote kont op de stoel zat en dat kale kutje lekker kon bespelen. Snel trok ik al mijn kleren uit zodat Moniek mij ook in volle glorie kon aanschouwen. Terwijl we zo via de webcam van elkaars lichaam genoten waren we allebei lekker met onszelf aan het spelen. Een keer kwam Rob kort in beeld om even die grote, hangende tieten te kneden maar verder deed Moniek alles zelf. Het was allemaal zo geil dat het niet lang duurde voordat ik grote klodders heet zaad op mijn buik spoot. Moniek zag mij klaarkomen, bewerkte haar kutje en klit nog iets sneller met 'r vingers en ook zij kwam klaar. Nagenietend chatten we nog even door.

Een paar dagen later waren we weer allebei op msn en we begonnen weer te chatten. Deze keer niet meteen met de webcam aan maar wel over sexuele fantasieën en belevenissen. Zij bleken regelmatig samen naar parkeerplaatsen en andere bekende buitensexplekken te gaan. Toen ik voor de grap zei hun toevallig eens op een parkeerplek tegen te willen komen stelde ze voor om dan maar eens af te spreken. Dit had ik niet verwacht maar leek me wel erg lekker. Omdat ik geen vriendin had kon ik makkelijk afspreken dus we zouden elkaar komende zaterdagavond op een parkeerplek bij een tankstation ontmoeten. Gelukkig ging de week snel voorbij en werd het tijd om te gaan rijden. Ik had m'n ballen nog maar eens goed gladgeschoren en de rest kortgeknipt omdat Moniek had gezegd dat ze dat het lekkerst vond. Ik kwam als eerste aan, omdat het weer wat tegenviel met harde windstoten en af en toe wat spetters bleef ik in de auto wachten. Na een paar minuten kwam er een auto achter me staan waar twee mensen uit stapten. Moniek herkende ik meteen, de man moest Rob zijn. Moniek had hetzelfde aan als toen op de webcam, alleen nu was het vestje wel dichtgeritst en het rokje omlaag. Ik stapte ook uit en we stelden ons aan elkaar voor. We praatten wat en gingen bij zo'n tafeltje met bankje zitten. Er stond nog een auto in de buurt en daar zaten ook mensen in, af en toe keken ze naar ons. Gelukkig gingen ze na een paar minuten weg en waren we dus de enigen daar. Wel waren we het erover eens dat het te slecht weer was om terplekke met de sex te beginnen. Rob stelde voor dat ik dan maar achter hun aan naar hun huis moest rijden. Ik was best zenuwachtig omdat ik voor de eerste zo met iemand van internet had afgesproken. Rob merkte dat wel en daarom gaf ie Moniek de opdracht om haar vestje open te ritsen en hij pakte haar grote borsten vast. Toen zei hij tegen mij "voel jij ook maar even". Ondanks mijn zenuwen liet ik me dat natuurlijk geen 2x zeggen en al snel had ik die heerlijke uiers met harde spenen te pakken. Ik kreeg spontaan ruimtegebrek in m'n broek. Moniek zag dit, legde haar hand op m'n kruis en zei "kom, we gaan snel naar huis". Het was een half uurtje rijden en toen stopten we bij de gallerieflat waar ze woonden. Moniek liep als eerste de trap op, ik daarachter en achter mij Rob weer. Een vrouw in een kort rokje die voor je de trap oploopt is een lekker gezicht, helemaal als ze zoals Moniek geen slipje aanheeft. Bovenaan stopte ze, draaide zich om en trok haar rokje iets omhoog zodat ik recht tegen haar lekkere gladde kutje aankeek. Ik zag zelfs al wat vocht glinsteren, zo geil als ze was. "Lik me" zei ze, daar in het trapportaal ging mijn tong over haar natte kutje, over haar klit en Moniek kreunde hard zo lekker vond ze het. Omdat de kans om betrapt te worden toch wel erg groot was hielden we echter snel weer op en liepen snel naar hun huis.

Moniek ging met haar rokje omhoog geschoven op de bank zitten en zei dat het tijd werd dat Rob en ik ons ook uitkleedden. Dit deden we natuurlijk snel en we gingen allebei aan een kant naast Moniek zitten. Zonder te aarzelen pakte ze onze pikken die allebei al behoorlijk hard waren en begon ons langzaam af te trekken. Heerlijk zoals ze dat deed, maar zoals zij erbij zat konden we natuurlijk niet van 'r afblijven. Al snel hadden we allebei zo'n lekkere grote borst in onze handen en zogen op 'r harde tepels. Ik zag Rob z'n andere hand al met het natte kutje van Moniek spelen. Al snel ging Rob met 2 handen die lekkere gleuf bewerken en Moniek ging met haar mond direct naar mijn pik. Wat kon die meid pijpen zeg... Mijn harde pik verdween helemaal in haar mond, hard zoog ze. Dan weer alleen met 'r tong over mijn kloppende eikel... hmmm gek maakte ze me. Gelukkig stopte ze net op tijd, anders had ik 'r mond al snel helemaal volgespoten. Nu was het de beurt aan Rob om gepijpt te worden. Hij ging met z'n knieen op de bank zitten zodat Moniek alleen maar haar mond open hoefde te doen. Daarbij ging ze iets onderuit gezakt zitten met haar benen wijd zodat ik alle mogelijkheid had om tussen haar benen te spelen. Alleen maar vingers vond ze niet genoeg, ze wilde weer een tong erbij. Ik ging dus tussen haar benen zitten en begon haar flink te likken. Mijn tong over haar lippen, rondjes om 'r klit, ze kreunt. Dan flink haar klit bewerken met mijn tong terwijl ik 2 vingers in 'r kut stop en haar daar mee neuk. Nu is Moniek degene die gek wordt, maar ik stop niet. Ze begint harder te kreunen, te schokken met haar onderlichaam en ik voel haar kut nog natter worden op mijn tong als ze genietend klaarkomt.
Rob geniet ook als hij dit ziet en wil meer actie. Moniek gaat op haar knieen zitten zodat Rob haar van achter diep in 'r neukkut kan pakken. Wild gaat hij tekeer en bij elke harde, diepe stoot slingeren haar tieten heen en weer, wat een geil gezicht! Moniek begint weer harder te kreunen en ook Rob wordt zichtbaar geiler. Met een paar laatste harde stoten spuit hij Moniek vol terwijl zij ook weer hard kreunend klaarkomt.

Nu ben ik de enige die nog niet gekomen is. Ik ga op mijn rug liggen met mijn harde pik recht omhoog en Moniek komt bovenop me zitten met haar gezicht naar me toe. Ze zegt dat ze me klaar gaat rijden maar dat ze ook mijn zaad wil proeven. Ik heb een heerlijk uitzicht op 'r grote, dansende borsten terwijl ze mij berijdt. Ze zakt helemaal over mijn harde lul heen waarna ze weer omhoog gaat tot alleen mijn eikel net tussen haar natte lipjes zit. Steeds sneller en sneller neukt ze mij op deze manier tot ik mijn zaad omhoog voel borrelen. Ik geef dit aan en snel gaat ze van me af en stopt mijn harde pik in haar mond. Nog een paar likjes over mijn eikel en met grote stralen spuit ik die heerlijke pijpmond vol. Hmmm wat geil was dat.

Na nog wat te zijn bijgekomen en afscheid genomen te hebben rij ik moe maar voldaan weer naar huis.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen