Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een aantal maanden geleden kreeg ik een sms-je van Nadja . Ik had al eens het genoegen lekker met haar te vrijen. Deze lieve schat stuurde me een sms-je, ik werd verwacht in een hotel in Belgie, ze had een verassing voor me. Of ik maar even wilde komen. Na wat zakelijke afspraken verzet te hebben had ik me thuis wat opgefrist en een leuke boxer aangetrokken. Met een flesje bubbels ben ik toen in de auto gesprongen. Toen ik de discrete parking opdraaide nog eens even haar mobiel gebeld; "ja hoor ik ben er al, kom maar gauw naar de kamer, de deur staat op een kier," zei ze verheugd...

Dus ik naarbinnen, de kamerdeur opengemaakt, daar lag madame al; 1.70 mtr groot, blond, halflang haar, cup c, gehuld in een verschrikkelijk geil setje. Een bordeauxrood setje; een cuploze bh en een kruisloze slip, vergezeld door een jarretellegordeltje en passende kousen. Met de knieen hoog opgetrokken en pumps was het spektakel compleet. Spontaan begon er iets te groeien in m'n broek. Mevrouw lag zichzelf al vreselijk te verwennen met een vibrator. Goed en wel had ik de deur dichtgegooid, kwam daar nog een verassing; uit de badkamer kwam haar man tevoorschijn.

Schrik niet zei William, ze hadden dit in goed overleg besloten. Zo hebben we even handen geschud en langzamerhand kwam ik erachter dat Nadja lekker gesandwiched wilde worden, of ik daar de helpende hand bij wilde toesteken... nou maar wat graag. Vlug trok ik m'n kleren uit en Nadja wilde wel helpen bij het laatste deel, verheugd keek ze toen m'n lul tevoorschijn floepte...kijk eens lekker groot kraaide ze van plezier richting haar man. Hij liet ook z'n broek zakken. Samen kropen we nu naar de geile vrouw die zo naar 2 lullen smachtte. William begon te tongen met z'n vrouw, alles verliep heel rustig maar toch opwindend tegelijk.

Terwijl die 2 lagen te tongen ben ik langzamerhand eens richting slip gekust en heb haar lipjes eens lekker uitelkaar getrokken zo kon m'n tong rustig aan het werk. M'n bewegende tong miste z'n doel niet, dat was wel te merken aan de spastische bewegingen die er vanuit haar bekken kwamen. Ja lik me geile ding kwam er uit haar mond, nou je kunt je voorstellen dat het orgasme van haar niet lang meer op zich liet wachten... Dankbaar als ze was vroeg ze om m'n lul gretig begon ze mij te pijpen, haar man was al in staat van paraatheid. Toen het tijd was heb ik een condoom aangebracht en ben gaan liggen.

Langzaam zakte Nadja met haar mooie borsten voor me over m' n harde paal. Een zucht van verukking was er te horen bij ons beiden.... zo'n mooie tetten en strak kutje,lekkere zachte billen, ondanks 2 kinderen was dit dus een prachtige mooie vrouw . Toen Nadja en ik lekker wat getongd hadden begon het William wat te lang te duren, hij wilde ook. Nadja strak haar poeperd in de lucht en riep dat ze het graag wilde. William zette zijn eikel tegen haar gaatje en kwam rustig bij haar binnen. Oef ... was nu het antwoord van ons geile sexbeest . Rustig penetreerden we haar. Omdat haar echtgenoot niet groot geschapen is konden we gezamenlijk bij haar binnen. Langzaamaan voerden we het tempo op en Nadja begon te kronkelen van genot. Neem me, ik ben jullie slet, geef me jullie zaad...ik weet niet meer wat ze allemaal uitkraamde maar ze raakte in extase........William trok ineens terug slaakte een schreeuw en spoot over haar rug..... De geile bok was al klaar....

Nadja keek beteutert achterom maar hij was al naar de badkamer om z'n zaadresten af te spoelen. Kom maar zei ik, gaan wij toch lekker verder. Nadja ging op haar rug liggen en zo drong ik bij haar binnen. Zo heb ik haar hard afgeneukt en toegeroepen dat ze me zo geil had gemaakt. Na een aantal minuten zag ze kans mij op m'n rug te rollen en bereed ze me weer als een wilde, terwijl ze zei dat ze bijna kwam duwde ze haar vibrator in haar kont en begon toen nog wilder te bewegen. Het getril miste z'n uitwerking niet op ons en met een gezamenlijke gil kwamen we klaar. Ik streelde haar op haar rug toen we gezamenlijk lagen bij te komen van ons spetterende orgasme. Daarna zijn we opgestaan en naar de whirpool gelopen waar William al op ons zat te wachten. Hij was stil, ook na het opentrekken van de fles heerlijke champagne. Terwijl we lekker zaten te nippen begonnen er 2 handen aan 2 pikken te trekken. Of we nog eens konden was de vraag. M'n beste vriend stond al rap weer paraat en ik boog me naar de tepels van Nadja. Een vinger vond al gauw haar spleetje. Dit werd al gauw weer een geil wipje. William hield zich afzijdig en terwijl ik een condoom afrolde ontspon zich een discussie tussen de 2 echtelieden.

William vond het genoeg zo, maar Nadja wilde nog een lul in haar kont. Hij is toen uit bad gestapt en Nadja keek me geil aan. Terwijl 2 vingers haar sterretje oprekten waren er twee tongen hevig in gevecht. Ze ging onderuitgezakt in bad zitten en legde haar lange benen op m'n schouders. Zo kon m'n eikel naar haar poepke toe en gleed daar soepel naarbinnen. Alsof we in een droom verkeerden zo wipten we op en neer. Terwijl we steeds van tempo wisselden wreef Nadja over haar klit heen. Toen ik voor de laatste keer versnelde raakte ze buiten zinnen en kwam ze weer gillend klaar terwijl ik m'n regenjasje vulde. Bedankt lieverd zei ze nog en tongend goot ik de laatste bodem uit de champagnefles over haar borsten en tong heen waarna alles nog eens lekker opgelikt werd. Dat was het einde van ons sandwichavontuur, maar helaas ook van Nadja's huwelijk. William en Nadja zijn intussen gescheiden. Nadja en ik hebben nu meer vrijheid en bezoeken nu gezamenlijk vaker parenclubs.

Last van jaloezie hebben we niet en vaker komen we wankelend op onze benen thuis. Eind goed al geil zullen we maar zeggen.

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen