Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Peter en Hugo behoorden tot degenen die vrij en ongebonden leefden.

Op feestjes zochten zij altijd naar een “vrij meisje”. Op dit feestje was er slechts een meisje, Missy, die alleen was.

Op de uitnodiging van de jongens reageerde Missy echter afwijzend, hoewel ze volgens Peter heet genoeg was. Ze had zelfs gezegd: “Ik loop ook het risico verkracht te worden, daar ik langs het plantsoen moet. In dat geval zou ik gewoon toegeven. Een beetje sperma, dat is alles. Thuis was je het af en klaar is Kees.” Ze besloten haar te verkrachten met maskers op, die ze thuis nog hadden liggen. Ze reden naar Hugo´s huis en haalden de zwarte maskers waarna ze in het bewuste plantsoen gingen liggen. Missy die altijd als laatste vertrok, zou waarschijnlijk nog moeten komen. Peter zag haar naderen; ze zetten hun maskers op en stormden uit de struiken. Ze sleurden haar de bosjes in, namen haar Gsm af, en bonden een blinddoek voor haar ogen, zodat ze nog minder in staat zou zijn hen te herkennen. Terwijl Hugo Missy´s armen vasthield trok Peter haar broek omlaag. Missy verzette zich inderdaad niet en kreunde zachtjes:

“Als jullie zo graag willen, doe het dan maar want een vrouw is er voor.” Terwijl Hugo haar vasthield, stroopte Peter zijn broek af en plofte tussen haar dijen. Missy´s naakte onderlijf maakte hem heet. Hij wrong zijn gespannen lul in haar schede en ontdekte dat ze kletsnat was. Hij stootte zijn penis in haar glibberige kut en voelde de warmte van haar blote buik en dijen. Ze hield haar ogen gesloten en kreunde onafgebroken.

Het meest verbaasde hij zich erover dat ze niet slap en willoos bleef maar met de benen en billen bewoog. Voordat Peter klaarkwam en zijn zaad in haar spoot, kreeg ze een orgasme. Het was duidelijk merkbaar, hij voelde haar onderlijf trillen en schokken. Nadat hij zich bevredigd had, liet hij haar aan Hugo over. Ze bleef rustig liggen terwijl Hugo haar beklom en zijn pik in haar stak. Met een ruk van beide handen schoof hij haar trui en beha omhoog zodat ook haar borsten vrij kwamen. Ze lag nu bijna naakt, Hugo greep haar tieten en neukte heftig. Missy´s lichaam bewoog wringend en trekkend, haar dijen schoven langs zijn heupen en bovenbenen. Zij gedroeg zich nog schaamtelozer dan bij Peter en hijgde van opwinding. Voordat Hugo zijn sperma in haar loosde, kwam ze opnieuw klaar.

Ze hesen hun broeken op en kropen uit uit de bosjes. Peter zei : “Ze vond het lekker, ze heeft nu de smaak te pakken.” Zodra ze Missy weer op een feestje ontmoetten, stuitten ze op dezelfde weerstand als tevoren. Via Ellie, een vriendin van Missy wisten de jongens binnen in de woning van Missy te komen. Binnen onderzochten ze het huis. Ze vonden daar een kamer met grote foto´s van mannen met immense pikken en verschillende vibrators in diverse maten.

Ook lag er een pop met een dikke rubber kunstpenis. “Wat een idiote meid,” zei Peter, “ze kan toch wel echte kerels krijgen. In alle rust kleedden ze zich uit en wachtten naakt op de thuiskomst van Missy. Zodra ze de huissleutel in het slot hoorden stelden ze zich verdekt op. De “geilkamer” zoals ze Missy´s lustoord al waren gaan noemen, lieten ze wijd open. Missy stond verstijfd van schrik. Hugo en Peter grepen haar en brachten haar naar de slaapkamer. Zij gaf geen geluid toen ze haar begonnen uit te kleden. “Hugo”, stamelde ze toen zijn pik in haar schede drong. Ze vergat te bewegen, waarschijnlijk omdat ze nu door een bekende genaaid werd. Hugo merkte haar weerstand en stopte met neuken. “Waarom werk je niet mee. In die andere kamer heb je erg veel behoefte aan geilen”,zei Hugo. “Dat is anders” stamelde ze. Missy keek met starende ogen naar zijn wippende lul, toen Peter haar iets te drinken gaf.

Ze dronk het in een teug leeg en stond toe dat Hugo haar achterover lag en ontving hem tussen haar gespreide benen. Alsof ze begreep dat het nu allemaal niets meer gaf, dat ze haar geheimen hadden ontdekt en haar wellust doorzien, neukte ze vol overgave. Ze kreunde en hijgde, trok haar kut krampachtig om de stotende penis en slaagde erin klaar te komen. Hugo brulde van genot en spoot zich in haar leeg. Peter nam het over en stootte zijn dikke paal in haar kut. Haar tieten met beide handen bewerkend dreef hij haar op tot niets ontziende wellust. Ze lag onder hem te kronkelen en liet zich klaarmaken. Tijdens haar hoogtepunt, waarbij ze in ekstase onder hem lag, liet hij zijn hete sperma in haar snakkende kut lopen. Ze lag, de benen langs elkaar schuivend, op haar bed terwijl Peter en Hugo haar bekeken.

 

Ze zagen wat een gave en zachte huid ze bezat, wat een ronde heupen en stevige dijen. Ze bekeken haar mollige buik en de fraai geronde heuvels van haar borsten. Zonder bril was ze bovendien mooier dan met, de hardheid van haar gezicht werd nu afgezwakt en teruggebracht tot de bij haar vrouwelijke figuur behorende trekken. Hugo raakte onder de invloed van haar wulpse lichaam en de bijna obscene gebaren waarmee ze haar benen spreidde en sloot. Het zien van haar met sperma besmeurde schaamlippen bracht hem op een perverse gedachte. Uit haar bewegingen leidde hij af dat ze nog steeds geil was. Geil genoeg om voor hen een mooie eenmansact op te voeren, beter gezegd een een-vrouws-act. Hij knielde naast het bed en begon haar te zoenen. Hij drukte zijn lippen op de hare en stak zijn tong in haar geile mond. Met zeer langzame bewegingen van zijn tong bracht hij haar in een staat van opwinding. “Doe eens voor hoe je jezelf bezig houdt”, fluisterde Hugo, “laat eens zien hoe je jezelf opgeilt en klaarmaakt.”

 

Hij pakte haar hand en trok haar met zachte drang omhoog. Ze liep voor hem uit, alsof ze in trance verkeerde. Hij leidde haar naar de “geilkamer” en werd gevolg door Peter. Missy liet zich gewillig naar het bed brengen waarop de pop lag, de namaakman. Hugo duwde haar zachtjes voorover. Ze zonk met omlaag hangende tieten op de onbeweeglijke figuur en spietste zich op de rubber penis. Zwijgend, maar met ingehouden hartstocht bewoog ze op en neer, de stijve kunstlul in haar lekkere schede. De jongens hoorden haar hijgen, ze keken naar haar billen, naar de wulps op en neer gaande kont. Ze zagen hoe Missy zich in wellustig draaiende bewegingen op de zielloze pop wrong en haar kut om de namaakpenis klemde. Missy ging steeds sneller , steeds onstuimiger tekeer. Het was of ze hem wilde laten zien hoe ze zich gedroeg wanneer ze alleen in deze “geilkamer” was en zich aan haar wellust overgaf.

 

Diepe zuchten ontsnapten aan haar mond, ze kermde zachtjes en neukte als een bezetene. De naderene klimaks deed haar naakte lijf rillen, een laatste stuiptrekking kondigde haar hoogtepunt aan, waarna ze slap en nahuiverend op de pop lag. Ze trok zich terug, haar schede liet de kunstpenis los en liet het rubbere ding achter met een fijn laagje schuimend geil. Het sperma van de beide jongens had zich aan de namaaklul gehecht, was uit haar kut gedropen en kleefde er aan. “Lik het eraf”, zei Hugo met een door hartstocht verstikte stem. Gehoorzaam boog ze zich over de strakke rubbere kunstlul en likte het heerlijke zaad eraf. Missy nam het ding tot aan de wortel in de mond, zoog erop en verzwolg het sperma. Nadat ze weer wat op adem was gekomen, zei Hugo : “Nu gaan we verder met dat apparaat” en wees naar de stoel met de beide namaak-penissen.

 

Ze nam plaats op de zitting en werkte de onderste pik in haar reeds vochtige kut. Dan nam ze die ter hoogte van haar gezicht in de mond en begon erop te zuigen. Ze pijpte het ding of het een echte lul was, haar gezicht vertrokken in een ekstatiese uitdrukking. Haar lichaam schokte, ze hield haar ene hand bij het koordje van de benedenste penis, de andere bij de bovenste. Op het moment dat ze klaarkwam trok Missy aan de beide koortjes, kreunend ontving ze het namaaksperma, het glibberige papje dat vanuit de namaakballen in haar kut en mond spoot en zoog dat van de bovenste penis met gulzige teugen in. Ze stond nu op en zocht, gehinderd door haar bijziende ogen, de weg terug naar haar slaapkamer. Hugo leidde haar, allebei volgden ze haar naar het bed waar Missy zich, trillend over haar hele lichaam, op uitstrekte. “Zeggen jullie niets”, brabbelde ze, “niet tegen Ellie of de anderen”. “Nee hoor”, beloofde Hugo, die wist dat hij op Ellies zwijgzaamheid kon rekenen. “Nu gaan we het echt doen”, vervolgde hij, “nu krijg je een echte lul in je mond en een andere lul in je heerlijke kutje”.

 

Zij knikte instemmend en scheen volkomen op haar gemak. Peter ging nu op haar liggen en joeg zijn inmiddels weer stijf geworden penis in Missy´s schede. Hugo knielde bij haar gezicht en bracht zijn stijve pik vlak voor haar lippen. Ze hapte toe en nam de penis in haar mond. Peter kermde het uit van genot en hijgde : “Je hebt zo´n lekkere sappige kut … een fijne geile kut.. en een prima neukkut.” Ze bewoog haar lijf in antwoord op zijn opmerkingen, alsof ze die opmerkingen al eerder had gehoord en herkende. De drie lichamen kromden in hete begeerte, hunkerend naar een zalig orgasme, naar klaarkomen en bevredigd worden.

Missy voelde beide penissen heen en weer glijden, de een diep in haar buik en de ander diep in haar mond. Lippen en schaamlippen sloten strak en verlangend om de dikke lullen. Haar vingers tastten naar de ballen, de zware kloten waarvan ze de inhoud leek te willen schatten, alvorens die in haar beide openingen zou worden geloosd. Gesmoord kreunend kwam ze klaar, spieren en zenuwen ontspannend in een alles overheersende bevrediging. Peter en Hugo kregen het vrijwel tegelijkertijd. Vanuit hun lendenen verspreidde zich het genotsgevoel van het orgasme, nam bezit van hun onderbuik, ballen en de roodwordende eikel. Brullend spoten ze hun geil weg, diep…zo diep… in Missy´s malse lijf. Haar kut en mond overspoelend met hun hete zaad. Hijgend lagen ze na het klaarkomen over elkaar heen, Hugo en Peter begerig likkend langs het naakte lichaam van Missy, terwijl zij haar zachte kont en borsten kusten.

 

Nagenietend dronken ze alle drie een koel glas bier, hetgeen Missy had ingeschonken. Zowel voor de jongens alsook voor haar was het zien van het naakte vlees echter al snel weer voldoende om wederom van elkaars lichaam te gaan genieten. De gedachten aan de “geilkamer” waren Peter en Hugo al helemaal vergeten; zij waren duidelijk weer geheel in hun normale doen. Hugo zag haar donkere prachtige poes al als een levend wezen bewegen op haar wringende venusheuvel. Hij stopte zijn paal welke inmiddels alweer een enorme omvang had gekregen, in haar reeds drijfnatte vagina en begon haar te neuken. De knijpende vingers van Hugo die haar billen en heupen martelden, deerden haar niet in het minst. Missy gedroeg zich even onbeheerst en stootte met haar bekken omhoog. Hugo greep haar billen nog steviger beet en voelde de spieren in haar vlees spannen. Zijn tong lebberde langs haar tepels, hij beet in haar stevige tieten en voelde ondertussen haar kut samentrekken. Terwijl het orgasme haar lijf deed huiveren, stuwden zijn ballen het heerlijke zaad door zijn enorm gezwollen lul. Het klaarkomen en het wegspuiten van zijn sperma bezorgden hem een onuitsprekelijk genot. Zijn pik glibberde langzaam uit haar overvolle schede.

 

Hij krabbelde overeind, terwijl Missy over zijn behaarde balzak nastreelde. Nu liet hij haar over aan Peter, die genietend had staan toekijken. Door dit alles beukte hij met niets ontziend geweld op haar naakte lichaam en betastte met grijpgrage vingers haar flinke heupen. Hij voelde de inspanning waarmee Missy haar kut rond zijn dikke penis kneep. Ondanks zijn bronstige drift hield hij zich in om haar de kans te geven opnieuw klaar te komen. Hij spoot het liefst in een vrouw die juist een orgasme kreeg, dat verhoogde namelijk zijn zinnelijke genot. Wellustig schuurde hij zijn behaarde buik over de hare, wreef zijn borst tegen haar heerlijke tieten en voelde de druk van haar gladde dijen.

Zodra ze in een kramptoestand raakte en daarmee haar orgasme aankondigde, liet hij zijn hete sperma de vrije loop.

Ze hijgde en kreunde toen hij met krachtige stralen zijn geil in haar sproeide. “Lekker naaistertje,” kreunde Peter. “Geilzuigstertje,” voegde Hugo er aan toe. “Fijne zaadspuiters,” hijgde Missy

 

Missy wil een dikke lul in haar kontje

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen