Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

"Scott komt lekker gezellig bij ons eten vanavond schat"? zij mijn vriend tegen mij op een vrijdag toen ik hem belde op zijn werk."Is goed, ik zal wat lekkers ga maken"? was mijn antwoord "het word een leuke avond"? zij hij terug, toen hing hij op.

Dus ging ik wat eten voorbereiden voor straks. Toen ik klaar was ging ik naar boven om te douchen en wat moois aantrekken, want ik had Scott altijd een lekker ding gevonden en wou er goed uitzien die avond.
Voor het douchen pakte ik een van mijn vibrators en ging op bed liggen. Ik zette het ding aan en voelde het trillen in mijn hand. Langzaam over mijn klit beweeg ik mijn vibrator tot dat mij klit begon te tintellen, dan heen en weer tussen mijn schaamlippen laten glijden.
In een harde stoot stopte ik het helemaal in mijn natte kut, zo ver naar binnen dat het maar kon gaan en toen heel hard naar buiten trekken en dan weer naar binnen stoten, keer op keer tot dat ik mijn hoogtepunt begon te bereiken.


Ik ging even stoppen met mijn vibrator want ik wou nog niet klaar komen, en stopte twee vingers in mijn kont, wat voelde dat lekker zeg... Zachtjes met mijn vibrator weer naar binnen begon ik weer mijn zelf te verwennen met mijn lekkere donker bruine jelly vriend en mijn vingers in mijn kont.
Ik kon het niet meer tegen houden, ik haalde de vibrator uit mijn kut en stopte drie vingers er in en begon mijn g-spot te stimuleren, het duurde niet lang voor dat ik lekker spuitend klaar kwam.Een beetje uitgeput ging ik onder de douche staan en mijn gedachten ging al uit naar vanavond. Wat zou dat lekker zijn als Scott en mijn vriend mij zouden suf neuken vanavond.
Ik ging mij aankleden want elk moment zouden zij thuis komen.

Toen ik in de keuken stond met mijn gedachten nog in het trio fantasie, voelde ik op eens een hand op mijn billen en kreeg ik een kus van mijn vriend. "Dag schat. Wat gaan we eten?" Vroeg hij, terwijl zijn ogen naar mijn lichaam keek. Het was toch een goede keus geweest om dat kleine rokje met mijn strakke topje aan te trekken.

We gingen aan tafel eten en het gesprek ging af en toe naar een geile kant op. Scott keek steeds door het glas eettafel naar mijn lange benen en mijn vriend zag dit en vond het wel geil dat een ander man zijn vriendin wel mooi vond.
Na het eten ging ik opruimen en de mannen gingen zitten en een sigaretje roken. Toen ik terug uit de keuken kwam keken ze mij allebei met lust in zijn ogen aan. Ik had het gesprek niet kunnen horen maar kennelijk hadden ze wel wat in de planning voor mij.
Ik ging zitten naast mijn vriend, tegen over Scott. Hij keek mij steeds aan en de hand van mijn vriend begon steeds hoger en hoger te komen.
Scott stond in eens op en kwam naast mij zitten, tussen twee lekkere mannen

voelde ik me heel geil worden.
De hand van mijn vriend had mij klit gevonden en door de bewegingen en de situatie werd ik al een beetje nat.
Ik keek naar het kruis van Scott en zag dat ook hij geil werd, Scott trok toen mijn topje uit. Twee borsten werden een keer blootgesteld, mijn tepels waren al lekker hard. Scott pakte een en begon er op te zuigen en mijn vriend trok mijn slipje op zij en stak twee vingers in mijn kut. Ik duwde mijn lippen tegen zijn lippen aan en drong mijn tong binnen zijn mond. Ik werd nu wel erg heet en kon ik me niet meer in houden, ik stond op en trok de rest van mijn kleding uit "ik ga na boven en komen jullie ook?"? vroeg ik.

Liggend op bed begon ik me zelf te vingeren, en het duurde niet lang voor dat de twee mannen boven waren. Ik keek toe hoe zij heel vlug hun kleding uit trokken en het werd duidelijk dat ik niet de leiding kon nemen.
Mijn vriend ging boven mijn hoofd zitten en duwde zijn lul in mijn mond voor dat ik wat kon zeggen, Scott ging me meteen likken. Ik zoog lekker op mijn vriend zijn lul die steeds dieper en dieper in mijn keel verdween, tevens genoot ik van de snelle tong beweging van Scott die heen en weer over mijn klit gleed.
Toen ging mijn vriend op zijn rug liggen en pakte mij beet ik moest boven op hem gaan zitten, en ik voelde op dat moment zijn lul diep ik mijn natte kut glijden.
Scott kwam voor mij staan en ik zag dat zijn lul inmiddels zeer grote was geworden. Onder het neuken pakte ik een condoom, deed het over zijn heerlijke lul en begon er op te zuigen. Wat was dat geil zeg, geneukt worden en gelijk aan een lul zuigen.


Ik voelde twee vingers in mijn kont glijden en ik genoot zo veel van, dat ik meer wou dan twee vingers. Ik zij dat ik meer wou en Scott was al te blij om mij daar mee te voorzien. Hij ging achter mij zitten en terwijl mijn vriend mij nog steeds aan het neuken was stopte hij zijn dikke lul zachtjes in mijn kont.
Zo'n gevoel van geiligheid had ik nog nooit eerder mee gemaakt. Ik gilde dat ze allebei mij harder moesten neuken en vooral niet stoppen.


Na een tijdje gingen zij van positie veranderen, Scott op zijn rug, met zijn grote lange dikke lul in mijn natte kut en mijn vriend stootte mij van achteren diep in mijn kont.
Ik was een paar keer spuitend klaar gekomen en nu werd het tijd voor de mannen om klaar te komen. Ik ging op de rand van het bed liggen en mijn vriend ging voor mij staan met zijn lul boven mijn mond en ik begon er aan te zuigen. Op het moment dat mijn vriend zijn zaad in mijn mond spoot zag ik dat Scott ook bijna klaar kwam. Ik trok het condoom van zijn lul af en trok hem verder af, ook hij kwam op zijn hoogte punt en zijn zaad spoot met grote klodders over mijn lichaam.
Na zo'n geile onvergetelijke uur zijn wij met zijn drie-en onder de douche gegaan. 


Scott is met een fijn gevoel na een half uurtje vertrokken en wij zijn daarna nog lekker doorgegaan met zen tweeën.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen