Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was half acht in de avond toen mijn telefoon ging. In de display zag ik dat het Judith was, een meisje uit de buurt met wie ik al verschillende keren had gechat en gebeld. Het enige wat ik ooit van haar gezien had, waren een paar foto’s van haar gezicht. Elke keer dat ik haar mooie stem door de telefoon hoorde, stelde ik me haar helemaal voor: ongeveer 1.70m, slank figuurtje, lekker strak kontje en mooie ronde borsten. Met die gedachte in mijn achterhoofd nam ik al glimlachend de telefoon aan. “Ben je niet wat vergeten?” vroeg ze me meteen. Ik kon maar niet bedenken wat ik ook weer moest doen en antwoordde na een korte stilte dan ook ontkennend. “Je was niet online vanmiddag,” antwoordde ze. Na haar verteld te hebben dat dat niet kon omdat mijn baas me zo ongeveer de hele middag op de vingers had zitten kijken, vroeg ik haar of ze dat heel erg vond. “Ja, ik wilde je vragen wanneer we elkaar nou eindelijk eens zouden zien.” Ik had al vaak gehoopt om elkaar te ontmoeten, maar nu Judith er dan ook mee kwam probeerde ik juist wat terug te krabbelen: “Maar dat zou wel het mysterieuze gedeelte van onze vriendschap wegnemen. Als we van elkaar weten hoe we er uitzien blijft er niets meer tot onze verbeelding over.” “En hoe stel je je mij dan voor?” vroeg ze een beetje uitdagend. “Heel mooi,” zei ik haar. Ze vertelde me dat er maar één manier was om daar achter te komen en hing op. Pas na een paar seconden was haar bedoeling bij me doorgedrongen en ik besloot dat dan ook tot actie over te gaan.

Ik zocht haar adres op en besloot naar haar toe te gaan. Tegen half negen kwam ik in de buurt waar ze ergens moest wonen, maar haar straat was nergens te vinden. In de verte zag een jonge vrouw bij de bushalte staan en besloot haar de weg te vragen. Terwijl de vrouw alle mogelijke moeite deed mij zo goed mogelijk de weg te wijzen stak ik een sigaretje op om mijn zenuwen voor de aanstaande ontmoeting te onderdrukken. Ze keek me aan en zei lachend: “Roken veroorzaakt impotentie!” Ik keek haar schuldig aan en zei dat iedereen wel een verslaving had. “Maar sommige verslavingen gaan ten koste van de mijne,” zei ze. Verbaasd keek ik haar aan, maar voordat ik kon vragen wat ze precies bedoelde stond ze tegen me aan en fluisterde: “Ik ben namelijk verslaafd aan harde lullen.” Haar borsten die tegen me aandrukten en haar geile gefluister bleek niet zonder resultaat. In mijn broek begon zich een bobbel te vormen die ook de jonge vrouw niet onopgemerkt bleef. Met haar hand gleed ze langzaam over mijn borst naar beneden. Precies op het moment dat ze bij mijn gevoeligste plek belandde begon ze weer te fluisteren: “Ik wil dat jij me in mijn verslaving voorziet.” Dat maakte me nog geiler en zorgde ervoor dat de bobbel in mijn broek alleen maar groter en groter werd. Ze trok me van mijn fiets mee de struiken in. Die bobbel in mijn broek maakte haar zo nieuwsgierig dat ze als een bezetene mijn broek opende en naar beneden trok. Ook mijn boxer moest er aan geloven en voor ik het wist zat de ze me al af te trekken. Af en toe begon ze ook mijn eikel te likken en het duurde niet lang of ze had mijn hele lul in haar mond. Ze wist mijn eikel zo goed te verwennen met haar tong dat ik het niet lang leek te gaan houden. Al snel stond ik op springen toen ze plotseling stopte. Ze pakte mijn lul vast en begon hem rustig te masseren terwijl ze zelf om mij heen liep. Toen ze eenmaal achter stond, drukte ze haar lichaam tegen me aan en begon ze me weer af te trekken. Vlak voordat ik kwam draaide ik mijn hoofd naar haar toe en begon haar wild te zoenen. Dit wond haar zo op dat ze steeds harder aan mijn lul begon te trekken en mij helemaal leegtrok. Ze kwam weer voor me zitten en begon mijn lul heel voorzichtig schoon te likken.

Plotseling sprong ze op, keek op haar horloge en zei verschrikt: “De bus!” Precies op het moment dat de bus om de hoek kwam, kwam ze de struiken uit. Ze stapte de bus in en draaide nog een keer uitdagend met haar kontje voordat de chauffeur de deuren sloot. Pas toen de bus helemaal uit het zicht verdwenen was kroop ik de struiken uit en stapte op mijn fiets, op zoek naar de juiste straat. Judith had al op mijn komst gerekend, want ze deed de deur open in een uitdagend jurkje. Haar gezicht kon ik inmiddels wel dromen van de foto’s, maar haar lijf zag ik nu voor het eerst. Ze was nog mooier dan ik me ooit had voorgesteld. “En,” vroeg ze, “zoals je je had voorgesteld?” “Nog mooier,” zei ik zonder mijn blik van haar af te halen. “Kom verder,” zei ze, terwijl ze voor me uit liep. Ik kon mijn ogen niet van haar strakke kontje afhouden. In de huiskamer aangekomen nam ik een beetje onwennig plaats op de bank. Ik gaf mijn ogen nog eens goed de kost. Haar jurkje was precies lang genoeg om niks te onthullen. Ook bij haar borsten liet het kledingstuk weinig te raden over. “Kun je het zien?” vroeg ze pesterig. Om een beetje terug te pesten zei ik: “Ja, maar ik zou het nóg beter zien als je dat jurkje uitdeed.” Zonder na te denken deed ze haar jurkje uit. Tot mijn grote schrik had ze er helemaal niets onder aan en stond ze in één keer naakt in de kamer. Alsof er niets aan de hand was liep ze naar de koelkast om wat te drinken te halen. Toen ze terugkwam met de drank ging ze tegenover mij zitten zodat ik haar goed kon zien. Haar borsten waren zo mooi en perfect, dat ik mijn ogen er niet van af kon houden. Langzaam deed ze haar benen een klein stukje wijder uit elkaar. Ik liet mijn ogen al even langzaam naar beneden zakken totdat ik recht tegen haar geschoren poesje aankeek. Plotseling deed ze haar benen weer bij elkaar en ik keek haar recht in haar ogen aan alsof ik wilde zeggen: “Waarom?” Ze nam een slok van haar drankje en liet het uit haar mond liepen. Ik volgde de naar beneden stromende drank. Op het moment dat de drank haar navel had bereikt gooide ze haar benen helemaal uit elkaar en liet de drank over haar poesje stromen. Ze veegde de drank van haar schaamlippen af door er een keer met haar vingers langs te strelen. Haar wijd openstaande kut bezorgde mij een enorme erectie en Judith zei: “Je dacht toch niet dat ik hier de hele avond alleen naakt ga zitten? Doe je kleren uit!” Even twijfelde ik. “Kom op. Ik weet heus wel dat je een stijve hebt. Dat zie ik zo ook wel,” zei ze.

Op dat moment gooide ik al mijn schaamte van me af en trok alles uit. Daar zaten we dan met z’n tweeën, poedelnaakt. Judith zakte iets verder onderuit en begon haar borsten te strelen. Haar handen zakte langzaam naar beneden. Met één hand masseerde ze beurtelings haar borsten terwijl ze met de andere hand over haar schaamlippen streelde. Plotseling verdwenen er drie vingers één voor één bij haar naar binnen. Ze trok haar benen op en haar hand verhuisde van haar borsten naar haar kontje. Haar vingers cirkelde rond haar anus en verdwenen er af en toe helemaal in. Toen ik haar zichzelf van voren en achteren tegelijk zag verwennen wond me dat zo erg op, dat ook ik de hand aan mezelf sloeg. Op dat moment stopte ze plotseling en liep naar de koelkast om nog wat drank te halen. Toen Judith terug kwam met de drank vulde ze beide glazen weer en deed er wat ijsklontjes bij. Toen ze per ongeluk een ijsklontje liet vallen, bukte ze voorover om het op te rapen. Op dat moment keek ik recht tegen haar kontje aan en kon ik me niet meer inhouden. Ik stond op en schoof mijn harde lul zo achter in haar kontje. Geschrokken kwam ze met een klein gilletje een stukje overeind, maar gaf zich onmiddellijk over. Ze spreidde haar benen nog een beetje om mij nog wat dieper binnen te laten dringen. Met één hand steunend op de stoel voor haar en de andere strelend langs haar klitje liet ze zich gewillig nemen. Op het moment dat ik ging komen liet ze haar klitje voor wat het was en pakte ze tussen haar benen door mijn ballen vast en begon ze te masseren. Een flinke dosis vrijgekomen zaad spoot diep het kontje van Judith in. Uitgeput en al zoenend zakten we samen op de grond neer. Terwijl mijn verslapte lul nog in haar kontje zat, werden we ruw gestoord door een dichtslaande deur. Ik schrok op, maar Judith stelde me gerust: “Rustig maar, het is mijn zus.

Die is naar koopavond in de stad geweest. Ze loopt altijd gelijk door naar boven.” Opgelucht laat ik me weer zakken en gaf Judith een passionele tongzoen, tot we opnieuw worden gestoord. Deze keer kwam Judith’s zus dus wél de kamer binnen. Verschrikt keek ik omhoog en zag tot mijn verbazing dat de zus van Judith hetzelfde meisje was dat mij eerder die avond zo een geweldige pijpbeurt heeft gegeven. Terugdenkend aan eerder die avond begon er weer het één en ander te groeien bij mij. Judith voelde dat er in haar kontje weer wat aan het groeien was en beantwoordde dat door heel zachtjes haar bekken op en neer te bewegen. Die actie zorgde ervoor dat mijn lul binnen no-time weer hartstikke stijf stond. Ik kwam omhoog, trok Judith bij haar middel een beetje omhoog en begon langzaam weer te stoten. Haar zus trok ook haar kleren uit en kwam pal naast me staan. “Volgens mij heb ik nog wat van je tegoed,” zei ze en ze duwde mijn gezicht in haar kruis. Ik begon haar schaamlippen te likken en aan haar klitje te zuigen. Langzaam bracht ik mijn tong in haar kutje. Haar geile kutsappen wonden mij nog meer op en ik begon steeds harder en ruwer te beffen. Haar gekreun maakte Judith nieuwsgierig en terwijl ik haar nog in haar kontje aan het neukte stootte ze haar kont naar achteren zodat ik achterover opde grond viel. Ze stond op en ging met haar natte kut boven mijn gezicht hangen. Ik begon de natte kutsappen van haar af te likken en met mijn vingers verwende ik haar klitje. Het duurde niet lang of ik voelde een paar schaamlippen tegen mijn eikel die mijn stijve lul langzaam naar binnen zogen. Al snel volgde ik het ritme van Judith’s zus die me steeds harder ging berijden. Ik volgde haar voorbeeld door Judith steeds harder te beffen. Op bijna hetzelfde moment sprongen Judith en haar zus omhoog en gingen met zijn tweeën mijn lul verwennen met hun tongetjes. Ik besloot het er maar van te nemen en met elke hand één kutje te verwennen. Toen ik steeds dichter tot een hoogtepunt kwam ging ik Judith en haar zus steeds harder vingeren. Zo raakten de zussen in extase en likten en trokken weer harder aan mijn lul. Deze spiraal had tot gevolg dat we alledrie tegelijk zinderend klaarkwamen. Bij de deur namen Judith en haar zus afscheid van mij. Ik bedankte Judith met een kus en zei dat ik snel weer eens langs zou komen. Haar zus vroeg me lachend of ze me nog even de weg moest wijzen, gevolgd door een lekkere tongzoen. Het mysterieuze van de chatsessies en telefoongesprekken is nu wel verdwenen, maar spijt heb ik er tot op de dag vandaag nog niet van gehad…

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen