Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Het was een mooie zomerse dag. Zo’n dag met dertig graden en blote buiken. Ik liep langs een tuin en hoorde een zacht zuchten. Dit verbaasde me een beetje. Ik keek opzij en zag door een opening in de heg het prachtige donkere lange haar van een vrouw en haar mooie vormen. Nieuwsgierig liep ik naar de opening. De vrouw streelde haar borsten en nek. Een hand verdween langzaam tussen haar benen. Ze stootte zachte kreetjes uit. De hand tussen haar benen ging steeds sneller heen en weer. Ze kreeg er een kleur van. Ik merkte dat ik enorm opgewonden raakte van deze onbekende knappe vrouw. Ik besloot de tuin in te gaan. Ze zag er prachtig uit in haar zomerjurkje. Ze leek helemaal van de wereld. Ze kon me niet zien want ze stond met haar rug naar me toe. Ik voelde hoe er een trilling door haar heen ging toen ik me tegen haar aanvlijdde. Ze schrok niet, het was alsof ze me verwachtte. Ik legde m’n handen op haar borsten en kuste haar hals. Ze bewoog even toen ze m’n penis voelde zwellen. M’n hand daalde af naar haar buik en verdween in haar kruis. Ze legde haar handen op de mijne toen ik ‘m tussen haar benen bewoog. Ze ging met haar billen over mijn trillende lid. Ik drukte mijn gezicht in haar hals en haren. We gingen op onze hurken zitten en met m’n ogen dicht betastte ik haar. 

Even later legde ze haar handen over de mijne knijpend in haar gevoelige borsten. Haar borsten waren warm, de tepels hard en zo gevoelig dat ze een gilletje slaakte toe mijn duimen ze aanraakten. Ze stond op en draaide zich om. Nu pas zag ik haar knappe gezicht en ik kuste haar vol passie op haar mond. Ze antwoordde met een lange tongzoen. “Wil je met me spelen?”, vroeg ze. Ik was sprakeloos. Ze leidde me naar een tuinstoel en ging op mijn schoot zitten. Toen er weer er af en ze danste voor me.

Een prettig trage striptease volgde. Ze deed de bandjes van het jurkje omlaag en schoof het jurkje heel langzaam naar beneden. Ze ging met beide handen door haar haren om vervolgens af te zakken langs haar borsten naar haar heupen. Daar stond ze in haar kleine bikini. Ze draaide zich met haar rug naar me toe en bukte. Een hand kwam tussen haar benen door weer tevoorschijn. Ze ontdeed zich van het bovenstukje en wierp het weg. Toen ging ze voor me staan en trok langzaam haar broekje uit. Ze bukte opnieuw. Ik zag haar mooie ronde billen. Haar hand ging over haar nu ontblote schaamlippen. “Mijn kasteel” , zie ze. Ze verschafte zichzelf toegang tot haar kasteel. Ze zei me dat ik stil moest blijven zitten en niet mocht bewegen. Ze ging om mijn knieen zitten en kuste me.

 

Ik zag en rook haar prachtige lichaam met de volle borsten. Ik wilde haar aanraken, strelen, kussen, maar zo waren de regels van het spel niet. Nu knoopte ze m’n blouse los en kuste en streelde m’n hele bovenlichaam. Mijn hele huid begon te tintelen.

 

Ik was volledig aan haar overgeleverd. Ze kneedde haar borsten. Ik hoefde m’n hand maar uit te steken en ik kon haar strelen en bevredigen. Ze bewoog op me heen en weer met haar spleet daar waar ze de uitpuiling in mijn broek bemerkte. Een stuk stof was alles wat me nog van haar diepten scheidde. Ik dacht dat m’n lid door de broek heen zou barsten. Plagend beet ze in de bobbel. Ik voelde dat m’n gulp werd losgemaakt. Voor me zittend ontdeed ze me langzaam van m’n broek, precies totdat m’n lid tevoorschijn kwam.

Verder schoof ze ‘m nog niet. Ze beroerde ‘m met haar tong en haar warme rode lippen. Net toen ik dacht dat ze haar mond erom zou brengen bleek ze andere plannen te hebben. Ze ging weer over me heen zitten en schuurde met haar zachte haar over m’n lid. Het kwam omhoog tussen haar dijen. Hij was zo hard als steen. Ze stak haar hand uit en pakte de kop vast. Op nog geen twee centimeter van haar natte open uitnodigende spleet. Maar zij bepaalde het moment. Ze nam de punt en wreef die over het zijdezachte vlees tussen haar dijen.

Ze trok opeens de broek weg, ging tussen m’n benen staan en hoefde zich nu alleen nog maar te laten zakken en ik zou door de poort kunnen gaan. Maar weer deed ze iets anders. Ze boog voorover en ik voelde haar warme mond om m’n lid. Ze fladderde met haar tong tegen de onderkant van de punt. Nog altijd mocht ik haar niet aanraken. Ze draaide zich weer om waarna haar vingers tussen haar drijfnatte schaamlippen verdwenen. Ze speelde met zichzelf.

 

ik hield het nu niet langer uit en bracht mijn hand om m’n penis en maakte razendsnelle bewegingen. Ze wist dat ze me ongelooflijk opgewonden had. Uitgeput ging zij ook zitten. Nu was het mijn beurt! Ik stond op en ging voor haar op m’n hurken zitten. Ze spreidde haar benen voor me. Ik maakte met m’n tong draaiende bewegingen over haar liezen en streelde haar dijen. Ze boog voorover en ik voelde haar stevige borsten op m’n kruin. Haar handen gingen door m’n haa. Ik legde m’n hoofd tussen haar benen en woelde met m’n tong.

Langzaam bewoog ik omhoog en voelde haar navel en even later haar borsten. Ik richtte me op en kuste haar. Haar tongzoen was fantastisch hartstochtelijk. We genoten van elkaar. Eindelijk mocht ik bij haar binnen gaan. Ze gleed van de stoel af en ging op haar knieen op de grond zitten. Ik kuste haar billen en ontblootte de opening die me steeds zo had gelokt. Ik kroop dicht tegen haar aan terwijl ik haa billen streelde. M’n vingers dwaalden dwaalden over haar vochtige schaamlippen. Ze kreunde zachtjes.

Ik spreidde haar billen en leidde m’n stijve begerige mannelijkheid binnen in de diepe gewillige vagina. Ze schreeuwde van genot toen ik dieper en dieper ging. Ik stootte tot ik bijna kwam. We stonden op en ze draaide weer haar rug naar me toe. Ze pakte m’n hand en duwde m’n vingertoppen in haar. Ik kon m’n blik niet van haar heupen weghalen die heftige bewegingen maakten. Ik streelde haar genotsplekje. Daarna pakte ze m’n pols, trok hem terug en likte m’n vingers. Nu was er geen houden meer aan. Ze drukte haar borsten tegen me aan en streek met haar tepels over m’n vlees.

 

Toen ze bij m’n buik waren aangekomen waren ze keihard. Het kostte me veel moeite om m’n evenwicht te bewaren toe ze haar mond om m’n lid bracht. Haar tong deed fantastische dingen. Nog even en ik zou echt komen. Ze stond weer op en zette een voet op het tuinmuurtje. Ik voelde hoe de wirwar van krullend haar over m’n punt streek. Ze trok me tegen haar heupen aan. Alleen m’n puntje was in haar. Toen schoven haar vingertoppen tussen m’n dijen en knepen zacht in m’n ballen. Mijn schaamhaar schuurde over haar vlees. Ze nam me dieper en dieper in haar op. Haar heupen bewogen duizelingwekkend snel. Ze was nu op m’n lid gespiest.

Ze hield haar poort om mij gesloten. We liepen zo door de tuin en ik vlijdde haar neer op het zachte gras. Haar warmte was ongelooflijk. We golfden op en neer. De temperatuur steeg tot ongekende hoogte. Plotseling hoorde ik een zucht achter me. Ik opende m’n ogen en keek om. Bij de heg stond een meisje. Het was haar dochter, zo vertelde de vrouw.

Ik schatte haar een jaar of achttien. Ze was erg aantrekkelijk. Klein, getinte huid, donker lang haar en een heel mooi figuurtje. Met een verhit gezichtje streelde ze zichzelf. Ik gleed uit de vrouw en bleef op m’n buik liggen. Zij stond op en liep naar het meisje toe. Ze smoesden wat. De vrouw kuste haar op de mond en leidde het meisje voorzichtig naar mij toe. “Je mag hem wel masseren”, hoorde ik haar zeggen.

Ik bleef op m’n buik liggen en voelde even later hoe het meisje zich over mijn rug heen zette en m’n schouders begon te masseren. Ik voelde haar rokje en slipje om mijn blote rug. Ik wilde haar. De vrouw kuste het meisje en streelde haar borsten. De massage was perfect. Ik richtte me nu langzaam op en draaide me naar het meisje toe. Ze ging naast me zitten. Ze zag mijn gezwollen lid en ik zag haar aarzelen. “Wees niet bang”, zei de vrouw. “Ik ben bij je”. “Hij zal je geen pijn doen”. Ze vlijdde het meisje neer. Ze pakte de fruitschaal van tafel, pakte een aardbei en bracht die naar de mond van het meisje. Ik verbaasde me over de sensualiteit waarmee ze de aardbei in haar mond nam. Haar tong speelde er even mee waarna ze het met haar lippen doorbeet.

 

Ik nam er ook een en deed hetzelfde afgesloten met een voorzichtige kus. De aardbeismaak overheerste. De vrouw ging met haar hand onder het hemdje. De tepels staken nu duidelijk naar voren. Langzaam schoof ze het omhoog en hielp haar eruit. De borsten waren prachtig rond en stevig. Ze benamen me even de adem. Ik ging met m’n tong over haar buik. Ik nam een framboos en wreef daarmee over haar tepels.

De vrouw kuste het meisje nu teder bij haar navel en ging naar onderen. Toen ik het meisje kuste antwoordde ze met een tongzoen. Weer verbaasde ze me. Ik kon me nauwelijks nog beheersen. De vrouw had ondertussen een stukje meloen gepakt en verdween daarmee onder het rokje. Langzaam kwam het slipje tevoorschijn. Ik zoende haar armen. De vrouw trok het rokje omlaag en at de meloen op.

Het driehoekje lokte me. Ik streelde haar liezen. Het meisje rolde op haar buik en beiden kusten we haar billen. De vrouw bracht een vinger tussen de gespreide benen en ging bij haar binnen. Het meisje kreunde even. De vrouw keek me aan en maakte duidelijk dat ik het nu even aan haar over moest laten. Van een afstandje keek ik naar hun spel. Het meisje ging op haar hurken zitten met de vrouw voor haar. Ze streelden elkaars borsten. Het meisje verkende langzaam met haar tong het lichaam van de vrouw. Die ging op haar buik liggen.

Het meisje streelde haar billen en ging op haar beurt met twee vingers bij de vrouw binnen. Ik voelde m’n verlangen groeien. Ik liep op het tweetal toe, kuste het meisje en bracht een hand tussen haar benen. Ik merkte dat ze al nat en open was en klaar om mij te ontvangen. Maar eerste wilde ik de vrouw nog een keer om mee heen voelen. Ik kuste het hele lichaam van de vrouw.

Ik zat over haar heen en ging met m’n penis over haar benen, billen en rug. Toen ging ik met m’n handen onder haar en trok haar omhoog op haar knieen. Met een vinger ging ik in haar kontje en vervolgens met twee, terwijl ik ook haar schaamlippen streelde. Ze zat op handen en voeten en heel voorzichtig leidde ik mezelf naar binnen. Even later gingen we weer liggen en ze zat bovenop me.

Ze zette m’n lid met haar hand rechtop en leidde me weer naar binnen. M’n lid verdween tussen haar kussens van vlees. Ze verhief zich en viel weer terug. M’n handen lagen om haar enkels, dijen en billen. Af en toe ging ze achterover hangen en raakten haar haren m’n benen. Of ze draaide zich en ik kreeg uitzicht op haar fraaie bilpartij. Het meisje keek met glinsterende ogen toe en streelde haar schaamlipjes en genotsplekje. Ze kon nauwelijks nog wachten zo te zien. De vrouw ging weer liggen. Het meisje kwam naar haar toe en zette zich over haar mond. Het meisje werd zo bevredigd door de vrouw. Ik ging ondertussen nog steeds in en uit.

 

Ik zag de benen van de vrouw uit elkaar gaan waarna ze zich hoog in de lucht stak, dicht bij haar schouders. Dit gaf een magnifiek uitzicht op haar poort. Af en toe tastte het meisje daar waar ik bij de vrouw binnenging ten teken dat ze mij hebben wou. Ik streelde haar lichaam en kuste haar. Ik gleed uit de vrouw en ging naast het tweetal liggen. Het meisje verplaatste zich nu naar mij en schoof haar billen ter hoogte van mijn neus en bracht ze iets omhoog. Ik zag haar vingers tussen haar schaamlippen gaan. Ik bracht m’n handen naar m’n lid en bewoog ze op en neer. Haar billen schoven verder en ze liet zich zakken boven mijn mond. Haar vingers haalde ze weg en bracht ze naar haar borsten. Ik kuste en likte. Opeens bewoog ze voorover, pakte m’n handen en legde ze op haar billen. Nu begon zij met haar handen op en neer gaande bewegingen te maken om mijn lid, terwijl ze hem kuste. Ik voelde dat haar billen en benen begonnen samen te trekken. Ik bracht mijn vingers tussen haar natte lippen op het moment dat haar mond zich om mijn punt sloot. Ze beet heel even. Ze ging van me af en pijpte tussen mijn benen liggend rustig door tot ik bijna kwam. Dit deed ze met een ongelooflijk gemak. De vrouw fluisterde in m’n oor: “nog heel even wachten”.

Ze fluisterde het meisje ook iets in het oor. Nogmaals kusten ze elkaar. De vrouw daalde af en bevredigde het meisje met haar tong. Het meisje had zichzelf niet meer in bedwang en kreunde heftig. Haar borsten gingen op en neer. Ik ging met m’n lid over de borsten van het meisje. Ik bracht hem tussen haar borsten die ze tegen elkaar drukte. Ze kon nu net m’n punt beroeren met haar tong. Speels trok ik steeds iets verder terug. Vervolgens kroop de vrouw bovenop het meisje. Die trok haar benen op in de lucht en de vrouw stootte alsof ze een man was. Ze rolde het meisje op haar zij en bevredigde haar met een been tegen haar schaamlippen schurend.

Na enige tijd ging de vrouw naast het meisje liggen. Ik wreef met m’n neus over de linkerborst van het meisje. Die kronkelde inmiddels van puur genot. Ik zocht de andere borst en streelde de volle ronding en de gezwollen tepel. Ik liet m’n warme tong langzaam over haar kin glijden, haar keel, haar borsten en door naar haar navel.

 

Toen ik haar dij begon te strelen, opende ze haar benen voor me. M’n hand ontmoette opnieuw haar vochtige lippen en ik voelde de erectie van het genotsplekje. Ze gilde toen ik bleef strelen. Ik duwde twee vingers tussen haar schaamlippen. Ze duwde haar bekken omhoog. Zacht ging ik naar beneden tot mijn tong het begin van haar warme spleet vond. Ik voelde haar omhoog wippen toen ik het knobbeltje beroerde.

Ik vond al haar gevoelige plekjes en plaagde ze met m’n tong en vaardige vingers. Ze was ongelooflijk nat. Ik voelde de druk en het kloppen van m’n lid toenemen terwijl ik haar vocht proefde. Mijn tong bediende haar terwijl de vrouw nu haar hand om mijn lid sloot en hem op een neer bewoog. Een moment wisselden we alledrie een blik. Het meisje ging op haar zij tegen de vrouw aanliggen met haar been tussen dat van de vrouw.

Ik kon nu eindelijk de onderwereld van het meisje betreden. Heel voorzichtig kwam ik in haar binnen. Eerst alleen m’n punt en langzaam verder. Nog nooit had ik zo’n sensatie gevoeld. Ruggelings werd het meisje nu door me bespeeld, terwijl ze zich op haar buik probeerde te draaien. Als twee vrijende tijgers speelden we het spel.

Niet veel later kwamen we met z’n drieen met een diepe zucht in de zevende hemel.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen