Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

He he bezoekers, er is weer een verhaal ingestuurd, het is een waargebeurd en super geil verhaal , daarom plaats in hem even online! Alvast bedankt voor het insturen Rik!!

Hoi, ik ben rik en ben 21 jaar oud. Ik ben laatst met een aantal vriendinnen van mij naar het zwembad geweest en wat er daar gebeurde vergeet ik mijn hele leven niet meer! Lees mijn geile waargebeurde sexverhaal zelf!

Op zaterdag zouden we om 10.00 uur in de ochtend vertrekken. Ik stond met mijn auto om kwart voor tien bij Aniek voor de deur. Ik toeterde 2 keer en aniek kwam naar buiten toe lopen. Ze had een rugzak bij haar met haar zwemspullen en achter haar liep Linda, ook een vriendin van ons. ‘He alles goed?’ ‘Ja zeker! Met jou ook, heb je er zin in?’ ‘Natuurlijk met jullie altijd! Alleen omdat ik jullie straks halfnaakt zie, is al een reden om het leuk te vinden!’ ‘Haha! Jaja rikkie!’ Lachten ze beide.


Ik reed weg en ging op weg naar Marieke, ook een meisje dat mee zou gaan. Binnen 2 minuten was ik bij haar huis, dat 2 straten verderop lag. Wederom toeterde ik, naar 4 keer toeteren kwam ze nog niet, ik belde aan bij de deur en naar een aantal minuten kwam Marieke aan de deur. ‘Ja sorry! Ik sliep nog schat!’ ‘Aaaa, je was me vergeten?’ Zei ik. ‘Haha, hoe kan ik jouw nouw vergeten! Natuurlijk was ik je niet vergeten schatje!’ ‘Maar ik douche me wel snel voordat we gaan zwemmen, kom we gaan!’ Ze pakte haar tas die ze al klaar had staan bij de deur en gooide de voordeur dicht. Ze ging achter in de auto zitten bij de andere meiden, nu moesten we Jolien nog ophalen die dicht bij het zwembad woonde. We waren een kwartier onderweg toen we bij Jolien haar huis aankwamen. Jolien kwam direct naar buiten gelopen toen ik voor haar deur stopte. Ze gaf me 3 zoenen toen ze naast me in de auto stapte. Jolien was altijd al gek op mij geweest, maar ik was niet verliefd op haar, ze zag er overigens wel super lekker en geil uit. Ik heb een aantal keer sex met haar gehad, ze is super fijn in bed!

In het zwembad haalden we alle 5 een kaartje en we gingen ons omkleden in de kleedkamers. Ik moest als enige jongen de andere kant op, naar de jongens kleedkamer. Ik kleedde me snel om en wachte bij de douches op de meiden, die al snel daarna aan kwamen lopen. Alle 4 zagen ze er super geil uit, Jolien had zoals altijd weer iets aparts en overtreffends aan getrokken. Ze had een los topje en een string aan. Toen ze langs me heen liep zag ik haar mooie ronde kontje, waar haar string in weg zakte. Het liefst wilde ik gelijk haar string naar beneden trekken en met mijn pik langs haar bilnaat glijden en hem daarna in haar kutje naar binnen drukken.

 

Bij het idee alleen al begon mijn pik hard te worden. Ik rende met een vaart richting het zwembad en dook erin, ik wilde niet dat iemand zag dat ik een stijve pik had. Achter mij hoorde ik de andere meiden ook het water in springen. Ze begonnen gelijk aan mij te trekken en te duwen. Ik werd door de 4 meiden samen onder water geduwd, wat ik helemaal niet erg vond. Ik zag hun mooie benen en hun kutjes onder wat.

 

Ik greep met mijn hand naar Jolien haar kutje en wreef er hard over heen. Toen ik weer boven water kwam gaf ze me een knipoog. Toen ze even later langs me heen zwom duwde ze haar hand in mijn zwembroek naar binnen toe en greep mijn pik vast, die gelijk fier overeind stond. Ze liet hem toen weer los en zwom verder. Ik kon me niet meer inhouden en zwom snel achter haar aan. Ik pakte haar bij haar midden en fluisterde in haar oor:’Kom we gaan even kopje onder, houd je adem in!’ Ik trok haar onder water en schoof haar string opzij. Ik pakte mijn pik beet en duwde mijn lichaam tegen haar aan. Ik duwde mijn eikel langs haar schaamlippen heen haar kutje in.

Ik zag dat ze genoot, ze kreunde volgens mij, want ik zag lucht uit haar mond ontsnappen. Ik duwde mijn pik zo hard als ik kon bij Jolien naar binnen toe. Het was zo lekker en geil onder water, het warme water voelde ik langs mijn zak stromen. Naar een minuutje kwamen we weer boven water, mijn pik floepte uit Jolien haar kutje, ik stak mijn wijsvinger in haar kutje, met mijn vinger gleed ik een aantal keren langs haar klitje. ‘Aaaah!’ Ze legde haar hoofd in mijn nek en kreunde zachtjes. ‘Kom we gaan in de sauna!’ Zei ze mij. Ze pakte mijn hand beet en zwom naar de zijkant van het zwembad. Ze trok zichzelf omhoog en klom uit het water. Haar mooie ronde billen kwamen omhoog. Ik genoot er echt van en klom zelf ook snel uit het water. We liepen naar de sauna toe en samen stapten we in de cabine. Ik zoende Jolien gelijk op haar mond en we tongden en zoenden geil. Met mijn hand maakte ik haar topje los, ik ontblootte haar borsten. Ik zakte iets door mijn knieen heen en zoog zachtjes aan haar tepels. Ik kuste en zoog aan haar tepel en Jolien zei:’Neuk me Rik! Neuk me alsjeblieft hard!’ Ze draaide haar om en ik zag dat ze haar string uittrok. Klop klop!

 

Er werd op de deur geklopt van de sauna. Ik haalde de deur van het slot af en opende de deur en spiekte door een klein spleetje, zodat er niemand naar binnen kon kijken. Het bleek Aniek te zijn. ‘He, wat zijn jullie aan het doen, mag ik er even bij in komen!’ Ik dacht niet na en vertelde dat ze wel binnen mocht komen.

Snel opende ik de deur en trok haar aan haar arm naar binnen toe. Ik wist dat Aniek geen vriend had, dus ik dacht dat ze vast wel sex wilde. Aniek:’Wo! Jullie hebben sex, zal ik maar weer gaan!’ Ze wou net de deur weer openen tot Jolien zei:’Nee! Ik wil graag dat je meedoet!’ Jolien greep Aniek vast en pakte haar vol op haar mond.

 

Ze zoenden elkaar en Jolien trok Aniek haar topje uit. Ik gleed met mijn handen langs Aniek haar billen en trok haar zwem broekje langzaam omlaag. Met mijn handen kneedde ik haar tieten en mijn linker wijsvinger drukte ik langs haar klitje. ‘Ooooo!’ ‘aaaaaaaa Aniek!’ Aniek en Jolien begonnen beiden hevig te kreunen. Ik ging achter Aniek staan en duwde haar tegen haar rug, zodat ze voorover gebogen stond. Voor mij zag ik dat Jolien op het bankje ging zitten en haar benen spreide.

Aniek begon Jolien te beffen. Ik pakte snel mijn pik stevig beet. Ik gleed langs haar bilnaat en toen ik haar kutje bereikte liet ik hem naar binnen zakken. ‘AAAAAAaa!’ Ze sloeg een harde geile kreet en ik begon harder en harder mijn pik in en uit haar kutje te steken.

Ik penetreerde haar hard, harder als dit had ik nog nooit iemand geneukt. ‘Pijp me! Ik kom, ik kom, snel!’ Riep ik. Aniek draaide zich snel om en ook Jolien kwam voor me zitten op haar knieen. Beide openden ze haar mondjes en ik trok mezelf af. ‘Ooooo, ik kom!!!’ Hijgde ik diep weggezonken in mijn eigen wereld.

 

Toen voelde ik mijn sperma mijn pik uitspuiten. Ik keek naar onderen en door de dichte stoom van de sauna heen zag ik mijn sperma op Jolien haar hoofd neerkomen. Aniek pakte mijn pik beet en stak hem in haar mond. Ze likte er geil over heen en zoog me aan mijn eikel.

Ik voelde dat ze mijn sperma doorslikte! Wat een super geil gevoel was dit met deze 2 meiden. Zo’n lekkere en geile trio heb ik nog nooit gehad!

 

Dit was sowieso de eerste trio in mijn leven, maar zeker weten niet de laatste!


Ik droom er nog wel van om een keer of een trio met de andere 2 meiden te doen, of met alle 4 de meiden tegelijk een geile orgie te hebben!

Als het me lukt om alle 4 de meiden tegelijk in bed te krijgen, zal ik het jullie zeker laten weten!

Latersss Rik!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen