Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ze zat tegenover me in mijn grote eetkamer, terwijl ik de twee wijnglazen nogmaals vulde. Ik zag vanuit een ooghoek hoe ze haar benen over elkaar sloeg en naar me lachte. Ze droeg een kort minirokje, dus ik kon haar mooi gevormde dijen goed zien. Ze hief haar glas en zei: “Bedankt voor het heerlijke diner.” “Graag gedaan.”, zei ik. Ze nam een klein slokje rode wijn en ik zag hoe haar volle lippen het wijnglas raakten.

Twee dagen daarvoor was ik gebeld door een collega. Eigenlijk was het een oude kameraad van vroeger die net als ik in de uitgeverij terecht was gekomen. Ik had inmiddels een grote uitgeverij opgebouwd en het ging mij financieel zeer voor de wind. Mijn vriend vertelde me dat Daphne Deckers op zoek was naar een nieuwe uitgever voor haar meest recente boek. Aangezien haar laatst verschenen boek een regelrechte flop was, had ze moeite om een uitgever te vinden.

Tevens vertelde hij me dat Daphne het de laatste tijd op overig zakelijk gebied ook zeer zwaar te verduren had. Ze werd bijna in geen enkel radio- of tv-programma nog gevraagd. Dat verbaasde me, want ik vond Daphne altijd een zeer aantrekkelijke vrouw. Hoe dan ook, haar inkomsten liepen terug naar een nulpunt. Dat was op zich geen enkel probleem aangezien ze getrouwd was met Richard Krajicek, die omkwam in het geld. Verder had ze twee schatten van kinderen dus ze hoefde zich geen enkele zorgen te maken. Het probleem was echter dat Daphne Deckers zichzelf beschouwde als een sterke onafhankelijke vrouw. Het financieel afhankelijk zijn van haar man vond ze werkelijk afschuwelijk. Haar nieuwe boek was dus een laatste strohalm om haar gevoel van eigenwaarde weer op te krikken. 

Ze kijkt me aan en laat vervolgens haar blik door de eetkamer glijden. “Je hebt een mooi huis.”, zegt Daphne, terwijl haar rokje iets omhoog kruipt. Ik kan aan haar stem horen dat ze het meent. “Dank je.”, zeg ik. “Zal ik je de rest van het huis laten zien? Dan kunnen we ondertussen nog even verder praten over je boek. Neem je glas wijn gerust mee”, zeg ik vriendelijk. “Heel graag.”, zegt ze. Ze lijkt daadwerkelijk geïnteresseerd. Daphne zet haar glas wijn op tafel en doet haar jasje uit. Ze heeft een witte zijden blouse aan waarvan de bovenste 2 knoopjes open zijn. Als ze haar jasje over de stoel hangt, vang ik een glimp op van haar decolleté. Nu ze daar zo staat in die witte blouse met dat heerlijke strakke zwarte minirokje en die zwarte naaldhakken, zie je pas hoe fantastisch haar figuur is. Mooie lange benen, een fantastische kont en heerlijke volle borsten.

Ik laat haar mijn kleine bibliotheek zien, de woonkamer en uiteindelijk belanden we in mijn werkkamer. “Je hebt echt een schitterend huis. En dat zeg ik niet omdat ik wil dat je mijn boek gaat uitgeven. Ik meen het.”, zegt ze met een mooie glimlach. “Tsja… jouw boek”, zeg ik met een twijfelende stem. “Weet je Daphne… Ik weet niet of ik er goed aan doe om jouw boek aan mijn uitgeverij te verbinden. Ik geeft toe dat het beter is dan het vorige boek dat je hebt geschreven, maar ik twijfel nog.” Haar glimlach vervaagt een beetje en ze lijkt een tikkeltje verontrust. Ze loopt naar me toe, maar ziet een kleine drempel over het hoofd. Met de hak van haar linkerschoen glijdt ze van het drempeltje en verliest bijna haar evenwicht. Ze herstelt zich, maar kan niet voorkomen dat een groot deel van de rode wijn op haar witten zijden blouse terechtkomt. “Shit!”, zegt ze. Direct zie ik haar tepels door de inmiddels behoorlijk rode blouse komen. Ze lijken door de natte blouse nog wat stijver te worden. “Shit!”, zegt ze weer, maar nu wat harder. “Trek die blouse maar snel uit”, zeg ik. “Ik zal proberen de wijn er nog uit te krijgen, maar dan moet het wel snel, want anders heeft het geen zin meer.” Daphne twijfelt even, maar maakt dan toch snel de knoopjes van haar doorweekte blouse open. Ik zie een mooie sexy witte BH verschijnen met daarin haar volle borsten en die heerlijke harde tepels, waardoor mijn pik harder begint te worden.

Daphne geeft me snel haar blouse en slaat haar armen voor haar borsten. “Dank je”, zegt ze. “Achter de tweede deur aan de linkerkant bevind zich een grote badkamer.”, zeg ik. “Daar kun je je wel even wassen.” Want ik zie dat haar hals, schouders en linkerarm ook onder de wijn zitten. Ze glimlacht naar me en bedankt me. Dan loopt ze naar de badkamer. Ik kijk haar na en zie haar lekkere kont zachtjes heen en weer wiegen.

Ik loop naar de keuken, gooi haar blouse op het aanrecht en schenk mezelf nog een beetje wijn in. Na een paar minuten loop ik rustig terug naar de badkamer en klop op de deur. “Kom maar binnen.”, roept Daphne. Als ik de deur open, zie ik dat ze voor de spiegel staat en probeert haar BH van achteren los te maken. “Er zit ook wijn op mijn BH, maar ik krijg dat rotding niet open.”, zegt ze geïrriteerd. “Is net nieuw en die sluiting werkt nu al niet meer goed”. Ik stap naar voren en bied aan om haar te helpen. “Graag.” zegt ze. Terwijl ik naar haar toe loop, beweegt ze haar handen van achter haar rug naar voren. Ze houdt haar borsten met beide handen beet zodat de BH niet van haar afglijdt als ik de sluiting van achteren openmaak. Ik krijg de sluiting niet direct open en kijk af en toe over haar schouder naar haar in de spiegel hoe ze haar borsten vasthoudt, terwijl ik met haar praat over haar boek. Uiteindelijk vertel ik haar dat ik heb besloten om haar boek niet uit te geven. “Dat is… jammer…”, zegt Daphne zichtbaar teleurgesteld. Mijn pik wordt nog harder en ik word wat brutaler. Heel zachtjes leun ik naar voren, zodat mijn erectie haar kont raakt. Ik zie haar ogen direct geschokt reageren en ze beweegt een klein beetje naar voren zodat het contact wordt verbroken. Op dat moment lukt het me om de sluiting van haar BH te openen.

“Dan is deze meeting nu wel afgelopen.”, zegt ze een beetje ontdaan. “Ja, dat denk ik ook.”, zeg ik. “Maar misschien valt er op een andere manier nog iets te regelen.”, zeg ik. En ik schuif mijn handen onder haar oksels door achter haar BH, zodat ik haar heerlijke borsten vasthoud. Geschrokken probeert ze zich van me los te maken en schreeuwt: “ Hey, wat doe je? Laat me los!!” Ik blijf rustig en probeer met haar te blijven praten. “Ik weet dat jij zakelijk gezien volledig aan de grond zit en dat ik je laatste kans ben op het uitgeven van je boek.” Ik laat haar borsten los en voel haar tepels tussen mijn vingers doorglijden. Ze stapt geschrokken achteruit bij me vandaan. Haar BH valt op de grond en ik zie nu voor het eerst haar mooie borsten in volle glorie. Mijn pik wordt nog harder. “Ik denk dat we een deal kunnen maken.”, zeg ik. Ik stap rustig op haar af en doe mijn overhemd uit. Haar ogen stralen nog steeds ongeloof uit, maar ik zie ook al een vleugje berusting. “Ik denk dat we wel een deal kunnen sluiten die voor jou en mij wat oplevert.

Als ik vlak voor haar sta begin ik liefkozend haar hals te strelen en ik laat mijn handen langzaam zakken zodat ik bij haar borsten aanbeland. Ik kneed haar heerlijke volle tieten en knijp zacht in haar tepels, terwijl ik haar aan blijf kijken. Haar ogen staan eerst nog wat angstig maar de berusting krijgt de overhand. Langzaam beweeg ik mijn mond naar haar rechterborst. Ik kus haar, neem de tepel in mijn mond, sabbel er zachtjes op en bewerk dan haar andere borst. Ik hoor een lichte kreun en voel hoe haar hartslag oploopt. Langzaam laat ik mijn rechterhand naar beneden glijden over haar strakke buik. Ongelooflijk hoe haar lichaam er na 2 bevallingen nog uitziet. Menig fotomodel zou jaloers op haar zijn. Voorzichtig beweeg ik mijn hand onder haar rokje en raak met mijn vingers haar string aan. Ik voel de hitte en het vocht door de stof heen. Hoezeer deze hele situatie haar ook tegenstaat, ze reageert zoals een vrouw hoort te reageren wanneer ze wordt gestimuleerd. Ze raakt opgewonden. Wanneer ze echter voelt waar mijn hand zich bevindt, duwt ze me plotseling van haar weg. “Nee!”, zegt ze. En ze stapt achteruit terwijl ze haar borsten bedekt met haar armen.

“Lieve schat, ik denk niet dat je veel keus hebt.”, zeg ik heel rustig. Ik ga tegen de deur staan en steek een sigaretje op. “Ik heb een idee.”, zeg ik vervolgens. “Jij belt Richard op en vertelt dat je vanavond gaat stappen of zo. Verzin maar een goeie smoes. Dan hebben we de hele avond en nacht de tijd om de details van onze deal door te nemen. Goed idee?”. Daphne reageert eerst niet. Het blijft een minuut stil en dan zeg ze zachtjes: “ Ok, ik doe het…” Ik knik tevreden. “Waar is je mobiel?”, vraag ik. “In mijn jasje.”, zegt ze. “Die haal ik wel even.”, zeg ik en ik sprint bijna naar de eetkamer. Wanneer ik terugkom, heeft Daphne haar rokje al uitgedaan. Ze staat voor mij in haar witte string en zwarte naaldhakken en is verder helemaal naakt. Ze kijkt me aan met een blik die het midden houdt tussen lust en angst. Ik houd het nu ook bijna niet meer en voel het voorvocht al uit mijn keiharde pik vloeien. “Hier, je mobiel.”, zeg ik. Daphne belt naar Richard. Ik hoor de telefoon 3 keer overgaan en dan de stem van Richard Krajicek: “Hey schatje, met mij!” Op dat moment begin ik hard een Daphne’s heerlijke tieten te likken en sabbelen.

Ze probeert zo gewoon mogelijk over te komen aan de telefoon, maar heeft er hoorbaar moeite mee. “Hey schat!”, zegt ze met een onzuivere stem. “Luister, die meeting met die uitgever is goed gegaan. Mijn nieuwe boek wordt gepubliceerd!” Aan de andere kant hoor ik Richard een vreugdekreet maken: “Goed gedaan schatje!” Ik heb inmiddels met mijn rechterhand Daphne’s string bereikt en schuif deze langzaam opzij. Ik kijk omlaag en zie een mooi kort geschoren streepje schaamhaar en een heerlijk kutje dat er toch al wel erg vochtig uitziet. “Ik ga met Liselotte vanavond de stad in om het te vieren.”, hoor ik haar zeggen terwijl ik met mijn vingers haar schaamlippen voorzichtig spreid en mijn middelvinger even zachtjes door haar drijfnatte kut haal. Ik hoor haar ademhaling versnellen. Snel laat ik me zakken, adem een keer diep in door mijn neus zodat ik de geur van haar heerlijke natte kut in me opneem en bewerk dan kort maar fel haar clitoris met mijn tong terwijl ik twee vingers diep in haar kut steek. “Wat is er schatje?”, hoor ik Richard vragen over de telefoon. “Niks, ik heb net een sprintje moeten trekken om een taxi te halen.”, loog Daphne, terwijl haar stem oversloeg. “Blijf maar niet op, want dat wordt wel een latertje.”, hoor ik haar lacherig zeggen. “Ok lieverd, ik zie je morgen.” En dan is de verbinding verbroken. 

“KLOOTZAK!”, roept Daphne terwijl ze overeind springt. “Waar denk je dat je mee bezig bent?” Ik blijf rustig en lach een beetje. “Luister eens schat, als ik jou was, zou ik me maar een beetje inhouden. Volgens mij ben ik hier degene die het voor het zeggen heeft. Verder had ik net toch het vermoeden dat jij behoorlijk opgewonden raakte, dus ga hier niet de schijnheilige trut uithangen. Je vond het maar wat lekker dat ik die heerlijke natte kut van je net aan het likken was!”, zei ik met een wat meer dreigende stem. Haar gedrag en houding werden al wat rustiger en na een tijdje zei ze: “Sorry… je hebt gelijk.” Dat was beter. “Natuurlijk heb ik gelijk, schatje.” 

Ik loop naar de ruime douchecabine toe en zet de douche aan. “Daphne…”, zeg ik vriendelijk doch dwingend. “doe je string uit, houd je naaldhakken aan en neem een lekkere douche.” Ik zie haar gelaten maar soepel uit haar string stappen en heb nu voor het eerst Daphne volledig naakt voor me staan. Ik wrijf zacht over mijn pik die bijna door mijn broek scheurt. Ik zie haar met enige interesse naar de flinke bobbel in mijn broek staren. Dan stapt ze de douchecabine in en gaat onder het warme en kalmerende water staan. Ze staat met haar rug naar me toe. Haar handen steunen tegen de muur. Ze heeft haar hoofd licht voorover gebogen tussen haar armen. Haar blonde haren raken langzaam doorweekt. Het water stroomt tussen haar schouderbladen door over haar rug naar beneden en bereikt daar haar heerlijke kont. Ze heeft haar kont een beetje naar achteren gestoken en staat met een gestrekt been en het andere licht gebogen op haar zwarte naaldhakken onder het stromende water. Ik laat me op mijn hurken zakken en zie tussen haar benen door haar natte kut. Wat is dit een geil plaatje zo vlak voor mijn neus. 

Ik kleed me nu ook helemaal uit. Mijn keiharde pik springt vrij uit mijn boxershort en is er helemaal klaar voor. Langzaam stap ik de douchecabine in. Ik leg mijn handen zacht op haar schouders. Ze trilt licht terwijl ik haar aanraak. Ik stap nog iets dichterbij terwijl ik mijn handen langzaam van haar schouders over haar rug laat glijden en leg mijn volle erectie tegen haar lekkere kont aan. Instinctief steekt ze haar kont wat naar achteren terwijl ze haar naaldhakken een beetje verder uit elkaar zet en haar benen dus een beetje spreidt. Ik steek mijn pik tussen haar benen zodat de bovenkant van mijn schacht onder tegen haar echt drijfnatte kut aanligt. Ik grijp haar lekker tieten stevig beet terwijl ik haar rug, schouders, nek en hals zoen. Daphne’s ademhaling versnelt weer en ze begint licht te kreunen. Ik speel nu nog harder met haar tepels en vraag haar hijgend in haar oor of ze het lekker vindt. “Jaaa……”, kreunt Daphne. “Ik wil dat je me neukt! Nu!” Met haar linkerhand vingert ze zichzelf eerst, totdat haar hand druipt van haar eigen lichaamssappen. Dan pakt ze zacht mijn kloppende pik vast. Ze haalt mijn pik een paar keer langzaam door haar natte hand. Ze masseert mijn ballen zacht en dan begeleidt ze mijn pik heel langzaam in haar drijfnatte kut. Stukje bij beetje verdwijnt mijn pik in haar heerlijke neukhol. 

Als ik tot aan mijn ballen in haar kut zit, begin ik haar van achteren te neuken. Eerst langzaam maar steeds sneller. Daphne is inmiddels zo geil dat alle remmingen lijken te zijn verdwenen. Ze begint me aan te moedigen. “Kom op! Neuk me harder! Oh…. Dit is zo lekker…. Ik ben nog nooit zo lekker en zo hard geneukt! Oh mijn god wat is jouw pik groot! Ze probeert haar bovenlichaam wat naar me toe te draaien. Daar maak ik direct gebruik van door haar linkerborst onderhanden te nemen, terwijl ik haar in een hoog tempo van achteren door blijf neuken. “Ohhhh…. JAAAAHHHHH…. Dat is het!! Neuk me terwijl je op mijn tieten sabbelt!! KOM OP HARDER!!!”, kreunt ze nu luidruchtig. Haar ademhaling wordt steeds onregelmatiger. “Ik ga komen!”, kreunt ze. Ik voel hoe haar geile kut zich strakker om mijn kloppende pik sluit. Met de vingers van mijn rechterhand masseer ik haar clitoris. Ze wordt nu helemaal gek. Haar orgasme dient zich aan. Abrupt haal ik mijn rechterhand bij haar drijfnatte kutje vandaan en steek mijn middelvinger in een keer in haar lekkere kont terwijl ik haar in een hoog tempo door blijf neuken. “AAAHHHH!”, schreeuwt ze in pijn. “Niet in mijn kont!” Maar haar pijn gaat langzaam over in een overweldigend orgasme. “Uhhh… uhhh… uhhh…!”, kreunt ze bij elke stoot, waarbij mijn ballen tegen haar lekkere kutje slaan. Ik voel hoe haar orgasme door haar lichaam verspreidt. “OHHH GOD….!!!!”, kreunt ze. Haar knieën verslappen en ik heb moeite om haar overeind te houden en haar te blijven neuken, terwijl haar orgasme aanhoudt. Haar goddelijke natte spleet klemt zich nu als een bankschroef om mijn pik en ik voel mijn ballen samentrekken. “Aaaaahhhhh…!”, kreun ik terwijl ik mijn zaad met lange krachtige stralen diep in haar heerlijke kut spuit. “Ohhhh….. ik voel je zaad in mijn kutje….!”, kreunt ze geil.

Wanneer mijn orgasme voorbij is, haal ik langzaam mijn nog steeds keiharde paal uit haar drijfnatte kut. Mijn pik is zeiknat van het neukgeil en ik zie mijn zaad en Daphne’s eigen geil langzaam uit haar openstaande kutje lopen. Ik vang wat van het geil op met mijn vingers, terwijl ik de douche uitzet. Ik zoen haar en eerst zoent ze niet echt terug, maar na verloop van tijd begint ze haar tong te gebruiken. “Hoe was het?”, vraag ik zacht in haar oor terwijl ik aan haar oorlelletje sabbel en met mijn linkerhand haar tepels kneed. Ze kijkt me aan. Het lijkt erop alsof ze zich schaamt voor haar orgasme en het feit dat ze er echt van genoten heeft. “Het was… echt… lekker…”, zegt ze zacht. “Ik ben nog nooit zo lekker en lang klaargekomen…” Ik beweeg de vingers van mij rechterhand naar haar mond. Ze opent langzaam haar mooie volle lippen en ik steek mijn vingers die nog nat zijn van ons geil zachtjes in haar mond. Ze sabbelt er even vol overgave op tot het moment dat ze merkt dat mijn vingers onder ons neukgeil zitten. Ze wil haar mond wegtrekken, maar ik houd haar tegen. “Slik het door.”, zeg ik. Ze schudt haar hoofd. “Doe het!”, zeg ik. Uiteindelijk houdt ze mijn vingers in haar mond en slikt ze het door. 

Ik begin haar mooie volle borsten weer te zoenen en bijt plagerig in haar harde tepels. Ik voel haar kutje alweer wat vochtig worden. Als ik haar aankijk, zie ik Daphne met een hele geile blik naar me kijken. Ze ziet dat mijn pik nog steeds hard is en laat een lichte zucht waar het verlangen vanaf druipt. Dan maak ik me plotseling van haar los. “Op je knieën!”, zeg ik. Ze laat zich langzaam op haar knieën zakken. Ik streel haar blonde haren. Ze kijkt met een gevoel van ongeloof naar mijn harde pik. “Daphne, ik wil dat je me pijpt…”, zeg ik. Ze kijkt me aan en schudt haar hoofd. “Jawel, Daphne. Je gaat me nu afzuigen. Maar voordat je dat doet wil, ik dat je mijn zaad en je eigen geil nog opruimt. Je likt dus mijn pik schoon en haalt de laatste resten geil uit je kut en je slikt alles door. Daarna beginnen we pas met de tweede ronde.” Ze kijkt me vol ongeloof aan en blijft een tijdje stil zitten. Dan pakt ze met haar linkerhand mijn kloppende pik vast en likt al het geil van onze eerste neuksessie van mijn lul. Ik sidder van genot en zie dat ze met haar rechterhand de laatste slierten zaad en geil uit haar kutje haalt, naar haar mond brengt en dit toch met enige gulzigheid doorslikt. Het lijkt erop dat mevrouw Deckers er plezier in krijgt en dat ze haar huidige rol met steeds meer verve vervult. 

Wanneer ze het meest geil heeft doorgeslikt, begint ze me pas echt goed te pijpen. Ik ben geen kleine jongen, dus ik zie met enige verbazing mijn pik toch volledig in Daphne’s heerlijke mond verdwijnen. Wanneer ik met mijn ballen haar kin raak, voel ik mijn pik de achterzijde van haar keel raken. Ik heb altijd wel het vermoeden gehad dat Daphne Deckers een hele geile slet was tussen de lakens, maar dit overtreft mijn verwachtingen toch wel enigszins. Ze zuigt me nu vol overgave af terwijl ze ook haar tong goed gebruikt om mijn keiharde lul te bewerken. Ik zie dat ze met een hand haar kut alweer aan het vingeren is. Ik hoor hoe ze weer zachtjes begint te kreunen omdat er in haar geile kut alweer een orgasme aan het opbouwen is. Ik voel haar heerlijke geile kreunen in haar mond trillen. Dan haal ik mijn pik uit haar mond. Er blijft een lange sliert van Daphne’s speeksel en mijn voorvocht van mijn opgezwollen pik naar haar sensuele mond hangen. Ze kijkt me geil aan met vragende ogen en kreunt: “Wat is er?”. Ik trek haar overeind en zeg: “Niks, kom mee…” We stappen uit de douchecabine. Ze heeft nog steeds haar zwarte naaldhakken aan. Ik pak haar hand en neem haar mee naar de slaapkamer. Daphne is inmiddels zo geil dat ze met haar andere hand nog steeds zachtjes aan mijn pik trekt terwijl we door de hal lopen.

Wanneer we bij mijn grote bed aankomen, gooit ze me plotseling op het bed. Ik draai me om op mijn rug en zie haar bij het voeteneind staan. Ze zet haar benen iets uit elkaar en begint zichzelf te vingeren terwijl ze met haar andere hand haar heerlijke grote tieten bewerkt. Ze trekt hard aan haar tepels en duwt soms haar borsten omhoog zodat ze haar tepels kan likken. Tegelijkertijd steekt ze 2 en soms 3 vingers in haar drijfnatte neukspleet. Ze is zo nat dan ik vanaf het bed het vocht op haar schaamlippen zie glinsteren en zelfs een straaltje langs de binnenkant van haar rechterbeen naar beneden zie lopen. “Daphne?”, vraag ik. “Ja…?”, kreunt ze. “Kom eens hier.”, zeg ik. Ze loopt langzaam met een geile blik naar het bed en kruipt erop. Dan komt ze over me heen staan. Ik zie haar mooie lange benen terwijl ze zich nog steeds vingert. Er valt een druppel van haar geil op mijn borst. Ze ziet het en zegt: “Sorry.” Ze gaat op haar hurken zitten om haar eigen geil op te likken. Terwijl ze dit doet zakt ze met haar geile kutje precies over mijn keiharde pik heen. Zowel Daphne als ik kreunen geil. Dan gaat ze weer staan. Ik glijd soepel uit haar natte spleet en haar kutje laat een hoop van haar geil achter op mijn kloppende pik. Als ze weer staat, gaat ze weer verder met het verwennen van haar kutje. Ik trek inmiddels met lange halen aan mijn pik. 

Na een minuut of twee laat Daphne zich op het grote bed zakken. Ze zit nu op handen en knieën tussen mijn benen en kijkt met een geile blik naar mij en dan naar mijn pik. Die blik alleen al zorgt ervoor dat mijn pik nog harder en groter wordt. Langzaam glijden haar handen van mijn knieën via mijn bovenbenen naar mijn kruis. Ze pakt met haar rechterhand mijn kloppende pik stevig vast en laat hem lekker langzaam door haar handen glijden. Met haar linkerhand kneed ze haar borsten en knijpt ze in haar tepels. Dan daalt haar hand verder af naar haar kutje. Haar lekkere neukspleetje is al zo nat en ze laat direct weer 2 vingers diep in haar kut glijden. “Ohhhh……”, kreunt ze alweer van genot. Heel even neemt ze mijn pik een stukje in haar mond. Ze sabbelt en zuigt er even heerlijk op. Dan kijkt ze me geil aan en laat mijn pik heel langzaam uit haar mond glijden. Met haar rechterhand legt ze mijn pik nu plat tegen mijn buik. Langzaam laat ze haar tong nu van mijn eikel naar beneden over de schacht glijden, totdat ze bij mijn ballen komt. Ze likt, zuigt en sabbelt op mijn ballen terwijl ze me met lange halen aftrekt. Dit voelt echt als de zevende hemel. Mijn kloppende pik is nu zo groot en hard, dat ik al bijna klaarkom, maar ik kan me nog bedwingen.

“Dit is echt de lekkerste pik die ik van mijn leven heb gehad...”, kreunt ze zacht terwijl ze me geil aankijkt. Dan glijdt ze met haar tong terug van mijn ballen via de schacht naar mijn eikel en neemt mijn grote pik in een keer volledig in haar mond. Ik voel haar keel tegen mijn eikel duwen en haar tong masseert mijn pik en mijn ballen. Dan begint ze me met lange halen heel diep te pijpen, waardoor mijn ballen tegen haar kin slaan en ze elke keer haar neus begraaft in mijn kort geschoren schaamhaar. “Wauw, wat is dit een geile slet”, denk ik bij mezelf. Ze begint steeds heftiger te zuigen en te likken en ik voel haar ademhaling onregelmatig worden. Daphne staat op het punt klaar te komen. Ik voel mijn ballen ook weer samentrekken. Dan begint ze luid en diep te kreunen terwijl ze me blijft afzuigen. Haar orgasme is heftig, want ik zie haar ogen een beetje wegdraaien. Op dat moment pak ik haar hoofd vast en stoot nog 2 keer diep in haar mond, voordat ik straal na straal diep in haar keel spuit. Daphne probeert alles door te slikken, terwijl haar orgasme nog steeds aanhoudt. Mijn zaad komt echter in grote hoeveelheden en ze begint te kokhalzen omdat ze niet alles snel genoeg doorgeslikt krijgt. Lange slierten speeksel vermengd met mijn zaad druipen uit haar mondhoeken terwijl haar ogen beginnen te tranen en ik haar stevig bij haar blonde haren vasthoud. De ademnood die mijn orgasme bij Daphne veroorzaakt, verhevigt de intensiteit van haar orgasme. Af en toe lijkt het alsof ze flauwvalt en haar ogen blijven wegdraaien, terwijl ze intens geile kreunen uitstoot. 

Wanneer mijn orgasme voorbij is, laat ik Daphne’s haren los en haal mijn pik uit haar lekkere pijpmond. Een grote hoeveelheid zaad en speeksel stroomt uit haar mond en belandt op mijn buik. Ze haalt een keer diep adem en kreunt: “OOOHHH MIJN GOD!!!!!!” Ze kijkt me zo intens geil aan door haar tranen heen en ik zie dat haar mascara is uitgelopen. “Ik ben nog nooit zo hard en lekker klaargekomen als vandaag bij jou…”, zegt ze zachtjes en bijna vol schaamte. “En ik ben nog steeds zooo geil.” Ze ziet de mix van mijn zaad en haar speeksel op mijn buik liggen en likt alles op waarna ze het doorslikt. Daphne komt naast me op haar zij in mijn armen liggen. Haar linkerhand sluit zich om mijn langzaam zachter wordende pik en laat deze een paar keer door haar hand glijden. Het zaad dat nu op haar hand zit, likt ze ook gulzig op waarna ze mijn pik nogmaals in haar mond neemt. Ze likt en sabbelt de laatste restjes van mijn pik en zuigt de laatste druppels zaad uit mijn pik die alweer hard begint te worden. “Ik weet niet hoe je het doet, maar je neemt alle remmingen bij me weg. Ik heb net dingen gedaan die ik bij Richard nooit zou doen en je laat me klaarkomen op manieren waar ik alleen maar van heb gedroomd…”, bekent Daphne. “Jij kunt er anders ook wat van hoor.”, zeg ik, terwijl ik nog lig na te trillen. 

Het is inmiddels half elf s’avonds en Daphne loopt naar de badkamer om te douchen. Ik hoor hoe de waterkraan wordt opengedraaid. Na een paar minuten loop ik ook naar de badkamer. Ik blijf een tijd naar haar staan kijken. Ze ziet me niet. Ik zie hoe ze haar haren wast en vervolgens haar hele lichaam inzeept. Langzaam glijden haar handen over haar hele lichaam. Haar mooie volle borsten glimmen en haar tepels worden alweer stijf. Ze was haar mooi strakke buik, dan haar geile kut en als laatste haar heerlijke kont. Daphne draait de waterkraan dicht. Ze stapt uit de douchecabine en pakt een handdoek van het rek. Ze ziet er weer helemaal op en top uit. Ik neem me voor om zodadelijk met haar verder te praten over onze deal. Dan gaat plots haar mobieltje af. Ze kijkt naar de display en er verschijnt een glimlach. “Hey Liselotte!”, zegt ze vrolijk. Ik kan horen dat er aan de andere kant van de lijn een vrouw tekeer gaat, maar ik kan het niet volgen. “Rustig Liselotte…”, zegt Daphne kalm. “Richard heeft je dus gebeld? En wat heb je hem gezegd?” Het blijft even stil en dan hoor ik de stem van Liselotte weer. “Geweldig Liselotte! Dank je. Dan hoef ik me om Richard even niet druk te maken.” Dan hoor ik de andere stem weer iets vragen. “Ik ben vanavond uit eten gegaan bij een uitgever, die mogelijk mijn boek gaat uitgeven.”, hoor ik Daphne antwoorden. “We hebben een deal kunnen sluiten, dus zakelijk gezien lijkt alles in orde te komen. Ik heb alleen een probleem. Ik heb net 2 uur lang de meest intense en heftige sex-ervaring van mijn leven gehad met die uitgever…”, hoor ik Daphne vol passie zeggen. “WAAATTTT???”, hoor ik nu duidelijk aan de andere kant van de lijn. “Ïk kon er niets aan doen, het gebeurde gewoon. Ohh… Liselotte… Ik ben nog nooit zo klaargekomen zoals vanavond. Ik weet niet hoe of wat hij doet, maar hij maakt me helemaal gek. En zijn pik is zooooo lekker!!” Ik kijk hoe Daphne verder aan haar vriendin vertelt over onze neukpartij en zie hoe ze zichzelf alweer begint te vingeren. Op slag wordt mijn pik weer hard. Maar het is nu wel even mooi geweest. Even een paar uurtjes slapen en dan morgen weer aan het werk. Dan hoor ik Daphne aan Liselotte vragen of ze nog wat langer als haar alibi wil optreden. “Ik blijf hier vanacht.”, zegt Daphne met een zwoele stem. “Dank je Liselotte. Als ik ooit eens wat voor jou kan doen, laat het me dan weten.”, zegt Daphne en ze verbreekt de verbinding. Ze gaat verder met de verzorging van haar lichaam, terwijl ik zachtjes terugloop naar de slaapkamer. Ik plof op bed neer en val vrijwel direct in slaap.

Ik schrik wakker en kijk op de wekker. Het is vier uur in de ochtend. Ik voel een arm om mijn middel en herinner me onmiddellijk de heerlijke sex die ik de vorige avond met Daphne Deckers heb gehad. Ik draai me om en zie dat ze naakt naast me ligt. Het verrast me toch enigszins. Het uitgeven van haar boek is nog een kwestie van formaliteiten, dus het feit dat ze hier nog naast me ligt heeft een andere reden. Ik realiseer me plotseling dat ze misschien gewoon bij me wil zijn. Was het de sex? Heeft ze zo intens genoten dat ze haar relatie met Richard Krajicek hiervoor op het spel durft te zetten? Zou kunnen. De sex was ook overweldigend. Ik stap voorzichtig uit bed zonder haar wakker te maken en loop naar de badkamer. Ik draai de kraan open en neem een hete douche. Na 5 minuten stap ik onder de douche vandaan en droog me af. Dan zie ik Daphne’s mobiel op de rand van het bad liggen. Het is een nieuw model en ik zie dat ze een SMS-bericht heeft ontvangen. Ik open het bericht. Het is van Liselotte. Ze schijft dat ze Richard een bericht heeft gestuurd en dat ze hem heeft verteld dat Daphne iets te wild heeft gefeest en dat ze nu bij Liselotte haar roes gaat uitslapen zodat de kinderen hun moeder niet zo hoeven te zien. Ik lach tevreden. “Dan hebben we nog een leuke nacht voor de boeg…”, denk ik bij mezelf en ik loop terug naar mijn slaapkamer. 

Daar zie ik dat Daphne inmiddels op haar buik ligt te slapen. Haar lekkere kont ziet er uitnodigend uit. Ik loop naar de kast en pak er vier zijden sjaals uit en een stevige dildo uit. De dildo leg ik op bed bij het voeteneinde. Voorzichtig bind ik haar polsen en enkels vast aan het bed zonder haar wakker te maken. Ze ligt nu op haar buik met haar benen gespreid voor me. Ik ga voorzichtig op mijn buik tussen haar benen liggen en streel haar kont. Ze beweegt even en steekt instinctief haar billen wat naar achteren en omhoog. Haar lekkere kut is nu goed zichtbaar en voorzichtig begin ik de binnenkant van haar dijen te strelen. Dan laat ik mijn vingers zacht over haar schaamlippen glijden. Ze kreunt zacht in haar slaap. Ik blijf haar schaamlippen strelen en begin nu ook haar clitoris erbij te bewerken. Haar gekreun wordt iets luider, maar ze slaapt nog steeds. Langzaam haal ik een vinger door haar kutje en merk dat ze alweer behoorlijk nat begint te worden. Mijn pik is inmiddels ook alweer keihard geworden. Dan steek ik twee vingers wat dieper in Daphne’s natte kut. Weer een geile kreun. Ik smeer haar geil over mijn pik, kruip wat verder omhoog en laat me tussen haar benen zakken. Dan begeleid ik mijn harde paal naar de ingang van haar drijfnatte spleet. Ik voel hoe haar schaamlippen zachtjes wijken voor mijn pik als ik me langzaam in haar laat zakken. Dan steek ik mijn pik ineens helemaal diep en haar heerlijke kut zodat haar kont tegen mijn buik kletst. “UHHH…”, kreunt Daphne terwijl ze wakker schrikt. “HEY!! Wat is… Uhhh… uhhh… uhhh”, hoor ik Daphne roepen terwijl ik haar hard neuk en haar eerste schrikreactie overgaat in haar geile gekreun. “Waarom…heb…je…me…vast…gebonden…”, kreunt ze tussen mijn stoten door. “Ik dacht dat je dat misschien wel lekker zou vinden…”, hijg ik. Bovendien kan ik je dan zometeen makkelijker in je lekkere kont neuken. “WAT? NEE, NIET IN MIJN KONT MET DIE GROTE PIK!!!”, kreunt ze nu hard. Ik haal mijn pik uit haar drijfnatte kut en ga even naast haar liggen. “Niet in mijn kont met die grote pik van je, alsjeblieft. Dat kan ik niet aan. Ik doe echt alles voor je, dat weet je nu toch wel?”, smeekt ze. “Lieve schat, ik weet zeker dat je ervan gaat genieten.”, zeg ik haar rustig. Het begin is misschien even pijnlijk, maar als je eenmaal echt goed in je kont bent geneukt dan wil je niet anders meer.”

Ik zoen haar op haar mond en ze zoent me gulzig terug. “Ok…”, zegt ze dan wat rustiger. “Maar eerst wil ik die pik nog in mijn mond.“, zegt ze terwijl ze me geil aankijkt. “Dat kan geregeld worden.”, zeg ik en ik klim tussen haar vastgebonden armen, zodat ik op het bed zit met mijn rug tegen het hoofdeinde. De sjaals om haar polsen geven haar voldoende speling om op haar ellebogen te steunen en gretig laat ze haar hoofd zakken, zodat mijn pik in een keer diep in haar keel verdwijnt. Ze pijpt me hard en diep terwijl ik haar geile kont licht zie bewegen. “Dat is genoeg.”, zeg ik terwijl ik haar hoofd vastpak en mijn pik druipend van haar speeksel uit haar mond haal. Ik verplaats me weer naar het voeteneinde en ram mijn paal in een keer weer diep in haar geile spleet die inmiddels nog natter is geworden. In een hoog tempo neuk ik haar van achteren terwijl ik haar heerlijke tieten vastgrijp. Ze ligt met haar hoofd in het kussen en ik hoor haar diep en geil kreunen bij elke stoot. “Die pik van je is zo lekker!!”, kreunt ze terwijl ze me met een verhit hoofd over haar schouder aankijkt en op haar onderlip bijt. Ik blijf haar hard neuken en voel haar kutspieren strakker worden. Haar ademhaling en diepe gekreun kondigen een orgasme aan. “Ga door… Ga door… Harder… Dieper… Uhhh…Uhhh… Uhhh…OOOHHH… ”, kreunt ze terwijl haar stem overslaat en ze klaarkomt. Ze gooit haar hoofd in haar nek en haar hele lichaam beweegt ongecontroleerd. Haar heerlijke kut trek zich strak samen om mijn harde pik. “Zooo lekkkeerrrrr…..”, kreunt ze geil, terwijl haar orgasme aanhoudt en ik haar hard blijf doorneuken. Ik voel hoe haar geile sappen zich door haar kut verspreiden en langs mijn pik en haar schaamlippen naar buiten stromen. Dan ebt haar orgasme weg en ik vertraag mijn stoten. Ik neuk haar rustiger maar nog wel zo diep mogelijk.

Terwijl ik haar zo rustig blijf neuken steek ik snel twee vingers mee naarbinnen. Ze kreunt zachtjes terwijl ze nog aan het bijkomen is van haar intense orgasme. Ik haal mijn vingers weer uit haar spleet en ze zijn drijfnat van haar geil. Ik smeer haar geil nu op haar maagdelijke kontgaatje en blijf haar neuken. Dan haal ik mijn pik uit haar doorweekte kut. Haar heerlijke spleet blijft half openstaan terwijl haar geil naar buiten druipt. Ik haal snel mijn tong een keer door haar kutje en proef Daphne’s geile sappen. Heerlijk. Dan duw ik voorzichtig met mijn pik tegen de sluitspier van haar mooie volle kont. Ik voel direct haar lichaam reageren. Ze kijkt wat angstig over haar schouder. “Rustig schatje.”, zeg ik kalm. “Steek je lekkere kont maar iets naar achteren en omhoog, dan gaat het wat makkelijker.” Ze gehoorzaamt en ik geniet van het heerlijke uitzicht. Ik steek mijn pik nog een keer in haar drijfnatte kut voor wat extra glijmiddel en dan duw ik voorzichtig mijn harde paal in haar kont. Mijn eikel zit inmiddels in haar geile kont en rustig blijf ik heen en weer bewegen zodat mijn pik stukje bij beetje in haar warme kont verdwijnt. Ik zie Daphne over haar schouder kijken met een pijnlijke maar oh zo geile blik in haar ogen. “Auw… Ohhh…”, hoor ik haar kreunen. “Zachtjes schatje, het doet een beetje pijn.”, zucht ze. Wanneer ik tot aan mijn ballen in haar kont zit, vraag ik haar hoe het voelt. “Een beetje pijnlijk, maar ook wel weer lekker…”, kreunt ze zachtjes. “Mooi.”, hoor ik mezelf zeggen terwijl ik haar borsten kneed en haar tepels door mijn vingers laat rollen. Dan begin ik haar kont langzaam te neuken. Eerst met kleine rustige beweging, maar steeds iets sneller en met grotere halen. Na een tijdje neuk ik Daphne al met een stevig tempo in haar kont. Haar heerlijke kontje maakt geile zuigende geluiden. Eerst stoot ze nog wat pijnlijke kreunen uit maar, dat gaat al gauw over in geile diepe grommen. Met een hand maak ik de sjaals om haar polsen los. Ze begint zichzelf direct te vingeren, terwijl ik haar blijf neuken. Ze raakt steeds meer opgewonden. “Voel… mijn… kut… eens...”, zegt ze plotseling geil tussen mijn stoten door. Ik laat mijn hand tussen haar benen zakken en voel dat ze vier vingers in haar kut heeft gestoken en dat haar spleet echt volledig doorweekt is. “Mmmmmm… zo geil… neuk me… harder… in mijn… kont… DIEPER…”, hijgt ze geil. Steeds harder neuk ik haar geile kont. Dan pak ik de dildo die ik al had klaargelegd. “Haal je vingers eens uit je kut, Daphne…”, hijg ik. Ze gehoorzaamt en ik steek de dildo ineens diep in haar natte kut. “OOHHHH”, kreunt ze hard. “Uhhh… uhhh… dit… is… heerlijk…!!! OHHH… GOD… IK… GA… KOMEN…!!!” Alle spieren in haar lichaam spannen zich aan en dan komt ze gillend klaar: “JAAAHAAAA…OOOHHH… MIJN… GOD…!!!” Mijn pik wordt bijna fijngeknepen maar ik blijf haar kont hard doorneuken. Ze heeft inmiddels de dildo van mij overgenomen en neukt haar drijfnatte kut zo hard en snel mogelijk als haar benarde positie haar toe laat. Ze blijft maar klaarkomen en gilt het uit. Ik zit ook op het randje van een orgasme. Dan haal ik mijn pik uit haar lekker warme kont. Mijn pik is zo hard dat hij tegen mijn buik slaat wanneer ik me volledig uit haar heb teruggetrokken en haar kont blijft wagenwijd openstaan. Ik haal mijn tong door haar kontgat en lik en zuig daarna aan haar geile neukspleet, terwijl ik al haar geil zoveel mogelijk doorslik. Daphne’s orgasme ebt langzaam weer weg en ze kijkt me geil en vol verlangen over haar schouder aan. “Ik wil dat je in mijn mond klaarkomt…”, smeekt ze. “Ik wil je proeven… Ik wil voelen hoe je je zaad in mijn keel spuit…”, kreunt ze. “Nog even geduld…”, hijg ik.

Dan maak ik ook de sjaals om haar enkels los. Ze zit direct rechtop en duwt me op het bed. Ik lig op mijn rug en Daphne zit tussen mijn benen. Ze grijpt gulzig mijn pik vast en begint mijn ballen te likken terwijl ze met lange snelle halen flink aan mijn keiharde pik trekt. Dan steekt ze mijn pik diep in haar keel en pijpt me zo diep als ze kan. Ze moet een paar keer kokhalzen als ze mijn paal diep achterin haar keel voelt. Ze kijkt me geil aan terwijl ze met een hand mijn ballen masseert en met de andere haar borsten en tepels kneedt. Dan haalt ze mijn pik uit haar mond en grote slierten speeksel vermengd met mijn voorvocht druipen uit haar mond. Ze gaat over me heen staan met haar gezicht naar me toe en laat zichzelf langzaam zakken terwijl ze met haar rechterhand mijn pik in haar nog openstaande kont begeleidt totdat ik volledig in haar zit. Dan berijdt ze me en het voelt heerlijk. Terwijl mijn pik keer op keer in haar kont verdwijnt, begint ze zichzelf weer meedogenloos te vingeren. Haar grote volle borsten bungelen voor me en ik grijp ze direct met beide handen vast. Ik knijp hard in haar tepels en breng dan mijn hoofd omhoog om ze in mijn mond te nemen. Ik lik, sabbel en bijt op haar tepels alsof mijn leven er vanaf hangt. Ze neukt en vingert zichzelf naar een nieuw orgasme en deze keer komt ze zo mogelijk nog harder klaar dan de vorige keer. “UHHH… UHHH… NEUK… ME… HARDER… IK…KOMMMMM…”, gilt ze volledig buiten zichzelf van extase. Haar orgasme is deze keer minder lang maar wel veel heftiger. Haar kont is me nu echt aan het melken. Wanneer ik voel dat haar orgasme bijna voorbij is, voel ik dat ik ga klaarkomen. “Ik kom… ik kom…!”, kreun ik. Mijn eerste straal zaad schiet ik diep in haar kont. Zodra Daphne mijn zaad in haar kont voelt kruipt ze snel van me af. Ik zie mijn zaad zo uit haar openstaande kont stromen. De tweede straal vangt ze vakkundig op in haar mond met haar tong naar buiten. Dan neemt ze mijn kloppende spuitende pik diep in haar mond, zodat ik mijn laatste lading zaad diep in haar keel spuit. Ik zie hoe ze alles probeert door te slikken en deze keer lukt het haar ook. Ze zuigt nog een paar keer hard om de laatste druppels uit mijn pik te melken. Dan laat ze mijn pik langzaam uit haar mond glijden terwijl ze me aankijkt met de meest geile blik die ik ooit heb gezien. “Dat was echt geweldig…”, kreunt ze. “Ik weet niet hoe je het doet, maar je laat me zo intens klaarkomen… Ik snap niet dat ik al die jaren zonder zulke heftige sex heb kunnen leven…”, bekent ze. “Ik… ik wil dit niet kwijtraken… Ik kan niet meer zonder…” Ik kijk haar aan en zeg: “Dat hoeft ook niet. We kunnen vast wel iets verzinnen waardoor we elkaar kunnen blijven zien.”, zeg ik. Ze gaat in mijn armen liggen en blijft mijn pik liefkozend strelen. “Ja, we verzinnen wel iets…”, zucht ze…

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen