Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Laat ik me eerst even voorstellen ik ben een jongen van net 20 jaar oud ben ongeveer 1 meter 90 en heb lang golvend donker haar. Ik wou graag mijn verhaal vertellen over een fantasie van mij. Ik ga elke dag slapen met een stijve pik denkend aan veel celebraties, nationaal en internationaal. Deze fantasie gaat over Gooische vrouwen en dan met name Linda de Mol. 

Ik was weer eens op de set van de Gooische vrouwen en liep al snel met een harde pik. Daar liep ze, Linda de Mol haar mooie volle borsten deinde op de tred waarmee ze liep. Ik besloot eerst wat te drinken te halen en daarna ging ik op weg naar het huis van de Morero's. Toen ik daar naar binnenliep liep daar de au pair van het huis Tipi Wan, mijn pik stond nog steeds strak in mijn broek en ik liep op haar af. Ze stond met haar rug naar me toe. Toen ik achter haar stond drukte ik me harde pik tegen haar kont en legde me handen over haar borsten. Ik trok haar op deze manier tegen me aan. Zonder me ook maar aan te kijken voelde ik dat ze sensueel met haar kont begon te bewegen me pik bleef maar groeien. Wat een geile loeder was dit. Ik pakte haar nu bij haar arm en trok haar mee naar het binnenzwembad in het huis. Daar deed ik me kleren uit en sprong in het water. Het duurde niet lang voor dat Tipi volgde. Naakt kwam ze op me afzwemmen. Toen ze bij me was kneep ze in me pik. Meteen ging mijn hand naar haar kutje ik had niet veel zin in voorspel ik wou haar neuken en hard. Ik drukte haar al zwemmend naar de kant, daar tilde ik haar bij haar kont op en drukte me harde pik naar binnen. Ik begon hard te neuken en het duurde niet lang voor ik voelde dat ik ging spuiten. Ik trok me pik terug. Ik trok me op de kant en trok haar uit het water. Ik duwde haar op haar knieën en ze begreep meteen wat ik wou. Ze begon heerlijk hard aan me pik te zuigen en het duurde niet lang voor ik haar hele gezicht met een verse laag sperma bedekte. Ik legde haar op haar rug en likte haar kutje klaar daarna pakte ik me spullen en liep weg haar verdwaasd achter latend. Ik was nog steeds geil, en ik wou maar 1 ding....... Linda... Na een half uurtje naakt door het huis te hebben gedwaald ging ik richting badkamer. Ik hoorde de douche lopen en liep naar binnen daar stond ze, de mooie blonde godin die mijn pik altijd harder liet kloppen. Ik moest en zou haar neuken, ik sprong bijna onder de douche met haar en had meteen een hand op haar kut en de andere op haar borst. Ik trok haar tegen me aan terwijl ik liefdevol haar kutje vingerde en boorde me tong in haar mond.

Ik voelde dat ze mijn zoen beantwoorden en me pik klopte tegen haar buik. Ze draaide zichzelf om en bood me haar kontje aan. Ik drukte me pik tussen haar schaamlippen. Ooh Rob wat ben je groot kreunde ze toen mijn pik tot de wortel in haar schede zat. Ik begon haar hard te neuken, ik wou zo snel mogelijk klaarkomen in haar heerlijke genotsgrot. Het duurde ook niet lang voor ik haar kutje vol spoot. We droogden elkaar af en verplaatste ons naar bed, daar begon ze me wild te pijpen na een paar minuten draaide ze haar kut boven mijn gezicht en begon ik haar ook enthousiast te beffen. Na een minuut of 10 klom ze van me af en zei met een zwoele stem ik ga je nu neuken zoals je nog nooit geneukt bent. Ze besteeg me pik en liet haar kutje langzaam over mijn pik zakken. Ik wist niet waar ik het had haar kutje voelde nu nog beter dan een half uurtje geleden. Ze begon langzaam te rijden. Ze kreunde diep en ik was top geil. Ik kneedde haar borsten en wist dat het niet lang zou duren als het zo door ging. Haar tempo was dan niet al te hoog maar ze was letterlijk mijn pik aan het melken met haar kutspieren. Ik melde haar dat ik zou gaan spuiten als ze zo door ging en dat wou ze blijkbaar nog niet en klom van haar af. Ze duwde haar natte kut in mijn gezicht en ik begon vol overgave te beffen ik moest en zou haar kut er af likken zo hard likte en zoog ik op haar genotssnee. Na een aantal minuten klom ze van me af en ging op haar knieën voor me zitten. "Neuk me in mijn kontje", zei ze geil. Ik zette mijn pik tegen haar anus en drukte me naar binnen ze was duidelijk geen anale maagd meer haar kontje was wel instaat mijn pik te ontvangen ik begon meteen hard te stoten en onder luid gekreun spoorde ze me aan harde en sneller in haar anus te stoten. Ooh ja Rob neuk me hard en diep in me reet,... mmmmhh. ooh,... kom op grote jonge sneller..... ik gaf nu alles wat ik had en weer voelde ik me ballen een keer samentrekken ik deed me best om niet te spuiten. Linda was ondertussen hard aan het vingeren en kwam naar een paar minuten hard klaar ik voelde haar kringspier samentrekken terwijl ik doorneukte. Toen ze bij gekomen was kroop ze naar voren en begon te pijpen. Spuit me bek eronder zei ze geil. Ik voelde me ballen exploderen en spoot mijn laatste zaad dat aanwezig was in mijn zak over haar mond in haar haren en zelfs op haar borsten. Ze likte geil alles op en begon me toen te zoenen. We vielen toen allebei naakt in slaap.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen