Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sander was bekend van de radio en de televisie. Hij kon iedereen krijgen die hij maar wilde terwijl hij er helemaal niet zo lekker uitzag. Het was maar een gewonde jongen van de straat en eigenlijk was alleen zijn stem maar aangenaam. Maar goed, op een gekke manier wist hij toch iedere keer die meiden weer in zijn bed te krijgen. Dus ook Dahlia viel voor zijn charmes. Het was gewoon doordat hij een bekende Nederlanders was. Maar dat voelde bij dahlia niet zo. Het leek alsof ze echt alleen maar op zijn lekkere lichaam viel, op dat moment dan. Later zou ze hem niet eens een blik meer willen gunnen, omdat hij bijna niet meer op radio en tv te horen en zien was. Maar goed, dit gaat over het verhaal wat ze aan mij vertelde in vertrouwen. Ik mag het natuurlijk niet delen en hierna zal ze mijn vriendin niet meer zijn, maar dat makt mij niets uit. Het feit dat Sander gewoon een beroemdheid is of was, is mij dat alles wel waard.
Dahlia was bij de opnames van zijn show op de tv aanwezig en tijdens de pauzes van de opnames zat Sander de hele tijd naar haar te kijken en te knipogen. Toen alles opgenomen was, liep hij op haar af en sprak hij haar aan. Hij vertelde haar dat hij wel erg gek was op een type als Dahlia en dat als ze het toe zou staan, hij haar wel een keertje mee naar bed wilde nemen. Hij was inderdaad vrij direct en blaakte van het zelfvertrouwen op dat moment. Ze vroeg hem of er ergens in de studio niet een plekje was waar ze lekker zouden kunnen neuken. Sander nam haar meteen mee en Dahlia wreef even snel over zijn kruis en voelde al een behoorlijke knobbel zitten. Ze liep met hem naar een kamer waar het heel erg mooi uitzag, een soort VIP lounge. Ze deden de deur op slot en daar ging Dahlia op de bank liggen. Het was een erg zachte bank met prachtige kussens. Sander klom op haar en zoende haar in de nek terwijl hij naar beneden begon te zoenen. Hij maakte daarbij haar knopen los en kuste haar tieten en streelde ze. Ze droeg geen bh en dus was het erg makkelijk voor Sander om haar tepels hard te gaan zuigen.
Hij draaide rondjes met zijn tong en bleef daar met zijn hoofd terwijl zijn handen haar slipje uitdeed. Hij gleed soepel van haar mooie benen en haar korte rokje werd omhoof geschoven terwijl de string in een hoek van de kamer geslingerd werd. Hij speelde met haar zachte, licht behaarde schaamlippen. Nu verdween er een wijsvinger tussen die heerlijk met haar klitje begon te spelen. Haar klitje was al behoorlijk gezwollen en hij wreef er lekker snel overheen. Ze was er echter erg gevoelig en dus was de aanraking teveel, waardoor Sander er iets naast moest gaan wrijven om haar zo lekker klaar te maken, iets wat vrij snel gebeurde. Ze schudde heen en weer en het kippenvel kwam op haar lijf. Ze kwam gewoon zo snel klaar, omdat het Sander was. Ze kon de zelf verzonnen roddelblad koppen al lezen: Dahlia neukt Sander bekend van radio en tv. Maar ja, dat zal er zo wel niet in komen te staan en ze wilde eigenlijk nog wel vaker met hem neuken. Zo dacht ze er toen tenminste over. Dus wilde ze absoluut niet dat het op wat voor manier dan ook zou lekken. Behalve als hij het zelf zou gaan rond spreiden, maar dat geloofde ze zelf niet. Later bleek dus dat hij dat wel had gedaan, om een beetje extra in het nieuws te komen en toen dus uitkwam dat hij het verhaal zelf had verteld, dacht men dat hij het verzonnen had, iets wat funest zou blijken voor zijn mooie maar helaas veel te korte carrière.
Nu lag hij nog in het verhaal lekker met haar te vrijen en klom hij naar beneden en likte hij haar kutje terwijl hij zin broek losmaakte. Het was een behoorlijke lul die hij had staan zo bleek uit dahlia haar verhaal aan mij. Hij drukte na een aantal minuten heerlijk te hebben liggen beffen zijn pik tussen haar schaamlippen, zijn pik in haar kut en hij was helemaal klaar om haar te nemen zoals hij nog nooit eerder een meisje genomen had die fan van hem was, omdat Dahlia de meest lekkere was die hij ooit had mogen neuken. Langzaam drukte hij zijn dikke pik in haar lekkere lijf en begon hij rustig in en uit haar te bewegen. Steeds iets sneller begon hij te neuken terwijl zijn handen over haar bovenlijf wreven en haar tieten niet ongemoeid lieten. Hij streelde ook haar gezicht en nek en streelde haar kutje met zijn vingers.
Hij stimuleerde lekker haar klitje en ze kwam weer klaar. Ze was helemaal aan het schokken weer en kwam nog een keer zo heftig klaar dan daarvoor. Het feit dat zijn pik in haar kut zat speelde natuurlijk een grote rol in het geheel. Hij draaide haar nu op haar zij en ging achter haar liggen. Dahlia tilde haar been op en hij begon haar weer lekker te neuken. Hij neukte nu hard en de bank met de mooie kussens was aan het verschuiven. Hij neukte gewoon door en hield totaal geen rekening met het geluid wat hij eventueel zou maken. Ze hoorde na het neuken dat de sterren hier allemaal weleens een lekkere wip maakten met een fan en sommigen zelfs met elkaar. Het was gewoon de normale gang van zaken en dus maakte hij zich er daarom totaal niet druk om. Hij neukte lekker door en zin lichaam ramde tegen het hare.
hij trok zijn pik uit haar kut en drukte hem heel erg snel en soepel in haar kont. Hij gleed er gewoon heel makkelijk in en hij neukte haar gewoon lekker hard door, nog harder dan dat hij haar kutje net aan het neuken was. Dahlia was nog nooit anaal genomen en dus was ze zelf ook verbaasd dat het zo gemakkelijk ging allemaal. Misschien was Sander wel een Grootmeester in anale seks en kon hij gewoon heel erg goed met dat soort dingen overweg. Hij neukte haar kontje zo lekker, zo hard en meedogenloos, zonder dat het een centje pijn deed. Ze neukten lekker hard en nog meer lawaai werd er geproduceerd en ze kon duidelijk mensen op de gang horen giechelen, maar trok zich dar helemaal niets van aan. Ze werd heerlijk in haar reet genomen door Sander de bekende man en dat was veel meer waard voor haar op dat moment. Ineens trok de bezwete ster zijn lul uit haar reet en trok hij zich snel af, waarna hij zijn zaad over Dahlia heen spoot, lekker veel en erg warm voelde het aan. Ze smeerde wat op haar vingers en proefde het geile zaad. Ze wilde nu nog even lekker met Sander zoenen en dergelijke maar het enige wat hij deed was een foto pakken en daar zijn handtekening op zetten en haar deze tezamen met een handdoek toe te gooien. Daarna trok hij zijn kleren weer aan en verdween hij. Dahlia had nooit meer wat van hem vernomen, behalve in het roddelblad, wat haar een beetje naamsbekendheid gaf voor een maand of twee en Sander zijn carrière kostte. Ze vertelde mij dit verhaal en ik ben van mening dat de wereld dit wel even moest weten. Het was Sander zijn schuld en niet de schuld van Dahlia.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen