Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Al 6 jaar was Sjaak een klant van me, in zijn groothandel deed ik de automatisering en we hadden een leuke ontspannen klant - opdrachtgever relatie. We begrepen elkaar met een half woord en het liep allemaal na beide tevredenheid.
Ik wilde net zeggen dat ik voor die dag klaar was toen Sjaak op me af kwam en vroeg hoe ver ben je hier ? Ik vertelde dat ik klaar was voor dat moment en naar huis wilde gaan, hij vroeg heb je nog even tijd om mee naar mijn huis te gaan ? Ik heb problemen met mijn pc thuis, Gerda belde net dat die het nu helemaal niet meer doet. Omdat voor de rest van de dag geen afspraken had vond ik het geen probleem. Ondanks dat ik dacht dat ik rond 15:00 uur thuis zou zijn wist ik dat het nu wel laat zou worden. Gezien de leuke opdrachtgever / klant relatie vond ik het zeker niet erg. Zo gezegd zo gedaan en 10 min later reed ik achter Sjaak aan naar zijn huis. Bij hem thuis aangekomen liepen we naar de voordeur en gingen direct naar zijn prive kantoor.

We waren amper 10 min aan de gang of we hoorde op de gang Gerda roepen, schat ben je al thuis ? Wat leuk, waar ben je ? En op het zelfde moment zagen we een zeer mooie volslanke maar vooral naakte Gerda in de deuropening staan. Ze was op slag stil en ik zag haar rood aanlopen, geschrokken zei ze, schat ik dacht dat je alleen was en ik kom net onder de douche vandaan.

Omdat de hele situatie toch een beetje pijnlijk was, maakte ik er maar een geintje van en zei, Sjaak wat vind ik dat nu lullig van je. Gerda en Sjaak keken me alle twee vragend aan. Om hun niet gestelde vraag te beantwoorden zei ik, je hebt me nooit gezegd dat je vrouw zo enorm mooi is. Het was even stil en toen zagen ook Gerda en Sjaak er de humor wel van in. Immers kan zoiets voorkomen.

Opslag was de vervelende spanning weg en Gerda was duidelijk al een stuk meer ontspannen en schaamde zich duidelijk zichtbaar minder voor de ontstane situatie. Ook Gerda wilde een duit in het zakje doen en zei, Sjaak wat vind ik dat nu lullig. Nu keken Sjaak en ik elkaar vragend aan. Gerda begon te lachen en zei, John heeft niet eens koffie van je gekregen. Direct vragend met een big smile, John zal ik dan maar koffie voor je in schenken? Ik wist dat ik nu veel kon zeggen en zei, alleen als ik die van een mooie en vooral naakte vrouw krijg. Alle drie waren we nu ontspannen en Gerda zei, als je dat liever hebt blijf ik maar graag naakt, dat ben ik meestal als ik thuis ben en als het je niet stoort dan blijf ik het maar je hebt me nu toch al gezien.

Inderdaad, ik had haar inmiddGerda duidelijk op kunnen nemen, een geil lichaam, volslank met erg mooie grote tieten en een geil kaal poesje. Voor ik iets kon zeggen was ze weg en Sjaak en ik gingen met de pc verder. Voor Gerda terug kwam had ik het probleem al opgelost en Sjaak zei toen Gerda terug kwam met koffie, schat John heeft het al opgelost. O heerlijk, kan ik verder met de foto’s bewerken. We begonnen aan de koffie en we hadden het dan ook al snel over foto’s maken en bewerken en ook over video’s enz. Ik vroeg of ze veel foto’s hadden.

Ik zag Sjaak en Gerda naar elkaar kijken en begreep direct wat ze bedoelde en kon een glimlach niet onderdrukken. Gerda keek me vragend aan en omdat we toch al aan de gang waren en ik haar super geile lichaam toch al naakt zag zei ik ook, ik denk dat jullie vooral prive foto’s hebben en ik heb je nu toch al bloot gezien. Gerda lachte en zei, ja dat is waar, mag ik even ? Ik draaide iets opzij en ze kwam naast me zitten, ze rook heerlijk. Ze opende de map met foto’s en direct viel mijn oog op een bepaalde map. Gerda keek me aan en vroeg plagend, wil je de vakantie foto’s zien ? Maar ik werd steeds “brutaler” en zei, nee ik heb al een map gezien die mijn interesse heeft. Ze keek me vragend aan?

Nou kijk ik zag net Cuckolding voorbij komen en mhhh ik vroeg me af wat daar in zou staan. Gerda kreeg een rood hoofd, voor mij de bevestiging dat het was wat ik dacht, ze keek vragend naar Sjaak. Die keek eerst mij en toen haar aan en zei, dat is Uw beslissing. Direct wist ik het verschil. Schatje en je en jij was voorbij, hij zei duidelijk Uw beslissing. Gerda keek me aan en zei, John, je mag ze zien, maar wees wel discreet alsjeblieft. Als antwoord gaf ik haar een korte kus en zei, Gerda Sjaak zei het is Uw beslissing, dus dat mag duidelijk zijn.

Gerda dacht even na en een grote glimlach maakte duidelijk dat ze begreep dat ook ik het verschil gehoord had tussen je en U. Ze opende de map en ik zag dat er honderden foto’s in stonden. Gerda schoof de muis naar me toe en zei, schatje kijk maar welke je mooi vind. Ik nam de muis en op dat moment kreeg ik een kort kusje van Gerda, ten teken dat het goed was. Ik bladerde door de foto’s en al snel was het duidelijk, Gerda en Sjaak zijn een Cuckolding stel. Toen ik zo’n 20/25 foto’s bekeken had nam ik een beslissing, ik draaide me om en zei, slaaf jij gaat koffie voor ons halen, tevens wil ik dat je naakt bent als je terug komt. Sjaak wachte niets af en was al onderweg.

Gerda keek me met een big smile aan en zei, schatje ik heb echt heel veel zin jij ook ? Ik stopte met de foto’s bekijken en begon heerlijk te tongen met Gerda. We hoorde Sjaak binnen komen en schonken er geen van twee aandacht aan. Onder het tongen begon ik die geile grote tieten te strelen en dacht, mhhh voor een vrouw van zo’n 50/55 jaar met zulke grote tieten heeft ze wel mooie stevige tieten. Ik genoot van het feit dat de tepels van Gerda lekker groot waren en ik voelde ze hard worden.

Al tongend hoorde ik Gerda kreunen, zonder enige schaamte liet ik mijn hand zakken en voelde ik dat Gerda direct haar benen opende en kwam ik al snel haar kletsnatte kale kutje tegen. Ik wilde haar even geil strelen, maar zo ver kwam het niet eens, ik had amper haar klitje aangeraakt of ze kreunde, ja schatje, wrijf mijn klitje, doe het even heel hard, ik wil graag klaar komen zodat we kunnen gaan genieten. Ik tongde haar opnieuw en wreef harder over haar klitje en voelde dat ze dit heerlijk vond en wist dat ze het heerlijk vond als ik dit heel hard deed dus ik voerde de druk op. En ja hoor, daar kwam ze al, ik schrok hoe geil ze was en hoe snel ze al klaar kwam. Ze stopte met tongen en riep, ja schatje laat me klaar komen, jaaaaaa mijn hoerenkut komt klaar en inderdaad voelde ik dat haar kut nog natter werd en voelde ik hoe ze schokkend al een eerste orgasme kreeg.

Ik keek opzij en zag dat Sjaak in de slavenhouding stond en naar de grond keek. Op dat moment nam ik de volgende beslissing. Ik stond op en ging achter Gerda staan, draaide de stoel iets en zei, slaaf kom eens hier en lik je vrouw eens even schoon. Opslag stond er weer een big smile op Gerda haar gezicht, ten teken dat dit was waar ze van genoot. Geile met een Dominante man die haar man mede Domineren kon. Ze opende de benen verder en zakte iets verder onderuit. Sjaak zat al snel op zijn knieen voor Gerda en begon fanatiek aan zijn opdracht.

Ik streelde de memmen van Gerda en we genoten er echt van. Op dat moment bedacht ik me dat ik de enige was die nog kleren aan had en begon mezelf uit te kleden en al snel was ook ik helemaal naakt. Gerda keek kreunend en riep, slaaf lik me beter, doe je best eens, ik zie een super geile man voor me met een mooie geile glad geschoren pik die straks in mijn kut zal pompen. Gerda was duidelijk ontspannen en drukte Sjaak zijn hoofd harder tegen haar kut en riep, slaaf bijt in mijn klit, neem mijn klit in je slaven bek en laat me je tanden voelen. Zonder enige schaamte gebruikte ze duidelijk zichtbaar voor me Sjaak als speeltje om nog een keer klaar te komen. Ze opende haar ogen verder waardoor ik kon zien dat ze zo nog een keer klaar zou komen, ze keek me aan en fluisterde, ben je bi of hetero ? Ik gaf haar een kus en fluisterde in haar oor, kom jij eerst klaar dan gebruik ik ons speeltje dadelijk wel.

Ik gaf haar nog een kus en pakte in elke hand een tepel, keek haar aan en vroeg, geniet je van pijn ? Ze kon slechts knikken en op dat moment draaide ik haar tepels een stukje, ze keek me geil aan en riep, harder, alle twee harder laat me klaar komen, bijt me en pijnig mijn tepGerda. Op dat moment kwam ze zeer luid schreeuwend klaar, ja deze geile teef genoot van pijn. Ze kwam vrij lang klaar en ik bleef de tepGerda pijnigen tot ik zag dat het orgasme aan het afnemen was. Ik liet de tepels van Gerda los en gaf haar een geile natte tongzoen. Ze genoot na en vroeg zachtjes, mag ik even bijkomen en toe kijken als jij ons speeltje gaat gebruiken?

Ik keek haar vragend aan en ze zei, schatje ik vind het zo geil als een kerel Sjaak misbruikt. Ik gaf opnieuw Gerda een geile kus en ging in de stoel zitten. Slaaf kom eens hier en laat me eens voelen of je een beetje kunt pijpen, begin maar eens met mijn ballen te likken. Direct kwam Sjaak geknield tussen mijn benen en ik voelde dat hij net als ik zelf overtuigd bi was, hij had er duidelijk zin in. Hij likte echt super geil mijn ballen en zonder aansporingen wist die wat een man geil vind, hij likte mijn kontje en ballen en al snel was ik super geil. Ik trok hem aan zijn haren iets omhoog en nam zijn hoofd in mijn handen en hij wist direct wat ik wilde, hij opende zijn mond en ik drukte zijn hoofd naar beneden zodat mijn harde paal zijn mond in gleed.

Hij sloot direct zijn lippen en al snel voelde ik dat ik niet de eerste man was die hij aan het pijpen was. Ik genoot van het pijpen en liet al snel zijn hoofd los wetend dat hij zeer zeker zijn best zou doen. Ik keek op en zag dat Gerda met haar benen wijd zichzelf aan het vingeren was, drie vingers van haar rechterhand zaten diep in haar natte kut, met de wijsvinger van haar linkerhand stimuleerde ze haar klit. Opeens sprong ze op en zei, schatje ik ben direct weer terug. Ik genoot van de hard werkende pijp mond van Sjaak en voelde dat ik zo klaar zou komen en dat wilde ik nog niet. Dus ik trok hem van mijn paal en zei, verder met likken, wetend dat ik dan zeker zou genieten en minder snel zou spuiten.

Op dat moment kwam Gerda al weer binnen, ze keek me met een glimlach aan en zei, even de strap-on aandoen. Ze drukte de ene kant van de dilde in haar kut, deed snel de bandjes vast en aan de andere kant stond de dildo fier vooruit. Ze ging achter Sjaak zitten en zonder een woord te zeggen trok ze hem aan zijn heupen iets omhoog, Sjaak ging gewoon door met het likken van mijn kontje en ballen en wist duidelijk wat ze ging doen. Hij zette zich goed neer en even later zag ik dat Gerda zijn billen uit elkaar trok en de eikel tegen zijn kontje zetten. Ze keek me lachend aan en zei, kijk eens hoe goed ons slaafje getraind is. Op het zelfde moment drukte ze de toch niet geringe dildo naar binnen, niet een stukje maar de volledige 20/22 cm die de dildo lang is.

 


Cuckold Toppers
Nederlandse Cuckold Koppels nodigen negers om de Cuckoldress te verwennen.

Cuckold Toppers
Cuckold vrouwen laten hun man zien wat genot is, tientallen mannen neuken haar kutje rauw.


Inderdaad zonder een kick te geven likte Sjaak gewoon door en ik genoot van zijn ervaren tong langs mijn ballen en mijn kontje. Gerda keek me weer aan en zei, ik vind deze stap-on echt super, terwijl ik onze slaaf neuk, neuk ik ook mijn eigen kut. Zo kan ik mezelf klaar neuken en de slaaf kan ik daar prima voor gebruiken, daarom is zijn kont zo getraind. Ik glimlachte naar haar en zei, dat zal ik straks ook maar even proberen. Gerda keek me met grote ogen aan en vroeg ja ? Ik keek haar vragend aan, ze begreep mijn vragende blik en zei, we hebben een paar keer met een andere man gespeeld, ze willen mij wel neuken en zich ook wel door Sjaak laten klaar pijpen, maar geen van hun heeft hem ooit anaal genomen.

Er is nog nooit een echte pik in zijn kont geweest. Ik glimlachte naar haar en zei, zal ik het dan straks maar even doen ? Een glimlach van oor tot oor was het antwoord. Gerda ging harder pompen en zei, schatje even mezelf geil neuken, momentje, dan vraag ik je nog iets. Ze sloot haar ogen, dit was echt super geil. Ze neukte zichzelf met de dubbele dilde helemaal geil. Na enkele minuten neuken was duidelijk zichtbaar aan haar gezicht en hard heen en weer slaande super memmen te zien dat ze al weer erg geil was. Even later opende ze de ogen en keek me aan. Eerst zei ze niets maar even later vroeg ze kreunend, John, ga jij ons slaafje ook zijn kontje volspuiten ? Mag ik kijken hoe jij jezelf klaar neukt in ons slaafje ? Ik keek haar vragend aan en zei, ja natuurlijk neuk ik mezelf klaar in zijn kontje en ja natuurlijk mag ja..j…..aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh was alles wat nog hoorbaar was.

Gerda neukte nu als een waanzinnige Sjaak zijn kont en kwam voor de derde keer gillend klaar. Ze riep jaaaaaaa neuk zijn kont, kom spuitend klaar in zijn kont, jaaaaaaaaaa neuk die slet van ons. Langzaam kwam ze weer bij zinnen en liet zich zuchtend achterover vallen. Ze keek me met een gelukkig gezicht aan en zei, ik moet nu eerst even rusten. Langzaam maakte ze de bandjes van de strap-on los en met een plop kwam de dildo uit haar kutje. Ik drukte Sjaak aan de kant en ging naast Gerda op de grond zitten, we kuste elkaar en ze was duidelijk heerlijk ontspannen en genoot volop. We streelde elkaar en tongde heel rustig met open monden, Ik zag dat Sjaak iets verder weer in zijn slaven houding stond en ook zijn gezicht sprak boekdelen, zo zittend met Gerda op de grond konden we alle twee zijn gezicht zien.

Dit maakte ook Gerda gelukkig. Ze gaf me een kusje op de wang en zei, dank je schatje. Ik keek haar vragend aan, ze glimlachte ik ben een paar keer heerlijk klaar gekomen, dit voelt echt heerlijk. Vervolgens, maar jij bent nog niet klaar gekomen welk gaatje wil je ? Ik keek haar aan en voor ik iets kon vragen zei ze, schatje ons slaafje en ik hebben samen 5 gaatjes waarin je mag klaar komen, dus je mag kiezen. Je mag in alle vijf klaar komen, dus aan jou de keuze. In welke wil jij je klaar neuken, ik zou graag zien dat jij nu eerst klaar gaat komen.

Ik begon te lachen en zei ik wil in alle vijf klaar komen, Gerda gaf me lachend een kus en zei, eerst een daarna mag je de andere vier afwerken. Welke wil je als eerste bezitten ? Mijn antwoord was, ik weet het nog niet, ik wil even kort door jou gepijpt worden en je dan lekker neuken, heb je daar zin in ? Gerda gaf me een kus en zei, schatje ik wil graag jou sletje zijn, ik ben Dominant naar ons slaafje maar jij mag mij als slavin bezitten en met me doen wat je wilt. Wat je maar geil vind mag. Ik zal je dienen zoals jij dat wilt, vind je het erg als ik je en jij weg laat en je aanspreek met U?

Ik gaf haar een kus en zei, wissel het af, U als het U moet zijn, je en jij als het je en jij moet zijn, je weet zelf wel wanneer wat passend is. Gerda kroop tegen me aan ten teken dat ze het eens was met mijn antwoord. Meester, waarmee mag deze slavin U dienen ? Ik keek naar haar geile lichaam en had echt zin in haar. Nou begin maar eens om me te laten voelen of je kunt pijpen. Voor ik iets kon zeggen ging Gerda met haar hoofd naar beneden en voelde ik al haar warme mond. Ik draaide me iets zodat ik plat op mijn rug kwam te liggen, voor Gerda het teken me echt geil te maken, ze draaide zich onder me en zonder voorbehoud voelde ik de tong van Gerda mijn kontje in flitsen. Ze kreunde wat duidelijk een teken was dat ze het lekker vond, ik stekte mijn arm en voelde aan haar kut en die was al weer helemaal nat.

Ze kreunde nog harder, blijkbaar vond ze rimmen net zo lekker als ook ik dat vind. Echter had ik iets anders in de gedachten, ik wilde haar natte kut neuken. Ik draaide me naar Sjaak en zei, ga jij eens condooms pakken. Maar dat was blijkbaar niet de bedoeling, Gerda stopte met likken en zei, Meester, zou U ons alstublieft willen nemen als Uw eigendom ? En als Uw eigendom kunt U op elke wijze over ons beschikken en is een condoom wellicht niet passend. Mogen wij alstublieft alle twee Uw goddelijke paal voelen en proeven spuiten in onze gaatjes zonder condoom?

Mijn antwoord was een duidelijke, slet ik ga je op zijn hondjes bezitten. Als door een wesp gestoken sprong Gerda op en voor ik het in de gaten had zat ze op zijn hondjes voor me. Meester, wilt u uw slavinnen kut of kont bezitten ? Ik gromde, eerst je kut slet. Direct zag ik haar handen onderlangs naar haar kutlippen gaan en trok ze die open. Voor haar was het duidelijk, ik was nu haar Dominant en eigenaar en ze wilde dit laten zien door haar kut voor me open te trekken. Ik zette mijn eikel voor haar kut, greep haar bij haar brede heupen en wist dat ze echt klets nat was. Inderdaad zonder enige weerstand kon ik in een stoot haar natte kut in bezit nemen.

Ik hoorde haar schreeuwen, ja Meester, dank U dank U wel, bezit Uw slavin. En dat deed ik, langzaam begon ik haar kut te neuken, genietend dat deze ruime kut zo nat was. Op het zelfde moment riep ik Sjaak, slaaf kom eens hier, lik de klit van deze slet terwijl ik haar neuk. In een seconde lag Sjaak al onder de op zijn hondjes zittende Gerda en voelde ik dat hij haar klit begon te likken. Ik voelde me geiler worden en neukte langzaam maar voerde het tempo verder op, Gerda lag te kreunen en luidruchtig hoorbaar was ze bloed geil. Ik zei, slaaf kijk eens hoe ik je vrouw neuk, zie je nu hoe een echte kerel je vrouw neukt ? De reactie was super, ik hoorde ze alle twee kreunen, hoe heerlijk dat ze van deze taal genoten. Ik trok me helemaal uit Gerda haar natte kut en zette mijn eikel voor haar kontje.

Ik wilde langzaam haar kontje in bezit nemen, maar ook Gerda haar kontje was goed getraind, zonder problemen kon ik haar kontje in bezit nemen. Duidelijk strakker dan haar geile kut was haar kontje echter wel strakker maar zeer goed getraind. Toen ik haar hele kontje in bezit had genomen riep ik, slaaf nu kun je zien hoe een echte kerel je vrouw in haar kont neukt, Gerda kreunde harder en harder en riep, slaaf kijk zo neuk je als echte vent een teef. Kijk John weet hoe hij me geil moet maken, kijk maar eens hoe jou Meesteres en eigenaresse genomen word. Ze werd zelf geiler van haar taal en ook Sjaak lag te kreunen. Ik voelde me geiler worden en riep, slaaf in de benen. Als een goed getrainde slaaf kwam hij direct onder Gerda vandaan en stond in slavenhouding te wachten op mijn opdracht. Ik had zijn om zijn pik te pijpen dus gaf hem opdracht om over Gerda heen te gaan staan. Niet begrijpend deed hij het echter direct. Ik zei, ik wil je pijpen dus zak door je knieen zodat ik je vrouw kan neuken en jou kan pijpen. Niet begrijpend deed hij wat ik zei, nu pas zag ik goed zijn paal en zag dat hij een mooie pik had van het zelfde formaat als ik zelf heb.

Ik schatte zijn pik op 18 a 19 cm. Hij zakte iets en zag dat ik nu zijn vrouw kon neuken en hem kon pijpen. Ik nam heel even zijn pik in mijn mond en het voelde heerlijk aan. Vervolgens liet ik hem even uit mijn mond glippen en zei, slaaf ik wil dat jij mijn hoofd in je handen neemt en jezelf in mijn mond klaar neukt. Niet voor jouw genot, maar je Meester heeft zin om te voelen hoe je sperma achter in mijn keel spuit. Ik hoorde Gerda roepen, jaaaaaaa jaaaaaa dat is geil, slaaf doe je best, geef je Meester wat die wil. O wat jammer dat ik dit niet kan zien, ik tikte Gerda even kort op haar billen ten teken dat ze zich stil moest houden, wetend dat dit erg moeilijk voor haar zou zijn begreep ze het echter direct en was ze stil. Nou ja stil, ze kreunde luider en luider, ik liet nog een keer de harde pik van Sjaak uit mijn mond schieten en zei, slet pijnig je eigen klit terwijl ik je hoerenkont neuk.

Direct nam ik echter de geile pik weer in mijn mond, genietend van het pijpen bleef ik Gerda haar kon neuken en voelde ik dat haar lichaam aan het schokken was, ook kreunde ze duidelijker. En ja Sjaak en ik hoorde hoe ze weer tegen een orgasme aan zat. Ik stopte zonder te stoppen met pijpen even langs de pompende pik van Sjaak mijn vinger in de mond om hem nat te maken. Ik trok hem er uit en begon Sjaak met een vinger te vingeren en al vrij snel hoorde ik Sjaak nog harder kreunen. Ook Gerda was dit niet ontgaan, ze was super geil en schreeuwde, Meester uw slaaf gaat klaar komen, blijkbaar wilde ze me waarschuwen, maar dat was niet nodig. Ik voelde dat hij zo klaar zou komen.

Dus ik drukte een tweede vinger bij in zijn getrainde kontje en ja hoor hij schreeuwde het uit en ik voelde zijn sperma achter in mijn keel komen. Dat is pas echt lekker, ik voerde het tempo op en bleef zuigen, geil van de spuitende paal van Sjaak in mijn mond, de smaak van sperma tegen mijn gehemelte liet mij zelf ook spuitend klaar komen. Ik voelde het opkomen en ja ook ik kwam spuitend klaar in de geile kont van Gerda. Die schreeuwde het uit. Ik bleef nog rustig napompend na genieten en voelde me verslappen en trok me terug. Tegen Sjaak zei ik, op je rug slaaf en snel. Ik trok Gerda die bijna klaar kwam aan de haren omhoog en zei. Laat je sperma kont schoon likken, gebruik je slaaf en laat me zien hoe jij je slaaf gebruikt, ik kijk toe hoe jij jezelf klaar maakt en onze slaaf misbruikt.

Ik zag het gezicht van Gerda dat was triomf, ze glimlachte en zei, schatje ik kan je slavin zijn, maar ga maar eens lekker zitten kijken hoe ik onze slaaf gebruik. Ze ging met beide benen over het gezicht van Sjaak zitten en zei. Zo slaaf en nu zul jij voor de eerste keer het sperma van je Meester proeven. Ze zakte en liet haar kontje op zijn lippen zakken. Met een grijns op haar gezicht zei ze me aankijkend, schatje een keer kan ik er nog wel uit persen, maar dan moet ik pauze. Ze greep naast zich en kon net bij de strap-on greep de grootste van de twee dildo’s (de buitenste) en zonder eerst rustig te beginnen zei ze zonder kijkend naar de dildo maar mij aankijkend, schatje mijn hoerenkut is nog klets nat kijk maar.

En inderdaad vanaf 10-15 cm afstand hield ze de dildo met een hand bij de basis vast en met de andere hield ze met twee vingers haar kut open. En in een keer ramde ze hem in haar kut. Kijk maar schatje, ik ben je slavin en nu je slet, kijk eens hoe ik mezelf klaar maak. Met haar vrije hand sloeg ze Sjaak op zijn pik en ballen en riep, moet ik je uitleggen hoe jij me moet likken ? Schiet op, je Meesteres gaat aan haar vriendje laten zien hoe ze geil klaar komt en jij bent slechts een slaaf en dient me daar bij te helpen. Met een knipoog naar mij begon ze harder te pompen, ze fluisterde, schatje kijk maar. Op het zelfde moment sloot ze haar ogen en neukte met de ene hand met de dildo haar kut en de andere hand gebruikte ze om haar klit te stimuleren.

Ik zag opnieuw dat ze het lekker vond erg heel erg ruw met haar klit te spelen. Haar hele lichaam liet zien dat ze zo klaar zou komen, niet alleen haar gekreun, maar ook het trillen en schokken van haar lichaam lieten dat zien. Het was een geil heel erg geil gezicht hoe Gerda zonder enige schaamte zo lekker trots liet zien hoe ze zichzelf klaar maakte. Ik zag dat Sjaak dit ook geil vond want zijn paal die net klaar gekomen was net als die van mij al weer aan het steigeren. Op dat moment kwam Gerda luid, heel luid gillend klaar, ze opende haar ogen en riep, schatje ik kom klaar, kijk maar hoe geil ik ben en wat voor een geile slet ik kan zijn. Ze trilde nog even en met een diepe zucht stapte ze van Sjaak af en kwam naar me toe gelopen. Ze opende haar mond om me een geile tongzoen te geven.

Daarna keek ze me aan en zei, ik vond het heerlijk jij ook ? Ik knikte en zei, super geil vond ik het. Ze keek naar mijn kruis en zag dat mijn pik opnieuw groot geworden was en vroeg, zal ik je even lekker klaar pijpen ? Heb je zin jezelf even in mijn mond klaar te neuken ? Ik vind het super geil een spuitende pik in mijn mond, ik kan zelf niet meer klaar komen, moet eerst even rusten, maar wil wel graag je sperma proeven. Ik gaf haar een kus en vroeg, is je slaaf wel eens in een mannen kont klaar gekomen ? Ze keek me met pret oogjes aan en zei, nee schat alleen in mijn kontje.

Zou je dat willen ? Wil jij ook in je kontje geneukt worden ? Ik keek naar Sjaak die met een harde pik weer in zijn slaven houding stond. Snel gaf ik Gerda een kus en zei, pijp jij me lekker klaar terwijl onze slaaf me neukt ? Ik kreeg een natte kus als antwoord en dat was duidelijk. Snel ging ik op zijn hondjes zitten en Gerda riep enthousiast, slaaf je Meester wil anaal genomen worden dus je mag je Meester neuken, hij geeft wel aanwijzingen.

Ik keek naar Gerda en zei, pijp zijn pik even nat voor hij me neukt. Ze wilde al onder me gaan liggen maar snel nam ze Sjaak zijn pik en maakte hem zo nat als kon, ze likte vervolgens mijn kontje even en riep, mag ik hem inbrengen schat ? Ik kreunde ja dat mag je, inmiddGerda geil geworden van het idee dat ik voor de tweede keer in mijn leven door een man geneukt zou worden. Hoewel ik mijn kontje met verschillenden dildo’s regelmatig neuk en als ik mezelf klaar maak (ik woon alleen en dus geniet ik vaak van zelfbevrediging) dan ook vaak met een dildo.

Nu zou ik voor de tweede keer door een man geneukt worden. Daar had ik echt zin in. Ik voelde dat Gerda de pik voor mijn kontje zette en riep, slaaf rustig aan, dit is voor je Meesters genot niet voor die van jou. Op het zelfde moment voelde ik dat de eikel bij me binnendrong. En ja al was het pas de tweede keer, dit was waar ik van kan genieten, een paar maanden geleden voor het eerst nu voor de tweede keer.

En ondanks de weerstand ook Gerda had dat in de gaten en vroeg, moet ik stoppen schatje, riep ik, nee ga door, ik wil hem helemaal voelen en inderdaad even later voelde ik dat hij helemaal in me zat. Gerda gaf Sjaak opdracht, jij gaat rustig beginnen en daarna mag je het tempo opvoeren tenzij je Meester iets anders aan zal geven. Ze kwam naar mijn gezicht en gaf me een kus en zei, schatje stuur jij onze slaaf maar aan dan ga ik je lekker pijpen en mag ik je sperma dadelijk slikken.

Ik kreeg nog een snelle kus en al snel voelde ik een mond die vol overgave mijn pik aan het afzuigen was. Op het zelfde moment voelde ik dat Sjaak het tempo langzaam aan opvoerde en dat voelde heerlijk. Na een tijdje vond ik dat het tijd was dat het harder ging, dus ik riep naar Sjaak, pak me bij mijn heupen en neuk jezelf klaar, immers wilde ik voelen hoe een pik in mijn kontje klaar zou komen. Dat was niet tegen dovenmansoren hij voerde het tempo behoorlijk op, blijkbaar had hij hier net als ik ook erg veel zin in. En heel kort erna voelde ik dat hij klaar ging komen, duidelijk was dat Gerda Sjaak goed kende, ze kreunde luider onder het pijpen door. Op het zelfde moment kwam Sjaak kreunend klaar en ik genoot van het gevoel, was ik de eerste keer te gespannen om er echt van te genieten, nu de tweede keer was ik ontspannen genoeg om er ook echt van te genieten en er nog geiler van te worden.

Toen Sjaak was klaar gekomen voelde ik al snel zijn pik verslappen en even later uit mijn kontje gaan. Ik had nu zin klaar te komen, ik draaide me nu zo dat ik Gerda die nog onder me lag goed bij haar haren kon pakken en nam haar hoofd vast in mijn handen. Niet dat ik bang hoefde te zijn dat ze zou stoppen, want duidelijk was wel dat ze mijn sperma wilde proeven. Ik begon nu geil als ik was haar mond harder te neuken en voelde dat ik zo klaar zou komen. Vlak voor ik klaar kwam riep ik, slet ik ga je volspuiten, je mag het niet doorslikken. Op het zelfde moment voelde ik mijn sperma opkomen en een uitweg zoeken naar de warme en fanatiek zuigende mond van Gerda. En o wat kwam ik heerlijk klaar in die pijpende mond. Ik genoot enorm, ik voelde op het zelfde moment Sjaak zijn sperma over mijn ballen lopen wat me alleen nog geiler maakte.

Met rillingen in mijn rug had ik het idee dat ik klaar bleef komen, maar helaas kwam er een einde aan. Ik trok me terug uit de mond van Gerda en draaide me verder zodat ik heerlijk kon tongen. Gerda schrok duidelijk, maar al snel herstelde ze zich en zo fanatiek als ze me aan het pijpen was begon ze nu ook mijn sperma met me te delen. Ik proefde mijn eigen sperma en voelde aan de wijze waarop ze me tongde dat ook Gerda dit super geil vond. We stopte met tongen en kwamen langzaam op adem. We keken elkaar voldaan aan, Gerda fluisterde, schat dat was echt heerlijk, ik schrok toen je me wilde kussen terwijl ik je sperma niet door mocht slikken. Maar dat wil ik vaker, wat is sperma over tongen toch lekker. Ze keek me aan en zei, zullen we onze slaaf even 10 min pauze geven ? Ik knikte en Gerda zei, slaaf je mag tot een van ons anders beslist even Sjaak zijn. Sjaak knikte met een glimlach, dank U Meester en Meesteres.

Een diepe zucht en hij ging in een van de stoelen zitten, met een glimlacht, ga maar zitten hoor. Dit zijn leren stoelen en sperma gaat er zo weer vanaf. Op dat moment was het weer heerlijk ontspannen en we gingen alle drie dicht bij elkaar zitten. We waren alle drie voldaan. Sjaak zei, John, jij bent de eerste man die ik heb mogen neuken, ik vond het geweldig geil, Gerda weet hoe lang ik er al naar verlangde. En ik hoorde dat jij ook niet afwijzend staat om mij te neuken. Is dat nu de eerste geilheid over is nog zo?

Ik moest glimlachen en zei, ik weet pas sinds 5-6 maanden dat ik bi ben en heb met een stel gespeeld, ik heb hem 3 keer geneukt en hij mij een keer. Dus echt ervaren ben ik niet, jij bent de tweede die me neukt en ik vind het heerlijk. En ja een kontje neuken vind ik heerlijk, man of vrouw maakt me dan niet uit. O heerlijk was de reactie, ook ik heb al lang het verlangen om eens te ervaren hoe het is echt vlees in mijn kontje te voelen en nog geiler om een spuitende pik te voelen lijkt me helemaal geil. We lachte en ik zei, nou ja als ik nog eens terug mag komen dan zal dat zeker gebeuren. Gerda was er als de kippen bij en zei het is pas begin van de avond, als je niet weg hoeft hebben we nog een heleboel uren. We keken elkaar aan en woorden waren niet meer nodig. Sjaak keek naar Gerda en zei, schat ik ben blij dat je zei dat we zijn slaaf en slavin zijn en hij ons mag neuken zonder condoom. Mij aankijkend, we doen normaal alleen aan save sex en we zouden ons daar ook aan houden, maar ik sta 100 % achter Gerda.

In deze situatie is een condoom niet passend. Jij hebt inderdaad volledig de beschikking over Gerda haar drie en mijn twee gaatjes. Zelf ben ik extreem onderdanig en het voelde heerlijk aan toen je me vernederde, je bent nu in Gerda haar mond en kontje klaar gekomen. Je zou me al mag ik dat als onderdanige niet vragen, een erg groot plezier doen als je ook Gerda haar kutje vol zou spuiten en dat ik die dan leeg en schoon mag likken. En natuurlijk zal ik vol overgave je sperma slikken en voelen hoe je sperma in mijn kontje spuit. Als jullie het niet erg vinden wil ik nu graag weer Sjaak af zijn en hoop ik dat jullie me echt als slaaf misbruiken en vernederen. Ik heb hier een heel erg goed gevoel over, jullie mogen samen doen wat jullie willen, of ik er wel of niet bij mag zijn beslissen jullie.

Ik zal jullie opdrachten allemaal uitvoeren en ben jullie dankbaar voor elke vernedering. Dank U Meester en Meesteres. Dit was duidelijk, we respecteerde zijn gevoel en er viel een warme stilte. We voelde ons alle drie duidelijk op onze plek, niemand had schaamte of vond iets vreemd of vies. Gerda keek me aan en zei vervolgens, slaaf de koffie is koud geworden, haal voor ons twee koffie en jou stoel kun je wel aan de kant zetten, jij hoeft niet op een stoel te zitten.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen