Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Met mijn Anja heb ik het zomers neukfestijn in de sexbios in Hulst nog eens kunnen overdoen. "t is wel zo ze moet in de juiste "mood" zijn. Toevallig moesten we op kerstdag naar een feestje bij vrienden in St Niklaas, om welke reden dan ook was er een communicatiefout opgetreden en stonden we daar 's middags aan de deur terwijl we pas 'savonds verwacht waren. Anja in een mooie dunne feestjurk. Haar zware borsten stonden er fier in. Om de tijd te doden zijn we dan gaan rondrijden en "toevallig" weer in Hulst terecht gekomen.

Wat gegeten, lekker wijntje gedronken, nog een glaasje en nog eentje. Dan wat wandelen door Hulst. Nou op kerstdag is daar niet veel te beleven en dan maar omdat het zo koud was nog even een sexshop binnen (een andere dan vorige keer). Wat rondgeneusd naar bladen gekeken, naar de dildo's etc. Niks gekocht, voorzichtig stelde ik voor een filmpje te gaan kijken. Er was en koppelszaaltje. OK ze had wel zin. En ja hoor de drempel was genomen. Er zat niemand in de zaal, weer een super meevaller.

De film was echt lekker geil,niet te hard maar toch met vele spuitende pikken en gang bang situaties. Ben dan met Anja's tieten beginnen spelen, door het dunne stof van haar kleed voelde ik de dikke tepels stijf worden. Anja heeft enorm gevoelige tepels, er lekker ruw in knijpen en ze word zo geil als boter. Ook nu weer, en na een tien minuutjes trekken en knijpen heb ik de schouderlintjes van haar kleedje losgemaakt. Haar tepels stonden knoerhard in de mooie kanten BH, vlug wipte ik haar dikke tieten eruit, mooi zo die tieten bovenop de BH.Geil beet ik erin, ze kreunde van genot. Om haar kleed niet te erg te kreuken stelde ik voor dat ze het uittrok, "er is toch niemand". Vlug gleed ze uit haar kleed, wat ze voorzichtig over de stoel voor haar drapeerde. Ik ging verder met zuigen aanhaar tepels. Diep zoog ik ze naar binnen wat een kreet van genot uitlokte. Ze heeft grote bruine tepelhoven, Ontzettend geile tepels, ik kan er uren mee spelen. Met een hand ging ik tussen haar benen die ze gewillig uit mekaar deed, het kleine slipje was helemaal nat van haar geil. Ik streelde over haar kut en kon de hitte van haar pruim duidelijk voelen.

Ze was duidelijk geil. Ik trok dan ook snel haar slipje naar beneden, en daar zat ze lekker geil met de tieten uit haar bh en de benen wijd, spijtig dat niemand dit kon zien, althans dat dacht ik maar. Als opwarmertje trok ik haar lekkere grote bruine schaamlellen ver uit. Dit ontlokte een kreet van pijn/genot. Ze begon naar mijn pik te grijpen. Vlug toverde ze mijn stijve lat tevoorschijn. En bukte zich om me diep te pijpen. Ik moest ontzettend plassen trok mijn pik even uit haar geile smoeltje en ging even naar het toilet. Met een stijve pik duurt dat wel even.

De man achter de kassa zag me en wenkte me even, ik ging ernaar toe. Hij vroeg me of de film leuk was. Nou extra goed zei ik, Waarop hij zei dat mijn vrouw er ook van genoot, ze zat zich nu wild te vingeren wist hij te zeggen. Hij kon dat duidelijk zien via het interne videobewakingssysteem. Nou dit gaf me een extra kick, iemand kon mijn geile sletje dan toch zien in volle actie, lekker. Heb je er iets op tegen als ik wat mannen in de jou zaal toelaat? Vroeg hij me, ik antwoordde als het deftige heren of jongens waren hij dat gerust mocht doen, we zouden wel zien wat er dan gebeurde. En inderdaad na een korte tijd kwam er een man de zaal binnen. Anja die ik net aan het likken was stootte mij aan, "kijk een man alleen" zei ze. Ze deed geen moeite zich te bedekken. De man kwam in onze rij zitten zodat hij een goed zicht had. Hij viste zijn pik uit zijn broek en begon er gelijk aan te sjorren. Anja's kut die ik nog heftig aan het lekken was produceerde ineens veel geil, ik zoog haar schaamlellen ver naar binnen.

Lekkere lange lellen heeft die meid, in rusttoestand hangen ze zeker vijf centimeter uit haar sleuf, maar je kan ze makkelijk tien centimeter uitrekken, wat ik ook met mijn tanden deed.. Ik wist dat ze wat ging doen. Ik hou haar kut altijd lekker kort getrimd, zodat je die lekker geile lappen goed kan zien. Spijtig dat ze geen piercing wil, dit is een ideale kut voor piercing De toen ik rechtop kwam om even op adem tekomen had de man een goed zicht op haar lekkernijen, zijn pik was een kleine paardenlul die fier vooruit stak, een grote bruine eikel stond bovenaan. Laat mij dat maar doen zei Anja tegen de man en wenkte hem over. Hij kwam naast haar zitten en ze pakte zijn pik beet en begon hem af te trekken, al vlug spoot hij een lading dikke klodders sperma over haar tieten. Haar tieten hingen helemaal vol, geil smeerde ze alles uit over haar borsten, en likte haar vingers af. Dit festijn had mij uitermate opgegeild dat het tijd was om tot actie over te gaan,. Ik trok ze een beetje onderuit, de benen in mijn nek. Ik plofte mijn lul in een stoot tot diep in haar slijmkut.

Dit ging zonder enige vorm van tegenstand, supernat was ze. Ik kon makkelijk doorstoten tot tegen haar baarmoederhals. Bij elke stoot kreunde ze van geilheid, de man bleef met interesse toekijken en kneep in haar tepels. Dit deed haar snel krijsend klaarkomen, waarop haar kut als een vuist om mijn pik kneep en er de laatste druppel uitmelkte. weer op sterkte te komen. Haar kut met lange bruine schaamlellen was super nat.

Zo geil was ze al een hele tijd niet geweest. Ik trok me met een plop terug en zag dat mijn collega terug op volle sterkte stond en liet hem toe in Anja's hete kut. Geil zicht een vreemde pik in je vrouws hete kut zien binnenschuiven. De dikke lul trok haar kut tot het maximale uit, super gespannen schoof de pik toch makkelijk in en uit haar pruim. De bruine lellen omsloten de pik zoals een handschoen. Hij kon er makkelijk in gezien de grote lading die ik erin gedeponeerd had. Ze kreunde ontzettend geil, de man kneep stevig in haar tieten en trok haar bruine tepels ver uit, pijnlijk ver, maar Anja kronkelde alleen maar van genot. De man kon dit geile spektakel niet lang volhouden, Anja kan een pik leegmelken met haar kutspieren en ja hoor hij spoot een tweede lading in haar geile pruim. Na de neukpartij likte ze zijn dikke pik lekker schoon, de eikel paste nauwelijks in haar mond.

Voldaan verliet de man de zaal. Toen viel het me op dat er twee jongens tegen de wand stonden te kijken, beiden hadden hun pik in de hand. De jonge pikken stonden fier vooruit. Ik wenkte ze over, zonder aarzeling kwamen ze erbij. Wil je mee genieten vroeg ik hen, wat ze maar al te graag wilden. Eentje dook tussen Anja's benen en begon te slebberen aan haar volgespoten kut. Hij stak zijn tong diep in haar sleuf en likt de gemengde ladingen geil uit haar kut, Anja perste het slijm naar buiten, het was zovel dat de jongen het niet allemaal slikken kon en het liep langs zijn kin omlaag. Maar hij bleef heldhaftig verder likken, hijzoog de grote lellen diep in zijn mond, liet zijn tong langs haar dikke clitoris gaan. Anja's klit stond als een fier pikkie stijf omhoog te kijken van tussen de twee dikke schaamlappen. Het is uiterst zelden dat Anja's klit zo dik en stijf staat. De jongen zoog erop, tegelijkertijd was hij haar bruin sterretje aan het masseren, ik zag dat hij zijn vinger nat maakte aan het veelvuldig aanwezige kutslijm, hij smeerde dit over haar sterretje en duwde zonder pardon zijn vinger tot aan de kneukels naar binnen. Hij vingerde ruw har kont terwijl hij hard aan de klit zoog. Dit had het zoveelste orgasme tot gevolg.

Zijn collega stond naast Anja aan zijn pik te sjorren en zat ondertussen bezig Anja's tepels hard te bewerken. Die geile tepels hadden al wat te verduren gekregen, in kombinatie met het gelik aan haar kut en het gevinger in haar kont kwam dus een reuze orgasme. De likkende jongen bracht Anja's benen over zijn schouders en duwde zijn pik diep in haar kut, stootte enkele keren, keek me toen vragend aan, waarop ik een oogje knipte. Ik begreep het, hij wou de geile kont van Anja. Nou na zo'n likbeurt verdiende hij dat wel. Hij trok zijn pik terug en duwde in een stoot zijn pik tot aan de wortel in haar darmkanaal. Ik vind het ontzettend opwindend te zien als Anja in haar kont gepakt word, de bruine kringspier sloot duidelijk vast om de jonge pik, en melkte deze. Hij kon het dan ook niet erg lang volhouden en spoot zijn kwakkie in haar kont. Zijn pik was nog geen second verdwenen uit haar bruine hol of zijn vriend had zijn plaats ingenomen en ook deze duwde zijn pik in haar kont.

Met een luide kreun ontving Anja hem in haar hete kont, de jongen had een super stijl, vijf harde stoten diep in de kont dan eruit en vijf stoten in de kut, zo plofte hij van kut naar kont en van knot naar kut. Anja droop letterlijk van geilheid, een plasje geil had zich onder haar gevormd. Onverstoord neukte de jongen verder, hij had ook een goed uithoudingsvermogen. Hij neukte Anja klaar maar bleef onvermoeibaar verder stoten tot ze gillend klaarkwam op zijn kut in haar kont. Dit werd ook hem teveel en hij spoot zijn lading in haar kont. We waren nu zeker al een uurtje heftig aan het neuken, drie mannen plus ik de vierde hadden al enkele ladingen in Anja gedumpt.

Het werd tijd om naar het feest te gaan.

Met haar kut vol sperma zijn we dan naar het kerstfeest gegaan. Haar slipje was 's avonds helemaal doordrenkt met geil, en 's avond thuisgekomen hebben we nog eens lekker geneukt. Ik kon nog steeds een heleboel sperma in haar kut voelen, en heb keihard haar kut volgespoten.

Mijn toch wat preutse Anja is nu weer een stukje verder op de goede weg geraakt. Dit was zeker voor herhaling vatbaar, ik hoop dat we dit soort spelletjes nu wat meer kunnen gaan spelen. Ik vind het ontzettend geil vreemde lullen te zien verdwijnen in de gaten van mijn geile Anja

Reacties   

0 #1 tinne 10-02-2014 14:53
Lekker verhaal peter.als ik sexy kledij nodig heb of dildo gaan we daar altijd om naar hulst en dat eindingd altijd in de cinema ,daar laat ik me eerst door mijn man verwennen daarna door de aanwezige mannen of koppeltjes , dat is het mooie eraan je krijgt alle soorten pikken in je kutje en kontje , en je gaat al druipend naar huis wat nog eens een flinke neukbeurt op leverd , geile groetjes tinne
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen