Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wij spontaan stel, zij Missy 50 jaar oud en hij Brabo 48 jaar oud. Zijn alweer een kleine 9 jaar samen en genieten nog steeds van elkaar. Sex is voor beide een grote passie. Hij een normale gast met diverse tattoo’s en een normale geschoren lul. Zijn een mooie meid met mooi slank lichaam en een paar mooie ronde 85d cup maat, platte buikje, met navelpiercing en altijd een geschoren klein dicht gevouwen kutje en mooie billen. En een paar tattoo's op haar mooie gebruinde lijfje.

Samen al vele leuke dingen gedaan op sex gebied. Maar nooit met andere altijd alleen samen. Wel een paar keer op spannende plekken waar andere ook sex hebben. Daarbij al een paar keer heerlijke bekeken door andere mannen en vrouwen. We zijn net terug van 8 dagen Playa de Ingles. Lekker even er uit en lekker in de zon. de eerste dagen lekker genieten van het weer en de borrels. De derde avond waren we lekker aan het stappen. Het is bekend dat er dit het eiland is van de dames met lullen. Deze geven vaak shows en we bekeken er een. Leuk om te zien. We zaten na de show lekker te kletsen en het ging over sex. Nu gaf ze aan het wel erg spannend te vinden. Ik lachte en zei oke dat is nieuw. We gingen naar een leuke club waar het gezellig was en niet al te druk.

 

Muziek goed en lekker aan de borrel. Hier waren toch wel erg veel van dit soort dames. Mijn kanjer lachte en zei, van sommige zou je het echt niet zeggen. Mijn kanjer danste wat en ik bekeek deze dames eens goed. er gebeurde niet heel veel daar. Terug in onze kamer lagen we al snel heerlijk te klote en terwijl ik haar likte vroeg ik haar of ze het wel eens wilde doen met een shemale. Ze pakte mijn hoofd en wreef haar natte kut door mijn mond en zei, eigenlijk wel ja, lijkt me geil het te doen met zo\’n dame. We hadden heerlijke sex enbespraken wat ze dan allemaal zou doen. De volgende dag lekker bij het zwembad en ik begon er weer over. Ze lachte en zei, volgens mij lijkt het je wel wat. Ik alchte en zei, benw el eens benieuwd hoe je het doet en hoe het er uit zou zien. Die avond trok mijn kanjer een mooi wit jurkje aan. Ze droeg er een kleine witte string onder en geen bh.

Trok een paar mooie pumps eronder aan en had haar haren mooi en make-up op. We liepen naar en bar en dronken daar een heerlijk cocktail. Daarna weer naar die leuke club. We zorgde ervoor dat we dicht in de buurt van deze dames stonden. In de hoop dat er contact zou komen. Die was er dan ook wel maar er gebeurde niet heel veel. Het was al rond de klok van 2 uur in de nacht en duidelijk was dat mijn kanjer al een flink slokje op had. we besloten dan ook maar weg te gaan. We liepen naar buiten en in de richting van onze kamer. Onderweg stonden we even te zoenen en ik streelde haar billen. we werden aan gesproken door zo\’n verkoper van nep dingen. Hij lachte watn hij zag de mooie billen van mijn kanjer. Die ging er op in en trok haar jurkje wat omhoog en lachte naar hem. Hij lachte terug en zei, on the beache sex. Ik lachte en zei, zou hij wel willen. Mijn kanjer lachte en zei, ja ik ook. Ik lachte om haar uit spraak en zei eigenlijk als grap tegen die neger, ja lets go. Hij liep voor ons uit en mijn kanjer pakte mijn hand en zei, wuaw geil daar heb ik wel zin in. Ik lachte en dacht oke die wil het wel erg geil.

We liepen achter die man aan en ik dacht wat gaat ze doen. iets in me zei, oke laat maar eens zien dan geil sletjes. We kwamen bij het strand en ik pakte haar vast en zei, hij maakt geen grapjes hoor. Ze gaf me een tong zoen en zei, nee ik ook niet en ze kneep in mijn kruis en keek me lachend aan en zei, mag ik. Oke dat is weer iets anders. Ik lachte en dacht oke dat wil ik wel eens zien, een donkere lul in haar witte kleine kutje. Ze wandelde achter die man aan het stof strand op. we liepen een stukje weg van de winkels en baren. Het werd stiller en hij draaide zich om en kwam naar mijn kanjer toe. Die lachte en liet me los. Daar stond ik dan aan de grond genageld voor wat ik nu zag. Ze begon met deze man te tongen en zijn donkere handen gleden over haar billen onder haar jurkje. Zijn vingers gleden onder haar sting tussen haar billen en waren druk bezig met haar kutje. Damm even wist ik me geen houding te geven wat nu. Ik zag hoe mijn kanjer draaide met haar billen en zijn broek los maakte.

Damm daar was een beste grote donkere stijve lul. Ze pakte hem met haar handjes en trok eraan en keek mijn lachend aan en zei, wauw wat een ding zeg. Ik lachte eigenlijk als een boer emt kies pijn. Maar ja ik had ja gezegd, oke ze was wel wat dronken maar toch. Ze zakte door haar knieen en pakte zijn lul vast en begon hem flink te pijpen wat ze goed deed aan gezien hij er van genot. Ik zakte omlaag bij haar en liet mijn vingers door haar kutje glijden en voelde en onwijs natte kut. Ik likte haar oorlel en zag hoe ze die lul geil pijpte en zei, je wilt dit wel erg graag he. Ze hijgde en zei, echt wel vind het onwijs spannend. Oke laat je dan maar eens flink gaan. Ik ging zitten en zag hoe ze door ging met pijpen en haar jurkje uit ging. Blijkbaar deed ze het goed het pijpen want hij kwam al klaar. Het zaad spoot hij overal. Met zijn t-shirt maakte hij haar schoon. Ze lachte en zei, oke niet genuekt. Hij lachte en zei, even geduld en ik kan weer. Ik stelde voor om dan naar ons huisje te gaan. Daar aan gekomen begon het spel al weer op nieuwe. Ze was zo geil dat ze dus geen geduld had. Hij was snel naakt en nu in het licht was pas echt goed te zien hoe groot zijn lul was. Mijn kanjer ging snel uit de kleren en ze kropen op bed samen.

Ik ging in een stoel zitten en speelde met mijn eigen lul. Ze lagen te tongen en hij speelde met haar natte kut en zij met zijn weer grote harde lul. Eigenlijk was het best wel een onwijs geil gezicht. Ze draaide zich om en begon hem te pijpen en duwde haar klets natte kut op zijn mond en liet zich likken door hem. Ze keek mij aan terwijl ze die grote zwarte lul likte en pijpte en keek met een paar hele geile oogjes. Ze draaide op haar rug en hij ging tussen haar benen zitten. Hij richte zijn lul op haar kutje en voor ik kon zeggen, he een condoom gebruiken! Schoof hij zijn grote lul in haar witte kutje en hoorde ik haar zeggen ja heerlijk doe het. Oke ik ging op bed zitten en zag van dichtbij hoe die lul in haar schoof en steeds wat sneller ging. Hij kroop op haar en neukte haar stevig en likte haar stijve tepels. Zo naaide hij haar in verschillende standjes e af en toe likte ze mijn harde lul. als een widle ging ze te keer boven op hem en hij knede haar borsten en naaide haar echt diep en ze kwam met een flinke gil klaar.

Dit werd hem ook te veel en hij spoot haar kut vol met zijn witte zaad. Zo snel als het allemaal was gegaan was de grote neger ook weer weg, daar lag mijn Missy dan, het negerzaad liep in straaltjes langs haar kontje op het bed. We stonden samen onder de douche en ze lachte en trok mijn lul en zei, damm wat was dat lekker net zeg hoe jij me bekeek en ik die donkere lul in me had. Ik lachte en ik gaf toe dat ik er ook toch wel erg van genoten had. Morgen weer riep ik. echt wel riep ze. Helaas gebeurde het die dagen niet meer maar we weten 1 ding nu we thuis zijn gaat het zeker nog eens gebeuren.

Reacties   

0 #2 Leroy 31-08-2012 10:45
mail me ik doe mee
Citeer
0 #1 Leroy 31-08-2012 10:43
Ik wil je ook wel een keer neuken, mail me
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen