Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Missy was gek op zwarte pikken en had een foto gevonden waar ze heel geil van werd. Het gaat om deze foto. Zo maar een neger met een grote pik die in zijn huiskamer staat. Dat idee maakte haar nog geiler. De anonimiteit en het idee dat ze zo maar opeens in zijn kamer aanwezig was en dus centimeters verwijderd van haar droom; de grote zwarte lul van een neger pijpen. Ze had de foto op haar iPad gezet en lag in bed te fantaseren wat ze ermee zou doen. En dit is hoe haar fantasie verliep.

 

Ik sta opeens bij hem in de kamer, bij de onbekende neger en zie stijve, grote, zwarte lul uit zijn jogingbroek hangen met een partij ballen eronder waar ik heet van word. Zijn lul hangt aan een grote, gespierd lijf. Ik wil ‘m. Helemaal.

Missy's droomIk sta in een Amerikaanse huiskamer en ik hoor hiphop muziek uit de slaapkamer.  Terwijl hij onderuitgezakt op zijn bank ligt, ga ik voor hem staan en sluit mijn hand om zijn lul. Ik voel de warmte, dikte en hoe zwaar zijn lid is. Wat een geile neger lul. Langzaam knijp ik in zijn lul en trek langzaam zijn huid op en neer, over zijn dikke aderen.  Ik buig me naarvoren en mijn lippen sluiten zich om zijn tepel en ik hoor hem zacht kreunen. Shit, wat is die lul lang en hard.

Ik voel zijn erectie doorzetten en het lijkt als of zijn lul niet stopt met groeien.  Hij wordt langer en dikker. Langer en dikker. Wat ben ik geil.

Ik zak slapjes op mijn knieen en ga op mijn knieen zitten op het groene tapijtje. Ik ken het huis niet, ik ken hem niet, maar ik ben zo fuckin geil op die pik.

Nu trek met twee handen aan zijn pik. Vuist boven vuist, van onder naar boven.  Ik zie zijn grote ballen heen en weer swingen. Wat is deze pik groot. Wat ben ik dankbaar dat er negers bestaan.

Ik trek mijn shirt omhoog waardoor mijn borsten bloot zijn en daarna trek ik verder met één hand, mijn andere mijn slipje in en speel met mijn natte poesje. Ik ben zo’n negerhoer.

Ik sluit mijn lippen om zijn eikel die mijn mond totaal vult. Dat is wennen. Ik ben botergeil.

Ik durf zijn lul steeds dieper in mijn mond te laten gaan en laat zijn lul los. Ik pijp ‘m nu volledig, zonder handen. Ik ben zo geil dat mijn ogen branden en mijn hart bonkt. Ik kom ondertussen geweldig klaar maar kan niet gillen met mijn volle mond. Als ik naar beneden kijk, lijkt zijn pik wel 50 centimeter.

Af en toe floept zijn pik uit mijn mond en dan probeer ‘m dan weer te vangen mijn lippen. Door dit geklungel,  zit mijn gezicht onder zijn voorvocht en ik kwijl er van. Hij pakt met twee handen mijn hoofd en schuift deze over zijn pik. Nu neukt hij langzaam mijn mond. Ik ben week. Zo week.

Ik hoor hem kreunen en voel grote stralen in mijn keel schieten. Van schrik laat ik los en hij spuit me in mijn gezicht. Grote stralen gaan over mijn gezicht en borsten. Zo totaal geil!

Missy krijgt een dikke negerlulIk pak zijn pik met beide handen en trek verder terwijl hij spuit. Ik pijp hem nu nog sneller en zijn pik blijft gewoon stijf (zoals op de foto!). Op voor de tweede ronde. Dacht ik….

Maar zo ver komt het niet. Hij brengt me omhoog en legt me behendig op mijn rug. Houdt mijn benen uit elkaar en prikt zijn paardenpik direct in mijn poesje. Eerst voel ik zijn eikelrand, daarna volgt de hele rest.

Glad en nat door het vele sperma glijdt hij er direct in één keer in. Dat gevoel is onbeschrijfelijk. Het lijkt als of ik aan hem vast zit. Meestal heb ik moeite met nat worden en is neuken een opgave. Maar nu, niets daarvan. Met lange halen neukt hij me. Ik ben totaal gevuld en dat maakt me gek. Ik zie zijn gespierde buik en reuze pik ritmisch bewegen. Hij heeft nog steeds zijn joggingbroek aan en dat maakt me nog geiler. Hij kan neuken als de beste, het lijk het wel een heimachine die keihard en ritmisch in me beukt.

msn 090Hij trekt me nog dichter naar hem toe en sluit zijn handen nu om mijn middel. Ik ligt nog dichterbij nu en ben nog gemakkelijker, diep, te prikken. En dat merk ik. Het zaad wat ik al in mijn kutje had word eruit geperst, zo vult hij me op. Ik word gek van deze dikke negerlul en kom sidderend klaar. Dan voel ik zijn zwarte paal nog harder worden, hij begint te kreunen en te schokken, ik voel straal na straal sperma tegen mijn baarmoedermond aan spatten, en weer kom ik gillend en zwetend klaar op deze monsterlul.

Trillend kom ik bij en hij zit nu op mijn buik en ik zuig zijn pik af. Zijn zaad loopt in stralen uit mijn uitgerekte kutje. Langzaam tussen mijn billen...

 Black creampie voor Missy

En dan…gaat de slaapkamerdeur op.

 

Shit, het is Brabo, mijn man.

 

Weg neger, weg grote pik.

 

Hallo, piemeltje..

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen