Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wij zijn al 12 jaar bij elkaar en hebben een goede relatie mijn vrouw is zeker experimenteel op seksgebied enzo. Nou kwam mij een tijdje geleden een verhaal ten gehoren wat zich in de beginperiode van onze relatie heeft afgespeeld we experimenteerden toen af en toe met softdrugs en hadden die keer paddo's genomen we waren met ze drieën ik mijn nu huidige vrouw en een goeie (dacht ik althans) vriend van me.

We namen de paddo's en zaten in de woonkamer de paddo's begonnen hun werk te doen en vielen bij mij niet echt goed mijn vrouw en vriend kregen echte lachkick maar ik werd steeds beroerder en ik besloot even op bed te gaan liggen. De volgende ochtend werd ik wakker mijn vrouw lag naast me en ik heb nooit meer paddo's gebruikt.

Twee maanden geleden kwam ik een andere gezamenlijke vriend van ons tegen die me een verhaal vertelde over de vriend die toen de tijd bij onze paddo experiment aanwezig was, hij zegt tegen mij weet je dat hij toen de tijd wel een hele gezellige tijd met je vrouw heeft gehad vertel op zei ik gelijk nou hij heeft haar flink genomen terwijl jij op je bed je roes lag uit te slapen ik zeg meen je dit nou. Nou ik wist genoeg en was aan het verzinnen wat ik hiermee moest het was tenslotte ruim 10 jaar geleden ik ging haar er in ieder geval wel mee confronteren en straffen op een gepaste manier.


Die avond kwam ze uit haar werk en ik zei tegen haar je wil niet weten wat ik nu gehoord heb wat dan zegt ze en ik vertel het hele verhaal ze kreeg een vuurrode kop waarmee ze eigenlijk bekende. Wat heb je hierop te zeggen zei ik ze keek me aan en zegt niks eigenlijk dit had ik al eerder een keer moeten vertellen maar het is al zo lang geleden. Ik zeg het is goed zo maar ik ga je wel straffen op mijn manier en jij heb maar mee te werken ze vraagt wat dan nou dat merk je wel als het zover is.

Er gingen een paar weken voorbij en op een dag kwam ze uit haar werk ik zeg hier trek jij dit even aan een vuurrood jarretel setje geen broekje geen bh alleen de kousen en de jarretel ze vroeg waarom trek nou maar aan geen vragen het is zover tijd voor je straf ze zei niks ging naar de badkamer en trok het setje aan en nu vroeg ze terwijl gelijk de deurbel ging blijf hier maar zitten ik doe even open ze was bloednerveus.

Toen ik de woonkamer weer kwam binnengelopen met een grote gespierde neger, eentje die ik op internet had gevonden (een professionele gigolo met een paal van 25cm.)
Ik zei "dit word je afstraffing, ik ga je eens flink laten uitwonen" ze kreeg een vuurrood hoofd ze is namelijk best wel verlegen en wat onzeker over haar lichaam de neger Leroy stelde zich voor en ging naast haar zitten. Ik vroeg kan je hier wat mee? Leroy bekeek haar eens goed en fluisterde glimlachend "zeker zeker".

Hij pakte Missy haar hand en trok haar naar zich toe en kuste in haar nek greep tussen haar benen en begon met haar kutje te spelen. Ik zeg tegen Missy ga eens op de grond zitten op je knieën, Missy  gehoorzaamde en Leroy ging voor haar staan en haalde langzaam zijn enorme paal tevoorschijn, Missy schok zichtbaar van het formaat van deze zwarte kachelpijp.
Pijp hem maar eens goed sletje riep ik, en Missy begon zijn eikel te likken, Leroy kreunde even, ik schreeuwde "neem hem maar in je mond slet" kom op een beetje ruiger het is straf! Zuigen als een slet die je bent ik liep naar ze toe pakte haar bij de haren beet en bewoog haar hoofd voorwaarts ze gagde een beetje, de 25cm van Leroy was net teveel.



Ik duwde nog harder het kwijl liep langs Missy haar kin terwijl ze echt gefacefucked werd. Toen ik het wel genoeg vond haar mascara was helemaal uitgelopen was het tijd voor de slaapkamer ik zei kruip jij maar op je knieën naar de slaapkamer dat deed Missy, en wij erachteraan.
In de slaapkamer aangekomen lag Missy op haar rug op het bed, Leroy had zich intussen uitgekleed en begon haar te likken ik zei tegen Missy let op niet klaarkomen slet, want als je klaarkomt voor ik het zeg dan neuk ik je straks keihard in je kontje (we hebben weleens anale-seks geprobeerd maar dit is niet iets wat Missy graag wil, dit deed teveel pijn) Leroy befte haar stevig door en ze begon te kreunen, ik waarschuw haar nog een keer "pas op he je weet wat ik gezegd heb".


Na een paar minuten als Missy met weggedraaide ogen ligt te kronkelen onder Leroy zijn tong schuift Leroy verder omhoog, likkend aan de spijkerharde tepels van Missy steekt hij zijn paal langzaam een stukje in de natte kut van mijn vrouw. Missy begint meteen te kreunen, ze is best wel strak en ik zie aan haar gezicht dat het best pijn doet die grote paal. Langzaam begint Leroy te bewegen, en stukje bij beetje zie ik die enorme paal in mijn vrouw verdwijnen.
Leroy is in een rustig tempo maar met diepe halen mijn vrouw aan het neuken. Ondertussen kijk ik stiekem even of de videocamera alles wel goed in beeld heeft. Ik zie in het kleine beeldschermpje van camera dat deze alles precies zoals ik het bedoelde in beeld heeft, en zeg tegen Leroy "pak haar maar lekker hard hoor, het is nu eenmaal straf". Nou dat was niet tegen dovemansoren hij pakt de binnenkant van haar knieën vouwt haar helemaal dubbel en begint keihard te pompen,  Missy vrouw gilt het uit een mix van pijn en genot ik roep, "ander standje" met een handige beweging of het een veertje is draait Leroy Missy om, op haar knieen met haar kont omhoog en haar gezicht in het matras ramt Leroy zijn paal weer naar binnen.
Nog harden gaat het gebeuk nu verder haar kutje is zo nat, het geil druipt eruit. Leroy duwt Missy nu met haar buik op het bed, de benen uit elkaar en neukt haar keihard af. Missy kan niet meer stoppen met kreunen en ze duwt haar kontje steeds omhoog, om die paal maar zo diep mogelijk in haar natte kutje te ontvangen.

Missy kan haar orgasme niet meer tegenhouden en komt gillend en schokkend klaar, door het krampen van Missy haar kutje kan Leroy zich ook niet meer beheersen en begint ook te kreunen. Ik zeg spuit haar maar lekker vol, Missy kijkt me geil aan, ik weet dat ze gek is op een creampie. Leroy geeft nog een paar ferme stoten en kreunend komt hij klaar, "ik zie alle spieren in zijn lichaam het zaad in mijn vrouw persen, zijn enorme ballen pompen het zwarte zaad diep in Missy, bij elke stoot komt er een golfje mee naar buiten, en Missy blijft maar kreunen en gillen. Ik verwachtte dat hij uitgeput op haar rug zou vallen, maar dit is nog niet het einde, wat een vent is dit zeg.

Leroy draait Missy nu op haar rug en kruipt gelijk weer op haar, maar Missy verrast hem hier even, komt omhoog en neemt zijn nog steeds keiharde paal in haar mond, Leroy kreunt en lacht een keer naar mij, dit had ik dus helemaal niet verwacht, die slet wil meer!
Zonder iets te zeggen trekt Leroy zijn paal uit de mond van Missy, duwd haar weer achterover op bed, vouwt haar benen in haar nek en stoot in een keer diep in haar buik. Missy snikt, en gilt, zo diep was zijn paal nog niet geweest, maar ze is machteloos tegen deze oersterke neger. Met lange diepe halen martelde hij haar baarmoeder, Missy heeft tranen in haar ogen, Leroy kust deze weg, en zonder ook maar even zijn tempo te vertragen begint hij Missy op haar mond te zoenen.

Missy beantwoord deze zoen en nog geen 10 seconden later liggen ze geil te tongen en gaan haar handen naar Leroy zijn billen om nog meer druk te zetten op zijn massieve paal diep in haar buik. De pijn zal wel gezakt zijn, door gewenning of de zoen, ze neuken nu al zoenend verder tot Missy buiten adem even zijn lippen loslaat en haar hoofd van genot weer achterover gooit, haar ogen weggedraaid, "alleen het wit is nog zichtbaar" gillend komt ze klaar, ik weet niet meer hoe vaak die slet al is klaargekomen, maar dit moet een record zijn. Tussen het kreunen door hoor ik haar murmelen "ik wil je zaad slikken".
Leroy kijkt mij aan en ik knik dat het goed is, je kan aan zijn gezicht zien dat hij ook geniet en maar wat graag zijn tweede lading in Missy haar keeltje wil lossen.

Die laat niet lang meer op zich wachten, als wilde beesten neuken ze in een moordend tempo, Missy komt weer klaar en Leroy begint ook zwaar te steunen, nog een paar halen en hij trekt zich terug, Missy komt omhoog en met open mond wacht ze op zijn zaad. Leroy trekt een paar keer aan die enorme zwarte paal en met een brul spuit hij een giga lading in Missy haar mond en over haar gezicht, als een volleerde slet slik ze alles door en zakt dan doodmoe en afgeneukt op bed.


Ik zeg zo blijf jij maar lekker liggen dan zal ik even met Leroy afrekenen.
Nadat Leroy zich had opgefrist en de deur uit was ging ik terug naar de slaapkamer waar Missy nog lag na te genieten met een lading zaad op haar gezicht, ik trok mijn broek uit en draaide haar op haar buik en duwde mijn lul langzaam in haar kontje, ze gilde even maar toen ik er eenmaal inzat en langzaam begon te neuken begon ze te kreunen. Bloedgeil was ik van het hele schouwspel geworden, ik stootte zo hard als ik kon en kwam na enkele minuten al klaar in haar strakke anus.
Daar lag ze dan, het zaad van Leroy diep in haar buik, keel en plakkend op haar gezicht haar mascara uitgelopen, tergend langzaam droop het dikke zaad van Leroy uit haar kutje, wat zich vermengde met mijn zaad uit haar kontje.

Ik ging me even opfrissen en liet gelijk het bad voor Missy vollopen. Toen Missy richting de badkamer ging, nam ik de videocamera en ging naar benden, en ging deze overzetten op de pc. Na een uurtje kwam Missy in haar badjas de woonkamer in ik vroeg haar, "wat vond je van je straf?" Ze zei "ja dat had ik wel verdient", ik schoot in de lach, zei tegen haar "schatje je denkt toch niet dat je nu klaar bent?" Dit is nog maar het begin!!! Leroy brengt volgende keer zijn maten mee!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen