Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Mijn vrouw Missy is 55 jaar en ziet er echt geil uit, een lekker kontje en lekkere stevige cup D´s. En deze zomer was het weer eens raak. We waren aan het chatten op flirtmee en raakten aan de praat met een jonge man van 22 jaar. Het was gezellig en hij gaf veel complimentjes aan mijn vrouw, ik ging er gelijk op in en zei dat Missy maar eens met hem moest afspreken, dus Missy typte op het scherm of hij eens af wilde spreken. Hij reageerde gelijk serieus en terwijl ik naar Missy keek zag ik dat ze in een redelijke staat van opwinding verkeerde.

 

Ik wist dat ze die behoefte had gehad, en ik vond het wel weer eens tijd dat ze als hoer gebruikt zou worden door een geile, jonge man. Van het een kwam het ander en we spraken af in een zwembad hier in de buurt. En daar waren we dan. Missy had een zwarte bikini aan gedaan die iets te klein was. Dat zag er goed uit! Haar tepels waren hard, misschien kwam dat door het idee dat ze straks geneukt zou worden.

Slet Missy wil zaad in haar kutje

We waren een beetje aan het zwemmen toen er een man naar ons keek. Hij hing in de hoek van het zwembad en zat mijn vrouw geil aan te staren. Dus ik zei tegen Missy dat ze naar hem toe moest zwemmen. Het was hem, Herman. Ze waren wat aan het praten en ik hield ze in de gaten. Vervolgens zwom ik er ook maar eens naar toe. Ik zei dat hij haar best wel aan mocht raken als hij dat graag wou. En al snel was Missy haar bikini verdwenen en lag ze naakt in het openbare zwembad.

Slet Missy laat zich in het zwembad neuken

Ik had het nog niet gezegd of hij had onder water al een borst van haar in de hand. Hij zat er lekker in te kneden en zei dat haar tepels al hard waren. Vervolgens ging Missy haar hand naar zijn zwembroek en begon ze zijn lul te betasten. Volgens mij was hij al aardig hard en Missy had gewoon moeite om die grote lul met haar handjes vast te houden. Ik begon ook al een stijve te krijgen…

Sletje Missy wil zaad slikken 

Zijn voorstel was om een kleedkamer op te zoeken en dat deden we. Snel trok Missy haar bikini weer aan en snelden richting de kleedhokjes. Missy haar borsten stuiterden bij elke stap elastisch in haar bikinitopje en haar natte kontje trilde lekker in haar bikinibroekje terwijl Herman en ik achter haar aan liepen. Herman fluisterde in mijn oor dat hij haar dadelijk keihard zou neuken. Ik zei dat hij zijn gang mocht gaan en dat ik toe zou kijken hoe mijn vrouw hem zou bevredigen. We kwamen in de kleedkamer en Herman kon zich niet meer in houden. Missy stond met de rug naar hem toe en hij greep haar bij haar stevige, puntige, vooruit staande borsten en begon er hard in te knijpen, hij trok haar topje naar beneden, haar grote roze tepels werden knoerthard, Missy zei dat ze al nat was en keerde zich om en ging op haar knieën zitten. Ze trok zijn zwembroek naar beneden en nam zijn half stijve lul in haar mond. Met één haal verdween zijn lul in haar keel en hij pakte haar hoofd vast en begon in haar mond te rijden. Sappige geluiden van speeksel en voorvocht vulden de kleedkamer. Echt geil dat gesmak. Missy ging op haar rug liggen en Herman legde zijn lul tussen haar borsten en hij drukte haar borsten tegen elkaar aan. Zijn keiharde, geaderde lul gleed tussen haar grote borsten haar mond in, hij glom van haar speeksel.

MILF MIssy slikt zaad 

Missy kreunde nu dat ze hem in haar wilde voelen en Herman bedacht zich geen moment, hij duwde haar benen uit elkaar, trok haar bikinislipje half naar beneden en legde haar benen op zijn schouders. Hij drukte zijn glimmende lul tegen haar wijd open staande kutje aan en hij gleed met zijn grote eikel naar binnen, Missy kreunde… Hij begon hard te stoten. En haar borsten begonnen mee te deinzen op zijn ritme. Vervolgens ging Missy gehurkt op zijn lul zitten en begon op en neer te bewegen, Hermans lul verdween volledig in haar onderbuik…

Missy kwam klaar en dat was te zien, haar kutgeil bevochtigde Hermans lul volledig en ik zei tegen mijn haar dat ze op handen en knieën moest gaan zitten. Ik zei tegen Herman dat hij haar maar eens anaal moest nemen (dit had hij nog nooit gedaan gromde hij), maar hij was zo geil dat hij niets kon weigeren. Hij duwde zijn enorme glimmende knots van een eikel tegen haar nauwe kontgaatje aan en Missy drukte geil haar kontje naar achteren.

Slet Missy uit Noord Brabant wil een dikke lul in haar kontje 

Hij duwde zijn dikke eikel voorzichtig in haar anus en Missy kreunde dat ze meer wilde. Herman keek mij aan, ik knikte dat het oké was, en hij duwde zijn lange, dikke lul langzaam zo diep mogelijk in haar kontje en Missy zei dat ze zich lekker gevuld voelde. Ik stond me af te trekken en zag hoe Herman zachtjes begon te rijden. Missy kwam grommend en schokkend klaar en kreunde dat het zo lekker was.

En dat Herman harder moest gaan. Herman begon keihard in haar kontgat te beuken, hij riep dat ze een slet was en ik zag hoe Missy op haar lip beet om het niet uit te schreeuwen. Haar borsten kletsten heen en weer en haar billen trilden op elke stoot waarmee hij haar kontgat wijder maakte. Missy kwam weer klaar en gilde het uit.

MILF Missy wil zaad in haar darmen 

Missy riep dat ze nog meer grote lullen wilde, jammer dat we daar niet aan konden voldoen, ik keek gewoon lekker toe en genoot van het feit dat zo´n geile milf door een geile jonge vent werd genomen. Herman begon te komen en kreunde en zuchtte waar hij zijn sperma moest laten, Missy kreunde dat ze het in haar kontje wilde voelen en Herman begon harder te stoten en zei dat het kwam. Ja hoor daar kwam het, hij hield zijn lul wel diep in haar kontje, maar zijn zaad kwam er door zijn harde stoten uit lekken. Het was erg veel, Missy kreunde…

Slet Missy is gek op zaad 

Toen Herman klaar was heb ik zijn sperma aan mijn lul gesmeerd en heb ik Missy keihard in haar kutje genomen. Herman zijn sperma was het glijmiddel. Vervolgens kwam ik klaar en vulde haar kutje met mij zaad. Missy zei dat ze het supergeil vond dat ze gevuld was met het zaad van een vreemde man en mij…

 

Reacties   

+2 #1 Leon 03-01-2017 03:08
Kan niet wachten tot ik je weer eens mag neuken!!!!!!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen