Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Dit verhaal gebeurde in de zomer van 2010: De bus trok op en ze stonden in een wolk van uitlaatgas. Brabo en Missy stonden in een of ander duf stadje ergens in Frankrijk. Volgens de toeristengids was dit een plaatsje wat je gezien moest hebben. Nou geen idee waarom want wat een gat zeg. Er was niets te zien en niets te doen. Het enige wat er bijzonder aan was was dat er heel veel congrescentra waren. Ze pakten hun rugzakken op en gingen op zoek naar een hotel. Al snel vonden ze er een. Missy was uitgeput en viel direct in slaap op het bed. Brabo besloot de omgeving wat te verkennen en liep over de straten te zwerven op zoek naar een leuk café, theater, bioscoop of wat dan ook wat de moeite waard was.

Missy werd wakker van het geluid van Brabo die de rugzakken aan het doorzoeken was en ondertussen aan het mopperen was. “Waar is verdomme ons geld?” mompelde hij steeds.

Samen zochten ze de hele hotelkamer af op zoek naar de portemonnee van Brabo waar al het vakantiegeld en de bankpassen in zaten. Het laatste wat hij zich nog kon herinneren was dat hij het geld aan het tellen was toen ze achterin de bus zaten.

Ze hadden nog €10,- aan kleingeld in hun zakken zitten.

Ze besloten naar de receptie van het hotel te gaan en na te vragen of er een portemonnee gevonden was. Frank de receptionist meldde dat er niets gevonden was. En indien zij niet konden betalen had hij liever dat zij direct het hotel verlieten.

Hij zei dat hij misschien wel een idee had hoe zij aan geld konden komen. Er waren veel congresgangers en misschien wilden zij wel een gelddonatie doen als Missy de mannen zou vermaken. Missy had eerst niet door wat Frank bedoelde maar toen het kwartje viel en zij doorhad wat dat vermaken zou inhouden. Ja toen schrok ze, ze deed een stap naar achteren en keek Brabo aan. Maar tot haar nog grotere schrik zei Brabo dat hij het een goed idee vond. “Wat is er nu mis met het vermaken van een stel duffe congresgangers”, zei hij.

Ze hadden de hele dag een discussie over dat belachelijke plan. Maar Brabo hield vol en beloofde de hele tijd in de buurt te blijven voor het geval het uit de hand zou lopen.

Frank gaf haar gepaste outfit om aan te trekken. Spijkerbroek en T-shirt waren niet de juiste kleding vond hij. Missy kreeg zwarte kanten handschoenen, een zwarte kanten string en kousen met jarretelles. Ze had gedoucht en zat op bed te wachten.

Frank was de pooier die voor klanten zou zorgen en Brabo was degene die het geld in ontvangst nam.

De eerste man die binnen kwam kuste Missy en betaste haar vrij ruw. Hij legde zijn hand op haar kutje en streelde haar daar vervolgens zacht. Brabo zag aan Missy dat ze ondanks dat ze haar ogen gesloten hield dat ze dit toch wel erg lekker vond. Uiteindelijk had de man die zenuwachtig overkwam de moed om haar string uit te trekken. Zijn vingers gleden direct haar natte kutje in en Missy kreunde.

Dit was te veel voor de man, hij kwam klaar met zijn broek nog aan. Hij schaamde zich en vertrok snel uit de hotelkamer

De volgende was een vrij jonge jongen nog. Hooguit 19 jaar oud. Ook hij was nerveus. Hij zoende Missy op de mond en zakte langzaam via haar nek en borsten af richting haar kutje. Eenmaal daar aangekomen begon hij haar te beffen tot ze kreunend klaar kwam. Ook deze jongen kwam in zijn broek klaar. Het was niet normaal. Twee klanten op rij die van geiligheid klaar kwamen met hun broek nog aan.

Missy begon het steeds leuker te vinden. “Als ze allemaal zo zijn dan heb ik een gemakkelijk avondje.”

Ze wist niet dat het allemaal heel anders zou gaan lopen.

Frank opende de deur en zei tegen Missy dat er een nieuwe klant aankwam. Hij gaf Brabo opnieuw €50,- die in een schoenendoos werd gedaan. Elke klant moest dit bedrag betalen en als het zo doorging dan waren ze snel uit de zorgen. Brabo voelde dat er iemand achter hem stond maar voor hij zich kon omdraaien kreeg hij een klap op zijn hoofd en zakte hij bewusteloos in elkaar.

Hij kwam bij en moest een paar keer met zijn ogen knipperen voor hij weer scherp kon zien. Hij lag op zijn zij met zijn gezicht naar de muur. Hij wist dat het hun hotelkamer was. Hij herkende de vlekken op het behang.

Zijn hoofd deed zeer en hij voelde zich beroerd. Het was erg donker in de kamer. Hij stond op en liep naar de badkamer om zijn gezicht op te frissen met koud water. De badkamer was een puinhoop. Zijn ogen begonnen steeds meer te wennen aan het gedempte licht. Hij zag overal gebruikte condooms liggen en lege verpakkingen waar de condooms in hadden gezeten.

Hij stapte weer de kamer in en zag twee donkere silhouetten bij het raam. De twee waren zich aan het aankleden en liepen daarna naar de deur. Opende deze en liepen naar buiten toe.

Een paar tellen later stak Frank zijn hoofd om de hoek en zei zachtjes, “Dat is alles meisje”, en hij sloot de deur.

Brabo keek naar het bed. Nu zag hij zijn vrouw pas. Missy lag op haar buik met haar gezicht naar beneden. Ze was bezweet en zat onder de sperma. Ik rook haar parfum vermengt met een aroma van zweet en sperma. Het matras zat ook helemaal onder het sperma. 

Met een beetje hulp kon Missy zitten. Ze zat zo onder het sperma dat het zelfs in haar neusgaten zat. Haar kutje was helemaal dik en rood opgezwollen. Verder zat ze onder de zuigzoenen en rode vlekken. Haar tepels stonden hard overeind. Zo groot en opgezet had hij ze nog nooit gezien.

Ze slaagde erin om naar de badkamer te gaan. Brabo zette de douche voor haar aan en dankbaar ging ze eronder staan. Ze stond stil en liet het water over haar heen stromen. Na een kwartier kwam ze eronder uit. En droogde zichzelf af.

Frank kwam weer binnen en begon te vertellen wat er allemaal gebeurd was. Er was een clubje ruwe motorrijders gestopt voor het hotel. Type Hells Angels. Ze hadden bij de receptie gestaan om een kamer te boeken. Maar kregen al vrij snel in de gaten dat er iets aan de hand was. Ze zagen mannen naar Frank komen die vroegen in welke kamer de hoer was. Ze hadden Frank gevolgd om erachter te komen op welke kamer ze moesten zijn, en sloegen Brabo neer. Missy onderging een groepsverkrachting van een paar uur.

Een groep congresgangers ging verder waar de motorrijders gebleven waren. De mannen hielden haar al die tijd in bedwang. Om de beurt hielden ze haar armen en benen vast. Ze kon geen kant op. Missy werd in al haar gaten genomen en volgespoten. Het kostte haar soms moeite om adem te halen. Haar mond bleef continu gevuld met pik die in haar mond klaar kwamen.

Langzamerhand nam het aantal mannen af. De groep mannen in de hotelkamer werd steeds kleiner. Zo nu en dan kwam er weer 1 of 2 binnen.

De meest gedenkwaardige gebeurtenis kwam bijna aan het eind. Er kwam een reusachtige neger binnen van 2 meter lang. Hij was breed en gespierd. Toen hij zich uitkleedde bleek dat zijn pik reusachtig groot was. Naar schatting 25 centimeter lang en enorm dik.

Toen hij op Missy ging liggen duwde hij haar benen wijd uit elkaar. Missy die sufgeneukt was kon niet anders als proberen het zo pijnloos mogelijk te maken. Ze spreidde haar benen zo wijd als ze kon en trok haar knieën op. Haar kutje was nat van haar eigen geil en droop van het sperma. De enorme dikke eikel op de paal van deze neger was gewoon te dik, hij drukte keer op keer zijn machtige zwarte paal tegen haar opstaande kutje maar hij kreeg hem er nog niet in. Missy had het niet meer, ik zag dat ze bloedgeil werd van deze enorme paal, met een kreun stootte ze geil haar heupen omhoog en de dikke eikel gleed een klein beetje tussen haar lipjes. De neger kreeg nu door dat ze er zin in had, schoof zijn handen onder Missy haar billen en drukte nu heftig door, beetje voor beetje schoof die machtige paal in haar buik. Missy kreunde, gilde, spartelde van pijn en van genot, met haar ogen weggedraait schokte ze nog steeds haar heupen omhoog om die dikke paal diepen in haar kutje te voelen.

Een dikke negerpaal voor Missy

De neger begon nu ook wilder te pompen en zijn paal verdween nu bij elke stoot helemaal in mijn Missy's buik. Ze kreunden beide van genot, Missy was op een gegeven moment even buiten bewustzijn volgens mj, maar na een paar minuten kwam er weer leven in haar en kreunde en schokte ze weer onder deze enorme neger. Wil je in mijn kutje spuiten vroeg ze geil kreunend aan de neger, die gromde alleen maar en begon gelijk een stuk snellen in haar buik te stampen, Missy genoot en kwam schokkend en gillend klaar, Jaaaaaa spuit me vol, ik wil je zaad gilde ze, dit was niet tegen dovemansoren. De neger begon haar sneller en zo diep mogelijk te neuken, Missy voelde zijn paal nog verder opzwellen, ze was in de zevende hemel, binnen een paar stoten kwam hij brullend klaar en schoot zijn zwarte zaad diep in Missy haar buik.  Ruw trok hij haar aan haar heupen nog verder over zijn paal, Missy haar ogen draaiden weer weg en schokken kwam ze klaar. De neger vulde haar zo veel op dat zijn lading zaad vermengt met wat al in haar kutje zat eruit geperst werd. Missy voelde het zaad naar haar kontgaatje lopen, waarna het vervolgens op het matras drupte.

Toen hij zijn enorme paal terug trok stroomde er een ongelooflijke hoeveelheid sperma uit haar.

De neger kleedde zich aan en Missy keek geil naar hem, mag ik je telefoonnummer vroeg ze onverwacht aan de neger. De neger glimlachte en pakte een visitekaartje wat hij aan Missy gaf. Zonder verder een woord te zeggen knikte de neger naar Missy en vertrok weer.

Mag ik je kaartje vroeg ik? 

Ja lacht Missy, ik wil die zwarte paal nog wel een keer diep in mijn buik voelen, en Steven komt uit Antwerpen, dus dat is in de buurt! Oke, de zwijgzame neger heette dus Steven, ik was er niet echt gerust op dat die enorme zwarte paal nu elke week Missy ging oprekken, hier moesten we het nog maar een over hebben.

De deur ging open, dus dat gesprek moest wachten, er kwamen weer 2 Belgen binnen. Hun pikken waren niet zo groot maar ze gingen als beesten te keer en namen haar in alle standjes die ze maar konden bedenken.

Het duurde een uur voordat ze hun zaad uiteindelijk in haar kontje spoten.

Frank had erop gestaan dat iedereen een donatie deed als ze de kamer verlieten. Sommige betaalden bijna niets en sommige betaalden veel. Het varieerde van €1,- tot €100,-. Uiteindelijk zat er €2000,- in de schoenendoos.

Ik schat dat Missy ongeveer met 40 mannen sex heeft gehad. Hij zelf had haar ook nog geneukt. Maar dat vertelde hij Brabo niet. Hij had haar eerst in haar kutje geneukt, daarna in haar kontje en kwam uiteindelijk in haar mond klaar.

Het was ondertussen ochtend geworden en Missy ging samen met Brabo en Frank ontbijten in de ontbijtzaal.

Daarna gingen Brabo en Missy winkelen. Missy kocht een sexy jurkje. In een andere winkel kocht ze een geil rood lingerie setje. Kompleet met kousen en jarretelles. In de laatste winkel kocht ze laarsjes. In het toilet van een lunchroom kleedde ze zich om. Ze trok al de net gekochte kleding aan en ze was zeer tevreden met haar nieuwe look.

Toen gingen ze staan liften langs de snelweg. Er stopte een truck waar ze mee mochten rijden naar Nederland. De chauffeur heette Michiel en Missy maakte een afspraak met hem. In ruil voor de rit, eten en drinken mocht hij alles met haar doen wat hij wilde tijdens de verplichte rustpauzes.

Elke 2 uur stopte de truck op een parkeerplaats en verdween Missy met Michiel in het slaapgedeelte. Hoewel haar kutje en kontje uitgewoond en gevoelig waren liet ze zichzelf gebruiken. Toch genoot ze met volle teugen van dit alles. Ze voelde zich verandert, ze voelde zich een nieuw mens. Ze was niet meer het keurige nette brave vrouwtje.

Ze was een zelfverzekerde slet geworden die precies wist wat ze wilde.

Brabo genoot er ook van. Zijn vrouw was in een geil sexbeest veranderd vond hij. En hij vond het fantastisch. Hij had nog nooit zo veel van haar gehouden als nu. Ze reden de hele dag en nacht door tot ze weer in Nederland waren. In Breda stapten ze uit. Onderweg was ze talloze keren door Michiel genomen. ’s Nachts bleef ze in de slaapcabine liggen. Soms werd ze niet eens wakker als Michiel haar neukte. Het sperma wat uit haar kutje lekte veroorzaakte vlekken op Michiels slaapzak die onder haar lag.

Toen ze uiteindelijk thuis waren vonden ze samen dat dit de meest fantastische en geile vakantie was die ze ooit hadden gehad. Missy is sindsdien altijd een geile slet gebleven die niet schroomde haar lichaam te gebruiken in ruil voor allerlei diensten. Variërend van schilder tot boekhouder liet ze zich gebruiken. 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen