Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Zal me nog maar even voorstellen, ik ben Missy, een geile MILF van 49 jaar, blond koppie, een lekkere D-cup en natuurlijk een glad geschoren kutje. Samen met mijn man spreek ik vaak af via diverse internet site's met jonge mannen. Een van die mannen is Corne, dat is toch echt mijn favoriet, en vaak spreek ik met hem af zonder dat mijn man dit weet. Ik denk dat hij wel een vermoeden heeft, maar me mijn pleziertjes gewoon gunt en zich er niet zo druk om maakt.

Zo ook deze week, ik heb afgesproken met Corne om op vrijdagavond samen iets leuks te gaan doen, mijn man heeft dan een vergadering, dus ik kan ongevraagd de deur uit.

Op vrijdagmiddag vroeg Corne of ik mij lekker geil wilde kleden met een kort rokje, jarretels, kousen, pumps en een doorzichtig bloesje, omdat wij op bezoek gingen bij een goede vriend van hem. Natuurlijk deed ik dit voor hem en ik zag er best wel geil uit nadat ik me heerlijk hoerig had opgemaakt en omgekleed. Je zag zo mijn borsten zitten door mijn blouse heen, en als ik mij bukte keek je tegen mijn heerlijke zojuist geschoren kutje aan.

Wij vertrokken rond negen uur met de auto richting Gorinchem waar zijn vriend Arnold woont, en onder het rijden merkte ik dat mijn vriend zich behoorlijk aan het opgeilen was. Hij streelde af en toe mijn kale spleetje en masseerde mijn borsten. Ik zag al een flinke bobbel in zijn broek zitten en voelde mijn spleetje al lekker nat worden. Bij zijn vriend Arnold aangekomen wachtte mij een totale verrassing. Ik moest van Arnold gelijk bij binnenkomst een blinddoek omdoen en hij begeleide mij naar de woonkamer waar het lekker behaaglijk was. Onder het lopen zat hij steeds aan mijn kutje te voelen en ik hoorde hem daarna zijn vingers aflikken, ik kreeg de opmerking dat ik lekker smaakte.

“Zo Missy” zei Arnold “daar ga je.” Ik snapte er helemaal niets van, totdat mijn Corne vertelde dat er nog acht mannen in de kamer aanwezig waren die Arnold via een datingsite had geregeld. Ik moest van Corne voorover gebukt tegen een muur gaan staan, dan konden de mannen zich aan mij voorstellen. Wat wel op een heel aparte manier gebeurde. Om de beurt stoten de mannen even hun pik achterlangs in mijn al natte kutje en vertelden hun naam.

Nadat ze zich alle acht hadden voorgesteld wilden ze mijn lichaam even bewonderen en moest ik allerlei standjes aannemen om hun van het uitzicht te laten genieten. Ondertussen maakte ik een showtje om mijn rokje en bloesje uit te doen, zodat ik op mijn jarretels, kousen en pumps na naakt was. Er volgden opmerkingen uit alle hoeken dat ik een geile hoer en slet was met een heerlijke kale spleet. Dat is niet duur Corne, "zo'n heerlijke amateurhoer voor een tientje de man" hoorde ik iemand zeggen. Was ik nu door Corne verkocht voor seks? Wat een geil idee, ik had er zin in!

Een man zei dat ik op mijn rug op het tapijt moest gaan liggen en reikte mij een lange en dikke kaars aan waarmee ik een show voor hen moest geven onder het gejuich van de rest.

Het kon mij niet veel meer schelen en ik begon aan mijn zelfbevredigings act en langzaam begon ik de kaars te likken en ermee over mijn borsten te strelen en zo door naar beneden, naar mijn al druipende spleetje. Ik streelde ermee langs mijn kale en al flink gezwollen lipjes en drukte af en toe het topje van de kaars bij me naar binnen. De mannen joelden om meer en ik neukte mezelf lekker diep in mijn natte kut met die kaars. Ik voelde overal handen over mijn lichaam heen strelen, zo werden mijn harde tepels, tieten en kutje bewerkt, het was heerlijk om door zoveel handen betast te worden en ik voelde me steeds heter en heter worden. Een stevige hand nam de kaars uit mijn handen en begon mij er hard mee te neuken, ik gilde het uit dat ik meer en meer wilde.

De mannen gingen hier natuurlijk direct op in en ik kreeg een pik in mijn mond gestopt, ik likte langs zijn stevige pik en daarna naar boven om zijn eikel te bewerken met mijn tong. Ik draaide er rondjes omheen en nam hem daarna in mijn pijpmondje en begon er zachtjes aan te zuigen en hem lekker diep te pijpen. Ik voelde nog meer pikken om mij heen en nam ze in mijn handen, streelde hun ballen en maakte zachtjes trekbewegingen. Mmmm, ze waren allemaal heerlijk hard en ik voelde me op dat moment een slet die genomen moest worden. Een kwam er boven mij zitten en drukte zijn harde paal tussen mijn tieten en begon me hiertussen te neuken. Nog steeds had ik een paal in mijn mondje en ik zoog er aan als een hoer. Ik proefde al wat geil uit zijn gespannen eikel komen en ging lekker gewillig door en ja hoor, ik voelde de dikke stralen sperma tegen mijn tong aan spuiten en slikte zoveel mogelijk door. De man tussen mijn tieten hoorde ik zwaar hijgen en ook hij spoot zo vanuit mijn tieten alles over mijn gezicht. Ik hield mijn mond wijd open om enkele stralen op te vangen en ondertussen voelde ik nog steeds een pik in mijn natte spleetje diep in en uit pompen. Een paar tellen later spoot hij zijn sperma diep in mijn kut en hij ging nog even door.

De anderen om mij heen namen de mannen over die al klaargekomen waren en alweer kreeg ik harde palen in mijn pijpmondje en kutje gedrukt. Gewillig opende ik mijn dijen en mond en liet ik mij heerlijk neuken, deze pik was wat dikker dan de vorige en ik voelde mijn kale lipjes strak om zijn pik spannen. Ik schreeuwde dat zij me moesten af raggen en gebruiken als een teef en ik zoog weer verder aan die pik in mijn mond. Met lange diepe halen over zijn pik zoog ik hem helemaal leeg. Ondertussen trok ik aan twee lullen naast me en riep dat ik helemaal ondergespoten wilde worden als een spermaslet. Ze riepen allemaal dat ik zou krijgen wat ik wilde, ik voelde overal sperma op mijn lichaam. Ik voelde het tegen mijn tieten aan spuiten, in mijn gezicht en ook hield ik mijn mond wijd open om hun stralen op te vangen. Ochhh, ik voelde mij als een echte slet met overal sperma, ik voelde het uit mijn kutje en tussen mijn billen lopen.

Mmmm, de mannen gingen gewoon door, ik moest als een hondje op mijn knieën gaan zitten en mijn kontje omhoog houden. Ik kreeg weer een pik achterlangs in mijn kut gedrukt, ik snapte niet dat de mannen door konden gaan en hard pompte hij in mijn kut. Ik voelde met dit standje dat hij tegen mij baarmoeder aan stootte en riep tegen hem dat hij mijn geile kale hoerenspleetje moest gebruiken. Ondertussen kroop een man onder me door en stopte samen met de ander zijn lul in mijn spleet. Achhh, dit vulde mijn gewillige kut helemaal. Twee harde pikken in mijn kut, mijn lippen spanden zich helemaal strak om die twee lullen in mijn kut. Ik was blij dat mijn kut nog vol zat met het sperma van de andere mannen anders had ik dit niet kunnen hebben, ze neukten mij heerlijk diep. Ik hoorde ze tegen elkaar zeggen dat ze gelijktijdig mijn hoerenspleet vol zouden spuiten.

Och alleen de gedachte al maakte mij totaal wild en ik kronkelde gewillig mee tijdens het neuken. Ik hoorde een van de mannen zwaar hijgen en zeggen dat hij bijna ging komen. “Ik ook” zei de ander en alle twee spoten ze tegelijk hun ballen helemaal leeg in mijn al eerder volgespoten spleet, onder geile woorden als “hier spermahoer” en ik voelde de dikke stralen diep in me spuiten. Toen ik mezelf weer even omdraaide op mijn rug, hoorde ik de mannen om mij heen staan en ik hoorde ze allerlei dingen tegen Corne zeggen. Dat ik een geile teef was, en een zaadslet, ik voelde mij helemaal afgeragd en voelde mijn lippen ruw zijn. Het sperma bleef er uitlopen en dit moest een mooi gezicht zijn geweest want ik hoorde de mannen hierover praten.

“Zo” zei Corne, “ga maar weer lekker op je knieën zitten en maak al onze pikken eens stijf met je handen en mond, dan mogen ze allemaal lekker in je pijpbekkie spuiten.” Ik begon op mijn knieën op de tast de lullen te zoeken en begon ze af te trekken en stijf te pijpen. Ik hoorde dat ze afspraken om allemaal tegelijk in mijn gezicht te spuiten en dit gebeurde ook enkele minuten later. Mijn gezicht werd helemaal ondergespoten door deze mannen, en een trok mijn hoofd aan mijn haren naar achter zodat mijn mond open stond en ik voelde van alle kanten het sperma in mijn mond komen. “Slikken teef” riep Corne en ik moest diverse keren slikken om al het sperma weg te krijgen, ik vond dat er nog veel uit hun pikken kwam omdat mijn mond behoorlijk vol zat.

Nadat de mannen hun ballen geleegd hadden in mijn zaadmondje en ik alles weggeslikt had moest ik van mijn vriend mezelf weer aankleden om naar huis te gaan. Ik kleedde mezelf op de tast aan en voelde al mijn kleding plakken aan mijn lijf en voelde nu ik ging staan het sperma uit mijn kut lopen, langs mijn dijen verder naar beneden. Ik moest de blinddoek om houden toen ik vroeg af deze af mocht, want ik wilde wel eens zien hoe de mannen er uit zagen, maar Corne trok mij aan een arm mee naar de auto. Eenmaal in de auto trok Corne de blinddoek af en lachte naar mij. “Je ziet er niet uit schat” lachte hij, maar dat zie je morgen we op de foto's! En toen ik in het spiegeltje keek zag ik dat mijn haren en gezicht helemaal onder het sperma zat en mijn make-up uitgelopen was.

Foto's vroeg ik, zijn er foto's gemaakt?

Corne lacht, ja natuurlijk heb ik foto's gemaakt, je mannetje wil deze graag zien.

Toen drong het tot me door dat mijn man dit voor me had geregeld, wat lief van hem!

Nog steeds voelde ik sperma uit mijn kutje lopen en ik voelde de stoel onder mij nat worden. Thuis aangekomen gooide Corne mij op de bank en stopte zijn alweer harde paal in mijn nog druipende kut en spoot zich al snel weer leeg.

“Zo nu mag je genieten van de rust” zei hij, je mannetje zal ik zo een whatsapp sturen dat zijn hoer weer thuis is! Corne vertrok, mij toch wel verbaast achtelatende....

Mijn kutje deed nu echt behoorlijk pijn, ik ging lekker douchen en ontspannen, wat een geile avond ik zal er nog vaak aan terug denken. 

Na de douche dook ik mijn bedje in en na een paar minuten viel ik in een diepe slaap, ik heb mijn mannetje niet meer horen thuiskomen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen