Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Vier Marocs waren met Missy bezig. Ze hadden haar tegen de muur gezet. Begerige handen gingen over lijf. Over haar mooie borsten, langs haar gladde glimmende rok, over haar rode netkousen. Geile hoer, we gaan jouw helemaal afkapotneuken.
Die avond waren Missy en ik naar de stad gegaan. Missy voelde zich opgewonden had ze me verteld. En dat zag ik. Ze had haar mond fel rood gekleurd. En een glimmende paars met zwarte korte rok en om haar benen zaten rode netkousen. Ze liep op hoge enkel zwart gekleurde enkel laarsjes. Wat ga jij doen vanavond vroeg ik? Hoezo vroeg ze? Nou, je ziet eruit als een hoer, zei ik. Nou ik voel me lekker en wil wel een zien wat mannen van mijn outfit vinden. Ze deed een lange leren jas waaronder ze al het fraais verborg en we gingen naar de stad.

 

Missy is 53 jaar en een heerlijk stuk. Lange benen, kort blond haar en een verrukkelijk lijf.
We gingen bij een bar naar binnen. Ben je hier al eens vaker geweest, vroeg ik aan Missy. Ja samen met Joke, je weet wel, die collega van me. We hebben hier weleens wat gedronken. Het is een leuke tent. Er komen een boel verschillende mensen. Ik keek wat bedenkelijk want ik zag allerlei mensen en niet allemaal even frisse types. Heel wat haantjes zo te zien.


Het was al laat en we gingen aan de bar staan. Naast ons stond een groep Marocs (Marokkanen). Missy had haar jas open gedaan. De Marocs keken belangstellend naar haar gave lijf. Een Maroc kwam brutaal naast haar staan. Een hand verdween tussen haar jas. Missy deed niets. Hij wreef over haar gladde glimmende korte rok. Hoer, zei de Maroc, geile hoer. He jongen, kappen, zei ik. Fout dus! Bek houden jij, werd mij gecommandeerd. Wij gaan deze geile hoer neuken, begrepen? Keek Missy nu een beetje bang of was ze blij verrast? Meekomen jullie. Missy werd meegetrokken. Ik kon niets want ik zag een glimmend mes.

 

Lopen jij, als je wat uithaalt steek ik je overhoop.


Tegen de muur stond ze. Twee Marocs hielden mij in de gaten. Handen gleden onder haar rok. Haar rode slip werd van haar kont gerukt. Handen zaten overal aan. Een hand ging in haar kut. Geile hoer, we gaan je helemaal afneuken. Harde marocs pikken ga je voelen. Ze draaide haar om. Missy steunde met haar handen tegen de muur. De eerste pik kwam tevoorschijn. De Maroc deed de korte rok iets naar boven. Zijn pik gleed in de boternatte kut van Missy. Kolere deze hoer is bloedgeil zei de Maroc. Zijn handen hielden haar heupen vast en hard begon hij Missy te palen. Missy kreunde. Mmm ooh jaaaah.


Hoe voelt dat hè hoer, nou hoe voelt dat? MMm jaaa, ooh lekkerrr. De Marocs die bij mij stonden begonnen te grinniken. Zie klootzak, die hoer van je geilt op Marocs pikken. Wij kunnen veel beter neuken dan jullie soort. Wij neuken iedere vrouw helemaal gek. De Maroc ging verder; Zeg me na en hij keek haar strak aan. Zeg me na; Ik ben jouw hoer. Nou wat zeg je, he? Ja, ik ben jouw hoer. Zeg me na! En hard ramde hij zijn pik in haar kut; Zeg me na; Jij hebt de beste pik.., Zeg me na…Jaaa jij hebt de beste pik. Zeg me na; Marocs zijn de beste neukers… Nou? Jaaa Marocs zijn de beste neukers. Als een big boss neukte hij Missy en in het Marrokaans vloekend en grommend kwam hij klaar in haar hete kut.

 

Geil sijpelde over haar rode kousen naar beneden.

 

cream 01


Er werd gewisseld. Missy bleef kreunen. Lekker hè hoer? Blonde teef met je rode lippen. Lekker mijn pik hè? Jaa, mm ooh, neuk me, komm. Weer spoot een pik haar kut vol. Op die manier ging de hele groep van vijf man over de kut van Missy. De laatste neukte werkelijk zo hard dat Missy bijna van de wereld raakte. Ik neuk je kapot, blonde hoer. Hard kletsten zijn ballen tegen haar kont.
Jezus dit kon eigenlijk helemaal niet, maar het was een bloedgeil gezicht. Missy werd gepaald door een groep Marocs en ze kreunde van geilheid. De Marocs stopten. Ze liepen weg en lieten Missy en mij alleen. Hoe is het Missy? vroeg ik. Ooh ik kan niet meer. Maar wat een pikken, wat een lekkere pikken. Hoe bedoel je? vroeg ik. Vond je het dan echt lekker? Die gasten hebben je gewoon verkracht! Aah klets niet man, ze hebben me gewoon lekker geneukt. Ik zie er toch uit als een hoer of niet soms? Ja, dat hoergedoe van jou, Missy, heeft je wel een flinke beurt opgeleverd. Ik wist heus wel dat die gasten hier vaker kwamen, zei Missy. Joke en ik hebben al eens vaker met ze te maken gehad. Bedoel je dat ze jullie al eerder hebben gepakt? Nou nee, mij niet, maar Joke. Mijn pik was nog hard en stijf. Godverdomme geile neukslet, hoer die je bent. Ik drukte haar tegen de muur en pakte haar heupen. Kont naar achteren hoer, zei ik.
Missy gehoorzaamde.

Wat ben je? vroeg ik, terwijl ik met mijn handen over haar kut wreef. Nou zeg op, wat ben je. Ik ben jouw hoer. Kom op neuk me dan. Daar kick je toch op, op hoeren?! Op internet ben je ook altijd op zoek naar die porno films. Ik haalde mijn pik uit mijn broek en wreef hem door haar kutspleet. OOhh jaa. Ooh weer een pik. Nou kom dan, neuk je eigen hoer. Komm neuk me hard.
Wat een geile teef, net werd ze nog gepakt en (gewild) verkracht door een groep Marocs en nu wilde ze hard geneukt worden door mij. Hard joeg ik mijn dikke pik in haar kut. AAah, ooh ik paarde hard en meedogenloos op haar kut. Geile slet, neukhoer. Ik ga je door alle kerels laten neuken. OOh jaa, toe maar, kom neuuuk me. Met mijn hand ging ik naar haar kut. En terwijl ik mijn pik diep in haar neukgrot boorde, mangelde ik haar klit. Ze kreunde, liet gilletjes en ik wist dat ze gauw zou klaarkomen. Ik spoot mijn geil diep in haar kut. Oooh jaa, lekker, ooh pak mijn klit. Ik vingerde haar zeiknatte kut en vrijwel meteen kwam ze gillend. Ooh jaa ik kommmm.

 

Missy pakte een tissue en maakte zich schoon. Geweldig schat, zei ze. Ik voel me helemaal voldaan. Je bent een neukslet, zei ik. MMmm, zei ze. Lekker toch!?Ik keek om me heen. Er was verder niemand te zien. We deden onze kleren weer goed.

Wat nu? Je gaat nu echt de hoer voor me spelen, zei ik. Hoe dan, vroeg Missy? We gaan naar de Middelweg en daar pik jij een kerel op en laat je jezelf neuken. Zorg wel dat hij zijn auto op de Hoek van de de straat neerzet, dan ik de boel in de gaten houden. Mm, zei Missy, de hoer spelen hè? Okay, weer wat nieuws. We gingen naar de afgesproken tippelzone. Er reden auto’s rond en in de steeg stonden enkele meiden. Missy liep de steeg in. Heupwiegend stond ze langs de kant. Als er een auto langzaam ging rijden deed ze haar lange leren jas open. Ik liep weer terug naar de afgespoken plaats. Missy stond op de stoep. Er stopte een auto… 3 Surinamers in een grote Amerikaanse auto. Missy liep op de auto af. Er werd weer onderhandeld. De geile teef, ze stapte in bij drie grote Surinamers. Ze zouden haar helemaal van de wereld kunnen naaien. Ik liep weer naar de afwekplek. En ja hoor. Op precies de juiste plek werd er weer gestopt.

 

Missy geneukt door 2 negers 17

Ik zag dat Missy al gepakt werd door de Surinamer die achterin zat. Haar kut werd al gepompt door een grote Surinaamse hand. De andere twee deden de stoelen naar beneden zodat ze ook aan de slag konden. Handen zaten nu overal. Missy had een pik in haar hand en een pik in haar mond. De derde Surinamer deed haar benen nu helemaal wijd. Een grote zwarte pik kwam op haar kut af. Als door boter gleed de pik in haar kut. Missy werd afgenaaid. Hij spoot zijn geil diep in haar spleet. Nu trok een ander haar op zijn schoot. Zijn lans stond recht overeind. Langzaam gleed Missy over zijn monsterlul. Als een hoerige amazone begon ze die pik te berijden. Ze werd voorover geduwd. Spuug op haar kont. De Surinamer achter gleed met zijn vinger in haar reet.

Ik zag Missy kreunen. Dit werd teveel, veel teveel of niet? Hij pakte zijn pik en duwde tegen haar kontgat. Zo’n enorme lul, kon die wel in haar kontgat? Hij drukte door. En langzaam verdween zijn hele pik. Hij begon heen en weer te gaan. Ik zag zijn gespierde kont en steeds harder ging zijn pik nu in haar reet en darmen.

 Het was stil op straat en ik hoorde Missy kreunen en steunen door het open raam. Nu werd ze echt helemaal suf geneukt. Twee beukende pikken. Haar kut en kont werden gemangeld door grote gespierde Surinamers. Ze bleven een hele tijd met haar bezig. En af toe leek echt wel of Missy helemaal van de wereld weg was. Ze was gewoon een stuk neukvlees geworden. De Surinamers gromden en scholden haar uit voor geile neukslet, sloerie en kuthoer. Op het hoogtepunt leek te grote Amerikaanse auto bijna uit elkaar te vallen. Zo hard werd ze genaaid. De Surinamers kwamen vlak na elkaar klaar. Kleren werden weer goed gedaan. De auto reed weg. Toen ik op de weer bij de tippelzone aankwam. Zag ik Missy al weer staan. Hoeveel heb je verdiend hoer? Ze gaf me € 150, de rest hou ik zelf, zei ze, want deze drie kerels hebben me echt helemaal uitgewoond. Dus ik heb wel wat extra’s verdiend! We besloten naar huis te gaan.

Een avontuur met Marocs waar ze bijna werd verkracht.. En drie Surinamers die met haar misbruikten als wilde beesten. Een zaadslet, een sloerie, mijn Missy, maar wat een topwijf. Thuis smeet ik haar op bed en heb ik haar nog en flinke nabeurt gegeven.

 

We spraken af onze sex avonturen op deze manier voort te zetten.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen