Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Om klokslag acht werd er aangebeld. Missy schrok op. ‘Wie is dat?!’, vroeg ze terwijl ze haar man met grote ogen aankeek. ‘ Tja, dat weet je als je open doet... Hoer ‘, zei de man zacht. Hij keek zijn vrouw recht in de ogen aan. Even stond Missy als aan de grond genageld. ‘Moet ik zó opendoen’, leken haar ogen te vragen. ‘Doe open, anders is het weg’, zei Rob streng. ‘Ooh ja’, kreunde de vrouw zachtjes, en met een hol gevoel van binnen, en vol overgave en spanning liep ze naar de deur en deed open. Twee goeduitziende mannen stonden op de stoep. Alsof ze het hadden verwacht dat een vrouw in deze uitdossing open zou doen, gleden hun keurende blikken over haar lijf... ‘Wij komen voor Brabo’, zei de één. ‘En waarschijnlijk voor jou’, schamperde de ander. Achter haar, vanuit de woonkamer, riep Brabo: ‘Laat ze binnen, wees een gastvrouw!’

MILF Missy is er klaar voor

De strenge toon in zijn stem deed Missy huiveren. Het duistere gevoel dat zij kende vanaf haar vroege jeugd golfde als vanouds door haar lichaam. Het vrat van binnen aan haar, en liet een misselijkmakende geile leegte achter. Maar er zat nu iets nieuws bij, iets dieper dan die eerste keren van ruigere sex met Brabo. Haar man, één van de zekerheden in haar leven, had het erkend, en blijkbaar het heft in handen genomen. Hij had het geile gevoel nu voor haar gelegitimeerd. Haar overgave daaraan, en de opwinding deed haar knieën knikken. ‘Kom... Kom binnen...’, stamelde Missy. ‘Moet ik jullie jas aannemen?’ Zonder te antwoorden gaven de mannen hun jassen aan de vrouw die ze zo meteen zouden gaan neuken.

 

 

Missy voelde constant hun gretige blikken over haar lichaam gaan. ‘Daar, daar is de woonkamer’, stamelde ze. ‘Kom binnen jongens’, zei Brabo verheugd terwijl hij zich uit zijn stoel hees. Hij schudde ze de hand. ‘Jullie zouden toch met z’n vieren komen?’ Missy moest zich vasthouden aan de leuning van de stoel. Vier mannen!, schoot het door haar heen. ‘Die komen later, eerst mogen wij’, zei de blonde man. Missy durfde de heren nu pas goed te bekijken. Ze zagen er allebei goed uit. De één was blond , ongeveer 1 meter 80 en behoorlijk gespierd door zijn overhemd te zien. De ander was wat langer en magerder, maar met een flinke bos donkere krullen. Slinks keek de amateurhoer in spe naar beider broeken. Ze voelde zich licht in de buik toen ze bij de blonde man een sterke aftekening van een behoorlijke lul zag. Die gaat zo meteen in mij, bedacht de vrouw zich met een wee gevoel in haar buik. ‘Laten we beginnen met iets te drinken’, stelde Brabo voor. ‘Doe mij maar een vieux’tje, met cola. Heb je dat?’, vroeg de donkerharige man. ‘Tuurlijk, met of zonder ijs?’, antwoordde Brabo. ‘Met’, antwoordde de man. ‘Doe mij maar hetzelfde, maar dan zonder’, zei zijn vriend.

 

Brabo draaide zich naar zijn vrouw. ‘Nou schatje, waar wacht je nog op?’ Missy hoorde haar man sprakeloos aan. Zo deed hij anders nooit! Maar toch... Het had wel wat, hij behandelde haar slecht. En waarom? En met een nog weeër gevoel in haar onderlijf realiseerde zij zich dat hij zo deed omdat zij ook slecht was. Omdat zij de hoer was...

 

Met knikkende knieën van opwinding en in haar geile outfit toog zij aan de slag. In het voorbijgaan fluisterde Brabo haar toe: ‘Als je van de keuken terugkomt, heb je je slipje uit!’. Missy kon een geil kreuntje niet onderdrukken. Het kon niet anders dan dat de vreemde mannen iets gemerkt moesten hebben. Ze was blij dat ze al bijna de kamer uit was. Missy kwam de kamer weer binnen, met een dienblad met de gevraagde drankjes erop.

Ze probeerde zo uitdrukkingsloos mogelijk te kijken, maar het rinkelen van het glaswerk sprak boekdelen. Het gesprek van de mannen verstomde, en gedrieën keken ze verwachtingsvol naar de mooie al wat oudere vrouw. ‘Vieuxcola mét, en vieuxcola zonder ijs.

Alstublieft’, zei ze gedienstig en zette voor elk van de heren de bestelling op tafel. Ze draaide zich om. ‘En voor Brabo een port, zónder ijs...’

 

Met haar benen bij elkaar boog ze vanuit haar heupen diep voorover. Brabo keek beurtelings haar en de mannen goedkeurend aan. Tot zijn tevredenheid zag hij de twee mannen met uitpuilende ogen naar het naakte onderlijf kijken van zijn vrouw. Zijn vrouw, zijn hoer, die bekeken werd. De mannen gingen verzitten op hun stoel; ze hadden het hoor én zichtbaar moeilijk. De donkerharige man dronk in één teug zijn glas leeg. Demonstratief zette hij die op tafel. ‘Zeg’, begon hij, ‘als ik nou om nog een glas vraag, ga je dan weer zo staan vlak voor me?’

 

Missy wilde antwoorden, bedacht zich, en keek toen naar Brabo, die kon het wel uitschreeuwen van geluk. Ze had het begrepen! Ze gaf hem de macht, voor haar genot moest hij bepalen wat er gebeurde. Zijn laatste restje onzekerheid, zijn laatste beetje twijfel verdampte. Hij genoot net zozeer van zijn rol, als Missy van die van haar. Het was perfect. ‘Nee’, zei Brabo met vaste stem. Hij keek recht in de ogen van zijn vrouw. ‘Ze hoeft jullie niet meer uit te dagen. Voor het afgesproken bedrag is ze van jullie’.

De blonde man stond op. ‘Nou, boter bij de vis zou ik zo zeggen’, zei hij en trok zijn portemonnee en legde driehonderd euro op tafel. De opwinding gierde door Missy’s lijf toen ze met haar ogen de handelingen van de man volgde.

Driehonderd euro!, schreeuwde het in haar, ik ben driehonderd euro waard! Voor twee, nee misschien wel vier mannen!

 

Dat is slecht...!

 

Maar die opwinding werd overgenomen door het feit dat de blonde man zijn waar opeiste. Oh Jezus, het gaat gebeuren... Hij ging achter haar staan, pakte haar bij haar schouders en draaide haar naar zich toe. Heel voorzichtig bracht hij zijn hoofd naar het hare. Missy keek nog eenmaal, met een schuin oog, naar haar man. Aan zijn gespannen en dwingende uitdrukking zag ze dat het goed was. Ze vertrouwde Brabo, voor alles wat er die avond zou gebeuren. Ooh, wat hield ze van hem!

 

En ze gaf zich eraan over, ze was een hoer.

 

De blonde man kuste haar voorzichtig. Schuchter drong zijn tong bij haar naar binnen. Missy opende haar lippen. Voor het eerst in haar leven werd ze door een voor seks betalende man gekust! Warm en met haar ogen dicht ontving ze hem.

Hun tongen vonden elkaar. Ze was van hem, hij had ervoor betaald. Heel haar gevoel, haar opwinding, verplichtte Missy hem waar voor zijn geld te geven.

 

Alsof ze nooit anders had gedaan, bracht ze haar handen naar zijn hoofd en nam intens, met haar tong, de kus over. Ze draaide zijn hoofd in de beste posities ten opzichte van haar tong, streelde met één hand zijn wang en stak haar vinger af en toe geilig in zijn mond. De man kreunde en liet daarop een zacht kreunend geluid horen; Missy drukte haar schaamstreek, slechts bedekt door haar hoerige, losgeknoopte body stocking tegen zijn bovenbeen en begon erover te rijden. De man greep haar grote borsten en kneep stevig maar niet te hard in haar tepels, het geil droop nu uit haar kutje zo geil maakte dit haar.

De borsten van Milf Missy

Van achter hen hoorde Missy haar man kreunen. Nog geiler, nog vragender bewoog ze haar kontje naar achteren, om vervolgens weer tergend langzaam op zijn been te belanden. Dit werd de donkerharige man teveel. Niet wetende waar hij moest beginnen, streelde hij onwennig de hoerenkont. Zijn handen glipten onder de loshangende onderkant van de body, en bewogen bibberig over het naakte vlees. Angstvallig meden ze de echte onderkant, het intiemste van het intiemste, maar hij wist dat het niet lang zou duren voordat hij haar ook daar zou leren kennen.

 

Missy’s opwinding haakte zich vast achter haar adem. Ze werd betast! Mannenhanden, vreemde mannenhanden bevoelden haar, overal! Zonder dat de heren het merkten, maande de vrouw zichzelf tot de orde voordat ze helemaal van opwinding zou instorten. Natuurlijk kon ze zich niet helemaal laten gaan, ze had werk te doen. Ze schurkte geilig haar kontje in de grote handen voordat ze haar kutje weer op de been plantte.

De lijven van het drietal kwamen steeds dichter bij elkaar. De donkerharige man drukte met heel zijn lichaam tegen Missy. Haar onderbuik, het hoerige besef in haar, was verterend zo heerlijk. Een pik, een pik tegen haar gewillige kontje!!! De kus die ze gaf aan de blonde man werd zo mogelijk nog intenser, nog heftiger.

 

‘Ooh, neem me, neem me’, kwam het er zacht uit. ‘Je moet haar nemen, neem haar...!’, siste de blonde man tussen twee zoenen door tegen zijn vriend.

 

‘Echt?!! Nu?!’, riep deze verbaasd met een trilling in zijn stem. ‘Mhm!!’, murmelde blondie dwingend, tegelijkertijd zoenend.

 

De donkerharige man wist niet hoe snel hij zijn broek moest losmaken. Missy rilde toen ze hoorde dat de broek met de riem op de plavuizen rinkelde. Toen gebeurde het; ze voelde zijn natte eikel van onderen tegen haar schaamstreek. ‘Oh ja, ooh ja, ooh jaaaaah!!!!’, gierde Missy het uit, ‘doe het! Doe het!’ En de man schoof, op zijn tenen staand, met heel zijn lichaam zijn lul bij haar naar binnen. Het duizelde voor Missy’s ogen, dit was een behoorlijk grote maar vooral dikke lul. Ze klampte zich aan de blonde man vast, die zich op zijn beurt de stoelleuning greep. Haar bovenlichaam leunde op zijn borst, met de voorkant van haar schaamstreek zat ze nu op zijn bovenbeen.

Haar clitoris, die in haar beleving het enige uitwendige lichaamsdeel was, werd heen en weer geschoven door de neukbewegingen van de donkerharige man. Ze voelde zich zo slecht, zo hoerig; het aloude duistere gevoel golfde zegevierend door haar lijf.

 

Missy werd steeds sneller, steeds gretiger geneukt. Ondersteund door de blonde man voor haar, draaide ze zich loom en heftig kreunend, naar Brabo, haar man. Brabo sloeg bijna tegen de grond van opwinding.

Hij zag zijn vrouw naar hem kijken; de ogen half gesloten, lijf helemaal gebogen, kontje naar achteren, holle rug, en ze werd verschrikkelijk genomen. Zo wilde zij het, zo wilde hij het, maar dat het zo, zo, zo ingrijpend zou zijn, dat had hij nooit kunnen bedenken. Opnieuw kwam hij tot de schokkende en verbijsterend geile ontdekking dat Missy écht een slet was.

Missy laat zich graag vullen met vreemd zaad

Zo geil, zo verschrikkelijk slecht... ‘Ik... Ik hou het niet meer..!’, kreunde de donkerharige man, ‘ik ga zo in je spuiten!’ Missy veerde op. ‘Ooh ja! Spuit het in me! Neuk me..., ooh ja! Spuit me, doe het..., bevuil me...!!!’ De donkerharige man greep in Missy’s billen, zijn nagels drongen in haar vlees. Zijn laatste stoten waren niet meer dan een ongelooflijk krachtig en ongecontroleerd trillen, en toen, toen spoot hij zijn gloeiende zaad diep in haar.

Missy kermde, draaide krols met haar onderlijf om zo veel mogelijk zaad in haar te krijgen. Ze klemde zich aan de blonde man vast, en probeerde nog meer daar kontje naar achteren te steken. Het vreemde, warme zaad nam meer en meer bezit van haar onderlichaam. Het golfde binnen, er leek geen einde aan te komen.

 

 

En ze wilde meer, en meer, en meer... Ze leefde!

 

Het ongecontroleerd geschok in en achter haar nam af, ook Elisa werd rustiger. Ze keek naar Brabo, en zag dat hij zijn lul in zijn hand hield, helemaal besmeurd met sperma.

 

‘Mhmmm’, kreunde Missy het uit, ‘kom, kom!’ Brabo schuifelde dichterbij. Eenmaal binnen handbereik pakte ze zijn lul en nam hem gretig in haar mond. Ze likte en schrokte het sperma naar binnen, en smeerde het ook rond haar mondhoeken.

Brabo keek van bovenaf hoe het eruit zag. Het was zijn vrouw die dit deed, zijn vrouw... Brabo’s pik werd weer hard, en dat gaf Missy de stimulans om door te gaan. De blonde man wurmde zich uit Missy’s greep. ‘Blijf zo staan’, hijgde hij terwijl hij om haar heenliep. Dat hoefde Missy niet te worden gezegd, ze zou zo wel blijven staan; pijpend, zuigend, slurpend aan de besmeurde pik van haar man, die zich op haar hoerige activiteiten had klaargetrokken.

 

De blonde man pakte zijn pik en drukte die in één keer in de eveneens met sperma besmeurde kut. Missy slaakte een zucht van overgave en ging door met de pik van haar man. Vrijwel meteen begon de blonde man haar intens van achteren te berijden. Maar ze was verschrikkelijk nat, wijd ook. Wat hij ook deed, ze pijpte onverstoorbaar verder, ondanks zijn stotende bewegingen.

Dit was in tegenstelling tot de penetratie daarnet van zijn vriend. ‘Je voelt mij niet!’, mompelde de blonde man met zijn tanden op elkaar, meer tegen zichzelf dan tegen Missy.

 

In een ruk haalde hij zich weer uit Missy’s kut. Brabo zag dat toevallig, een vreemde pik die uit de kut van zijn vrouw werd gehaald. Hij droop van het vreemde sperma, ongetwijfeld vermengd met haar opwindingsvocht.

Een eerste kramp trok al door zijn ballen.

De blonde man rukte even aan zijn pik, en stootte toen weer met zijn lichaam naar voren.

 

‘Aahh!’, kermde Missy plots in volle overgave. ‘Ooh Brabo, hij, mhmm, ooh ja... Hij stopt hem in mijn kontje! Ik word geneukt!, in mijn kontje...!!!’

Het kontje van Milf Missy

Dit was voor Brabo teveel. Zijn opbouwend tweede orgasme nam de binnenweg, de man werd overvallen door een bijna pijnlijk aandoende zoete druk in zijn eikel. ‘Ooh Jezus!’, stiette hij uit, en verloor tegelijkertijd zijn zaad in het gezicht van zijn vrouw.

 

‘Ooh!!! Wat een hoer...!’ Missy kronkelde over de pik van de kontneuker, en voelde het warme, druipende zaad op haar wangen, haar ogen, haar haren. Het was compleet, alles was goed. Ze voelde zich zo bevrijd, zo goed, zo eerlijk tegenover zichzelf en tegenover Brabo. Ze liet zich als in een draaikolk meevoeren met het genot.

 

Nauwelijks was de blonde man in haar kontje klaargekomen, of er werd weer aangebeld. Het waren de twee andere mannen.

Brabo deed open nadat hij de eerste twee heren had gevraagd Missy naar de slaapkamer te brengen.

 

Al geheel ontkleed betraden de nieuwe klanten hun slaapkamer. Ze zagen Missy op haar buik liggen, met bovenop haar de donkerharige man, één van hun vrienden. Voor een tweede keer nam hij haar, nu in haar door de blonde hoerenloper betreden kontje. Meteen zagen de nieuwkomers dat de vrouw zo geil was; dat ze alles met zich liet doen.

 

En even later werd ze gesandwiched, met boven haar drie mannen, waaronder Brabo, die zich op haar aftrokken. Het viertal gunde Missy geen rust, de hele nacht werd ze onder Brabo’s toeziend oog gebruikt.

Milf Missy krijgt een betaalde gangbang

Bij het eerste ochtendgloren konden de heren niet meer.

 

Achteraf wist Missy zich te herinneren dat ze hoogtepunten had gehad, maar dat er ook momenten waren geweest dat ze helemaal niet meer wist wie, of waar ze was. De dag daarna had Brabo haar laten uitslapen.

 

Pas ‘s avonds was ze weer aanspreekbaar. Nog nooit waren ze zo open geweest tegen elkaar.

 

Nooit eerder hadden beiden het gevoel zo dicht bij elkaar te staan. En ze vreeën, bedreven de liefde alsof ze elkaar voor het eerst echt goed kenden.

Missy was gelukkig. Nog steeds zijn Brabo en Missy gelukkig.

 

Ongeveer eenmaal in de twee maanden organiseert haar man een amateurhoerenorgie voor haar, alleen niet zo heftig als die eerste keer. Nu het, en wat dat ‘het’ dan ook mag zijn, voor Missy eruit is, hoeft het niet meer zo hard. 

 

Wordt vervolgt......

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen