Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Een paar jaar geleden gingen mijn vrouw Nel en ik wel eens wandelen in het bos. Onze dochter was toen nog niet geboren, volgens mij. Ook het jaargetij weet ik niet meer precies maar het was geen zomer en het weer was niet best. Het was wel droog maar vrij fris. Nadat we daar een tijdje rond hadden gelopen en af en toe eens wat mensen onderweg waren tegen gekomen, kreeg ik ineens een geile gedachte. Ik stelde me voor dat het zomer was en dat het lekker warm was in het bos. Mijn vrouw en ik zouden weer in hetzelfde bos wandelen. Alleen hadden we dit keer wat minder kleding aan. Allebei lekker luchtig en vooral makkelijk gekleed. Ik een korte broek met een T-shirt en mijn vrouw een rokje met een topje. Ze droeg geen bh onder haar topje. Omdat het zomer was en een warme dag waren er weinig mensen in het bos. Iedereen was lekker naar het strand. Ook zaten de bomen en bosjes vol met grote groene bladeren zodat er genoeg stille plekjes waren om ons achter te verschuilen.

Zo’n omgeving geeft me altijd een spannend en opgewonden gevoel. Ik weet ook niet precies waarom. Ik krijg dan zin om geile dingen te doen met mijn vrouw. Spannend in zo’n openbare omgeving waar je nooit echt zeker bent of iemand je kan zien. Ik vertelde dit tegen mijn vrouw en zei dat we een keertje terug moesten gaan wanneer het zomer was. Zij vond het ook wel een spannend idee. Maar uiteindelijk is het er dus nooit meer van gekomen. We zijn nog wel eens in het bos geweest maar alleen met onze dochter, die inmiddels was geboren. Ook nog wel een keertje samen onderweg naar ons hotel voor een romantisch weekend, maar toen was het weer ook niet echt geweldig. We hadden beiden een spijkerbroek en een jas aan, dus te veel om even snel iets te doen. Tijdens die wandeling had ik haar wel een op afstand bedienbaar trilei in laten doen en af en toe liet ik deze lekker trillen. We hebben toen ook nog even een stil plekje gezocht om elkaar even lekker te zoenen en wat trek en vingerwerk bij elkaar gedaan. Maar het was veel te veel gedoe met al die kleren. We zijn daarna ook snel naar ons hotel terug gereden en hebben daar een heerlijk weekend beleefd.

Nu hadden we lekker vakantie en moest ik ineens weer aan het bos denken. Het was zomer en er waren een paar mooie warme dagen op komst. Ik heb mijn vrouw mijn gedachte verteld en stelde voor onze dochter vrijdag naar oma te brengen. Zo konden wij lekker een paar uurtjes naar het bos en ‘s middags zouden we haar dan weer ophalen. Mijn vrouw vond het ook wel een goed idee dus zo gebeurde het.

Om ongeveer 13.00 uur zette we onze auto die middag op de parkeerplaats. Er stonden weinig andere auto’s. Het was die dag zoals voorspeld ook erg warm, dus er zouden weinig mensen in het bos rondlopen. Onderweg in de auto hadden we al wat plannetjes gemaakt van wat we precies zouden gaan doen. We zouden een rugzak meenemen waar we wat spulletjes in hadden gedaan om ons op te frissen. Zo hadden we wat schoon ondergoed, een handdoek, vibrator en wat flesjes drinken bij ons. Of we het nodig hadden, wisten we ook nog niet maar je kunt het maar beter bij je hebben. We hadden beide makkelijke kleding aan. Ik droeg een korte broek met binnenbroek zodat ik geen onderbroek nodig had. Verder alleen een T-shirt en slippers. Nel had een kort rokje aan met daaronder een string en een topje zonder bh. We hadden afgesproken om eerst maar even gewoon wat rond te lopen om de boel wat te verkennen. Zo konden we kijken waar er geschikte stille plekjes waren en of er veel mensen in het bos liepen. In het bos zou Nel dan ergens haar string uittrekken en zo verder gaan wandelen. Ook zouden we wat pikante foto’s van elkaar maken om een beetje in de stemming te komen.

Nadat we de auto hadden afgesloten, gingen we met de rugzak op pad. In het bos was er veel schaduw, waardoor we niet veel last van de hitte hadden. Na een tijdje rond te hebben gelopen waren we slechts twee oudere stellen tegen gekomen. Beiden waren ze hun hond aan het uitlaten. Ik vond het dan ook wel tijd voor wat foto’s. Ik had er al wel een paar gemaakt van Nel leunend tegen een boom en ook dat ze bukte met haar rokje omhoog. We besloten dat het tijd was haar slipje uit te trekken. Dit was zo gebeurt en er was geen hond te zien. We liepen weer een stukje verder en Nel genoot van het gevoel zonder string onder haar rok rond te lopen. Ik maakte nog wat foto’s van haar. Dit keer ook een paar terwijl ze op een bankje zat, met haar benen wat uit elkaar en haar rokje omhoog. Ook nog een paar terwijl ze gebukt stond om zogenaamd iets uit de rugzak te pakken. Ook ik ging op het bankje zitten en liet mijn broek wat zakken. Zo kon Nel wat foto’s maken van mijn inmiddels stijve pik. Wederom was er niemand in de omgeving te zien.

Inmiddels waren we beiden toch wel erg opgewonden geraakt en na een lange tongzoen en wat gefriemel aan elkaar besloten we een beschut plekje te zoeken. Niet dat we nu veel mensen hadden gezien, maar we zijn nou ook weer niet helemaal zonder schaamte om zo midden in het bos lekker helemaal los te gaan. Onderweg hadden we wel een geschikte plek gezien en we besloten daar weer naar toe te lopen. Daar aangekomen liepen we een wat smaller paadje in. Hiervoor moesten we eerst wat takken met bladeren opzij duwen. In de herfst of winter is alles kaal maar nu alles dicht bebost was, was het moeilijk te zien dat hier een pad liep. Dat kwam dus mooi uit. Nadat we zo’n meter of 20 over een smal dichtbebost pad hadden gelopen, bereikten we een klein open plekje. Aan de beplanting te zien werd dit plekje bijna door niemand bewandeld. Volgens mij waren we zelfs de eerste die hier dit jaar gelopen hadden. We keken eens goed om ons heen maar konden niet echt iets ontdekken hoe andere mensen ons konden zien. Tenzij er iemand ons was gevolgd maar dat was niet het geval. Ik zette de rugtas op de grond en begon mijn vrouw te zoenen. We waren allebei flink opgewonden geraakt van onze fotomomenten.

Tijdens het zoenen, liet ik mijn hand onder haar topje gaan en kneedde haar borsten. Ik kneep in haar tepels en we kreunden beiden van genot. Ik wilde haar kutje voelen om er vervolgens een paar vingers in te stoppen. Ook Nel kon niet langer wachten om mijn harde pik te voelen en ze liet haar hand in mijn broek glijden. Omdat ik geen onderbroek aan had, ging dit makkelijk en meteen voelde ik hoe ze langzaam aan mijn pik begon te trekken. Hierop liet ik mijn hand onder haar rok gaan en doordat zij ook geen slip aan had, voelde ik meteen haar vochtige kutje. Gelijk stopte ik twee vingers naar binnen en begon ik haar lekker te vingeren. We genoten samen van het geile moment en moesten af en toe even stoppen met zoenen om naar adem te happen. Nadat we zo een tijdje gestaan hadden en ik mijn vrouw voor de eerste keer klaar had laten komen, zei Nel dat ze me wilde pijpen. Ze bukte zich voorover en trok mijn broek naar beneden tot aan mijn enkels. Ze begon heerlijk aan mijn stijve lul te zuigen. Ik stond met mijn gezicht naar de kant van het pad waar we vandaan waren gekomen. Zo kon ik ook een beetje in de gaten houden of er niemand aan kwam. Een paar keer boog ik me voorover om te proberen met mijn hand via haar billen toegang tot haar kut te krijgen. Dit lukte een paar keer maar was geen fijne houding. Ook genoot ik meer wanneer ik rechtop stond. Zo kon ik Nel ook lekker aan haar haren trekken om mijn lul diep in haar mond te stoten. Ze liet mijn lul even uit haar mond glijden om wat lucht te happen en te vertellen dat ze dit supergeil vond zo in het bos. Ik beaamde dit en voegde er aan toe dat het ook kwam omdat de kans bestond betrapt te worden. “Spannend”, zei Nel en ging weer verder met zuigen.

Ik genoot weer met volle teugen en had mijn ogen gesloten. Toen ik deze langzaam wat opende om naar het pad te kijken, dacht ik dat ik iemand zag staan. Van schrik sloot ik mijn ogen meteen weer. Alsof ik op die manier onzichtbaar zou worden. Ik probeerde net te doen alsof er niets aan de hand was maar er gingen allemaal dingen door mijn hoofd. Misschien had ik het wel niet goed gezien. Dit keer opende ik voorzichtig mijn ene oog om nogmaals te kijken of er iemand stond. En ja hoor, ik had het goed gezien. Op het smalle pad wat naar deze kleine open plek leidde, stond een man. Hij was ongeveer van dezelfde leeftijd als mijn vrouw, dacht ik en hij zag er verder keurig uit. Ik zag echter ook dat hij zijn hand in zijn korte broek had zitten. Hij stond zich gewoon af te trekken terwijl hij naar ons aan het kijken was. Ik sloot mijn ogen weer en kreunde verder alsof er niks aan de hand was. Nel was nog steeds heerlijk aan het pijpen.

Ik opende mijn ogen nu voorzichtig en zag nu goed dat de man zich aan het aftrekken was. Hij keek mij even een moment recht in mijn ogen en knikte naar me. Het was alsof hij me begroette. Ik knikte terug. Hierop kwam de man een stap dichter bij. Hij stond nu aan het begin van de open plek op zo’n meter of vijf bij ons vandaan. Ik had de man echt niet het pad over horen komen doordat Nel en ik helemaal in elkaar op waren gegaan. De man stond nu niet meer verstopt achter de bosjes en ik kon nu goed zien hoe hij zich aftrok. Ik trok aan Nel’s haren en stootte mijn pik diep in haar mond. ” Hmmm, wat kan je toch lekker zuigen”, kreunde ik. “Kon ik mijn pik nu maar tegelijkertijd ook in je kut stoten zodat alle twee je gaatjes gevuld zijn”. “Ooh ja, dat zou wel heel geil zijn!” kreunde ze. “We doen gewoon net alsof”, zei ik. We doen dat wel vaker tijdens de seks. Als ik haar dan aan het neuken ben, fluister ik in haar oor dat er een andere man zijn lul in haar mond stopt waarna zij er dan hard aan moet zuigen.

Terwijl ze nu voorover gebukt aan mijn lul stond te zuigen, trok ik aan haar haren en vertelde ik haar dat ze mijn lekkere geile sletje was. Ik ging verder door te zeggen dat er een man achter haar stond die zijn grote harde lul in haar kut wilde stoppen, lekker hard en diep. Ze kreunde nu nog harder. Ze wist nog niet dat er op dit moment echt een man vlakbij was. Ik keek naar de man, die zich nog steeds aan het aftrekken was en ons gesprek volgde. Ik gebaarde hem voorzichtig dichterbij te komen. Toen hij vlak achter mijn vrouw stond, zei ik tegen Nel, ”Houdt je billen lekker uit elkaar zodat die man zijn lul diep in je geile kut kan stoten”. Nel gehoorzaamde en bracht haar beide handen naar haar billen. Ze kon niet omvallen omdat ik haar beet had en tegen me steunde. Ik had een hand in haar haar en mijn andere om haar keel gelegd. Dit vond ze super geil en ik kon haar zo ook lekker diep in haar mond neuken. Op het moment dat Nel haar billen uit elkaar hield, knikte ik naar de man en gaf hem daarmee toestemming zijn lul in de wijd open staande kut van mijn vrouw te stoppen. Met een ferme stoot liet de man zijn harde lul naar binnen glijden. Nel schrok hier natuurlijk van omdat ze totaal niets in de gaten had. Ze wilde overeind komen maar ik pakte haar nog wat steviger bij haar haren en keel en duwde mijn pik dieper in haar mond. De man had mijn vrouw inmiddels stevig bij haar heup en billen gepakt en stootte zijn lul hard en diep in haar. Ze werd nu stevig beet gepakt en van twee kanten geneukt. Ze kon geen kant meer op. De eerste paar tellen protesteerde ze nog wel en probeerde ze zich los te rukken. Dit lukte haar niet omdat de man en ik veel sterker waren.

Lang duurde haar verzet ook niet en al snel begon ze te ontspannen.

De man en ik hielden haar dan ook niet meer zo stevig vast, maar dat wilde ze niet. Ze haalde mijn lul even uit haar mond om te zeggen dat we haar weer stevig beet moesten pakken en haar lekker hard en diep moesten nemen. Ik pakte haar hoofd hierop nu met beide handen stevig beet en stootte mijn lul diep in haar mond. Ook de man pakte haar weer hardhandig bij haar heupen en sloeg af en toe hard op haar billen terwijl hij haar hard neukte. Op die manier pakten we haar een tijdje stevig aan en stootten we beiden onze harde geile neukstaven bij haar naar binnen. Nel moest mijn lul los laten om zo beter naar adem te kunnen happen. Ze was ook steeds harder gaan kreunen en had haar armen om de mijne geklemd. Zo leunde ze nog steeds voorover en steunde ze op mij. Ze had nu nog maar een lul in haar en deze stond op het punt zijn lading zaad diep in haar te spuiten. De man zei dat hij bijna ging komen. “Pak me stevig bij mijn billen en spuit mijn kut vol” kreunde mijn vrouw. “Daarna wil ik dat jij me vanachter hard neukt en ook jouw sperma diep in me pompt”, richtte ze zich tot mij. Kort daarna schreeuwde de man het uit en spoot zijn warme zaad hard en diep in haar kut. Een stuk of vijf stevige ladingen spoot de man bij Nel naar binnen. Hij schokte nog wat en Nel kreunde en gilde om te laten merken hoe lekker ze het vond. Toen wisselde de man en ik van plaats en liet ik mijn nog altijd harde lul voor het eerst vandaag in de kut van mijn vrouw glijden.

Ik greep haar stevig vast en stootte een paar keer hard en diep in haar. Op de open plek in het bos was nu alleen het soppende geluid van Nel’s kut te horen. Ik voelde hoe ik het zaad van de man dieper in de kut van mijn vrouw aan het pompen was. Ik hield het niet meer en niet lang daarna spoot ik met mijn laatste krachten al mijn sperma in haar kut. Ik trok mij terug en haalde de handdoek uit de rugzak. Ik legde deze op de grond en liet mijn vrouw erop plaats nemen. Ze ging op haar rug liggen en trok haar benen op. De man had zijn broek inmiddels weer omhoog getrokken en was net zo stil vertrokken als hij was verschenen. Ik bleef nog even staan en zag hoe er twee ladingen sperma langzaam uit de geile kut van mijn vrouw stroomden. Het was een dag om nooit te vergeten.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen