Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Daar liep ik ik zag de straatnaam staan nr 5 had ze gezegd. Ik was wel zenuwachtig we hadden door de telefoon gesexed en ik had wel wat ervaring met een sexdate via een 09 lijn. Ik drukte op de bel en er werd geopend hallo Mark hoi ik ben Jen haar stralende lach en haar volslanke lichaam deed me watertanden goh ze was leuk en we gaven elkaar een zoen en ze liet me binnen.

Wil je wat drinken, ja koffie zei ik.
Een minuut later kwam ze met de koffie en nestelde zich naast me en keek me lachend aan bevalt het je mmmmm zeker weten en vind je het geen probleem dat ik 24 ben en jij 42 nee hoor en ik legde mijn hand op haar dikke Surinaamse dijen en streelde voorzichtig haar haar en ze kwam gretig met haar mond naar de mijne en al gauw vonden onze tongen elkaar. mmmm dit was goed en ze zei laat die koffie maar zitten toen haar hand in mijn kruis greep, we gingen naar boven en ze zei kleed je maar uit en ga lekker in bed liggen ik kom zo.

ik kleedde me uit en ging onder de dekens liggen en na een minuut of zo kwam ze en ze gaf een plagende show weg, mijn pik werd er staalhard van en ze kwam naast me liggen en haar enorme borsten bood ze aan mijn tong cirkelde langs haar enorme knoppen haar hand trok ondertussen mijn pik af en ik nam mijn dominante houding aan duwde haar hoofd naar mijn kruis en siste pijpen kreng.

 

haar zalige negerinnenlippen omsloten mijn dikke eikel.Ik sloot me ogen en werd de hemel in gepijpt door dit heerlijke volle ding, ondertussen vingerde ik haar natte kut en gaf aan bij dat ze moest stoppen en dat ze op haar rug moest gaan liggen, dat deed ze en ik plaagde haar helemaal de hemel in met strelen en likken en warme lucht over haar kut, ze smeekte me kom klootzak neuk me.

ik had het condoom al om mijn lul en nam haar in doggy style positie wat een reet had ze zeg , een geweldig gezicht om mijn dikke 21 cm harde lul in en uit haar kut te zien gaan terwijl ik voorzichtig haar aars vingerde. ik gaf aan dat ik haar in haar kont wilde neuken ja was het maar het lukte niet, doe dat condoom dan maar af ik pakte nogmaals de tube glijmiddel en smeerde mijn lul er mee in en haar gaatje en heel voorzichtig eerst mijn eikel toen stukje voor stukje en het lukte ze ontspande zich en ik kon haar daarna makkelijk anaal neuken, terwijl ik haar bengelende 90 DD bijkans stuk kneep voelde ik aan het schokken van haar dat ze eraan zat te komen en met een gesmoorde kreet reagerend op mijn neukbewegingen kwam de Surinaamse slet klaar.

ik trok terug en liet haar even genieten ze ging op haar rug liggen en ik stopte mijn lul tussen haar tieten en begon haar enorme bos hout voor de deur te neuken, maar ik zat er ook tegen aan en dwong haar op haar knieen te gaan zitten en me te pijpen en de goddelijke lippen en het aanzicht van haar volle dikke lichaam was de druppel ik trok terug en voelde het zaad door mijn lul heen stromen en spoot jammerend mijn zaad over haar mooie bruine gezicht, het zat overal in haar haar, haar oogleden, wangen, lippen en de teef ja likte mijn lul helemaal schoon.

we lagen nog tegen elkaar aan ze zei heb je genoten. dat krijg ik bij mijn vrouw niet ik keek op de klok. shit ik moet weg zou om half vijf thuis zijn, snel kleedde ik me aan gaf de lekkere Surinaamse del een dikke tongzoen en zei ik zie je nog he, een half uur later kwam ik thuis en mijn vrouw zei, he wat leuk je bent op tijd de kinderen zijn weg kunnen we vanavond misschien een potje neuken!!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen