Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dit is het vervolg op: Mijn Vrouw Is Een Hoertje - (deel 2)

De volgende morgen zagen we geen een van die drie gasten. Toen we goed en wel neerzaten kwam er een zwarte ober op ons af en vroeg ons of we goed geslapen hadden en we koffie wilden. Toen hij even later met de koffie terug was keek hij Ann eens aan en richtte zich dan tot mij en zei dat we de groeten hadden van Pedro en lachte eens. Ann voelde zich niet makkelijk bij het horen daarvan maar de kerel bekeek haar nog eens en ging verder.

Toen even later onze koffie op was kwam hij terug, schonk onze koppen nog eens bij en zei dan tegen mij dat hij om 10 uur een paar uurtjes vrij was en of ze dan ook eens niet naar zijn huisje wilde komen. Ik bekeek hem eens goed. Het was een redelijk grote gast, ik schatte hem een jaar of 25-30 en goed gebouwd. Toen keek ik eens naar Ann en zag aan haar gezicht dat ze niet wou en zei tegen die man dat het goed was. Nu gaf hij mij een hand en zei dat hij Ben heette en gaf me het nummer van het huisje.

Toen hij weer weg was keek Ann me kwaad aan en zei "Wat denk je wel, dat je me hier met Jan en alleman die dat vraagt kunt laten gaan neuken?" Ik antwoordde "Ja, een goede hoer moet luisteren en als ik zeg dat je gaat neuken met die kerel dan ga je neuken, begrepen?" Ze wou antwoorden maar ik was haar voor en zei "Maak mij nu niet wijs dat je het niet graag hebt, ik heb al wel gezien hoe je ervan geniet of niet soms?" Nu boog ze haar hoofd iets naar beneden en zei "Goed dat we morgen weg zijn". Ik zei haar "Let maar op, het kan misschien nog een zware dag worden".

We stonden op en gingen zonder nog een woord tegen elkaar te zeggen terug naar onze kamer. Daar aangekomen trok ze de badkamer in en toen ik vroeg wat ze ging doen antwoordde ze kortaf dat ze zich ging klaarmaken want het was al half tien. Na een kwartiertje kwam ze de badkamer weer uit met een licht strandjurkje aan met daaronder enkel haar bikinibroekje en vroeg of ze zo naar Ben zou gaan. Ik pakte een handdoek en hing die over haar schouders en zei "Nu zijn je tieten ook een beetje bedekt want je ziet alles door je jurkje". Ze gaf me nog een kus en ging weg.

Ik deed nu ook mijn zwembroek aan en ging aan het zwembad liggen. Toen ik er even lag zag ik Pedro lopen. Toen hij mij zag kwam hij naar me toe en gaf me een hand en vroeg of ik iets wilde drinken. Ik bedankte hem en zei dat het nog wat vroeg was. Hij keek eens rond en toen hij ontdekte dat Ann er niet bij was vroeg hij of we Ben deze morgen hadden gezien. Ik knikte van ja en hij zei "Mooi zo" en ging met een grote glimlach op zijn gezicht weer weg.

Na een klein half uurtje daar gelegen te hebben wilde ik toch eens gaan kijken hoe het met Ann was. Ik stond op en trok mijn short en t-shirt aan en liep door het hotel naar buiten, richting waar die huisjes staan. Na even te zoeken had ik het gevonden. Aan de zijkant was een raam en ik ging eens kijken of je er iets kon zien, maar ik had pech want de gordijnen waren gesloten. Maar ik hoorde wel wat gekreun en gelach en dan stemmen. Zo te horen was Ben er niet alleen met mijn vrouw. Juist op het moment dat ik terug van achter het hoekje wilde gaan ging de voordeur open en kwam er een grote kerel naar buiten, hij moest wel 2 meter zijn. Ik bleef even staan zodat hij mij niet kon zien. Toen hij de deur dichttrok riep hij nog iets naar binnen, lachte eens luid en ging weg. Toen hij verdwenen was ging ik ook maar terug naar het hotel.

Aan de ingang aangekomen zag ik die grote man staan praten met Pedro. Toen ze me zagen kwam die man naar me toe en zei in gebrekig Engels dat ik een mooi en heet vrouwtje had en ging met een luide lach weg.

Ik besloot om nog even naar de bar te gaan om iets te drinken en dan terug naar de kamer. Toen ik net in de kamer was kwam Ann ook binnen. Ze had nu nog maar enkel die handdoek rond haar lichaam, sloeg de deur dicht en liet zich op het bed vallen. Toen ik naar haar toe ging zag ik dat haar gezicht en haar onder het sperma zat. Ik vroeg haar hoe het was geweest maar ze antwoordde dat ze even met rust wilde gelaten worden. Ik trok de handdoek van haar lichaam en zag dat ook haar buik, tieten en kut vol gedroogd sperma hingen.

Ik trok haar recht en zei dat ze eerst even een douche moest gaan nemen en me dan maar alles moest vertellen. Na een kwartier kwam ze terug uit de badkamer en zette zich naast mij op het bed. "En?" vroeg ik "Hoe was het nu?" Ze keek mij aan en begon te vertellen. Dat Ben haar al aan het opwachten was toen ze er aankwam en dat hij er geen gras over liet groeien, want op het moment dat ze goed en wel binnen waren had hij haar jurkje en broekje al van haar lijf getrokken. Ze moest dan op het bed gaan liggen en hij trok zijn kleren ook uit. Toen ze hem zo zag schrok ze wel van de grootte van zijn pik. Hij was zeker 20 cm. lang en 5 cm. in doorsnee en dan was hij nog niet stijf. Hij kwam naast haar zitten op het bed en ze moest hem pijpen Onder het zuigen ervan begon hij zo te groeien dat ze hem bijna niet meer in haar mond kreeg. Terwijl ze bezig was was hij haar kut beginnen te vingeren Hij duwde er eerst twee en daarna drie vingers in zodat haar kut goed werd uitgerekt.

Toen hij goed stijf was ging hij van het bed af, spreidde haar benen, ging er tussen liggen en begon zijn eikel in haar kut te duwen. Op een gegeven moment moest hij even wachten omdat zijn geval te groot voor haar was. Toen haar kut er wat aan gewend was zei ze dat hij verder mocht gaan. Nu begon hij neukbewegingen te maken, waarbij hij er bij elke stoot verder inging. Toen hij er helemaal in zat begon hij haar wild te neuken. Haar eerste orgasme was zo hard zei ze, dat ze niet gezien of gehoord had dat er nog twee mannen waren binnengekomen. Het waren twee oudere mannen en ze stonden naakt naast het bed aan hun lul te trekken. Voor ze iets kon zeggen zat er al een mee op het bed en duwde zijn pik in haar mond. Hij pakte haar bij haar haar en begon wild haar mond te neuken, waarbij hij tot achter ik haar keel drong. Lang hield de man het niet vol en kwam schokkend klaar. De hoeveelheid sperma die hij loste kon ze amper verwerken met slikken en er kwam dan ook nog een deel langs haar mondhoeken naar buiten. Nu begon Ben ook wilder te schokken en riep dat hij ging klaarkomen en spoot haar vol waarbij zij ook klaarkwam. Toen ze beiden weer wat bij hun positieven waren trok Ben zijn pik uit haar, waarbij er een grote hoeveelheid sperma mee uit haar kut kwam. Hij smeerde met zijn hand haar kut af en zij moest daarna zijn vingers schoonlikken.

Nu kwam nummer drie ook in actie. Hij pakte haar vast en draaide haar, zodat ze op handen en knie\EBn op het bed kwam te zitten. Hij ging achter haar en ramde in een keer zijn lul in haar kut en neukte haar hard. De man die zojuist haar mond had vol gespoten ging nu voor haar op het bed en stak zijn half stijve terug in haar mond. Toen die weer goed stijf was zei hij iets in het Spaans tegen de man die haar aan het neuken was en ze wisselden van plaats en zo neukten ze haar om beurten. Toen ze allebei waren klaargekomen in haar kut deden ze hun kleren weer aan en gingen dan een voor een weg.

Ondertussen had Ben ook weer een stijve en nam de plaats in van zijn twee vrienden. Maar wat had die jongen een uithoudingsvermogen zei Ann, hij bleef haar maar neuken. Ze was zeker alweer twee keer klaargekomen toen hij zich terug trok en zijn tweede lading in haar gezicht en mond spoot. Toen hij weer wat bij zinnen was moest ze zijn pik en ballen schoonlikken en mocht ze gaan.

Na het horen van haar verhaal zat ik ook met een stijve in mijn broek, trok die naar beneden en liet ik haar mij ook klaar pijpen, waarbij ze nog een vrachtje sperma kreeg te verwerken.

Die namiddag zijn we nog de stad ingegaan om nog wat te kopen en wat terrasjes te doen tot we om een uur of zes terug in het hotel waren. Daar aangekomen gingen we vlug nog iets drinken in de bar voor we ons gingen klaarmaken voor de avond. We namen plaats aan de toog en tot onze grote verbazing stonden Pedro en Sam erachter. Sam bediende ons en zei dat het vanavond niet kon doorgaan met hen, omdat ze zeker tot een uur moesten werken, maar dat ze wel altijd in de bar stonden. Ik keek Ann aan en zei "Allee je weet wat je te wachten staat, het wordt straks weer wat in het kuiskot". Ze keek mij eens boos aan en zei dat we maar naar boven moesten gaan om ons klaar te maken.

Toen we na een uurtje in het restaurant aankwamen zat het er al goed vol. Er was in de namiddag een hele groep nieuwe gasten aangekomen. Opeens zagen we Dimi staan en hij gaf een teken dat hij nog een tafeltje had voor ons en begeleidde er ons naartoe. Toen we zaten vroeg hij ons wat we wilden drinken en ging weg. Een paar minuten later stond hij er weer met de drankjes zette die neer. Hij keek Ann aan met een smile op zijn gezicht en zei dat hij straks ook in de bar zou staan.

Wordt vervolgd......

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen