Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Ik Angela, ben 47 jaar oud, 174cm en 65 kg, half lang blond haar en mooie grote blauwe kijkers. Ik heb een goed figuur en mag dus ook niet klagen over de aandacht van het mannelijk geslacht en soms zelfs van het vrouwelijk geslacht. Harry is mijn man en we zijn nu 22 jaar getrouwd, we hebben elkaar leren kennen toen we samen een vakantie baantje hadden in een ziekenhuis bij ons in de buurt. Samen werkten we in de afwas keuken.

 

We waren toe 17 en 18 jaar. Harry is één jaar ouder dan ik. We hebben geen kinderen, die keus hebben we bewust gemaakt en proberen dan ook van elke seconde te genieten van elkaar.


Een aantal jaar geleden, ik was net 41 geworden, begon de zwaarte kracht bij mij toe te slaan en gingen mijn borsten langzaam maar zeker een beetje hangen. Ik was hier totaal niet van gecharmeerd, ik had altijd 2 prachtige borsten gehad, die parmantig vooruit-staken. Een mooi maat was het ook 85D, het was een paar handen vol en ik vond het ook heerlijk om zet mooi in een push up BH te verpakken, zodat ze dus ook mooi vooruit stonden. Zeker met mijn kleding kwam dat altijd mooi uit, ik draag meestal toch wel redelijk strakke truitjes, shirt of mooie getailleerde blouses. Daar onder meestal een rok, of broek. Maar wel altijd strak, zodat men goed kan zien hoe mijn figuur is.

 

Ondanks dat is 47 jaar ben heb ik nog een goed en strak figuur. Mijn schoenen en laarzen die ik draag zijn bijna altijd voorzien van een hak, de hoogte varieert van 5 tot 11 cm. Ik heb maar een paar schoenen zonder hak en dat zijn dan ook sport schoenen. Make-up is bij mij standaard, ik ga nooit zonder lippenstift of oogschaduw, als we uitgaan doe ik er een schepje boven op, ik hou van de aandacht en zie gaar dat mannen na me kijken met een blik van wellust. Maar goed mijn borsten begonnen dus iets te hangen en ik begon hierover te tegen Harry te klagen, ik zei zoals vrouwen dat kunnen zeggen, dat ik er niet meer uitzag en niet meer met goed fatsoen een bikini kom aan doen, het zag er niet uit (was wel een beetje overdreven, maar toch).

 

 

Het antwoord van Harry was heel simpel, je bent en blijft voor mij de mooiste en je hoeft met je borsten toch geen geld te verdienen, dus wat maak je je druk, je overdrijft" en gelijk begon Harry mijn borsten te strelen en verdween er ook even hand onder mijn rok. Zoals zo vaak droeg ik ook die dag kousen i.p.v. panty's en ik voelde 2 vingers van Harry langs mij slipje schieten en in mijn kale poesje verdwijnen. Binnen de kortste keren was ik bloedgeil en dacht ik niet meer aan mijn borsten. Toen Harry stopte met me te vingeren kwam het weer boven en zei ik "Ik hoef er dan geen geld mee te verdienen, maar kan wel extra geld verdienen met een paar stevige tieten, de mannen zijn daar gek op, dat weet jij ook wel, Harry".
Harry keek me verbaasd aan en vroeg hoe ik dat bedoelde. "Nou" zei ik, "met een paar stevige tieten kan ik nog eens een keer als amateurhoertje aan de slag en dan heb ik binnen de kortste keren het geld voor een 'boob-lift' terug verdiend".

 

Harry kreeg een glimlach om zijn mond en zei dat ik dat toch niet durfde. "Oh nee" zei ik, "zullen we een wedje slaan?" Harry ging hier lachend mee akkoord en zei "ik wil jou wel eens als een hoertje achter het raam zien zitten, of ergens op een tippelzone, want als je het doet moet je het wel goed doen, niet ergens in een dure club of zo"


Ik ging hiermee akkoord, als was het al alleen maar om mijn lichaam weer op te kalefateren. De dagen daarna ben ik uitgebreid op zoek gegaan naar een goed plastische chirurg. Na de nodige telefoontjes kwam ik bij Dr. De Vries terecht in Amsterdam.
Na 3 bezoeken en wat testen werd me langzaam duidelijk dat niet alleen mijn "boobs" gelift konden worden, maar ook mijn kontje en in mijn gezicht konden ook wat kleine zaken worden aangepakt. Al met al kwam dat op een bedrag van € 7500 uit.

 

Toen ik dit tegen Harry vertelde keek hij me verbaasd aan en zei "Je meent het ook nog he?, ik dacht dat het een grapje van je was, maar als je zo serieus bent dan zetten we de weddenschap gewoon door en verdien je dus ook al het geld terug, plus iets extra's voor alle tijd die we er in moeten steken.
Akkoord?
Ik vroeg aan Harry wat dat extra dan wel niet was. Harry zei dat hij dat nog moest uitrekenen en dat dat ook te maken had met de herstel tijd van mij. Ik had me dus wel in een bijzondere positie gemanoeuvreerd, nu ben ik niet vies van sex, maar om dit een langere tijd met vreemde te doen voor geld en van te voren ook niet te weten hoelang dit zou duren, was toch wel nieuw voor me, maar ook wel een erg span-nende gedachte.

Dr. De Vries had echter zo overtuigende tekeningen laten zien hoe het zou worden, dat ik niet meer terug wilde. Een kleine 4 maanden na mijn 41ste verjaardag ging ik onder het mes, er werd gelift, afgezogen en ingespoten. Het resultaat was een totaal opgezwollen en beurse Angela.
Ik kreeg de nodige pijnstillers en steun BH's, steun panty en mocht na 2 dagen naar huis. Dr. De Vries gaf aan dat ik 2 weken heel rustig aan moest doen en de eerste 6 weken niet tillen, dit i.v.m. de hechtingen.
Ook mijn billen hadden rust nodig dus ik mocht niet te wild doen.

 

Al met al heb ik bijna 2 maande heel rustig aan gedaan en Harry heeft al die tijd voor me gezorgd, hij was een engel en heeft me geen strobreed in de weg gelegd. Na die 2 maanden ben ik weer langzaam op gang gekomen en kwam ook de rekening van Dr. de Vries binnen. Dit was niet de € 7500,- maar bijna € 9000,- om precies te zijn was het € 8925,- navraag leerde dat de € 7500,- exclusief BTW was.

Harry maakte het bedrag over en deed er € 500,- extra bij voor Dr. de Vries, het resultaat vond hij prachtig en het geld kwam toch wel goed, zei Harry.


Op een avond 3 maanden na de operatie zaten Harry en ik op een zaterdagavond, samen op de bank met een wijntje en waren tv aan het kijken. Harry zette de TV uit en de stereo ging aan met lekkere zwoele muziek. Harry keek me aan en zei "weet je onze weddenschap nog" ik bloosde en zei "Harry, meen je het echt" "ja"zei Harry, "jij hebt je wil doorgezet, ik doe het ook, ik heb berekent wat het bedrag is wat terug moeten komen, dat zijn de € 8925, - en de € 500,- aan Dr. de Vries.
Plus een vergoeding voor de uren die ik voor je heb gezorgd en heb klaar gestaan. Dat is 3 maanden maal 30 dagen en 24 uur per dag. Arbeidsloon is € 55,- per uur.


Dus in totaal moet er € 117425,verdiend worden door jou Angela.

 

Ik keek Harry met grote ogen aan "Meen je dat nu, is dat niet een beetje veel?" Harry lachte en zei "Nee schatje, dit is het begin, de kosten die je maakt om dit terug te verdienen, komen er nog bij. Wat denk je van condooms, de huur van een raam, gepaste kleding, vervoer, bescherming etc. etc. Ik denk dat je het eerste jaar zeker een omzet van € 200.000, - moet halen om er uit te komen.

Ik heb zitten denken zei Harry, en dacht dat een 5 daagse werkweek wel reëel zou zijn. Als ik daar een target van € 750,- per dag aan hang, dan verdien je per week 5 3750,-.


Als ik dan van de € 200.000,- uit ga, kom ik uit op 53 weken, dat is één week meer dan een heel jaar. Dan heb je het eerste jaar geen vakantie, maar dat hoeft ook niet want je hebt net 3 maanden rustig aan gedaan. Na het eerste jaar is het waarschijnlijk nog niet afgelopen, de belasting over de € 200.000,- betaal je ook, de operatie was immers ook inclusief belasting.


We zitten nu op eind oktober, het lijkt me verstandig om het nieuwe jaar te starten, wat vind je daar van?

 

Ik knikte bedeesd, al werd ik al wel geil bij de gedachte om de komende tijd als een echte hoer door het leven te gaan. Harry wist dat en zei "lijkt het je niet verstandig om de komende weken als vast een beetje te oefenen, kun je een beetje wennen aan hoe je werkdagen er vanaf 1 januari uit zullen gaan zien.

 

Ik keek Harry en en dacht bij mezelf, lijkt me niet verkeerd, kan ik gelijk zien hoe ik in de markt lig, maar aan Harry vroeg ik, "hoe moet ik dat dan oefenen, met jou?" "nee" zei Harry, "ik heb al wat afspraken gemaakt en zaken voorbereidt, ga je maar eens lekker douche en kom dan maar naar de slaapkamer, ik heb daar dan je kleding liggen voor vanavond.


Nadat je omgekleed bent kunnen we weg" Weg" zei ik, "waar gaan we naar toe" "Dat merk je wel schatje van me. Nu snel douche en omkleden."

In de douche scheerde ik me netjes glad zowel mijn oksels als mijn poesje. En smeerde een lekkere ruikende body lotion over mijn lichaam. Naakt kwam ik de slaapkamer in, daar zat Harry in de leunstoel aan het voeteneind van het bed.
Op het bed lagen een aantal kledingstukken en naast het bed stonden mijn schoenen. Er lag een kort leren rokje wat een stukje over mijn billen viel. Een mooi satijnen corset met jarretelle, zwart naadkousen en een zwarte doorkijkblouse. Geen slip en geen BH. "Ga je gang" zei Harry, "met het corset help ik je wel."


Ik trok het corset aan, dat voelde heerlijk, mijn borsten werden mooi omhoog geduwd maar mijn tepels bleven in het corset. Harry trok de rijgveters strak aan en mijn taille werd heerlijk ingesnoerd. Het zag er prachtig uit en ik voelde me zeer sexy en vrouwelijk. De kousen deed ik voorzichtig aan en maakte ze vast aan de jarretelle van het corset.


Aan elke kous had ik 4 jarretelle. De schoenen waren mijn zwarte lak pumps met een stiletto hak van 11 cm. Vervolgens deed ik het leren rokje aan. Het paste precies en als ik stond kwamen de kousenbanden er net niet onderuit. De zwarte doorzichtige blouse, maakte het geheel af.

Ik bekeek mezelf in de spiegel en vond dat wat ik zag voor een 41 jarige een zeer sexy en geil exemplaar was. Ik keek Harry aan en zei "Ik maak me nog even op en dan ben ik klaar voor je." Ik liep naar de badkamer en maakte me zwaar op, donker oogschaduw boven mijn ogen een zwart lijntje en mascara.


Vervolgens nog een fel rode lippenstift. Spoot wat heerlijke parfum in mijn nek en een beetje tussen mijn borsten en liep terug naar de slaapkamer.

"Hier ben ik dan, je hoertje wat wil oefenen op haar Harry" ik knielde voor Harry neer en deed zijn broek open om zijn stijve pik eruit te halen, ik likte sexy langs mijn lippen, terwijl ik Harry aankeek. En zakte vervolgens met mijn mond volledig over zijn pik heen en begon hem langzaam af te zuigen, terwijl ik Harry steeds bleef aankijken.

 

Opeens pakte Harry mijn hoofd en trok dat omhoog, "Nee schatje we gaan niet hier oefenen, ik zei toch dat ik wat zaken al had voorbereidt. Kom maar mee we gaan ergens anders naar toe."


Verschrikt keek ik Harry aan. Hij pakte mijn hand en nam me mee naar de garage waar hij de deur van de auto voor me openhield. "Schat, waar gaan we naar toe, zeg me a.u.b. dat we nu niet naar de wallen rijden of zo"
Harry keek me lachend aan en vroeg "Ben je een beetje geil vanavond, of kan het nog beter worden?" Ik zei tegen Harry dat ik me super vrouwelijk en sexy voelde maar nog niet echt geil, toen ik hem pijpte voelde ik me wel erg geil.

 

"Nou" zei Harry, "daar komt vanavond nog wel veranderingen ik, geloof mij maar." Harry starte de auto en we waren op weg, het was nog vroeg in de avond, dus er kom nog van alles gebeuren.
Na een klein uurtje rijden, stopte we bij een groot huis, aan de rand van een grote stad in Brabant. Harry keek me aan en zei "hier kun je vanavond oefenen hoe het is om straks als hoer te moeten gaan werken.
Je zult hier vanavond niet veel verdienen, maar wel veel over je heen krijgen. Ik ga zelf ook genieten, er zijn hier meer dames dus maak je over mij geen zorgen.


Je leven neemt nu een andere wending en je zult nu dus moeten gaan werken voor geld, dat heb je nooit gedaan, dat is ook niet erg want dat deed ik altijd.

 

Nu hebben we de weddenschap en die ga ik nu incasseren.

Ik vind het wel een heel geil en opwindend idee. Mijn lieve vrouwtje wordt een echte hoer. Ik krijg er nu al weer een stijve van." Harry keek mij aan en gaf me een kus in me nek.


Ik was hartstikke opgewonden en voelde me als een onweerstaanbare vamp, zoals ik daar zat. Ik wist niet wat de avond zou brengen, maar het idee dat ik nu ging oefenen voor mijn nieuwe "baan" was wel een erg spannende gedachte, helemaal nu ik ook wist dat Harry hier opgewonden van werd.

 

Intussen was Harry uitgestapt en om de auto heen gelopen om mijn deur open te doen, ik stapte uit en pakje zijn hand, zijn andere hand verdween onder mijn rokje en sopte mijn natte poesje in naar binnen. "ik voel dat je een geil ding bent, ik maak een hoertje van je, en je zult een prachtige tijd tegemoet gaan, veel seks en hard werken."


Harry keek me aan en vroeg of in nog steeds doorwilde gaan, dit zou de laatste keer zijn dat hij het vroeg.

Als we naar binnen gingen, zou ik vanavond zeker 10 kerels over me heen krijgen en dan was er geen weg meer terug, dan zou ik zijn hoer zijn, die voor geld ging werken.


Ik kreeg bijna een orgasme van het idee alleen al, en knikte naar Harry met een gemeende lacht dat we naar binnen moesten gaan.

Eenmaal binnen gekomen werden we opgevangen door een gastvrouw, gekleed ik een super sexy lak rokje, strak topje en laarzen met hoge hakken.
Ze keek mij aan en zei"met jou gaat dat vanavond wel goed komen. Leuk dat je gekomen bent Harry"


Ik keek Harry aan, ze kende hem hier al, hoe kon dat nou?

 

Harry keek me aan en zei"ik had je toch verteld dat ik een aantal zaken had voorbereid, daarom ben ik hier ook bekent" We liepen door en kwamen in een ruimte met een bar, waar een groot aantal gasten aanwezig waren, ik werd door de meeste van top tot teen bekeken en het voelde als een soort keuring, de meeste knikte zeer tevreden en lachte me vriendelijk toe. Harry liep naar de bar en kwam terug met 2 glazen champagne, waarvan hij er één aan mij gaf.

 

Hij keek me aan en terwijl hij zijn glas omhoog hield voor een toost met mij, zei hij tegen mij, ik wil proosten op ons nieuwe leven, jij als mijn fulltime hoertje en op een heerlijke spannende tijd, met veel goede en heerlijke seks" hij keek me aan en wachten op mijn reactie.
Ik proostte met Harry en zei "Harry, lieve schat, ik zal je zeker niet teleurstellen en er voor zorgen dat we beide hiervan gaan genieten, ik kan niet wachten."

 

Harry pakte me bij de hand en nam me mee verder de club in, ik was er inmiddels achter gekomen dat we in een grote parenclub waren. Harry liep naar een ruimte met allemaal kamertjes, die eruit zagen als peeskamertjes zoals je die wel eens op tv ziet.
Op één van die kamertjes stond "gereserveerd" Harry deed de deur open en haalde het boordje weg. En zei tegen mij "hier zul je vanavond gaan zitten en voor het eerste de hoer gaan spelen. De gasten hier hebben allemaal nepgeld gekregen bij de ingang, waarmee ze de hoertjes die hier zitten kunnen betalen.

 

De prijzen zijn € 50,- voor pijpen of neuken. € 75,- voor beide en voor 5 100,- mag je iets langer er over doen.

 

De bedoeling is dat je vanavond en vannacht minimaal € 800,- verdiend. Dan ik het een geslaagde avond voor jou als hoer.
Ik loop hier rond en kom af en toe ook buurten en je geld ophalen. Alles ligt hier verder, condooms, handdoeken en zeep. En natuurlijke en lekker bedje. Je hebt de goede kleding aan dus je kunt gelijk gaan zitten en gaan werken. Ik ga weg en laat het gordijn dicht, over 10 minuten kom ik terug en dan verwacht ik dat je voor je raam zit of dat de gordijnen dicht zijn en je een klant hebt."

 

Ik kreeg een warm gevoel van binnen en had er enorm veel zin om gelijk voor het raam te gaan zitten. Ik wou graag laten zien dat ik woord kon houden en de weddenschap kon uitvoeren.


Harry ging weg, deed het rode licht aan rond het raam en hield de gordijnen gesloten. Ik keek nog even rond zodat ik dadelijk alle spullen kon vinden en liep naar het gordijn. Ik trok het open en voordat ik op de kruk kon gaan zitten stond er al een man voor mijn raam die vroeg hoeveel. Ik had de bedragen van Harry nog in mijn hoofd en deed de deur een stukje open en zei de prijzen. "Prima" zei de man, "dan wil ik graag voor € 75,- eens lekker door jou verwend worden."

 

Ik deed de deur open en hij stapte naar binnen, gaf me de € 75,- en stelde zich voor als Henk.
Hij pakte me bij mijn middel en keek me diep in de ogen en zei, ''Jezus wat ben jij een lekkere hoer, zo heb ik ze hier lange tijd niet gezien, de meeste van de wijven die hier zitten zijn van die zielige huisvrouwtjes die verder niet veel durven.
Als je net zo goed werk levert als dat je eruit ziet, dan ben je een topwijf." Ik schrok wel van zijn directheid, maar kon er wel om lachen, "kom zei ik, even lekker wassen en dan zal ik je eens lekker verwennen.

 

Ik liet hem zich uitkleden en zag een mooie stijve paal uit zijn broek komen, binnen een poep en scheet stond hij naakt voor me, ik deed mijn rokje uit, maar hield mijn corset aan, ik deed alleen mijn borsten over de rand van het corset. Ik voelde me sexy en geil en had ontzettend veel zin in sex, ook al was het niet met mijn eigen man.


Een stille droom werd werkelijkheid.

Ik had hier nooit met Harry over gesproken, maar nu gebeurde het dus wel, met medeweten van Harry, of eigenlijk Harry stuurde dit helemaal. Ik werd dus echt zijn hoer.


Intussen stond Henk met zijn stijve leuter bij het wasbakje en waste ik hem snel en zorgvuldig. Droogde alles netjes af en nam hem mee naar het bed, zette Henk op het bed neer en ging op mijn knieën voor hem zitten om hem nog wat meer in de stemming te brengen, begon ik Henk te pijpen.
Henk pakte mijn hoofd en hield me vast, zodat ik niks anders kon doen dan hem te blijven pijpen, de condoom had ik nog in de hand en geen tijd gehad om die bij Henk om te doen.

 

Henk hield me vast en zijn paal verdween steeds diep in mijn mond en keel. Langzaam voelde ik dat Henk ging klaarkomen. Binnen 5 minuten spoot zijn sperma in mijn keel en mond, met moeite kon ik alles binnenhouden en doorslikken.
Ik likte zijn paal nog lekker schoon en deed vervolgens de condoom erover heen. Ik legde Henk op zijn rug op bed en zei tegen hem "jij bent nu wel klaar, maar ik moet nog beginnen"en liet mijn intussen lekker natte poesje over zijn half harde pik glijden.

 

Het gevoel van een half harde pik die in je poesje weer hard wordt maakt me helemaal gek. Langzaam ging in op en neer en voelde zijn pik inderdaad weer langzaam dikker en harder worden.
Henk werd zelf ook weer wat actiever en greep mijn borsten beet en draaide aan mijn tepels, hier werd ik altijd enorm geil van. Langzaam voelde ik een orgasme komen, ik wipte door en werd geiler en geiler.
Henk was weer helemaal up en running en trok mijn gezicht naar zicht toe, hij gaf me een dikke vette tongzoen, en draaide zich onder me vandaan, ik werd op mijn rug gedraaid en zijn paal schoof weer mijn natte kut in. Henk begon nu het tempo op te voeren en ik werd wild van geiligheid, het orgasme kwam en kwam.

 

Ik voelde de golven komen en kreeg een mega orgasme. Henk kwam ook weer klaar en spoot zijn zaad nu in de condoom, hij liet zich van me afrollen en bleef hijgend naast me liggen. "Jij bent echt een heerlijk wijf, Harry mag zijn handen dicht knijpen met zo'n hoer." Ik keek Henk lachend aan en zei "Ik zie dat als een compliment en een bevestiging dat ik mijn werk goed heb gedaan" tergelijktijd stond ik op van het bed en pakje een washandje wat ik met warm water afspoelde en begon de lul van Henk te wassen, nadat ik de condoom had verwijderd.

 

Langzaam kwam zijn lul weer in oorlogssterkte en ik kreeg weer zin om hem in mijn mond te nemen. Ik vroeg aan Henkof hij voor € 25,- nog een toegift wilde hebben.
Ik voelde me nu echt een hoer worden. Ik probeerde het laatste nog uit hem te persen. Henk zei dat hij voor € 25,- nog wel een blowjob wilde hebben en zo ging ik weer met Henk aan de slag.

 

Dit maal hield Henk niet mijn hoofd vast, maar liet hij me volledig zelf mijn gang gaan. Het duurde nu iets langer, na een kleine 10 minuten voelde ik het zaad weer naar boven komen.
Weer zoog en likte ik alles op. En maakt zijn pik weer mooi schoon. ''Je bent naast een voortreffelijke hoer ook nog een lekkere zaad slet, daar zullen veel mannen vanavond veel plezier aan beleven." Henk deed zijn kleren weer aan en ik deed mijn rokje weer aan, en mijn borsten weer in mijn corset.

 

Ik voelde me nog steeds een super sexy vrouw en was nog steeds lekker geil. Hoe zou dat de-rest van de avond gaan en wat deed Harry deze avond?

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen