Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Afgelopen jaar ging onze warmetwisselaar van de stadsverwarming stuk. Dat was een ramp, we konden met moeite ons hoofd boven water houden. Het huurhuis waar we in woonden was redelijk groot en daardoor ook prijzig. De huur was eigenlijk net iets te hoog. Zodoende stonden we vaak rood bij de bank. Ik was door de crisis zonder werk gekomen, en moest veel zwartwerken om te proberen toch nog iets aan geld over te houden. Maar als er iets in huis kapot ging was dat een ramp. Er was geen geld voor om het te vernieuwen.

Ik ging die morgen naar mijn werk en Missy zou de loodgieter bellen. Hopelijk kon hij het oude ding nog oplappen. Toen ik die avond thuiskwam was ik benieuwd of ze iets had kunnen regelen. Ze stond achter het fornuis het eten te bereiden. Ze droeg een kort spijkerrokje en een wikkeltopje. En zag er heerlijk uit. “En?” vroeg ik. “De oude ketel kon niet meer gemaakt worden. Ik heb kunnen regelen dat we een andere kregen. Weliswaar geen nieuwe maar wel eentje die nog jaren mee kan gaan.

Ik ben verbaasd “maar schat hoe heb je dat kunnen regelen. Ik bedoel dit kunnen we toch nooit betalen. Het is geweldig maar hoe ???” Ze barst in tranen uit als ze zegt “Ik heb moeten betalen met mijn lichaam”

Het was of ik een klap in mijn gezicht kreeg. Ik was werkelijk diep geschokt. Maar ik zag ook dat mijn vrouw er behoorlijk overstuur van was. “Schatje rustig nu maar. Het is oké” Ik sla mij armen om haar heen en geef haar een liefdevolle knuffel. “Arme schat, huil maar even uit” En ik wachtte tot ze een beetje was uitgehuild.

Terwijl ik zo met haar in mijn armen stond gebeurde er iets vreemds met me. In gedachte zag ik mijn vrouw met de loodgieter aan de gang. En ik voelde me opgewonden worden, sterker nog ik kreeg een flinke paal in mijn broek. Mijn vrouw kijkt me met rode betraande ogen aan. Haar ogen staan verbaasd, zij voelt mijn erectie waarschijnlijk terwijl ze zo tegen me aan staat.

“Wat krijgen we nou” zegt ze. “Ik had gedacht dat je boos op me zou zijn en dat je van me wilde gaan scheiden. Ik had zeker niet gedacht dat je er geil van werd”

“Ik kan het niet helpen” stamelde ik. “De gedachte dat jij hier vandaag met een loodgieter seks hebt gehad is…is… Kom laten we naar de slaapkamer gaan. Ik wil je nu!”

“Nee niet boven. Ik wil je hier hebben. Ik wil dat je me van achteren neemt terwijl ik voorover gebogen sta over de keukentafel” Ik kom achter haar staan en pak haar bij de nek vast. Zo duw ik haar voorover tot op de tafel. Ik trek met mijn andere hand haar rokje omhoog. Ik kijk naar beneden en zie haar mooie strakke billen. Als ik haar benen wat uit elkaar spreidt zie ik sperma tussen haar schaamlippen zitten. Er zit opgedroogd sperma op haar liezen. Jezus het is met recht een spermakut te noemen.

“Hoe lang is het geleden dat je door die loodgieter genomen bent slettebak?”

“Net voordat jij thuis kwam en vanmorgen voordat hij met zijn werkzaamheden begon”

Dit was teveel voor me. Ik maak mijn broek los en laat hem op mijn enkels zakken. Als ik ook mijn onderbroek naar beneden getrokken heb. Ram ik mijn keiharde pik diep in haar kutje

“Luister schat” zegt ze aarzelend. “Er is nog meer te vertellen” “Wat is er nog meer gebeurt hoer” terwijl ik haar begint te neuken. Wat kan er in hemelsnaam nog meer gebeurt zijn denk ik. Moet je nu eens kijken ik ben geil geworden van het feit dat ze de loodgieter heeft geneukt en nu blijkt er nog meer aan de hand te zijn geweest.

“Nou…” aarzelt ze. “Nou het was niet alleen die ene loodgieter…er waren…” Dit was teveel voor me. Mijn vrouw bleek niet door 1 maar door 2 man genomen te zijn. Ik kom klaar en spuit mijn zaad bij het zaad van de vreemde mannen in haar kutje.

Langzaam kom ik tot mijn zinnen en ik trek me terug uit haar. Onbegrijpelijk, in plaats van dat ik boos op haar word, word ik geil en neem haar in de keuken.

“Ik ben zo blij dat je niet boos bent geworden. Ik weet ook niet wat me bezielde. Het was allemaal zo bizar. Het was ook helemaal mijn type niet. Ongeschoren en vieze werkkleren. Maar tegelijkertijd was het ook allemaal zo opwindend”

“Hoe zit het nu met die andere man” vroeg ik

“Mannen” antwoord ze “Mannen…”

“Hoe veel?” schreeuw ik bijna “Hoeveel? Nee! Nee ik wil het nu nog niet weten. Ik ga eerst douchen, dan gaan we eten. Laat het me eerst verder verwerken en vertel het me vanavond maar als we naar bed gaan” Er is een ding wat ik je kan beloven. Vanavond in bed ga ik je neuken. We blijven op en bedrijven de liefde gedurende de hele nacht”

En dat deden we. Nadat ze mij haar verhaal vertelde. Hebben we uren seks gehad. Tot we bezweet en uitgeput in slaap vielen.

MISSY’S VERHAAL

..................

Zoals je weet kwam de loodgieter vanmorgen langs. Zodra hij de warmtewisselaar zag wist hij het eigenlijk al direkt. “Sorry mevrouw. Hier begin ik niet eens meer aan. Dit ding is zo oud. Ten eerste zijn hier geen onderdelen meer voor. Ten tweede als ik het wel zou kunnen maken dan weet ik zeker dat er binnen een maand weer iets anders kapot gaat. Dit ding is gewoon op”

“Het probleem is dat we eigenlijk geen geld hebben voor een nieuwe. Het zou eigenlijk al een probleem zijn om de reparatie te betalen. Laat staan dat we een nieuwe kunnen betalen”

“Werkt je man niet” vroeg hij.

“Ooh jawel hoor loog Missy. Maar onze maandelijkse lasten zijn zo hoog dat er geen geld over blijft aan het eind van de maand. Vaak komen we nog tekort”

Hij kwam naar me toe en legde zijn hand op mijn schouder. “Hmmm” zei hij terwijl hij met zijn andere hand over zijn kin wreef. “Hmmm ik heb wel nog een goede 2e handse warmtewisselaar in de bus staan. Eentje die nog jaren mee gaat. Je mag hem eventueel wel gratis hebben”

“Ooh dat zou heel aardig zijn van u” zei ik. Terwijl ik hem een glimlach van oor tot oor gaf. “Maar ik kan dat toch niet zomaar aannemen?”

Zijn hand gleed van mijn schouder over mijn rug tot mijn heup. Daar bleef die hand zitten toen hij zei “Ik kan het ook nog eens gratis installeren voor je” Na deze zin gleed zijn hand naar mijn billen. “Wat denk je ervan?”

Ik stond daar stil als een standbeeld. Ik was geschokt en wist niet hoe te reageren. De man vatte dit op als een goedkeuring van mij. Hij legde zijn andere hand op mijn linkerborst en kneep er zachtjes in. Er gingen duizend en een gedachten door mij heen. We kunnen niet zonder een nieuwe warmtewisselaar, we hebben gewoon warm water nodig en verwarming. Maar de manier hoe dit nu allemaal ging was niet de manier zoals ik wilde.

Maar wat voor alternatieven had ik.

Terwijl mijn gedachten bleven malen duwde de man mij voorover over de keukentafel. Hij rukte mijn rokje omhoog en spreidde mijn benen. Mijn string trok hij gewoonweg kapot. Hij likte zijn middelvinger en liet hem van achteren in mijn kutje glijden. De man vingerde mij goddelijk. Ik kon niet meer nadenken over wat ik moest doen. Natuurlijk had ik nee moeten zeggen en het niet moeten toelaten. Maar het was nu te laat en het spijt me dat ik het moet zeggen.

Ik kwam klaar terwijl hij me vingerde. Dan voelde ik zijn eikel tegen mijn schaamlippen aankomen. Heel langzaam liet hij zin pik in me glijden. Hij neukte me zalig en het duurde niet lang voor ik weer klaar kwam. Ondertussen voerde hij zijn tempo op en neukte me harder en harder. Tot hij in me klaar kwam. Daar lag ik dan voorover op de keukentafel. Zojuist bruut genomen door een loodgieter. En ik had ervan genoten

Ik lag nog even na te genieten terwijl ik zijn pik voelde verslappen tot hij uit me gleed.

Maar toen opeens was zijn pik weer hard geworden en werd hij weer in mijn kutje geduwd. Tot hij helemaal in me zat. Maar deze keer voelde ik iets kouds tegen mijn billen aankomen. Iets klopte er niet en ik wilde omkijken. Maar een hand greep me bij mijn nek en duwde me weer op tafel. Maar ik had genoeg gezien. Dit was een andere man. En het kouds was de gesp van zijn riem. Hij had zijn broek niet laten zakken alleen zijn gulp open gemaakt. De loodgieter zei “Het is oké, wees maar stil je zult ervan genieten”

Ik werd geneukt door zijn collega. En toen deze man in mij aan het stoten was realiseerde ik me dat de loodgieter gelijk had. Ik genoot ervan. Aan de ene kant haatte ik de mannen en mezelf voor dit allemaal. Aan de andere kant genoot ik met volle teugen. En ik kwam voor de 3e keer klaar, terwijl ook deze man zijn zaad in me spoot.

Toen hij zich uit me trok voelde ik weer een andere pik in me glijden. Deze was duidelijk dikker en ik voelde dat zijn heupen kouder waren als die van de vorige man. Niet te geloven ik word hier door drie man achter elkaar genomen. Dan voel ik een hand tussen mijn benen komen. Een van de mannen besluit mijn klitje te strelen terwijl ik genomen wordt. Na een paar minuten voel ik een orgasme aankomen van ongekende grootte. Het komt vanuit mijn tenen en golft door mijn lichaam heen.

Ik kreun van genot en het wordt zelfs even zwart voor mijn ogen. Uitgeput blijf ik op de keukentafel liggen. Als ik mijn ogen open omdat het zo stil blijft zie ik dat de mannen de deur uitlopen. Zaad lekt uit mijn kutje langs mijn bovenbenen naar beneden. Ik loop naar boven en neem een koude douche. Daarna ga ik in de achtertuin zitten en blijf verdwaasd voor me uit staren. De beelden van mijn gangbang blijf ik voor me zien. Elke keer weer zie ik de beelden voor me. Zo blijf ik een paar uur zitten in het zonnetje. De loodgieter is druk bezig met zijn werk en doet net of er niets is gebeurt. Ik besluit uiteindelijk maar wat boodschappen te gaan doen.

Als hij klaar is met zijn werk roept hij me de keuken in. Oké lekker ding. Het is klaar, hij hangt en doet het.

Nerveus loop ik de keuken in. “Kijk” zegt hij. Hij draait de warm water kraan open en binnen enkele tellen zie ik een warme dampende hete waterstraal. Hij slaat zijn arm om mijn middel. “Nu jij hebt gekregen wat je wilde. Wil ik nog iets van jou”

Weer moet ik voorover gebogen over de keukentafel.

Net als vanmorgen.

Hij trekt mijn rokje omhoog en spreidt mijn benen.

De gedachte alleen al dat het weer ging gebeuren had mijn poesje al vochtig gemaakt. Ik had na het douchen geen string meer aangedaan. De man heeft vrij spel nu. Hij laat zijn pik in me glijden. Hij neemt me weer heerlijk net als vanochtend. Ik kom zalig klaar en hij spuit zijn zaad weer in me met een diepe grom. Ik hoopte dat zijn collega’s ook weer kwamen. En net toen ik dat dacht ging de keukendeur open. En ja daar kwamen zijn twee vrienden weer binnen.

Maar mijn hemel er kwamen er nog twee achteraan.

Ik raakte een beetje in paniek. “Nee jongens dit wordt me teveel” Ruw word ik weer voorover gebogen over de tafel en daar stevig vastgehouden. “Nee nee alsjeblief dit wil ik niet” probeer ik nog. Verdomme dit wordt een groepsverkrachting dacht ik. De zenuwen gieren door mijn keel.

Pik naar pik wordt in mijn kutje geduwd. Mijn kutje droop van het zaad. En eerlijk ik wilde het niet. Maar ik werd weer zo opgewonden van dit alles. Ik wilde deze groepsverkrachting. Sterker nog ik was in mijn hele leven nog niet zo geil geweest als nu. Ook mijn mond werd nu gebruikt. Vanachter werd ik in mijn kutje genomen en van voren pijpte ik een andere pik. Ik werd heerlijk gebruikt. Ik vind het verschrikkelijk om sperma in mijn mond te krijgen. Ik moet er niet aan denken om het door te slikken. Maar het maakte me nu allemaal niet uit. Niet alleen mijn kutje werd volgespoten maar ook mijn mondje.

HEERLIJK

Een kwartier nadat ze weg gingen kwam jij thuis.

Zo nu weet je precies wat er gebeurt is.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen