Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Mijn vrouw Missy en ik doen soms dingen die wij spannend vinden om te doen. Het opwindendste voor ons tot nu toe is dat zij een uur als (amateur) hoertje in Breda gestaan heeft. Nu is zij het type dat niet op haar mondje gevallen is, er goed uitziet en met mij de bekende porno boekjes leest. De verhalen over amateur hoertjes spreken ons wel aan, wel eens over gefantaseerd, hoe zou het zijn om met vreemde mannen over de prijzen te onderhandelen, is het niet te gevaarlijk, waar en hoe kan je je al hoertje presenteren e.d. 

Laatst, we lagen al in bed en hadden we elkaar al behoorlijk opgegeild door al de verhalen en contact advertenties voor partnerruil toen ze zei "Als ik het nu niet doe, doe ik het misschien nooit meer." Ze stapte resoluut uit bed, liep naar de kledingkast en deed haar lingerie aan uiteraard met jarretelles en pumps met hoge hakjes, maakte zich zwaar op, spoot een hoop parfum op en trok ook nog van die kanten handschoentjes aan. Het was al 's nachts dat wij nog naar Breda reden.

 

 

Daar aangekomen hebben we eerst een rondje met de auto door de rosse buurt gemaakt. Er stond nog een enkel hoertje, het was al 02.00 uur. De auto weggezet en in de richting van het station gelopen en daar is zij zomaar op een hoek van een straat gaan staan. We hadden afgesproken dat ik terug naar de auto zou gaan en de straat opnieuw in zou komen rijden waarbij zij mij als een klant zou behandelen, dan zou ik de auto wegzetten en achter haar in het portiek blijven staan zodat ik alles kon horen maar niemand mij zou kunnen zien. 

 

Haar lange jas die zij gedurende de auto reis aanhad wisselde ze voor een kort jack zodat zij helemaal, lees haar volle borsten en lange benen in volle glorie te zien zou zijn want zo zei ze: als ik het dan toch doe dan moet het ook echt lijken.

De borsten van Missy

Toen was de metamorfose compleet, daar stond een hoertje, mijn hoertje, een mooie blonde vrouw (wij zijn achter in de 40). Het was nu al 02.30 uur en het was meer voor de kick dan dat wij verwachtten dat er nog iemand langs zou komen.

 

Ik liep naar de auto reed de straat uit, maakte een rondje en stopte bij een hoertje om te vragen wat haar prijzen waren en wat de mogelijkheden waren. Als ik met je mee in de auto ga kost het neuken kost € 50 met condoom en pijpen is € 20. Door dit oponthoud kwam ik 5 minuten later de straat weer inrijden. Voor mij stond echter een auto stil. 

 

Er zaten twee mannen in en aan de chauffeurs kant stond mijn vrouw voorover gebogen met de mannen in de auto te praten. Ze had kennelijk alle tijd. Even later knikte ze nee en de auto reed door zodat ik erbij kon. Alhoewel het mijn eigen vrouw was voelde ik mij toch opgewonden. Zij kwam langzaam naar de auto lopen terwijl ik het raampje open deed. 

 

Hallo schatje, ben je nog op zoek naar een lekkere wip voordat je weer naar je vrouwtje gaat of zal ik je pijpen zei ze met een omfloerste stem. De manier hoe ze voorover stond en haar borsten zo vlak bij mijn gezicht waren maakten dat ik erg geil op mijn eigen hoertje werd. Maar ik speelde het spel mee en vroeg haar naar de prijzen. Ondertussen zat ik met een keiharde lul in de auto en dat zag zij natuurlijk ook wel. Met een ik kijk nog eerst even verder bedoelde ik dat ik de auto weg zou zetten en dan terug naar haar zou komen. 

 

Bij mijn terugkomst vroeg ik wat ze van de twee inzittenden vond. Ze wilden een triootje en probeerden mij in de auto te praten, ik ben er echt geil van geworden, dit is precies wat ik wilde. Na nog geen 5 minuten kwam er een man de hoek om en zag haar staan. Ondertussen reden er een paar auto's langzaam langs en sommigen later nog een keer dus ze werd opgemerkt. 

 

De man begon wat met haar te praten, dat hij haar nog nooit eerder gezien had, dat hij eens per maand hier kwam om een hoertje te zoeken en vroeg wat haar prijzen waren terwijl hij haar met zijn ogen al diverse malen had uitgekleed. Schatje, met jouw neuken kost je € 150 en pijpen € 50 en reken er maar op dat ik de allerbeste hoer ben die je ooit gehad hebt zei ze met een platte stem. 

 

Hij keek haar nog eens goed aan en zei dat ze niet als die hoeren verderop uitzag, hij vond haar veel mooier. Dank je wel maar ik doe niets van de prijs af. Hij vond haar te duur en liep door. Poe stel je voor dat hij ja had gezegd zei ze, wat dan? Tja dan had je toch met hem moeten neuken, dan zou je pas echt een hoer zijn geweest. 

 

Geintje, de prijs is veel te hoog die zoekt wel een ander, vond je het wel spannend?. Net toen ze knikte stopte er een auto en de man wenkte haar. Heupwiegend liep ze er naar toe en ik hoorde haar zeggen dat dit inderdaad haar eerste avond was. De man wilde kennelijk dat zij meeging maar dat ging niet door... en pijpen kost € 50. 

 

Na nog wat praten en lachen reed hij door. Zij kwam naar boven in het portiek en zei dat het een leuke jonge kerel in de auto was en dat ze zich ook een hoer voelde toen ze met de mannen over de prijzen en mogelijkheden sprak. Hij had haar een aanbod gedaan om met hem mee naar huis zijn te gaan om daar te kunnen neuken. Hij bood mij € 500 liet die ook zien en ik zou morgenochtend hier weer teruggebracht worden. Mochten wij nog eens in geldnood komen dat is dit een baantje wat makkelijk verdient zei ze.

 

Zij had kennelijk toch indruk op de automobilist gemaakt want even later kwam hij terug en zette zijn auto aan de overkant neer, stapte eruit en kwam naar haar toe. Schatje, jij bent echt de mooiste maar ook het duurste hoertje, kan er echt niets van de prijs af? vroeg hij bedelend. Nee over de prijs kon niet onderhandeld worden. 

 

Na nog wat over en weer gesproken te hebben deed hij een onverwacht voorstel. Wat kost het als je mij hier in het portiek afrukt, daar heb ik € 50 voor over. Ik hoorde haar denken en ze zei Ok dat is goed draai je maar om, laat je broek maar zakken en laat maar eens zien wat je in huis heb schatje. 

 

Maar hij liep eerst naar de auto om het geld te halen. Sorry hoor lieverd zei ze tegen mij maar dit kan je mij niet kwalijk nemen om zo'n leuke kerel af te rukken en er nog wat zakgeld voor te krijgen, ik zal het zo doen dat je alles goed kan zien. Hij kwam terug en gaf haar het geld, knoopte zijn broek los, liet deze zakken en ja hoor zijn paal stond al stijf overeind. Mijn vrouw ging naast hem staan, sloeg een arm om zijn nek pakte met haar andere hand zijn lul beet en begon deze zachtjes af te trekken en fluisterde dat hij een mooie, stevige lul met een pracht van een eikel had. 

 

De man, kennelijk trots dat een hoertje dat tegen hem zei wilde toch wel wat meer en streelde haar borsten wat ze toeliet. Veel meer kon hij niet doen met zijn broek op z'n enkels. Het was duidelijk dat hij het niet lang zou volhouden. Toen deed zij iets wat ik niet verwachtte, hij trouwens ook niet. Ze liet hem los en zakte voor hem door de knieën zodat zijn lul boven haar gezicht uitkwam. Als hij nu zou spuiten zou haar gezicht onder zijn sperma komen te zitten. 

 

Ze blies zachtjes tegen zijn eikel, likte haar lippen en terwijl ze hem aankeek pakte ze zijn lul en likte aan zijn eikel, niet voor lang want een paar seconden later kreunde de man het uit en terwijl zij weer omhoog kwam spatte een grote sliert zaad over de traptreden. Ze masseerde zijn ballen en bleef zachtjes door rukken totdat er niets meer uit zijn zak kwam. Ze kreeg € 20 fooi en een kusje. 

 

Zo'n meid had hij nog nooit meegemaakt, maar nee ze ging niet met hem mee en ja misschien was ze er de volgende week weer.

 

Toen hij weg was gereden kwam zij ook in het portiek staan en zei dat het zo'n leuke jonge vent was die zo heerlijk rook, die gunde ze dat extra pleziertje wel. Ze gaf het geld aan mij, aan haar pooier. Het gaf een vreemd gevoel om geld aan te nemen wat mijn vrouw verdient had om een vreemde man af te rukken. 

 

Ondertussen had ze de riem van mijn broek los gemaakt en trok mijn broek naar beneden. Mijn lul stond kaarsrecht overeind dat mag duidelijk zijn. In een oogwenk had zij zich op mijn paal gespietst en neukten wij in het portiek. Het duurde niet lang voordat ik mijn zaad in haar kutje spoot, ik voelde haar verkrampen en ook klaarkomen terwijl de auto's langs reden, ze moesten eens weten dat het mooie jonge hoertje nu geneukt werd. 

 

Gearmd, bevredigd en giechelend liepen wij naar de auto terug zij nog steeds in lingerie, een amateurhoertje tot het einde.

 

Maar.... het was nog niet afgelopen. Voor ons stapte die jonge vent uit zijn auto, nooit meer opgelet natuurlijk en sprak haar een beetje boos aan. Waarom ze wel met mij mee ging en niet met hem. Toen hebben we het hem verteld dat wij gelukkig getrouwd zijn en onze fantasie over amateurhoertje vanavond hebben vervuld en dat er geen sprake van kon zijn om haar te neuken. 

 

Hij keek ons aan en schoot in de lach en zei dat hij het erg jammer vond dat er niets meer voor hem in zat en wenste ons nog een paar genoeglijke avonden en gaf zijn visite kaartje af met de vraag of wij hem wilde bellen als zij weer ergens zou gaan staan. Hij kreeg van mijn vrouw ter afscheid een volle kus en liep weg.

 

Dit was nog eens opwindend om te doen zo vonden wij later toen wij thuis weer in bed lagen, misschien voor herhaling vatbaar en het visite kaartje? Dat ligt in haar nachtkastje, wie weet.

Reacties   

0 #1 Friemel 16-10-2014 16:26
Wat zou ik haar graag ook een keer neuken en mijn zaad diep in dat geile kutje spuiten
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen