Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik zal me voor nu maar even Katty noemen.

Wat lief dat jullie mijn vorige verhaal zo hoog beoordeeld hebben. Hebben jullie ervan genoten? Ik wel hoor! Ik ging helemaal weer terug naar die treinrit en werd opnieuw genomen. Ik denk er nog met trillende benen aan terug. Het opschrijven van mijn ervaring wond me ontzettend op. Toen Vriendje thuiskwam, ben ik hem besprongen. Wat was er met mij aan de hand, vroeg hij grinnikend. Ik vertelde hem alles, dat ik (inmiddels 5 maanden geleden) door een vreemde in de trein genomen ben, dat ik het verhaal op internet had gezet en dat ik ook daar zo geil van werd. Hij noemde me een slet en zei dat hij het wel geil vond dat iedereen wist hoe zijn meisje zich liet nemen.

Ja, Vriendje zegt slet tegen mij. We zijn nu 4 maanden samen. En zal ik jullie wat verklappen: eigenlijk ben ik heel verlegen op seksgebied. Althans, ik doe alles. Maak me geil en ik wil overal op alle manieren genomen worden. Ik kan me helemaal laten gaan, geen probleem. Maar...ik durf nooit recht tegen een man te zeggen wat ik lekker vind. Ik vind een lul in mijn kontje goddelijk, maar nooit zal ik aan een man vragen, alsjeblieft neem me in mijn kont snel en hard. Laat staan dat ik het hem zal bevelen. Ik heb een man nodig die me tot het uiterste opgeild en zelf dat soort dingen met me doet.Na twee dagen ben ik al met Vriendje naar bed geweest. We hebben gevreeën. Anders kan ik het niet noemen. Vriendje gedroeg zich lief, charmant en teder. Let op mannen: een beetje vent moet kunnen beminnen, die moet zacht en teder de liefde kunnen bedrijven met een vrouw. Maar elke vrouw heeft er ook behoefte aan om zo nu en dan eens gewoon keihard genomen te worden. Nou dat had Vriendje na een maand nog steeds niet gedaan. Ik kwam wel bij hem klaar hoor, maar niet gillend, niet zoals toen die avond in de trein toen de hele wereld ophield met bestaan. Maar ik durfde niets te zeggen, en ondertussen groeide het verlangen naar een stevige beurt. Wat te doen?

Maar hey, als ik een wildvreemde zo gek krijg dat ie me in al mijn openingen neukt, moet dat met mijn eigen vriendje toch ook lukken. Ik had een plan nodig! En goede voorbereiding is het halve werk. Ik maakte een shoppinglist: sexy lingerie, je weet wel mooi minuscuul kanten stringetje en zo'n beha die de tepels bloot laat, uiteraard idoot hoge hakken, kousen, jarretels, ja jarretels moesten ook, alleen al van ze te dragen wordt ik al opgewonden, en een rokje, een kort rokje met ruiten en plooien. Ja dat was het, en dan nog een wit t-shirtje. Vriendje ging op een woensdagochtend nietsvermoedend naar college. Hij had bij mij geslapen en nog steeds had hij me niet genomen. Het werd onderhand hoog tijd dat ik eens genomen werd alsof de wereld ervan af hangt. Ik had een beurt nodig, dat voelde ik aan alles. Ik gaf Vriendje een kus en vroeg of ie na college naar me toe kwam, konden we gezellig wat gaan drinken ofzo. Ik wilde maar één ding drinken, en het werd hoog tijd dat hij me dat eens gaf. Maar daar ging ik, slet die ik toch ook wel ben, voor zorgen. Toen Vriendje weg was, ging ik snel de stad in. Tijd om mijn lijstje af te werken. Vriendje had drie uur college, dus ik moest opschieten. Ik moest me natuurlijk ook nog omkleden zometeen. Snel kocht ik alles. Het was een warme herfstdag, maar toch begon het te regenen. Eerst baalde ik, maar toen bedacht ik dat het nog best wel eens een sexy toevoeging aan mijn plan kon zijn. Mijn studentenflat staat tenslotte in een bos...

Thuis kleedde ik me snel om. Ik was net op tijd klaar, toen Vriendje binnen kwam. Ik had hem op de bank opgewacht. Zittend op de armleuning had ik één been uitgestrekt en één been opgetrokken. Ze waren prachting in die mooie kousen. Ook de kortheid van het rokje en de hoogte van de hangen vielen op. De deur ging open en ik kon zijn verbazing voelen. Zijn adem stokte even. Het regende nog steeds buiten. Wat...begon hij. Ik liet hem niet uitpraten. Ik kuste hem, vroeg hoe zijn college was geweest en vroeg of hij even meeging een brief posten. Nee, ik hoefde geen jas aan, het was lekker warm buiten. Het regende wel hard, zei hij. Ik zei dat dat niets uitmaakte. Ik vond het niet erg om nat te worden.

Buiten werd mijn t-shirtje al snel doorweekt. En oeps, het was een wit t-shirtje. En och, ik had er blote tepeltjes onder. Vriendje kreeg een wet t-shirt show. Maar dan wel met pushup bh eronder. Ik trok Vriendje een stuk het bos in, uit het zicht van het pad. Van de toch wat frisse regen, of de opwinding misschien, werden mijn tepels bijna meteen hard. Vriendje keek me aan, keek naar mijn shirtje, keek me weer aan en drukte me tegen een boom. Ik dacht dat jij een lief keurig meisje was hoorde ik hem zeggen. 'Je tieten', zei hij, en klonk zijn ademhaling nu zwaarder of verbeeldde ik me dat maar. 'Wat zie je eruit, wat moet ik nu met je?', fluisterde hij in mijn oor, terwijl ik steeds natter werd en niet alleen van de regen. Ik stond in brand. Maar ik was ook een beetje bang. Wat als hij hier niet van hield en me nu achter zou laten. Die seconde van twijfel, heel even maar lette ik niet op. Ik hoorde iets scheuren en was weer bij de les. Het was mijn shirtje. Vriendje had het stukgescheurd. Ik stond met blote tieten tegen een boom in het bos bij mijn studentenflat en Vriendje keek me aan met een blik die ik nog niet van hem kende. Mijn slipje was kletsnat. Vriendje gaf me een dierlijke blik en waarschuwde me. Weet waar je om vraagt hijgde hij. Ik kon niets anders doen dan hem vurig zoenen. Mijn tong om de zijne.

Zijn handen kneedden mijn borsten. Hoe dichter hij bij mijn tepels hij kwam hoe harder hij ze masseerde. Ik kreunde, voelde me geiler en geiler worden. Ik voelde wat warm vocht langs mijn been lopen. Ik was zo geil. Vriendje was bij mijn tepels aangekomen, pakte ze tussen duim en wijsvinger en draaide er even aan terwijl hij ze hard kneep. Mijn adem stokte in mijn keel. Zijn ene hand ging naar mijn gezicht. Hij stak twee vingers in mijn monde. Ik krulde mijn tong eromheen, zoog ze. Ik moest zijn lul proeven. Ik was vastbesloten, ik zou hier niet weggaan voordat ik Vriendje gepijpt had. Ik wilde naar de grond zakken, mijn blik gericht op zijn strakstaande broek. Met één hand tegen mijn keel hield hij me tegen, zacht maar dwingend. 'Jij gaat nergens heen', hoorde ik hem in mijn oor hijgen. Hij zei me dat ik de slet was en dat hij dus bepaalde wat er gebeurde. Een golf van opwinding ging door me heen, en door mijn stringetje. Hij beveelde me iets, zo geil. Zo kende ik hem niet, maar het beviel me. Het beviel me heel erg.

Zijn andere hand schoof onder mijn rokje en kwam de jarretels tegen. Met zijn hand nog steeds tegen mijn keel keek hij me aan. Die dierlijke blik was intens. Ik kronkelde krols onders zijn aanraking. Ik wilde hem. Ik wilde hem zoals ik nooit eerder iemand gewild had. Hij liet me los en deed een stap naar achteren. Smekend keek ik hem aan. 'Uittrekken', zei hij en wees op mijn rokje. Langzaam voegde hij er aan toe. Zijn stem was zwaar van geilheid. Ik wiegde met mijn heupen, voelde de regen op mijn borsten. De zware herfstdruppels maakten mijn tepels nog harder. Langzaam stroopte ik mijn rokje over mijn heupen naar beneden. Ik keek hem strak aan, terwijl ik me langzaam van hem afdraaide. Ik bukte om mijn rokje helemaal uit te doen en gaf Vriendje een snelle blik op mijn kontje en natte stringetje. Snel draaide ik me weer om en drukte me met mijn rug weer tegen de boom. Ik wierp Vriendje een geile blik toe. Ik begon mezelf te verliezen in een alles overspoelende geilheid.

Vriendje drukte me weer tegen de boom. Ik voelde de ruwe schors tegen mijn kontje. Het schuurde wat. Voelde niet onaangenaam. Vriendje zoende me ruw. Zijn tong nam mijn mond over, trok zich terug en ging langs mijn hals naar mijn borsten. Ik wilde hem pijpen, nog steeds, nog meer. Ik wilde door mijn knieën gaan. Weer die hand tegen mijn hals.' Hou je rustig slet', hoorde ik Vriendje tegen me sissen. In de inmiddels stromende regen zakte zijn hand naar mijn eigen stortbui. Hij liet zijn vinger langs de rand van mijn stringetje gaan. Ik trilde. Zijn hand ging mijn string in. Ik was drijfnat. Ik voelde zijn hand tegen mijn kale kutje. Ik voelde hoe mijn vocht over zijn hand liep. Hij streelde mijn lipjes, mijn clitje. Heel even, heel kort, ging één vinger naar binnen. En er weer uit. Ik kreunde diep. Hij trok zijn hand terug uit zijn stringetje, smeerde mijn geil over mijn hele kutje uit. Hij pakte mijn string beet en trok er hard aan. De veter sneed tussen mijn billen. Auw, geil. Een minuscuul lapje stof schuurde langs mijn kut. Ik hijgde, wilde wat zeggen, vond geen lucht, geen woorden. Hij trok nog een keer, harder nu, en hield het lapje voor me. Het was doorweekt van mijn geil. Ik rook mezelf. Zoetig. Mond open, gromde hij. Was dit Vriendje? Hij was veranderd in een beest. Die blik. Vandaag werd ik genomen. Langzaam opende ik mijn mond. Wat wilde hij? Hij duwde het stringetje naar binnen. Je hebt geknoeid slet, hoorde ik hem zeggen. Ik moest even kokhalzen, proefde mezelf. Ik ben lekker, dacht ik onbewust. Opzichtig likte ik mijn lippen, sabbelde op mijn stringetje. Ik verbaasde me over mijn lust, mijn geilheid nam me over. Vriendje kuste me, duwde zijn tong erbij, drukte zijn lichaam tegen me aan. Ik kronkelde, mijn billen schuurden langs de bomen. Ik kreunde, wilde dat hij meer deed.

Zijn handen gleden langs mijn borsten, speelden even met de jarretels en vonden toen, eindelijk, mijn kutje, mijn oh zo natte kutje. Hij streek plagerig met een vinger door mijn spleet. Ik hield mijn adem even in. Hij keek me aan. Ik zag een beest in zijn ogen, maar daarachter was nog steeds Vriendje. Even checkte hij of het nog oke was, glimlachte, kuste me zacht en stootte toen drie vingers tegelijk mijn kutje in. Ik slaakte een gil. Hij fluisterde in mijn oor, stil zijn slet of ik laat je hier achter. Ik was aan hem overgeleverd. Eindelijk! Hij bewoog zijn vingers in mij. Steeds harder. Ik hijgde zwaar, zocht zijn kruis, wilde zijn lul voelen. Die moest toch keihard zijn? Met zijn vrije hand weerde hij me af. Noemde me weer een slet. Ondertussen neukten zijn vingers door in mijn kutje. Hij zette zijn duim op mijn clitje. Masseerde die in zijn neuktempo. Ik kon dit niet lang meer vol houden, niet staand in ieder geval. Ik trilde op mijn benen, mijn lichaam begon te schokken. Ik greep een tak vast, sloeg mijn andere arm om de nek van vriendje. Hij stak een vinger in mijn mond en vingerneukte ondertussen door. Steeds sneller, steeds harder. Hij beukte in me. Ik voelde zijn knokkels steeds weer tegen mijn kut rammen, zijn vingers in mijn geil soppen. Hij vulde me. Hij streelde met één vinger mijn tong, trok hem weer uit mijn mond. Zijn hand ging naar beneden, snel en zeker, vond mijn kontje. Hij draaide een rondje langs mijn anus. Ik kon niet meer, ik werd helemaal gek. Een vingerkootje ging mijn kontje binnen, bewoog op en neer en langzaam verdween de hele vinger. Ik kon elk moment klaarkomen, ik voelde het in mijn hele lijf. 'Kom dan', hoorde ik vriendje zeggen, 'kom dan als je durft.' Hij drukte hard met zijn duim op mijn clitje. Een warme golf ging door me heen. Ik liet los. Mijn hersens hielden op met werken. Ik leunde niet langer tegen een boom, maar zweefde, zweefde ergens ver weg. Ik kwam. Ik kwam zo hard. Ik voelde alleen nog mijn kut. Ik kon het niet helpen, ik moest gillen. Mijn stem klonk hoog, ik hapte naar adem. Mijn hele lichaam begon te schokken. Vriendje bleef in mijn kutje pompen, zijn duim nog steviger op mijn clitje. Ik kon niet meer staan, verloor alle controle. Ik zakte door mijn benen. Vriendje trok zich terug. Hij liet me even bijkomen. Streelde even over mijn haar. Ondertussen knoopte hij zijn broek los.

Zijn harde lul sprong tevoorschijn. Ik lag in het bos op de grond, zo goed als naakt. Ik kwam terug uit extase, voelde de regen weer op mijn huid. Elke druppel stuurde een siddering door mijn lijf. Mijn kutje klopte hard. Vriendje was begonnen zich af te trekken. Zijn eikel was hard, groot. Hij pakte me bij mijn kin. Dwong me op mijn knieën. Elke aanraking deed mijn kut samentrekken. Zuigen slet, hoorde ik hem zeggen. Eindelijk. Ik mocht. Ik wierp hem een geile blik toe, stak mijn tong uit en likte zijn eikel. Hij zuchtte diep, streelde mijn haar. Ik zoog zacht op zijn eikel, draaide rondjes met mijn tong. Lekker, kreunde hij van boven. Maar ik wilde meer. Ik wilde zijn hele lul. Ik ben nu eenmaal gek op pijpen...Langzaam ging ik steeds een stukje verder met mijn warme vochtige mond om zijn harde lul heen. Ik zoog, trok mijn mond wat terug, speelde met zijn ballen. Vriendje kreunde, ademde zwaar. Zijn handen vonden mijn hoofd. 'Neuken slet', gromde hij. Hij neukte me in mijn mond, ik zoog. Ik wilde zijn zaad. Ik werd nat, voelde het geil uit me lopen. Ik wilde dat hij zijn warme zaad in mijn mond spoot. Ik zoog harder, masseerde zijn ballen. Terwijl hij steeds harder begon te hijgen, begon hij ook mijn hoofd steeds harder heen en weer te bewegen. Ik had geen controle meer, ik moest mee. Hij was het beest en ik was zijn teef. Ik ging met één vinger mijn kutje binnen. Het voelde warm en nat. Ik beefde van mijn eigen aanraking. Het geil stroomde over mijn vinger en hand. Ik wou dat Vriendje zou spuiten, ik wilde zijn zaad. Ik wilde hem tot de laatste druppel leegzuigen. Ik bracht mijn natte vinger naar zijn kont en wreef even over zijn anus. Toen stak ik hem naar binnen. Vriendje kreunde diep en hard. Vriendje kwam klaar. Ik voelde zijn zaad mijn mond in stromen, warm en plakkerig. Een beetje bitter, maar zo lekker. Toen trok Vriendje zijn lul terug.

Ik wilde mijn rokje oppakken. De regen werd fris. Ga je ergens naar toe slet, zei de hese stem van Vriendje. Hij speelde met zijn lul die weer harder begon te worden. Ik keek hem aan, voelde mijn kutje kloppen. Ik voelde me een beetje onderdanig, ik was echt zijn slet. Hij drukte me weer tegen de boom. Dacht je dat ik klaar was, hoorde ik in mijn oor en voelde de harde lul van Vriendje tegen mijn buik. Ik hapte naar adem. Was nog steeds geil. Ik voelde zijn hand tussen mijn benen. Kreun. Hij trok een spoor van geil over mijn lichaam, over mijn buik, mijn borsten, langs mijn hals naar mijn mond. Hij drukte zijn vingers naar binnen. Ik proefde mezelf, zoog op zijn vingers. Vriendje ging door zijn knieeën. Hij trok met zijn handen mijn lipjes uit mekaar, keek naar mijn drijfnatte kutje. Hij speelde even met één vinger. Langs mijn clitje, door mijn spleetje en even roerde hij in mijn kutje. Ik kreunde zachtjes. Ik was geil, maar ontspande door zijn spelletje. Toen stokte mijn adem. Ik voelde zijn tong op mijn clitje. Warm, nat en drukkend. Hij likte mijn clitje hard, maakte me weer gek. Hij stak zijn tong in mijn kutje, likte mijn sappen op. Hij dronk mijn kut leeg. Zijn duim masseerde mijn clit. Ik voelde het orgasme komen. Vriendje stopte.

'Draai om', zei hij hees. Ik zag zijn kloppende lul, hard, groot. Ik wilde geneukt worden, keihard geneukt worden. Ik draaide me om naar de boom, zette mijn handen tegen de stam en bukte iets voorover. Zijn hand schoof weer tussen mijn benen, maar ik was nog zo nat. 'Geile slet', fluisterde vriendje in mijn oor en zijn lul schoof diep mijn kutje in. Hij pakte mijn heupen vast en stootte hard en snel. Ik voelde mijn kut samentrekken. Vriendje voelde het ook en trok zich terug. 'Nog niet slet', hoorde ik achter me. Zijn lul drukte tegen mijn kontje. Hij was hard en kletsnat van mijn geil. Daar werd ik nog veel geiler van. Het liefst wilde ik dat hij me nu in mijn kontje zou nemen. Ik drukte mijn kontje even tegen zijn lul. Vriendje stak zijn hand tussen mijn benen, streek langs mijn kutje, tussen mijn billen door en smeerde mijn geil over mijn kontje. Ik trilde, kreunde. Mijn ademhaling was een zwaar gehijg. Vriendje legde een hand op mijn buik en de andere op mijn heup. Hij duwde me iets weg en trok me weer naar hem toe. Ik voelde zijn lul tegen mijn kontje drukken. Langzaam schoof zijn lul naar binnen. Ik snakte even naar adem. Vriendje vond zijn ritme en neukte me met harde stoten in mijn strakke kontje. Ik voelde hoe ik zijn lul omsloot. Hij trok me aan mijn buik steeds harder om zijn lul. Ik liet één hand los van de boom en voelde mijn kutje. De kutsappen stroomden langs mijn benen. Ik streelde mijn clitje. Vingerde mezelf in mijn kutje. 'Maak jezelf klaar', beval Vriendje achter me. Ik wreef over mijn clitje. Stuurde de hand van Vriendje naar mijn tiet. Stak twee vingers in mijn kutje, neukte mezelf. Mijn hand wreef over mijn clit. Vriendje kneede ruw mijn tieten. Ik begon steeds heftiger te hijgen. Ik voelde dat ik weer ging komen. Mijn benen begonnen te trillen. Vriendje had me vast, neukte door in mijn kont. Ik voelde zijn ballen. Ik haalde mijn hand uit mijn kut, wilde steun zoeken aan de boom. 'Doorgaan', zei Vriendje hees en duwde mijn hand weer naar mijn kut. Ik wreef mezelf. Voelde me zo geil. 'Kom maar', hoorde ik. 'Je bent geil als je klaarkomt.' Zijn stem was schor. Ik voelde dat hij zijn orgasme aan het tegenhouden was. Ik wilde eigenlijk dat hij in mijn kut klaarkwam.

'Neem me in mijn kut', hijgde ik tegen Vriendje. (Ik heb gezegd wat ik wil! Ik ben trots op mezelf) Hij trok zich terug uit mijn kont en en draaide me om. Ik was nog met mezelf bezig. Vriendje keek naar me, zei dat ik nog even door moest gaan. Hij wou eerst nog iets anders doen. Ik moest er maar bij gaan zitten. Ik ging op de bladeren zitten spreidde mijn benen en trok mijn knieeën iets op. Ik keek hem aan en stak twee vingers in mijn kutje. 'Word je hier geil van', hijgde ik. Hij kwam boven me staan en begon zich af te trekken. Snel kwam hij klaar. Zijn warme zaad liep over mijn lichaam. Over mijn buik, mijn borsten, mijn dijen. Traag stroomde het naar beneden. Het tintelde op mijn huid. Ik moest doorvingeren. Vriendje wilde me zien klaarkomen terwijl hij nog wat met zijn lul speelde. Ik was bijna zover. Ik vond het geil dat hij toekeek terwijl ik mezelf neukte. Ik stopte er een derde vinger bij, kreunde. Ik heb graag een volle kut, maar was zo geil dat mijn vingers er bijna weer uitgleden. Ik probeerde of ook mijn pink erbij kon. En de duim. Een hand zat in mijn kut. Ik voelde me gevuld. Met mijn hele hand neukte ik mezelf. Met mijn andere hand wreef ik over mijn clitje. 'Je bent geil', zei Vriendje, 'kijk me aan.' Ik probeerde mijn hoofd naar hem op te tillen, maar mijn lichaam werd zwaar. Ik voelde dat ik ging komen. Vriendje zag het ook. Vriendje kuste me. Zei dat ik door moest gaan. Ik wilde ook niet stoppen. Niet nu. Ik moest klaarkomen.

Vriendje drukte zijn tong bij me naar binnen, kneedde mijn borsten en speelde met zijn lul. Hij zoog op mijn tong. Ik voelde geen grond meer onder me. Ik voelde alleen nog mijn vriendje en mijn hand in mijn kut. Ik kwam heel hard klaar. Vriendje trok mijn hand uit mijn kut en duwde zijn weer harde lul naar binnen. Nu neuk ik je helemaal vol slet, hoorde ik in de verte Vriendje zeggen. Ik vond alles goed. Mijn orgasme ging maar door. Mijn hele lichaam schokte en beefde. Vriendje beukte in mijn. Ik gilde. Ik klonk niet als mezelf, meer als een dier. 'Neem me', gilde ik tegen Vriendje. Vriendje pompte sneller in mij. Hij neukte me ruw, beukte steeds weer tegen mijn clitje. Mijn orgasme ging maar door. Ik kon niet meer ademen, niet meer gillen. Ik greep me vast aan Vriendje, voelde Vriendje verstrakken. Hij schokte. Vriendje kwam ook klaar. 'Spuit me vol', wist ik nog uit te brengen. Ik voelde zijn warme zaad in me spuiten. Vriendje zakte op me neer. Ik trilde.

Vriendje kust me liefdevol op mijn mond. 'Het is goed meisje', fluisterde hij. Mijn orgasme was te heftig geweest, ik kreeg tranen in mijn ogen. Vriendje vroeg wat er was. Vond ik het niet fijn? Hij had zich helemaal laten gaan, zei hij. Hij was toch niet te ver gegaan? Ik kuste Vriendje en zei hem dat het goddelijk was geweest, precies wat ik wilde. 'Ik wist niet dat je hiervan hield', zei Vriendje tegen me. Waarom ik dat nooit tegen hem gezegd had? Ik vertelde hem dat ik dat soort dingen nooit durfde te zeggen. Dat ik daarom deze kleren had aangetrokken. Ja, hij was al verbaasd geweest over mijn outfit zei hij. Ik begon het koud te krijgen. Vriendje gaf mij zijn shirt. Ik trok mijn rokje weer aan en hij trok zijn broek weer op. Hij sloeg zijn arm om me heen en we liepen terug. Ik trilde nog steeds op mijn benen. Deed die hoge hakken maar uit.

Thuis namen we een warme douche. Samen.' Weet je', zei Vriendje, 'je hebt vanmiddag wel tegen me gezegd wat je wilde.' 'Je hebt het zelfs het hele bos doorgegild ',zei hij. Ik realiseerde me dat hij gelijk had. Als ik maar geil genoeg ben, durf ik dus alles. Dat blijkt wel weer. Ik heb in het bos naast mijn studentenflat mezelf geneukt en 'neem me' gegild tegen mijn vriendje. Ik werd er een beetje verlegen van nu de roes van het orgasme begon uit te werken. Maar ik vond mezelf ook wel heel stoer. Ik heb me vandaag door Vriendje laten nemen. Ik ben door Vriendje genomen, ik heb mezelf genomen. Ik vroeg Vriendje onder de douche of hij me echt een slet vond. Ik was zíjn slet zei hij. Hij vond me geil. Hij zou me nog wel vaker nemen, hij wist alleen nog niet waar. Ik keek toch wat verlegen naar de grond en zag dat zijn lul al weer hard begon te worden.

Vriendje streelde mijn borsten en streek heel even over mijn kutje. Mijn kutje voelde ik vochtig worden. Vriendje kuste me teder op mijn mond, pakte mijn hand en nam me mee de douche uit. Hij tilde me op en droeg me naar het bed. Zachtjes legde hij me neer.' Je bent mooi', fluisterde hij in mijn oor. Vriendje heeft me die avond bemind. Ik wist dat hij de liefde met me kon bedrijven, zacht en teder, maar ik wist nu ook dat hij me kon nemen als een wild dier. Ik wist nu dat hij me geiler kon maken dan ik ooit geweest was. Hij kon me 'neem me' laten gillen.

 Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen