Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Als het allemaal mee zou zitten dan had de trein geen vertraging. Maar zat er ooit iets mee als je met de trein op reis ging? Het was niet te geloven hoe erg veel onzin er gebeurde. Al die vertragingen om nodeloze redenen werd hij een beetje gek van en Dennis besloot dan ook op dat moment nooit meer met de trein te gaan. Hij werd er horendol van. De trein stopte nu weer eens en hij zag dat er een heleboel mensen uitgingen en er maar enkelen weer naar binnen kwamen. Een van de mensen was een prachtige blondine die naast hem kwam zitten. Zijn coupe was verder helemaal leeg. De rest ging allemaal de andere kant op om een onbekende reden. Ze had enorme mooie tieten en ze leken hem aan te kijken, dus keek hij terug. Haar benen waren soepel en glad, liepen door tot in haar nek zo’n beetje en riepen om aandacht. Ze was verder gewoon bloedmooi en was ook nog in het bezit van een heerlijk kontje, dat zo mooi rond was, dat ze perfect bij Dennis in zijn handen zouden passen. Hij hield zich natuurlijk in en zou gewoon doen alsof ze niet mooi was en dan zou hij inwendig wel genieten en dagdromen van een heerlijke neuksessie in de trein met de vrouw. De trein zou nu niet meer stoppen dus het zou een lange rit worden met die blonde slet naast hem, maar ja hij zou het vast wel overleven. De trein reed en meteen kwam er een conducteur langs en vroeg om kaartjes. Zowel Dennis als de blondine gaven hem een kaartje en de man was weg. Toen keek de blonde stoot Dennis recht aan met haar mooie bruine ogen.
Ze liet haar hand op zijn pik rustten en wreef er langzaam over, terwijl ze aan Dennis zijn oor begon te knabbelen. Aan zijn oorlel, om precies te zijn. Dennis voelde zin pik hard worden onder die warme geile hand en hij voelde hoe ze zijn rits en knoop losmaakte en even opkeek om er zeker van te zijn dat de conducteur weg was. Toen zakte haar hoofd weer verder naar beneden en begon ze Dennis heerlijk te pijpen. Hij voelde haar warme lippen om zijn vlees sluiten en hij moest even happen naar adem, zo lekker zoog ze aan zin lul. Hij veerde bijna omhoog van genot. Ze zoog zo enorm hard en lekker aan zijn eikel, het was ongekend in Dennis zijn sex ervaringen. Ze nam zijn lul op langzame wijze zo diep als ze kon in haar mond en hij gleed ineens haar keel in. Ze raakte zijn buik aan met zijn neus, zo diep zat zijn lul in haar keel. Deepthroat had Dennis wel op de televisie gezien, maar dat het zo lekker zou aanvoelen, daar had hij geen enkel idee van. Ze deed het niet lang want ze stond op, trok haar rokje omhoog en leunde op het bankje tegenover hen, met haar lekkere kontje zijn kant op. Dennis was aangenaam verrast toen hij zag dat ze geen slipje droeg. Hij pakte zijn lul vast en terwijl de bomen langs het spoor aan hen voorbij schoten, drukte hij zijn pik in haar mooie natte kutje. Langzaam liet hij zin pik in haar glijden tot zijn ballen tegen de onderkant van haar kontje klapten. Hij vond dat erg geil en wilde weleens horen hoe het zou klinken als hij tegen haar aanramde. Hij stootte diep en snel en vooral hard in haar en ze kreunde van genot, De vrouw drukte haar nagels in de gladde stof van de leuning van de bank en trok deze bijna stuk, zoveel druk voerde ze erop uit. Ze was volop aan het genieten.
Dennis vond het zo enorm lekker dat hij bijna klaar ging komen als hij niet even zijn tempo omlaag bracht. Het klappende geluid van zijn heupen tegen haar kont en zijn ballen die heerlijk tegen haar lijf aansloegen was echt geweldig. Hij was erg tevreden. Hij legde zijn handen op haar billen en trok ze uit elkaar en keek nu recht in haar openstaande kontje. Dat was erg aantrekkelijk. Hij stak zijn duim in haar kontje en het blondje wilde meer. Ze smeekte zachtjes om zijn pik in haar reet. Snel trok hij zin lul uit haar kontje en drukte hij hem met speels gemak in haar openstaande en aantrekkelijke anus. Hij neukte haar lekker diep en et voelde perfect aan. Haar sluitspier trok zich mooi samen om zijn pik en het was zo mooi strak daar, het was haast lekkerder dan in haar strakke kutje. Hij kneep haar billen goed samen, zodat hij goed strak in haar zat. Hij neukte haar met diepe halen ,waarna hij haar heupen vastpakte en zich achterover liet vallen op het bankje, de blonde slet met zich meetrekkend.
Ze genoot volop van dat lekkere gevoel in haar reet en begon nu, onder begeleiding van Dennis zijn sterke handen, op en neer te rijden op die allemachtig lekkere pik en ze sloot haar ogen zodat ze zich volop op dat heerlijke gevoel kon concentreren. Ze reed hard en snel en het zweet druppelde vanaf haar rug tussen haar bilnaad. Het werd allemaal lekker glad daar beneden. De blondine stapte van zijn pik af en keek hongerig naar Dennis zijn pik.
Dennis voelde zich heerlijk en was erg gespannen. Hij wilde niet betrapt worden maar het idee dat het gebeuren kon was ook weer erg opwindend. De slet deed haar shirtje uit en nam Dennis zijn lul tussen haar mooie borsten en trok zijn lul met haar dikke tieten af. Zo nu en dan speelde ze met zijn eikel door haar hard geworden tepels er tegenaan te drukken en er rondjes mee te draaien tegen de onderkant van zijn eikel. Weer nam ze zijn lul tussen haar tieten en trok ze hem ermee af. Ze zag zijn eikel telkens boven haar tieten uitkomen en besloot hem in haar mond te nemen, elke keer als die eikel er bovenuit stak.
Dennis genoot en zou binnen enkele tellen nog meer genieten want hij ging heerlijk klaarkomen en dit ook hijgend tegen het lekkere blonde teefje. Ze zoog hard aan zijn lul en liet hem toen los en trok hem goed af met haar tieten. Toen kwam Dennis kreunend en schokkend klaar. Het zaad schoot omhoog en snel sloot de blonde slet haar lippen om zijn eikel, zodat er niets verloren ging. Slechts een klein beetje was op haar borsten terecht gekomen en toen Dennis helemaal leeggespoten was, likte ze het van haar massief grote tieten. Dennis keek voldaan toe. Opeens keek het sletje geschrokken op en deed ze razendsnel haar kleren aan. Dennis besloot haar voorbeeld te volgen en trok zijn broek weer fatsoenlijk aan. Ze gingen keurig zitten en deden alsof hun neuzen aan het bloeden waren.
De schuifdeur ging open en er kwam een man binnen. ‘Daar ben je schat. Ik zocht je al, ik was je kwijt geraakt. Luister, het spijt mij enorm. We hadden er nooit over moeten bekvechten. Kom je mee met mij?’Hij stak zijn hand naar het blondje uit en nam haar mee naar een andere wagon. Daar bleef Dennis een beetje geschrokken achter. Ze had gewoon een kerel en had hem gebruikt als een soort wraakactie! De gedachte maakte hem eerst kwaad, maar dat gevoel maakte al gauw plaats voor een glimlach. Hij kon er wel om lachen. Okay, hij was gebruikt, maar het was spannend, geil en het was iets wat hij voor geen goud had willen missen. De trein denderde voort en Dennis bleef lekker relaxt zitten, de gedachte van de mooie blonde waarschijnlijk getrouwde vrouw, ging op aangename wijze door zijn hoof. Eenmaal bij het eindstation stapte hij uit en ging hij even een biertje drinken in zijn stamkroeg en vertelde hij het haast ongelooflijke verhaal aan iedereen die het horen wilde. Natuurlijk geloofde niemand hem en dat maakte ook niets uit. Dennis wist dat het gebeurd was en genoot nog steeds van de afterglow die bezit van hem genomen had. Dennis ging toch maar weer met de trein, maar de blondine heeft hij nooit meer gezien. Toch wel jammer, maar ja, misschien moest hij de stoute schoenen eens aantrekken in eenzelfde soort situatie. De volgende dag zat hij weer alleen in de achterste wagon, toen een mooie brunette naast hem kwam zitten. De rest kun je wel raden.Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen