Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een mooie winterse dag. November was koel, maar droog. De natuur lag er mooi bij. Linda had besloten om naar het bos te gaan. Ze hield van de natuur. Daar kwam ze altijd helemaal tot rust. De meid ging dan ook regelmatig naar het dichtstbijzijnde bos. Ze parkeerde haar auto dan altijd op een ietwat afgelegen parkeerplaats. Eenmaal in het bos, kon ze uren hierdoor struinen. Meestal had ze haar foto- of filmcamera meegenomen, zodat ze materiaal kon vastleggen. Waarom ze het filmde, wist ze eigenlijk niet, maar het gaf haar rust. Die rust kon ze wel gebruiken.
Deze dag liep het dametje weer in het bos. Ze had een lange zwarte jas aan, van stof. Haar laarzen zaten over haar jeans heen. Haar korte roodbruine haar zat netjes in model, verborgen onder een zwarte stoffen muts. Ze had zich goed ingepakt, want het was maar net boven nul. De kou voelde heerlijk aan. Ze had al een tijdje gelopen, toen ze haar camera beetpakte. Voor deze keer had ze haar filmcamera meegenomen. Dat was weer een tijd geleden geweest dat ze die in het bos had gebruikt!
Nu ze uit het gedeelte was waar alle mensen met de honden liepen, gunde ze zich even wat rust. Hoewel dit geheel een en al rust was, wilde toch even zitten. De meid liep het pad af en nestelde zich uit het zicht tegen een boom op de grond vol afgevallen bladeren. Linda droomde even weg. Eén keer was ze heel stout geweest, vond ze zelf. Ze had toen, op een verdekt plekje, op een zomerse dag uitgekleed. Terwijl ze deze striptease in de natuur had gedaan, had de camera vanaf een boomstronk alles gefilmd. Linda was zo geil geworden, dat ze zich spontaan naar een duizelingwekkend orgasme had gefilmd. Nu ze aan deze stoute en exhibitionistische belevenis dacht, voelde ze haar kutje alweer vochtig worden. Even dacht ze aan om weer zo iets te doen. Ze besloot echter om het niet te doen, want het was veel te koud.
Na een poosje stond Linda op, en schakelde ze haar camera in. Een beetje rondturend filmde ze de omgeving. Hierbij zoomde ze wat in op de wonderschone details van de natuur. Linda schrok op toen ineens een stem tegen haar praatte. De man vroeg wat ze aan het filmen was. Linda vertelde dat ze de natuur op haar camera vastlegde. De man, die tegen de veertig leek, zei dat er wel spannendere dingen waren om vast te leggen. Linda keek hem verbaasd aan. Snel voegde hij er aan toe dat het veel leuker was om haar te filmen, op een spannende manier. Linda was nu nog verbaasder. Hij stapte daarom op haar af en zei dat hij wel iets wist. Vol verbazing hoorde Linda aan wat hij in gedachtes had. Ze vond het vreemd dat zo’n onbekende man met dit voorstel kwam, maar van de andere kant was het ook botergeil. Linda besloot het toch te doen.
Achter een boom, ontdeed de meid zich van haar kleding. Slechts haar zwarte ondergoed en haar laarzen liet ze aan. Ze trok de jas weer aan. Die voelde wel vreemd zo op haar blote huid. Deed ze hier wel goed aan?
Ze stapte achter de boom vandaan en liep wat passen sensueel door het bos. De onbekende man stond te filmen. Even bukte Linda, zodat de jas van achter omhoog kroop. Linda voelde zich nu echt een geile prinses. Zij had de macht en de camera wierp zijn lens alleen op haar. Ze voelde al nattigheid tussen haar benen. Deze man zou ze eens goed gek gaan maken. Ze schaamde zich er niet voor dat ze hem niet kende, hij was tenslotte naar haar gekomen!
Langzaam ging ze weer recht staan. Ze keek plagend en vooral erg uitdagend over haar schouder rechtstreeks de camera in. Dit moest een geil beeld zijn, dacht ze bij zichzelf. Nu draaide ze ook haar lichaam om. De jas liet ze een stukje open hangen. De middelste strook van haar lichaam zag je nu. Haar blanke huid stak mooi af bij de zwarte jas. Even gleed ze met haar hand onder haar jas. Ze voelde aan haar lingerie. Het zwarte setje was lekker uitdagend, vond ze. De jas ging iets wijder. Haar kanten ondergoed was nu duidelijk zichtbaar. Ze toonde haar grote borsten door iets naar voren te hangen. De grote voorgevel zat stevig in de zwarte bh. Linda genoot en voelde zich geil. Langzaam liet ze de lange jas van haar schouders glijden. Ze liet hem rusten in haar ellebogen. De sexy schouders toonden nu dat het een lekker ding was. De bruine ogen van Linda zochten voortdurend de lens alsof ze een volleerd pornoster was. Het vuur ontbrandde in het lichaam van Linda, ze hield zich niet meer in. De geilheid had haar in zijn greep. Haar hand gleed in haar slipje. Rustig begon ze haar kutje te masseren. Alles werd duidelijk op film vastgelegd door de onbekende man. Linda liet haar jas uitglijden. De kou voelde ze niet meer. Haar kutje stond in brand. Met een ruk trok ze het slipje opzij, uit model. Haar kale doosje was nu zichtbaar in de lens. Het glom van het vocht. Linda liet twee vingers in haar kutje glijden. Haar andere hand haalde haar borsten uit de cups. De lekkere tepels werden nu ook bewerkt. De meid zag dat de filmer nu een flinke bobbel in zijn broek had. Ze was nog nooit zo geil geweest. Ze voelde een intens orgasme naderen. Die wilde ze niet uitstellen, zoals ze zo vaak had gedaan. Linda liet zich gaan. Kreunend kwam ze klaar voor de camera. Geil keek ze de lens in. Die blik verraadde dat ze meer wilde. Linda wenkt e man. Hij stapte, al filmend, op haar af. Ze opende ze broek. Hij had een flinke pik die al erg hard was. Geil begon ze eraan te likken. De meid was nu ineens camerageniek. Haar ogen keken veelvuldig geil de lens in. De man kon het niet laten om met een hand Linda bij haar hoofd te pakken. Elke keer verdween zijn pik nu diep in haar mondje. Linda zat slechts in een bh in het bos de pik van een totaal onbekende man te pijpen. Zoiets geils had ze nog nooit gedaan. Vol overgave pijpte ze de man. Het vocht droop van zijn pik. Deze paal wilde ze wel ergens anders voelen.
Linda stond op en zocht de dichtstbijzijnde boom op. Ze steunde met haar handen tegen de boom en toonde haar lekkere kontje aan de man. Die wist wat er moest gebeuren. Hij liet zijn harde pik door haar natte lipjes glijden en duwde hem toen helemaal naar binnen. Wat voelde dat zalig! Hij pakte met een hand haar heup en begon hard te neuken. Deze man wist wel hoe hij een meid moest naaien, dacht Linda. Ze werd helemaal gek. Met een hand deed ze haar bh af. Haar grote borsten bungelden nu mee op het tempo waarmee de man in haar kutje stootte. Hij gromde wat achter haar. Elke stoot genoot Linda, want bij elke stoot voelde ze zijn grote ballen tegen haar clitje komen. Ze werd gek. Ze voelde een tweede hoogtepunt naderen. Kreunend kwam ze voor de tweede maal klaar toen de man weer met zijn ballen tegen haar clitje stootte.
Hij trok daarop gelijk zijn pik uit haar kutje. Linda wist wat te doen. Ze knielde op haar blote knieën in de bladeren en begon te trekken. Het duurde niet lang voordat de man kwam. Een flinke lading sperma spoot hij op de borsten van de geile meid. Linda pakte zijn pik stevig en likte de laatste druppels uit het lid. Haar mondje zat onder sperma, net als haar borsten. Linda trok haar jas aan, en deed alsof ze wegliep.
De man gaf de camera terug en vroeg of ze vaker daar in het bos was. Linda verzekerde de man dat ze precies over twee weken, als het redelijk weer was, er weer zou zijn. De man zou dan ook weer komen. ’s Avonds genoot Linda nog heerlijk na van de geile film die ze ’s middags had gemaakt. Veel beter dan de natuurfilmpjes van haar!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen