Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Opdrachten per mail (deel 1)
Het was een grauwe donderdag. Ik zat mijn plannen te maken voor het weekend, toen mijn inbox me tot halt riep. Er was een mail binnengekomen. Nieuwsgierig opende ik het bericht van de tot dan toe onbekende afzender.
‘Hi Frans, ik las je bericht en voelde me aangetrokken tot dit aanbod.Ik kan niet wachten op de eerste opdracht.kusje Nathalie’
Ik was haast al vergeten door de weinige reactie dat ik een advertentie had geplaatst om via de mail opdrachten uit te wisselen. Het betrof natuurlijk wel mailcontact met een flinke geile lading. Mijn interesse was gewekt. Verheugd ging ik me bedenken wat ik Nathalie kon terugmailen. Hierop besloot ik een mail te sturen, waarin ik verdere info over haar vroeg. Die avond kreeg ik geen reactie meer.
Dag 1:
De volgende ochtend opende ik mijn mailbox. Er stond een reply van de dame in. Een lichte golf van spanning trok van mijn maag naar beneden. Ik opende het.
‘Hi, mijn naam is dus Nathalie. Ik ben 21 jaar oud en 1.65 groot. Verder kun je me herkennen aan de helder blauwe ogen en blond haar. Ik heb een C-cup en een geschoren kutje. What else do you need? Ik ben onderdanig en ben voor veel in. Wordt je pik al hard? Likje Nat’
Mocht ze mijn interesse nog niet hebben gewekt, dan had ze deze nu volledig. Ik beantwoordde haar mail gelijk met de woorden dat ik gecharmeerd was van haar voorkomen. Hierbij voegde ik haar eerste opdracht. Ik meldde haar dat ze haar ondergoed moest verwijderen om boodschappen moest gaan in een kort rokje. Hierbij diende ze vooral aandacht te geven aan producten op de onderste planken. Als bewijs moest ze een foto meesturen, gemaakt in de supermarkt.
In mijn gedachten zag ik de winkelen mannen al verlekkerd en de vrouwen vol afschuw kijken naar deze luchtig geklede dame. Ik hoopte dat ze hierop snel zou reageren.
Dezelfde dag nog kreeg ik ’s middags een reply van Nathalie. Vol geile spanning opende ik de mail.
‘Hi Frans. Het was een heerlijk gevoel om met mijn blote kutje onder mijn rokje te lopen. In de foto’s zie je dat ik een wijd rokje had, waar de wind ook lekker mee kon spelen. Het zwarte blouseje had ik ook vrij ver open gelaten. Tevreden? In de supermarkt vond ik het toch wel spannend. De foto’s zijn met mijn telefoon genomen, vandaar dat ze niet erg groot zijn. Volgens mij hebben vele mannen met een harde lul in die winkel rond gelopen nadat ik even in hun buurt door mijn knieën was gegaan. Heb jij nu ook al een harde lul? Geniet maar van de foto’s. kus Nathalie’
Mijn pik was inmiddels helemaal hard. Snel en nieuwsgierig opende ik de foto’s. Op de eerste foto zag ik haar staan voor de spiegel. Haar blonde haar stak mooi af bij haar wijd openstaande strakke zwarte truitje. Haar harde tepels kon je zo ontdekken. Het rode rokje was botergeil. Ze hield het aan een kant omhoog, waardoor haar halve kutje te zien was. Of het kwam door de foto weet ik niet, maar haar liefdesgrotje leek wel te glimmen. Op de andere foto zat ze gehurkt voor een rek in de supermarkt. Ik had zicht op haar ontblootte kutje, terwijl je achter haar vaag een man zag lopen. Dit meisje was dus inderdaad een geil mokkeltje dat van spannende opdrachtjes hield.
Mijn gedachtes gingen uit naar haar, ik wilde een nieuwe opdracht verzinnen. Gezien het weer wist ik er wel een. Ik vroeg haar om gekleed te gaan in een zwarte kanten bh, bijpassende kousen. Verder mocht ze alleen laarzen en een lange jas aan. Zo moest ze een rondje lopen door het park. Hierbij moest ze vertellen hoe ze zich voelde.
Dag 2:
De dag duurde lang. Het was koeler dan gisteren. Pas ’s avonds had ik een antwoord van haar. Verheerlijkt opende ik de mail. Het was geen lange mail, maar dat was ik ook niet gewend. De mail bevatte ook weer bijlagen. Eerst maar eens lezen dacht ik.
‘Hi Frans.Je opdracht was geil.Ik heb eerst voor mijn ondergoed gestaan. Een kanten bh en bijpassende kousen was makkelijk! Hopelijk was dit een goede keuze voor je. Ik heb ook laarzen aangetrokken met dunne hakken. Sexy? Een lange jas was geen probleem. Geniet maar van de geile foto’s. Ik krijg er zelf een nat kutje van… Eén ding, print de derde uit en trek je er op af. Bewijs jij dit maar eens met een foto. Likje.’
Twee dagen geleden zat ik nog nietsvermoedend voor mijn pc en nu ben ik bezig met een hete mailing. Gezien ik slechts in een ochtendjas zat, was de bobbel tussen mijn benen goed te zien. Ik opende de foto’s terwijl ik met één hand langzaam over mijn harde lul wreef. Nathalie zag ik staan in een openhangende lange jas. Haar kale kutje was duidelijk te zien. De bh en kousen maakten het geheel botergeil. De houding die de blondine had straalde maar één ding uit:sex! De tweede foto was weer van haar telefoon. In een park liep ze. Ze had wel gezorgd voor een diepe, geile, inkijk. Mijn hand ging nu nog sneller over mijn pik.
De derde foto was de slagroom op de taart. Nathalie zat op een bankje met haar benen wijd. Ik had zicht, tussen de flappen van de jas door, op haar natte kutje waar ze met één vinger overheen gleed. Verlekkerd keek ze me via de foto aan. Deze blik, dat idee,..ik printte de foto uit en spoot mijn lading bijna direct over haar foto. Klodders sperma kwamen terecht op dit supergeile plaatje. Nu kon ik haar dit mailen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen