Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

‘Melani! Wakker worden, de veearts komt zo!’ Met een klap slaat haar moeder de deur dicht. ‘Ja ik kom er zo aan mam’, roept Melani terug. Met een opgelaten gevoel stapt ze uit bed en loopt richting de badkamer. Eindelijk! Vandaag komt de veearts om naar haar paard Texas te kijken. Texas heeft al een lange tijd last van een abces, maar het helingsproces duurt wel erg lang.

Terwijl ze naar de douche loopt fantaseert ze over Marc, een leuke jongen bij haar in de klas waar ze eigenlijk wel wat mee zou willen. Hoe zou hij het vinden als ze hem een keer mee uit vraagt? Zonder dat ze het door heeft staat ze inmiddels onder de douche; het warme water stroomt over haar borsten langs haar heupen naar beneden maar ze blijft maar aan Marc denken. ‘Nouja, ik zie wel wat er gebeurt, denkt ze.

Op datzelfde moment loopt Marissa, een 24 jarige veearts, naar haar auto. Ze stapt in en kijkt op de lijst van cliënten die ze vandaag af moet gaan. ‘Gelukkig, maar twee clienten vandaag, heb ik toch nog wat aan mijn zaterdag’, denkt ze. Onderaan het papier staat met kleine lettertjes; Stagiair ophalen bij de manege in Dalfsen. ‘Ooh, ook dat nog’, denkt Marissa. ‘Nouja, Heino is maar een klein stukje van Dalfsen af, en aangezien ik toch in Dalfsen moet zijn voor mijn eerste cliënt maakt dat ook nog niet zoveel uit’.

Twintig minuten later rijdt Marissa de grote oprijlaan van de manege in Dalfsen op. Ze stopt vlak voor de eerste paardenbak. Daar ziet ze een knappe jongeman staan. ‘Dat ziet er niet verkeerd uit’, denkt Marissa bij zichzelf. De jongen loopt naar de auto toe waarna hij de deur opendoet en vraagt; ‘bent u Marissa?’ Ja dat ben ik, zegt ze. ‘Mooi, ik ben Marc, aangenaam’.

Terwijl Melani een boterham met kaas klaarmaakt gaat de deurbel. Ze doet open en kijkt vol verbazing naar de twee personen die voor de deur staan. ‘Marc, wat doe jij hier?’, vraagt ze stomverbaasd. ‘Eh, ik werk bij de manege en ik mocht vandaag mee met Marissa hier, dat had je vast niet verwacht hè’, zegt hij een beetje verlegen. Melani laat haar twee gasten binnen en vraagt of ze wat willen drinken. ‘Nee dankje, zegt Marissa, zullen we gelijk even naar de patient kijken?’. ‘Ja natuurlijk’, antwoordt Melani snel, en ze trekt haar schoenen aan en wijst haar gasten de weg naar de schuur.

In de schuur aangekomen loopt ze naar het eerste hek en doet het open. Binnen in het hok staat een mooi bruin paard. Marissa loopt naar het paard toe en bekijkt de abces aandachtig. ‘Dat ziet er minder erg uit dan ik verwacht had Melani’, zegt ze. ‘Ik zal even mijn spullen uit de auto halen en dan ga ik een klein gezondheidsonderzoek doen.’

Daar zaten ze dan, Melani en Marc met zijn tweeën. Geen van beiden weten echt wat ze moeten doen of zeggen. ‘Kom, ik zal je de rest van de boerderij even laten zien’, zegt Melani. Nadat ze bij de koeienstal gekeken hebben komen ze bij de hooizolder. ‘Dit vind ik een erg lekker plekje om altijd even te zitten’, zegt Melani. ‘Zullen we hier even gaan zitten?’ Ze zoeken een mooi plekje op en ploffen neer in het zachte hooi.

‘Ik moet je wat vertellen,’ zegt Marc. Melani kijkt verbaasd op, ze dacht dat zei de enige was die Marc iets belangrijks wou vertellen, maar ze heeft nog niet echt een moment gezien om het te vertellen. ‘Ik denk de hele tijd aan je, zegt hij, ik voel me erg aangetrokken tot jou de laatste tijd. ‘Wat een toeval, datzelfde gevoel heb ik ook!’ zegt Melani opgelucht. Voorzichtig gaat Marc iets dichter bij haar zitten. ‘Wat zou je doen als ik je zou kussen?’ vraagt hij voorzichtig. ‘Dat zie je vanzelf,’ antwoord Melani met een lach.

Voordat ze het wisten kusten ze mekaar. Het begon met een paar kleine tedere kusjes maar ging al gauw over in heftig tongzoenen. Melani voelde zich heerlijk, ze werd er een beetje opgewonden van. Ineens voelde ze Marc zijn hand bij haar dij omhoog gaan tot aan haar strakke buik terwijl hij haar nu in haar nek kuste. Normaal gesproken zou ze dat niet zomaar toelaten, maar het gaf haar een goed gevoel, dus liet ze het gebeuren. Zijn hand ging steeds verder omhoog, totdat het haar borsten had bereikt. Hij masseerde haar mooie ronde borsten en ze voelde dat ze stijve tepels kreeg. Ze was ook zo opgewonden!

‘Trek je shirt uit’, ze Marc. Melani gehoorzaamde en hij deed haar BH uit. Het hooi kriebelde op haar rug en ze pakte Marc bij zijn schouders en drukte hem achterover in het hooi, waarna ze boven op hem ging zitten! Terwijl ze heftig doorgingen met zoenen ging Marc z’n hand naar beneden richting haar poesje. Hij knoopt haar broek los en drukte voorzichtig een vinger in haar natte kutje. ‘Ooh, aah’, kreunde Melani, ‘ja Marc, ja zo ja!’ Hij legde haar achterover in het hooi en trok haar broek uit. Op datzelfde moment trok Melani zijn broek uit en zag een grote stijve pik tevoorschijn floepen. ‘Wow Marc, wat een verassing!’ zegt Melani met een zacht stemmetje. Ze gooit zich achterover en laat de jongen zijn werk doen. Ze voelt de grote lul langzaam naar binnen schuiven en ze merkt dat ze allebei langzaam beginnen te hijgen. ‘Ooh ja, wat issie groot en stijf!’ schreeuwt Melani, terwijl ze steeds harder op en neer gaan in het zachte hooi. ‘Ooh ooh oooooh’, ze voelde hoe Marc haar borsten vastpakte en de rechtertepel begon te likken. ‘Wat zijn ze mooi groot’, zei hij terwijl zijn harde paal zich dieper en dieper tussen haar schaamlippen perste. ‘Cup C hè’ antwoordde ze met een hijg.

Marissa liep terug met haar koffertje naar de paardenschuur. Daar aangekomen was er niemand te bekennen, behalve het paard zelf. ‘Nou, waar zijn ze nou?’ denkt ze bij zichzelf. Misschien hier? Ze loopt naar de andere kant van het erf, waar de hooizolder zich bevindt. ‘Hallo?’ Ze kijkt om het hoekje van de deur, maar er is niemand. Dan ziet ze de trap. Ze loopt naar boven en kijkt nieuwsgierig om het hoekje, waar ze twee 19 jarige mensen heerlijk ziet liggen neuken. ‘Neuk me Marc!’ hoort ze van een bekende stem. Ze kijkt toe hoe Melani en Marc net een ander standje gaan proberen. Melani zit op haar knieën, en Marc zit er achter. Marissa kijkt vol ontzag toe hoe Marc zijn stijve piemel in Melani haar kale natte kutje duwt. Marissa merkt ineens dat ze het warm krijgt. Ze krijgt een heel apart gevoel van binnen, een beetje een geil gevoel!

Voorzichtig kijkt ze achterom, om er zeker van te zijn dat niemand haar ziet. Dan stopt ze haar hand voorzichtig in haar broek, waar ze uiteindelijk haar klitje vindt, die ze heerlijk masseert. Dan stopt ze een, twee, nee drie vingers naar binnen. Ooh, wat voelt dat lekker! Met haar ene hand vingert ze zichzelf, terwijl ze me de andere hand haar tepels masseert. Dan realiseert ze zich ineens dat ze naar twee mensen kijkt die sex hebben, wat opwindend!!

Terwijl Marissa haar hoogtepunt bereikt komt Marc spuitend klaar over Melani haar strakke buik. Ook Melani komt klaar, met een hoog geluid van genot. Ze hijgen allebei nog een beetje na, waarna Melani besluit Marc z’n grote lul even in de mond te nemen, wat een mond vol! Voorzichtig begint ze hem te rukken, en een tweede lading sperma schiet recht in haar gezicht.

Een half uur later komen Marc en Melani weer beneden. ‘Oh, ik vroeg me al af waar jullie waren,’ zei Marissa een beetje gemaakt. ‘Ooh gewoon, ik liet hem de boerderij even zien’, zei Melani nonchalant.

Nadat ze gehoord had dat het met haar paard goed zou komen vertrok Marissa, maar dit keer zonder Marc. Toen ze Marissa uitgezwaaid hadden renden Melani en Marc gauw terug, naar die hooizolder, die trap op, waar ze nog even lekker een potje gingen neuken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen