Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Waarom het zo liep bij hem wist niemand, maar Henk was heel erg rijk. Hij vertelde ook niemand dat hij de lotto gewonnen had en hij leefde gewoon zoals hij wilde. Hij leefde dus extreem. Deed alles wat hij wilde en het kon hem allemaal geen reet schelen wat de rest ervan dacht. Hij moest en zou lekker doen wat hij wilde en als het op sex aankwam, deed hij dat dus ook. Hij ging lekker van bil met iedere mooie vrouw die hij vinden kon, maar het was allemaal zonder gevoel. Hij flirtte wel met ze en werd er wel geil van en die meiden werden op hun beurt vooral geil om zijn vele geld, maar hij was gewoon met ze aan het neuken, er sprong verder geen vonk over waardoor het extra geil en lekker werd. Dus hij was het zoeken naar die ene een beetje zat. Hij hoefde geen relatie, hij wilde alleen die seksuele vonk voelen. Die extra vonk.
Hij ging een beetje over de boulevard lopen en genoot van de warme zon. Hij liep een beetje om zich heen te kijken, toen hij ineens halt hield. Hij zag een werkelijk bloedmooie dame staan aan het strand en ze stond alleen maar voor zich uit te staren. Hij besloot op haar af te stappen en haar te vragen waar het aan mankeerde. De vrouw keek hem met haar groene ogen aan en even stokte zijn adem. Ze had de vonk, hij wist het zeker! Hij moest haar in bed zien te krijgen al was dat het allerlaatste wat hij deed. Ze vertelde hem dat ze een goede vriendin kwijt was geraakt aan een kortdurende maar erg dodelijke ziekte waarvan ze wel de naam vertelde maar hij vergat het onmiddellijk weer. Hij wilde neuken, niet praten over dood en ziektes. Hij deed of het hem enorm aangreep en bood haar een kopje koffie aan. Ze gingen samen wat drinken en ze kletsten wat. Hij maakte een aantal mooie grappen en de vonk sloeg van haar kant ook duidelijk over uiteindelijk. Hij nam haar mee naar zijn huis, waar hij een wat sterker drankje voor haar inschonk. Ze kwam helemaal los en was erg klef tegenover hem. Ze genoot van het mooie huis daar aan het strand en hij vertelde haar dat hij erg rijk was, maar dat was nogal dom, omdat het huis voor zich sprak natuurlijk. Hij zag dat ze hem een beetje geil aan het aanstaren was en ze zetten allebei tegelijk hun glas neer. Ze kropen tegen elkaar aan en hebben elkaar lekker gezoend. Eerst was het een onschuldige kus, maar al gauw openden ze hun monden en kwamen hun tongen samen. Ze likten over elkaars tandvlees, gehemelte en tanden en genoten van de smaak van gemend speeksel.
Ze wreven over elkaars lichamen heen en ze voelden dat ze allebei zin hadden. Hij had een keiharde leuter staan en zij had een lekker nat kutje en harde tepels. Al snel gingen de kleren uit en ze besloten om heerlijk te gaan liggen. Toen ze eenmaal lagen was het gevoel echt supergeil. Ze kropen tegen elkaar aan en hadden heel erg veel plezier. Ze lachten wat af met elkaar omdat het een natuurlijk erg rare situatie was, maar dat deerde niet. Het lachen ging over in een wat serieuzere situatie . De vrouw dook nu naar zijn kruis en terwijl ze hem met haar bloedmooie groene ogen aan bleef kijken, vragend naar zaad bijna, zoog ze zijn pik af. Ze was hem werkelijk heerlijk aan het pijpen en hij kon er echt volop van genieten. Wat voelden die lippen heerlijk om zijn dikke pik heen zeg! Hij kreunde zachtjes en de vrouw mompelde een beetje met volle mond. Hij besloot haar bij de haren vast te pakken om zo haar pijpende hoofd te begeleiden om zijn harde paal. Ze zoog zich een ongeluk en voelde die dikke eikel achterin haar keel kloppen toen ze hem een deepthroat sessie van jewelste gaf.
Nu trok hij haar van zijn pik af en gebood hij haar te gaan liggen. Hij kroop op haar en de mooie vrouw sloeg haar benen om zijn middel heen. Hij stootte zijn pik met flinke daadkracht in haar kutje en zag haar schaamlippen heerlijk meebewegen met iedere stoot die hij maakte. Het was een heerlijk gevoel, vooral ook omdat ze helemaal kaalgeschoren was. Haar mooie kutje was heerlijk nat en warm en zijn pik voelde zich er al helemaal in thuis. Alsof hij nooit iets of iemand anders had geneukt. Hij greep haar heupen goed vast en begon haar naar zich toe te trekken. Onderwijl sloot de vrouw haar benen steviger om zijn middel heen, zodat ook zij hem lekker naar zich toe kon trekken. Ze werkten op seksueel gebied erg goed samen. Hij neukte haar helemaal suf en begon helemaal buiten adem te geraken, ondanks zijn goede conditie. Hij bleef in haar en terwijl hij in haar bleef stoten, draaide hij haar op haar buik en zorgde hij ervoor dat haar kontje in de lucht stak. Hij hield haar heupen nog steeds vast en neukte even met lange halen in haar kutje. Vlak daarna trok hij zich terug en stak daarna zijn pik in haar kontje.
Ze liet haar adem even stokken en genoot daarna met volle teugen van de intens harde pik die diep in haar kontje ramde. Hij kneep haar billen samen en zo zat hij er goed strak in. Hij kreeg het nog voor elkaar ook om een vinger extra in haar heerlijke kont te rammen en neukte haar zo hard als menselijk mogelijk leek. Hij kwam bijna klaar en trok zijn pik terug. Ze had door wat er ging gebeuren en zat op haar knietjes, smekend om zijn warme lading sperma in haar gezicht. Met veel kracht spoot het zaad in haar gezicht en over haar haren heen. Ze wreef alles uit en smeerde zijn eikel over haar wangen heen. Ze zoog iedere laatste druppel sperma uit zijn heerlijke pik tot deze afzwakte en er slap bij hing. Hij keek haar met zaad bedekte gezicht aan en merkte dat er een tinteling in zijn lichaam ontstond die niets met geilheid te maken had. Hij was van plan haar te dumpen als oud vuil, maar nu kon hij het niet. Ze paste op één of andere manier meer bij hem dan hij ooit had durven dromen. Hij besloot haar met zaad besmeurde gezicht volop te kussen, terwijl hij dan ook zijn eigen sperma zou proeven en dat was iets waar hij normaal bijna van over zijn nek zou gaan. Alleen die gedachte al. Maar nu deerde het hem Total niet. Hij kon niet wachten tot hij haar in zijn armen kon sluiten en haar eeuwig bij hem houden kon maar..
Ze stond op en duwde hem aan de kant. Ze vertelde hem glashard dat ze hem slechts gebruikt had voor de sex en hij was wel lekker en rijk en dergelijke, maar ja, daar had ze niet zoveel aan. Ze had zelf geld zat. Ze trok haar kleren aan nadat ze haar gezicht een beetje op had geschoond en ging naar huis. Daar bleef hij achter, met al zijn geld en hij voelde zich gebruikt. Meer gebruikt dan hij ooit gebruikt was. Het gevoel deed zelfs zeer. Maar het ebde weer weg toen hij de deur weer zag opengaan en ze lachend binnenkwam. “het was maar een geintje, ik had je wel tuk he?” Henk was blij dat ze terug was. Nu kon hij haar echt vastpakken en strelen met liefde in plaats van geilheid, hoewel zijn pik alweer stond te steigeren van verlangen. Ze neukten de hele nacht door, nadat ze eerst even heerlijk uit eten waren geweest en een filmpje hadden gekeken. Het was erg romantisch en gezellig en het neuken had nu een extra lekkere lading met zich meegebracht, want het was met een vrouw waar Henk van hield, iets waar hij nooit rekening mee had gehouden maar wel iets, waar hij bijzonder blij mee was dat het gebeurd was.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen