Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Mijn naam is Charlotte, ik ben 21 jaar oud en heb lang donker blond haar. Mijn naam is niet mijn echte naam, dit is mijn schuilnaam. Ik heb liever niet dat bekenden van mij zien en weten wat ik allemaal precies doe. Ik ga hieronder een stuk uit mijn leven met jullie delen:

Ik ben nu een week aan het werk als prostituee, ook wel hoer genoemd! De meeste van jullie weten vast wel wat dit is, voor de mensen die dit niet weten zal ik het even kort proberen uit te leggen.
Mijn werk als prostituee houd in dat ik tegen betaling sex hebben met mensen. Ik sta hiervoor achter een raam , waar mensen langslopen en mij kunnen bekijken. Wanneer iemand seks met mij wil hebben geven ze dit aan door op mijn raam te kloppen. De meeste mensen vragen dan de prijs wat ik vraag om mij te laten neuken, pijpen, beffen etc. Wanneer de klanten akkoord gaan met dit bedrag hebben we sex!
Dit is in het kort een samenvatting hoe mijn werkdag eruit ziet.

Ik kan jullie wel een verslag geven van de hele werkweek, maar mijn eerste werkdag was toch wel het interessants van de afgelopen week.
Mijn eerste werkdag achter de ramen:

Om 13:00 word ik wakker. Ik weet dat het vandaag mijn eerste werkdag is en ik douche me snel en maak me op. Niet te veel make-up want daar houden de mensen vast niet van als ze seks met me hebben!
Wanneer ik me heb opgefrist en wat heb gegeten, ga ik op weg naar mijn werk. Aangekomen bij mijn werk loop ik naar binnen bij het café waar mijn baas ook eigenaar van is. “Hoi! Ik ben vandaag voor het eerst, wat moet ik doen?”
“He Charlotte, je mag je wel eerst even douchen, en daarna de kleren aantrekken die we voor je klaar gelegd hebben in die kamer!” Zegt hij terwijl hij na een kamer wijst.
“Ik heb me net gedoucht thuis, ik trek me kleren wel aan!” Ik loop hierop naar de kamer die de man mij aanwees en ik zie een lingerie setje op de stoel liggen. Voor de rest zie ik een bed staan met rode lakens en wat rode kussens. In de hoek hangt een spiegel met een kluisje daaronder op tafel, waar ik waarschijnlijk mijn geld in moet doen. Ik trek mijn kleren uit en trek het lingerie setje aan. Dit is een knal groene string en een net zo gekleurd topje. Wanneer ik hem aangetrokken heb bekijk ik mezelf in de spiegel. Ik zie dat mijn kontje er goed in uitkomt en dat de string precies mijn kutje bedekt.
Ik loop weer naar mijn baas en deze vraagt mij rond te draaien. “Zo! Jij ziet er geil uit! Jij gaat vanavond vele mannen binnenkrijgen!” Zegt de man enthousiast tegen mij.
“Je kunt nu op de stoel gaan zitten en het gordijntje opentrekken, wanneer je nog vragen hebt kun je me hier vinden!” Ik weet wat ik moet doen, omdat de man mij eerder deze week al uitleg heeft gegeven toen ik kwam solliciteren. Ik ga op de leren stoel zitten met mijn benen over elkaar. Ik trek het gordijntje open en wacht op mijn eerste klant.
Ik zie verscheidene mensen langs lopen en me bestuderen. Ook komen er veel auto’s langsrijden waarin jonge jongens zitten te loeren. Ik ga zo nu en dan even met mijn benen wijd zitten wanneer iemand langsloopt en laat mijn lippen zien die je door de groene string heen ziet komen. Na ongeveer een half uur word er door een jongen die ik al meerdere malen langs heb zien komen op mijn raam geklopt. Ik ga staan en doe de deur open: “He schat kan ik je helpen?” Vraag ik. “Dat kun je misschien wel, wat kost het om me door jou te laten pijpen?” Vraagt de jongen. “30 euro! Dan pijp ik je 10 minuten!”
De jongen denkt even na en zegt dan dat hij door mij gepijpt wil worden.
Ik laat de jongen binnen en doe de deur achter hem op slot. Ga maar zitten en trek je broek maar uit. Ik ga naast de jongen op bed zitten en pak zijn lul beet. Ik trek even aan zijn lul tot deze stijf word en breng dan mijn lichaam naar beneden. Ik neem zijn lul nu in mijn mond en begin er rustig op te zuigen. Nu neem ik hem verder in mijn mond en trek rustig verder. Tegelijk draai ik met mijn tong verschillende rondjes om zijn eikel heen en ik merk dat de jongen geniet. Hij pakt zelf met zijn linker hand zijn zak vast en ik zie dat hij zachtjes in zijn balzak aan het knijpen is. Al naar 5 minuten pakt de jongen mijn hoofd vast en kreunt hard”Ja meisje zuig me en slik me zaad!” Ik lik en zuig nu iets sneller en tegelijkertijd trek ik hard aan zijn pik, nu voel ik het zaad uit zijn pik komen en ik slik alles door!
Wanneer ik voel dat zijn lul inkrimpt stop ik met zuigen. “Vond je het fijn?” Vraag ik de jongen zacht. De jongen verteld mij uitermate tevreden te zijn en zegt dat hij de volgende keer zeker bij mij terugkomt, maar dat hij me dan in mijn kontje wil neuken. Ik groet de jongen en ga weer op mijn stoel achter het raam zitten.

Er gaat een uur voorbij tot er weer op mijn raam geklopt word en ik de deur open moet doen.
Er staat nu een oude viese man die vraagt of hij mag mij neuken, ik zeg dat ik er mee stop en dat het niet door kan gaan. “Ik wil geen seks met jou viespeuk!” Zeg ik zacht tegen mezelf en ga weer op mijn stoel zitten. Nog geen 5 minuten later word er weer op mijn raam geklopt. Nu zie ik een lekkere gespierde jongen van rond de 20 jaar staan. Ik sta snel op en ontgrendel mijn deur. “Kan ik jou ergens mee helpen?” Zeg ik met een zachte geile stem.
“Ja ik wil sex met jou! Alles erop en eraan! Hoeveel?” Vraagt de jongen. “Eumm 50 euro!” De jongen gaat direct akkoord en ik laat hem binnenkomen. Ga daar maar even zitten, dan doe ik het gordijn ervoor en de deur nog even op slot. Wanneer ik de deur op slot gedaan heb en het gordijn voor het raam geschoven heb draai ik mij om. De jongen heeft zijn kleuren al uitgetrokken en ligt spiernaakt op mijn bed te wachten. Ik zie dat hij zich al aan het aftrekken is en ook zie ik nu zijn buik. De jongen heeft een super geil gespierd lichaam, met een blokjes buik en gespierde borsten. Ik ga naast de jongen op het bed zitten en buig me voorover. Terwijl de jongen zichzelf aan het aftrekken is zoen ik hem vol op zijn mond. “Wat wil je dat ik doe?” Vraag ik de jongen. “Ga maar op je knieën voor mij zitten en vinger jezelf!” Draagt de jongen mij op. Ik ga voor de jongen op mijn knieën zitten met mijn kont richting zijn hoofd. Ik breng mij rechterhand naar mijn kutje en zachtjes aan begin ik mezelf te vingeren. Ik merk dat ik natter en natter begin te worden en achter mij zie ik de jongen zich concentreren op mijn poes. “Ga op mijn pik zitten!” Roept de jongen!
Ik laat me nu achterover vallen en net voordat zijn pik in mij zou komen wacht ik. De jongen pakt mij nu bij mijn bovenbenen vast en trekt me zachtjes achteruit. Nu voel ik dat zijn pik in mijn kutje binnendringt. “Aaaah! Jaaa! Dieper! Neuk me hard! Voor jou is het GRATIS!!” Kreun ik nu superhard. De jongen zegt erop: “Oké meisje ik ga je diep en hard rammen!”
Nu voel ik zijn pik van misschien wel 30 cm bij mij binnenkomen. Super fijn en geil duwt hij hem er met precies de juiste hoek en snelheid in. Ik voel zijn pik telkens langs mijn klitje duwen en al snel kreun ik het uit van genot!”Aaaah, Oeewwww jongen!” Kreun ik het uit. “Jij bent knap en super geil!” Blijf ik het uitkreunen. Al snel komen de jongen en ik beiden tegelijk klaar. Een uur laten worden we beiden wakker, doordat er op het raam geklopt wordt. Ik vertel de jongen dat hij zich snel aan moet kleden en wanneer hij aangekleed is laat ik de jongen snel uit en vertel hem dat het fijn was.
Nadat de jongen wegloopt zie ik mijn baas naar mij toe komen lopen die tegenover stond te wachten. “ Die jongen was lang binnen, alles goed?” “Ja hoor!” “Oké, kom vanavond het geld maar afgeven in het café!”
Ik werk nog tot 22:00 door en heb nog 2 klanten. Wanneer ik klaar ben loop ik langs mijn baas en geef hem mijn geld. Hij telt het geld en geeft mij mijn deel! Ik heb vandaag 60 euro verdient, wat niet verkeerd is voor een dagje lekker neuken!

Wanneer ik weer iets aparts meemaak laat ik het jou weten!
Dat beloof ik je!

XXxx Charlotte!

Reacties   

0 #1 pimp 27-11-2014 17:14
jij kan bij mij veel geld verdienen
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen