Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Sinds hun basisschooltijd waren Petri en Maaike niet meer uit elkaar geweest. Toen waren ze de hartsvriendinnen in de klas. Nu was die vriendschap er nog steeds. Hun levens waren in die twintig jaar na de basisschool flink veranderd. De vriendschap was echter gebleven. De twee meiden, nu beide tweeëndertig, vertelden elkaar nog steeds alles. De sappige details van hun sexleven lieten ze ook niet onbesproken. Hierdoor wist Petri al jaren dat John, de vriend van Maaike, graag Maaike anaal wilde nemen. Maaike had echter geen zin in een pik in haar kontje en had dat altijd geweigerd. Ze vertelde Petri dan in geuren en kleuren hoe John het toch probeerde. Petri vertelde Maaike daarentegen dat het haar ook niets leek. Toch had Petri met een vriend van haar het onlangs gedaan. Dat had ze Maaike niet verteld. Petri had genoten van de pik in haar nauwe kontje. Dit wilde ze eigenlijk nog wel vaker. Nu had de mooie dame een plan gesmeed. Een vriendendienst zou toch geen kwaad kunnen?
Petri was een slanke dame van tweeëndertig. Haar donkerbruine steile haren had ze meestal in een staart. De dame, die doorgaans een goede kantoorbaan had, was gezegend met een mooie voorgevel. Haar cup C liet ze altijd accentueren in haar vrije tijd door strakke topjes. Petri had mooie lange benen. Meestal droeg ze pumps. Het gebeurde alleen ’s zomers dat de meid geen hakken droeg. Normaliter was dit standaard. De bruine ogen van Petri glinsterden altijd. Helaas was ze sinds enkele jaren vrijgezel. Door haar losbandige sexleven hield ze telkens het niet vol om zich te binden aan een man. Daarin was ze wel jaloers op haar vriendin Maaike. Die vertelde vaak hoe fijn het was dat je iemand had die er altijd voor je was. Die je warm hield als je het koud had en die je troostte wanneer je verdrietig was. Het fijnste was, volgens Maaike, dat je een pik had als je kutje in vuur en vlam stond. Daardoor hoefde ze niet eerst te wachten op een internet date. Petri had Maaike niet verteld dat ze verschillende minnaars had. Maaike zou dat verafschuwen en onverstandig vinden. Gelukkig wist Petri dat ze het altijd veilig deed met deze mannen.
Nu was Petri op weg om het geile plan uit te voeren. Ze reed naar het huis waar John en Maaike woonden. Petri had vernomen van Maaike dat het een drukke dag zou worden. John was een beetje ziekig. Eigenlijk kon hij de rust wel even gebruiken. Hij had het erg druk gehad op zijn werk. Petri wist maar al te goed wat Maaike had gezegd. John wilde graag anaal. Petri wilde ook weer een pik in haar kontje voelen. Stiekem wilde ze John dan ook verrassen met deze geile vriendendienst. Hij zou natuurlijk niets moeten zeggen tegen Maaike.
Aangekomen bij het huis, belde ze aan. John was verrast dat Petri er stond. Die wist toch dat Maaike altijd werkte? John liet Petri binnen. Samen zaten ze al snel met een kop koffie op de bank. Petri vond het opwindend om John te zien in zijn ochtendjas. Het gespierde lichaam had duidelijk niet veel om het lijf. Nu moest ze alleen de stap wagen.
Petri had zich hiervoor goed aangekleed. De meid had panty’s aangedaan. Hierdoor vond ze haar benen nog meer sexy overkomen. Ook had ze een ultra kort rokje van een zwarte zachte stof aangetrokken. De meid had een eveneens zwart topje dat strak om haar borsten spande, aangedaan. Zo kwam ze over als een sexy, elegante dame. Petri had ervoor gekozen om haar kale kutje niet te bedekken met een slipje. Dat zou makkelijker zijn.
Op de bank schoof ze ongemerkt iets naar John. Ze legde haar hand op zijn bovenbeen. Strak keek ze hem aan. Het vuur brandde in haar ogen van verlangen. Petri vertelde dat Maaike had gezegd dat hij zou graag anaal wou, terwijl Maaike dat al jaren weigerde. John keek Petri verrast aan. Hij zei dat dit inderdaad klopte, maar dat wat hij ook probeerde geen kans maakte. De sportieve man zei Petri dat hij het al begon op te geven. De hand van Petri schoof iets naar zijn kruis. Ze zag dat hij al een bobbel onder zijn ochtendjas kreeg. Ze vroeg fluisterend in zijn oor of hij iets voelde voor een vriendendienst, een anale vriendendienst. Hij keek haar met grote ogen aan. John zei dat hij dat niet kon maken. Petri overtuigde hem echter met het gegeven dat hij anders misschien nooit meer een kontje zou gaan neuken. Hij was om.
Petri boog met haar hoofd naar voren. Ze opende zijn badjas. In zijn boxer had John inderdaad een flinke paal. Haar hand begon deze gelijk te masseren. Met haar andere hand schoof ze het stofje omlaag. Zijn pik zag er mooi uit. Petri begon langs de eikel te likken. John sloot zijn ogen. Dit was zalig. Petri had dan geen vriend, maar ze bewees wel bedreven te zijn in het pijpen. Snel had ze zijn hele pik in haar mondje. Heel erg nat pijpte ze hem. Dit had John alleen nog maar in de porno gezien. Hij genoot van de zuigende huisvriendin.
Petri ontdeed zich van haar rokje. Ze zat nu met alleen haar panty aan, omdat ook haar bh en haar topje al uit waren. John speelde met de lekkere borsten. Hij had nog niet door dat ze geen slipje aan had. Toen ze op stond, en zijn pik liet voor wat het was, zag hij het. Petri scheurde voor zijn neus haar panty open bij haar kruis en kont. Geil bevochtigde ze haar achterste gaatje met de natte sappen uit haar druipende kutje. De vrouw kreunde hier lichtjes bij. Petri schoof even een vinger naar binnen. Toen ging ze op zijn hondjes op de bank zitten. John kon het haast niet geloven. Hij zou de beste vriendin van zijn vrouw gaan neuken, anaal.
Hij nam plaats achter haar. John zette zijn eikel tegen het nauwste gaatje. Langzaam drukte hij zijn leuter naar binnen. Dit was erg nauw. Petri kreunde. Toen zijn pik er voor een groot gedeelte in zat, begon hij te neuken. Hij pakte haar bij haar heupen. De meid voelde hoe haar borsten mee bewogen op het tempo van de geile stoten in haar kontje. John keek verlekkerd naar zijn pik die in de poeperd van Petri heen en weer schoof. Het gekreun van Petri werd luider.
John neukte haar kontje nu in een hoog tempo. Dit was heel geil. Hij zag zichzelf in de spiegel. Zijn pik zat in het kontje. Haar kontje was zo nauw, dat het automatisch in een hoog tempo zijn sperma omhoog pompte. Hij voelde het al komen. Petri kreunde dat hij over haar moest spuiten. Hij begon zowaar nog harder te neuken. Dit nauwe kontje maakte hem uitzinnig. Zijn sperma kon niet wachten.
Hij trok daarom zijn pik uit haar kontje. Dat was net op tijd. Dikke stralen zaad vlogen over haar rug en haar billen. Petri schudde wat met haar billen. Verlekkerd zakte John op de bank. Petri liep, met het sperma op zich, naar de keuken en maakte zich schoon. Het was kort maar heftig geweest. Dit moest Maaike echt niet weten. De twee genoten nog even naakt na. Toen vertrok Petri. John zou binnenkort nog komen voor een klusje. Een vriendendienst, zoals gezegd.

Ik ben benieuwd naar de reacties van meiden. MSN kan ook: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen